A haverom tüzes ribanc anyja


A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX- ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
Egyik nyári nap, Peti felhívott, hogy menjek át hozzá XBOX- ozni és nézzem meg a számítógépét, mert valami vírust kapott, utána meg kimennénk a pályára játszani. Egy szép kertes házban éltek, nagyon igényes az egész telek a házzal együtt. Megálltam a kapu előtt majd megnyomtam a csengőt. Körülbelül fél perc telt el, akkor Ildi kilépett a ház ajtaján, majd lesétált a lépcsőn egyenesen a kapuig. Ildi 42 éves fekete hajú érett nő, Peti apjával már 10 éve szakítottak és Ildiknek azóta sem volt komoly kapcsolata. Aznap éppen egy világoskék blúz illetve egy szürkés szoknya volt rajta, a lábán pedig egy strandpapucs, a körmei narancssárgára voltak lakkozva a lábán illetve a kezén is. Mikor odaért a kapuhoz rám nézett és elmosolyodott.
- Szia Marci - mondta közben kinyitotta a kaput majd beengedett az udvarba.
- Szia Idli, Peti bent van?
- Igen, bent van a szobájában.
Ezután bementünk a házba, én Petivel XBOX- oztam, Ildi pedig a nappaliban telefonált. Ekkor tudták meg, hogy a már két hete a kórházban lévő Magdi néni 4 nap múlva hazajöhet. Ekkor mindketten boldogok voltak, Ildi be is ment meglátogatni a kórházba édesanyját, mi pedig ketten maradtunk a házban. Visszamentünk a szobába, én odaültem a gép elé, rá két percre valaki csengetett, Peti pedig kinézett az ablakon. A szomszéd volt az és Petit kereste. Petiék illetve a szembe szomszéd nagyon jó viszonyt ápoltak, sűrűn vitték Petit meccsekre vagy kirándulni. Peti ígéretet tett a szomszédnak, hogy lenyírja náluk a füvet a hátsó udvarban, amit ő elfelejtett.
- Hallod Marci. Átmegyek a szomszédba, lenyírom a füvet mert megkértek rá, csak kiment a fejemből. Fél óra és itt vagyok, addig javítsd meg azt a szutykot valahogy - mondta nevetve, majd kilépett az ajtón.
- Okés, megteszek mindent - mondtam.
Eltelt úgy 5-6 perc, mikor kissé megszomjaztam. Kimentem a szobából át a nappalin majd a konyhába értem. Egy Cola volt a pulton, azt kitöltöttem egy pohárba és indultam vissza a számítógéphez. De mikor mentem vissza elnéztem a fürdőszoba felé, majd megpillantottam ott egy rózsaszín melltartót az ajtó előtt heverve. Odamentem a melltartóhoz és felvettem a földről, az orromhoz tartottam és beleszagoltam. Parfüm illatot éreztem, de nagyon finom volt. A fejemben egyből elindultak a gondolatok, hisz Ildi elég vonzó nő volt a maga 42 évével szemben is. A farkam az égnek állt, majd habozás nélkül elindultam a szobába a melltartóval. Mikorra odaértem hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó. Ekkor reflexszerűen kinyitottam a focis táskámat, amiben a focis cuccaimat hordom majd belegyömöszöltem a melltartót a táskába. Ezután Peti lépett be az ajtón, kissé ideges fejjel majd hozzám szólt.
- Nem hiszem el..
- Az öregnek nem jó a fűnyírója, most be kell mennünk a városba valamilyen szakboltba nézni egyet..
- Mondta Peti kissé kapkodva.
- Semmi gond, csak tudod még nincs kész a számítógép, de már tudom mi a baja - feleltem.
- Tudod mit?.. - Anyu már lassan hazaér a kórházból, addig elleszel itthon egyedül nem?
Ekkor egyből a melltartó jutott eszembe majd biccentettem Peti felé.
- Ja,.. - Persze, menj csak haver.. addig megcsinálom a gépet - Válaszoltam.
- Fasza, köszi span.
Ezután lekezeltünk majd Peti kiment a lakásból, én pedig az ablakhoz siettem, majd néztem ahogy beszáll a szomszéd kocsijába és elhajtanak. Ekkor valami hatalmas izgalom kapott el, kinyitottam a táskámat, kivettem belőle a melltartót és becsuktam a szoba ajtaját. Lefeküdtem Peti ágyára. Letoltam a nadrágomat majd elkezdtem verni a farkamat, közben szaglásztam a melltartót és végig Ildire gondoltam. Játszadoztam magammal úgy 15-18 percig mikor éreztem , hogy el fogok menni, ekkor a melltartót a farkamhoz emeltem majd belelőttem a spermámat az egyik kosarába. Eléggé sok spermát lőttem ki és pár csepp a padlón landolt. Szép, lakkozott parketta volt a padló. Lassan felálltam az ágyról, alulról félmeztelenül majd a táskámhoz mentem, kivettem belőle a sportszáramat, majd leguggoltam a padlón lévő spermafolt mellé és elkezdtem azt feltörölni. Ekkor hallottam, hogy mögöttem a szoba ajtaja kinyílik, majd egy kisebb hatásszünet múlva egy női hang szólal meg.
- Jézus Isten... - Marci, te mi a francot csinálsz ?!
Ildi volt az, eléggé morcos tekintettel nézett rám akkor. Én lefagytam, csak álltam ott egy szál faszban. Ildi ekkor pillantást vetett a rózsaszín melltartóra az ágyon és benne a spermára.
- Én csak. - mondtam, de ekkor Ildi üvöltve közbevágott a mondandómba.
- Nem érdekel.. Öltözz fel de azonnal és tűnj el a házból!!
Ekkor gyorsan az ágyhoz siettem magamra húztam az alsógatyát és a nadrágot, felkaptam a táskámat és elindultam sűrű léptekkel kifele, majd megálltam a bejárati ajtón egy másodpercre és megszólaltam..
- Kérem, ne tessék elmondani Petinek.
- Takarodj amíg szépen mondom - Érkezett a válasz.
Hazaértem, de nagyon aggasztott a dolog. Most tényleg vége lesz egy barátságnak a hülyeségem miatt? Mit fognak így gondolni rólam a haverjaim? És maga Peti?

