A nagymama megbaszva


Talán ott kezdem, hogy a történet, amit most elfogok mesélni igaz.! Amikor elkezdődőt 1997 nyara, emlékezetes egy nyár volt az tuti. Abban az évben végeztem el gímit (elég jól, na jó szinte kitűnő eredménnyel ) pedig híres gíminek számit itt Budapesten is. Rólam talán annyit, hogy Karcsinak hívnak 186cm barna hajú és zöld szemű energiától duzzadó fiatalember voltam, a lányok megszerzése általában nem jelentet gondot olyan macho típusú srácoknak, mint én. Elég jómódú a családom, szóval nyaranta nem kellet dolgoznom, sőt érettségire kaptam tőlük egy autót, igaz nem újat, de én nagyon örültem a golfnak.
Anyu üzletkötő, apu meg ügyvéd szinte napközben sohasem találkoztunk csak késő este, de azon a nyáron nem is bántam hisz gőzerővel készültem a felvételire az orvos tudományi egyetemre.
Egyik vasárnap apu korra reggel bejött a szobámba (olyan 11 óra lehetett) ez akkor nekem annak tűnt hisz az szombati buli vasárnap reggelig tartott. Szóval bejött és leült a fotelba, és azt mondta.
- Baj van.
- Tessék? – kérdeztem, hisz alig láttam ki a fejemből az álmosság miatt.
- A nagyival. Le kellene utazni, és ott lenni nála, addig míg orvoshoz jár.
- Komoly a baj? - kérdeztem.
- Annyira nem, de ne akarom, hogy minden reggel utaznia kelljen busszal, a kezelésre.
Úgy gondoltuk, hogy lemennél, és az autóddal te hordanád reggelente az orvoshoz, és még az egész napod szabad lenne.
- Persze. – vágtam rá automatikusan.
A nagyiról annyit, hogy 63 éves és özvegy, a nagyapa tiszteletes volt, 71 évesen hunyt el több mit 3 éve. Az igazat megvallva gyerekoromba nem igazán szerettem lejárni hozzájuk vidékre. Egy kis kősségben éltek, de nem ezért, hanem a nagyapa elég vaskalapos volt minden téren.
Elmentem lezuhanyozni, és akkor eszembe jutott, hogy lassan már egy éve nem láttam a nagyit. Összeszedtem a cuccaim, és kocsiba pattantam Kb. két órai autózás után meg érkeztem. Egy kertes házba lakot a nagyi, szép ápolt udvar szóval jó kis kégli. Mikor egyet dudáltam a nagyi azonnal kijött, gyors meg puszilta mind két arc felem és közben magához ölelt.
- De jó, hogy itt vagy! - mondta. Mikor bementem a lakásba, akkor már az ebéd készen volt.
- Gyere és ülj le! - mondta. Mindjárt eszünk!
Leültem a konyhában, egy székre. Hitelen a nagyi meg teríttet, és közben jött, ment, és akkor megnéztem jobbam, úgy férfi szemmel. 160- 165 cm lehet, nos nem mondhatnám, hogy sovány, de azt sem, hogy kövér olyan jó súlyban volt. A haja már erősen őszült de nem teljesen a szemöldökét csak nagyon enyhén szedte a szeme valami gyönyörű kék volt, a szája keskeny, de tökéletesen illet az arcához.
A mellei hatalmasak, a dereka nem volt vékony, hisz ő sem volt, de leginkább a segge vonzotta a figyelmemet, elég nagyok voltak, és ahogy lépet úgy ringott, mit mondjak gyönyörű látvány volt. Mikor megebédeltünk, megbeszéltük, hogy hova és hány órára kell reggelente menünk.
Kiültünk a lugasba, és beszélgetünk. Ott ült mellettem, és simogatta a kezem, én meg egyszerűen néztem őt, és kezdet felállnia farkam. Este mikor lezuhanyoztam, bementem a szobába tv-t nézni , és ő is ott volt ült a kanapén, én meg mellé huppantam, de olyan szorosan, hogy még én is meglepődtem.
Egyszerűen belém karolt és úgy néztük a tv- t. Mikor elmentem lefeküdni, az ágyba egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak a nagy mellei és a gyönyörű segge ringása. Ez így ment több mit egy hétig, különben nagyon jól elvoltunk éreztem, hogy egyre jobban érzi magát.
