Fantasy, Niki és a Vérfarkas


Niki 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos melleire mindig is büszke volt, bár a szülés óta önbizalma kissé alábbhagyott. Világosbarna haja válláig ért, kecsesen körülölelve vékony arcát.
Élete párja, gyermeke apja (aki nem volt férje, mert Niki nem hitt a házasság szent kötelékében) kevéssé mutatott jó formát. Az együtt eltöltött évek alatt tekintélyes pocakot növesztett, karakteres, férfias arcvonásai is kezdtek eltűnni. Megjelenése azonban továbbra is határozott volt, sokat adott magára, eleganciája és stílusérzéke mindenki előtt megkérdőjelezhetetlen volt. Arról nem is beszélve, hogy férfiassága méretre, keménységre, formára talán a legideálisabb, amit egy nő kívánhat magának.
Történetünk tehát azon a hideg, borongós és sötét novemberi éjszakán folytatódik, amelyet mindketten hosszú ideje vártak már. Az egész napjuk semmittevéssel telt, filmet néztek, ettek aludtak és így érte őket az este is. Niki egy búcsúcsók után álomra hajtotta fejét, és hasonlóképpen tett kedvese is, akit nevezzünk egyszerűen R-nek. Azonban R szemére nem jött álom. Hogy a délutáni alvás miatt, vagy az utána elfogyasztott ananászízű energiaital miatt nem, azt ő maga sem tudta, de nem is nagyon érdekelte. Egy álomképpel, képzelgéssel volt elfoglalva, ami napok óta foglalkoztatta elméjét.
R-ben túltengtek a hormonok, szexuális étvágya szinte csillapíthatatlan volt, így ha nem munkájával foglalatoskodott, vagy gyermekével játszott akkor bizonyosan erotikus utakon járt képzelete. Volt, hogy irodájában naponta többször pornóoldalakra tévedt, sőt, néha zárás után, ha megakadt egy projekt kidolgozásában, akkor a munkahelyi mosdóban könnyített magán. A közelmúltban pár hónapos szünetet tartott az előtte napi rendszerességgel végzett felnőttfilm nézésben, mert azt tapasztalta, hogy már semennyire sem izgatja a dolog. Az, hogy végül mégis visszakanyarodott kedvenc erotikus weboldalához, nem köszönhető másnak, mint annak, hogy élettapasztalatát összegezve arra a megállapításra jutott, hogy a nők a határozott, céltudatos, vezető típusú férfiakat szeretik. És mindez az ágyban sincs másképp: megfogalmazta magában, hogy a legtöbb nő, kiváltképp az ő felesége (ő így hívta, pedig tudjuk, hogy nem voltak házasok), azt szereti, ha este az ágyban jól meg van baszva. És ezalatt nem gondolt ő semmi durvaságot, megalázást, csak határozott szexet, amit a férfi irányít, de úgy, hogy elsődleges szempont a nő kielégülése, a nőnek való élvezet nyújtása. Persze nem minden nő ilyen, gondolta, illetve az ő feleségének is vannak időszakai, amikor inkább a pihe-puha együttléteket részesíti előnyben, de legjobb szexuális élményeik vad együttlétekhez kötődnek.
Tehát R. ott feküdt Niki mellett, aki neki háttal, az oldalán fekve próbált álomra szenderülni. R. hozzáfordult, lágyan mögé csúszott, a lány fenekét megmarkolta és érzéki csókot lehet a füle mögé, a nyakára. Merevedése épp útnak indult, mikor Niki elutasítása jeleként eltolta R. kezét tomporáról. R. viszont rutinos róka volt már ilyen helyzetekben, ezért miközben a megadás jeleként kezét visszahúzta, képNiki fülébe súgta:
- Mit szólnál, ha megmasszíroznám a lábad? Te aludhatsz közben. És nyugi, nem azért csinálom, hogy utána szexelj velem.
Niki beleegyezett, nem sejtette, hogy párja aljas cselre készül. R tudta, hogy ha jól végzi dolgát, felesége nem tud majd ellenállni neki. Leemelte az éjjeliszekrényről a masszázsolajat, odatérdelt Niki lábához és finoman masszírozni kezdte. Férfiassága majd kibökte alsónadrágját, ahogy a lány szűk nadrágba bujtatott alsótestét figyelte a holdfényben. Tudta, hogy kitartónak és türelmesnek kell lennie, mert ha túl korán lép a következő szintre a terve kudarcba fullad.
