Új fasz a háznál


Sziszika, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Sziszika mondott. A férfit Jácintnak hívták és kurva jól nézett ki.
Bevallom, irigykedem.
Azon is ki voltam akadva kissé, hogy Sziszika mennyi figyelemmel halmozza el a férfit. Közel öt éve laktunk együtt egy lakásban. Mindketten biszexuálisak vagyunk, és mindig is élveztük egymás testét és társaságát. Most viszont állandóan Jácintszal lógott, így nem jutott rám ideje. Amúgy épp az ágyon feküdtem és őszintén szólva pont Jácintra gondoltam, mikor meglepetésemre Sziszika toppant a szobába.
Bűntudatom volt, mintha tényleg csináltam volna valamit a férfival, és arcom skarlátvörös lett.
- Itthon maradsz ma este? - kérdeztem reménykedve és észrevettem, hogy félig nyitott fürdőköpenye alatt csak egyszerű fehérnemű van rajta.
- Nem, rövidesen megyek - felelte.
- Hát akkor?
- Hát… van egy javaslatom a számodra - mondta most olyan szemtelen vigyorral, hogy érzéki ajkai megremegtek.
- Ezt meg hogy érted?
- Nézd, tudod, hogy Jácint szeret kísérletezgetni… más forgatókönyv szerint, más környezetben, stb.
- Igen, tudom.
- Nos, arra gondoltam… hát izé… szóval ha nincs más dolgod ma este… - kezdte hebegve.
- Igen? - határozottan felkeltette érdeklődésemet.
- Hát… épp egy új játékot próbálunk ki… Jácintnak van egy felemás tükre az egyik szobájában… és nem tudná, hogy te is ott vagy… mert nem is látna… én meg arra gondoltam, ha kedved van, nézhetnél minket… szóval érted… miközben mi szexelünk.
- Viccelsz? - kérdeztem elfúló hangon.
Vagy mégis van kedvem hozzá? Kinek ne lenne?
- Jó, nem muszáj, csak mióta vele találkoztam… hát… nem sokat voltam veled… alig látlak mostanában. És hát nem is tudom, arra gondoltam, talán érdekel a dolog.
- Szóval úgy érted, hogy míg ti ketten szexeltek, én egy másik szobából nézem egyedül? - kérdeztem és a puncim már a puszta gondolatra is lüktetni kezdett.
- Igen - felelte mosolyogva. - Igazi vad helyzet. Ő nem tudja majd, hogy te ott vagy, csak én. És ez úgy rendesen feldobna - azzal közelebb lépett hozzám, olyannyira, hogy éreztem nyakamon a leheletét, mikor leült mellém az ágyra.
Jó ideje nem volt már részem egy jófajta szexben. Valahányszor be voltunk izgulva, csak úgy egyszerűen eljuttattuk egymást a csúcsra, az is jobb, mint a magányos önkielégítés. És már annak is jó ideje, mert Ritát annyira lefoglalta Jácint. Nemet akartam mondani, úgy tettem, mintha el akarnék menni otthonról, mikor azonban kezét a combomra csúsztatta, nem jött ki a számon az a szó, hogy „nem”. El akartam menni és megnézni, milyen igazából Jácint, úgy értem, anyaszült meztelenül szex közben, valami azonban bosszantott belülről.
- Nem, inkább nem - feleltem.
- Ez túl ciki lenne - és közben a lélegzetem is elakadt, mert Sziszika gyengéden széttolta combjaimat az ujjával.
- Nem, dehogy. Te is tudod, hogy szeretnéd megnézni. Már hányszor beszélgettünk erről? Mindenki erről fantáziál - folytatta és közben gyengéden harapdálta a nyakamat.
- Igen, tudom. De fantáziálni… az épp erről szól: megtartod magadnak a gondolataidat a fejedben.
- Ez viszont egész más lenne, és nem hiszem, hogy meg tudnám tenni - feleltem. Ajkaival végigsöpört mellemen, miközben beszélt. A mellbimbóim megkeményedtek.
- Dehogyisnem - ellenkezett.
- Majd végigvezetlek a lakásán és megnézheted a szex-kacatjait, amikről már meséltem neked.
- Na, mit szólsz? - kérdezte, eközben ujjaival behatolt elölről a bugyimba.
- Szerintem ma itthon kellene maradnod velem - feleltem és megragadtam a kezét, majd a két combom közé szorítottam.
Sziszika most visszatolt az ágyra, lecsúsztatta válláról a fürdőköpenyét, majd kezét a bugyimba csúsztatta. Megragadtam a melleit, lerángattam a melltartóját. Lábaimat széttártam, hogy ujjaival hozzáférjen szeméremajkaimhoz, eközben én a mellbimbóit morzsolgattam ujjaimmal.
Tudtam, mennyire szereti ezt.
- Haha, szerintem neked tényleg tetszik az ötlet, abból ítélve, ahogy átnedvesedett a puncid - mondta nevetve és elkezdett ujjazni.
- Hiányoztál - mondtam és szájon csókoltam.
- Tényleg nagyon hiányoztál.
Melle a tenyerembe siklott, mikor érte nyúltam és élvezettel méricskéltem a súlyát.
- Te is nekem - suttogta.
- Már jó régen voltunk együtt.
Most kihúzta belőlem ujjait és síkos nedveimet a csiklómra dörgölte, ahogy azt csak egy nő tudja a másiknak. Ott tartottam a kezét, átadva magam a csodás érzésnek, mikor megszólalt a mobiltelefonja.
- A francba - mondta.
- Ne vedd fel - kérleltem, mert már majdnem elélveztem.
- Muszáj. Lehet, hogy Jácint az - felelte, azzal otthagyott és kiviharzott a szobából. Gyorsan lehúztam a bugyimat és a padlóra dobtam, majd hevesem kezdtem dörgölni a csiklómat. Majd megvesztem egy orgazmusért.
