A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első nyaram eseménytelenül telt vele, de az azt követő hétvégéken egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Moziba, színházba jártunk, a városban sétálgattunk. Egyre rokonszenvesebb lett Zsuzsa, felfigyeltem nőiességére, és szerintem ezt ő is észrevette. Sokszor a bizalmamba avattam olyan dolgokban is, amit még a szüleimnek sem mertem elmondani. 17 éves koromra ő lett életem első nagy szerelme. Bár nem tudtam hogyan kell közeledni egy hozzá hasonló gyönyörű nőhöz, azért ha lehetett mindig vele voltam. Elkísértem minden hová, ahova csak lehetett. És közben sűrűn nézegettem a fenekét, melleit, ahogy kidomborodnak a ruhájából. Néha még a ruha kivágásba is vethettem egy-egy pillantást. Esténként az ágyban sokszor maszturbáltam Zsuzsára gondolva. És elérkezett a nyári szünet, alig vártam azt a két hetet, amit Zsuzsával tölthettem.
A szárítóból elcsórtam az egyik csipkés bugyiját. Egyik este lefeküdtem, elővettem a bugyit és elkezdtem verni a farkam, amikor benyitott Zsuzsa. Meglátta álló farkamat, kezemben a bugyiját és csak hebegni-habogni tudott zavarában. Elpirult, kinyitotta az ajtót és kiment. Lehiggadtam, felöltöztem és kimentem a nappaliba. Ott ült egy fotelben és nézte a tévét. Leültem a másik fotelbe.
- Nagyon haragszol rám?
- Miért haragudjak? 17 éves vagy, azon csodálkoznék, ha nem kívánnál meg. Itt vagyok előtted teljes testi mivoltomban, érett nő, te most vagy a szexuális erőd kezdetén, mi sem természetesebb, mint hogy megtetszettem neked. Nincs ebben semmi különös, csak ez most éppen váratlan volt nekem is.
- A bugyidat visszateszem a szekrényedbe, csak apunak ne szólj!
- Jó, persze.
Ettől az estétől kezdve furcsa dolgok kezdtek megtörténni. Fürdés közben rám nyitott Zsuzsa, megcsörrent a mobiltelefonja, megkérte vigyem be neki, és amikor benyitottam éppen öltözködött, egy szál bugyiban volt a melleit nem fedte semmi. Mondanom se kell esténként ment az önkielégítés. Egyik nap kettesben lementünk a nyaralójukba, a Velencei-tóra. Az úton megbeszéltük, hogy ahogy leérünk, átöltözünk és irány a víz. Éppen a fürdőnadrágomat húztam fel, amikor benyitott Zsuzsi. Fel volt még öltözve.
- Hát te nem öltözöl át? –kérdeztem tőle.
- De igen.
És a szemem láttára elkezdett levetkőzni. Először a pólóját vette le, utána a szoknyáját, majd a harisnyanadrágot is ledobta magáról. Elkezdtem begerjedni, fürdőnadrágom eleje erősen kidomborodott. Zsuzsa levette a melltartóját is, kivillantak formás cicijei. Én csak álltam és figyeltem, hogy ezután mi következik. Elővette a táskájából a bikini felsőt és felvette. Ezután letolta a bugyiját, ott volt előttem minden idők legszebb puncija, nekem csak érte kellet nyúlnom. A bikini alsót is felvette és az ajtó felé indult. Nem bírtam tovább türtőztetni magam. Utána léptem és átöleltem. Elkezdtem csókolgatni a nyakát. Ő hátra nyúlt és átkarolta a nyakamat, úgy húzott a nyakához. Elkezdett nyöszörögni.
- Na végre. Már azt hittem sohasem mered megtenni.
Bikini felsőn keresztül elkezdtem masszírozni a melleit. Ő elengedte a nyakamat és belenyúlt a fürdőgatyámba. Elkezdte a farkamat izgatni. Egyszer csak megfordult, szembe állt velem és elkezdtünk csókolózni. Az ajka úgy tüzelt, hogy azt hittem menten elélvezek. Elkezdtük lerángatni egymásról a fürdőruhát. Amikor teljesen meztelenek lettünk oda kísértem a kanapéhoz. Leült az ágyra és bekapta a farkamat. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban kezdte el szopni. Amikor már nem tudott tovább gyorsítani a tempón kivette a szájából, és elkezdte a nyelvével a makkomat izgatni. Körülbelül két perce csinálhatta a nyelvcsapásokat, amikor hirtelen feltört belőlem a kéjlevem, tele spriccelve a száját, arcát. Letisztogatta farkamat, majd elkezdett lenyomni a puncijához. Amikor egy magasságba értem a pina bejáratával, már tudtam, mit akar.
Elkezdtem kinyalni azt az aranyos kis puncit. Csiklója úgy kidomborodott, hogy nem volt nehéz dolgom. Nyelvcsapásaim alatt kétszer is eljutott a csúcsra. Eközben én megint akcióra kész voltam.
Kihúztuk a kanapét lefektetett az ágyra, felém térdelt és elkezdte magát felnyársalni meredező botomra. Amikor tövig benne voltam elkezdett körözni a csípőjével. Egyre hevesebben nyögdécselt, majd elkezdte magát fel-le húzgálni a farkamon. A nyögdécselésből csak hamar sikkantgatás lett. Két kezével megtámaszkodott a vállamon, miközben én elkezdtem gyúrni a melleit. Egyre hevesebben lovagolt rajtam, majd egy nagyot kiáltott, rám borul és szájon csókolt. Tudta, hogy én még akcióképes vagyok, ezért hanyatt feküdt felhúzta a lábait, és marokra fogott faszomat bevezette a már jól benedvesedett punciba.
- Na most mutasd meg, hogy mennyire kívántál eddig!
A csípőm két oldalon megfogta, és elkezdte diktálni az ütemet. Először csak lassú, majd egyre gyorsabb ritmusban keféltem. Apró nyögéseit a már jól ismert sikolyok vették át. Körmei belevájtak a húsomba, a fejét ide-oda dobálta. Ha lehet még gyorsabb tempóra váltottam. Mellei a szemem előtt rezegtek fel-alá. Nem bírtam tovább és hatalmas lökések közepette teleélveztem a pináját. Abban a pillanatban, ahogy faszom elkezdte belepumpálni gecimet Zsuzsába, ő is elélvezett. Ott lihegtünk még egy öt percet az ágyon, majd felkeltünk lementünk a strandra fürödni. Este vacsora után lefeküdtünk és átszeretkeztük az egész éjszakát.
Azóta ha Zsuzsa azt mondja, menjünk le a nyaralóba, tudom, hogy egy fantasztikus hétvége áll előttem.


