Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és megpróbálta siettetni a dolgot. Egyre gyakrabban masztizott otthon, a szobájában.
Ha minden nyugodt volt, elterült az ágyon, és ujjaival izgatta apró punciját. Próbálta minden egyes részét feltérképezni, majd a lehető legtöbb ideig húzni az élvezést. Egy idő után próbált olyan tárgyakat keresni, melyek hasonlítanak a fiúk farkára, és azzal izgatta magát. Egy-egy vékonyabb deós flakonnal kezdte, majd végre megtalálta az ideális megoldást.
Vásárolt a boltban egy szafaládét, amit otthon a mikróban kicsit meglangyosított, hogy minél jobban hasonlítson a képzeletbeli farokra, majd egy óvszert húzott rá. Ez már nem volt olyan ´rideg´, mint a deó. Mire ujjaival már lucskosra izgatta magát, lassan kezdte betolni magának az ´eszközt´. Azért is tetszett neki, mert hüvelyével aprókat tudott szorítani rajta. Közben végig egy fiút képzelt maga fölé, és azon ábrándozott, vajon mikor jön el az első. Nap nem múlt el nélküle, hogy ne foglalkozna a problémával.
Az utcán járva, az iskolában, végig ezen járt az esze, és iszonyúan szégyellte magát, főleg miután újabb és újabb történeteket hallott barátnőitől. Ezeknek persze a fele sem lehetett igaz, de a szende Kata egyre jobban zavarba jött tőlük.

Végre eljött a lehetőség - gondolta Kata, mikor egyik osztálytársa házibulira invitálta. Mivel jó nagy emeletes házuk volt, Kata már jó előre reménykedett. Most vagy soha - mondogatta magában.
Eljött a nap, és a buli is, ami teljesen átlagos házibuli volt, sok vihogó lánykával, söröző fiúkkal, hangos zenével. Kata számára mégis mást jelentett: egész este kereste magának a megfelelő egyént. Sajnos nem járt sok sikerrel, már szinte hajnalodott, és a buli is lanyhulni kezdett, hiszen az alkoholtól mindenki kidőlt, balra-jobbra hevertek a barátai a földön. Kata szomorúan lépett be az egyik emeleti szobába, mikor megpillantotta barátnője öccsét, aki valószínűleg szintén az alkoholtól, kicsit véletlenszerűen ugyan, de még mozgott.
Kata vérszemet kapott, leoltotta a kislámpát, és kulcsra zárta az ajtót. Igyekezett mindenre figyelni, nehogy elrontson valamit. Odaült az ágy szélére, és megnyugtatóan látta, hogy a srác nem ismeri fel, de máris felé kapálódzott. Kata kihasználta a helyzetet, és simogatni kezdte a srácot, majd teljesen ráfeküdt, és megcsókolta. A srác is vette a lapot, simogatta, ölelte a lányt, aki elkezdte lehúzni a srác ruháit.
Egyre nedvesebb lett az izgalomtól, hogy mi fog most történni. Saját maga is levetkőzött, mire látta, hogy a fiúnak áll a farka. Ismét ráfeküdt, simogatta, közben a kezével a fiú farkát simította. Kata puncijából már ömlött a nedvesség, így a fiút lábai közé vette, és a táskájából előszedett óvszert szép lassan rágöngyölítette a farkára.
Az egyik kezével támaszkodott, a farok fölé guggolt, a másik kezével pedig belevezette a fiú farkát lucskos puncijába. Hihetetlen jó érzés öntötte el, hogy ez már nem csak egy ´eszköz´, hanem egy igazi farok, amire egyre jobban ráereszkedett. Hangosan nyögött közben, míg teljesen be nem fogadta a srác farkát. Ekkor fel-le kezdett mozogni rajta, minden szorítását egyre jobban élvezte. Percekig mozgott rajta, közben a fiú is elélvezett, majd hatalmas sikítással Kata is.

Percekig lihegett még, majd leszállt a srácról. Úgy hagyta, ahogyan leszállt róla, csak egy takarót húzott rá. Mosolygott egyet, hogy mit gondol majd a fiú, ha magához tér, majd felöltözött és kisomfordált a szobából. Odakinn még mindig változatlan volt a helyzet, így Kata cipőt húzott, és elindult hazafelé. Elégedetten mosolygott magában...Véletlen szex történet:


Beidéztek a bankba


Beidéztek a bankba

Beidéztek a bankba. Ott ült nyolc pénzügyi szakember, és kérdéseket tettek fel:):):):)

Ricsivel vesztettem el a szüzességemet, megerõszakolt. Miután kirabolt egy bankot nem volt mit vesztenie. Kemény volt, de mégis élveztem ahogy kikötöz és megkúr.
Egyik este a TV elõtt....

Kölcsönös orál


Szerda volt, egy ragyogó, júliusi délelőtt. Nagyon izgatott voltam, mert tudtam, hogy ma találkozok, vele először. Megbeszéltük, hogy vonattal jön, és én majd kimegyek elé az állomásra. Kaptam tőle egy sms-t, amiben azt írta, hogy fehér felső, és farmer lesz rajta. Megírtam neki én is, hogy milyen ruhát veszek föl, már előző nap eldöntöttem, hogy miben fogom őt várni. Igyekeznem kellett, a készülő....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....
Szextörténet címkék

hat hónap | víz alá | nagyon helyes srácc | arab | albán |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.