Az áldozatkész anya és apa


Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szűnni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis nő volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nőnek számított még mindig. Különösen szépek voltak se nem túl kicsi, se nem túl nagy mellei a két finoman ráncolt rózsaszín bimbóval melyeket nem volt nehéz az aktus során izgalomba hozni.
Finoman elvékonyodó dereka vonalában volt éppen csak annyira domború hasa amely látványa nem hogy nem zavaró, hanem kívánatos volt. A feneke, feszes izmos tapintattal örvendeztette meg a beavatottakat. (hála a még mindig rendszeres sportnak )
A fartájék egy szép, lendületes vonallal emelkedett el a hát síkjából, hogy aztán a szinte tökéletes félgömbökké formálódva fejeződjön be a comboknál, A combok nem voltak semmiképpen rövidek, hosszukhoz képest a combbelsők kellemesen párnásak. Talán az utolsó évben kezdődött a sok negyven körüli nőkre jellemző párnásodása, rendkívül diszkréten, és egyenletesen megoszolva a csípő és fartájék között.
Ezek a párnácskák a szemnek semmiképp nem voltak kellemetlenek, a kéznek meg kifejezetten kellemesek. Narancsbőrnek nyoma sem volt.

Mivel Imre szexuális vágyrendszerében a női fartáj kifejezetten kiemelt helyet foglalt el mind vizuálisan, mind a tapintási élményt tekintve. Imre a szeretkezés végső beteljedésekor leginkább felesége varázsos popójára koncentrált. Ildi a megömlést megelőző pillanatokban a férjének akart kedveskedni avval hogy háttal lovacskázott neki ilyenkor.
Általában igyekezett megemelni a hátsóját, lökéseit egészen felülről, a makk tetejéről indítani, hogy férje minél többet láthasson a éjfekete szőrű pinából, mely visszarímelt a fekete hajkoronára.
Imre kezei önfeledt vándorúton jártak a hófehér húsú ruganyos félgömbökön ( neje még mindig intenzíven tornázott, úszott. ) Nem kellett sok hogy Imre ondója ütemesen spricceljen a saját hasára, mivel a megszakított közösülés módszerével védekeztek.
Ilyenkor asszonykája tiszta erőből ráült a forró faszra, és minden erejével azon volt hogy vulvája, de főleg feneke hosszanti hasadékát megfürdesse a fehér spermatócsában.
Néhányszor hátulról is behatolt, és ilyenkor Imre gyakorlott keze Ildi hasa alatt biztosan tapogat ki a duzzadt kis borsócskát. A siker nem is maradt el, Ildinek ilyenkor klassz orgazmusa volt.
A probléma az utóbbi években kezdődött. Ildi egyre többször hárította el Imre közeledését, vagy ha hagyta igyekezett azt Imrével minél gyorsabban befejeztetni Kielégülése már rég nem volt, ami Imrét rettenetesen lesújtotta. Úgy látszik most jön ki a 16 év korkülönbség. Vagy lehet hogy már semmi újat nem tudtak nyújtani egymásnak.
Ha Imre nem kezdeményezett akkor az asszony sem. Szeretkezéseik frekvenciája egyre csökkent, Imre egyre jobban elkeseredett. Sokszor kielégületlenségében az önkielégítés jól bevált receptjét alkalmazta. Ehhez szex vagy pornóképeket is igénybe vett, legtöbbször a Net - rol.
Számítógépükön jó néhány szex és hard pornó file volt található.

Az asszony borzasztó rajongással vette körbe kamasz fiát, Palikát. Palika eléggé el lett rontva.
Ez a rajongás nem volt mentes bizonyos rejtett szexuális vonzódástól, amit Imre, mint apa is észrevett. Persze Ildi tagadta.
Anyja pld. különböző ürügyekkel megpróbált bemenni a fürdőszobába mikor fia tusolt. Persze ez a kamasz fiút rettenetesen zavarba hozta. Palika örökölte anyja vonásait, és kifejezetten egy szép fiatal fiú volt. Kamasz kora most ért a legválságosabba. Hirtelen tört rá a serdülés, nemiségével nem tudott még mit kezdeni. Hülyén viselkedett, apjával is megromlott a viszonya. Elég gátlásos volt, ezért lányokkal nem is tudott kapcsolatot kezdeményezni. Szülei rájöttek hogy Palika rendszeresen onanizál. Délután nem kevés időt töltött ( míg szülei ) dolgoztak ) a PC elott és szorgosan töltögette le a legkülönfélébb szex oldalakat. Anyja hamar felfedezte fia vonzalmát a pornó iránt, de ez nem háborította fel, sőt torkában valami furcsa, nem kellemetlen szorítást érzett.