Reggelente elvittem orvoshoz kezelésre, majd délelőtt vagy piacra, vagy valamilyen boltba mentünk vásárolni.
Délben ebéd, nekem tanulásra csak a délután és az éjszaka maradt, minden délután átjött a barátnője Margit néni, és beszélgettek, én ekkor készültem a felvételire, este az elmaradhatatlan tv-zés, de már sokkal lazábban, néha úgy csináltam, hogy a fejemet az ölibe hajtottam, ő meg simogatta a fejem meg a karomat.
Ilyenkor a farkam egyre hamarabb kezdett ágaskodni, hiszen már egy hete nem voltam nővel. Ilyenkor megfordult az eszemben, lehet hogy őt is izgatja a dolog, hisz mindig, ha lehetősége van rá, közel bújik, simogat. A múltkor a piacon, egy közeli nagyvárosban úgy mentünk, hogy fogta a kezemet, és több mint két órán át nézelődtünk, ha valami érdekelt megnézte, de mikor tovább indultunk, akkor szinte kereste a kezemet .
A következő nap, mikor végeztünk az orvosnál, mondta, menjünk el már a közeli városba a piacra, vennie kéne valamit.
- Ok! - mondtam.
Mikor kiszálltunk a kocsiból, rögtön megfogta a kezemet, és úgy sétáltunk. Mikor egy helyen megállt, és elkezdett válogatni bugyik és melltartók között. Először csak hátrább álltam, és néztem, hogy milyeneket válogat, láttam, hogy olyan régebbi stílusú bugyit és melltartót. Pedig voltak ott tényleg kis formás darabok is. Ekkor gondoltam egy nagyot, és odalépem.
- Csak nem ezeket akarod meg venni? - mondtam határozottan. Hirtelen rám nézett, és láttam, hogy egy kicsit elpirul. Hogy a helyzetet oldjam, kiválasztottam egy félig csipkés bugyit, és melltartót, olyan modernebbet.
- Az ő méretébe kérnék ilyet! – mondtam az eladónak.
Divatos tasakba rakta, és a kezembe adta, kifizettem és elindultunk. Meglepetésemre egyből megfogta a kezemet, rám nézett és csak mosolygott. Mikor vissza értünk a kocsihoz beültünk, és hirtelen azt mondtam:
- Neked ilyeneket kellene még hordanod! - miközben odanyújtottam neki.
Rám nézett azzal a gyönyörű szemével, enyhén elmosolyodott
- Köszönöm szépen! – mondta, és minden gond nélkül eltette.
Mikor haza értünk rögtön neki láttam tanulni, eléggé elvoltam maradva a tervemtől. Szokás szerint dél utáni órákban megjött Margit néni, és most kivételesen elég hosszú ideig maradt. Csak a kacagást hallottam, néha-néha. Mikor megszomjaztam, akkor kiindultam inni a konyhába, de mikor sutyorgást hallottam a szoba felől, akkor lassítottam, és jobban figyelni kezdtem, hogy mit beszélnek.
- Felpróbáltad már? – hallottam, és ismét nevetés volt.
- Még nem, nekem ilyen még nem volt! - ekkor Margit néni hirtelen megkérdezte:
- Vajon miért vett neked ilyet?
Síri csend lett a szobában, majd hirtelen a nagyi azt mondta:
- Nem tudom. Lehet, hogy ez a fajta teszik neki. – felelte, és ismét kacagás tört ki.
- Az lehet, - felelt Margit néni.
- És lehet, hogy te is tetszel neki!
- ÁÁÁÁÁÁ! - mondta a nagyi.
- Mit kezdene egy ilyen öreg asszonnyal, meg különben is a unokám!
Margit néni hirtelen válaszolt, szinte azonnal:
- Az a mai világban már nem számit, és különben is, a mai fiúk szeretik az idősebb nőket.
Ekkor ismét kacagás tört ki, de ez már nem volt olyan erőteljes.
- Hát tudod, Zsuzsám - mondta Margit néni - ha jól meg nézem, akkor az unokád Zoli igen - igen a lányok kedvence lehet.
