Megbaszott a Béla


Történetem tavaly nyáron esett meg unokanővérem esküvőjén. Őrült meleg volt, így a két lehetőség közül a lengébb öltözetet választottam: bokáig érő rózsaszín szűk ruha, oldalt fél combig felhasítva, elöl mély dekoltázs, nyakban megkötős, így a hátam teljesen szabadon maradt. Ez volt az én koszorúslány ruhám, ami elég nagy sikert aratott a násznép férfi tagjainál, melleim után (nem mondható éppen kicsiknek, sőt...) a fenekemet vették szemügyre. Jó érzéssel töltött el, hogy vonzónak és szexisnek találtak, bár többet is nézhettek volna a szemembe.

Én a barátommal voltam, akivel egyébként is nagyon jól megértettük egymást mindenben, most Ő is tágra nyílt szemekkel nézett, akkor látott először ebben a ruhában. Mivel boxer alsót hord és a szövetnadrág sem igazán lapítja az embert, rögtön ágaskodni kezdett az alsója. Erre persze én is beindultam, mellbimbóim megkeményedtek, és láttatták magukat a szűk ruhán keresztül. Még csak 4 óra volt, úgyhogy próbáltam másra gondolni. A házasságkötő terem és a templom után végre megérkeztünk az étterembe. A kerti részben ültünk le a fiatal haveri és családi csapattal, hogy a hangulat biztosítva legyen. Mivel még a vacsora nem kezdődött, így előtte elkezdtünk iszogatni. A negyedik pohár után kellően jól éreztem magam, mivel egész nap nem ettem. Nem vagyok egy nagy táncos, és feltűnősködni sem szeretek, de akkor behúztam a páromat a táncparkettre, és próbáltuk felvenni a ritmust.

Nem volt könnyű, a szandálom sarka elég magas volt, úgyhogy többnyire Béla (a barátom) tartott meg. Végre meghozták a menü első fogását, úgyhogy siettünk is enni. Vacsi után kezdődött az igazi buli, mindenki táncolt és legfőképpen ivott. A hangulat őrült jó volt, kb. 80-an voltunk. Párom kérésére lassú számot kezdtek játszani, ami már nagyon kellett, mert izzott a talpam, és az ifjú feleség is elfáradt. Béla magához húzott és a fülembe súgta, hogy "Nem hiszem el...", amit először nem értettem. Aztán folytatta: "Nem hiszem el, hogy te vagy a barátnőm. Gyönyörű vagy, te vagy a legszebb lány a világon!" Ezt nagyon jó volt hallani, és mivel alkoholos befolyásoltság alatt voltam, ennyi elég is volt, hogy beinduljak.

Éreztem, hogy a melleim megfeszülnek, puncim bizsereg és benedvesedik. Ekkor én is súgtam valamit a barátom fülébe: "Nincs rajtam bugyi!" Tudtam, hogy erre teljesen kész lesz, így is lett. Szemeivel el kezdte kutatni a helyet, hova vonulhatnánk el néhány percre. Meg is találtuk; az étteremhez vezető kis utcán elindultunk a sötétségben, aztán az egyik kerítésnél álltunk meg. Ott rögtön felhúzta a ruhámat, és meg is találta teljesen csupaszra borotvált puncimat. Én közben kigomboltam a nadrágját, és a boxer nyílásán elővettem kőkemény farkát. Először csak finoman nyalogattam, kezemmel a golyóit vettem kezelésbe. Leguggolt, széttárta a lábaimat, elkezdett nyalni, de nem engedtem sokáig, mert a farkát a számban akartam érezni. Most én térdeltem le elé, és szoptam, szívtam a dákóját. Nem kellett sokáig csinálnom, beleélvezett a számba. Persze, én is elmentem, mert közben az ujjaival engem is izgatott.

