Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A takarítónőNemrég múlt 40 éves,már több mint 20 éve él úgy a párjával,hogy nem házasodtak össze.A sok sex,nemhogy meglátszana rajta,de még mindig sexisen néz ki,és úgy is öltözik.A melltartó nála tabu,csak alkalmanként,főleg,ha orvoshoz megy,veszi fel.Sokszo egyedül van otthol,a párja jól keres,így nemigen vannak pénz szükében.Unalmas idejét az ínterneten tőlti,rengeteg pornót néz,sokszor képzeli magát a nő helyében,ilyenkor általában magához nyúl,vagyis maszturbál.Sokszor megosztja tőrténeteit párjával,akinek színtén nincs ellenére a pornó nézés,sokszor együtt nézik,majd a látottakat a gyakorlatban is kipróbálják.Rengeteget sexelnek,de sokszór gondóltak arra,hogy valami újat is bekéne vinni.Egyik ilyen unalmas óráiban,ahogy az újságokat böngészte,megakadt a szeme egy hírdetésen,amiben egy idősebb férfi pár órai elfoglaltsággal takarítónőt keres.Na,gondólta,ezt felhívom,kiváncsi vagyok a részletekre.Úgy is tett,de az öregúr,ragaszkodott a személyes találkozóhoz.Kicsípte magát,de nemigen kellett,igy is nagyon jól nézett ki.Mikor az öregúr meglátta,színte szóhoz sem jutott,azt hitte,valami Ístennő áll előtte.Udvariasan bekisérte,majd gyorsan belekezdett a mondandójába.Ne is haragudjon drágaságom,de maga,túl csínos hozzá,hogy takarítónőnek jelentkezzen,valamit bíztos félreértett.Én,takarítónőt keresek,nem cicababát.
Azt hiszem,félretetszik érteni.Mivel majd egésznap egyedül vagyok otthol,egy pár órás kikapcsolódás azt hiszem nekem sem árt.
Hát,ahogy gondolja;megbeszélték a részleteket,és abban maradtak,hogy hólnap kezd.Nagy örömmel újságólta este a párjának,aki kicsit őrült is,hogy a párja talált magának elfoglaltságot,de azért megjegyezte,vigyázz,nehogy az öreg megbasszon,nehogy a Kúrvájává tegyen.
Esküszöm,nem vagy normális.Csak nem vagy féltékeny egy öreg csotrogányra,akinek talán a pöcse csak arra jó,hogy húggyozzon,a baszásra meg márcsak álmaiba gondol.Na,Na.Láttam én már karón varjut.Azért legjobb,ha odafigyelsz.
Másnap,el is ment,hogy munkába álljon.Az idős úr,közölte,hogy öneki elkell most mennie,mindent megmutatott,hogy mit kellene csinálni,és elment.
Egyedül maradt a lakásban és mivel nagyon meleg vólt,csak egy köppenyt vett magára,azt is csak néhol gombólta be.Neki állt takarítani,majd bekapcsolta a pórszívót.Nagyon zúgott,igy nem halotta,hogy a hátamögött megjött az öregúr,aki nem győzött csodálkozni a sexi nő láttán.Kis idő telt el,mire megfórdúlt,és kissé ijedten vette észre,az öregurat.Gyorsan,kapkodva begombólkozott,és kissé zavartan,megpróbált magyarázkodni.Bocsánat,nem vettem észre,hogy megtetszett jönni.
Ugyan már.Ne akarjon magyarázkodni,kicsit korábban végeztem,nem akartam megijeszteni.De,ha már itt tartunk.Látom,szereti a lenge öltözéket.Engem egyáltalán nem zavar,tőlm akár teljesen meztelenül is takaríthat.Egyébként is,ami keveset láttam magából,az bőven elnyerte a tetszésemet.
Nehozzon zavarba,különben is mit láthatott?
Csak,a gyönyörű melleinek egy részét.Kár,hogy csak annyit,szívesen megnézném a többi részét is.
Nem kell elvörösödni,bár jól áll magának.
Csak nem azt akarja,hogy vetkőzzek le,és megmutassam mim van?
De,igen,azt szeretném.Nem fogja megbánni.
Ezt,hogy érti?!
Nézze.Nekem egy szép női test megér annyit,hogy kissé megemeljem a kialkudott bért.
Mint már mondtam,ezt a munkát,nem kimondottan a pénzért vállaltam,de kúrva nem leszek.
Nem is azt mondtam.Csupán,kíváncsivá tett.Nos?
Na,jó.Legyen.De remélem mást nem akar.
Kigombólta a köppenyt,és ott állt egy szál bugyiban,ami éppcsak takart valamit.
Az öregúr színte megbabonázva nézte a gyönyörűmelleket,nem bírt ellenállni a kísértésnek,közelebb ment,és megfogta őket.
Nem tudta mi ütött belé,egyáltalán nem ellenkezett,hagyta,hogy az öregúr kedvét lelje a melleiben.Már a hasát símogatta,a keze egyre lejebb csúszott,már a bugyijánál járt.Ő még mindig színte lemerevedve állt,és hagyta,hogy az öregember élvezkedjen a testén,Csak akkor ocsúdott fel,mikor az színte kérdően rászólt.
Ezt,nem akarod levenni?Kíváncsi vólnák,a borotvált puncidra is.
Na,elég legyen.Különben is,miből gondolja,hogy borotválom.Erről,nem vólt szó.
Csupán abból gondolom,hogy ez kis izé,nem sokat takar,és ha szőrös vólna,az látszódna.Nos?
Lehúzta a bugyit is,már a köpeny sem vólt rajta,így teljesen meztelenül állt az öregúr előtt,aki nem győzte csodálni ezt a gyönyörű testet.Udvariasan a heverőhöz kísérte,hanyatt fektette,és elkezdte símogatni a testét.Ő,akkor sem igen lepődött meg,mikor az öreg,a pinájához ért,és színte szakszerűen,elkezdett benne túrkálni.Hagyta,hadd csinálja,színte jólesett neki,akkor sem viszakozott,mikor az öreg már színte az egész csuklójával benne járt.Addig mozgatta benne az újait,míg nagy kiabálás közbe el nem élvezett.Nagyon jó vólt,ám az öreg még nem vette ki a kezét,tovább izgatta,a másikkal,a száját símogatta,dícsérte,hogy milyen szép,ő belülről színte tudta,hogy mire céloz az öregúr,de kiváncsi vólt,hogy az valyón mit mondd.
Nagyon szép szád van,bíztos másra is használod?!
Ezzel,mire tetszik célozni?
Bíztos,sok örömet szerzel vele a férjednek,ilyen szép szájjal sok mindent lehet csínálni.
Mint mondtam,nem a férjem csak az élettársam.És,ha arra kíváncsi,hogy leszoktam e szopni,hát igen,ő is kiszokott nyalni.Kíváncsi még valamire?Mert,ha nem,felöltözöm.
Ugyan már.Maradj még.Vagy nem élvezed?-Megmozgatta az újjait a pinájába-,csak még arra válaszolj.Beleszokott élvezni a szádba?
Túl kíváncsi.De,ha érdekli igen.És mielőtt a következő kérdést feltenné,igen,lenyelem.
Kezdesz kíváncsivá tenni.Ha megkérnélek,leszopnál?
Na,de mégis mit képzel.Nem érdekelte,hogy ismét közel jár az elélvezéshez,felugrott,és neki akart állni felöltözni,de,az öregúr eléje állt.
Nem kell mindjárt ilyen dühösnek lenni.Csupán dícsértem a szádat.Nagyon szép.
Ha,megteszed amit kérek,nem fogod megbánni,és mielőtt még arra gondolnál,hogy mindezért pénzt kínálok,nagyon tévedsz,mást.
És milenne az?
Egyelőre nem mondom.De ezt,csupán akkor kapod meg,ha mindezt többször megismétled.
Na,erre kíváncsi vagyok.De ha átver,kiherélem.
Letérdelt eléje,és a félig álló fasz kivette,és a szájába rakta.Ahogy szopta,érezte ahogy az egyre keményebbé válik,mígnem,igencsak megdagadt.Egy jó darabig szopta,majd az öregúr jól ráhúzta a fejét,ebből,mindjárt kövezkeztetett,hogy az el fog élvezni.Úgy is vólt,tele vágta a száját gecivel,egy nagyot nyelt,majd ami a szája szélén maradt,papírszebkendővel letörőlte.
Remélem,meg volt elégedve a takarítással?!
Az nem szólt semmit,odament a vitrinhez,és két biankó repülőjegyet lobogtatott.Ezeket megkapod,ha a takarítást egy párszor megismételjük.Természetesen e tőrténtek kettőnk közt maradnak,megvagyok elégedve a munkával.
Otthol,a párjának nagyjából mindent elmondott,de kihagyta azt,hogy belenyúlt és leszopatta.

