Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Az első szexMiközben az utcán sétáltam Nikoletta Fasztalicska lakása felé, azon gondolkoztam, vajon nem fogom-e elszúrni a nemsokára bekövetkező első szeretkezésemet. Tiszta ideg voltam. Szinte csak azon gondolkoztam, hogy milyen bakik jöhetnek közbe. 16 éves, és (még) szűz voltam. Bár a haverjaim nagyrésze is szűz volt még, én örültem, hogy viszonylag korán el fogom veszíteni.
Azelőtti nap kettő óvszert is felpróbáltam, hogy biztos legyek benne, hogy élőben is fel tudom-e majd húzni. Most 3 db-ot is eltettem a zsebeimbe, hogyha netán kiszakadna akkor legyen tartalék. Mégis nyugtalan voltam. Mi van ha annyira ideges leszek, hogy nem is fog felállni a farkam? Ilyen és ehhez hasonló képtelen kérdéseken agyaltam, míg el nem értem annak panel háznak a lépcsőjéig, ahol lakott.
Ő 17 éves volt, és nagyon gyönyörű. 2 héttel azelőtt találkoztam vele egy discóban, és ott ismerkedtem meg vele. Miután dumáltunk egyet megkérdezte, hogy van-e barátnőm.
- Őő most nincs...-feleltem, az igazság azonban az, hogy nem is volt azelőtt egy se.
- És... lenne kedved járni velem?-kérdezte. Annyira ledöbbentem,hogy pár másodpercig nem is tudtam szólni semmit. Aztán észbe kaptam és gyorsan rávágtam, hogy igen, persze hogy lenne kedvem. Aztán két hétig eljártunk mozizni, vidámparkozni, stb. Aztán amikor egyik este egymás mellet ültünk a buszon, felvetette, hogy jó lenne, ha lefeküdnénk egymással valamikor. Szinte azonnal felkiáltottam, hogy Igen, igen szerintem is baromi jó ötlet és megkérdeztem, hogy a holnap jó lenne-e neki. Ő azt mondta, hogy a holnap tökéletes lesz, és hogy menjek a lakására 13:30-ra. Utána hosszan megcsókolt, és miközben csókolt, megfogta egyre dudorodó sliccemet, és pár másodpercig markolászta a férfiasságomat nadrágon keresztül, míg én nagyokat nyögtem meglepetésemben. Aztán leszállt a buszról, és mosolyogva integetett nekem.
Én meg teljesen elvörösödtem, amikor 1 megállóval később, álló farokkal kellet leszálnom a többi ember szeme láttára.


