Az utolsó szextábor


Az itt leírt történet, még az előző rendszerben történt. Általános iskolai tanulmányaimat éppen befejezve, ( év vesztes lévén éppen elmúltam 15 éves ) egy nyári úttörő sátortábor résztvevője voltam, kihasználva az iskola nyújtotta utolsó lehetőséget. Jellemző, hogy felügyelőként jelen volt két tanár,két-három szülő és három úgynevezett ifi vezető (két lány és egy fiú kb. 18 évesek). Egy ilyen tábor számunkra az első "nagy felelőséget" is jelentette,hiszen az éjszakai őrséggel a társaink épségére kellet vigyázni, két óránkénti váltással. Persze ez nagyon jó bulinak tűnt, és az is volt. Ezen a nyáron, mint már két éve, a szüleim voltak azok a szülők, akik jelen voltak,mint felügyelők. Az ifi vezetők egy állandóan horgászó huszonéves srác és két 18 éves, állandóan együttlévő barátnő.

A tábor egy tóparti,fenyves erdőben helyezkedett el, akárcsak a szomszédos sátortáborok. Megérkezésünk napján, a kipakolás után azonnal megtámadtuk a strandot, ahova az ifi vezető lányok és egy tanár kísért le bennünket. A többi felügyelő fent maradt ebédet készíteni, ugyanis a tábor önellátó volt. A strandra érve,sokan azonnal a vízbe vetették magukat. A lányok (Erika és Andi) a parton elhelyezett öltöző fülkébe mentek a fürdőruhájukat felvenni, mivel nekik a táborban erre nem volt idejük, akárcsak nekem. Elindultam én is átöltözni, de nem tudtam, hogy Andiék ott vannak. Odaérve a kétrészes fülkéhez, bementem abba a fülkébe, aminek nyitva volt az ajtaja. Csendben nekiálltam átöltözni, és akkor figyeltem fel a szomszéd fülkéből hallható hangokra. Andi éppen a következőt mondta Erikának:
"Egyre jobban kívánom az ujjaimat".
Erre Erika válasza:
"Este masztizunk?"
Erre váratlanul leesett az órám.

Nagyon mérges lettem, hiszen szívesen halhattam volna tovább a párbeszédet, de mivel az óra égzengést okozott - amit szerintem még ötven méterrel arrébb is lehetett hallani - abbahagyták a beszélgetést. Azon tűnődtem, hogy most gyorsan kimenjek a fülkéből, vagy várjak. Ám gyorsan végeztem az átöltözéssel, és kiléptem a friss, ciklámen illattal tűzdelt erdei levegőre. Szerencsétlenségemre, vagy szerencsémre Ok is akkor léptek az erdei tisztásra - a fülkéből - a parttól kb. 50 méterre. Én nagyon gyorsan fülig pirultam (legalábbis azt hiszem) és futottam egyenesen a vízbe. Úszkáltunk, lubickoltunk vidáman a többiekkel a kellemesen meleg vízben, de én egyre többször csak a két lány párbeszédére gondoltam és szinte csak Őket figyeltem.

Észrevettem, hogy nagyon sokszor néznek engem, és rólam beszélnek. Elhatároztam, hogy közelükbe úszok, de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam. Úgy délután egy óra körül felmentünk ebédelni, amit közben a szüleim és a fent maradt tanár elkészítettek. Ebéd után páran fent maradtunk a tábort rendbe tenni, és felkészülni az esti tábortűzre. Egész délután számunkra "fontos" munka zajlott, hiszen felelősségteljes munka volt a tábort a saját igényeink szerint kialakítani, és a fát begyűjteni a tűzhöz. Nem volt idom gondolni a délelőtti eseményeken.

