Családi szextitkok


Az álom kezdett egyre jobban eluralkodni rajtam, hála a több órás, fárasztó autóútnak. Egy szál köntösben ültem a tévé előtt és vártam a soromra, apa egy alsónadrágban tevékenykedett a konyhában, anya pedig éppen leöltözött. Bár lányként nem szoktam bambulni az anyám, nem tudtam elhaladni az alakja mellett: gyönyörű, nagy feneke volt, kellően vastag combokkal és a terhességtől enyhén megviselt, de lapos hassal, és telt mellekkel. Kitűnt a többi slampos anyuka közül mindig, és előszeretettel is hangsúlyozta csodás domborulatait szűk farmerokban, cicanadrágokban.
- Nem baj, ha én megyek először? - kérdezte tőlem. - Muszáj, a fűtéstől kiszáradt a bőröm.
- Menj csak - mosolyodtam el röviden, aztán hamarosan hallottam, hogy záródik a zuhanykabin, és megengedi a vizet. Pár perc múlva apa lépett elő, és fújt egyet.
- Bent hagytam a papucsom, a francba - dörmögte, aztán már el is tűnt a fürdőben, de nem zárta be az ajtót. Zavartalanul bambultam tovább a tévét, ahol épp egy csókolózós jelenet ment, és hirtelen furcsává vált, hogy apa még mindig bent csavarog a papucsa után.
Vagy talán más is van odabent?
A kíváncsiságtól hevesen felkeltem a kanapéról, és halkan, de ruganyos léptekkel a fürdőhöz osontam, és benéztem. A látványtól elakadt a szavam: apa bent állt anya mögött, a hátát és a vállát mossa, apa pedig a mögötte ágaskodó, vastag és az érzékiségtől duzzadt farkát mossa. Valamiért mindig is nagy vágyam volt -talán a tapasztaltságuk miatt- meglesni a szüleimet, ezért most az izgalomtól vérbő puncival a falnak támaszkodtam, és kitartóan, mániákusan figyeltem minden mozdulatukat, erősen ügyelve arra, hogy ne lássanak meg. Bár apám mackós alkat volt, fekete hátrazselézett hajával szexi benyomást keltett, épp ezért nem egy nőről hallottam már, hogy próbálkozik nála. Anya feltette a zuhanyt, és apám nem is totojázott sokat, megfordította, jobb kezét a csípőjére tette, a másikkal pedig benyomta neki. Bár jóleső nyögésüket némileg elnyomta a vízcsobogás, a lélegzetem elakadt, és én sem vártam sokat, két ujjamat a köntösöm alá tettem, és erősen dörzsölgetni kezdtem a puncim, csipegetni a szeméremajkaim. Olyan tökéletes látványt nyújtottak! Csendben, apró kis csattanásokkal dugta anyut, akinek gyönyörű feneke megremegett a lökések alatt, már mindkét keze rajta volt, hogy jobban magában érezhesse a feleségét. Éreztem, hogy csatakos lesz az ujjam a nedűmtől, és tudtam, hogy nem teljesen hétköznapi, amit csinálok, a vágy elborította az elmém, és azzal a tempóval, ahogy ők szexeltek, úgy elégítettem ki magam. Nem kellett sok, hamarosan térdremegtető orgazmus rázta meg a testem, kapkodtam a levegőt, az ujjaim nedvességével mit sem törődve pedig továbbra is a puncimon tartottam a kezem, a csiklóm környékén. Kis idő múlva apa is megremegett anyában, aki aztán megállt, anya viszont még előre támaszkodott, és kétszer belé csúszott még a golyójáig, mire apa nem fogva vissza magát felnyögött, és nyilván újabb adagot lövellt belé. Anya aztán gyorsan megfordult, megfogta a kemény, izzó farkat, csókot váltottak apával, aztán apa kiszállt. Én elképesztő gyorsasággal fordultam vissza, gyorsan a konyhába mentem, hogy lemossam a kezem, aztán visszaültem a tévé elé, de már nem tudtam a műsorra koncentrálni. Még akkor is az járt az eszemben, mikor leültünk vacsorázni.