Mikor Sziszika visszajött a hálószobámba, fülére szorított mobiltelefonjával, a küszöbön állva figyelt engem. Tudtam, mennyire szereti nézni, mikor maszturbálok, így aztán most külön műsort csináltam neki. Azt akartam, emlékezetes maradjon számára, úgyhogy simogattam magam, felemeltem a seggem és könyörögtem neki, jöjjön vissza és fejezze be.
Közelebb lépett az ágyhoz, még mindig a telefonba beszélt, így ereszkedett térdre a padlón, a két lábam között. Arca csak pár hüvelykre volt a puncimtól. Néztem, ahogy nyelve, mint kígyó tűnik elő, hogy aztán engem nyaljon. A puncim már izgatottan várt rá. Ujját ajkára tette, úgy jelezte, maradjak csendben, én pedig hátradőltem a párnákra, ujjamat lüktető, duzzadt nemi szervemen nyugtattam, miközben Sziszika beszélt.
- Nem, jó lesz, édesem - mondta.
- Hát persze. Egy órán belül ott leszek… hogy mi?… ja, persze, leteszem.
Fejét tárt combjaim közé fektette és a nyelvével közben őrült tempóban nyalta a csiklómat. Marhára fel voltam pörögve. Testem ívben megfeszült, nyögtem, ám egy gyors suhintás a combomra eszembe juttatta, csendben kell lennem. A melleimet markolászva fojtottam el egy sikolyt, így jött az első orgazmus.
Megmarkoltam a párnát és azzal fedtem el arcomat, így tompítva nyögéseim zaját, miközben újból elmentem.
- Aha, még itt vagyok - vihorászott Sziszika, felállt, úgy pillantott le széttárt puncimra.
- Jaj, az jó lenne… hát persze… mindent előkészítek.
Szeretlek - mondta, mielőtt letette a telefont.
- Te kis kibaszott, kéjsóvár ribanc - mondta, miközben majdnem felfalt.
- Hiányzott az a csodás puncid.
Két kézzel ragadtam meg hátul a fejét és húztam magamhoz, ő pedig a fogaival birizgálta a csiklómat.
- Kapd le a tangádat - mondtam követelődzőén.
- Add a puncid, hadd nyalom ki alaposan.
- Nem lehet - mormolta.
- Na, csak pár percre - könyörögtem.
Mosolyogva szállt le rólam.
- Mennem kell. Változott a terv. Jácint korán jön haza, és azt akarja, legyek készen, mire megjön, úgy hogy gyerünk, vegyél fel valamit a forró kis puncidra és indulás.
- Nem tehetem - feleltem.
- Biztos? - kérdezte és pillantását széttárt combjaimra szegezte, nyelve az ujját nyalogatta, majd melleimet vette szemügyre, aztán nyállal dörgölte be bimbóimat és morzsolgatni kezdte őket.
Még mindig játszadoztam a gondolattal, elmenjek-e vele. Igazából el akartam, oda akartam menni és megnézni őket, de a fantáziálás és engedni, hogy az irányítsa cselekedeteinket, néha végzetes lehet. Több időre volt szükségem ahhoz, hogy dönteni tudjak.
Megráztam a fejem.
- Megbánod, figyeld meg - mondta erre Sziszika, azzal felkapta melltartóját és fürdőköpenyét, aztán odalibbent az ajtóhoz. A válla fölött pillantott rám, és felvonta szemöldökét. Kísértésbe estem a látványtól, ahogy meztelen háta a szexis seggébe torkollott, úgyhogy elfordítottam tekintetemet. Csalódott voltam, mert félbe kellett szakítanunk együttlétünket, és nem óhajtottam megváltoztatni elhatározásomat.
De mihelyt kitette a lábát, azt kívántam, bárcsak igent mondtam volna. A gondolat, hogy éliben nézzük a szexet, olyasmi volt, amiről már többször beszéltünk. Mi az ördög ütött belém? Mért mondtam nemet?
Felkaptam a köntösömet és bementem Sziszika hálószobájába. Ott álltam szobája közepén, elképzeltem kettejüket anyaszült meztelenül az ő ágyán. Gondolatban képet alkottam, hogy néznének ki, hogy szállnék be én is és mit csinálnának velem.
Odamentem Sziszika ágyához, ledobtam a köntöst, és hanyatt feküdtem.
Megragadtam a paplant és lábaim közé húztam, belélegeztem Sziszika illatát, parfümje még a levegőben lebegett, és ez emlékezetembe idézte az itt együtt töltött időket.
Felkeltem, óvatosan kinyitottam a fiókokat, valamit keresgélve, de nem igazán tudtam, mit is akartam. Az ágya alatt találtam egy fényképalbumot. Lapozgatni kezdtem, egyik oldalt a másik után, és döbbentem láttam ott Ritát, amint lekötözve korbácsolják.
Nem ismertem Ritát erről az oldaláról, és ez meglepett. Mi magunk is kipróbáltunk egypár dolgot, de soha nem ütlegeltük egymást. Viccből lekötöztük egymást, csináltuk a szexet durván, de igazából soha sem okoztunk egymásnak fizikai fájdalmat.
Visszafeküdtem az ágyára, a mellkasomhoz szorítottam a fényképalbumot és elképzeltem, hogy épp vele vagyok és Jácint lakásával ismerkedem, még mielőtt hazajön, ahogy azt Sziszika is ajánlotta.
- Klassz hűvös, igaz? - mondaná Sziszika, miután sebtében körbevezet.
- Nahát, ez a vízágy, ez hatalmas - szólnék elismerően a férfi hálószobájába lépve.
- És nagyon szórakoztató, nekem elhiheted. Figyelj, mindjárt itthon lesz, úgyhogy beviszlek a titkos szobájába - mondaná most Sziszika és kinyitná az öltözőszekrény tükrös ajtajait.