A vacsora után lementünk a partra páran, és ott összefutottunk négy pár évvel idősebb otthoni barátunkkal. Velük elfogyasztottunk a büfésoron kb. három boros kólát, amit akkor nagy titokban tartottunk, hiszen nekünk ez akkor tiltott volt, de nagyon jólesett. A kedvcsináló után felmentünk a táborba, mert hamarosan kezdődött a tábortűz. Az ifi vezetők feladata volt a tábortűzi műsor megszervezése, ami nagyon jól sikerült. A tanárok és a szüleim lesétáltak a partra, hiszen az ifik nagyon nagy tekintélyre tettek szert a szemünkben és jobban szó fogadtunk nekik, mint a tanároknak és a szüleinknek. Én persze egész idő alatt a délelőtt hallottakon gondolkodtam, mivel a két lány az esti műsor alatt nagyon sokszor a közelemben voltak, és szembetűnt, hogy nincs rajtuk melltartó,a fény hatása és a pólójuk vékonysága miatt kirajzolódott formás idomaik.

Azonnal felizgultam, mint mindenki, aki elé ilyen isteni látvány tárul. Nem is tudtam olyan szerepben részt venni, amiben a helyemet el kellett volna hagyni, hiszen a farkam egyfolytában meredezett. Egy leülős játékban véletlenül (bár nem biztos) Andi az ölembe ült, amire én, szinte azonnal szívbajt kapva, felugrottam és szerencsére a tűz miatt nem látható módon elpirultam, mert a farkam még mindi állt. Ennek tudatában gyors mozdulattal visszaültem egy üres helyre, majd Andira néztem, aki összenézve Erikával elmosolyogta magát. Alig bírtam kivárni a tábortűz végét, ami hál’ isten el is jött hamarosan.

A tisztasági blokkba a legvégén mentem, addigra lecsillapodtak a vágyaim. Mikor lemostam magamról a tábortűz keserű füstjét, elindultam a sátramba. A lányok ezt követően egymást váltva mentek tisztálkodni. Az éjszakai őrség közben elkezdte a működését. A tanárok és a szüleim még így éjfél környékén a parton, illetve a büféknél voltak, és ismerve őket, tudtam,hogy hajnali kettő előtt nem is jönnek fel a táborba. A sátramban, amiben Gábor barátommal voltunk elszállásolva (O most őrködik), csak a strandi és az tábortűzi Andis jelenet járt a bucimban. Ezen meditálva a kezem a farkamhoz vezetett és akarva-akaratlanul, de el kellett jutnom a csúcsra. Éppen papírzsepivel tisztogattam testem nedveit, amikor a sátram cipzárját valaki elkezdte felhúzni. Gyors mozdulatokkal elcsomagoltam a szerszámomat a második papírzsepivel együtt, közben megfeledkezve az elsorol, amiből facsarodott a testi örömöm milliónyi terméke.

A sátor nyílásában Andi helyes, gyönyörű szemei jelentek meg, és "Bejöhetek?" szó után dadogva igent mondtam. Ő becsusszant és el kezdett beszélgetni velem, többek közt, hogy dohányzom-e. Természetesen tagadtam, hiszen nem tudtam a szándékát. Ő biztosított a diszkréciójáról, és miután bevallottam, meginvitált a sátrukba egy szál cigire, amit nem utasítottam vissza, mert már nagyon régen volt lehetőségem titokban füstölni. A sátramat el tudtam észrevétlenül hagyni, mivel a bejárata nem a tábortűz felé nyílt, akárcsak az övüké is. Az őrök sem láthattak, mert háttal voltak felénk. A sátrukba lépve, ami nagyon tágas négy személyes sátor volt szellőzőkkel, meglepődtem Erika éjszakai ruházatán.