Mivel az ágyam leszakadt a bőröndömtől, anya felajánlotta, hogy alszik ő a kényelmetlen kanapén, és én inkább maradjak apa mellett. A kanapé és az ágy egy szobában voltak, de nem zavart, mikor hajnalban felriadtam a tévére. Lassan kiszálltam, hogy igyak egy pohár vizet, aztán oldalt fekve ránéztem a halkan horkoló, mélyen alvó apámra, és megakadt a szemem az alsónadrágján, ami lejjebb volt tolva, mint kellene. Anya mélyen aludt felcsúszott hálóruhában, én pedig lassan fogtam, először a hasa alját nyomkodtam, majd rátértem a nadrágjára. Éreztem a még ernyedt szerszámát, és először reszkettem a félelemtől, ám az izgalom és vágy olyannyira eluralkodott rajtam, hogy szépen, ütemesen simogattam, vertem a faszát, miközben vonaglottam az ágyon. Folyamatosan figyeltem őket, de apa mélyen aludt, és nyilván érzékelte, hogy valami jó történik, mert teljesen széttette a lábait, ezzel szabad utat adva nekem. Hamarosan már azt a kőkemény farkát éreztem a kezeim között; csodálatos volt érezni az ereket és elképzelni, ahogy ez a csodás farok anyám puncijában jár durván, s ez még erősebb verésre késztetett. Ki is bomlott az alsójának a gombja, ezzel szabad utat engedve a csodás meredésnek, és én óvatosan,az örömtől kábultan fogdostam a makkját, számmal meg is érintettem, mire jóleső sóhaj hagyta el az ajkát. Én hamarosan ismét elmentem, de képtelen voltam leállni apám farkával, és közben izgatott a tudat, hogy anyám, a szex istennő ott terpeszkedik a kanapén. Végül addig csináltam, míg apa meg nem remegett, el nem nyögte magát, aztán leszorította a farkát, én pedig villámgyorsan megfordultam, mintha aludnék. Mosolyogva figyeltem, ahogy még álló farokkal megy a fürdőhöz, hogy lemossa hideggel.

