Egy hatalmas tömegszex


Üdvözöllek benneteket ismét. Utolsó jelentkezésem óta eltelt jó kis idő. Otthon a helyzet majdnem változatlan (volt).
Főnökömmel egy pár alkalommal összejöttünk (jó szorosan egymásba), de mostanában ez is már elmaradt.
Újat már ő sem tud nyújtani. Azt nem mondtuk ki, hogy többet soha, majd alkalom adtán, ha kívánom, ismét befogadom. A minisztériumi oktató sem jelent meg, de különösképpen nem is hiányzik. Akkor és ott, úgy hármasban nagyon jó volt, de kettesben nem tudom, hogy mit tudnánk egymásból kihozni. Különben is van egy arany mondás, hogy "Nincs olyan jó baszás, aminél jobb ne lehetne".
Ezért ezekre várok. Várok? Igen, várok. Utána nem megyek, de ha kínálkozik egy alkalom, ki fogom használni. Hátha jobb lesz, mint az előző. Az újdonság varázsa mindig tesz hozzá egy kicsit, ami miatt jobb, mint a megszokott.
Képzeljétek, múltkor otthon a párommal egymásban voltunk és közben a fülembe súgja, hogy névnapomra meg akar lepni valami különlegességgel. Kérdeztem, hogy mi az, meg tudhatom-e előre? Természetesen, hiszen Te is kellesz hozzá - mondta. Majd elkezdte ismertetni tervét. Azt akarta, hogy menjünk el egy sexpartira, mert nagyon szeretné, ha valaki, vagy valakik jól megbasznának és kielégítenének. Na erre felkaptam a vizet, hogy, hogy képzeli, én ilyenre nem vagyok hajlandó. Próbáltam kijönni alóla, ki akartam vetni magamból, de akkor olyan jól belém ágyazódott, hogy nem ment. Sőt mintha egyre nagyobb lett volna bennem, és egyre tüzesebb.
Nekem is egyre jobb volt, de azért adtam az elégedetlenkedőt. Ficánkoltam alatta, de csak úgy, hogy nehogy kijöjjön belőlem. Később megadást színleltem. Éreztem forró pinám szorításában lüktető faszát. Eszembe jutottak a kalandjaim, amik még jobban felizgattak. Megadóan, na és hogy még jobban bennem legyen, lábaimmal átfontam őt, magamba szorítottam, majd kértem, hogy mondja el, hogy, hogy képzeli ezt el. Tájékoztattam, hogy csak akkor vagyok hajlandó ilyenbe belemenni, ha mindent előre megbeszélünk, és minden úgy történik, hogy nekem jó legyen. De azért, hogy ne legyen annyira biztos a dolgában, mondtam, hogy még akkor sem biztos, hogy belemegyek. Pedig gondolatban már élveztem, hogy milyen jó lesz egy kis újdonság. Jól telerakatom a puncikámat, jól megdolgoztatom benne a faszokat. Ha ezt tudta volna a férjem! Ő elkezdte mesélni, hogy azt szeretné, ha én csodálatos erotikus élményekben részesülnék. Vegyem ezt ajándéknak.
Az élvezet élményét kívánja nekem ajándékozni. Ezért igazából azt szeretné, ha én választanék olyan partnert, akivel egy nagy orgazmust élhetnék át. De ezt az ajándékot azért úgy szeretné adni, hogy az örömömet ő is szeretné látni. Mivel ő még úgy tudta, hogy mással még nem volt kapcsolatom, próbálta, hogy a végrehajtás az ő felügyelete alatt történjen. Ő szeretné látni a behatoláskor az arcomat, és élvezés közben is. Azt is mondta, hogy az nem lenne neki jó, ha másik szobában, tőle távol történne az egész, vagy ugyanabban a szobában, de sötétben. Ezen egy kicsit elvitatkoztunk - húzni akartam az időt, mert olyan jól bennem volt, és nem akartam még, hogy belém élvezzen - de végül is beleegyeztem, hogy látni fogja azt a pillanatot, amikor egy idegen fasz belesiklik pinámba.
Azt azonban kikötöttem, hogyha már bennem van, és esetleg nekem jó is még, akkor nem fogok arra figyelni, hogy ő láthassa végig az arcomon az orgazmusomat. Akkor élvezni akarok. És abba sem mentem bele, hogy az én megbaszatásom legyen a nap sztorija. Tehát csak úgy vagyok hajlandó ebben részt venni, ha lesznek ott mások is, akik egymással foglalkoznak, és nem azt nézik, hogy engem hogy basz meg valaki.
Mondtam is neki, hogy ő is szerezzen egy pinát magának, és ne csak engem lessen. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ő hogy működik más vaginájában. Remélem izgató lesz. Természetesen ezt neki nem mondtam. Azt is mondtam felháborodva, hogy nekem nem azon jár az eszem, hogy valaki megbasszon. Nekem nincs olyan ismerősöm akivel lefeküdnék, meg különben is, ha én viszem a partnert, akkor abban mi az újdonság? (Na ezt már nem mondtam, csak gondoltam!) Mi a meglepetés? Ha meg akar ajándékozni, akkor ez legyen az ő gondja, minden egyéb problémájával együtt. Ezután még napokon keresztül beszéltünk a részletekről.
Hol lesz? A saját lakás biztonsága a későbbi függetlenséget zárja ki. Ezért szó sem lehet róla, hogy nálunk történjen.
