Egy perverz házaspár története


- Gyere már, nagyon fogod élvezni - suttogta a nyakamba.
- Olyan nincs - feleltem. Épp vacsorát készítettem. Mihály egyszer csak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Mihályt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
- De hát mért? Mi kifogásod van ellene? - kérdezte sürgetően.
- Mert… hát izé… nem is tudom… csak nem hangzik jó ötletnek - hadováltam.
- Mi a különbség, ha a strandon látnak vagy ha itt? - erősködött Mihály.
- Először is bikini van rajtam.
- Jó, de legtöbbször toplesst hordasz. Azonkívül meg tanga bugyi van rajtad, úgy hogy nem kell sokat a képzeletre bízni.
- Hát nem, ez igaz. De nem is tudom… - feleltem, közben szoktattam magam az ötlethez.
- És amikor a tengerparton szeretkeztünk abban a kis öbölben?
Mindketten tudtuk, hogy azok a fickók lesnek minket. Nem emlékszel, hogy bezsongtál ettől?
- Te jó ég, csakugyan! Valami mesés volt - mondtam vigyorogva.
- Most pont erről van szó. Hapsik figyelnek majd. Tudod te is, hogy szereted magad mutogatni. Nagyon fogod élvezni. Neked van a legszexisebb tested, te is tudod. A fickók mindig téged kukkolnak.
Magamban öntelten mosolyogtam. Kezdett egyre csábítóbb lenni a dolog.
- Neked milyen érzés lenne? - kérdeztem tőle.
- Teljesen odalennék. Tudom, hogy a hapsik marha irigyek rám, mert te csak velem vagy együtt.
- Naa… Vanessa! Irtóra élvezném, ha láthatnám, hogy ezek majd megvesznek, miközben te vetkőzöl.
- Tényleg? - vihorásztam és lekapcsoltam a krumpli hámozót.
- Az tuti!
Nézni őket, ahogy ezek téged kukkolnak… hát tudod, ez lenne a legnagyobb buli számomra. Az a tudat, hogy aztán hazamennek a trampli feleségükhöz vagy a megunt barátnőikhez, de közben rád gondolnak… szóval érted.
- Ez az utolsó érv, a tudat, hogy ezek rám gondolnak, a testemre, miközben a saját párjukat dugják. Erre adtam be a derekam, ám nem akartam, hogy Mihály azt higgye, el vagyok ragadtatva az ötlettől.
- Hát… nem is tudom, hogy kéne csinálni - morfondíroztam.
- Egyszerű. Csak felveszel valami jó cuccot, aztán úgy teszel, mintha nekem játszanál sztriptízt.
- Gyere, begyakoroljuk, a vacsora várhat - mondta vágyakozva.
Ott álltam a nappali közepén, Mihály pedig a CD-i között kotorászott. Kétségtelenül jó ötlet volt tőle. Sosem szégyelltem a testemet. Sőt, minél inkább belegondoltam, annál jobban akartam ezt a dolgot. Visszagondoltam arra a napra ott a tengerparton. Sosem éreztem még magam ennyire bezsongva, mint attól a tudattól, hogy azok a fickók engem lesnek. Titokban azt szerettem volna, ha ők is beszállnak, de ezt sosem mondtam meg Mihály-nek. Nem szerettem volna, ha azt hiszi, nem vagyok boldog vele és azzal, ahogy szeretkezünk.
- Egy pillanat, mindjárt jövök - mondtam neki és kiviharzottam a szobából.
A hálószobánkban előhúztam a bőröndöt az ágy alól. Jó néhány kosztüm volt benne. Kiválasztottam az iskolás szerelésemet. Ez egy rövid szoknyából, fehér alsóneműből, fehér blúzból, nyakkendőből, rövidszárú zokniból és félcipőből állt. Gyorsan ledobtam magamról, ami rajtam volt és hosszasan néztem magam, meggyőződve arról, hogy tényleg dögösen nézek ki. Még a hajamat is copfokba fogtam, úgy tértem vissza a nappaliba, egypár könyvvel a hónom alatt.