Talán fél óránál is több telt el, mikor R. megfogta Niki nadrágját és a bugyival együtt elkezdte lehúzni, azonban a lány elhessegette kezét, és csak a nadrágot engedte. R. kapott a lehetőségen és a kényelmetlen üléspozícióra hivatkozva megkérte kedvesét, hogy máshogy feküdjön az ágyon. Niki mit sem sejtve engedelmeskedett, és az ágy közepére feküdt hason, úgy hogy lábai a fejtámla felé álltak. R. folytatta az ártatlan masszázst, olajos kezeivel jól átgyúrta a lány mindkét vádliját. Erre már sokkal kevesebb időt szánt és tudta, hogy taktikát kell váltania ahhoz, nehogy lebukjon, ezért a kedvence, a comb-popsi páros most kimaradt és elkezdte feltúrni a pizsamafelsőt.
Számított rá, hogy Niki nem akarja majd levenni, de a lány minden szó nélkül felült és levette a felsőt. Előbukkantak feszes mellei, melyek húsos, pont megfelelő méretű bimbókban végződtek. Ahogy visszafeküdt és karjait a feje fölé emelte R. számára csodás látványt nyújtott. Oldalról szépen kirajzolódtak a lány testének finom vonásai, mellének, csípőjének íve. R. nagy adag olajat nyomott a lány hátára és nagyon lassú, érzéki mozdulatokkal kente szét. Az ágy végéhez állt, térdeit megtámasztotta Niki fejénél, és hosszan végiggyúrta a lány hátát a nyakától egészen a fenekéig.
Mikor már minden porcikáját alaposan átdolgozta a nyaktól induló mozdulatai a lány bugyija alatt, ruganyos fenekén végződtek. Imádta gyúrni, markolni a húsos testrészt, mit sem törődött már azzal, hogy Niki leleplezi tervét. Mivel a lány nem ellenkezett, sőt kicsit széttette lábait, hogy combjai is kapjanak a kényeztetésből R. tudta, hogy itt az idő. Niki várta, hogy a férfi lábai közé nyúl, R-nek viszont más tervei voltak.
Benyúlt az ágy sarkán a matrac alá, és egy széles fekete, rövid bőrövet húzott elő, ami egy lánccal az ágyrácshoz volt rögzítve. Mire a lány feleszmélt kezei az ágy két sarkához voltak kötözve, és R. már a bokái rögzítésével foglalatoskodott. Előkerült a másik énje, innen már ő irányított. Niki fejét felemelve akarta megkérdezni, hogy mégis mire készül, de R. beletúrt a hason fekvő lány hajába, megragadta azt és csendre intette, majd erős csókot nyomott a szájára.
A lány ott feküdt a sötétben, egy szál fehér bugyiban, végtagjai kikötözve. R. pár másodpercig gyönyörködött a látványban, majd egy méretes szabóollót vett elő a fiókból. Niki egy pillanatra megrémült, el sem tudta képzelni mire készül kedvese. R az ágyhoz lépett, végighúzta a hideg fémet a lány hátán, amitől az felszisszent, majd óvatosan levágta a lányról a bugyit. Miután levette róla a fehérneműt az arcához emelte és mélyen beleszippantott. Érezte a jellegzetes illatot, ami Niki kelyhéből áradt, az izgatottság jeleként. Félredobta az ollót és a bugyit, és kezével határozottan a húsos félgömbökre csapott, majd erősen megmarkolta. Niki felsóhajtott.
R. két kezével széthúzta a lány fenekét, aminek következtében a lány nagyajkai lassan elváltak egymástól. Imádta a látványt. A síkosítós tubus kupakját felpattintotta, egyik kezével ismét széthúzta Niki tomporát és nagy adag sűrű krémet nyomott közé. Megbabonázta a látvány, ahogy a krém az ánuszán landolt majd komótosan lecsordult a szeméremajkakra. Letette a tubust és kezével szépen elkente a krémet és lágyan masszírozni kezdte az ajkakat és a csiklót. Miután minden tocsogott már a nedvekben először két, majd három ujját dugta a forró barlangba. Niki a szülés óta könnyen tágult, és élvezte is, ha feszítik belülről. Jól tudta ezt R. ezért pár óvatos mozdulat után az egész öklét Simonába csúsztatta, amitől a lány kéjesen felsikoltott.
R. beletúrt a lány hajába, kissé meghúzva hátrafeszítette fejét és a fülébe súgva kérdezte:
- Kihúzzam?
- Neehh… - válaszolt a lány – Csak finoman, lassan forgaaashd…