Közben az hogy férjével a nemiség lassan holtpontra jutott, már nem lehetett szőnyeg alá söpörni. Több aktus során Imre csődöt mondott. Imrének ötlött fel a gondolat, hogy mi lenne ha a szexet bővítenék. Izgatta a csoport szex gondolata. Ez olyan erős erekciót okozott nála, hogy ilyenkor képes volt ismét jól teljesíteni az ágyban. Azt is tudta hogy hitvese vonzódik a fiatalabb korosztály iránt. De kit ? Az ismerősök vagy nem voltak vonzók, vagy aki vonzó volt ott tudták róla hogy a családi prüdéria az akadály.
Közben robbant a bomba. A szülőket Palika osztályfőnöke behívatta. Palika tanulmányi eredménye jelentősen romlott, és ami a legrosszabb: Információk voltak arról hogy Palika egyik legszorosabb barátjáról kiderült, hogy drogozik és homoszexuális is. Egy idős gazdag pasas biztosítja a pénzt hozzá.
Ildi összeomlott. Palika veszélyen van! Imrének az volt a véleménye hogy Palikára túl hirtelen tört rá a nemiség, és ezt valahogyan helyes mederbe kellene terelni.
Ekkor jött a döbbenetes gondolat ? Mi lenne ha a fia lenne a sexben a harmadik? Elvégre gusztusos, nem idegen, és ráadásul most életfontos lenne a nemi érdeklődését a nők fele terelni. Imre először félt megmondani ezt az ötletet Ildinek. Végül is kibökte. Meglepetésre Ildi szinte azonnal helyeselt, és úgy látta a rendkívüli helyzet rendkívüli megoldást igényel. Meg kell menteni Palikát!
Így Imre és Ildi, mint két gondos, gyereküket féltő szülő mindenféle trükköket eszelt ki, hogy lehetne a fiú figyelmét anyjára mint nőre ráterelni. Ildi hirtelen családi körben egyre többet mutatkozott neglizsében. Átlátszó hálóingekben, bugyiban szép és drága melltartókban, hogy melle szépségét még jobban kihangsúlyozzák.
Imre mint Apa, fiának célozgatott a szexre. A fia zavartan kerülte ezt a témát. Az apa a fia jelenlétében egy társaságban ecsetelte, hogy a fiatal és érzékeny lelkű fiúkat idősebb tapasztalt asszonyoknak kellene beavatni.

Éjszakánként mintegy véletlenül nyitva hagyták az ajtót, hogy a szeretkezés neszei áthallatszódjanak a fiú szobájába. Imrének végre teljesülhetett egy régi álma. Most rá tudta venni Ildit hogy had csinálhasson róla egy sorozat aktfotót. A foto sorozaton Ildi fokozatosan vetkőzött le, majd legalább tíz képen át Ildi a fürdőkádban tusolt. Volt kép ahol teljesen nyilvánvalóan a zuhanyból kispriccelő vízzel önkielégített. A programozható digitális kamera még azt is lehetővé tette hogy készüljön a végén néhány valódi pornókép. Ildi és Imre szeretkezésének jó néhány izgató fordulatát is sikerült megörökíteni.
Az egész anyagot feltették a PC - re. Imre és Ildi kíváncsian figyelték a számítógépen, hogy vajon fiuk megtalálja, megnyitja e ezt a file - t, és ha igen milyen hosszan nézegeti. A hatás nem maradt el. Nem csak hogy nézte, hanem a nyomokból ítélve önkielégíthetett is. Mindketten teljesen tűzbe jöttek. Újabb és újabb önmaguk által készített pornóképpel frissítették eme házi weboldalt. A hatás más irányban is pozitívabb lett.