Két nap múlva elmentünk egy kastélyhotelbe a szomszédos megyébe - az okát nem értettem, de nem volt ellenemre. Anya szőkésbarna haját enyhén behullámosította és feltűzte, szempilláit kihúzta, és egy elképesztően szexi, szoros farmert viselt magas sarkú csizmával és egy derékig érő vastag kabáttal.
- Te vagy a legjobb nő az egész környéken - mondta apa kajánul mosolyogva, mire anya felkuncogott. Apa zavartalanul megfogta a fenekét a recepcióra menet, én pedig bűvölve figyeltem őket. A szexualitást baromi erősen sugárzó házaspár voltak.
- Az biztos! - mondtam dicsérő hangsúllyal, de persze én is így gondoltam. Miután megkaptuk a két külön szobát, anyáékhoz mentem volna, ha a félig nyitott ajtón keresztül nem látom meg és hallom őket.
- Hol van már? - kérdezte anya.
- Fogalmam sincs, édes, nem veszi fel. Talán a hó okoz torlaszokat. Ne aggódj, mindenképp jönni fog. Ez mindünknek jó pénz.
- Úgy legyen! - sóhajtotta anya, aztán egy kis táskából a fiókba pakolt néhány dolgot, apa pedig eldőlt az ágyon. Én bementem hozzájuk, mire egy picit megrezzentek, de különösebb jelét nem adták a furcsaságnak. Pénz? Miről beszélnek ezek? Időm mindenesetre nem volt, mert hamarosan vacsorázni mentünk, aztán én elmentem, hogy a kamerámmal felfedezzem és felvegyem a környéket.
Nem tudtam elsiklani a délutáni beszélgetés felett, ezért este kilenc tájékában felmentem, hogy megnézzem, mit csinálnak éppen. Ahogy benyitottam, a szavam is elakadt: anya feküdt ott meztelenül takaró nélkül, apa pedig a telefont a füléhez tartva járkált, szintén meztelenül, meredező fasszal.
- Mondhattad volna előbb is! - dörögte.
- Ajánlom, hogy fizess mindent, járulékot is kérünk.
Kinyomta, aztán felém fordultak, és azt hiszem, azokat az arcokat soha nem fogom elfelejteni. Anya kipirult, apa pedig ledobta a telefont, de én a gyönyörűség miatt nem tudtam szólni. Mit csináltak itt ezek? És apa miért telefonon beszélt, mikor a felesége itt fekszik ilyen pózban, hogy a vaginája is látszik?
- Hát te, Lena? - hebegte anya.
- Nem felfedezed a környéket?
- Már végeztem. Kivel beszéltél, apa? És voltaképpen miért vagyunk itt?
Egymásra néztek, sóhajtottak, majd intett anya, hogy zárjam be az ajtót. Apa magához fogott egy törölközőt, és leheveredett az egyik fotelba.
- Alkalomadtán, havi egyszer filmet forgatunk egy befolyásos cégnek - mondta apa kicsit vonakodva.
- Nagyon, nagyon jól fizetnek alig húsz percért.
- A kamerás nem jött el a nagy hóvihar miatt - vette át a szót anya, miközben felült.
Nem sokáig emésztettem a hallottakat, mert máris beindultak a tekervények.
- Miért nem mondtátok el?
- Nem kellett róla tudnod - mondta apa. - Mit gondolsz, miből vettük meg a legújabb kocsinkat a múlt hónapban?
- És most mi van, ha nem jött el a kamerás?
- Ugrott a filmpénz! - pufogott anya. - Csak az ittlétünket fizetik ki. Rohadékok.
Nem vágytam másra, mint látni őket, ahogy szexelnek, méghozzá keményen. Éreztem, hogy megint dobogok alul.
- Én segíthetnék - jegyeztem meg vörös arccal.
- Ott a kamerám, és akkor nem hiába jöttünk el...
- Erre nem kérhetünk meg! - rázta a fejét anya.
- Már erről sem kéne tudnod.
- De te is tudod, hogy kell a pénz - nézett apa anyára.
- És Lena már nem kislány... nem látna olyat, amit nem élt át, vagy már nem látott az interneten.
- Engem ez nem zavar, igazán nem. Sőt, szeretném megnézni, hogy csináljátok.
- Hát,ha nincs ellenedre... akkor részemről rendben - egyezett bele anya, aztán levette a takarót, és felállt. Apa is ledobta a törölközőt, aztán odajött hozzám. A farka soha nem volt még olyan közel az arcomhoz, mint most.
- Mindent fel kell venned. Legyél rugalmas, ha kell, térdelj a jó szögért.
Bólintottam, ő pedig hálás puszit adott a szám sarkába, aztán intett, hogy kapcsoljam be a kamerám. Az izgalomtól izzadni kezdett a tenyerem, de résen kellett lennem, és ezt nem is bántam.
Apa odament anyához, és érzékien, szenvedélyesen megcsókolta, egyik kezét a puncijához dörzsölte folyamatosan, anya pedig végigsimított a mellkasán, majd a farkát simogatta, ami másodpercről másodpercre lett élettel telibb. Kicsit később ledobta az ágyra, én gyakorlatiasan mozogtam velük, és keményen megujjazta, anya pedig gátlások nélkül nyögött. Aztán anyám feltérdelt, megsimította apám lábát, kezeibe vette a farkát, és tövig bekapta. Apám hátrahajtotta a fejét gyönyörében, miközben tökéletes felesége erősen, őrjítően cuppogott rajta, és kezével a golyóit nyomkodta. Apám állatias, de halk hangjai engem is teljesen bepörgettek, aztán apa leszedte anyát a hajánál fogva, lefektette, és faszát két gyönyörű melle közé dobta. Az ágyra mentem melléjük, alig pár centire voltam tőlük, és vettem, figyeltem, ahogy keményen mellbe bassza őt. Anya kurvásan mosolygott, miközben apa szőrös mellkasát simogatta, markolgatta, utána pedig durván a hátára lett fordítva, és beverte neki hátulról. A nő torkaszakadtából, vinnyogva felkiáltott a nagy farok és a hatás kedvéért, apa két kezét a derekára nyomva kefélte, látszott, hogy tényleg nagyon élvezi is, amit csinál. Apa lábai közé mentem, és felvettem, ahogy a golyói a forró puncihoz csapódnak, és ahogy csattog a fasza a nedves lyukban, jó ideig ezen a felvételen is tartottam, mert még számomra is hihetetlenül izgató látványt nyújtott. Aztán apa került az ágyra, és anya lovagolta meg a lehető legkeményebben, apa a melleit markolgatta és a fenekét, olykor körkörösen mozgatta feleségét magán. Anya pár perc után kicsusszant belőle, haja előre hullott, de nem szállt le, csak megtámaszkodott apa feje mellett, és lassan, erőteljesen vonaglani kezdett a farkán, amitől apa nyilván eszét vesztette. Majd hosszú percekig lovaglópózban, análisan adagolta anyát, ami a legtöbb és legmagasabb hangokat hozta ki belőlük, apa közben elölről a punciját izgatta, majd mielőtt remegve elment volna, gyorsan kihúzta magát belőle, anya feltérdelt, és verni kezdte magának. Anya a nyelvét kinyújtva, izgatottan várt, apa egyre szaporábban vette a levegőt, végül egy állatias kiáltás után anyám szájába élvezett, teleélvezte szinte az egész arcát. Fantasztikus látvány volt, a pornó a nyomába sem ért ennek az élő szakértelemnek. Miután lekapcsoltam a kamerát, anya elment lemosni az arcát, apa pedig egy törölközőt akasztott álló szerszámára.
- Sokkal jobb volt egy ismerős előtt - mondta, és miután látta, hogy a farkát bámulom meredten, féloldalasan rám mosolygott. - Meg akarod fogni?
Nem is ellenkeztem, levettem a törölközőt, és rámarkoltam. A szívem a torkomba szökött az érzéstől, és mivel nem ellenkezett, lassan csavartam rajta kettőt. Hátranézett, megbizonyosodva, hogy anya még bent van, aztán letérdeltetett, és a számba nyomta. Alaposan, leszoptam, veszélyesen bevettem a számba, és látszott, hogy alig bír uralkodni magán, de végre izgathattam magam alul, és másodperceken belül elaléltam az amúgy is felajzott állapotnak köszönhetően. Ő még időben kivette a farkát, és a törölközőre verte, utána pedig rám mosolygott, és szájon csókolt. Hosszú nyelves csók volt, jól hozzápréseltem magam még pulzáló farkához, és csak akkor engedett el, mikor hallotta a fürdő felől a lépteket. Anya még mindig meztelen volt, csillogó szemekkel nézett ránk.
- Tökéletes volt - mondta, és egy utolsót paskolt arra a tökéletes faszra, apám pedig megpaskolta a fenekét, engem pedig mérhetetlen öröm öntött el, amiért bevállalhattam ezt.