- Az lehet, - felelte a nagyi, - mert a menyem panaszkodik, hogy mindig új lánnyal van.
- Nem is csodálom! - mondta Margit néni.
- Olyan igazi férfi típus, ha engemet egy ilyen megkörnyékezne, hajjjjjjjajjjjjjjj
A nagyi erre nem szólt semmit. Na, most jól ki beszélnek, gondoltam magamban…
De engem nem igazán zavart, sőt egyre jobba érdekelt, hogy a nagyi mit gondol rólam.
- Hát tudod Zsuzsikám, ha tégedet elkapna Zoli… atya úr isten mit tudna veled művelni vagy te ővele?
De ezt már alig hallottam röhögés azonnal követte!
- Ugyan már - mondta a nagyi.
- Én a helyedben át gondolnám - mikor is voltál jól meg…a, a végét nem értettem mert a nevetés teljesen elnyomta, de szerintem mindenki tudja hogy mire gondolt Margit néni.
- Akkor számoljunk.
- Margit néni nagyon beleélhette magát.
- Szóval 3 éve ment el a férjed, előtte beteg volt több mint 1 évig, nem hiszem, hogy ez alatt volt vonna valami etye – petye.
- Előtte mikor? - szegezte a nagyinak a kérdést .
A nagyi szerintem zavarban volt egy kicsit mellé beszélt.
- De most komolyan - mondta Margit néni.
- Tudni akarom - ismét nevettek
- Hát tudod erről még senkinek sem beszéltem.
- De a férjem nem volt 1 lepedő zsonglőr…… -
- Meg különben is tudod, hogy 8 év kor különbség volt köztünk ez így a végén rányomta a bélyeget…..
- Értem – mondta Margit néni.
- Szóval – régen - nekem ennyi elég volt tovább mentem inni vizet a konyhában majd mikor visszamentem a szobába csak úgy zsongott a fejem egyáltalán nem tudtam a tanulásra gondolni.
Csak az járt a fejemben hogy a nagyanyus végül is teljesen ki lehet éhezve. Ekkor döntöttem el hogy megpróbálom megdugni lesz ami lesz. De hol és mikor, jött a kérdés, mert ugye ő mégis csak a nagyim, de valahogy nem jutott semmi eredeti az eszembe.
Megpróbáltam tanulni, de nem nagy sikerrel. Majd mikor elment Margit néni, akkor be mentem a szobába tv-t nézni, tudtam hogy hamarosan oda fog jönni és oda bújik hozzám. Nem is kellet sokat várni, jött és nem kellet csalódnom oda ült mellém és belém karolt. Így néztük a tv-t, de nekem csak az járt a fejembe, hogy ez túl kockázatos. Mi lesz, ha nem akar majd velem dugni….
Bele sem mertem gondolni, de a helyzet az hogy a simogatástól a farkam ismét elkezdet dagadni és ekkor elhatároztam, hogy le tesztelem előbb az öreg csajt.
Hirtelen mozdulattal a karomat kivetten a kezéből és áttettem a vállán. A válasz reakció meglepő volt.
A fejét a félig a mellkasomra rakta és misem történt volna tovább nézte a tv-t. Ekkor hirtelen meg kérdeztem tőle.
- Na felpróbáltad az ajándékomat?
- Rám nézett, és azt mondta.
- Még nem, de eközben végig a szemembe nézett.
- Miért nem?
- Nem is tudom, mosolygott.
- Megteszed? - kérdezem tőle, de még mindig egymás szemét nézve.
- Igen! - válaszolt és azzal hirtelen elindult a hálószoba felé!
- De látni is szeretném rajtad - mondtam hirtelen.
Vissza nézett, és csak mosolygott Nem tudom, menyi idő telhetett el, csak arra tudtam gondolni, hogy most itt a lehetőség megbaszni a nagyit.
De egyszerűen nem bírtam várni és elindultam a háló szóbája felé és már az ajtónál is voltam.
Kopogtam egyet és szóltam.
- Bemehetek?
- Még nem! - kiabált ki, de nem sok idő telt el, kiszólt:
- Jöhetsz!
Óvatosan benyitottam a szoba ajtót, a szobában csak egy kis éjjeli lámpa világított de még az is le volt takarva valami selymes dologgal. Ott állt az ágy mellett köntösben, beljebb mentem és leültem az ágy szélére, hirtelen felém fordult, és azt mondta, nem nekem valók már ezek a cuccok és hirtelen leült mellém és meg fogta a kezemet.
