Örzse a kurva geci


Örzse a kurva geci

Vagy harminc évvel ezelõtt amikor az egyik alkalommal elmentünk kirándulni a férjemmel kettesbe találkoztam a hegyvidéken a férjem barátjával és a feleségével. Átültünk a kocsijukba én hátraültem a baráti házaspár feleségéhez és rövid idõ múlva olyan útra értünk ami eléggé kacskaringós volt és vagy õ vagy én borultunk egymásnak.Az egyik alkalommal véletlenül-vagyis készakarva- megfogtam a melleit és ettõl kezdve a másik elkezdte kigombolni a blúzomat és benyúlt a mellemhez a melltartómhoz majd kivette és elkezdte szopogatni harapdálni a mellemet.Lassan levette rólam a blúzomat és a melltartómat is ,ezáltal felfedve az egész felsõ testemet,majd felhúzta a szoknyámat és a hasfalamnál benyúlt a bugyimba ,majd simogatni kezdte a pinaszõrömet és a puncimba is bedugta az egyik úját.

Erre megfogtam a kezét és a többi úját is belenyomtam a pinámba. Nagyon is tetszett ez a móka.lassan levettük egymásról minden ruhát és amikor véletlenül elõre néztem akkor vettem észre hogy a férjem nadrágja a térdén alul van és a farka a barátja kezében és le fel húzgálja a farkán a bõrt. Az egyik ilyen hirtelen mozdulatnál a barát körme beleakadt a férjem faszánál a visszahúzódó inába és megsértette,majd leszakította ami eléggé fájdalmas lehetett neki. Persze elöntötte a vér ezért megálltunk és a barát az egész faszát a férjemnek eltüntette a szájába,hogy ezzel is csökkentse a vérzését.

Mikor kivette a férjem faszt a szájából a szája csupa vér volt, de már nem vérzett a férjem fasza.Ekkor látták meg,hogy mi meg totál meztelenül vagyunk a kocsi hátsó ülésén és megkértek szálljunk ki és én rögtön ráültem a férjem faszára és élveztem,hogy a fasza fején nem volt bõr. Hirtelen a barátja tette belém a nagy lõcsét ami hihetetenül és eszméletlenül jól esett,hiszen az õ fasza legalább nyolc centivel volt hosszabb és sokkal,de sokkal vastagabb is volt. nem szívesen szálltam le róla.

Késõbb visszaültünk a kocsiba és közölték elmegyünk egy másik házaspárhoz akiknél három nappalt és három éjszakát fogunk eltölteni és reméli azok is szimpatikusak lesznek nekünk,mert nem kell felöltöznünk se,Úgy is volt. Alig fordultunk be az udvarukra máris bezárult az ajtó és a feljárónál ott állt két aránylag fiatal pár jó harmincas és a férfinek a farka majdnem a térdét verte a feleségének meg legalább 120 as mellbõsége volt, de az meg úgy állt mintha vasrudak tartanák. kiszálltunk és rögtön nagyot smároltunk.

Engem közrefogott a fiatal házaspár és mikor bementünk a szobájukba ledöntöttek és a férje az a pinámba nyomta a csodás faszát a felesége meg a számra ült és élveztem a bõ áldást ami kicsorgott nagy pinájából.Már nagyon vártak bennünket és a férj közölte a feleségét egy órával ezelõtt a két kani kutya egymás után megugrotta és tovább szélesítette a pináját a 16 centis gömbjükkel. mindig is nagyon tetszett ahogy kefélték a kutyák. A megismerkedésük is a kutyákkal kapcsolatos,mert amikor legelõször idejött akkor is azt látta hogy a kutyák hágták a leányzót hátul az udvarukban az anyja mellett. Rögtön utána nekem is sikerült megbasznom mind a két csajt és a késõbbi apósom meg elkezdte lenyalogatni a farkamról a kutyagecit és a saját gecimet is.

Ez a kapcsolat a mai napig is tart és a feleségem az apjával és a két bátyával is rendszeresen kefél amit én csak pártolni tudok.Az egyik alkalommal amikor bement a megyeszékhelyre és lerobbant az autója a közös barátom hozta haza és persze a feleségem behívta és a pinájával kárpótolta a továbbhaladás leállítása miatt. Ettõl kezdve én is rendszeresen látogattam a feleségét is.örülök neki,hogy végre megismertelek benneteket és remélem sokáig használhatjuk majd egymást is.

Mikor mi összeházasodtunk a feleségem a nászéjszakát elõször velem,majd az apósommal és a két sógorommal töltötte,majd reggel felé már kint volt a két kutyánál.Ha itt hon vagyunk mindig meztelenül vagyunk ,hogy ha a kutyák kedvet kapnak ránk ne legyenek azoknak se gátlásaik,nyugodtan megbaszhatják a feleségemet meg az anyósomat is. Késõbb megismerhetitek az egyik sógoromat aki már bevezette a családi kefélésekbe mert amikor egyszer meglátogatott bennünket és mi nem voltunk itthon.