R. eleget tett a kívánságnak, a lány pedig nagy sóhajtozások között élvezkedett. R. ezután először finoman, majd egyre határozottabban dugni kezdte a lányt az öklével. Kicsiket mozgott, csak néhány centit ki-be. A lány nyögései különösen felizgatták. Miközben egyik kézfeje azon fáradozott, hogy Simonát a csúcsra jutassa, másik kezével megragadta a lány nyakát és kikelve magából, a lány fülébe lihegte:
- Szereted, ha meg vagy baszva ugye? Élvezed, ha kúrnak, mi?
A lány bőszen bólogatott, de nem tudott megszólalni, mert hirtelen tört rá az orgazmus. Hörögve, szinte üvöltve élvezett el, az eddig égnek meredő csípőjét leengedte és kérte párját, hogy húzza ki kezét. Arra számított, hogy így majd pihenhet, de erre nem sok lehetősége volt. R. leszállt az ágyról, a lány fejéhez lépett, a hajánál fogva felemelte azt és merev hímtagját a szájába tolta. Niki meglepődött ugyan de élvezettel vette kezelésbe az ágaskodó férfiasságot. R. tövig benyomta péniszét, előrehajolt és rácsapott a lány fenekére. Aztán visszahúzta egészen a makkjáig, majd ütemesen dugni kezdte a lány száját. Hajánál fogva emelte fel a fejét, farkát ki-be húzogatta és pirosra paskolta a fenekét. Aztán kihúzta teljesen rúdját és a lány nyelvének csapkodta párszor, majd erősen betolta újra. A lány a torkában érezte a lüktető péniszt, közben pedig 3 ujj vándorolt kéjnedvektől tocsogó puncijába. R. ekkor erőteljesen beljebb nyomult, kéjesen élvezkedett a torok szorításában. Pár másodperc után visszavonulót fújt, Niki pedig lihegve kapkodott levegő után. 2-3 mély sóhajtás után R. újra a lány torkába nyomult, kezeivel pedig teljes erővel rámarkolt tomporára.
R. Niki mögé térdelt ezután, és kissé megemelte a lány csípőjét. Lassan tövig bemártotta kőkemény falloszát a lányba, melyet halk nyögés dicsért. Fejét a párnába nyomta és miközben ki-be mozgott a már pirosló popsit tovább paskolta. Mikor közeledett a csúcshoz lelassított, a lányhoz bújt, kicsit felhúzta combját és rámarkolt a fenekére. Mély döfésekkel kényeztette Simonát, változó ütemben, minden kiszámíthatóságot nélkülözve, közben pedig a nyakát harapdálta.
- Élvezed, mi? Akarod, hogy megkúrjalak? Válaszolj! – súgta kéjesen
Niki csak bólogatott és lihegett. R keze átvándorolt a lány csiklójára és miközben pumpálta falloszát mélyen a gyöngyöző barlangba erősen masszírozni kezdte. Lassan, de keményen dörzsölte a csiklót, aminek eredménye 1-2 perc után meg is lett: Niki ismét elélvezett. R. fura forróságot érzett, farkát kihúzta, de tovább izgatta a lány csiklóját, akiből sugárként tört ki a kéjnedv. Ez megadta a kegyelemdöfést a férfinak is, makkját a lány ánuszához nyomta, párszor erősen hátrahúzta a bőrt és a puha lyukba ejakulált.
A kéjes másodpercek után Niki fáradtan és kielégülten terült el, R. pedig mint a vérfarkas, aki visszaváltozik emberré, szinte nem is értette, mi történt, és hogy mit keres az ágy szélén meztelenül. Alsónadrágját visszahúzva kiment a konyhába, kivette a jéghideg vizet a hűtőből és miközben kortyolgatta a történteken elmélkedett. Arra jutott, hogy ő és Niki ezen az éjszakán egy nagyon komoly lépést tettek előre kapcsolatukban. Eltervezte, hogy vad szeretkezéseiket soha nem fogja szóbahozni, megbeszélni. Ez lesz az ő titkos életük. Élvezte, hogy uralkodik a lány felett, de csak azért mert a lány élvezte, hogy alárendeltje lehet R-nek. Kéjes fájdalmat akart neki okozni, mert tudta, hogy Simonának ez a fájdalom egyben a gyönyört is jelenti. Soha, senkiben nem bízott ennyire, ezért merte kiengedni az eddig elfojtott énjét, a vérfarkast. Soha senkit nem szeretett ennyire, ezért tudott úgy uralkodni a lány felett az ágyban, hogy minden tettéből a szerelme, a másiknak való örömszerzés sugárzott.
Ezzel az éjszakával egy sejtelmes, különleges fejezet kezdődött az életükben.


