Az utolsó szextábor


Az itt leírt történet, még az előző rendszerben történt. Általános iskolai tanulmányaimat éppen befejezve, ( év vesztes lévén éppen elmúltam 15 éves ) egy nyári úttörő sátortábor résztvevője voltam, kihasználva az iskola nyújtotta utolsó lehetőséget. Jellemző, hogy felügyelőként jelen volt két tanár,két-három szülő és három úgynevezett ifi vezető (két lány és egy fiú kb. 18 évesek). Egy ilyen tábor számunkra az első "nagy felelőséget" is jelentette,hiszen az éjszakai őrséggel a társaink épségére kellet vigyázni, két óránkénti váltással. Persze ez nagyon jó bulinak tűnt, és az is volt. Ezen a nyáron, mint már két éve, a szüleim voltak azok a szülők, akik jelen voltak,mint felügyelők. Az ifi vezetők egy állandóan horgászó huszonéves srác és két 18 éves, állandóan együttlévő barátnő.

A tábor egy tóparti,fenyves erdőben helyezkedett el, akárcsak a szomszédos sátortáborok. Megérkezésünk napján, a kipakolás után azonnal megtámadtuk a strandot, ahova az ifi vezető lányok és egy tanár kísért le bennünket. A többi felügyelő fent maradt ebédet készíteni, ugyanis a tábor önellátó volt. A strandra érve,sokan azonnal a vízbe vetették magukat. A lányok (Erika és Andi) a parton elhelyezett öltöző fülkébe mentek a fürdőruhájukat felvenni, mivel nekik a táborban erre nem volt idejük, akárcsak nekem. Elindultam én is átöltözni, de nem tudtam, hogy Andiék ott vannak. Odaérve a kétrészes fülkéhez, bementem abba a fülkébe, aminek nyitva volt az ajtaja. Csendben nekiálltam átöltözni, és akkor figyeltem fel a szomszéd fülkéből hallható hangokra. Andi éppen a következőt mondta Erikának:
"Egyre jobban kívánom az ujjaimat".
Erre Erika válasza:
"Este masztizunk?"
Erre váratlanul leesett az órám.

Nagyon mérges lettem, hiszen szívesen halhattam volna tovább a párbeszédet, de mivel az óra égzengést okozott - amit szerintem még ötven méterrel arrébb is lehetett hallani - abbahagyták a beszélgetést. Azon tűnődtem, hogy most gyorsan kimenjek a fülkéből, vagy várjak. Ám gyorsan végeztem az átöltözéssel, és kiléptem a friss, ciklámen illattal tűzdelt erdei levegőre. Szerencsétlenségemre, vagy szerencsémre Ok is akkor léptek az erdei tisztásra - a fülkéből - a parttól kb. 50 méterre. Én nagyon gyorsan fülig pirultam (legalábbis azt hiszem) és futottam egyenesen a vízbe. Úszkáltunk, lubickoltunk vidáman a többiekkel a kellemesen meleg vízben, de én egyre többször csak a két lány párbeszédére gondoltam és szinte csak Őket figyeltem.

Észrevettem, hogy nagyon sokszor néznek engem, és rólam beszélnek. Elhatároztam, hogy közelükbe úszok, de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam. Úgy délután egy óra körül felmentünk ebédelni, amit közben a szüleim és a fent maradt tanár elkészítettek. Ebéd után páran fent maradtunk a tábort rendbe tenni, és felkészülni az esti tábortűzre. Egész délután számunkra "fontos" munka zajlott, hiszen felelősségteljes munka volt a tábort a saját igényeink szerint kialakítani, és a fát begyűjteni a tűzhöz. Nem volt idom gondolni a délelőtti eseményeken.

A vacsora után lementünk a partra páran, és ott összefutottunk négy pár évvel idősebb otthoni barátunkkal. Velük elfogyasztottunk a büfésoron kb. három boros kólát, amit akkor nagy titokban tartottunk, hiszen nekünk ez akkor tiltott volt, de nagyon jólesett. A kedvcsináló után felmentünk a táborba, mert hamarosan kezdődött a tábortűz. Az ifi vezetők feladata volt a tábortűzi műsor megszervezése, ami nagyon jól sikerült. A tanárok és a szüleim lesétáltak a partra, hiszen az ifik nagyon nagy tekintélyre tettek szert a szemünkben és jobban szó fogadtunk nekik, mint a tanároknak és a szüleinknek. Én persze egész idő alatt a délelőtt hallottakon gondolkodtam, mivel a két lány az esti műsor alatt nagyon sokszor a közelemben voltak, és szembetűnt, hogy nincs rajtuk melltartó,a fény hatása és a pólójuk vékonysága miatt kirajzolódott formás idomaik.