Mihály elismerően füttyentett. Most már izgatottan vártam, hogy kezdjük. Elindította a zenét, én pedig elkezdtem neki lélegzetelállító sztriptíz műsoromat. Először csak körbelibbentem a szobában, majd leejtettem a könyveim és lehajoltam értük, hogy Mihály láthassa kivillanó fehér bugyimat, aztán odahajítottam a könyveket őmellé a kanapéra. Most fogtam a nyakkendőmet és lassan kioldottam, hagytam, hogy araszonként ereszkedjen az ő nyakára, majd közelebb húztam Mihályt a mellemhez, de csak azért, hogy aztán eltaszíthassam, mikor próbálta megfogni. A nyakkendőt hagytam, hadd lógjon a nyakamban, mert tudtam, később még kelleni fog, amikor jónak látom. A blúzomat kihúztam a szoknyámból, egyenként gomboltam ki és néztem, hogy reagál erre Mihály. Az ajkait nyalta, ültében felegyenesedve és mohón, sóváran nézett. Erre hátralöktem vállamat, megráztam és hagytam, hogy blúzom a karjaimon át a padlóra csússzon, eközben körbetáncoltam a szobában.
A fehér melltartóm mesésen festett napbarnított bőrömön. Remek nyarunk volt és a bőröm olyan bronzszínű, hogy majd megvesznek érte. A mellbimbóim épp kikandikáltak a melltartó pereme fölött, én pedig megnyaltam ujjaimat és úgy nedvesen csúsztattam be a melltartó kosaraiba. Megmorzsolgattam bimbóimat, mire hangosan felsóhajtottam, a másik kezem a combomon kalandozott, majd be a szoknyám alá.
- Gyere csak ide - kérlelt Mihály.
- Nem - feleltem.
- Azt mondtam, gyere ide! - szólt rám most élesebben.
- Nem.
- Tán azt akarod, hogy elverjem a segged? - kérdezte.
- Nem.
- Akkor tedd, amit mondtam, és gyere szépen ide!
Csak álltam ott előtte, a mellem le-föl hullámzott, ahogy egyre szaporábban lélegeztem. A két kezemet szemérmesen kulcsoltam össze a szoknyám előtt.
- Fordulj meg! - szólt rám Mihály.
Megfordultam.
- Hajolj le, hadd lássam, meg tudod-e érinteni a lábujjaidat.
Úgy tettem, közben éreztem, hogy a szoknyám kellően felcsúszik, hogy a bugyim teljesen kilátsszon. Éreztem két kezének érintését a combjaimon. Lassan kúsztak felfelé a seggemhez.
- Nagyon klassz - mondta most és játékosan paskolt rám.
- Ó - mondtam erre és kislányosan simítottam hátra a hajamat, majd felé fordítottam a fejemet.
Önelégülten mosolygott, majd egyik kezével lágyékát kezdte simogatni.
- Most már visszafordulhatsz - mondta.
- De kérlek, ne üsd a fenekem - kértem.
- Jó leszek, megígérem.
- Az már biztos - mondta erre.
- Mi lenne, ha végre ledobnád a melltartódat?
Kikapcsoltam a hátamon a melltartót, a vállpántokat lecsúsztattam és hagytam, hogy melleim a saját ritmusukban remegjenek. Jól tudtam, menynyire szereti Mihály a melleimet, ezért tenyerembe fogtam őket, felemeltem és lágyan játszadoztam velük.
Mihály a csípőmnél fogva magához vont, szétterpesztett lábaim közé állt és arcát a vállgödrömbe temette. Mikor szájával a mellbimbóimat kereste, megragadtam a tarkóját és magamhoz szorítottam.
Erekciója lüktetett, ahogy a testemnek feszült. Az ölébe fészkeltem magam és élveztem, hogy i most kényelmetlen helyzetben van. Nyelvével hevesen nyaldosta mellbimbómat, aztán szájába véve szopogatni kezdte, gyengéden harapdálta, aztán megfogta és jól meghúzta, hogy felkiáltottam.
- Hiszen nem is fájt - mondta erre.
- De igen, fájt - mondtam kényeskedve.
- Szóval ellenkezel velem? - kérdezte.
- Az én mellbimbóm.
- Én tudom, fáj-e vagy sem - feleltem kötekedve, mert tudtam, így járom ki, hogy elverje a seggem.
- Csend legyen! Nem szeretem az engedetlen kislányokat - mondta most és a combomra csapott.
- Hajolj ide a térdemre! - parancsolta.
- Nem!
- Ne kezdj megint ellenkezni! - szólt rám, majd még keményebben mondta.
- Hajolj a térdemre!
Ráhajoltam és miközben egyensúlyoztam, a seggem csábosan meredt felfelé. Ujjaival felhúzta szoknyámat a derekamig, majd lassan letolta rólam a bugyit, épp csak annyira, hogy meztelen farpofáim kilátsszanak.