Én meg alig várnám és boldogan bebújnék a szekrénybe, amin lenne egy rejtett ajtó, és a ruhákat félrehajtva belépnék egy kis szobába.
Odabent lenne egy karosszék, a falon pedig polcok, rajtuk szex kacatokkal, korbácsokkal, bilincsekkel és részemről még soha nem látott holmikkal. Még videokamera is lenne ott. Azzal felvehetném az eseményeket, hazavihetném magammal, hogy aztán otthon megnézhessem, mikor épp lehangolt vagyok.
- Helyezd csak magad kényelembe a fotelben, és mikor Jácint megjön, onnan hallhatsz és láthatsz majd mindent. Csak maradj csendben, jó? - suttogná most.
- Hát persze - felelnék és csak nézném, miközben fiókokat húz ki, hogy elővegyen mindent, amire szüksége lesz. Ott maradnék, mikor ő a helyére csúsztatja az ajtót és bezár engem, így biztosítva, hogy sehova sem megyek és mindent látni fogok.
Nézném, ahogy kikészíti arcát, beparfümözi a nyakát, kifényezi ajkát és átöltözik szoknyába, szexis blúzba, aztán engedelmesen leül Jácint ágyára, úgy várja a férfit. Az jutott eszembe, vajon mit tenne Jácint, ha rájönne, hogy ott rejtőzöm a titkos szobájában.
Azon kaptam magam, hogy még a lélegzetem is visszafojtom és a szívem kalapál, miközben tovább fantáziáltam a dolgon.
Ide-oda forgolódtam az ágyon, kéjesen fürdőzve meztelenségemben. Megragadtam a párnát és átölelve szorítottam magamhoz. Vaskos volt és puha. Most a combjaim közé nyomtam, összeszorítottam és élvezettel szorítottam neki a csípőmet.
Oldalamra feküdtem, lecsúsztattam a kezem és megmarkoltam a puncimat, de még ez sem volt elég, ezért felpillantottam a mennyezetre és elképzeltem, hogy Jácint van fölöttem és lenéz rám, a testemet csodálja, aztán az egyik mellbimbómat birizgálja, mielőtt szájába veszi és forró ajkaival szopogatja.
Átlapoztam a fényképalbumot, de mindenhol csak Sziszika volt látható.
Jácint képét akartam látni, hogy arra összpontosíthassak.
Hasra fordulva gurultam az ágy széléhez, alánéztem és ott találtam egy dobozt. Abban voltak Jácint fényképei, mindegyiken meztelenül, mindenféle elképzelheti pózban, vastag fasza mint egy rúd szalámi pihent széttárt combjain. Hatalmas fasza volt, ahogy Sziszika mondta.
Egy pár képen Ritát láttam, amint épp a fickó faszát szopja, és az eltűnik ajkai között, melyek szélesre tárultak, hogy befogadhassák a vaskos szerszámot. Némely képen épp csak Jácint szeme látszik Sziszika bozontos fanszőrzete fölött, szájával bizonyára gyönyört keltien dolgozott a punciján.
Elképzeltem, amint az én combjaim között birizgál az orrával, nyaldos és szop, erős kezével közben a melleimet morzsolgatja, majd erősen megszorítja. Egyik kezemben a képet tartottam, másikkal a combjaim közé nyúltam és élveztem a nedvességet, miközben gyengéden dörgöltem a csiklómat, majd leejtettem a képet, hogy amúgy igazából nekiláthassak a dolognak.
így értem a csúcsra, lelki szemeimmel Jácintt látva, pillantása az enyémbe fúródik és így még jobb képű, mint a képen. Eddig csak egyszer láttam, mikor késésben voltam, ők pedig épp beszálltak Jácint kocsijába. Volt benne valami állati, azt hiszem az, ahogy járt.
Nagyon magabiztos volt, minden pórusából áradt a szexualitás. Magas volt, teste remek. Feszes inget viselt, mely kihozta izmoktól duzzadó mesés felsőtestét, ahogy elkeskenyedve torkollott egy klassz seggbe és erős lábszáraiba.
Lehunytam szemem, elképzeltem, hogy be vagyok zárva a titkos szobába. ő most belép a hálószobába egyenesen Ritához.
- Szevasz, Sziszika - mondaná.
Sziszika egy szót sem szólna. Csak ülne ott lesunyt fejjel, mintha nem is tudna róla, hogy Jácint ott van.
- Köszöntem, Sziszika. Nem hallottad? - kérdezné ő.
Sziszika most félénken felpillant, csinos arcán enyhe mosollyal.
- Na, mi lesz? - kérdezné Jácint.
Sziszika még mindig csak bámul rá, ingerelve a férfit, míg én csendben ülök a karosszékben és onnan figyelek mindent.
- Pofátlanság oda se figyelni valakire, aki hozzád beszél. Vagy nem tudtad? - kérdezi most Jácint.
Sziszika azonban még mindig nem szól semmit, csak néz rá kihívóan, mintha direkt azt akarná, hogy Jácint berágjon rá. A férfi most leveszi nyakkendőjét és a toalettasztalra dobja, majd néhány lépést tesz Sziszika felé, miközben felgyűri ingujjait. Lábait kissé terpesztve teszi csípőre kezét, úgy nézi Ritát.
Élethűen látok mindent lelki szemeimmel, így még szorosabban hunyom be a szemem és mélyet lélegzek azon igyekezve, nehogy elveszítsem a történések fonalát.
- Nagyon huncutul viselkedsz - mondja most Jácint, és ingét kigombolva teszi szabaddá szőrös mellkasát.
- Dehogyis - feleli Sziszika ajak biggyesztve.