- De miért nagyi?
- Tudod én már öreg vagyok, meg szégyenlős is.
- Dehogy vagy öreg, ezt felejtsd el, az hogy szégyenlős vagy, arról meg teszünk!
- Na megmutatod?
- Rendbe, de ne várj sokat.
- Ne beszélj bolondokat, nagyi!
- Szerintem nagyon formás vagy, tudod sok lány irigykedne a méreted után, hisz tudod, hogy most a nagy mell a menő.
Rám nézett és mosolygott.
- Ezt most komolyan mondod?
- Persze.
- Tényleg formásnak találsz? Pedig van egy kis plusz rajtam!
- Na, figyelj nagyi… Én nagyon formásnak és szexinek talállak, és ezt hidd el!
Eközben a kezemmel megsimogattam az arcát rám nézett és akkor egyszerűen szájon csókoltam. Hirtelen gondolom megriadt, és egy kicsikét visszább húzta a száját, de valami hatással lehettem rá, mert pár pillanat múlva visszacsókolt. Olyan hagyományos csók volt, semmi nyelv, de akkor már a farkam kezdett keményedni. A kezemmel szép lassan kioldottam a csomót a köntösön, és kihajtottam. Hirtelen felálltam és őt is felállítottam, valami fantasztikus látvány fogadott: azok a hatalmas mellek a csipke melltartóból, egyenesen kívánkozott, erotikusan gömbölyded csípő, és mikor a punihoz ért a szemem, azt hittem, hogy káprázik, a félig csipkés bugyi valami csodálatosan állt neki !
A punci csak úgy domborodott ki a csipkék közül oldalt, és fent is kilátszott a szőr, amitől hirtelen a farkam teljesen lüktetni kezdett. Egy mozdulattal teljesen levettem róla a köntöst, és óvatosan körbe forgattam, hogy lássam a seggét is, mint két hatalmas igazi női telt popsi.
- Tetszem? - szólalt meg.
- Mi az hogy! - hisz a látvány teljesen lenyűgözött.
- Féltem, hogy nem fogok tetszeni, hisz tudom, hogy sok csinos lánnyal voltál már!
- Egy „igazi” nőre vágytan, és most itt áll előttem!
- Olyan aranyos vagy! - mondta és leült az ágy szélére.
Én ott álltam előtte teljes harci készültségben, és ezt ő is észrevette.
- Úgy látom, igazat mondasz! - és mosolygott.
Lehuppantam mellé, és azt mondtam, mi lenne, ha most ezeket is levennéd? Nem szólt, csak nézet rám. Ekkor újból megcsókoltam, és most azonnal vissza csókolt. Heves csókolózásba csapott a dolog, és a kezemmel elkezdtem azonnal felfedezni az általam még sohasem látott méreteket. Azonnal a mellét kezdtem el simogatni, egy kicsit hagyta, de aztán hirtelen elhúzódott, és abba maradt még a csók is.
- Ezt nekünk nem szabad! - mondta aggodva.
- Miért nagyi? Nem tetszem?
- Nem az a baj, sőt! - mondta és egy kis szünetet tartott.
- Nagyon is teszel…
- Akkor?
- Öreg vagyok én már az ilyenhez! – és lesütötte a szemét.
- Én a nagyanyád vagyok, te meg az unokám, szóval az a baj.
- Értem! Nagyi, pedig én nagyon kívánlak, és szeretnélek jól megbaszni!
Hirtelen rám nézett
- De az unokám vagy! – felelte.
- Figyelj nagyi, már a tati régen elment, és vegyük úgy, hogy családba marad, ha én foglak dugni. Mondd nagyi, egyáltalán szeretnéd, ha megbasználak?
Ismét lesütötte a szemét
- Kívánsz engem?
Egy halk igen volt a válasz.
- Akkor?