- Hőha - mondta - szép segged van, tényleg nagyon klassz.
Csak vihorásztam, miközben i kezével végigszántott a fenekemen, körkörösen simogatva, és élveztem, amikor aprókat sózott rá.
- Szereted, ha elfenekellek, mi? - kérdezte most.
- Nem - feleltem.
- Dehogyis.
- De, szerintem igen. Lássuk csak - azzal még jobban letolta a bugyimat, most már egészen a térdemig.
- Ó, hát persze, most már látom a puncidat, csillog a nedvességtől. Szóval mégis szereted, ha elfenekellek, igaz?
Nem feleltem, élveztem ezt a játékot. Hát ennyit a sztriptíz szerepről, gondoltam magamban, miközben ő végigfuttatta ujját a fenekem vágatán, aztán be az átnedvesedett puncimba. Kissé széttártam a lábam, mikor odaért a csiklómhoz és a nedveimmel dörzsölgette.
Hirtelen valami kemény csapott le a jobb farpofámra és éles fájdalom nyilallt bele. Egek, mi az ördög lehet az? Hátrakukkantottam a vállam fölött és láttam, hogy Mihály egy iskolás könyvet tart a másik kezében és épp magasra emelte, hogy ismét lesújtson rám.
- Auu - nyögtem panaszosan. - Ez fáj!
De ő csak folytatta, mialatt ujja még mélyebbre csúszott a puncimba. Két kezemet a padlón pihentettem, testem merev volt. A farpofáim elzsibbadtak, ám a puncim eleven volt. Nagyon is eleven és további törődést igényelt. Mihály most abbahagyta az ütlegeket.
- Áll fel! - vezényelt.
A bugyim még mindig ott volt a térdemnél, ezért megbotlottam, mikor felálltam. Mihály keményen ragadott meg a csípőmnél fogva, ujjaival kicipzárazta szoknyámat. Az a padlóra csúszott a bugyimmal együtt, én meg lerúgtam őket a lábaimról.
Ott álltam meztelenül Mihály előtt, csak a fehér zoknim és a cipőm volt rajtam. Most megfordított, a farpofáimat csókolgatta, nyelvével a bőrömet simogatta. Ujjaival széthúzta farpofáimat, majd nyelvét végighúzta a lukamon.
- Milyen tüzes kis segg - mondta most.
- Most pedig hajolj szépen a kanapé szélére. Emeld fel a segged és állj terpeszbe! Mit gondolsz, megy anélkül, hogy panaszkodnál?
- Igen - feleltem és a mondott testhelyzetet vettem fel.
- Egy másodperc, és itt vagyok. Egy hangyányit se mozdulj - tette még hozzá.
Olyan öt percig voltam ott ebben a testhelyzetben, közben azon tűnődtem, miben sántikál Mihály. Most visszajött, megállt ott, szórakozottan paskolta a hátsómat. Aztán tenyerébe fogta a puncimat, kissé megszorongatta, egyik ujját belécsúsztatva.
- Nagyon klassz - mondta.
- Frankó - azzal keményet rásózott. Ez váratlanul ért és felkiáltottam. I ügyet sem vetett rá, én pedig újból és újból éreztem a kemény csapásokat. Tudtam, hogy a puncim most megduzzad a vértől, aztán örülten kezdett lüktetni.
- Meg ne fordulj! - adta ki az utasítást Mihály.
Azzal hátralépett, én pedig a szemem sarkából láttam, hogy levetkőzik, nadrágját és alsónadrágját egy mozdulattal húzta le, majd kilépett belőlük. Hallottam a ruhák suhogását és megéreztem, hogy ingét is levette.
Megállt mögöttem, a makkja a fenekemen körözött, majd hegyével a puncimat bökdöste. Szélesebb terpeszbe csúsztam, feljebb emeltem faromat és azt kívántam, dugjon meg. Keményen vágott a combomra, miközben makkjával továbbra is bökdösött, bedugta egy hüvelyknyit, majd kihúzta. Egy darabig ezt csinálta, én pedig már tudtam, mi következik.
A makkját kenegette az én selymes nedveimmel, hogy aztán behatolhasson a seggembe. Nem sokszor fordult ez elő, csak különleges alkalmakkor és azt hiszem, ez a mai most az volt. Nagyon lassan kezdte becsúsztatni, eközben a fenekemet masszírozta. Könnyedén csúszott be a farka, aztán megragadta a csípőmet és maga felé húzott.
