Egy swinger kurva feleség naplójából


A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc szexpajtásommal tudattam, hogy kicsit késve érkezünk a bűnös éjszakába, de megyünk, csak melegítsenek nyugodtan.Semmi gond, csak menjünk feltétlenül, mert meglepetést tartogat nekünk, valami olyat, amit biztosan szeretni fogunk. Hmmm, el nem tudtam képzelni miféle meglepetésre gondol, mert ugye a pompás teste már nem meglepetés, de igazi csemege, lévén jó ideje nem volt alkalmam kiélvezni... ugyanez igaz a gyönyörű feleségére is, akinél készségesebben, odaadóbban szeretkező nőt ritkán látni.

Férjecském elégedett vigyorral a képén figyelte a délutáni készülődésemet. Ha nem lett volna az a szokásunk, hogy "éhesen" induljunk bele a swinger éjszakába, valószínűleg itt-ott elkap egy fordulóra, lévén egyetlen tangában futkostam egész délután, de így csak szemet legeltetett, no meg valamit bőszen kloffolt a számítógépén, csak a jó ég tudja mit buherált.

Előkeresgéltem egy ezeréves jégkék fellépőrucimat, belebújtam egy illedelmesen szolid ruhába, ami kicsit bizarrul hatott a necc combfix fölött, de szerencsére egy táncos helyen ritkán akadnak fent az ilyenen. Berámoltam még az estére szánt szemtelenül rövid koktélruhát, a gonddal ápolt, óvott tánccipellőmet, majd életem párjával úgy indultunk el otthonról, mintha legalábbis egy hétre mentünk volna valahová.

A nagyteremben már tűkön ülve várt a táncpartnerem, aki nem szokta meg tőlem, hogy akár egyetlen percet is késsek. Kicsit merev fickó, de a standard táncoknak valódi mestere. Ha olyan kedvem van, képes vagyok órákon át úszkálni vele a táncparketten, olyan szépséges tánctartásban, hogy másnap a csigolya közti izmok emlékeztetnek arra, hogy tán túlzásokba estem. Ma azonban sokkal játékosabb kedvem van ennél, bár lehet hogy a buja a jó szó. Sajnos ezt titkolni sem nagyon tudom, mert amikor a színfalak mögött még néhányszor eljárjuk a milliószor átvett bemutató sorait, a mozdulataim a hűvös eleganciától elég messze vannak... Meg is kérdezi a férjemtől, hogy bolondgombát etetett-e velem, hogy nem férek a bőrömbe, de ő csak somolyogva vállat von, és távozik, hogy jófiú módjára beálljon a tanfolyamra, s segédkezet nyújtson a facér hölgyeményeknek.

Magam se hittem volna, de teltház lesz, de az lett. Csordultig telt terem várja, hogy megtanuljon ezt-azt az angol keringő rejtelmeiről. Nem túl sok kezdő van, úgyhogy jó nagy lépésekkel haladunk, hogy használható sor legyen a két óra végén minden érdeklődő lábában. Itt szerencsére főleg passzív szerepem van, készséges bábuként táncolom elő a lányok lépését, s korrigálom a kétballábakat. A türelmetlenségemhez képest, hamar elmegy az idő, s az utolsó szabadtánc alatt elmegyek átöltözni a tollas-tüllös, klasszikus fellépő ruhába. Megjön a pici drukk is, ami fellépés előtt mindig megvan, de most kifejezetten jól jön, mert kizökkent a bolondos, szabados hangulatomból, egész pontosan 4 percre, amíg a műsor tart. Tökéletesen ellejtem amit kell, majd a színfalak mögött apró csókot lehelek meglepett kockapartnerem szája sarkára, s máris belebújok a sokkal inkább a hangulatomhoz illő szemtelen minibe. A teremben már megy a tánc, a sok ember között alig találom a párom. Naná... mert egy négyes csoporttal beszélget... ismerősnek tűnik az egyik pár... nem akarok hinni a szememnek! A ma esti párosunk az! Képesek voltak eljönni ide, hogy együtt mehessünk tovább. Már értem mit szervezkedett a férjem délután. Örömmel simulok R. üdvözlő karjaiba, boldog vagyok, hogy a nap kötelező programjának vége. Összepuszilkodok szöszi barátnémmal is, persze csak szolidan, ám a parfüme illatáról eszembe jut, hogy milyen finom puhák az ajkai, és hogy a fiúk mekkora élvezettel nézik, ha mi együtt játszunk. Lopva megnézem magamnak a másik párt. Az első, ami eszembe jut róluk, hogy szépek. Hibátlan kreol bőr, nyílt mosoly, a lánynak hosszú fekete haja a derekát veri, a pasi pedig... hát igen. Rövid ujjú ingéből szépséges karizmok kandikálnak ki, és ahogy elnézem, nem csak a karja izmos. Erősen bizakodom, hogy nem véletlenül vannak ott. Miután kiörömködtük magunkat szöszivel, kedvenc szexpartnerem, R., bemutatja az ismerősöket... ők a meglepik. R finoman a fülembe súgja, hogy biztos benne, hogy szeretni fogom Tejcsokit. Válaszképp a fülébe harapok, s visszasúgom, ígérem, viszonzom az ajándékot.