Két napig Petiék házára sem néztem, mikor kiléptem az utcára akkor is gyorsan elhúztam a csíkot a szomszéd mellől. Harmadnap délután két óra felé csörgött a telefonom. Kivettem a telefon a zsebemből, majd rápillantottam.. Úristen.. Peti hív... Biztos elmondta neki Ildi a dolgot és most vége mindennek.. - mondtam magamban.
Felvettem a telefon majd kissé remegő hangon beleszóltam..
- Igen?! Itt Marci.
- Hali Marci. Beszéltük a srácokkal, hogy kimegyünk egyet focizni, de kevesen vagyunk. Nincs kedved kinézni a pályára? - mondta a telefonba Peti.
Ekkor nagy kő esett le a szívemről, tehát Peti az egészről nem tud semmit de nem válaszoltam, mivel nagyon megkönnyebbültem ekkor.
- Marci... Ott vagy? - kérdezte Peti.
- Ja, itt vagyok span, bocs, csak egy kicsit elbambultam - Feleltem.
- Semmi gond haver, akkor gyere a pályára, már várunk a srácokkal.. Na csá!
- Csumi - Köszöntem el tőle, majd elraktam a mobilt a zsebembe.
Ekkor egy nagyon nagy kő esett le a szívemről. Tehát Ildi nem említett semmit Petinek. Vajon miért? Nem gondolkodtam sokat rajta, hanem indultam a pályára.
Mire kiértem a srácok már rúgták a bőrt. Lekezeltem mindenkivel, majd a kispadhoz sétáltam és kinyitottam a táskámat. Arra lettem figyelmes, hogy az egyik sportszáram hiányzik. Ekkor beugrott.. - Úr isten... - Otthagytam Petiéknél a sportszárat mikor volt a balhé - mondtam magamba.
Kissé ledöbbentem , de gyorsan felvettem a megmaradt cuccaimat és felmentem játszani a pályára, hogy lássák a srácok és főként Peti, hogy nincs semmi gond.
Két-két és fél óra játék után befejeztük a focit majd átöltöztünk és elindultunk hazafele. Az úton Petivel jöttem és mondta, hogy holnap a szembe szomszéddal mennek egy három napos horgász túrára és hogy mennyire várja már. Nagyon fel volt dobva. Hazaértünk gyorsan bementem a házunkba, nehogy kint legyen Ildi és észrevegyen, nagyon nagy szégyenérzetem volt. Gyorsan csináltam magamnak vacsorát, lefürödtem, ettem majd lefeküdtem aludni. Másnap reggel 9 óra felé felébredtem, majd felöltöztem. Megnéztem a telefonom majd láttam, hogy egy SMS-t kaptam Petitől. Kissé levert a víz, hátha rájött a dologra. Gyorsan megnyitottam az üzenetet amiben ez állt: Szia Marci. Egy nappal később megyek a horgásztúrára, mert Béla bácsi (a szembe szomszédot hívták így) ma nem ér rá. Arra gondoltam, hogy ma megint megnézhetnéd a gépet, anyu nem lesz itthon, egész nap a kórházban van, mert a mama egyre rosszabbul van.
Gyorsan megreggeliztem, majd elindultam a szomszédba. Mikor odaértem, furcsa módon tárva nyitva volt a kapu, ami az udvarba vezet. Ekkor az ablak felé tekintettem, majd megpillantottam hogy mozgott a függöny. Gondoltam Peti nézett ki az ablakon és látta ahogy érkezem. Kicsit furcsa volt, hogy nyitva volt a kapu ajtó, de bementem az udvarba, majd becsuktam magam mögött az ajtót. Megálltam a bejárati ajtó előtt majd kopogtattam. Eltelt úgy 1-1,5 perc de senki nem nyitott ajtót. Ekkor lenyomta a kilincset majd beléptem a házba majd becsuktam az ajtót. Körbenéztem, de nem láttam senkit sem. Ekkor kiabálni kezdtem.
- Peti! ..
- Merre vagy? - kiabáltam.
Nem érkezett válasz.
Ekkor elindultam a szobája felé, bekopogtam az ajtón majd lenyomtam a kilincset és benyitottam. Az akkori látványtól nagyon ledöbbentem és egy pillanatra minden porcikám megrezzent.
Peti ágyán Ildi feküdt, nagyon erotikusan nézett rám. Ildin egy melltartó volt, az a melltartó, amibe beleélveztem, volt rajta egy fekete tanga, illetve a bal lábára az én sportszáram volt felhúzva.
A látványtól teljesen ledöbbentem, ekkor Ildi szólalt meg.
- Na, mi az.. Most nem kívánsz? - Mondta ezt nagyon erotikusan.
Ekkor felkelt, majd odajött elém és megállt előttem úgy fél méternyire.