Visszamentünk a lagziba, ahol szinte senkinek nem tűnt fel távollétünk. Hajnali 2 körül már nem bírtam tovább, Béla farkát magamban akartam érezni, pinám egyfolytában aktív és nedves volt. Nem kellett szavakkal mondanom, párom úgy is megértette érzéseimet, hogy az asztalnál kezemmel combtövének belső részét simogattam. Kívántam, de nem tudtunk még lelépni, 3-ig ott kellett maradnunk a többiek miatt. Felálltam, és bementem a WC-be. Először a csiklómat simogattam, aztán megujjaztam magam. Szoptam az ujjamat, odaképzeltem Bélát, ahogy néz, így pár perc múlva elélveztem. Csak így bírtam ki, amíg haza nem értünk.

Végre elköszöntünk az ifjú pártól, és fáradtan, de felizgulva indultunk másik unokanővéremék lakásába. Megvártuk, amíg mindenki elaludt, aztán "összefutottunk" a fürdőszobában. Hátat fordítottam páromnak és megtámaszkodtam a fürdőkádban. A látványtól farka felágaskodott, és belém hatolt. Ekkor élveztem el először. Hatalmas lökésekkel baszott, közben én a csiklómat izgattam, hogy a G-pont biztos legyen. El is jött, egyszerre élveztünk el. Ezután levonultunk a kertbe, Béla a lépcsőnél megtámasztotta magát, úgy ült le, én pedig ráültem. Lovagoltam, először lassan, hogy a mellbimbóimat könnyebben tudja szívni, majd gyorsítottam a tempón. Megfogta a fenekemet, és egyre erőteljesebb mozdulatokkal húzott rá tövig a farkára. 3-tól visszaszámoltunk, és egyszerre mentünk el. Nekem újabb G-pontom lett, úgyhogy arra az estére nem lehet panaszom. Teljesen elernyedtem, úgy éreztem, nem tudok megmozdulni. Pár perc múlva visszamentünk aludni, ő az unokabátyám szobájába, én pedig az unokanővéremébe.

Másnap indultunk haza Budapestre, mivel a lagzi Miskolcon volt. Csak kettesben jöttünk, a többiek onnan máshová mentek. Rövid farmerruhába voltam, és mivel elég meleg volt, a bugyit megint a táskában "felejtettem". Persze, ennek is szopás lett a vége, az M3-on 120-as tempónál Béla hatalmasat élvezett a számba, amitől én is elmentem.

Azt hiszem, ez az esküvő majdnem olyan felejthetetlenné vált, mint amilyen egyszer az enyém lesz.


Szextörténet ajánló:


Orvosi rendelő


El nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetet


Pontosan erre tett még rá egy lapáttal Erika, szintén nem túl visszafogott viselete, ami egy mellközépig kigombolt, fehér, majdhogynem ....

Anyu meg ne tudja


Anyu meg ne tudja

Sziasztok, én egy 25 éves Budapest melletti kisvárosból írom le saját történetemet.


Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de még is úgy gondolom életem legnagyobb élménye volt.


Remélem nektek is tetszeni fog.

2010 tavaszát írtuk, amikor ez megtörtént velem. Hatalmas bánat emé....

Esti családi orgia


Egyik este otthon...

... Laci letolta Szilvi hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Szilvi hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?

Laci a nyelvével birizgálta az anyja mellbimbóit (éppenséggel elég szakképzetten), aztán láttam, ahogy felnyúl a hálóinge szegélyénél... keresve az anyja pu....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....

Ébredő vágyak


A vonat zakatolva szelte át az erdőt. Kriszta csöndben ült egy üres kabinban és az ülés karfájára könyökölve bámulta az elsuhanó tájat. Milliónyi gondolat cikázott át az agyán. Most múlt el 25 éves. Éppen egy hónapja. Nemrég fejezte be az egyetemet és most a friss orvosi diplomájával a zsebében, száguld a szép jövőt ígérő Budapest felé. Ő volt az évfolyam legjobbja. Amikor lediplomázott az egyik p....

Te kiszoptad az Ádám faszát?


Te kiszoptad az Ádám faszát? Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el 40 évesen, de még mindig minibbnél-minibb szoknyában riogatja a tisztességes férfi népet.

Persze hívogato....Szextörténet címkék

noi ruha | jól sikerült | főnök | kéj asztala | lánytestvére |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.