- Ó, szóval mégis van hangod? Nagyon szemtelen kislány vagy ma, Sziszika. Gyere csak ide, hadd büntesselek meg. Na, gyerünk már! - szól követelődzően a férfi és leül az íróasztala mögötti székre.
Sziszika azonban nem mozdul az ágyról.
- Jól esik rossz kislánynak lenni?
Bár én lennék az a rossz lány.
- Nem.
- Akkor mért nem jössz ide, ha egyszer azt kérem?
- Csak - feleli Sziszika és sötét szempillái alól pillant fel a férfira.
- Gyere már ide! - mondja most Jácint parancsolóan, hangját felemelve.
Sziszika most feláll és lassan, csábosan indul Jácint felé.
Jácint íróasztala a tükör mellett van. Széke pont szemben van velem, ahol ülök a titkos szobácskában és izgatottan várom, mi jön most.
Jácint hátralöki székét, így még közelebb gurul hozzám. Kijjebb fordul a székkel és a csípőjénél fogva húzza magához Ritát, széttárt lábszárai közé. Aztán csak ül ott karba tett kézzel, úgy nézi barátnőmet néhány másodpercig.
- Nem is tudom, mit csináljak most veled - mondja.
Sziszika egyik ujját szopogatja, majd lehúzza alsó ajkát. Nagyon szexis így, és azon tűnődöm, vajon eszébe jutottam-e, miközben pillantásával végigpásztázott a tükrön.
- Rossz kislány voltál, ezért most meg kell büntesselek.
- Hajolj ide a térdemre! - mondja Jácint.
Sziszika vihorászva engedelmeskedik. Jácint most felhúzza a szoknyáját, két kezével végigsimít a bugyiján, majd gyengéd ütéseket mér rá.
Minthogy Sziszika erre nem reagál, keményebbet üt.
- Auu! - szisszen fel Sziszika.
- Ezt kapod, ha huncut kislány leszel - nevetgél kajánul Jácint.
- Nem is vagyok huncut - felel dacosan Sziszika.
- De igen. Maradj nyugton - azzal a férfi még keményebben ütött a fenekére.
- Ez fáj - visongja Sziszika.
- Kérlek, hagyd abba! Jó leszek, megígérem. De Jácint ügyet sem vet az esdeklésre, tovább csapdossa Sziszika fenekét.
- Mondom, hogy fáj! - visít a lány még hangosabban.
- Hát csak fájjon is, Sziszika, és nekem ne emeld fel a hangod. Huncut, rossz kislány voltál és most még kiabálsz is velem, úgyhogy azt hiszem, ezzel még nincs vége a büntetésnek - mondja a férfi.
Tisztán látom Sziszika seggét. Közben érzem, hogy a puncim lüktetni kezd, miközben elgondolom, hogy Jácint lassan lehámozza Ritáról a bugyiját. Vörös a popsija, és ebből a helyzetből azt is látom, hogy szeméremajkai csillognak a nedvességtől, miközben a férfi ölében vergődik.
A férfi most tenyerével simogatja Sziszika mindkét farpofáját, egyik ujját lecsúsztatja a kettő közti árokban, eközben a lány odanyúl és igyekszik
felhúzni a bugyiját, hogy elfedje fenekét. Jácint azonban félresöpri két kezét. Sziszika megpróbál felállni, emiatt szélesebbre terpeszti lábait, a férfi azonban leszorítva tartja őt.
- Auuu! - Sziszika most felsír.
- Minek teszed oda a kezed? Tudod, hogy nem szeretem, ha engedetlen vagy. Most majd vonalzóval verem el a segged.
Hagyom, hogy két lábam széttáruljon, aztán becsúsztatom az egyik ujjamat. Ó, milyen klassz és nedves, nagyon nedves. Rápaskolok a puncimra, élvezem, ahogy éles fájdalom nyilall szeméremajkaimba, a csiklómba és combom puha húsába. Benyomom magamnak az ujjaimat és szorosan összezárom combjaimat, így próbálom még jobban átadni magam a fantáziálásnak.
Jácint, miközben Ritát egyensúlyozza a térdén, elővesz egy vonalzót az egyik fiókból. Így most alkalmam nyílik megcsodálni csinos arcát.
Finoman metszett vonások, rövidre nyírt hajtól keretezve.
Úgy festett, mint valami modell a napbarnított bőrével, villogó kék szemével. Most közelebb tolom testem a tükör üvegéhez, úgy teszek, mintha az ott sem lenne, és Jácintra vetem magam. A férfi most gyors pillantást vet a tükörre, én pedig riadtan hőkölök vissza, mintha Jácint egyenesen átlátna rajtam.
Vajon megmondta-e Sziszika valamiképpen Jácintnak, hogy a tükör mögül figyelem őket?
Sziszika segge egyre vörösebb, mert Jácint most a vonalzóval csépeli. Szakértő mozdulattal csúsztatja le a bugyiját bokáig, ott lehúzza a lány egyik lábáról, hogy most már csak a másikon csüng. Szabad kezével széttolja combjait, ettől ő is, meg én is jól látjuk Sziszika punciját, én eközben kényelmesen dőlök hátra a fotelben ott a tükör mellett.
Sziszika megpróbálja összezárni lábait, Jácint azonban ismét széttolja, majd végigsimít kezével Ritán.
- A bugyimat nem kellett volna lehúznod - mondja most Sziszika egy ostoba kislány hangján.
- Már mért ne? Tudom, hogy szereted, ha simogatlak. Szereted, ha így fogom meg a puncidat, igaz? - kérdezi a férfi, miközben Sziszika combjai közt matat.
- Dehogy, nem szeretem - vihorászik a lány.
- Na és ezt? - kérdi Jácint, azzal egyik ujját a szeméremajkak közötti résre csúsztatja.
- Ezt sem - mondja Sziszika duzzogva.
- Csak füllentesz, mi? Nem szeretem, ha egy lány nem mond nekem igazat. Az ilyen lányok büntetést érdemelnek, nemde?