Maga Imre is oly izgatónak találta Ildit a képeken, így ha egyedül volt maga otthon, már sokkal inkább ezen képek nézése közben kereste kezével a magányos örömöket, mint a professzionális pornó alapján. Hál istennek Palika eljárása otthonról a kétes társaságba csökkent. Egyre több időt töltött a PC előtt, látszólag tanulmányi okokból. Mikor Palika a gép elé ült anyja sokat sejtető mosollyal csukta rá az ajtót. Volt hogy Ildi zsebkendőket is odakészített. Ezen módon Palika már olyan biztonságba érezte magát, hogy már akkor is nyugodtan verte a farkát szülei kefélését tanulmányozva mikor Imre és Ildi a másik szobába TV - ztek. A terv is ezen alapult.
Egy alkalommal "frissítették" az anyagot a PC n. Nagyon jól sikerült sorozat volt. Imre és Ildi a fürdőkádban keféltek. Néha a digitális kamerát, mely már akkor profi fotóállványon volt tették a fürdőszoba más és más sarkába hogy a szeretkező testek látványa minden oldalról biztosított legyen.
Palika bevonult a másik szobába a PC-hez. Egy húsz perc múlva Ildi, egy szép habselyem átlátszó bugyiban és áttört csipke melltartóban benyitott a szobába. Palika még nem vette észre, és teljesen megbabonázva bámult egy képet, ahol az Apja előtt anyja térdelt teljesen meztelenül Imre dákója éppen a fotón lőtt ki felesége nyelve hegyén. Egy hosszú, nyúlós láthatóan nyállal is keveredett ondócsepp ereszkedett le az asszony szájából a képen és apró tócsában végződött a hívogatóan előreugró cicik egyikén.
Palika kezét szorgosan utaztatta le és fel a farkán. Ildi döbbenten konstatálta hogy fia farka kb. 20 cm-es lehet és átmérőben is vastagabb mint Imréé.
Palika meglepetésében felkiáltott mikor anyja fejére tette a kezét. Ildi rögtön homlokon csókolta megnyugtatásképp. Megkérdezte, hogy, hogy tetszenek a képek. Palika nyögni sem tudott. Anyja megkérte hogy mutassa meg neki, hogy szokta. Pali nem mozdult. Ekkor Ildi előrehajolt, melltartós keblei Palika arcát súrolták, és kezével gyöngéden megfogva Palika kezét visszatette az ágaskodó, állandóan pulzáló dorongra. Óvatosan kezdtek együtt dolgozni, le és fel húzkodni az előbőrt.

A melltartó egyik pántja leesett, és a meglazult kosárból kikandikált a kis éretlen szamócaszerű mellbimbó. Ekkor már Imre is bent volt a szobában. Ildi búgó hangon faggatta fiát, hogy nem lenne e kedve a PC helyett bent a hálószobában tovább nézni, hogy most hogyan fognak szerelmeskedni Apával. Mégis csak jobb mint egy PC !
Apja is erősködött és próbálta fia gátlását oldani. Célzott rá, hogy tudomása van a szomszédoktól, hogy látták Palit egy egy nyári estén az erkélyen megbújva leselkedni. ( Palika szobáját és a szülők szobáját közös erkély kötötte össze. ) A fiúból kiszedték vallomást, hogy valóban néhányszor, nem is sikertelenül megleste szüleit szerelmeskedés közben.
Az asszony ekkor kézen fogta a fiát, és közölte ellentmondást nem tűrő hangon, hogy most a fürdőszobába kell jönnie, mert le fogja fürdetni mint kisfiú korában. A fiú az izgalomtól elszorult mellkassal követte anyját a fürdőszobába. Ildi beállította a fiút meztelenül a kádba. Ő maga még kívül maradt, testét már csak két darab rafinált fazonú alsónemű fedte. Egy mély kosarú melltartó, halványkék és átlátszó, és ugyanolyan bugyi, mely sejtetni engedte az anyagon keresztül sötét pihéjű ölét.