Egy vékony hosszú póló volt rajta, ami szinte teljesen átlátszott a beszűrődő fényben. Elfoglalva helyünket, azonnal rágyújtottam, bár nagyon izgultam ismét, persze nem a spangli miatt. Andi levetette melegítő együttesét, mert abban volt, míg átjött értem. Erre még jobban izgalomba jöttem. A rajtam lévő melegítő nadrág nem bírt ellenállni farkam erejének. Zavaromban alig hallottam Andi kérdését, hogy zavar-e a délelőtt hallott beszélgetésük, és amikor az ölembe ült este, érzett valamit a nadrágomban. Dadogva nemet válaszoltam, persze tudtam, hogy nem volt hiteles a válaszom. Andi közben a következő kéréssel állt elő:
"Megmasszíroznád a hátunkat?" Én azonnal igent mondtam, mire kacér mosollyal egymásra néztek, és azonnal hasra feküdtek, és egy pléddel derékig betakaróztak.

A pólójukat levetették, ami zavaromat csak fokozta. Elkezdtem a masszőri munkát, persze azonnal leizzadtam, nem hittem el, hogy ez velem történik. Kb. két perc után megkértek, hogy térdeljek közéjük, így mindkettőjüket egyszerre tudom masszírozni. Azonnal teljesítettem a kérésüket, bár nagyon kényelmetlen volt, mivel folyamatosan állva volt az öcsi. Kezeim mindkét gyönyörű testet bejárták, élvezve bőrük selymes, puha érintését. Bőrük friss illata tovább fokozta bennem a vágyat, és egy hirtelen elhatározott gondolattól vezérelve, elkezdtem a takaró alatt is masszírozni a két gyönyörű női hátsót. Féltem a reakciótól, de meglepetésemre a válaszuk megemelkedő testet produkált.

Még fel sem ocsúdva az eredménytől Andi kezét - ami eddig a csodálatos teste mellett volt - éreztem a nadrágom keményedő pontján. Ekkor éreztem a nadrágomon belül helyet foglaló első papírzsepit - tuti piros lettem, persze ezt nem lehetett látni - ,de már nincs vissza út. Már csak azért sem, mert Andi megkért, hogy elöl is folytathatnám. Nem jött ki szó a számon, de nem is volt rá szükség, mert a két gyönyörűség megfordult, és én majdnem eldurrantam a látványtól.

Gyönyörű mosollyal kisérve a két szépség fekve kibontották a nadrágom ékességét, közben kifordult a termékeimet tartalmazó papírzsepi, amit Andi megfogott ,és szelíd mosollyal megszagolt. Majd’ elsüllyedtem szégyenemben.
"Ezek szerint már nagyfiú vagy" mondta, majd megfogta a szétrobbanás előtt álló farkamat. Erika csatlakozott hozzá, és nagyon érzékien el kezdték mozgatni rajta a finom kis kacsójukat. Ezen felbuzdulva egyszerre megfogtam mindkettőjük melleit, és el kezdtem simogatni őket. Ezek hatására már nem bírtam tovább és elsültem.

Féltem a reakciójuktól és borzasztóan szégyelltem magam. Legnagyobb meglepetésemre azonban Andi azonnal a szájába vette a farkam, és érzékien elkezdte tisztogatni a sok pici apróságtól. Közben Erika feltérdelt, és lassan hanyatt fektetett, úgy, hogy Andi végig a szájában tartott. Erika ezt követően a fejem fölé guggolt, és szinte éppen hogy a szám fölé engedte a kéjtől feltüzelt és csillogó gyönyörű pináját. Én óvatosan, mivel még soha nem ízleltem ilyet, és még ártatlan is vagyok, el kezdtem nyalni az éden ízét. Nagyon kellemes volt.

Eközben Andi megfordult, és Erika a kis kacsóival nekiállt simogatni a másik Istennő nedves testrészét. Egyre jobban vonaglottak, a hangjukat természetesen visszafogva. Erika másik keze közben a csiklójához került, és közben a számban kötött ki. Hol a nyelvem, hol a kis ujjacskái simogatták édes kis nuniját. Lélegzetük egyre gyorsabb lett, és percek múlva szinte egyszerre értek a csúcsra. A két gyönyörű test megfeszült, szinte hidat formáltak. Ezt követően helyet cseréltek. Erika talán még profibb módon kényeztette a csillapodni nem kívánó (mitől is csillapodna) péniszemet, ám Andinak még kívánatosabb volt a punija. Sokkal intenzívebben kezdtem e kényeztetni a nyelvemmel, és közben egy, majd két ujjammal a csodálatos barlangot, miközben Ő Erika nuniját kényeztette.