Felemelkedtem annyira, hogy most a kezemre támaszkodtam. Így még beljebb csúszhatott a fasza, és mikor elkezdte ki-be tologatni, a puncim egy ritmusra lüktetett vele.
Egyik kezemmel odanyúltam és a csiklómat kerestem. Kemény volt, készen arra, hogy megdörgöljék. Előhúztam szeméremajkaim közül, ujjaim játszadoztak rajta, majd a közepére koncentráltam és élvezettel cirógattam. Mihály közben hátulról baszott seggbe, időről időre rásózott valamelyik farpofámra. Ezzel úgy felizgatott, mint talán még soha és gyorsabban dörgöltem a csiklómat, beleborzongtam az örömérzetbe. A puncim hol összeszorult, hol kitágult, azt várva, hogy Mihály farka teljesen kitöltse.
Hirtelen valami kemény hatolt belém. Kemény és hideg. De bármi volt is az, jó nagy volt. Testtartásomat ahhoz igazítottam, ahogy fokozatosan belém hatolt. A puncim oly forró volt, hogy mikor Mihály kihúzta azt a valamit, a hidegség szinte teljesen eltűnt.
Miközben Mihály a seggemet baszta és közben döfködte belém azt a valamit, én eszeveszetten dörgöltem a csiklómat és elmentem. Mihály most gyorsabban dugott, szorosan tartott a csípőmnél fogva, aztán hagyta, hogy az a valami - bármi volt is - kicsússzon belőlem. Ki-be lökdöste farkát, két mellem hintázott a lökések erejétől. A kanapé karfáján egyensúlyozva löktem magam hátra Mihálynek, aki most hangosan felkiáltott. Egyre csak döfködött és élvezett, nedvének minden egyes cseppjét belém lövellve, csípőmet még szorosabban ragadta meg, ujjai szinte a húsomba vájtak. Éreztem, hogy verítékcseppek hullnak a hátamra, ő pedig lassított a tempón, végül kihúzta hímtagját. Életnedve végigcsorgott a combomon, így gurultam le a kanapéról és elterültem a padlón.
Mihály ott térdelt levegő után kapkodva, én meg odakúsztam hozzá, számba vettem a faszát és szopni kezdtem, közben a tökeit masszíroztam. Semmi perc alatt felállt a farka, töke megtelt, készen állt az újabb menetre.
- Kurvára szexis vagy - mondta és lepillantott rám, én meg tövig nyeltem a faszát.
A pillantásom mosolyt küldött felé, ő pedig kezét lecsúsztatva a puncimba dugta. Szerettem, ha ennyire benedvesedek. Mihály tudta, mennyire szeretek vele baszni és bár az is tetszett, mikor a hátsó bejáraton jött belém, azt mégsem hagyhattam ki, hogy faszát a puncimban érezzem. Vele volt a legjobb baszni. Nem tudtam betelni vele.
- Húúúú - sóhajtott fel, majd két kézzel fogta meg a fejem és eltolt magától.
- Remélem, ebből már látod, milyen nehéz lenne sztriptízt játszani előtted - mondtam neki. Nem bírnánk ki, hogy egymáshoz ne nyúljunk.
- Tudom - felelte.
- Van még egy ötletem.
- Ó, és vajon mi lenne az?
- Mit szólnál, ha filmre vennénk magunkat?
- Micsoda?
- Hiszen érted - felelte.
- Pornófelvételeket csinálnánk saját magunkról, aztán jó pénzért kiadnánk.
- Mindig azt mondtad, szeretnél nézőközönséget, nem így van?
- Hát most lesz.
- Beöltöztetnénk mindenféle kosztümbe, az ágyhoz kötöznénk széttárt kezekkel és lábakkal, kiszolgáltatva nekem, baszhatnánk fürdőben, buborékok gyöngyöznének a csodás melleid körül.
- Az asztalra fektetnélek és gyümölcsökkel borítanálak el.
- Emlékszel, mikor ezt csináltuk?
- Nagyon élvezted!
- Ennék a testedről, szóval egy csomó mindenfélét csinálhatnánk a filmeken.
- Akár itthon is megrendezhetjük az éjszakákat!
Még mindig meztelenül feküdtem a padlón, csupán zokniban és félcipőben. A gondolataim azonban sebesen kavarogtak. Milyen érzést keltett bennem ez az ötlet? Nos, már csak a puszta gondolatára is lüktetni kezdett a puncim. Nézni a hapsikat, ahogy azok engem bámulnak… hát ettől egészen bezsonganék.