Levettem a pólómat, és a kezét a mellkasomra tettem, és lassan simogatni kezdte. Ekkor egy hirtelen mozdulattal letoltam a gatyám, és ott álltam előtte teljesem meredt fasszal. Hirtelen a szája elé tette a kezét, és csak nézte a felé meredő jókora faszt. Ismét megfogtam a kezét, és rátettem a farkamra, ő megfogta és elkezdte le - fel mozgatni a kezét én piszkosul élveztem a helyzetet, hisz ekkor már kőkemény volt a faszom. A nagyi keze rendületlenül járt a kőkemény dákómon, és ekkor mondtam neki, hogy vegyen le ő is mindent. Hirtelen kibújt a cuccokból, és visszaült az ágy szélére, de valahogy már nem volt szégyenlős. Haááát nem sok kellett, hogy elélvezek, olyan gyönyörű látvány volt, hatalmas telt mellek, hatalmas bimbó. Ekkor mondtam neki, hogy dőljön hátra. Ahogy ott feküdt keresztben az ágyon, a lába meg lelógott, a helyzet pont hozta magát: tökéletes, hogy kinyaljam a punciját.
Ekkor letérdeltem az ágy elé, és rögtön nyomtam pár puszit a combokra, és mintha parancs szó lett volna jobban szétrakta a lábát. Hát, mint mondjak, ekkora pinát még soha sem láttam, a punci szőr teljesen beborította, és elég dús volt. A két kezemmel meg emeltem mind két combját, és hirtelen bele vetettem magam az élvezetbe. Egy hatalmas nyalással kezdtem az újaimmal a hüvely bejáratott, elkezdtem izgatni, de éreztem, hogy csupa nedves, és ekkor elkezdtem igazán kényeztetni ezt a hatalmas pinát. Teljesen kinyaltam, eközben már három ujjam is bent volt a hatalmas lyukban. Rendületlenül nyaltam a csiklót, és a három ujjam meg járt ki - be. Akkorákat nyögött a nagyi, öröm volt hallgatni! Kb. 4 - 5 perces nyalakodás után azt mondta:
- Gyere basszál meg, jó keményen!
A lábait egyszerűen a vállamra tettem, így a farkam pont a nedves punci bejáratához került. A farkam kőkeményen szinte ösztönösen nyomult volna be, de megfogtam, és le- fel mozdulattal a punci vágatán mozgattam egy párszor, és mikor leértem, hirtelen mozdulattal teljes erővel tövig nyomtam.
A nagyi a farmozgásával totálisan rásegített, olyan fantasztikus érzés volt, akkorát nyögtem, de a nagyi szinte a mámortól akkorát ordibált, hogy még én is meglepődtem. A nagyi a segge mozdulatával szinte ismét mozgásba lendült, de én kihúztam és ismét benyomtam, ahogy csak tudtam teljesen tövig, a nagyi feje a mámortól szinte előre jött, ekkor bent hagytam a farkam és apró kis köröző mozdulattal elkezdtem mozogni a válasz nem is maradt el szinte önkívületi állapotban iszonyú gyorsan elkezdett ellentétesen körözi a nagy segge csak úgy remegett de én is alig bírtam vissza tartani magamat hogy ne élvezzek el.
De hirtelen kijjebb húztam a faszom, és keményen elkezdtem baszni, olyan ringásba kezdtük hogy szinte én is a mennyekben éreztem magamat. Ekkor kihúztam a farkam, hogy nehogy elélvezzek, mert tovább akarom baszni.
Így is tettem. Megfogtam a nagyit és hasra forgattam. Mögé térdeltem, és a kezemmel szét húztam a nagyi seggét, hogy könnyebben betaláljon a farkam, de szinte magától bement, úgy éretem, hogy még a golyóim is beszippantja. Irgalmatlanul tövig szaladt és hihetetlen ritmusba nyomtam a nagyit.
Mikor a hüvelye teljesen összefogta a farkam, és nem akarta ki engedni, a nagyi olyan rángatózásba kezdett, és emellett olyan hangosan kiabált, éreztem hogy orgazmusa van, ekkor én sem bírtam tovább, a farkam szinte majd szétrepedt, még egy utolsót löktem, és totálisan eléveztem a teljes ondót belelövelltem. Még közben nyomtam vagy kettőt, és kihúztam a faszom abból a gyönyörű kehelyből.
Mikor oldalra dőltem, alig kaptam levegőt, akkorát élveztem. De a nagyi odabújt, és együtt szuszogtuk ki ezt a kellemes fáradtságot.
Beküldő:A fosrigó Károly