Mikor lesz? Ha én vagyok az egyik főszereplő, akkor alkalmazkodni kell a havi gondjaimhoz. Mindenképpen előtte akarom egy-két nappal. Hogy ne csak egy gyorsbaszás legyen, délutántól tartson másnap délelőttig, de úgy, hogy nem tetszésem esetén bármikor kiszállhassak.
Kik lesznek ott? Rajtunk kívül legalább három pár. Csak fiúk nem lehetnek, más is legyen baszogatva, ne csak állandóan bennem dolgozzanak. Meg azt is akarom látni, hogy a párom hogy működik más lukjában. Nem biztos, hogy mindet kipróbálom, de ahhoz ragaszkodom, hogy választási lehetőségem legyen.
Hogy ismerkedünk meg egymással, hogy jövünk össze? Az ismerkedés elég, ha ott a helyszínen történik, de nem árt, ha előtte fényképeken megnézhetem a résztvevőket. Felvetődött az is, hogy előtte legyen nyilvános helyen egy ismerkedés, de ezt azért vetettük el, mert egyszeri alkalomról van szó. Ha másról is beszélgetünk, akkor már más igények is kialakulhatnak, és ez miatt a tényleges kapcsolatnál ez csalódást okozhat. Akkor már valamit elvárunk a partnertől, amit nem biztos, hogy megkapunk.
Mi lesz a program? Lehetőleg mindenki mindenkivel, de úgy, hogy én az elutasítási jogomat bármikor fent kívánom tartani. A játékszabályokat a műsor kezdetén határozzuk meg közösen.
Mit kell vinnünk? Kaját, piát svédasztalhoz. Spayt, egyéb parfümöket, erotikus játékokat eszközöket, gumit igény szerint.
Milyen ruhát húzzak? Nem kell nagyestélyi, könnyen levethető sok darabból álló ruházat finom izgató fehérneművel lenne jó.
Ezekben egyeztünk meg, de ez még alakulhat. A szervezésre megadtam az engedélyt a férjemnek. Titkon nagyon vártam, hogy mikor mondja már, hogy holnap készülj, mert megyünk. Túl sokat nem is kellett várni, névnapom környékére össze is jött a buli. Egy olyan barátja, akit ismerek, mert már volt nálunk a feleségével, és a barátai azok, akik részt vennének ebben a buliban. Igaz most ő nem a feleségét hozza, hanem a legújabb barátnőjét. A lányokat előre nem nézhettem meg, de a fiúk egy sörözésen összejöttek és én, mivel tudtam, hogy ott lesznek, lefigyeltem őket. Úgy első ránézésre nem volt rossz állomány. Este mondtam is, kicsit tettetve az elégedetlenséget, hogy azért beleegyezem ezekbe a faszokba. A hely egy kis kertes családi házba lett elképzelve, valakitől kölcsönkérték. Az időpont is összejött, ugyan a névnapomat követő szombat délutánra, de ez a menstruációm előtti kedvező időszak. Férjemmel megállapodtunk, hogy e program előtt egy kicsit hanyagoljuk egymást szexuális téren, hogy én jobban kívánjam majd a faszt, ő pedig több energiával rendelkezzen. Nem esett nehezemre a megállapodás betartása, és szinte már minden pillanatban az akcióra gondoltam. Emiatt kicsit szétszórt voltam, munkahelyemen meg is kérdezték, hogy hol jár az eszem? Ha tudták volna? DE szerencsére nem tudták.
Végre eljött a nap. Délelőtt elmentünk bevásárolni, utána összepakoltunk, majd egy kicsit pihentünk. Megigazítottam puncimon a frizurát, izgató sprayvel fújtam be testem zugait, és gyönyörű csipke fehérneműt vettem fel, melyet még a férjem sem látott. Ez neki is meglepetés lesz. Hat óra körül értünk a városszéli kis kertes házba. A környék csendes, szép zöld terület. A ház az utcától elég messze, bent a kert közepén helyezkedett el. Már mindenki megérkezett, ránk vártak, de az előttünk érkezők még pakolták ki cuccaikat az étkezőbe. Egy nagy nappaliban telepedtünk le. A nappaliból nyílt egy kisebb helység ajtó nélkül, ami étkezőnek lett kialakítva. Az asztalra svédasztalként pakoltuk ki cuccainkat. Volt sok pezsgő, mindenféle finom hidegtálak, desszertek. A nappali falainál körben heverők lettek elhelyezve, az egyik falnál egy nagyobb asztal volt vastag terítővel leterítve. Az asztal alatt egy nagy, szintén jó vastag mohair pléd volt összetekerve. A hőmérséklet kicsit meleg volt, de talán épp azért, hogy minél hamarabb szabaduljunk meg ruháinktól. A nappaliból nyílt egy ajtó, amiről később kiderült, hogy a fürdőszoba. Ebben volt a WC mellett egy bidé is. A zuhanyzó szintén jó nagy volt, akár négyen is el lehetett alatta férni. Lepakolásunk után mindenkinek kellett egy kártyát húznia. Én a hármas számot húztam, férjem a B betűt. Később kiderült, hogy a lányok számot, a fiúk betűt húztak.
