Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál végre egyedül lehetett ezért elővett egy üveg sört és bement a nappaliba. Ott egy fiókból elővett egy újságot, amit nagy izgalommal lapozgatott. A lapban egy csinos 22 év körüli lány meztelen testét bámulta. A szőke meglehetően magas nő a ház presszójában dolgozott, mint pincér lány. A képek pár éve készültek Kinga sötét és homályos múltjában, amiket megpróbált eltitkolni, de ez nem sikerült.

Palinak kezdett felállni kb. 20 centis farka a képeket nézegetve. Bombázó felesége ellenére így is gyakran fantáziált együttlétükről. Most is így tett de váratlanul csöngettek. A nagy meleg miatt az újság lapozgatása közben levetkőzött, így most meztelen volt. Közben eszébe jutott, hogy Tilda jelezte neki reggel, hogy be fog ugrani és nyisson ajtót, ugyanis elhagyta kulcsát. Pál gondolta meglepi, ezért úgy ahogy volt kiment, és az ajtó mögé bújva ajtót nyitott.

Noémi, Ricsi barátja meglepetten állt az ajtóban egy könyvvel a kezében majd belépett. Ijedten vette észre a meztelen ágaskodó Palit, aki villám gyorsan becsapta az ajtót. Pali vörös fejjel nézett a pajkosan mosolygó 16 éves lányra, aki meglehetősen csinos volt a maga 168 cm barna hajával és gyönyörű nem túl nagy feszes melleivel.
- Ti így szoktátok várni egymást? kérdezte a konyharuhával a kezében álló fiútól, aki fölizgulva takarta férfiasságát.
- Te mit keresel itt? - kérdezte a fiú.
- Egy könyvet hoztam Ricsinek, de úgy látom, nem a legjobbkor! - és Noémi elindult kifelé.
- Várj! - mondta Pali megfogva a lány vállát.
- Ugye nem mondod el senkinek?
- Viccelsz? Ez életem legjobb sztorija!
Pali dühösen nézett az ajtó előtt álló lányra.
- Könyörgök, ne mond el senkinek, az iszonyatos lenne!

E mondat közben Pali ránézett Noémi dekoltázsára és észrevette, hogy hímvesszője nem hogy lankadna, hanem egyre egyenesebben áll. Ezt Noémi is észre vette és alkut ajánlott:
- Tudod, én Tonival járok és készülünk az első éjszakára, de nagyon félek, hogy béna leszek.
- Ugyan már, te egy igazi bombázó vagy a magad korosztályában, szép mellekkel és formás popsival, ha Tóni rád néz, már majdnem elélvez.
- Ezt tudom, de a fiúk állandóan szex filmeket néznek, és tudnak mindent a szexről, én meg semmit.
Eközben Pali a lány feszes mellét bámulta, mire hírtelen Noémi elkezdte levenni topját.
- Te megőrültél, mit csinálsz, Tilda bármikor megjöhet!
- Ha segítesz elmerülni a "rejtelmekbe", akkor nem mondom el senkinek az iménti affért.

Palinak nem volt sok választása és elkezdte figyelni a lányt, aki ott állt félmeztelenül előtte. Csodás látvány tárult a szemei elé: egy ártatlan fiatal lány, aki arra vár, hogy leszophassa. Lerakta a konyharuhát és elindultak a nappali kényelmes kanapéja felé. Pali elhelyezkedett és nézte a lányt, aki máris elkezdte kényeztetni az ágaskodó szerszámot. Folyamatosan kérdezősködött, hogy melyik a jobb érzés, amikor a heréjét, vagy amikor a makkját nyalja. Pali az élvezettől nyögdécselve alig tudott válaszolni. Mikor észrevette, hogy mindjárt elélvez, leállította a lányt. Úgy gondolta, hogy ez a lány megérdemel egy kis élvezetet, ezért behívta a szobájába, de Noémi tiltakozott és kérdezte:
- Na milyen volt?
- Tökéletes, és most én jövök.
A lány azonban elmondta, hogy még szűz és az is akar maradni az estéig. Pali lefeküdt és mutatta a lánynak, hogy helyezkedjen és a lány megkönnyebbült, amikor látta a 69-es póz jön. A lány levette elázott piros tangályát és a fiúnak kínálta szűz punciját. Pali először lenyalta a nedveket kör körös mozdulatokkal majd belenyalt a lány kelyhébe. Noémi önkívületi állapotban volt ettől az ismeretlen érzéstől, miközben bólogatott a nagy szerszámon.