- De igen - suttogja Sziszika fészkelődve Jácint térdén.
- Ha nem maradsz nyugton, lekötözlek és úgy verem el a segged!
- Ugye tudod?
- Igen.
- Akkor hát?
- Nyugton maradok - mondja Sziszika.
- Helyes. Most megmutathatod, hogy tudsz te jó kislány is lenni.
Ezúttal nem kötözlek meg, de a büntetés nem marad el. Jácint most változtat a módszerén, előbb üt egyet a vonalzóval, aztán puszta kézzel végigsimít Sziszika seggén és hirtelen egy jó nagyot csap rá. Időnként megbirizgálja a punciját, én pedig figyelem, hogy Sziszika csábosan emeli fel seggét, láthatólag még többet akar.
Igazi kis ribanc, de valószínűleg ezért szeretem őt annyira. Szeretnék magam is bemenni és jól elverni a seggét. Az a mód, ahogy Jácint az ölében tartotta Ritát, a kívánatos segg látványa arra ösztökél, hogy magam is csatlakozzak a partihoz. Mégis várok, nem megyek be, hiszen a fickó nem is tudja, hogy itt vagyok, és csak elrontanám a tervünket.
- Auu! - üvölt fájdalmában Sziszika.
- Hagyd abba, ez már nagyon fáj!
- Pofa be! - szól rá ellentmondást nem tűrően a férfi, aztán keményen rávág Sziszika puncijára.
- Nyughass, vagy megint megteszem!
Sziszika nem panaszkodik többet, ehelyett nyögdécsel, vinnyogó hangokat ad. A puncijára mért ütések hatására még szélesebbre tárta combjait.
Magam is ezt teszem, kezem a puncimon kalandozik és érzem, milyen nedves vagyok. Ez tényleg rendesen feldob.
Jácint most tenyerébe fogja Sziszika punciját. A lány csak vonaglik ott a térdén és még jobban kitárulkozik. Figyelem, ahogy Jácint becsúsztatja egyik ujját a lány forró puncijába, majd a nedveit szétdörgöli rajta. Most széttárja farpofáit és incselkedve birizgálja a segglyukát, egy kicsit be is hatol.
Az én seggem meg összeszorul, ahogy elképzelem, hogy az én lukamat birizgálja ujjával.
- Gondolom, ezt szereted, Sziszika - mondja nevetgélve Jácint.
- Mit gondolsz, érdemelsz még egy kis büntetést?
- Igen - feleli Sziszika.
- Akkor gyerünk, állj fel - mondja most a férfi és lesimítja Sziszika szoknyáját a meztelen seggére.
- Ilyen egy jó kislány. Fordulj felém!
Helyes, így jó. Most vedd le a szoknyád.
Sziszika gonosz mosollyal az arcán veszi le szoknyáját. Az a padlóra csúszik, ő pedig lerúgja másik lábáról a bugyiját, aztán ott áll a férfi előtt. Jácint megragadja Sziszika csípőjét és úgy fordítja maga felé a hátát. Cirógatja a lányt, fejét lehajtva csókolgatja égő vörös seggét. Aztán ismét szembefordította, én pedig látom a lángoló farpofákat. Csak néz a tükör üvegén át és mosolyog, szeme boldogságtól és izgalomtól csillog.
Még sosem láttam őt ennyire sugárzónak és elevennek.
- Hmm, ez már igen - mondja most a férfi a lány hasát simogatva, két hüvelykujját lágyékának feszítve, már-már szeméremajkait érintve.
- Most pedig vedd le a blúzod.
Komótosan, egyenként gombolja blúzát, mintegy incselkedve a férfivel, ajkait csücsöríti, sötét szempillái mögül pillant rá. A blúz a padlóra libben, Sziszika meg ott áll egy szál fehér melltartóban. Két kezével most maga mögé nyúl, kicsatolja a melltartót és a padlóra ejti. Haját hátrasimítja arcából és végigfuttatja két kezét a mellein, majd le a hasához, míg végül a puncijánál köt ki. Széttárja szeméremajkait és ujjait becsúsztatja. Ezután széttárt lábakkal dől hátra az íróasztalnak. Jácint most letérdel és nyelvét végigfuttatja Sziszika punciján, majd hosszasan nyaldossa.
- Ó, szóval most már jó kislány leszel, igaz? - kérdi Jácint, azzal feláll, megragadja Sziszika melleit, majd a bimbóit szopogatja.
- Jó érzés jó kislánynak lenni, igaz?
Ritán már csak a magas sarkú cipői vannak, így csúszik még hátrább az íróasztalon. Két lábát most felemeli és Jácint vállain nyugtatja.
Sarkait a férfi hátába fúrja, úgy húzva közelebb magához.
- Igen - dorombolja Sziszika.
- Nagyon jó vagyok, ha én is úgy akarom.
- Aha, tudom - feleli a férfi a lány mellbimbóit keresgélve.
- De valami még hátravan.
- Ugyan mi az? - mormolja Sziszika.
- Hajolj az asztalra!
Sziszika habozás nélkül engedelmeskedik. Szó szerint a tükörnek löki a férfit, aztán megfordul és az íróasztalra hajol, kimeresztve a seggét.
Enyhe terpeszben áll, felsőtestével vízszintes helyzetbe ereszkedik, mellei a férfi papírjait súrolják ott az asztalon.
Jácint végigsimít a lány hátán mindkét kezével, le a csodás popsijáig, majd a csípőjén megállapodva hirtelen rásóz egyet. Aztán előhúz egy korbácsot az egyik fiókból. Először gyengéden kezdi korbácsolni Ritát, aki minden egyes ütéssel szexisen nyög fel.
Most félrehúzom a bugyimat és ujjazok magamnak a fotelben, szélesre tárva combjaimat, melyek a karfákon nyugszanak. A csiklómra dörgölöm saját nedvemet és élvezem, ahogy ujjaim a puncim résén kalandoznak, aztán megint gyengéden dörgölöm a csiklómat, és most nem csak fantáziálok erről, hanem a valóságban is ezt teszem.