- Hát… nem is tudom - mondtam végül.
- Nagyon klassz lenne - győzködött.
- Kiélhetnénk minden fantáziánkat. Gondolj csak bele, ha csak húsz fontot számítanánk fel egy filmért, tíz hapsit könnyedén idecsábíthatnánk. Aztán ha már látták az első filmet, meg akarják nézni a többit is. Vetítésenként húsz fontjával számolva minden józan emberi számítás szerint is összehozhatnánk annyi pénzt pár hónap alatt, hogy lefizessük a foglalót a saját házunkra.
- Szerintem nem kellene megmondanod a hapsiknak, hogy én vagyok a felvételen. Beadhatod nekik, hogy valaki más.
- Á, ez hülyeség. Úgyis tudnák, hogy te vagy az.
- Tényleg azt hiszed, hogy buknának rá?
- Az fix. És ha ezt megcsináljuk és neked is tetszik, akkor talán egy kis plusz pénzért bejöhetnél és előadhatnál egy sztriptízt. Persze ha addigra már megbarátkoztál az egésszel. Vagyont kereshetnénk. Na, mit szólsz?
- Azt, hogy jobb ha idejössz és megbaszol - mondtam és széttártam combjaim ott a padlón fekve.
Egy szempillantás alatt ott termett két lábam között.
- Te telhetetlen ribanc. Mindenkinek látnia kellene, milyen tested van. Hadd fantáziáljanak rólad. Persze csak én basználak, nekik csak nézni szabad.
- Ó, basszál már keményebben, szivi - mondtam neki, épp egy kiadós orgazmus kapujában.
Hát igen… a gondolat, hogy nézhetem ezeket a krapekokat, amint engem bámulnak, sőt, esetleg még eléjük is állhatok egy sztriptíz számmal, miközben az álló farkukat markolásszák… hő, ez tényleg nem semmi! Minél többet gondoltam erre, annál jobban bezsongtam.
Előrelöktem a csípőmet, mert azt akartam, Mihály keményebben dugjon.
- Ó, te jó ég, ez az, szivi, basszál - üvöltötte Mihály.
- Mutassuk meg a világnak, hogy tudsz te baszni. Ó, ez az, most… elmegyek! - sóhajtotta a fülembe.
Már csak a gondolatára is úgy felforrósodtam, mint még soha. Alig vártam, hogy elkezdjük a felvételeket. Még az is eszembe jutott, talán némelyik hapsi beszállhatna a felvételekhez. Mondjuk valamelyiknek a faszát szopnám, míg Mihály dug engem. Kíváncsi voltam, belemenne-e.
Aztán a legtökéletesebb orgazmus ragadott magával. Szinte szétrobbantam, miközben testnedveim patakzottak és eszeveszetten ütlegeltem Mihály hátát. Kimerültén, eltelve feküdtünk ott. Sziporkázó ötlet volt ez Mihálytől. Vagyont kereshetnénk. A saját otthonunkban lennénk, filmeket készítenénk, esetleg eladnánk azokat.
És ha még más hapsikat is bevonhatnék - csak hogy feldobjuk a produkciót - Mihálynak bele kellene egyeznie, én pedig kiélvezhetném mindkét világot.
Néhány óra alatt a vonakodó résztvevőből vérmes nimfomániássá váltam. Alig vártam, hogy elkezdjük. Odanéztem a kanapéra és a padlón egy lopótököt pillantottam meg. Nyilvánvalóan ez volt az a valami, amit Mihály az előbb belém dugott. A kép élénken jelent meg előttem:
az asztalon fekszem, testemet gyümölcsök borítják és a hapsik onnan esznek, szájukkal érintve minden porcikámat, nyaldosnak, megérintenek ujjaikkal; mindegyik enne mondjuk egy falat banánt a puncimból. Szájukkal, ajkukkal és szervükkel ingerelnének, miközben egymást váltva falatoznának onnan. Igen, ez az! Egy másodperc alatt benedvesedtem.
Mihály ötletember volt és be kell vallanom, mind ez idáig ez volt a legjobb ötlete.
Figyeljék csak meg, hamarosan színre lépünk! Minthogy nekem vannak igazi melleim, valódi mosolyom és én produkálok igazi orgazmust, ezért minden élvezet az enyém.