Azonnal felizgultam, mint mindenki, aki elé ilyen isteni látvány tárul. Nem is tudtam olyan szerepben részt venni, amiben a helyemet el kellett volna hagyni, hiszen a farkam egyfolytában meredezett. Egy leülős játékban véletlenül (bár nem biztos) Andi az ölembe ült, amire én, szinte azonnal szívbajt kapva, felugrottam és szerencsére a tűz miatt nem látható módon elpirultam, mert a farkam még mindi állt. Ennek tudatában gyors mozdulattal visszaültem egy üres helyre, majd Andira néztem, aki összenézve Erikával elmosolyogta magát. Alig bírtam kivárni a tábortűz végét, ami hál’ isten el is jött hamarosan.

A tisztasági blokkba a legvégén mentem, addigra lecsillapodtak a vágyaim. Mikor lemostam magamról a tábortűz keserű füstjét, elindultam a sátramba. A lányok ezt követően egymást váltva mentek tisztálkodni. Az éjszakai őrség közben elkezdte a működését. A tanárok és a szüleim még így éjfél környékén a parton, illetve a büféknél voltak, és ismerve őket, tudtam,hogy hajnali kettő előtt nem is jönnek fel a táborba. A sátramban, amiben Gábor barátommal voltunk elszállásolva (O most őrködik), csak a strandi és az tábortűzi Andis jelenet járt a bucimban. Ezen meditálva a kezem a farkamhoz vezetett és akarva-akaratlanul, de el kellett jutnom a csúcsra. Éppen papírzsepivel tisztogattam testem nedveit, amikor a sátram cipzárját valaki elkezdte felhúzni. Gyors mozdulatokkal elcsomagoltam a szerszámomat a második papírzsepivel együtt, közben megfeledkezve az elsorol, amiből facsarodott a testi örömöm milliónyi terméke.

A sátor nyílásában Andi helyes, gyönyörű szemei jelentek meg, és "Bejöhetek?" szó után dadogva igent mondtam. Ő becsusszant és el kezdett beszélgetni velem, többek közt, hogy dohányzom-e. Természetesen tagadtam, hiszen nem tudtam a szándékát. Ő biztosított a diszkréciójáról, és miután bevallottam, meginvitált a sátrukba egy szál cigire, amit nem utasítottam vissza, mert már nagyon régen volt lehetőségem titokban füstölni. A sátramat el tudtam észrevétlenül hagyni, mivel a bejárata nem a tábortűz felé nyílt, akárcsak az övüké is. Az őrök sem láthattak, mert háttal voltak felénk. A sátrukba lépve, ami nagyon tágas négy személyes sátor volt szellőzőkkel, meglepődtem Erika éjszakai ruházatán.

Egy vékony hosszú póló volt rajta, ami szinte teljesen átlátszott a beszűrődő fényben. Elfoglalva helyünket, azonnal rágyújtottam, bár nagyon izgultam ismét, persze nem a spangli miatt. Andi levetette melegítő együttesét, mert abban volt, míg átjött értem. Erre még jobban izgalomba jöttem. A rajtam lévő melegítő nadrág nem bírt ellenállni farkam erejének. Zavaromban alig hallottam Andi kérdését, hogy zavar-e a délelőtt hallott beszélgetésük, és amikor az ölembe ült este, érzett valamit a nadrágomban. Dadogva nemet válaszoltam, persze tudtam, hogy nem volt hiteles a válaszom. Andi közben a következő kéréssel állt elő:
"Megmasszíroznád a hátunkat?" Én azonnal igent mondtam, mire kacér mosollyal egymásra néztek, és azonnal hasra feküdtek, és egy pléddel derékig betakaróztak.

A pólójukat levetették, ami zavaromat csak fokozta. Elkezdtem a masszőri munkát, persze azonnal leizzadtam, nem hittem el, hogy ez velem történik. Kb. két perc után megkértek, hogy térdeljek közéjük, így mindkettőjüket egyszerre tudom masszírozni. Azonnal teljesítettem a kérésüket, bár nagyon kényelmetlen volt, mivel folyamatosan állva volt az öcsi. Kezeim mindkét gyönyörű testet bejárták, élvezve bőrük selymes, puha érintését. Bőrük friss illata tovább fokozta bennem a vágyat, és egy hirtelen elhatározott gondolattól vezérelve, elkezdtem a takaró alatt is masszírozni a két gyönyörű női hátsót. Féltem a reakciótól, de meglepetésemre a válaszuk megemelkedő testet produkált.

Még fel sem ocsúdva az eredménytől Andi kezét - ami eddig a csodálatos teste mellett volt - éreztem a nadrágom keményedő pontján. Ekkor éreztem a nadrágomon belül helyet foglaló első papírzsepit - tuti piros lettem, persze ezt nem lehetett látni - ,de már nincs vissza út. Már csak azért sem, mert Andi megkért, hogy elöl is folytathatnám. Nem jött ki szó a számon, de nem is volt rá szükség, mert a két gyönyörűség megfordult, és én majdnem eldurrantam a látványtól.