- Tüzes kis pinád van - mondja Jácint és becsúsztatja egyik ujját.
- Ó, és milyen lucskos. Szóval élvezed.
- Ó, igen, szivi, nagyon - feleli Sziszika.
Nézem, ahogy Jácint térdre ereszkedik, fejét lehajtva nyaldossa Ritát. Végigszánt nyelvével a popsiján, majd a lyuka körül, aztán megáll, még mielőtt a puncijához érne. Sziszika most felkönyököl és a mellbimbóit morzsolgatja, hogy megkeményedjenek. Seggét felemeli és Jácint arcának feszíti, így próbálja rávenni a férfit, hogy az beléhatoljon a nyelvével.
- A segged is milyen tüzes - nevet fel Jácint és csipkedni kezdi a lány farpofáit.
- Na gyere, állj fel!
Aztán segít Ritának felmászni az asztalra. A lány ott térdel rajta és úgy hajol be, hogy puncija pont egy szintben van Jácint arcával. A férfi most megütögeti Sziszika combjait, mire ő szélesebbre tárulkozik. Erre rápaskol a puncijára is. Sziszika felsikolt a kéjtől. Jácint most felváltva ütlegeli, majd hosszasan nyalogatja a pináját a csiklótól a lukjáig. A lány ettől teljesen bevadul. Jácint arcának dörgöli punciját, arra ösztökélve a férfit, hogy csinálja még.
Hát ez engem is bevadít. Már látom magam, amint felállok, gyorsan lehúzom a bugyimat, aztán ismét elhelyezkedem a fotelben. Durván ragadom meg a mellemet, közben a csiklómat dörgölöm. Szexis vagyok, vadul és gátlástalanul, ész nélkül maszturbálok.
Szabad kezével Jácint kigombolja nadrágját, az pedig lecsúszik a bokájához. Ott áll megkeményedett farokkal. Csak pár hüvelykre van tőlem a fasza, látom rajta a lükteti ereket, a szorosan ráfeszülő bőrt.
Nekem az kell, azt akarom, hogy benyomja a számba, a puncimba meg a másik lukamba. Figyelem, ahogy szájával borítja Sziszika punciját, azt nyalogatja és szopogatja, közben leveszi ingét is. Most már mindketten meztelenek, Jácint feszes segge ott van közvetlenül előttem, farpofái megremegnek, majd megfeszülnek, miközben közelebb vonja magához Ritát.
Én meg csak dörgölöm a csiklóm, csodás orgazmust élek át, nedveim előtörnek belőlem. Ujjazok magamnak, a csiklómra koncentrálok, vadul dörgölöm, de még ez sem elég. Sosem elég. Messze még a csúcs, ahová el akarok jutni. Azt kívánom, hogy valaki megbasszon. Bár Jácint lenne az, aki leápolja sóvárgó puncimat.
A férfi most a faszával ingerli Ritát, ő pedig hevesen próbálja megragadni és magába vezetni.
- Azt akarom, hogy nedvesebb legyen a puncid - szól határozottan Jácint.
- Addig verem a segged, míg a nedvesség az asztalra csöpög.
- Hallottad?
- Ó hogyne, igen - mondja Sziszika mohón.
Azzal Jácint a lány combjait ütögeti, miközben farkát a lábai közé dörgöli. Aztán erősen megragadja Sziszika csípőjét és magához húzza, faszát egyenesen a puncijába mélyeszti, méghozzá olyan erővel, hogy a lány előreesik az asztalra. Most még mélyebbre és még keményebben nyomja be, hogy Sziszika visítozik és azt kiáltja: még! még! Jácint szorosan tartja őt, veszettül lökdösve belé dákóját.
- Te jó ég, ez az, igen! - üvölti Sziszika.
- Basszál keményebben!
A lány az asztal szélébe kapaszkodik, miközben Jácint ütlegeli őt.
Ceruzák és papírok röpködnek le az asztalról.
- Gyorsan - parancsolja Jácint.
- Fordulj meg és ülj az asztalra, tárd szét a lábaidat!
Sziszika így tesz. A helyemről tökéletesen látom a punciját. Lábait széttárja, Jácint pedig hátralép, a faszát húzogatja, amitől még nagyobb lesz. A lány könyörögve kéri, adja már oda, feje közben lecsüng az asztal széléről. Jácint most belenyomja faszát a lány nyitott szájába, ő pedig a torkáig lenyeli és vadul szopni kezdi.
- Ez az, frankó. Most már jó nedves vagy, szinte csöpögsz. Látom a puncidat a tükörben. Jó kislány vagy. Tudtam, hogy rendes leszel és azt csinálod, amit mondok. Most megkapod a jutalmadat - mondja Jácint és kihúzza farkát a lány szájából.
- Igen, Jácint, kérlek. Az ég szerelmére, gyere már belém.
Azzal a férfi belétolja hatalmas faszát, Sziszika pedig visítva kéri, bassza őt keményebben. Ezt már nem bírom tovább, körülnézek a szobában, valamit keresek, amivel könnyíthetek a felgyülemlett izgalmakon. Most meglátok egy nagy fekete műfaszt és mindjárt meg is ragadom.
Felemelem ruhámat és egyenesen magamba nyomom azt a szép fekete valamit. Valami mennyei. Egyre csak nyomom ki-be. Mikor kihúzom, látom, hogy nedveimtől szinte életre kelt, nagyon valóságosnak tűnik. Az újabb orgazmus küszöbén lehunyom szemem, mikor hallom, hogy a padló nyikordul. Jácint egyszer csak ott áll mellettem, kemény nagy fasza mindössze pár hüvelyknyire a számtól.
Megragadom fénylő, vaskos és nedves dákóját és mélyen a torkomig lenyomva szopom azt.