Az asszony leakasztotta a zuhanyrózsát és megengedve a meleg vizet elkezdte a fiút szappanozni. Látszólag tudomást sem vett a fiú egyre jobban emelkedő hímvesszőjéről, buzgón járatta tenyerét előbb semleges majd egyre érzékenyebb tájakon. Nem sok telt el hogy az asszony puha keze két ujjal finoman megfogta fia fütykösét. Enyhe erőszakkal lejjebb nyomta, azért hogy a másik kézben levő zuhanyrózsából kizubogó vízzel Palika rúdjának a hasa felöli részét izgató kezelésbe vegye. Lassú mozdulatokkal módszeresen járatta a vízsugarat a fiú még nem igazán férfiasan szőrös dombjától egészen a dárdája hegyéig. Két ujjával finoman megnyomta a vérbőségtől és a melegtől szeder lila makkot, hogy a húgycső szája megnyíljon. A meleg vízsugár sustorogva fröccsent szét a húgycsőnyíláson. A fiú szinte nyüszített a kéjtől, miközben Ildi már elkezdte az előbőr lassú, megfontolt húzogatását. Palika mindkét kezével elkapta anyja formás szép melleit. Egyik kezével alányúlva megemelte a cicit, és kibuktatta a már teljesen felálló, megkeményedett bimbójú érett női mellet. Közben a háttérben az ajtófélfának támaszkodva egy fürdőköpenyben figyelt Imre, az apa. A lazán szétnyílt fürdőköpeny alól árulkodóan emelkedett ki a merev hímtag. Látható érdeklődéssel és beleéléssel némán figyelte az eseményeket. Eközben Anya taktikát változtatott. A finom még nagysága ellenére még mindig gyerekes fütyköst függőlegesen egészen szorosan a hasfalához nyomta és a vízsugarat most körkörös, masszírozó mozdulatokkal járatta a dákón, de leginkábba fitymaféken. Közben már Ő is belépett a fürdőkádba, hogy tevékenysége hatásosabb lehessen, nem törődve avval hogy fehérneműje csurom víz lesz.

Közben Palika igen ügyetlenül próbálta a még mindig jelenlevő, zavaró melltartót eltávolítani. A melltartó elől nyílott volna, kapcsa a két mell között volt középen, de hát a fiú izgalmában képtelen volt megbirkózni élete első vetkőztetésével, pedig keze a másik, anyja jobb mellére is igen erősen vágyakozott. Ekkor lépett közbe Imre, erektált férfiasságát már csöppet sem leplezve felesége és fia előtt, segítőileg. Egy gyakorlott kézmozdulattal pattintotta meg a melltartó csatját és az eleddig rejtett másik kebelcsoda ruganyosan ugrott elő. A fiú rögtön karvalyként csapott le rá, és közben fejét leszegve rábukott anyja emlőjére.
Nyögve, zihálva szívta a számára csodás csöcsöt, és kezét némi tétovázás után túlnyújtotta Ildi csípőjén és előbb bátortalanul, majd egyre merészebben indult élete első felfedező útjára egy asszonyi altesten. Ujjai gyorsan biztos nyughelyet találtak a hibátlan női tomporon, ujjai fürkészően csúsztak bele a far hófehér és selymes kupolái közé. Onnan a legnagyobb gyönyör pillanataiban sem távoztak, legfeljebb ahogy egyre nagyobb kéjhullámok lovagolták meg a fiút, ujjai annál mélyebben vésődtek bele a most már többszörösen drága anyai húsba.

Eközben Imre már nem tudott hűvös maradni. Egy cseppet sem volt féltékeny, sőt örült fia és felesége együttes örömének. Ide-oda sündörgött, hogy a legkedvezőbb szöget találhassa meg a kukkoláshoz. Kezével nem is inkább izgatta, hanem nyugtatgatta izgága szerszámát. Tudta hogy az első lövés nem az övé. Neki már tartalékolni kell. Bámulattal adózott felesége ügyességének, fia dákójának, és örült hogy felesége nem egy idegen pasast szedett fel. Emlékezett saját kamaszkorára, kínzó és egyelőre reménytelen vágyakozásaira akkor még a nálánál érettebb asszonyok iránt. Szerette fiát, és át tudta érezni a váratlan meglepetés örömét, és össze tudta egyeztetni saját most már a különcségeket a szexualitásban értékelő kíváncsiságával is. Közben anya és fia nyelves puszik sorozatár váltották egymással, a zuhany kiesett Ildi kezéből és a kád alján össze vissza tekeregve szórta a vizet, mindenfelé, mintegy megjósolva mi is fog következni:

Ildi gyengén két marokra vette fia kéjrúdját. A jócskán megemelkedett ráncosra töpörödött heregolyókat gyengéden masszírozva, járt másik csuklója ütemesen fel és le. A vékony fiatal fiútest hirtelen hátrafeszült, Palika a fejét a csempének vetette és az anyai gyöngédség eredményeképp felvillant a levegőben az első fehér spermasugár. Ildi direktbe kapcsolt kezével, és a herék ritmikus szorongatásának ütemében fröccsent e második, harmadik többedik sugár, erőteljesen felugorva a mellekig és azon túl, a gyengébbje tócsákba folyva össze Ildi vizes hasán, szőrös szeméremdombján combjai belső felén.
A fiú sokáig visszatartott lélegzete éles kiáltással tört ki, míg anyja el borította csókokkal előbb fejét, mellkasát, majd rajongva fia teste iránt, letérdelve előtte valóságos csókzáporral borította el a még mindig vörös és merev, ondótól maszatos dorongot.

Imre tett egy két rövid megjegyzést, célozván arra hogy még folytatásnak kellene következnie a hálószobában. Miután kellően "bemelegedett" most már remélte hogy Ő is sorra kerül. Mindhárman bevonultak a szülői hálószobába, ahol már gondosan minden elő volt készítve. Hangulatvilágítás a széles francia ágyon gusztusosan megágyazva, valamilyen halk de még is izgatott zene. De a legfőbb attrakció volt az ágytól két méternyire egy nagy méretű állítható tükör, nagyanyáink korából ( lehet hogy akkor sem mindig csak öltözködéshez használták. )
Ildi kissé viccesen megkérte a fiát hogy foglaljon helyet a páholyban és jó élvezetet kívánt az előadásoz. A páholy egy kisebb kanapé volt a franciaágytól alig egy méterre.

Ekkor Imre a férj és Ildi a feleség, előzetes megbeszélésük alapján már rég nem látott gyöngédséggel, becézgetésekkel kezdték magukat ráhangolni egy elkövetkező szeretkezésre. Hogyisne, mikor ennek nem felvilágosító, hanem a női szerelemre hangoló célzata van. Mindent beleadtak a szokásosnál hosszabbra nyúlt előjátékba, és a fiú keze ismét foglalkozni kezdett éledező nemi szervével. Közben lázas érdeklődéssel figyelte, hogy a férfi a fekvő anyának, hogy terpeszti szét a lábait, és arca hogy süllyed bele a combok közötti sötétségbe. Nem is annyira látta, mint inkább hallotta az apró kis cuppanásokat, ahogy apja anyja puncijára apró puszikákat mért. Majd egy hosszabb csend után anyja lélegzete egyre gyorsult, Imre ajkaival rászorított a csiklóra, finoman szívva, kicsit meghúzogatta, majd egész hirtelen egy diszkrét kis cuppanással engedte ki a szájából és ez a feleségének láthatóan nagy örömet okozott. Palika már alig bírt magával a kanapén. Izgett- mozgott, legszívesebben oda bújt volna, és Ő is csinált volna anyjának valami izgiset. Ő is szerette volna megélni, hogy szája, nyelve érintésétől anyja olyan szemérmetlenül, disznó módon kezdje riszálni csupasz fenekét.

Ildi jó anyaként egyből ráérzett fia gerjedelmére. Hirtelen felegyenesedett, határozott mozdulattal félretolva férjét, lelépett az ágyról, és egy sportos lendületes mozdulattal előbb egyik majd másik formás lábával fellépett a kanapé szélére és terpeszben fia fölé állt. Palika fénylő arccal nézett fel a szép izmos combok záródásánál levő lucskos puncira. Még a farkát is elfelejtette tovább verni.
Kezeivel óvatosan kezdett felfele haladni a no combjain, fel egészen a formás farig. Ildi lassan, óvatosan megkezdte a leereszkedést. Egyik kezével a kanapé támlájába kapaszkodva, másikkal finoman irányba tartva a fiú most már ismét tekintélyes méretű faszát, lassan csúsztatta be a pompás szervet a nyákos, meleg, paradicsomba. Finom lassú csípő mozgásokkal igyekezett a legérzékenyebb résznek a fütyin tartós örömöket biztosítani. Néha, tompora körkörösen ringott, néha fel le mozgott valami sejtelmes lassúsággal.