Szextörténet ajánló:


Tini szex a konyhában


Megbeszéltük egy barátommal (Erikkel), hogy megtanít "főzni". Megkértem szüleimet, hogy menjenek el otthonról, hogy meglepetést legyen. Anya nem ellenezte, de apa nem akart ott hagyni egyedül egy fiúval. Erik átjött és apa árgus szemekkel figyelte minden mozdulatát. Félóra főzöcske után apa is belenyugodott és elment.- Héj Erik. Mennyi idő még mire kész leszünk?- Kb. 10 perc. De addig ha gondolod....

A behatoló


Amikor a férjemtől érzékeny bucsút vettem a repülőtéren már elmult délután négy. Még be kellett ugranom vásárolni valami élelmiszert, mert semmi sem volt otthon és ráadásul egy komplett hosszú és szabad hétvége állt előttem. Istenem, de vártam ezt a hétvégét. Fáradt voltam, sokat dolgoztam a héten. Tudtam, hogy semmit sem fogok majd csinálni csak aludni, aludni és harmadszor is aludni. A párom hár....

Kíváncsi voltam a seggére is


Nekem az egyik legjobb szexkalandom pár éve történt. Egy utolsó szex volt a lánnyal, de olyan jól sikerült, hogy azóta sokszor eszembe jut. Egy társaság amely a régi munkahelyről verődött össze úgy 15-16 ember egy kis italozgatással és táncolással búcsúzott el egymástól, mivel a cég pár héten belül megszűnt. Akkor én már nem dolgoztam ott 2-3 hete. A lánnyal már előtte volt szex , sokszor szakítot....

Egy jó pina.


Hosszú egyenes, fekete hajú valóban párduc testű ,a hirdetésének megfelelően tényleg 27 évesnek kinéző hölgy fogadott, csöcstartóban és bugyiban, semmi súly felesleg, és a cicik kellemes egy kezesek.Jó hangulatúnak tűnt, mosolygott rám, és már nyújtotta is a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.


-Judit - mondta a pina.

Én is bemutatkoztam.

- Levegyem....

A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybe....

Spriccelés az albérletben


Az alábbiak 2010 januárjában-februárjában történtek, pár hónappal azután, hogy munkahelyemen – a gazdasági válság begyűrűző hatásaként – jelentős létszámleépítést voltak kénytelenek bejelenteni. Akkoriban 24 éves voltam, az volt az első munkahelyem, „majdnem friss diplomásként” meglehetősen kellemetlenül jött a dolog, ráadásul a barátnőm pár héttel korábban ejtett, szóval boldogság-indexem ama biz....Szextörténet címkék

anyukámmal | erősza | cseni | bentlakásos | buksi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.