Miután helyet foglaltunk az egyik heverőn, az egyik pár, ők lehettek a háziak, vagy csak a vendéglátók, üdvözöltek mindenkit. Keresztnevükön bemutatkoztak, majd belekezdtek az esti program ismertetésébe. Mivel mindenki tudta, hogy miért jött, tulajdonképpen csak a játékszabályokat beszéltük meg. Bele egyeztünk, hogy a bemutatkozást kivéve nem kötelező mindenkinek mindenkivel dugnia. Mi lányok kiharcoltuk, hogy mi irányíthassuk a párválasztást. Elfogadtuk, hogyha valaki nem akar valamit megcsinálni, és azt kimondja, akkor az elfogadható, de mindenki csak saját magáról nyilatkozhat, igazi párjáról nem, és véleményét is mindenki tartsa meg. Mivel ránézésre, meg a beszélgetések között elhangzott szavakból arra lehetett következtetni, hogy a társaság tagjai értelmes emberek, én is beleegyeztem, hogy nem kell gumit használni. A fiúk szimpatikusak voltak, és testi felépítésük is elég vonzó volt így ruhában is. A lányok csinosak, az egyik kicsit vékony, sipítós hanggal (o a 4-es), de elviselhető stílussal, a másiknak (o a 2-es) mély doromboló hangja igazolta nagy kebleit. A harmadik (az 1-es számú) állandóan izgő-mozgó, a szája is állandóan jár, de azért szimpi kis csaj. Kíváncsi leszek, hogy, hogy működik majd. Ezután mindenki bemutatkozott a keresztnevén. Egy pohár pezsgős koccintás után kellemes zenére elkezdtünk táncolni. Számonként kellett a partnereket cserélni. A zene először szolidabb volt, majd egyre gyorsabb számok következtek. Egyre jobban kimelegedtünk. Egyre több ruha került le rólunk a nagy melegtől. Bugyit, és gatyát egyenlőre nem szabadott levetni. Mire idáig eljutottunk, a zene ismét egész lassúra változott. A tánc lassan finom simogatásba ment át, mindenki testével partnereire tapadt, a combok összedörgölőztek, érezni lehetett a kemény faszokat, fenekünkön a fiúk kezének markolászását. A zene egyszer csak véget ért. Ismét egy pezsgős koccintás. Ezután először a fiúk abc rendben, majd mi sorszám szerint levettük utolsó ruhadarabjainkat. Most következett a közelebbi bemutatkozás. Nekünk sorban fel kellett ülnünk az asztalra, enyhén hátradőlve, szétrakott lábakkal. A fiúk sorban mindenkihez odamentek, először egy csókot kaptunk a csiklónkra, majd bedugták tövig faszukat a puncinkba. Nem mozoghattak, csak egy kicsit elidőztek, jól kitöltve forró nedves hüvelyünket. Egyik jobb volt, mint a másik. Csak már jó lenne egy jó kis orgazmus is. A bemutatkozás után a lányok megegyeztek, hogy ki kivel hajtja végre az első már nagyon várt dugást. Én a D-vel szerettem volna, de C-t kaptam először. Nem volt vita közöttünk, mindenki meg volt elégedve a faszával. Az első menetet mi lányok úgy terveztük, hogy a szoba közepére leterítettük a vastag plédet, a fiúk leültek egymásnak háttal, mi meg beleülünk velük szembe keményen meredező fütykösükbe. A férjem nekem pont háttal ült, úgyhogy, mérgelődhetett, hogy nem látta az arcomat, mikor belém hatolt az idegen fasz. Próbált megfordulni, de a kis négyeske rendesen elkapta. Meg gondolom, őt is akkor jobban érdekelte, hogy mibe bújik bele. Szép lassan odaléptem C-hez. Lábamat szétraktam, hogy minél közelebb állhassak felsőtestéhez. Szeméremdombomat kihomorítottam. Éreztem, hogy az izgalomtól megduzzadt nagyajkaim szinte maguktól szétnyíltak. Izgató volt, ahogy közelítettem feje felé. Hirtelen kidugta nyelvét, mindkét kezével belemarkolt fenekembe, és egy nagyot belenyalt a pinámba. Teljesen rám tapadt a szájával. Én is kezemmel elkaptam a fejét és szorítottam az ölembe. Mikor elfogyhatott levegője, fejével elkezdett rángatózni, de én nem tudtam, hogy miért. Hiszen olyan nagyon jó volt, és ezért továbbra sem engedtem ki duzzadó ajkaim közül. Amikor leesett a tantusz, engedtem a szorításból, de teljesen nekitapadva mellének, csúsztam lefelé. Farka úgy beletalált lukamba mintha ezt már évek óta gyakoroltuk volna.
Nedves pinusom minden akadály nélkül csúszott az izzó faszára. Csak azt éreztem, ahogy a behatolásnak megfelelően feszíti szét, és egyszer csak a végénél megakadt. Na most mi legyen? Engedtem tovább, nem fájt, még egy kicsit süllyedt belém, megemelte belső részeimet, de nagyon jó volt. Lábammal átkulcsoltam, mellem szorosan hozzá tapadt, kezemmel válla fölött átkaroltam. Teljesen le volt fogva. Én meg felnyársalva. Mereven állt bennem a forró dárda. Nedves puncim rászorult, élveztem hüvelyem végében feszítését. Egy kis élvezkedő pihenés után a fiú elkezdte melleimet nyaldosni, harapdálni, bimbóimat szívni.