Most Imrén volt a sor hogy mozizzon. Leült a padlóra a szeretkező pár elé, vagyis inkább alá és onnan figyelt. Elbűvölten nézte neje erotikus leleményességét, fia reszkető testét, és eldöntötte, hogy nagyon szépek és ezt engedni fogja máskor is megismételni ( valószínűleg ettől a naptól fogva egyikük sem kért volna már többé engedélyt ).
Látszott hogy Palika nem sokáig bírja. Derekasan igyekezett fiús tenyereivel anyja ingerlőem kerekedő ülepének a nehézségi erőt felfele legyőzni, hogy majd a felső holtponton elengedje a finom tapintatú húst. Leejtve combjaira kezeit boldogan fogadta, ahogy anyja selymes feneke szinte lezuhanva a dorongon Palika tenyereiben éles csattanással landolt, aztán megint elölről...
Ildi begyorsított, mert érezte, hogy forrósodik a fiatal szinte gyermeki fasz. Pali élénk csípőemelgetésekkel sietett elébe anyja altesti támadásának. Imre a padlón lent lélegzet visszafojtva várta hogy elmenjenek, farka hegyében már ott hegyesedett a magömlés. Hirtelen Palika ismét zajongani kezdett és gyors ütemben töltötte mozgás közben forró gecivel az érett női szerelmi barlangot. Az anya viharossá váló mozgása hosszú orgazmusba ment át, mellei ütemesen csapódtak fel és le ahogy izmos combjai az egész gyönyörű női testet egy kéjes rugózásba hozták.

Imre egészen bevadult, ahogy megérezte fia ondójának illatát, ahogy meglátta a kis fehér cseppecskéket nyomokban Ildi fenekén, combja tövén. Feltérdelve mohón harapdálni kezdte asszonya félgömbjeit, nyalogatta az anust a pinát, mit sem törődve fiának a friss ondótól éppen fényes hímvesszőjével. Palika arca már jó ideje a tükörre fixált, és látszott hogy mekkora gyönyörűséget okozott neki saját farkának diadalmas látványa, ahogy eltűnt, majd ismét kijött nem babér, de szépséges pinaszőr koszorútól övezve.

Az asszonynak közben némi lelkiismeret furdalással jutott eszébe férje, akit elhanyagolt. Hálát is érzett iránta, hogy nem támasztott akadályt közte és a fia közötti szexuális boldogságnak. Visszamászott a francia ágyra, négykézláb állva felpúposította hátsóját, szemérmetlenül mutatva csatakos szeméremajkait, egy csepp ondó csillant meg a fényben a duzzadt csiklón. Palika mindezt jól látta, a tükörben még egyszer, és alighogy apa kezdte benyomni a hímvesszőt ő is már ismét kemény volt.
Imre már rég érzett ekkora nemi erőt magában. Felszabadultan sorozta meg Ildi varázslatos seggecskéjét, mely keményen állta a rohamot. Szaporán rezgő finom kis hájgyűrűk szaladgáltak fel a csípőig, ahogy férje szőrös ágyéka tompákat csattant a széttáruló félgömbökön.
A fiú úgy nézett ki, mint aki örökre úgy marad. Megigézve nézte apja hatalmasra duzzadt vastag rúdját ( titokban irigyelte ) majd halkan kérlelni kérte anyját, hogy csináljon vele valamit, mert a keze kevés ahhoz a gyönyörhöz, ami lágyékában már készülődött. Az anya meleg búgó hangon, húzta át Palikát is a francia ágyra. A hanyattfekvő fiú fütyköse hamarosan anyuci értő és finom ajkai közé kerültek, persze finom női ujjak a herezacskókat is körbefogták.
Ildi vette át az irányítást. Testéből előre és hátra egyforma bőkezűséggel adakozta a kéjt a család két férfitagjának. Egyre inkább szinkronba mozogtak, míg Imi látható gyönyörrel figyelte, hogy az apai, őt nemző dárda hogyan tűnik el a hófehér gömbök alatti sötét nyílásban.
Ekkor a fiú vékony még szőrtelen teste ívben megfeszülve nyomta a faszt az értő és gondoskodó női szájba. Ildi, ahogy érezte fia spermalávájának újabb vulkanikus kitörését, csípője enyhe körkörös riszálásával a megszokott rítusnak megfelelően jelezte férjének, hogy most már Ő is elmehet. Imre soha nem látott gyors ütemben húzta ki és be a szoros erdőből az ívben meghajlított dorongját, mikor érezte a forró, tekergő szinte fájdalmas repülését ondójának, hosszú ívekben be a mindent elnyelő forrón nyákos punciba.
A két férfi kimerült állatként rogyott Ildi mellé, aki váltakozóan csitítgató, nyugtatgató csókocskákkal csillapította a két hím ajzottságát.