A fiú nyelvével most a csiklón időzött el, amit a lány nagy nyögésekkel nyugtázott. Ezután először egy, majd két ujjal ujjazta a izgalomtól vonagló lányt. Látta a lány mindjárt elélvez, ezért nyelvével fölfelé tévedt a lány másik lyukát izgatva . Noémi érdekesnek találta az érzést de nem tiltakozott. Amikor látta, hogy a lány "felkészült" abbahagyta. Noémi felkelt és Pali hatalmas szerszámát engedte befogadni hátsó lyukába, amit eléggé fájdalmas arccal vett tudomásul. Pali óvatosan engedte magára a lányt, hogy ne okozzon fájdalmat a tininek. Noémi arca átváltozott. A kéj uralkodott el a fiatal lány arcán, mikor érezte magában a kéjdorongot. Elkezdett lovagolni és élvezte, ahogy majd szétfeszíti hátsó felét a fasz. Pali nagyon élvezte a lány szűk bejáratát, mert Tildával eddig csak a hagyományos szexet próbálták. Eközben Pali a lány melleit markolászta, amik hihetetlenül kemények voltak. Ezután a lány leszállt és kutya pózba térdelt. A fiú bedugta szerszámát és érezte, mindjárt eljön a vég. Noémi hatalmas sikolyokkal élvezte Pali ritmikus mozgását, majd teste megfeszült és érezte, ahogy Pali lövelli bele forró spermáját a lány szűk lyukába.

Pali ráborult a lány testére és élvezte az orgazmus minden pillanatát miközben alatta a lány önkívületi állapotban feküdt. 10 perc elteltével Noémi kilépett az ajtón és mosolyogva köszönt a lakásba igyekvő Tildának.


Szextörténet ajánló:


Egy családi nyaralás


Sziasztok!

Péter vagyok, 38 éves családapa. 9 éve alkotunk egy párt a feleségemmel. Nagyon jó a kapcsolatunk, minden téren. A családjával is jó, közvetlen viszonyt ápolok.
Most a következő történetet szeretném megosztani veletek. Tavaly nyáron, a feleségem családjával (anyósom, apósom, sógorom a felesége és a gyerekük) együtt nyaraltunk egy Balaton parti nyaralóban.
A ....

A huszadik születésnap


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit. A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi. Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat. Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni. Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én....

A szexéhes szerető


Vicus egyre ütemesebben szopta a farkamat. Éreztem, hogy bármikor elévezek. Az ágyon ültem pucéran, ő előttem térdelt szintén pucéran. Olyan gyönyörű lány. Magas volt, sportos, szép, telt keblekkel és nap barnította bőrrel. A haja barna és rövid volt és nagyon jól keretbe foglalta bájos arcát.


Vicus abba hagyta a szopást és rám nézett.
- Finom a farkad, de az egész te....

Az anális gyönyör


Ismét jelentkezem sziasztok.Voltam jordániában nyaralni.A hotelban lefürödtem kimostam a fenekemet a tusolóval és készültem az estére.A keresőbe beütöttem melg bárok helyét.El is indultam izgatott voltam és reméltem hogy kiélhetem őrült vágyaim és talaálok pár férfit aki elintéz.Beültem a bárba kértem egy italt.Apultnál maradtam és beszélgettem a pincér fiúval.Lassan szállingóztak le az emberek.A ....

Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted ki a faszod?
mit tudom én! azt hiszem,hogy láttam egy pornó filmet akkor még 8 mm - es filmeket csináltak és


Szextörténet címkék

vertem a farkam | fônök | husband | baratsag | Fájdalom. |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.