Édes unokahúgaim


Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.

Ők voltak Borbála és Nikolett. Megjelenésük mondhatni 99%-ban hasonló volt: sudár, karcsú termet, szőke haj, kék szemek, szép arc és viszonylag hamar kifejlődött másodlagos nemi jellegek, gondolok itt a kerek mellekre és a formás popsikra. Egyedüli különbség talán a hangjukban volt: míg Borinak csodásan lágy magas szopránja volt, addig Niki erős nőhöz illő, kissé mélyebb hanggal bírt.

Azonban amennyire hasonlítottak külsőleg, annyira különböztek belsőleg: Nikolett vadóc, kissé fiús lány volt, rengeteget sportolt és néha kimondottan kereste velem a konfliktusokat, bár a szíve igazából aranyból volt. Borbála finom, csöndesebb teremtés volt és rendszeres edzései ellenére ő mégis a szellemi munkát részesítette előnyben, közben pedig minden ismerősével a harmóniára törekedett. Nekem mindkettőjük jelleme egyaránt imponált, mindkettőjüket imádtam.

Az imádat azonban ha lehet, talán kissé túl gyenge kifejezés arra, ami kifejlődött bennem az irányukba. Azonban hogy mi is ez és miképpen alakult ki hármunk között, az csak a következő öt fejezet elolvasásából fog kiderülni. Annyit azonban elmondok, hogy a szenvedélyek bizony hamar elszabadulnak... Jó olvasást!


Mikor 17 éves voltam, egy forró nyári napon Niki a szülei átdobták hozzánk egy éjszakára, mivel ők elutaztak és Bori egy barátnőjéhez ment át. Unokahúgommal (mivel ők mindketten fél évvel fiatalabbak, bár testileg jóval fejlettebbek voltak nálam) estig videójátékoztunk, majd miután egy Call of Duty párbajban 3-2-re legyőzött, úgy döntött hogy behajtja rajtam a jussát, mivel abban egyeztünk meg, hogy aki veszít az teljesíti a másik egy kívánságát. Niki gondolkozott kicsit, majd fülig érő szájjal ismertette, hogy mit is kéne tennem a kedvéért.

- Ugye nem bánnád, ha tenned kéne egy kört meztelenül a kertben? - kérdezte és felnevetett, látva a döbbent arcomat.
- Hééé, ez azért túlzás - mondtam.
- Na-na-na, megígérted!
Ez igaz volt. Nagyot sóhajtottam, majd meztelenre vetkőztem és eltakartam magam egy párnával, mert akkoriban elég szégyenlős voltam. Niki ellenőrizte, hogy tiszta-e a terep, majd kitessékelt a kertbe.
- Ezért ne siess túlságosan! - tette hozzá. Nem szóltam semmit, csak elindultam.

Mint valami ősember, meztelenül indultam el a kertünkben, fedezéktől fedezékig haladva. Mikor a szobám ablaka alá értem, felpillantottam. Hát csak nem Niki állt fönt, kezében a mobiljával, amivel engem vett! Bár legszívesebben leordítottam volna a fejét, nem akartam a szüleim előtt lebukni, így csöndben továbbmentem, amit persze drága unokahúgom mind fölvett. Mikor végre az ajtóhoz értem, kopogtattam halkan és Niki ajtót nyitott, majd felrohantam a szobámba.

Lehuppantam az ágyamra és vadul dobogó szívvel, fáradtan elnyúltam rajta.
Alig egy fél perccel később lépett be Niki, majd gondosan becsukta maga mögött az ajtót. Csípőre tett kézzel elém állt és ugyanaz a gunyoros mosoly volt az arcán, amit egyszerre gyűlöltem és imádtam.

- Hmm... szép látvány vagy, nem mondom - szólt, majd sokat mondóan a lábam közét kezdte stírölni, amit elfelejtettem eltakarni. Gyorsan magamra rántottam a takarómat, mert a farkincám bizony éledezni kezdett. Akkoriban már gyakran merevedtem meg erre-arra, bár valódi magömlésem még nem volt (hát igen, elég későn érő gyerek voltam, bár ennek is vannak jó oldalai).
- Ajánlom, hogy letöröld a felvételt! - mondtam fenyegető hangnemmel és felálltam, a törölközővel takarva magam.
- Még mit nem! - nevetett és meglóbálta az orrom előtt a telefont. Na ez már egy egészen kicsit sok volt nekem!

Előrelendültem, megragadtam Nikit és az ágyra dobtam. Ő a meglepetéstől aprót sikkantott, de már rajta is voltam, befogtam a száját, közben pedig igyekezetem az ujjai közül kihámozni a mobilját, mindhiába. Unokahugim harcos kis csaj volt, először kiküzdötte magát alólam, majd a mellkasomat nyomva a hátamra fektetett, míg én igyekeztem elszedni tőle a telefont. Már éppen sikerült volna, amikor lecsusszant rólam a takaró és a mereven álló farkam előpattant kettőnk között.