Már-már indulunk, amikor Tejcsoki úgy dönt, még fel kell olvassza a jégkirálynőt, utalva az iménti jelmezemre. Mire felfogom, hogy mire is gondol, két mozdulattal kikapja azt a néhány csatot a hajamból, ami a feszes kontyot tartja a fejemen, két kézzel szétrázza a loboncomat, majd a táncparkett felé terelget. A standard szériának vége, játékos cha-cha jön. Ez a csábítás, a játék tánca, nagyon szeretem. Eszement húzom-eresztem játékba kezdünk. Meglepően jól táncol, s engem kóstolgat, próbálgat, mi megy, mi nem. Nem maradok alul, mindig nagyon könnyen alkalmazkodom a táncpartneremhez. Főleg ha jól vezet. Miközben egymást kerülgetjük, akaratlanul az jár a fejemben, hogy vajon a szexben is ilyen határozott-e. Remélem... szeretem, ha a férfi tudja mit csinál. A zene végén mennék kifelé, de a kéz visszafog. Rumbázni kezdünk... ez már közel sem olyan játék mint az előbb. Szenvedély süt a szeméből, minden mozdulatából. Úgy figuráz, hogy egyetlen pillanatra sem enged testközelből. A hátamat simítja, s addig provokál, míg combom a derekára nem csavarodik, s ágyékom az övéhez nem nyomódik, miközben finoman megdönti a testemet. Ennek a zenének a végén már nincs kedvem menni...

- Gyere, mindjárt folytatjuk, mormogja, miközben a fenekemnél fogva finoman megindít kifelé.

Hangulatom tökéletes a mai estéhez.. Minden porcikám vágyja a szexet. A kapuban szétválunk, hatan három kocsival megyünk egymás után, lévén csak R-ék tudják, hol az új klub. Útközben a párommal megállapítjuk, jó ötlet volt ez a ma éjjeli kiruccanás, mozgalmasnak ígérkezik és a csoki lány... szépen összegondolta velem is. Önkéntelenül végigsimítok izmos combján, és alig várom, hogy megérkezzünk. Először is alaposan körülnézünk. Nem mondom, van mit nézni, igazán jó körülményeket hoztak össze a szórakozni vágyóknak... a házban jól felszerelt bár, jó zenével, hátul négy zárt és két méretes nyitott szoba, két fürdőszoba, és egy jó nagy jacuzzi. De ami nekem sokkal jobban tetszik, az a kert. Bár egy teljesen elhagyatott környéken vagyunk, a kertet magas falak határolják, felülről pedig évszázados fák takarják a külvilágtól. Középen egy kisebb meleg vizes medence van, és itt-ott elszórva áttetsző függönyökkel elszeparált hatalmas matracfélék. Mindehhez hangulatos, diszkrét világítás dukál a langyos éjszakában. Ahogy elnézem, így éjfél tájban nagyon korán érkeztünk. Alig néhány vendég lézeng, ők is a bárban múlatják az időt. Na ezek azok a körök, amikhez nekem ma nincs türelmem. Amint R. egy pohár pezsgőt nyom a kezembe, szinte könyörgő szemekkel nézek rá, hogy történjen már végre valami! Ha még tovább kell bájolognom a klub tulajjal, hallgatva, hogy mit miért ilyenre csinált, hát én sikítok! Nem, egyáltalán nem vagyok türelmes kedvemben már! A segítség végül Tejcsokitól érkezik, mögém settenkedik, finoman bogarászni kezd a hajamban, végül letárgyalja a vendéglátónkkal, hogy már órák óta azt várja, hogy végre leszedhesse rólam a ruhát.