Beküldő:Búzavirág52Véletlen szex történet:


Megbasztam a sógornőmet


Éjjel érkeztem haz az olasz utamról.
Befekudtem az ágyba a menyasszonyom melé hulla faradtan.
Reggel mikor ő elment dolgozni azt észre sem vettem annyira ki voltam merülve az út tól.
Szóval felkeltem reggel kb olyan 10 óra körül.
Lassan mentem előre a hosszu folyosón ahonnét a szobák nyíltak es a végen pedig a konyha volt. A konyha előtt volt a napalli amiben igen nagy ....

Az egyedül töltött szülinap


Szeretlek, és nagyon fáj, hogy nem lehetek veled a szülinapodon, pedig már számtalanszor elgondoltam, hogy miket is csinálnánk mi ketten együtt.

Most is mint mindig, mindenről Te jutsz eszembe, bármire nézek, mindenhol mindenben azt látom, hogy veled akarok lenni, és együtt megélni a percek szépségét. Most, amikor e sorokat írom érzem ahogy a szívem dobog, és érzem ahogy egyre nő be....

Leszbi kaland Nikivel


A 18. szülinapi partim éjszakáján történt a dolog. Elmentünk 7-en inni
egy osteriába. A barátom és a legjobb barátnőm vett rá erre és direkt csak pár embert hívott meg, akiket igazán ismertem. A végére már éreztük az alkohol jótékony hatását (nem részegedtünk le, de azért éreztük).
Haza fele a barátommal, meg Nikivel (a legjobb barátnőmmel) sétáltam, mikor felhoztam a témát:
-....
Szextörténet címkék

70 éves | spárga | téka | kalandos és | feleségem négerrel kefél |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.