A levegő szinte megdermedt, annyira meglepődtünk mindketten. Niki szájtátva bámulta a jó 15cm-es kemény hímtagomat, én pedig zavaromban azt sem tudtam, mit tegyek. Azt is tudnotok kell, hogy Nikin mindössze egy lenge póló és egy sort volt, még a kis köldöke is látszott a lapos hasikáján. A haját akkoriban a háta közepéig hagyta nőni, teste pedig még kislányos, de már rendesen fejlődő volt - mellei szép méretesek, fenek formás. Ahogy így végignéztem rajta, valami furcsa érzés kerített hatalmába és váratlanul kinyúlva rámarkoltam a fenekére.

- Óhh... - lehelte Niki meglepetésében és egyik kezével továbbra is a mellkasomat szorította le, míg a másikkal az éjjeliszekrényre tette a telefonját. Közben lassan mellémfeküdt az ágyra.
Én sem voltam rest, végigsimítottam az izmos, erős hátán majd a tarkóját fogva odahúztam magamhoz. Ő becsukta a szemét, résnyire nyitotta a száját és ügyetlen, rövid csókot váltottunk. Innentől pedig már nem volt megállás. Niki a hasamat simizte, majd pedig keze a farkamhoz vándorolt és szép lassan, de erősen megmarkolta azt.
- Jesszus - sóhajtottam bele a szájába, mert közben a csókjaink is vadabbakká váltak. Nem láttam és nem éreztem már semmit, csak az ő testét, az ő arcát, az ő kezét...

És akkor megtörtént életem első orgazmusa. Az a leírhatatlan, emberfeletti érzés egyik pillanatról a másikra jött, ott volt, majd elillant, nem hagyva maga után mást, csak kérdéseket és persze csodálatos kéjt. Felnyögtem, felhördültem, a heréim meg-megrándultak, a hasam fájni kezdett és gyors, rövid, csíkokban kilövelltem ifjú testem fehér termését Niki kezére, hasára és mellére. Mikor vége lett, lehunytam a szemem és elnyúltam az ágyon. Annyira kimerültnek éreztem magam, mint még sohasem azelőtt, de ugyanakkor tudtam, hogy valami különleges is történt. Egy fontos lépés a férfivé válás útján.

Mikor újra magamhoz tértem, Niki már nem volt mellettem és az óra szerint jó két óráig eszméletlen voltam. Remegő lábakkal, bambám keltem ki az ágyamból, majd mint valami holdkóros, a mosdóba sétáltam. Meglepetésemre valaki volt bent. Mégpedig nem más, mint Niki. Az esti ruhája volt rajta, egy combközépig érő fehér kis csipkés hálóing, ami remekül kiemelte lányos, szép testét. Fogat mosott, bár nem értettem, miért éjfélkor csinálja ezt. Mikor beléptem, felém fordult és meglepetésében elejtette a poharát.

- Óhh, Peti... - lehelte és mintha ijedt lett volna egy kicsit.
- Nyugi... - mondtam és felvettem a poharát. Ő hálásan rámmosolygott és befejezte a fogmosást. Mikor végzett, ki akart szaladni, de én útját álltam. Átöleltem a derekát és visszacipeltem a mosógépig, amire ráültettem. Már akkoriban is 170cm magas volt, könnyedén leért a lába a földig.
- Amit csináltunk... mi volt az? - kérdezte.
- Én... én nem is tudom. Szeretkeztünk? - bár kijelentésnek szántam, de sokkal inkább kérdés lett belőle.
- Szeretkeztünk... tényleg?
- Igen, szerintem igen.

Niki erre minden előjel nélkül megcsókolt. Egész profin csináltuk, összedugtuk a nyelvünket, kicsit még a nyálunk is keveredett. Közben szinte ösztönösen bár, de benyúltam a hálóinge alá. Ő először el akarta tolni a kezemet, de én mégiscsak megtettem. A ruha alatt a meztelen melleit tapogattam, morzsolgattam az apró, kemény bimbóját, mire ő aprókat sóhajtott.
- Peti... nem szeretnéd, ha bemennénk a szobádba? - kérdezte Niki hamarosan, miközben lehúztam róla a hálóinget. Ott állt előttem egy szál fehér franciabugyiban, izmos, arányos, fiatal testével - az első testtel, amit lehetőségem volt megismerni.
- Jó lenne!

Halkan mentünk be a szobámba, gyorsan feküdtünk az ágyra. Csókolóztunk, simogattuk, cirógattuk egymást. Mivel én csak egy boxeralsót vettem fel a fürdőbe menés előtt, így mindkettőnknek csak a nemi szervei voltak takarva, minden mást "beadtunk a közösbe". Én nem is tudtam hirtelen, mit csináljak vele, annyi lehetőségem volt. Csókoltam a nyakát, száját, arcát. Fogdostam a mellét, fenekét, a lábai közét. Ő főként a tarkómat és a hátamat simogatta, bár egyre többször tévedt a keze a boxeremben vasrúdként álló péniszemre.

