Diák lányok, 2. rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér könyv, bögre kancsó a helyén, az ágyak azonban üresek. Még kábán húzgáltam magamra gönceimet mikor arra is rá kellett ébredjek milyen piszkosul éhes vagyok. Kibotorkáltam a szobából, hogy fogat mossak és hallottam, hogy a bejárati utáni nagyobb helységből, amiből a portás kis elkülönített része nyílik női hangok szűrödnek ki. Rövid fülelés után felismertem a három lány hangját, ahogy csevegtek valamiről. Felért egy intravénás koffein / taurin keverékkel, ezerrel nyomultam a zuhanyzóba rendbe tenni magam és reméltem, hogy nem a buszmenetrendet tárgyalják éppen. Zuhany alatt fogmosás / fésülködés, tíz perc és kész is voltam.

A lányok hála istennek még a hallban voltak mikor beléptem, de indulás előtt voltak. Kaját venni mentek és én boldogan csatlakoztam hozzájuk. Mária és Éva végig feszült volt egy kicsit. Nagyon elkalandozó tekintettel néztek mindenre a világon, kivéve az ágyékom környékére vetett lopott pillantásaikat amik nagyon is mérlegelőnek hatottak. Jó esetben azon rágódtak mit fognak vele csinálni még a nap folyamán, gondoltam én. Erika nagyon fesztelen volt és oldotta a hangulatot, mint mindig. Szóval vettünk kaját, vissza a koleszba és reggeli. Megkentem nekik a kenyeret, meg nagyon rendes voltam, de nagyon hülyén néztem volna ki a fejemből, ha a reggeli után azt mondják: ´Igen, köszönjük, ilyen viszonzásra gondoltunk, fantasztikus volt a mézes-vajas kenyér, istenveled, most menj.´ Tudtam, hogy ha valami történni fog, akkor az nem várat sokat magára és már ettől a gondolattól a várakozáson kívül más is nőni kezdett bennem.

Persze megint Erika vágta át a gordiuszi csomót, mikor felemlegette, hogy én bizony ígértem valamit és szép szó ugye ha betartják úgy jó. Én komolyan bólogattam és helyeseltem, mire végül mindannyian nevetésben törtünk ki. Kellet ez a feszültségoldás nekem is. Erőt gyűjtve odaültem Éva és Mária közé. Mária bátrabbnak tűnt tegnap este és ezért mikor átkaroltam őket felé fordultam és nyakába csókoltam. Épp adtam egy két puszit, mikor éreztem, hogy egy kéz a farkamat simogatja a nadrágomon keresztül. Ránéztem Évára, Ő volt. A szeme egy kis sértődöttséget árult el, de résnyire kinyitott ajkai nagyon érzékiek voltak így csókkal jutalmaztam bátorságát. Ekkor döbbentem rá, hogy még nem is csókolóztam velük. Még mielőtt sértődés lett volna a másik oldalt Máriához fordultam és őt is csókoltam. Csatlakozott az Ő keze is Éváéhoz. Aztán Erikára néztem, szembe ült az ágyon és kedvteléssel nézte amit látott. Dobott egy csókot egy laza kézmozdulattal.

Tehát ebből Ő kimarad gondoltam. Sebaj, nem kell telhetetlenek lenni és ismét Évát csókoltam. Közben Mária kiszabadította a farkam és mind egyre gyorsabban verték a farkam, váltogatva melyikük keze érjen hozzá. Aztán végül Évát kezdtem vetkőztetni. Póló és rövidnadrág volt rajta. Levettem a pólót. Fehér melltartót hordott, bár melle épp csak tenyérnyi volt. Miközben a melltartóval babráltam, Ő feltérdelt az ágyon és már le is tolta a nadrágját a bugyijával együtt a térdéig. Sötét fanszőrzete volt, de nem túl dús és nagyon selymes. Egyik kezével a mellét simogatta, bimbója körül játszott ujjaival a másikat ágyékába fúrta. Én csak csókoltam a nyakát, arcát, vállát és simogattam szabad mellét. Közben éreztem, hogy Mária a szájába vette a farkam. Tanult a tegnapiakból, mert ritmusosabban és kicsit erőteljesebben szopott. Éva pedig csak izgatta magát, míg éreztem, hogy karcsú háta többször megrándul, majd szó szerint hanyatt dobta magát az ágyon egy hangos sóhajjal. Két ujja még mindig a puncijában volt.