Lehúzta magáról a melltartót majd lassan elkezdte lóbálni azt a szemem előtt.
Nagyon szép, barna teste volt a mellei nem voltak gigantikus méretűek de nem is voltak kicsit, pont jó volt.
- Ismerős ez a melltartó? - kérdezte Ildi.
- Igen, nagyon is.
Ekkor már nagyon ágaskodott a farkam, Ildi eldobta maga mögé a melltartót majd megfogta a jobb kezével a jobb kezemet és elkezdett húzni az ágy felé. Letepert az ágyra majd vadul elkezdte rólam lehúzni a nadrágot. Ekkor megszólaltam.
- Na és Peti vele mi le...- és az ujjával az ajkamhoz nyúlt.
- Nincs itthon senki, az SMS-t én írtam még reggel Peti mobiljáról, de miután megkaptad azonnal töröltem a kimenő listából - és elmosolyodott.
Ekkor levette rólam az alsó nadrágot is, a farkam ekkor már az égnek állt, nagyon feltüzelt ez a nő. Felfeküdt ő is az ágyra majd mindkét lábát a farkamra tette és szemeivel bele nézett az én szemeimbe majd megszólalt.
És ez, ami a lábamon van.. Ez ismerős nagyfiú? - mondta Ildi kacéran.
Ildi jobb lábán az én sportszáram volt felhúzva, az a sportszár amivel a gecit akartam feltörölni a padlóról..
- Persze hogy ismerős, kerestem is - feleltem.
- Hát akkor megtaláltad - mondta Ildi mosolyogva.
Ekkor a két lába belső része közé fogta a farkamat, majd elkezdte a lábaival verni a farkamat. Szép lassan csinálta, nagyon jó érzés volt.
- Ez hogy tetszik? - kérdezte Ildi.
- Nagyon jó - feleltem.
Egyre gyorsabban kezdte el a lábaival verni a farkam, majd egy kis idő múlva levette a jobb lábáról a sportszárat, félredobta és fojtatta a lábaival az izgatást. Közben kézzel izgatta magát, csupasz puncija egészen nedves volt már, sűrűn, kicsiket nyögdécselt.
- Kívánlak - mondtam.
Ekkor felültem majd odahajoltam a puncijához és elkezdtem nyalni. Lágyan csináltam, úgy nyaltam mint a fagyit. Ekkor a puncija nagyon nedves lett, egyre erősebben nyögött, közbe húzta a hajamat.
- Ez az, ne hagyd abba - mondta Ildi.
Eltelt így 10-15 perc, ekkora már szinte tocsogott a pinája. Ekkor felültem majd közelebb húztam Ildit, a farkamat rátettem a pinájára, és húzogatni kezdtem azt fel-le, az ajkak között. Ránéztem Ildire, majd lassan megszólaltam.
- Mégis hogyan gondoltam meg magad? Múltkor elzavartál.. - mondtam ezt kíváncsi tekintettel.
- Nincs kapcsolatunk és szerintem mindketten egyet akarunk - mondta ezt mosolyogva, majd feljebb ült és a jobb kezével megfogta a faszomat, majd becsúsztatta a pinájába.
- Gyerünk.. csináld!- ordított fel Ildi.
Én ettől nagyon beindultam, a homlokomról már folyt a verejték. Nagyokat nyögött, én pedig a kezemmel a melleit markolásztam. Egyre gyorsabban és egyre mélyebben löktem belé a farkamat. A pinája már tocsogott, kezeivel a lepedőt szorította. Ekkor kivettem a farkamat, majd közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam, ő visszacsókolt. A szája elhagyta az enyémet majd megszólalt.
- Ha érzed hogy véged lesz, csak vedd ki, nem akarok kockáztatni.
Biccentettem felé majd újra nedvben tocsogó pinájába dugtam a farkamat. Nagyon keményen kezdtem el dugni és nagyon gyorsan. Ő többször is felsikított, én pedig halkan nyögdécseltem. Éreztem, hogy mindjárt elsülök, ekkor kivettem a farkamat. Ezután letérdeltem az ágyra, ő pedig lefeküdt elém háttal majd ismét a lábaival izgatta a már teljesen nyálkás faszomat. Ekkor felszólalt Ildi..
- Gyerünk.. élvezz a lábamra Marci.. gyerünk - mondta ezt nagyon erotikusan.
Éreztem, hogy itt a vég és ráélveztem Ildi lábfejeire. Ekkor ő megfogta a sportszárat majd letörölte a meleg spermámat a lábáról, majd halkan így szólt felém..
- Te is ezt akartad nem? - mondta ezt mosolyogva. Majd felállt az ágyról odahajolt hozzám, megcsókolt majd kiment a zuhanyozni.