Gyors zuhanyzás után az egyik kerti szeparét vesszük birtokba, gondosan "bezárva" a szalagokkal, hogy most más ne zavarjon. Odabent nincs fény, nagyon ügyesen van megoldva, hogy a külső fénytől mi jól lássunk, ám a függönyön át csak a körvonalak látszódjanak. Miután az utolsó függöny is bezárult, a ruha máris lehullott rólam. Az illatból ítélve a férjem segítette le. A combfixemet én venném le, de egy határozott kéz a csuklómra simult, hogy ne tegyem. Ahogy láttam, miközben a szalagokkal játszottam, nagyjából megtörtént az első kör "szereposztása", s nekem a mai ajándékom jutott. Jó volt látni a vágyat a szemében... gondoskodom róla, hogy minden oldalról jól megnézhessen, mielőtt elnyúlok mellette. Végre megkóstolhatom azokat a szép telt ajkakat, finomak, naná, hogy finomak. Nem csak én voltam türelmetlen addigra már, játszópajtásom pillanatok alatt feltérképezte hatalmas tenyerével a teljes testemet, ajkai pedig a melleimre vándoroltak, apró harapásokkal ingerelve a bimbókat. Gyanítom R. mesélhetett neki az étvágyamról, mert ugyancsak módszeresen, állt neki a kényeztetésemnek. Párnát tett alám, megemelte a csípőmet, és miután konstatálta, hogy készen várom, szép finoman belém hatolt. Nem bántam, hogy nem durvul, mert elég tekintélyt parancsoló méretekkel bírt, de bánni is tudott vele, méghozzá jól. Alapjában véve nem vagyok nagy rajongója a misszionárius póznak, de akkor, ott és úgy piszok jól esett, ahogy mindenféle körítés nélkül addig dugott, szép folyamatos ütemben, amíg el nem élveztem, ő pedig követett, amivel alaposan meglepett. Valahogy azt vártam tőle, hogy még tartja magát legalább egy menetre, de nem hagyott cserben. Miután néhány percig megnéztük, mit csinál a körülöttünk lévő világ, vagyis a párjaink, de nem hagy sokáig szuszogni közli velem, hogy ideje megkóstolnia. Aki ismer, tudja, hogy gyengém az orális játék minden formája, így aztán egyáltalán nem bánom, ha ő is megismeri ezt az oldalamat. Készségesen tárom szét a combjaimat és hagyom, hogy elmerüljön. Először egészen finom érintésekkel térképez fel, újra szítva a vágyat, aztán komolyan kóstolgatni kezd. Játszik velem mint macska az egérrel, számolni sem tudom, hányszor kerget szinte a csúcsig, hogy aztán egy ritmusváltással ne engedjen fel teljesen. Imádom ezt a játékot, szinte bármilyen hosszan... és ahogy elnézem, ő ezt egész pontosan tudja. Fogalmam sincs mennyi idő után kegyelmez végre... és hagyja hogy elélvezzek... kölcsön kenyér visszajár drága, ezt tuti visszakapod, amint magamhoz térek...

Lustán, kéjesen nyújtózom, és elnézem a mellettünk szeretkező párokat, miközben kényeztetőmhöz simulok. Aki... hmmm, aki úgy tűnik, hamar erőre kapott. Félárbócosan cirógat, és mozizik velem. Most rajtam a sor, hogy végre megkóstolgassam. Megharapom a fülcimpáját, majd kalandozni indulok a testén. A nyakánál járok, amikor a párja rám kacsint, miközben R-en lovagol, szemmel láthatóan élvezettel. Visszakacsintok rá és lejjebb kúszom, hogy el ne mulasszam azt az élményt, amikor egy félkemény farok a számban keményedik meg. Nem mondom, hogy sokáig hagyja, pillanatokon belül kőkemény lesz, és ekkor már közel sem fér az egész a számba. Úgy nyalogatom, mint egy méretes, tűzforró nyalókát, ő meg időnként rámarkol a hajamra, hogy megállítson... vagy hogy még jobban magára húzzon. Az a tervem, hogy így fejezem be ezt a kört, de... én tervezek, ő meg férfi módjára irányít. Határozott mozdulattal lovaglópózba húz, és minden körítés nélkül beleültet a farkába. Egy pillanatra meghökkenek, még mindig szoknom kell ezt a méretet, ami erősen feszeget. Egy kicsit fészkelődöm rajta, hogy megszokjam, majd ráborulok, és ringatózni kezdek. Lusta vagyok bármilyen komolyabb aktivitáshoz, jólesik ez a laza lovacska. Kisvártatva feltűnik, hogy R. és a csoki lány abbahagyja a szeretkezést, és kis tanakodás után R. hozzánk, a csoki lány pedig a páromhoz és R. nejéhez pártol. Hmmm, már sejtem mi következik! A kérdő tekintetre puha csók, és egy "naná" a válasz, így mögém helyezkedik, végigsimít a popsimon, majd a hátamon, visszatolva a majdnem hason fekvésbe. Megállunk egy kicsit a ringatózásban, látom már, hogy ez a kör nagyon heves és gyors lesz! Némi előkészület után az ő farka is elmerül bennem, én meg levegő után kapkodok az élvezettől. Olyan összhangban kezdenek mozogni, illetve mozgatni engem, mintha ezt a játékot nem először játszanák együtt. Szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja őket, hogy ugyan köztük vagyok, ők sincsenek távol egymástól. Néhány percig tart csupán, mert amint érzik, hogy robbanni fogok, rákapcsolnak, hogy ne nagyon maradjanak le tőlem. Szokásomhoz híven jókora hangzavarral élvezek el, és nem nagyon vagyok magamnál, amikor oldalamra dőlve egy szendvics közepén találom magam.