Mivel meztelenül akart napozni és tudta,hogy nem lesz itthon senki levetkõzött, de nem számolt a két kutyával akik közrefogták és mindkettõ meghágta. Ekkor derült ki,hogy már régóta nem volt szûz,mert amikor hazaérkeztünk a sógoraimmal kefélt éppen a kutyák után. Tulajdonképen ez az egész család egy nagy kuplerájt alkot és ide csak nagyon nehezen lehet bejutni.Ti mások vagytok,hiszen a barátom és a feleségét mi is rendszeresen keféljük és akit õ hoz annak természetesen mindenkit meg kel hogy basszon és erre lehetõsége is van rá.

Mindnyájunknak vannak gyerekei is, de azok most két hétre oda vannak nyári táborban az iskolával.garantáltan vigyáznak rájuk,hiszen az egyik tanár a feleségem szeretõje a másik tanárnõ aki a tanár felesége meg az anyósom barátnõje akit már végigkefélt az egész család is. A három éjszakát úgy keféltük végig,hogy sose tudtuk ki kefél kit, de nem is nagyon érdekelt. Mikor a férjem barátjával eljöttünk a férjem vezetett és a barátjának a felesége szopta a férjem faszát, mert engem a hátsó ülésen kamatyolt a barátja.

Mikor megérkeztünk hozzájuk a két fiúk elkezdtek kefélni bennünket és nem zavarta õket,hogy az egyikük a saját anyjuk és a két felesége meg az apósa faszát a másik a férjem faszát illesztette bele a pinájába.reggelig felváltva baszták a két asszonyt egymás örömére. Mikor a saját házunkba mentünk a férjem fasza csak hat óra múlva kezdett ébredezni úgy le lett strapálva. Élveztem ahogy szoptam hogy alig mozdult meg és az egyik alkalommal majdnem sikerült leharapnom,mert a fasza tövénél megharaptam.

Viszont a faszfejérõl a bõrt sikerült leharapnom és szerencsére a barátnõm adott egy olyan szert amitõl bár nagyon csípte a férjem faszát a szer sikerült a vérzést elállítanom. ezt azért csináltam,mert mikor pár éve az egyik mellbimbómat leharapta és jóízûen elfogyasztotta megígértem neki,hogy ha lehetõségem lesz rá én is leharapom a fasza fején lévõ bõrt vagy az egészet vagy egy darabot és megkóstolom,majd megeszem.Ettõl kezdve nagyon sokszor beleharaptunk egymás testébe és szívtuk egymás vérét is.

Mikor hazajöttünk a lakásunkba alig zártuk be az ajtót megérkeztek a korábban már bejelentkezett barátnõm a két élettársával akik szintén lányok és a fõvárosba élnek mint kurvák. Valamikor én is rendszeresen azt csináltam amíg meg nem ismertem a férjemet és õt is be nem vezettem a kefélések megkedvelésébe. persze ezt teljesen elfelejtettem és bizony kellett egy jó pár nap mire meg tudta baszni a lányokat a férjem is,mert nehezen akart felállni a farka.Igy aztán nem is maradtak sokáig, de megbeszéltük,hogy felmehetnek a nyaralónkba két hétre és ott azzal baszhatnak akikkel akarnak.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Leszólított egy idősebb nő


Vártam a buszt, az autómért mentem, ami a szerelőnél volt. Egy idősebb, jól öltözött hölgy érkezett, megállt pár lépésre tőlem, láttam, hogy többször felém néz. Egyszer csak közelebb lépett, s megszólított:

– Jó napot! Elnézést kérek, de nagyon ismerősnek tűnik, nem ismerjük egymást?

– Lehetséges, bár én nem emlékszem, hogy találkoztunk volna.

– Pedig a....

Mellbimbó mánia


Ez talán nem egészen szex történet, de azt hiszem, mégis érdekes.
A történet ott kezdõdött, hogy a párommal összejöttünk egy biszex csajszival, aki nagyon szerette, ha a mellbimbóit izgattuk. Mindig mondta, milyen jó lenne egy piercing a mellébe, de fél, nem okozna-e nagyon nagy fájdalmat. A páromnak volt egy barátnõje, aki ezzel foglalkozott, így aztán arra gondoltunk, meglepjük a csajszi....

sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait


sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait

Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ott mint kurva hivatalosan is hozzájuthatok és még vigyáznak rám az orvosok is.A fõnököm ahol dolgoztam nem szívesen,de e....

Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgánc....

A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....

A haverom tüzes ribanc anyja


A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX- ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
....Szextörténet címkék

Visits | Őshüllő | óvszert | kopasz | kutyánk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.