Megnéztem az órámat. Pont 13:30 van. Vettem egy nagy levegőt és felcsörögtem a kaputelefonon.
- Ki az?- kérdezte.
- Én vagyok az, Sanyi.-mondtam.
- Igeeeen? És mondcsak, mi jártban vagy itt Sanyi, hmm?-kérdezte incselkedve.
- Mindjárt megtudod kiscsaj -próbáltam én is incselkedve válaszolni, és lenyugtatni magam kissé.
- Háát, most kiváncsivá tettél, úgyhogy gyere fel!-mondta és kinyitotta az ajtót.
Felértem az emeletre és mielőtt kopoghattam volna az ajtón, ki is nyitotta nekem.
Mosolyogva állt az ajtóban, csodálatos látványt nyújtva, egy szál melltartóban és bugyiban.
- Te aztán nem aprózod el a dolgot -mondtam, és megnyugodva éreztem, hogy máris kezdek merevedni.
- Haha, látom, a kivánt hatást azért elértem- mondta nevetve, miután észerevette az nadrágomban púposodó izgatottságomat.
- Bizony, és most azonnal meg akarlak dugni, úgyhogy ne beszéljünk sokáig, mert még itt helyben eldurranok!
- Annak nem örülnék!- Mondta, mosolyogva miközben lefektetett az ágyra, és elkezdte lehúzni a pólómat, aztán a farmeremet.
- Hú, jó sok előnedved van!-mondta, mikor észrevette a foltot a boxeremen, és elkezdte lehúzni ágaskodó hímtagomról a boxert. a fanszőröm rövidre volt vágva, hogy ne zavarja ha esteleg le akarna szopni, amit mellesleg reméltem is hogy megtesz.
Elkezdte kezelésbe venni a nem túl nagy, 16 centis faszomat.
- Ahhh...Biztos nincs olyan nagy farkam mint az előző pasiajaidnak- mondtam nagy nyögések közepedte, míg ő egyik kezével verte a farkamat, míg a másikkal a heréimet simogatta.
- Nehogy azthidd! Sok huszonévesénél is nagyobb a tied. Kicsivel az átlag felett is vagy. És úristen, mekkora makkod van! Ilyen szép nagy, duzzadó makkot még nem láttam!- monta, és elkezdte nyalogatni a makkom tetejét.
- Tényleg? Nem gondoltam volna, hogy... Ahhh!...-mondtam de nem tudtam befejezni a mondatot, mert hirtelen bekapta a makkomat és elkezdett szopni. Még sosem éreztem azelőtt ilyen jó érzést! Bekapta egészen a farkam tövéig, és elkezdett mélytorkozni. Úgy éreztem bármikor elélvezhetek. Mindössze 3 percig bírtam, aztán gyorsan szóltam neki:
- Aahhh... Nikoletta Fasztalicska... Ne, elég mert... aahhh... mert mindjádt eldurranok!- és gyorsan lecuppant a férfiasságomról, épp mielőtt elélveztem volna.
- Bocsi, csak nagyon belemerültem. És olyan jó volt látni hogy ennyire élvezed!-mondta mosolyogva.
- Hú, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó vagy benne!-mondtam mire ő elpirult.- Most viszont feküdj le te az ágyra, mert most én foglak kényeztetni téged!-mondtam neki.
Lefeküdt és én elkezdtem levenni a melltratóját. - Segítsek kicsatolni? -kérdezte.
- Nem kell, már meg is van. -mondtam, és ledtobtam a melltartót a földre.
Úristen, de szép melleid vannak!-mondtam mire ő csak nevetett.
Elkezdetem simogatni a melleit, egyik kezemmel az egyiket. Aztán bekaptam ágaskodó mellbimbóját és elkezdtem nyalogatni, és szopogatni,úgy ahogy a pornó filmekből láttam korábban. Elégedetten halgattam a nyögéseit, és egyik kezemmel néha lenyúltam magamhoz, hogy verjem a farkamat.
Egyre haladtam lejjeb a melleitől, utána a hasát nyalogattam, és végül eljutottam a pinájáig.
Lehúztam róla a csurom nedves bugyit, és szemügyre vettem életem első, élőben látott punciját. A fanszőrzete kis csíkban volt meghagyva, ami nagyon bejött nekem. Elkezdtem simogatni gyönyörű szeméremdombját, aztán ujjaimmal lejebb haladva, óvatosan belenyúltam a nedves puncijába. Először egy ujjal ujjaztam, akkor csak annyit vettem észre, hogy meggyorsult a légzése. Aztán betettem még egy ujjamat, és ütemesen elkezdtem ki-be tolni az ujjaimat.
- Ahhh Sanyi... ez csodálatos érzés!- mondta, mire én kivettem az ujjaimat és a számmal kezdtem el kényeztetni. Először puszilgattam, aztán bedugtam a nyelvemet a kívánatos pinába. Nem tudtam milyen ízű lesz, de aztán meglepően édes volt. -Már alig várom, hogy a faszomat is betegyem oda!-gondoltam magamban. Örültem hogy tetszik Nikoletta Fasztalicskaenek amit csinálok.
- Sanyi...Ahhh... azt akarom, hogy DUGJ MEG MOST RÖGTÖN!-kiáltotta.-ÉREZNI AKAROM A FARKADAT MAGAMBAN!