Szextörténet ajánló:


Vidéki szextörténet


Józsi barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsi a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott a ....

Pajzán szex mese


Egy özvegynek volt két lánya, az egyik közülük szép és szorgalmas, a másik csúnya és lusta. Ám az özvegy a csúnya lustát jobban szerette, mert ő a vér szerinti lánya volt, és a másiknak kellett minden munkát végeznie. A szegény lánynak naphosszat a főutcán kellett ülnie egy kútnál, és használt kondomokat - amiket a lefolyóból és az állomás WC-jében gyűjtött - mosott, szárított és megélhetésük vége....

A mátrai övegezés


A mátrai övegezés

Még nászúton voltunk egy Mátrai üdülõbe amikor az egyik hétvégén rájöttük,hogy csak öt pár maradt az üdülõbe és mindegyik nászúton van. Már korábban összejöttünk egy közeli dombtetõn amikor megleptük egymást akaratlanul,mert mind a négy pár meztelenkedve sétálgatott. tetszettünk egymásnak és amikor az asszonyaink is összefutottak majd elkezdték nyalni egymást bevontá....

Anita


Anita

Még a 80-as években történt, középiskolás koromban velem ez a történet. Akkoriban néhány osztálytársammal már nagyon vágyakoztunk nõk után. Volt is néhány szép osztálytársnõm, akikkel néha elbeszélgettünk ilyenekrõl. De egy lány, Anita mindenen túltett. Már régóta ismertem, mivel egy utcában laktunk. Vele is néha-néha lehetett olyan igaziakat dumálni. De igazán csak 16 éves korá....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....

A nejem fiatal fiúkkal


A nejem fiatal fiúkkal

Még fiatal házas voltam amikor megfigyeltem,hogy a két fiatal öcsém az egyik 16 a másik 15 évesek és folyton leselkednek amikor a feleségem fürdik és ilyenkor simogatják a farkukat.


Az egyik alkalommal meglestem a két srácot és amikor észrevettek már nem volt idejük eltenni a szerszámukat. Ne szégyelljétek magatokat ez természetes dolog és meg....Szextörténet címkék

lovag | szolgálólány | megbassza | Új csaj | bank |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.