Én a növekedő izgalomtól elkezdtem farkán körözni, majd először csak kicsit, majd egyre jobban föl - le mozogni a nyárson. Később ő is segített fenekem alá nyúlva a lovaglásban. A kis négyes is rendkívül élvezte férjemen a viháncolást. Szemei becsukódtak, de ha ki is nyíltak, akkor is szinte opálosan zavarosak voltak. Férjem hátába mélyesztette karmait, halkan már hörgött, furcsa visító hangokat adott, és egyfolytában élvezett. Nagyon hosszú orgazmusa lehetett. Férjemnek is jó lehetett, mert ugyan próbált néha rám nézni, de ha sikerült is volna megfordulnia, szerintem akkor sem látott volna engem. Az ő élvezésük engem is még jobban feldobott. A másik két pár is nagyszerűen érezte egymást. Lovaglásom üteme is egyre fokozódott. Úgy igazítottam magamban a faszt, hogy minden egyes visszazuhanásnál méhem szájába megakadjon a feje. Ahogy átcsúszott rajta, fantasztikusan izgató volt. Már nem is nagyon voltam magamnál, de szerencsére partnerem tudta, hogy mit kell csinálnia. Egyszer csak éreztem hüvelyem összerándulását, azt, hogy valami forróság ömlik ki belőlem, és elélveztem. Partnerem továbbra is emelgetett merev petrencerúdján. Mikor már kicsit kezdtem észhez térni, ő akkor jutott el a csúcsra.
Izzó gecije jól bekente amúgyis nedves vaginám minden részét. Nem is tudja, hogy milyen jót tett nekem azzal, hogy megvárta míg én elmegyek, és ő csak azután spriccelt tele. Teljesen kimerülten oldalra dőltünk, de természetesen úgy, hogy egymásban maradjunk. A többiek is hasonló módon pihenték ki első izgalmas orgazmusukat. Mikor kicsit összeszedtem magam, úgy fordultam, hogy én legyek fölül. Természetesen farka jól belém ágyazódott. Két könyökömet feje mellé rakva támasztottam meg felsőtestemet.
Melleim rásimultak az ő szoros mellére. És mivel olyan jól megbaszott, elkezdtem incselkedni vele. Kidugott nyelvemet szájába dugtam, megkeresve nyelvét, azt simogattam. Közben hüvelyem izmait kezdtem el ütemesen szorítgatni rajta. Éreztem, hogy farka ismét duzzadni kezd. Nem mozogtam rajta, csak szorítgattam. Műszere pedig elkezdett lüktetni bennem. Erre egy igazi nagy csókot adtunk egymásnak. Én még egyszer elmentem. Nagyon klassz érzés volt. Közben a többiek elkezdtek feltápászkodni. A pinákból folyt ki a geci, végig a combokon, vagy csak úgy le a pokrócra. Nem törődtünk vele, hogy hova csöpög a csúszós ragadó nedv. A fiúkat sem izgatta.
Mindnyájan elmentünk egymás után a fürdőszobába kitisztítani magunkat. Volt ott egy olyan bidé, mely közepén egy műfasz volt. Ebbe kellett beleülni, megszorítani, és akkor adott csak vizet. Mi lányok nagyot nevettünk rajta, de természetesen mindnyájan kipróbáltuk, volt aki többször is. Tisztálkodás után a svédasztalhoz járultunk energiánk és kiizzadt folyadékunk pótlására. Közben négyeske harisnyát és harisnyatartót húzott magas sarkú cipővel. Azt mondta, hogy neki mindig az az álma, hogy így, kurva felszerelésben basszák meg többen. Mivel kicsit alacsony növésű, a magas sarkú cipő segíti bizonyos álló helyzetű dugások megvalósításában. Erre a többi lány is elmondta vágyait. Az egyeske azt szeretné, ha egyszerre három fasz is baszná. A fenekében eddig még nem volt senki, és most kinézte magának A-t, mert neki volt a legvékonyabb műszere. A ketteske arról álmodozik - ő egy kicsit bi, mint mondta - hogy egy olyan pinát, amibe egymás után több srác gecijét belespriccelte, így turmixként kinyalhassa.
Na nekem se kellett több, mielőtt még más megelőz, gyorsan elvállaltam azt, hogy én leszek az a pina akibe egymás után a fiúk belespricceljenek. Ezt akartam is, attól egy kicsit idegenkedtem, hogy egy nő nyalja ki pinusomat, de most így nagyon izgatónak tűnt. Most már kimondtam, nincs vissza út.
A vágyak nyilvánosságra hozatala után, melyet a fiúk is halottak, egy jó játékba kezdtünk. A villany a szobában tapskapcsolóval működött. Sötétben a fiúk a szobában különböző helyekre lefeküdtek. Nekünk a tök sötétben meg kellett keresni őket, beleülni a farkukba, és akkor mondani, hogy kész. Ha mindenki kimondta, akkor felkapcsolták a villanyt. Az nyert (szerintem nem), aki a leghamarabb beleült mind a négy fiú faszába. Akinek ez megvolt, - a fiúk részéről is mind a négy punci - az kiszállt. A legjobban (szerintem legrosszabbul) a kettesnek sikerült. Nekem kilencedikre jött össze. De ahogy fogytak a fiúk is, úgy egyre hamarabb sikerült teljesíteni a feladatot. Nagyon izgalmas volt a sötétben bóklászni, ráakadni egy faszra, beleülni és később megtudni, hogy kié az. Ügyesnek is kellett lenni, mert olyan is volt, hogy kézzel megtaláltam egyet, de mire bele akartam ülni, már másban volt. Olyan is volt, hogy amikor másodszor találtam D-re, először majdnem továbbmentem, de aztán mikor éreztem kezemmel méretét, inkább mégis belecsúsztam.