Másik kezemmel még mindig a műfaszt nyomkodom magamba, miközben Jácint farkán lakmározok. Most még csak eszembe sem jut, hogy ő Sziszika fiúja. Csak egy dolog érdekel: hogy jól megbasszon.
Most kihúzza szerszámát a számból, majd megragadja karom és kiránt a fotelből. A műfasz a padlóra hullik. Bevonszol a hálószobájába és odaállít Sziszika elé.
- Nyald a punciját - parancsol rám.
Gonoszul nézek Ritára, mert tudom, pontosan ezt akartuk mindketten. Mint egy kiéhezett kutya, úgy esek most neki, eközben Jácint felemeli ruhámat, széttárja combjaim, hátrahúzza csípőm és egyenesen a puncimba meríti azt a szép, kurva nagy faszát. Szorosan ragadom meg Sziszika csípőjét, nyalom és szopom, miközben a férfi egyre csak döfköd belém. A szenvedélytől eltelve élvezek el a faszán, Sziszika nedvei pedig kitöltik a számat, mikor ő is eljut az orgazmusig.
Mikor ide érek a fantáziálgatásban, eszeveszetten maszturbálok, közben elképzelem, mi mindent tudnánk még együtt csinálni.
Minthogy lábaim reszketnek, szó szerint elesek, mikor kihúzza belőlem mesés faszát. Most lehúzkodja ruhámat és fehérneműmet, majd miután lesegíti Ritát az asztalról, rám parancsol, feküdjek oda fel. Kissé izgatott vagyok a gondolattól, hogy először leszek elnáspángolva, zihálva fekszem ott, Ők ketten meg az asztalhoz kötözik kezem-lábam.
Kissé lelógok az asztalról, seggem és puncim meztelen, védtelen, akkor sem tudnék védekezni, ha akarnék. De nem is akarok. Azt akarom, hogy elfenekeljenek, megkorbácsoljanak, helybenhagyjanak. Azt akarom, amit Sziszika is kapott, sőt, még többet.
Az első csapás a combomat éri. Újabb és újabb követi, lassan haladnak felfelé a popsimhoz, a paskolások itt már komoly csapásokká változnak és az éles fájdalom örömérzetté változik. Most korbácsot fognak, azzal ütik a hátamat, oldalamat, fenekemet és combjaimat.
Valami csodálatos. Maga a teljes és tökéletes gyönyör, mikor kiszolgáltatott vagyok másnak. Szeretem, hogy megadhatom magam; amikor más mondja meg, mit csináljak és hogyan. Tényleg nagyszerű.
Aztán lágy ujjak futnak végig combom belső felén, a hátamat cirógatják. Most egy kisebb korbács kerül elő, és mikor Jácint azzal csapkodja a puncimat, már tudom, mindig ezt akarom majd, részese akarok lenni. A vörösen izzó, apró fájdalom mint áramütés hat minden izmomra, felgyújtja bennem a tüzet és vadul szenvedélyessé tesz.
- Ó, te jó ég, basszál már, légy szíves - mondom esedezve.
- Basszál már meg!
- Úgy gondolod, kellően megbüntettelek, amiért leselkedtél rám? - kérdi Jácint.
- Igen - mondom hüppögve.
- Úgy érzed, megtanultad a leckét?
- Ó, igen - suttogom, mert beszélni is alig bírok.
- És azt hiszed, jó lenne neked, ha a tüzes kis puncidba nyomnám a faszomat?
- Ó, igen, persze!
- Basszál már meg, kérlek! - fogom könyörgőre.
Mindennél jobban akarom őt.
- Nos, Sziszika, mit gondolsz, megbasszam? Szerinted megmutattuk már neki, mekkora örömöt okozhat az is, ha csintalan vagy?
- Azt hiszem, első ízelítőnek elég ennyi, mert, ahogy Nikit ismerem, biztos, hogy visszajön, hogy még többet kapjon - feleli Sziszika, azzal kioldozza kezem-lábam.
Reszkető lábakkal állok ott és majd szétvet a vágy, hogy Jácint megbasszon. Erős karjaival most felemel engem és ágya közepére tesz.
Sziszika mellém fekszik, melleimet simogatja, gyengéden megérinti karom, Jácint pedig ott áll az ágy végében és minket néz.
- Kérlek - könyörgök neki - nem bírom tovább. Basszál már meg.
Hallom, valami elvonja figyelmem, a tudatalattimba váj. Pedig tovább akarok fantáziálni, elképzelni, ahogy Jácint úgy kefél engem, mint valami csődör, hiszen az is. Akarom, hogy vadul belém hatoljon, könyörtelenül basszon, valami azonban megzavar, nem hagyja, hogy folytassam, gondolataim folyása most megszakad.
Persze, a telefon. Cseng az a kurva telefon. Hagyom, hadd szóljon, de tudom, bárki is az, úgyis visszahív megint. Nem folytathatom a
fantáziálást.
Dühödten ugróm ki az ágyból, a konyhába rohanok és felkapom a kagylót.
- Igen - üvöltöm.
- Julié, te vagy az? - kérdi egy hang.
- Nem, baszd meg, nem én vagyok az - üvöltöm ismét és lecsapom a kagylót.
Már futok is vissza, hogy átadjam magam a fantáziámnak, kéjes, vad álmaimnak, előbb azonban melléteszem a kagylót. Nem akarom, hogy még egyszer megzavarjanak.
Visszaugrom az ágyba. Ugyanabban a helyzetben fekszem.
Lehunyom szemem és ott akarom folytatni, ahol abbahagytam, de úgy látszik, képtelen vagyok ismét beleélni magam, nincs már bennem az a hajtóerő. Leverten és dühösen kapom fel fürdőköpenyemet és visszaoldalgok a szobámba. Magamban megfogadom, ha Sziszika megint előhozza ötletét, igent mondok. A fantáziámnak be kell teljesednie minél előbb, annál jobb.