Felemeltem Mária fejét és csókolódzni kezdtünk. Ő is magától elkezdte ledobálni a ruháit, hasonló szerelésben volt, mint Éva. Gondoltam ez így nem lesz jó, a végén még Ő is kielégíti magát, pedig nagyon meg akartam ízlelni azt a puncit, amitől tegnap úgy megállt bennem az ütő. Abbahagytuk a csókolózást. Neki volt a legfehérebb bőre, szintén alig tenyérnyi mellekkel, de azért kicsit nagyobbak voltak neki, mint Évának. Ő sem volt borotvált, de nagyon kevés szőrzete volt. Belesimítottam a puncijába és megcsókoltam a mellét. Már nagyon nedves volt és meglepően könnyen csúszott be a mutatóujjam. Egész testében megfeszült és én egyre gyorsabban újaztam. Homorított és nyöszörgött, dobálta magát. Ránéztem Erikára, aki felhúzott lábakkal, terpeszben ült az ágyon szemben, felhajtotta rövid szoknyáját és bugyiján keresztül simogatta magát, láthatóan teljes beleéléssel. Talán észre se vette, hogy ránéztem. Aztán Mária fölemelte a csípőjét és az ujjam kint volt belőle. kipirulva, pihegve ült le mellém. Ágira néztem, aki Máriát nézte és ajkait nyalogatta.

Ekkor felállt Erika. Azt hittem most neki kedvezhetek, de Ő nem hozzám jött, hanem Évához. Lehúzta róla a nadrágját és a bugyiját ami még mindig a térdénél volt és két kezénél fogva felhúzta térdelésbe. Megfogta a csípojét és fölém irányítgatta, hogy ágyékunk összeérjen. Éva nekem háttal volt, láthattam a fenekét és karcsú hátát, a haját ahogy a vállára omlik, lábszára pedig a combomat érintette. Ahogy láttam, Erika fogta meg a farkam és írogatni kezdte vele Éva punciját. Éva sóhajtozni kezdett és lassú csípőkörzésbe kezdett. Éreztem hogy Erika végignyalja a farkam és kíváncsi lettem volna, vajon Évát is részesítette-e nyelve örömében de nem láttam. Megfogta Éva csípojét és lefele nyomta. Farkam nekifeszült Éva puncijának, de éreztem, nincs teljesen a helyén. Kicsit igazítottam rajta és a makkom már el is tűnt Évában. Ő egy pillanatra megállt, majd kicsit mélyebbre ereszkedett. Ütemes lovagolásba kezdett rajtam, minden lökéssel egyre mélyebbre magába véve farkam. Mikor tövig benne voltam megállt egy kicsit, körözött egy párat a csípőjével és folytatta.

Nagyon finom volt és forró, éreztem, hogy nedve a golyóimon csorog. Hangosan nyögött, néha egy kicsit fel is sikoltott. Erika ekkor felállt és Marikához ment. Az Ő kezét is ágyékát arcomhoz irányította. Nagyon szép puncija volt Máriának és én nem is bírtam sokáig, kényeztettem nyelvemmel, ahogy bírtam. Azt hiszem Erika közben mellettünk ült és magát simogatta. Éva egyre gyorsabb volt és csak azért nem mentem el, mert alig 6-7 órája élveztem legutóbb. Ági azonban ismét megfeszült, mélyen belém ereszkedett, szinte karmolta a combom, majd leszállt rólam. Éreztem, hogy a szájába veszi a farkam, csókolgatja. Mária leszállt rólam és akkor láttam, hogy Erika kényeztet, nem Ági. Ő ismét pihegve, pirulva feküdt mellettünk. Ahogy Mária leszállt rólam Erika abbahagyta a szopást és Máriára mosolygott.

O szembefordult velem, és óvatosan közelített ágyékával a farkam felé. Erika megint segített és bátorította Máriát, hogy üljön bele a farkamba és most Ő figyelt arra is, hogy minden pont a jó helyen legyen. Miután sikerült Máriának is tövig bevennie engem én is mozogni kezdtem csípőből. Nem volt olyan szoros, mint Éva, de kellemes bizsergést éreztem a gerincemben minden hullámra. Mária nem bírta sokáig, légzése akadozni kezdett majd rám omlott és csókolt mindenhol. Arcomon, vállamon, nyakamon. Ő a másik oldalamra feküdt. Én Erikára néztem. Ő még fel volt öltözve. Felállt az ágy elé. Levette a bugyiját, de úgy, hogy nem láttam semmit, magán hagyta amúgy nem túl hosszú szoknyáját. Vajszínű blúza és melltartója is rajta volt. Háttal térdelt Ő is a farkam fölé. Alakja jól átsejlett a szoknya alatt és éreztem ahogy simogatja punciját a farkam végével, majd egyetlen határozott mozdulattal tövig ült bele. Gyorsan szeretkeztünk, mindkét kézzel a csípojét markoltam. Mária és Éva minket néztek, talán még simogatták is magukat, nem tudom.
Aztán Erika felemelkedett és kivette a farkam magából. Hátranézett, mosolygott és fenekéhez húzta a farkam. Nehezen nyílt meg a feneke, de õ akaratos volt és addig nyomta a fenekét, míg becsusszantam. Két három lökés alatt tövig voltam a fenekében. Nagyon erősen, gyorsan mozgott a farkamon és halk sikolyok hagyták el ajkát minden mély lükés után. Azt hiszem, Máriáék nem vettek észre semmit belőle azt hiszem és lehet, hogy Erika ezért nem vette le a szoknyáját. Pár percig bírtam csak és éreztem, hogy végsőt feszül a farkam. Erika megérezhette ezt és az utolsó pillanatban leugrott a farkamról. Ágyéka mellett sajnos a szoknyája is teljesen elázott. Csak pár pillanatig maradt így, majd szinte odafutott az ágyához és papír zsebkendővel törölgetni kezdte magát és a szoknyáját. Mária és Éve csendben nézte hol őt, hol engem. Amint a nagyját letörölgette Erika húzott egy másik szoknyát és kiment a zuhanyzóba. Mária és Éve még mindig mellettem feküdt.