Éreztem, hogy rendesen nedves már a puncija és mikor végre a bugyijába nyúltam, szinte teljesen eláztam a nedveitől. Ujjaimmal a szőrös vágatában matattam, majd mikor végre kitapintottam a csiklóját, azt kezdtem kényeztetni. Ő erre szinte sikkantott már aprókat, melle pedig olyan ütemben emelkedett és süllyedt, hogy azt hittem valami baja van. Niki azonban megnyugtatott, hogy csak nagyon élvezi, amit csinálok és sürgősen szeretné viszonozni ezt nekem.

A boxerem olyan fajta volt, hogy az elülső részen egy helyen szét lehetett gombolni, így könnyebb volt a pisilés... és mint akkor megtudtam, más dolgok is. Niki profin kibújtatta a szerszámomat a nyíláson, majd rámarkolt és vadul, szinte fájdalmasan verni kezdte. Én csak nyögtem élvezetemben, belecsókoltam a nyakába és egyik ujjamat a puncikájába mélyesztettem. Erre ő is felsikkantott és akkorát rántott a farkamon, hogy azt hittem leszakítja. Ez szerencsére nem történt meg, de ellenben nagyon közel kerültem az elélvezéshez.

- Jön, mindjárt ellövöm! - mondtam két sóhaj között, mire ő bólintott és ügyesen megfordul az ágyon, lényegében 69-es pózba vágva magát. Én lehúztam a teljesen lucskos bugyiját a térdéig és ujjazni kezdtem a hamvas pináját, ami úgy ontotta magából a levet, mintha valami folyó lenne, össze is mocskolta a lepedőt rendesen.
- Ahhhh, csináld, ahhhhhhhh, tedd belém!!! - nyögte/sikította és egyszercsak rárobbant minden a puncijából az arcomra jelezve a hatalmas élvezetét. Egész teste remegett, keze úgy járt a farkamon mint egy őrülté. Én is felnyögtem, mert megjött az aznapi második élvezetem, arcába és szájába lövelltem a bőséges ondómat.

A kéjhullámoktól jó húsz percig mozdulni sem tudtunk, csak cirógattuk, fogdostuk egymást. Végre aztán Niki tért magához előbb és spermás szájával megcsókolt.
- Jaj, nem lesz baj, hogy lenyelted?
- Nem, ma már úgy is negyedszerre kéne fogat mosnom... tudod, korábban is azért csináltam, nehogy megérezzék anyék, mit nyeltem le!
- És ízlik a gecim? - kérdezte kissé nyersen.
- Mennyi, kicsit olyan... mint a banánturmix. Na de most mennem kell... remélem jól alszol majd... ezek után! - azzal utoljára megcsókolt és visszarohant a szobájába.

Én pedig elterültem az ágyon és mély, kellemes, álomtalan álomba merültem. Nem éreztem már semmit, egy valami azonban biztosra tudtam: Nikinél jobban még sosem szerettem senkit!


Szextörténet ajánló:


Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos....

Eszter, a falu kurvája


Téli este volt épp a parkban piáztunk petigecivel,Ágival,és a kocsmában összeszedtem egy rihát,valami Eszternek hívták,és nincs olyan a faluba aki ne baszta volna még meg.Jól nézett ki amúgy jó nagy csöcsei voltak,olyan igazi baszni való. Itta ám a vilmoskörtét nem kellett neki kétszer mondani. Mikor bezárt a kocsma kiemtünk egy parkba,tibornyáztunk még egy kicsit,aztán a peti csaja az ági meg haz....

Adri, a vidéki picsa


Vidéki srác vagyok. Egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, és bár lassan több mint 10 éve a fővároshoz köt minden, a munkám, a társam, sosem leszek igazi fővárosi. Ezt azok tudják igazán, akik szintén egyfajta kényszer miatt költöztek fel a lehetőségek városába.

Történetem szempontjából nem sok jelentősége van ennek az aprócska ténynek, valami kicsi azért mégis, de ezt majd később......

Élménybeszámoló, A Feleségem félrelépései


Élménybeszámoló, A Feleségem félrelépései

Már több mint negyven éve élek ugyanazzal a feleséggel akit még elvettem feleségül. Igaz az elsõ években többször el akartam válni,de aztán vagy én vagy õ mindig meggondoltuk magunkat. Sokszor megcsaltuk egymást és sok esetben jólesett látni ahogy szopja az idege farkakat vagy,hogy milyen élvezettel kefél fiatal srácokkal akiket õ csinált férf....

A szomszéd anyuka (milf baszás)


Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de....

Ábrándozás a munkahelyen.


A női wc - ben, a kellemetlen csatorna szag mellett, érezhető volt a geci szag is. Béla, kiverte a büdös faszát, és elégedetten nézte a végeredményt, a kantej a wc ülőke tetején landolt. A férfi elpakolta a büdös faszát, és felhúzta előbb a női bugyit , majd a nadrágját. Majd a tükörben megnézte saját magát, picit igazított a barna rövid haján, és megállapította, hogy nagyobb lett a sörhasa, u....Szextörténet címkék

vacsorát | víz | adagokban | tanárúr | felismeres |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.