Szextörténet ajánló:


A haverom tüzes ribanc anyja


A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX- ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
....

A szexi tinilány


Pár évvel ezelőtt, egy jónak ígérkező nyár elején kezdődik a történetem, amelyet azóta is életem egyik legkedvesebb időszakaként tartok számon. Bár az eltelt évek alatt sokszor akadtak olyan pillanatok, amikor előző kijelentésem szöges ellentétét éltem át, az ilyen emlékek általában mégis megszépülnek. Na de hadd kezdjem a legelején, elővezetve e tragikomédia kiindulási pontját és okait is.
....

Titkos viszony a szomszédasszonnyal


A következő történet amit elmesélek, a szomszédommal folytatott viszonyomról szól, ami utálatból vált szerelemmé.
Körülbelül egy éve költöztünk ebbe a lakóparkba, amikor ez a történet megtörtént. 28 éves vagyok és egy nagyvállalatnál dolgozom középvezető beosztásban, valamint feleségemnek is jó állása révén megengedhettük magunknak hogy a most 10 hónapos fiúnk születése előtt megvehessük mo....

A családlátogatás 2.


Nem tudom el lehet-e mesélni a következő történetet, ami megtörtént velem néhány éve. Mint mondtam egy vidéki városban élek és abban az időben kicsit ki voltam éhezve a szexre, mert nem nagyon akadt nekem megfelelő partner, és már elég régen voltam fenn Bp.en.(ahol azért mindig rendesen megdolgoznak a Laciék)

Van egy barátnőm akihez néha átmegyek hétvégére (át hahaha úgy 50km.-t aut....

Élvezetes nyaralás.


A Tisza -tónál nyaraltunk , emlékezetes hét volt .
Nyaralásunk a Tisza-tó,- nál ,annak egy nyugodt szigetén terveztük eltölteni. Csónakkal vittek bennünket oda ,ahol egy nyaraló ,egyik szobáját béreltük. Teljesen felszerelt ház ,egy hétre való ellátmány. Mikor oda értünk, már az egyik szobában laktak, láttuk az ott lakás nyomait. Le pakoltunk, átöltöztünk, majd sétálni indultunk. Andin c....

Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldotta....
Szextörténet címkék

kéz | húzta | meeto | a gecis kávé | hűtlen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.