A játék után sorsolással döntöttük el, hogy a következő akciót, a "szép, izgató baszást" ki kivel, milyen sorrendben és milyen pozícióban fogja végrehajtani. Na ez volt a férjem vágya, most láthatja, hogy, hogy élvezek más faszán. Erre az volt az előírás, hogy a többi pár egymásba ülve, de nem mozogva nézhette az éppen dugó párt. A fiúk is, és a lányok is utána pontoztak. A legtöbb pontszámot elérő pár a nyertes. A kisorsolt pozíciók szerint lehetett egymás ölében ülni, lehetett négykézláb, lehetett a lánynak az asztalra fekve, a fiúnak állva, és végül lehetett mind a két félnek állva szeretkezni. Nekem ez az utolsó pozíció jutott a D-vel és sorrendben az elsőnek. Férjem a kettessel az asztalon kellett, hogy bemutassa produkcióját negyediknek. Testi, lelki felkészülés után D kiállt középre. Én oda balettoztam elé, háttal nekidőltem, fejem a vállához hátravetettem. Kezeimmel elkezdtem combjait simogatni. Ő belecsókolt a nyakamba, közben elkezdte melleimet masszírozni. Jobb kezemmel felnyúltam fejéhez, és irányítottam, hogy hol csókoljon. Közben jobb keze elkezdett lefelé vándorolni testemen. Mikor odaért puncimhoz, középső ujja becsúszott ajkaim közé, szélső ujjaival pedig jól összeszorította azokat. Az izgalomtól kirázott a hideg. Lassan megfordultam, meredező faszát lehajtottam, és ajkaim közé illesztettem úgy, hogy méreténél fogva hátul a fenekemnél kilógott. Olyan érzés volt, mintha egy rúdon ültem volna. Belekapaszkodtam mindkét kezemmel a nyakába, kicsit megemeltem magam, és combom hajlítgatásával elkezdtem csúszkálni a merev petrencerúdon. Nedves pinám megadta neki a kenést. Mikor már könnyen tudtam csúszkálni rajta, én is belecsókoltam a nyakába és kértem, hogy lassan emeljen rá a faszára. Megfogta fenekemet, és lassan felemelt, ahogy emelt, éreztem vastag forró faszának csúszását farpofáim között. Mikor fenekem lukjához ért, megállt, próbált finoman ráengedni. Kértem, hogy ezt ne tegye. Egész kicsit nyomódott csak belém, tovább nem engedte. Elég izgató volt, talán, ha nem ilyen vastag, akkor beleegyezem, hogy ide is behatoljon. Pár pillanatig így maradtunk, majd elindult a szoba falához, és hátradőlt neki. Ekkor ismét megemelt, jó erős volt, és vaginám bejáratát ráigazította a makkjára. De ekkor még nem engedett bele. Elkezdett velem körözni rajta úgy, hogy éppen csak a hegye volt bennem. Mivel én is megtudtam térdemmel támaszkodni a falban, segítettem neki a körözésben. Már azt hittem, hogy csak ez lesz, amikor keze eleresztett, és belezuhantam a faszába. Megijedtem, még sikítottam is egyet. Na nem a fájdalomtól, csak az ijedtségtől. Azért szerencsére pont azon a ponton elkapott, ahol már fájt volna. Forró dorongja rendesen kitöltötte hüvelyemet.
Megint megemelt, megint kis körözés, majd ismét az észveszejtő zuhanás. Ezt megcsinálta nyolcszor-tízszer. Pinám úgy beindult, hogy tovább nem hagytam. Belekapaszkodtam a nyakába, és én kezdtem el ugrálni a dárdáján. Fantasztikus érzés volt, ahogy a vastag rúd feszítve szét a pinámat, elsüllyed bennem. Nem is kellett sokáig ugrálnom. Jött a hatalmas gerjedelem, hüvelyem görcsösen összehúzódott, rángatózott rajta. Éreztem, hogy pinámat elönti forró gecije, ő is megmerevedett. Csak fasza lüktetet bennem keményen, és spriccelte ondóját belém. Szerintem az én pinám is elsült, valami forró nedvességet spriccelt ki magából. A falnak dőlve még így élveztük pár percig a két kéjszerv egymásban történő lüktetését. Mikor a fasza megnyugodott, kezdett kicsit összemenni. Na nem olyan nagyon, tulajdonképpen a mérete nem változott, csak a keménysége. Mivel az álló helyzet eléggé kimerítette, ismét megemelt fenekemnél fogva, és szépen leemelt farkáról. Ahogy elhagyta rúdja hüvelyemet, a csomó geci a combjaimon végigfolyva hagyta el kedves célpontját. Ahogy lerakott és a lábfejére álltam, ismét átkaroltam a nyakát és jutalmul megcsókoltam. A többiek megtapsoltak minket. Ezután jött a többi bemutató. D leült az egyik heverőre, én úgy gecisen, háttal neki beleültem ernyedt, de azért így is méretes faszába. Így egymásban pihenve, fáradtan néztük a többi produkciót. Mi másodikak lettünk, férjem párjával az utolsó. Ők sem csinálták rosszul, de a többi jobb volt. Ahogy ott előttem baszogatta a ketteskét, bizony izmaim megint elkezdtek ütemesen remegni. Nem sokon múlt, hogy megint elélvezzek.
Ezután megint pihenésképpen ettünk, ittunk. Az ezt követő játék is izgalmas volt. Faszfelismerés volt a feladat. Mi lányok egyenként egymás után letérdeltünk az egyik heverőre, úgy, hogy bejáratunk magassága megegyezett a behatoló minták magasságával. Szemünk le volt takarva, hogy ne lássuk a behatolót. Minden lány hat mintát kapott, a végén kellett a tulajdonost és a sorrendet megállapítani. Nehéz volt, mivel ismétlések is adódtak, az egyik csajnak pedig előmelegített vibrátort dugtak be. Nem is találta ki. Nekem is csak a felét sikerült. De azért jó volt.