- Úgy látom tetszik az ajándékod - súgja a fülembe R.

- Szerinted? Tudod, hogy édesszájú vagyok - felelem lelkesen, csókot lehelve arra az érzéki szájára.

Nagyjából ekkorra kezdem érzékelni a világot újra, és látom, hogy életem párját éppen két nő végzi ki orálisan. Élvezettel végignézem a végjátékot...

Aztán mielőtt újra belemerülnénk bűnös élvezetekbe, egy szál lepedőbe csavarodva kivonulunk a kerti zuhanyzóba.

Párosával állunk egy-egy zuhany alá, most a férjem bújik be velem egy vízsugár alá, és becéző mozdulatokkal mossa végig a testemet, ki nem hagyva egyetlen részét sem. Közben jólesik nézni őt... még mindig izgalomba jövök a látványától éppen úgy, ahogy annyi évvel ezelőtt, amikor először megláttam. Viszonzom a szívességet, én is lemosom róla az elmúlt óra... vagy órák ízét, illatát, beleborzongva az alig langyos éjszaka hűvösébe.

Ezután egy jókora kanapéféleségen telepszünk le mind a hatan, és hamarosan egy üveg pezsgő érkezik, maga a tulaj hozza. Láthatóan örül az "aktív" vendégeknek, mert meghozzák a többiek kedvét is ehhez-ahhoz. Most nézek szét, a kis szeparék mind megteltek, és alig van lézengő, vagy bátortalanul tekintgető vendég, mindenki megtalálta a maga szórakozását. Most már hajlamos vagyok beszélgetni is vele, elmesélem neki a mi országunkban tapasztalt teljesen eltérő szokásokat. Érdeklődéssel hallgatja, és máris elkezdünk szervezkedni, hogy egyszer a magyar módit itt is kipróbáljuk. Biztosan fura lesz, hogy a normál parti ruha helyett fehérneműben lesz mindenki, de talán könnyebben megy az ismerkedés, és aki arra el mer jönni, biztosan nem megy haza csalódottan, mert nem hozta össze a sors egyetlen vállalkozó szelleművel sem. Nagyjából itt tartunk, amikor mint ötletadót felkér az este háziasszonyának. Jót nevetek rajta, de amikor látom, hogy komolyan gondolja, természetesen igent mondok, és reménykedem, hogy az ötletem nem lesz teljes kudarc. Cserébe felajánlja, hogy az általa működtetett szex boltban válasszak magamnak kosztümöt erre az alkalomra. Ez sincs ellenemre.

- Egy új játszórucinak mindig van helye - felelem vigyorogva.
- Ám ha megbocsátasz, most lassan megyünk, hosszú volt az éjszaka.

Az ajtóban elbúcsúzunk a négyestől, megegyezünk, hogy két hét múlva ugyanekkor, ugyanitt találkozunk. Csoki fiú búcsúzóul még magához ölel, és tudatja, hogy a következő hétvégén a táncos bulin is találkozunk, újra kedvet kaptak a tánchoz tőlünk. Ennek örülök, egy jó táncpartner sose hátrány.

Hazaérve kimerülten bújunk az ágyba, ám amikor szokásunkhoz híven a férjem ölébe bújok háttal, hamarosan érzékelem, hogy bár hajnali négy óra van, az alvás ideje még nem jött el. Mosolyogva konstatálom, hogy bárhogy is lestrapálta őt a két boszorka a klubban, rám mindig marad energiája. Kicsit helyezkedem, épp csak annyit, hogy a kemény szerszám elsüllyedhessen tűzforró hüvelyemben, majd hagyom, hogy elringasson mindkettőnket, egészen addig, míg egy lusta, a mai napra ráadásnak is tekinthető orgazmus végig nem fut mindkettőnkön.

Igen... egy tökéletes éjszakának pontosan ilyen a befejezése, jut eszembe még úgy utoljára, mielőtt elnyom az álom.


Szextörténet ajánló:


Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a ....

Csokit vagy csalunk - durva csoportszex


Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a v....

Édes unokahúgaim


Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.

Ők voltak Bor....

Vivi úrnő


Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem ....

Anya és fia


Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexikóban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában, azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám csak a háztartással és magával foglalkozik, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk ....

Kerti szex party


Kerti parti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves.
Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kerti partiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket.
- Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc té....Szextörténet címkék

ufók | sssssss! | szob | barbie | dogging |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.