Szextörténet ajánló:


Lilla(éppen) hatvan éve szeretkezett velünk 5.


Tehát Bandi lesz az első. Bandi láthatóan büszkén sétált, barna haja izzadt arcára tapadt ingét kigombolta, és kilátszott, mennyire szőrös a melle. Lillát ez ha lehet, még jobban felizgatta, de csak annyit tett, hogy amint elé került a fiú, megsimogatta a nadrágját. Bandi nem fordult vissza, de mintha még pirosabb lett volna az arca.

Bálint hozzám fordult: Tóni seggbe lehet dugni, ....

Maola a híd alatt


Egy szexpartner kereső oldalon kaptam egy levelet egy férfitól, aki szeretné, ha a feleségét hármasban dugnánk. El is jött a találka ideje. Kökinél a híd alatti parkolóba mentünk a kocsijával. Megbeszéltünk ezt azt, majd kijelentette a pasi, hogy szeretné látni, mit tudok nyújtani a nejének.
Elővettem a farkam, majd ő rá is bukott!
Jól szopott, bő nyállal. Majd mondta, hogy verjem, ....

Perverz szex a hotelban


Abban a hotelban találkoztunk Petivel, ahol megbeszéltük. Mikor ajtót nyitottam és megláttuk egymást, már is érződött köztünk valami bizsergès.
Asztalhoz ültünk és pezsgőt bontottunk a találkozásra.
Iszogattunk és nevetgèltünk, miközben észrevettem, hogy le sem veszi a szemét a dekoltázsomról. A szobában egyre melegebb és melegebb lett, míg végül már pofátlanul bámulta a mell....

Az ikertestvérek


Évával ikertestvérek vagyunk. Szinte minden közös bennünk, még az is ugyanannyira érdekel minket, hogy milyen lehet hármasban.

Ezt meg is osztottuk a szomszéd fiúval, akit gyerekkorunk óta ismerünk. És o fel is ajánlotta segítségét. Ekkor gyorsan a szobába is mentünk, és Éva és én azonnal vetkoztetni kezdtük egymást, miközben gyengéden csókolóztunk. Azonnal hatalmába kerített a vágy....

Az üzlet, az üzlet - szexel fizettem


Harminckét éves voltam, mikor a férjemmel megromlott a kapcsolatunk, s elváltunk. A lakás a férjemé volt, így két kiskorú gyermekemmel albérletbe mentünk egy időre, amíg nem tudunk saját lakást venni. Sikerült találnom egy megfelelő bérleményt egy társasház harmadik emeletén. A tulajdonosok, egy idősebb házaspár, ugyanazon az emeleten, velünk szemben laktak. Hamar összebarátkoztunk, s a korkülönbs....

Szállodai szex történet


.... az ajtó nyílik... Megjelenésétől azonnal forró lesz a nemi szervem, mellbimbóm merevedik. Megcsókol, leül elém az ágyra. Lassan lehúzom magamról a ruhát, nem viselek sem melltartót, nem takarja semmi a finom, ízletes háromszöget. Ott állok előtte meztelenül, éhesen és nedvesen. Kezembe adja a vörös csipkét, ujjával közben végigsimít a szeméremajkak között. Sóhajom közepette morzsolom kemény m....Szextörténet címkék

leszoptam | ki nyal | gyalázat | péntek esti | békülős szex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.