Ránéztem Máriára, aki kicsit lebiggyedt ajakkal megsimogatta a farkam és kenegette rajta azt a pár csepp spermát ami rajta maradt. Egyszerre csak nevetésben törtünk ki mind a hárman pihegve élveztük testünk utórezgéseit. Délután ötkor ment vissza buszom, a stoppról a késői időpont miatt le kellet mondanom. Nagyon aranyosak voltak, mind a hárman kikísértek és mindenki irigységére cuppanós nagy puszikat adtak nekem. Én meg lebegve szálltam a buszra és egészen Pestig úgy mosolyogtam magamban, mint egy autista. Később többször gondoltam rá esős napokon, hogy vissza kellene mennem kaffájozni, de sosem tettem. Az volt az érzésem ez így volt jó és csak elrontanám az emléket ha a második találkozás nem sikerült ilyen jól. Aztán egyszer később Évával még összefutattam, de az egy másik történet.


Szextörténet ajánló:


Kurva képzés


Kurva képzés

Már nagy legény voltam amikor az anyám az egyik alkalommal amikor megkeféltem elmondta,hogy van egy nagyon jó barátnõje akivel iskolába együtt jártak. Pesten tanít és van egy férje is. Mondtam neki ha legközelebb eljön és itt alszik jó lenne ha belevezetnéd a szeretkezésünkbe. Ez biztosan nem fog menni,mert ez nem az õ stílusa. A tied sem volt az és mégis mindig élvezed a....

Korház 4.rész !


Ami azt illeti Ildikó nem tagadta meg önmagát,igen
aktívan ki követelte azt amit akart,
a pihenés után én valóban felkészültem arra hogy
Ildikó seggét szét fogom baszni , de arra nem gondoltam hogy amit akar azt majd akkor amikor Ő akarja s nem én,
ébredés után ez vasárnapra esett s így még volt
időnk a na p hátralevő idejére.
Oszi kérdeznék tőled egy dol....

Felesègem lebukott


Feleségem asszisztens a közeli kisvárosi Rendelőintézetben . Feltünt hogy korában megy ès kèsőbb jön haza, ès ha telefonon beszèl ki megy az udvarra. Megkèrdeztem mièrt jár kèsőn haza, mondta sok a munka így eltud vègezni. Gondoltam rendben ennek utána nèzek. Figyeltem a telefonját , reggel munka elött sms-t kapott bent volt a fürdőben elolvasta majd telefonált. Ki halgatam mitt mond, mondta rendb....

Ami a tankönyvekből kimaradt


Nyolc osztályos gimnáziumba járunk, immár hét éve ugyanazok. Jól ismerjük, szeretjük is egymást. Így történhettek meg a következők.Annyit még előljáróban, hogy történelem tanárunk mesélt arról, miként történt az ókori Spártában a párválasztás.Elhatároztuk kipróbáljuk a spártai módszert. Az osztálylétszán huszonnégy, ebből tizenhatan voltunk hajlandók a nagy kalandra, a többiek vallási, erkölcsi,st....

Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az el....

Tini szexsztori


Történetem egy meleg nyári napon kezdődött, fölkeltem megmosakodtam és elkezdtem netezni, pontosabban msn-ezni. Az a személy is fönt volt, akivel az nap éjjel álmodtam... Donát ... Magas, jóképű, izmos, okos, aranyos, kedves srác... nagyon sok időt töltünk együtt, mint barátok, csak háát .. az én részemről ez több!

Elkezdtünk beszélgetni, kérdezte,hogy nincs-e kedvem kijönni sétáln....
Szextörténet címkék

:_szexstorys_csaj_ | kérd hogy | az első anal | hullámzó | a mocskos tizenkett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.