Gyönyörű mosollyal kisérve a két szépség fekve kibontották a nadrágom ékességét, közben kifordult a termékeimet tartalmazó papírzsepi, amit Andi megfogott ,és szelíd mosollyal megszagolt. Majd’ elsüllyedtem szégyenemben.
"Ezek szerint már nagyfiú vagy" mondta, majd megfogta a szétrobbanás előtt álló farkamat. Erika csatlakozott hozzá, és nagyon érzékien el kezdték mozgatni rajta a finom kis kacsójukat. Ezen felbuzdulva egyszerre megfogtam mindkettőjük melleit, és el kezdtem simogatni őket. Ezek hatására már nem bírtam tovább és elsültem.

Féltem a reakciójuktól és borzasztóan szégyelltem magam. Legnagyobb meglepetésemre azonban Andi azonnal a szájába vette a farkam, és érzékien elkezdte tisztogatni a sok pici apróságtól. Közben Erika feltérdelt, és lassan hanyatt fektetett, úgy, hogy Andi végig a szájában tartott. Erika ezt követően a fejem fölé guggolt, és szinte éppen hogy a szám fölé engedte a kéjtől feltüzelt és csillogó gyönyörű pináját. Én óvatosan, mivel még soha nem ízleltem ilyet, és még ártatlan is vagyok, el kezdtem nyalni az éden ízét. Nagyon kellemes volt.

Eközben Andi megfordult, és Erika a kis kacsóival nekiállt simogatni a másik Istennő nedves testrészét. Egyre jobban vonaglottak, a hangjukat természetesen visszafogva. Erika másik keze közben a csiklójához került, és közben a számban kötött ki. Hol a nyelvem, hol a kis ujjacskái simogatták édes kis nuniját. Lélegzetük egyre gyorsabb lett, és percek múlva szinte egyszerre értek a csúcsra. A két gyönyörű test megfeszült, szinte hidat formáltak. Ezt követően helyet cseréltek. Erika talán még profibb módon kényeztette a csillapodni nem kívánó (mitől is csillapodna) péniszemet, ám Andinak még kívánatosabb volt a punija. Sokkal intenzívebben kezdtem e kényeztetni a nyelvemmel, és közben egy, majd két ujjammal a csodálatos barlangot, miközben Ő Erika nuniját kényeztette.

Éreztem, hogy közeledik a gyönyör pillanata, de nem akartam várni (bár nagyon csodálatos volt, érdemes lett volna húzni az időt!!!), mert ok is egyre vadabbul mozogtak. Először Andi, majd én és szinte engem azonnal követve Erika jutott a mennybe. Mellém zuhantak, és elnevettük magunkat.

Tíz perc beszélgetés után (amikor is megbeszéltük, hogy másnap éjjel lemegyünk éjszakai fürdésre, amiből a szüleim "jóvoltából" nem lett semmi), visszaosontam a sátorba, ahova már Gábor barátom visszatért (hiszen az őrségváltás fél órája megtörtént) és már aludt. Nagyon sokáig nem tudtam elaludni, a történtek jártak az eszemben. A sátorba érkezésem után kb. öt perc múlva apám nézett be. Akkor jöttek fel a partról...


Szextörténet ajánló:


Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....

A megalázó szex


Nóra felsóhajtott, mikor meglátta az újabb e-mailt Andrástől. Először még mulattatta őt kettejük kis titka. Sosem történt volna meg, ha tavaly nincs az a részeg péntek éjszakai szex. Maga a szex feledhető volt, ám ami másnap reggel történt, az már korántsem.
András ügyetlenül próbálta elverni az ő seggét, hasra fordította őt meztelenül az ágyában, háromszor paskolt a fenekére, ekkor azonban....

Vasárnapi gyors


20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor é....

Fiatal fiú, mature nő


Hol is kezdjem...
15 éves voltam, mikor elkezdtem angol magántanárhoz járni.
A család régi ismerőse a nő, nevezzük Esztinek. Eszti akkor 19 éves volt, jó angolos, mellesleg nagyon jó nő... legalábbis szerintem. Gyönyörű, leomló sötétbarna haja, sötétbarna szemei, formás arca és telt, piros ajkai voltak. Nőiesen telt alakja, szép nagy cicijei és formás Popsija egészen szép összhatást ....

Nyaralás extrával part 1.


Mint minden évben, idén is felkerekedtünk feleségemmel,Szilvivel,hogy 2 hétre kikapcsoljunk a szürke hétköznapokból!Az idei utunk a Karib tenger színes világa volt.Viszontagságos utazásunk végén fáradtan,nyűgösen tértünk nyugovóra,pedig nem így terveztük!
Egy kiadós alvás után másképp láttuk a világot és egy gyors reggeli után rögtön elindultunk a környéket felfedezni!
Egy kis séta u....

Csabi és Niki sportol


24 éves vagyok és még sose sportoltam igazán. Ennek ellenére az alakom az anyai ágon öröklődő géneknek köszönhető mindig is vékony, formás volt. Az összes barátnőm egybehangzó tagadása ellenére azonban én kezdem észrevenni magamon a jeleit annak, hogy talán épp itt az ideje sportcipőt húzni.

- Eljöhetnél velem squasholni! –mondta Robi barátom, aki nagyon ügyes és nagyon meleg volt, ....
Szextörténet címkék

ló is volt | a csajom | két asszony | drogért | síelés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.