Ezután már nem volt kötött program. Mindenki azt csinált, amit akart. Négyeske kipróbálta így kurvás öltözékében mind a négy fiút. Nem rakták tele, csak jól megmasszírozták punciját belülről fütykösükkel, különböző pozíciókban. Én is sorra vettem a fiúkat, de én nem engedtem, hogy úgy hagyják el barlangomat, hogy nem csurrantanak bele egy kis forró, ragadós gecit. Kérésemre sorba jöttek, hiszen tudták hogy mi a vágyam. Férjem is rátett harmadiknak. Szerintem élvezte, ahogy csúszkált az előző kettő gecijével teli puncimban. Őt követte a negyedik kan is. Közben odakészülődött ketteske is, hogy a már kicsorgó adagokat benyalhassa. Ahogy megteltem, már nem éreztem a spricceléseket, csak a bennem rángatózó faszokat. Mikor észrevette, hogy a negyedik adagot is belém spriccelték, ellökte partneremet, lábam közé feküdt és teljesen rátapasztotta száját vaginám bejáratára. Finoman nyalta, szívta ki belőlem a nedűt. Már nem feszélyezett semmi, hagytam magam és élveztem amit velem csinált. Kezeivel belekapaszkodott fenekembe, és egy hirtelen rántással átfordított úgy, hogy ő volt alul. Combjaimat megemelve, térdemet behajlítva, ráültem a szájára. Közben vigyáztam, hogy ajka egy pillanatra se hagyja el ajkaimat. Most csak úgy ömlött belőlem a gecikoktél szájába, alig tudta nyelni. Ami kicsit félrement, azt kezével kotorta vissza a szájába. Hogy minél jobban kiürítsen, nyelvét kezdte bedugni hüvelyembe. Hosszú nyelvével belülről simogatott. Szuper volt. Közben elém keveredett A. Vékony, hosszú furulyája kicsit le volt eresztve. Elkaptam, és a számhoz húztam. Elkezdtem rajta furulyázni. Kellemes íze volt. Ahogy nyalogattam, szívogattam egyre keményedett. Egyeske közben szintén a szájával C-t merevítette. Közben odaszólt nekem, hogy jó keményre merevítsem, mert most szeretné, ha a fenekét megostromolná. Miközben ketteske már zsibbadtra szopta nunámat, D kezdte a pinájában farkát merevíteni. Ekkor egyeske szólt a fiúknak, hogy most nagyon jó lenne, ha mind a hárman lukjait betömnék. D-t lefektette, előrehajolva beleült merevedő farkába. Maga elé kérte C-t, és a száját tömte tele rúdjával. Integetett A-nak, hogy hátulról a segglukába hatoljon bele. Az megtette. Nyálamtól még nedves műszere hirtelen benyomult fenekébe. A szokatlan fájdalomtól felsikított. Nem szívesen lettem volna C helyébe. Nem egy életbiztosítás ilyenkor az ember farkát egy nő szájában tartani. Na de szerencsére nem volt semmi probléma.
A finom ki-be mozgások hatására, a vékony fasz egyre jobban beigazodott egyeske valagába. Most már élvezte, azaz élvezték mind a hárman. Hatalmas orgazmusban részesült a kicsike. Lehet, hogy egyszer még én is kipróbálom. Ezalatt, hogy férjem ne egyen üresen, odajött hozzám, magához fordított, én meg beleültem faszába. Már nem volt igazán kemény, a sok strapa megtette hatását. De azért jó volt. Megkérdeztem, hogy elégedett-e velem. Mondta, hogy igen, és örült, hogy szerinte jól éreztem magam. Majd ő kérdezte, hogy én hogy voltam megelégedve? Mondtam, hogy jó volt, de majd otthon, nyugodt körülmények között értékeljük inkább az estét. Mivel ketteske és négyeske magára maradt, a nagy izgalomban kerítettek maguknak egy kétoldalas mű fütyit. Egymásnak szemben ülve beillesztve mind a két punciba, elkezdték egymást baszni. Először csak egymásnak nyomogatták, majd szorosan összeülve egymás mellét simogatva elkezdték egymást össze vissza csókolgatni. Egy izgató leszbi showt láttunk férjemmel. Farka ismét merevedni kezdett bennem, elkezdett finoman dögönyözni vele, de egy forró csók közben mondtam neki, hogy inkább pihenjünk, mert még biztos van mindkettőnk számára feladat. Megállva pihentünk egymásban.
Az izgató akciók után csoportosan a fürdőszobába mentünk. Itt letisztultunk úgy, hogy saját magát senki sem moshatta, mindenki csak mást. Mivel elég késő volt már, úgy döntöttünk, hogy ma már csak egy kis nyalakodás lesz. Mind a négyen egy nagy franciagyűrűben egyesültünk. Mindenki szopott, illetve mindenkit szoptak. Nem erősen, nagy ütemben, hanem lágyan lassan, finoman. Azt hiszem nem is élveztünk el, de mégis kellemes érzéssel merültünk álomba így egymást cumizva.