Szextörténet ajánló:


Izgalmak a tónál


Catharina kicsit már be volt piázva mire oda értek a tóhoz. Ilyenkor merészebb volt.
Este volt már,a parkolóban néhány kocsi volt csak. Távolabb parkoltak le a kocsival,ahol elég sötét volt.
Izgató volt a dolog,hogy bármikor rajta kaphatja őket valaki. Beültek a hátsó ülésre és a lány máris rá mászott Dariusra. Ruhástól ült az ölébe. Pezsgővel az egyik kezében csókolta.Úgy csókolózta....

Jácint karácsonya


Karácsonykor, mint rendes családtag, haza mentem ünnepelni. Számomra ez volt a legrosszabb karácsony. Közben vele beszélgettem és elmondtam A fiúnak. Hát és mit ad Isten, megbeszéltük, hogy menjünk alkoholizálni. Hozzáteszem, hogy ez A fiú nekem nagyon bejött meg minden, haverok vagyunk és a legjobb barátnőmnek a volt pasija volt onnan ismerem. Már jó ideje fájt rá a fogam, mert nagyon helyes gyer....

Romalány a kanálison


Romalány a kanálison

Beszélgettünk reggel a nõvéremmel,a nyári konyhában, ittuk a teát, kérdem tõle,mi van most a Petigecivel, nem jártok már? Azt mondja,nem tudja, nagyon hülye még az a gyerek, de azért szereti egy kicsit:))) Mondom Kriszta, mit szeretsz benne? Azt monjda, hogy jó kemény a farka:))) Mondom az ilyen részletek nem érdekelnek,de ma jön át, kibékülhetsz vele,majd beszéle....

A whiskysüveg története


Pakolásztam a szobában. Egyszer csak előbukkant az üveg. Az üveg arról az éjszakáról.
A whiskey-s. Tesco gazdaságos. Favorit.
Lecsavartam a kupakját és minden ami azon az éjszakán történt felsejlett… Emlékszel még?
Elmosolyodtam.
Amikor egymás felé sétáltunk azon estén az utcán. Ahol megláttuk egymást…
Te abban a szövetkabátban. Sétáltál felém széles mosollyal az....

A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivo....

A pisiszex fantáziám beteljesült


Régóta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány esetleg barátnők. Sokat fantáziáltam róla, hogy két nagy cicis csaj levizel egymást simizve. A sajátomat megkóstoltam, mindig libabőrös lettem tőle.Aztán egyszer házibuliban voltam az akkori barátnőmmel, Dianna kisportolt testű, magas kosaras lány volt. Jó volt vele a szex, még az análban is benne volt.Akkor magamhoz vontam....Szextörténet címkék

análszex | az ösvény | Öreganyám | bepisilt | erőszam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.