- Ezaz!!! gyorsan kihúztam a nyelvemet,és elkezdtem keresni az óvszereket a nadrág zsebemben. Kibontottam egyet és felhúztam a kőkemény farkamra.
- Már jövök is kicsim!-mondtam neki, és mellé feküdtem az ágyra.
Ő mellém fordult, átkarolt és nekinyomta a csípőjét a farkamnak. Nem is kellet kézzel rásegítenem, egyből bement a farkam, mikor én is előre nyomtam a csípőmet. Mennyei érzés volt, ahogy a vágytól nedves punci rácuppant a faszomra. Szinte ösztönösen, elkezdtem előre hátra mozgatni a csípőmet, és figyeltem, ahogy a farkam ki-be jár az általam imádott lány pinájában. Miközben mindketten nyögdécseltünk a gyönyörtől, megfogtam Nikoletta Fasztalicska melleit, és egyre gyorsabban mozgattam a csípőmet. Örökké így akartam maradni, örökké szerettem volna érezni ezt a fantasztikus érzést, ami sokkal jobb mint amikor magának veri az ember.
- aahh Sanyi ez nagyon jó -sóhajtozott, és én megcsókoltam. Egyre durvábban csináltam, hevesen mozgattam a csípőmet. Tudtam, hogy fáj neki egy kicsit, de mivel nem szólt, ezért nem hagytam abba, ki akartam élvezni minden pillanatot, legszívesebben örökké ezt csináltam volna megállás nélkül. Éreztem, hogy mindjárt eldurranok, ezért még hevesebben kezdteb csinálni, maximum fokozatra kapcsoltam. Nikoletta Fasztalicska most már minden lökésnél kiáltott egyet, de nem érdekelt, mivel másodpercek voltak az elélvezésig. Ėreztem, hogy valami nedves csurog a farkamra, ami azt jelentette, hogy Ő már elélvezett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a nedve még jobban kényeztette a makkomat, és egy utolsó hatalmas lökéssel, Nikoletta Fasztalicska óriási sikolyával kísérve elélveztem.
Még sosem élveztem ekkorát. Legalább 10, de az is lehet, hogy 15 másodpercig, csak lőttem és lőttem a gecit, és még nagyobb extázisba kerültem. Miután vége lett és lehiggadtam, már attól féltem, hogy kiszakadt a gumi akkorákat lőttem, ezért kihúztam a férfiasságomat a pinájából egy cuppanós hang kiséretében. Szerencsére nem szakadt ki, viszont rettentően tele volt spermával.
- Hú... Sanyi, ez... ez... mennyei volt!-mondta Nikoletta Fasztalicska miközben kapkodta a levegőt, annyira elfáradt. Szóse róla, én is eléggé kifáradtam, de ez jóleső fáradtság volt.
- Hát köszi, de te is jó voltál amúgy. Nagyon profi vagy benne.
- És mennyit élveztél, te jóég! Neked aztán jó sok töltényed van!-mondta nevetve, és lehúzta a faszomról a csurom nedves, ragacsos óvszert.
Mindig imádom halgatni ahogy nevet, de most mégjobban teszett a nevetése, büszkeséget éreztem a hallatán.
- Azt akarom hogy minden nap csináljuk ezt! Minden nap, egyszer reggel, egyszer délben, és egyszer este!-mondtam kisgyerekes lelkesedéssel, de teljesen komolyan gondoltam.
- Dehát itthon vannak a szüleim napközben.
- Akkor majd kulcsra zárjuk az ajtódat.
- És hétköznap hogy? Akkor suliba kel mennünk.- mondta nevetve.
- Majd bemegyünk a szertárba és ott!- mondtam.-A lényeg, hogy soha nem akarlak elveszíteni!-mondtam ės mindketten nevettünk, aztán hosszan megcsókoltuk egymást.Véletlen szex történet:


MILF tanárnő megszoptatása


Alapjába véve jó tanuló vagyok,de eljártam korrepetálásra,így biztos átmegyek.
A tanárunk sötétbarna hajú volt,30-40 éves körüli,fiatalos,de tapasztalt ,,MILF"-es kinézete,szemüveges volt,haját lófarokba kötötte általában,HATALMAS csöcsei voltak.
Nyáron egy kicsit kigombolta az ingjét,így teljesen látszódott a csík.
Egyik nyári nap elmentem Vele egy oszályterembe, korrepetálni....

A nővérem fogadtatása


15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszala....

Igaz történet, az első anális szex


Minden 3 héttel ezelőtt, szombaton kezdődött. Ekkor ugyanis meglehetősen nagyon unatkoztam. A barátaimat nem tudtam elhívni sehova se, mivel nem értek rá! Aztán... A TV-ben semmi érdekeset nem találtam. Végül is aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy biciklizek egy jót, az legalább használ is valamit. Na de bicajozni sem lehet egész nap, úgyhogy azt hiszem kint lehettem vagy 45 percet... Enny....
Szextörténet címkék

angolspárga | tinédzser | valódi | lányába | túl nag |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.