Reggel úgy ébredtem, hogy egy fasz feszítette szét a pinámat. A többi lány is ezt tapasztalta. Ahogy derengett a reggeli fény, éreztem, hogy valami forró a bejáratomnál ólálkodik. Szétraktam a lábam, hát a következő pillanatban már teljes egészében bennem volt. Nehezemre esett szemeimet kinyitni, ezért nem is próbálkoztam vele. Éreztem testemben a finoman feszítő forró rudat. Csak kitöltött, és ott nyugodott mereven bennem. A fiú testét kezeimmel és lábaimmal is átkaroltam, és vártam, hogy mi történik. Nem történt semmi változás, pihent bennem, én meg pihentem, jól kitöltötten. Mikor már magamhoz tértem, fordultunk egyet, hogy ki tudjak nyújtózni. Kinyitottam a szemem, és D mosolyát láttam előttem. Persze méretéből rá is számítottam. Egy nagyot nyújtóztam, persze úgy hogy rúdja bennem maradjon. Nyújtózás közben hüvelyizmaimmal jól megszorítottam a rögzítő rudat. Felkönyököltem, még mélyebbre igazítottam magamban dorongját. Körülnéztem. A ketteske még félálomban élvezte a benne meredező faszt, egyeske és négyeske már felébredve bűvölték magukban a meredező kígyót. Mikor mindenki felébredt, így fasz a pinában, beleegyeztünk, hogy egy jó kiadós baszást még mindenki megejt. Utána már csak tisztálkodás, egy kis reggelizés, búcsúzás, majd a távozás következik. Mivel bennem a D rögzítette rúdját, vele kellett (kellett? jobbat el sem tudtam volna képzelni!) az utolsó baszást lebonyolítani. Először maradtunk úgy, hogy én voltam felül. Ő elkezdett simogatni. Én is simogattam őt. Kezeimmel arcát, haját, kicsit felsőtestemet megemelve melleimmel az ő mellét. Mivel méretei jó nagyok voltak, aránylag könnyen lavírozhattam rajta úgy, hogy ne kelljen attól félni, hogy kicsúszik belőlem. Időnként izmaimmal rendesen megszorítottam ágaskodó rúdját. Egyre jobb volt. Neki is, meg nekem is. Amikor érezni kezdtem a fergeteges orgazmus közeledtét, megfordultunk. Kértem, hogy minél mélyebbre verje belém farkát. Meg is tette. Kicsit először fájt, de a hatalmas élvezet elvette ezt az érzést, és egy másik sokkal kellemesebbel ajándékozott meg. Eleinte egész lassan történ puncim dögönyözése, majd egyre gyorsabb ütemre kapcsolt. Elmondani nem lehet, hogy milyen jó volt. Ott, és akkor. Lehet, hogy egy következő már nem nyújtaná azt az élményt. Teljesen magamon kívül voltam, azt hiszem be is pisiltem, de akkor ez nem érdekelt. Élveztem a testet, mely bennem dolgozott. Hörögtem, sikítottam a gyönyörtől, amikor gecijével telespriccelte izzó pinámat. Nem tudom, hogy a többiek mit működtek, mert a hatalmas élvezettől megszűnt a külvilág, csak én voltam, meg bennem egy spriccelő kemény fasz. Mikor magunkhoz tértünk, ismét megfordultunk, és percekig pihentünk egymásban. Éreztem, hogy folyik ki belőlem teje, de nem törődtem vele.
Ahogy mindenki éledezni kezdett, elmentünk de most már egyedül a fürdőszobába tisztálkodni. Természetesen ismét kipróbáltam a műfaszos bidét hüvelyem kitisztítására. A lányoknak bugyi nélkül kellett felöltözni. Következett a búcsúzás. A fiúk leültek a heverők szélére. Mi odamentünk egyenként hozzájuk. Még egyszer szánkkal rábuktunk jól a farkukra, majd beleültünk pinánkkal egy jó erős szorításra. A másodiktól szánkban már éreztük az előző pina ízét a faszokon. A sorrendre az volt csak a megkötés, hogy a férjek, társak legyenek az utolsók. Így fejeződött be ez a hétvégi program. Mindenki szépen csendesen, bugyi nélkül eltávozott, egy szó sem esett a buliról, illetve a folytatásról.
Útközben mi sem beszéltünk. Otthon tettünk, vettünk, mintha semmi sem történt volna. Külön fürödtünk, az ágyban szokás szerint közeledtünk egymáshoz a házastársi kötelességek teljesítésére. Már egymásban voltunk, amikor megkérdezte, hogy milyen volt az első, idegen fasz behatolása. Mondtam, hogy összességében jól éreztem magam, láthatta, hogy mi történt, de erről nem kívánok többet beszélgetni. Nem akartam részletezni élményeimet. Szívesen részt vennék időnként hasonló akciókban, de ezt nem akartam neki mondani. És mivel az ügyet lezártnak tekintettem, kíváncsi vagyok, hogy a következőre majd hogy hozakodik elő. Hiszen ő nagyon jó érezte magát. Mondta is, hogy a saját élvezetén kívül milyen jól esett neki, hogy olyan ajándékot adhatott, melyet, látta rajtam, hogy én is nagyon élveztem. A kis beszélgetés után jól megbasztuk egymást.
Pár nap múlva a menstruációm is megjött, hála istennek, nem kellett izgulnom, hogy a sok gecinek egyéb hatása is lesz szervezetemre.
Hát így történt. Most csak várok, reménykedek, hogy valahogy majd megint előjön hasonló kívánságával. Na nem akarom sűrűn, de már egy kicsit régen volt, lassan jöhetne a következő. Meg ha együtt vagyunk, akkor nincs lelkiismeret furdalásom.
Beküldő:Enzós Niki és Fosrigó Károly