Szextörténet ajánló:


Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hogy nagyon tetszett neked.Hát ha jól emlékszem ma este is lesz. Mennyünk?- Kitalálta a gondolatomat.
-Igen....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....

Ájulásig basztak a liftben


Néhány alkalommal már volt úgy, hogy netes pasikkal feküdtem le. A mostani is ilyen volt. Kb 3 napjaírt rám és akkor kezdtünk beszélgetni és ez lett belőle. Épp egy budapesti hotel felé tartok. A száloda aljában megvárom a pasit, aki egy igencsak jóvágású fiatal izmos pasi. Beszálltunk a liftbe és mivel senki sem volt bent egymásnak estünk. Ajkai mohón falták az enyémet majd a keze elkezdett leván....

A búzavirág VI.


Évek teltek el az első együttlétünk óta Nickkel, és még mindig nem tudok szabadulni a szexuális hatása alól. Imádom Danielt, nem adnám semmiért, de ha meglátom Nick ágaskodó farkát, elönt valami mélységes melegség, mert tudom, hogy azt a vágyat csak én egyedül tudom kiváltani belőle.Ő többször szeretné a légyottokat, de én nem tudom ezt teljesíteni, mert Dan rendelkezésére kell állnom a nap bárme....

Eszter elkapott 1.


Sosem voltam egy igazán vonzó egyéniség 190 centi magas és egy kicsit molett, ami egy kis pocakban formálódott meg. Mindemellett félénk is voltam mivel nem tartottam magam soha jóképűnek és sok próbálkozás és visszautasítás után az ember el is hiszi magáról, hogy nem kell senkinek. Mikor a gimi után egyetemre kerültem csak még jobban megutáltam magam, és mivel egy koedukált kollégiumba kerültem, e....

A versengés, lovat szoptunk


A csajokkal minden évben megrendeztük a magunk kis versenyét. Első gimiben még csak minél több pasival kellett csókolozni (természetesen csak felsőbb évfolyamokból). Nem én nyertem. Másodikban csak az maradt a csapatban, aki teljesen kiborotválta a punciját. Mondanom sem kell hogy otthon nem győztem rejtőzködni anyám elől, aki rettenetesen kiváncsi. Harmadikban le kellett feküdni valakivel az oszt....Szextörténet címkék

kislányom | próbafülke | petra | menst | deci |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.