Palika ismét, most már más módon is kötődni kezdett anyjához. Tanulmányilag feljavult, és amolyan jó tanuló anyuka kedvence lett belőle az iskolában. mennyit csúfolták érte! Mit is törődött vele, mikor ilyen boldogságban még sose volt része. A többi hülye nem is tudja, hogy neki milyen jókban van része rendszeresen. Ildi is megnyugtatta időnként háborgó lelkiismeretét, mert más útja nem volt hogy imádott egy szem fiát az elzülléstől megmentse.
Imre, mint Apa elégedett volt, mert kiderült milyen bővérű is az ő asszonya. A fiatal, potens fiú és az élveteg anya most már majdnem rendszeres közösülései árnyékában jócskán rájött, hogy ezen módon felesége csak úgy mellesleg hálából jobban jóllakatja, mint bármikor korábban.


Szextörténet ajánló:


A nejem fotózása


A nejem fotózása

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a nejem mondta,lehet,hogy a fõnöke eljön hozzá,mert szeretné közelebbrõl megismerni.Kérdeztem ez mit jelent.Valószínûleg szeretne megbaszni ami ellen nekem sem lenne kifogásom.Szeretnéd látni.Igen, de közben csinálnék rólatok fényképet amin az arcotok is látszik.Már sokat csináltál,nem baj mondtam de szeretnék mind....

Le a bugyit


Egyik karomat Ágika vállára tettem. Csupán egyetlen pillanatig pihentettem ott, s máris engedtem, hogy Newton átvegye az irányítást: szabadcsúszásban ereszkedett alá, karcsú derékon és nőies csípőn át, egészen a domborodó nadrágig.
Ágika ugyanígy cselekedett, ám előnnyel startolt, hiszen karja a derekamtól süllyedt a fenekemig, amit a lépés ütemében paskolni kezdett.
Balkezem először....

Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....

Fizetés temészetben


Nagyon szeretem a szexet, így ahol tehetem felhasználom bájaimat. A férjem nagyon jól tudja, hogy nem vagyok egy huséges típus, de így o is lelkiismeret-furdalás nélkül kipróbálhat más lányokat. Ebben a nyitott kapcsolatban élünk, már lassan 8 éve. A minap elromlott a piros autóm, amit úgy szeretek, ezért nyomban a szerelohöz vittem. Egy fiatal fiú volt az autószerelo, Márk. Nagyon sok munkája vol....

Dugás az erdőben - más is látott minket?


Pár éve a férjem egyszer úgy kefélt meg, hogy éppen felálltam a székre, hogy a szekrényemben keressek melltartót, amikor fellépett mögém a székre, s egy pillanat alatt bedugta a faszát és vadul megkefélt hátulról. A fejem közben végig a nyitott szekrénybe volt szorulva a ruhák közé. Azt sem láttam, hogy ö dug. Ennyi erővel bárki megdughatott volna akkor, mert úgy sem tudtam volna meg. Lehet, hogy ....

A felszedett csaj megbaszása


Elég blazírt közönnyel lavírozott a futócipők és technika felsők között, de magának is be kellett vallania, hogy tudja. A fiú figyelte.
És nem is volt ellenére, mert jóképű volt és izmos. De egy sportboltban voltak, hát milyen legyen.
A plázafények csodás varázsa. Érces arcél, ruganyos test és tesztoszteron. Ó, mama.
Rajta csak egy rövid short volt és sportmelltartó, amelyben ....Szextörténet címkék

az első fiúm | kuta | tele élvezett | istálo | kiara |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.