Éreztem, hogy közeledik a gyönyör pillanata, de nem akartam várni (bár nagyon csodálatos volt, érdemes lett volna húzni az időt!!!), mert ok is egyre vadabbul mozogtak. Először Andi, majd én és szinte engem azonnal követve Erika jutott a mennybe. Mellém zuhantak, és elnevettük magunkat.

Tíz perc beszélgetés után (amikor is megbeszéltük, hogy másnap éjjel lemegyünk éjszakai fürdésre, amiből a szüleim "jóvoltából" nem lett semmi), visszaosontam a sátorba, ahova már Gábor barátom visszatért (hiszen az őrségváltás fél órája megtörtént) és már aludt. Nagyon sokáig nem tudtam elaludni, a történtek jártak az eszemben. A sátorba érkezésem után kb. öt perc múlva apám nézett be. Akkor jöttek fel a partról...


Szextörténet ajánló:


Buliból a vén szatír ágyába


A 18-ik születésnapom megünneplésére egy helyi szórakozóhelyre mentem a barátommal. Elmesélem hogyan jutottam az esti buliból egy vén szatír ágyába.

A buliba a barátommal Milánnal és a két legjobb haverjával Márkkal és Mátéval mentem. Egy fekete testre simuló, mélyen dekoltált, rövid ruhát vettem fel nagyon csinosan mutatott, de közben hihetetlenül szexi volt. Ezt a barátom és a hav....

A kocsmai baszóparti


Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Ó....

Pisi és szex


Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozással kérdeztem: "Hát ez mi?" Nővérem (aki két évvel idősebb nálam) elvörösödött, és a bugyija után kapott.
"Mit gondolsz, öcsike? Azonnal add vissza!"
Nikoletttal mindig jó testvérek voltunk, megosztozva mindenen, de a családban uralkodó kispolgári szemlélet miatt mindig hallgattunk az olyan dolgokról, mi....

Kikezdtem a lakótársammal


A nevem Áron, Budapesten élek albérletben, 24 éves vagyok. Tavaly tavasszal új albérlőtársat kaptam, Edina személyében.
Edinával az elejétől fogva jól kijövünk, mindent megtudunk beszélni. Egyedülálló, dögös 26 éves lány aki éli és élvezi az életet. A papírvékony falaknak és a gyakori vendégeinek köszönhetően sokszor szó szerint élvezi. De nem csinálunk ebből problémát, én is gyakran hozok....

Pettingelés barátságból


Már hónapok óta ismerjük egymást. Nagyon édes fiú, jó barátok vagyunk. Ugyan voltak súrlódások, de melyik barátságban nincsenek. Szóval teljesen megbízom benne, valahogy így érzem ö az egyetlen, akinek mindent elmondhatok képfélelem nélkül. Megbeszéltük a találkozót, amire egy hétfői napon került sor. Soha nem felejtem el, életem egyik legszebb napja volt. Nem is láttam, hogy közeledik, a telefono....

Dorina, a barátom barátnője.


Az egész történet körülbelül 3 éve kezdődött, amikor is osztálytársam összejött Dorinával, egy 160cm magas,45kg barna hajú/szemű jó alkatú vastag ajkú lánnyal. Bevallom először nem tetszett, mert nagyon indulatos volt, de később ez megváltozott.
Eltelt egy év és mi is elkezdtünk levelezni Dorinával, és beszélgetni sokat segítettem neki a kapcsolatukban, egyre többet beszélgettünk és elkezdt....Szextörténet címkék

két hete | alázás | felizgultam any | gyerekünk | felcsinálom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.