Szextörténet ajánló:


A perverz ügyvéd


Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van raj....

Családi szex, apa - lánya


14-15 éves koromban éreztem rá igazán a maszti, majd kicsit több minden finom ízére. Most meg fogom veletek osztani, milyen módokon. Első alkalomkor anya, apa fent volt a padlástéren, teregettek. Én éppen mosakodtam a nagy kádban. A hideg és a meleg víz is maxra volt állítva, spriccelt is, de anyáék nem láthatták, hogy sok vizet fogyasztok. Intim szappannal éppen beavatatlan puncimat dörzsöltem, í....

A szomszéd hatalmas fasza


Laci, aki a szomszédunk, látszólag is hatalmas farkával invitált már többször is egy kis szexre.
Addig addig kerülgetett, míg egy nyári délután, talán a kíváncsiság, talán a kielégületlen vágyaim miatt, az újra nekem szegezett ajánlatra rábólintottam, és kezét megfogva behúztam a lakásába. Nem szerelem és nem is szenvedély vezérelt minket, csak a testi vágyunk csillapítása és kielégítése sz....

Szex álomkivitelben


A járda szélén álltam. Vártam, hogy megálljon mellettem az autójával és én beszállhassak, hogy egy pár perc erejéig, de együtt legyünk. Mondta, hogy meglepetést tartogat a számomra, és ne csodálkozzak. Nem tudtam, mi lesz, de kellemes érzésekkel várakoztam. Hol lehet? A távolban feltűnt egy csoda, egy gyönyörű autó. Aranyszínben pompázott a lemenő nap utolsó sugaraiban. Elméláztam és arra eszmélte....

A fékész festmény története


A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap....

Kersztanyám ráült a számra


Még alig múltam 16 éves az egyik alkalommal a keresztanyám édesanyja elhívott magához,hogy megtanít kártyát vetni.Persze a kártyavetésből semmi nem lett, mert hamarább mentem és amikor beléptem a szobába ott állt egy szál vékony hálóingben ami alatt nem volt semmi és teljesen átlátszó volt. Én elcsodálkoztam ezen,mert még sose láttam élő meztelen testet,mert képen sokszor láttam,de ez más volt. am....Szextörténet címkék

lufi | spermás punci | klára | apaca | úrnö |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.