Szextörténet ajánló:


Buja éjszaka


14 évesen fiú létemre erotikus álmok voltak azok, amik gyakrabban előjöttek nekem, de nem bántam. Hiszen olyas valakiről álmodtam, amit akkor sem fogok feledni, ha öreg leszek.
Az egyik szombat este, pontosan 21 órakor este felkeltem, hogy egy pohár vizet vigyek be a szobámba, magamnak.
A sötétség, amiben lépkedni kezdtem előre lassan, hogy ne verjek le semmit, vagy ne menjek neki va....

Az új biszex barátnő


Asszonyom így szólt egyik reggel: Hosszabb időre el kell utaznom,de az üzletnek mennie kell, ezért Dia fog helyettesíteni. Még nem ismered, de mindenben, mondom mindenben a rendelkezésére kell állnod.Megértetted? Jó, akkor segítségél összeszedni a legfontosabb iratokat, amíg dia nem ér ide nézzük át azokat. Az idő gyorsan repült, egyszer csak csengetnek és Asszonyom így szól: gyere ismerkedjetek m....

Anyu lenyelte


Külföldre utaztam a nyáron. Mikor visszajöttem, a repülőtéren édesanyám örömkönnyekkel várt. Átölelt, erősen magához szorított, ahogy csak tudott, mert nagyon hiányoztam neki. Ő is hiányzott nekem, de azért jól éreztem magam a chicagói barátomnál. Régóta leveleztünk, örültem, hogy ott lehetek. Másik világ volt, más mint ami országunk. Anya a fülembe súgta, hogy szeret és sírt a boldogságtól, hogy ....

Apám és a hugom


Apám és a hugom

Sziasztok, én egy 19 éves srác vagyok és apám elõzõ barátnõje (apám barátnõje 22 éves volt) sokszor izgatta a fantáziám és addig ügyeskedtem amíg "közelebb" nem került hozzám. A kishúgom akkor 9 volt, most 12, õ meg ránk nyitott.
Minden 3 évvel ez elõtt kezdõdött amikor a szüleim válása után összeszedett egy cs....

A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Egy idegen férfi megbaszott a bár mosdójában


Akkoriban egy bárban dolgoztam felszolgálóként Épp a poharakat szedtem le az asztalokról amikor megláttam egy jóképű férfit a bárpultnál álldogálni. Iszonyú dögös volt, már a látványától bizseregni kezdtem. Határozott léptekkel haladtam felé.
-Jó estét uram, mivel szolgálhatok? - Kérdeztem kacéran.
-Dupla whiskyt kérek jéggel. – mondta, miközben méregetett. Egy pillanattal később kö....Szextörténet címkék

zokniját | rendőrnő | lehajolt | elmegyek | strans |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.