Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2


Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2

Mikor a leányzóval kielégítettük egymást elment és megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog járni hozzám kefélni. Másnap este elmentem a doktorhoz vacsorázni és persze vittem két szál virágot a lányának és három szálat az anyjának. Az anyja egy nagyon csinos telt keblekkel rendelkezõ hölgy aki nem nagyon szerethette az alsó nemûjét,mert az egyik alkalommal amikor a lánya leejtet egy villát és lehajoltam rájöttem,hogy az asszony nem visel bugyit. Késõbb derült ki,hogy a villát direkt lelökte,mert az anyja megmondta neki el fogja csábítani a srácot és inkább vele fog kefélni mint vele. A leányzó persze nem akarta ezt elhinni.

Már a második fogásnál jártunk amikor kezdte behozni a húst és az asztalra tenni amikor felálltam és csináltam helyet az asztalon,hogy segítsek neki. A férje nagyon is meglepõdött ezen. Az asszony azzal hálálta meg rögtön,hogy amikor elment mellettem a seggét a derekamhoz nyomta. Legszívesebben magamhoz húztam volna.Mikor vége volt a vacsorának és átültünk a másik szobába beszélgetni csengett a telefon és elhívták a mentõk egy beteghez az orvost. Ezt kihasználva a leányzó feltett egy lemezt,hogy felkérjen táncolni,de az anyja hamarább odajött megfogta a kezem és a seggére tette,hogy táncoljunk.

Mikor elkezdtünk táncolni a lányát elküldte lefeküdni,hogy holnap kirándulni mégy és hajnalba kell felkelned tessék menni aludni. A leányzó kénytele volt elmenni. Az asszony ahogy becsukódott az ajtó megfogta a fejemet és megcsókolta a számat majd a kezemet a mellére fogta és a másik kezemet bedugta a szoknyája alá. Elmondta,hogy a férje megkérte szabadítsam fel magát,mert még sose kefélt asszonnyal és ezt azért csinálja,mer magát le akarja szopni és ezentúl legyek a szeretõje, de úgy keféljen,hogy a gecijét vagy a számba engedje vagy a pinámba.Akár fel is csinálhat,mert legalább lesz megint egy másik gyerekem.

A lányom sem az apja lánya,hanem egy másik komáé aki nekem udvarolt és amikor férjhez adott az anyám akarattal úgy háláltam meg az akaratát,hogy a sráccal csináltattam gyereket és megbeszéltem a srácommal,hogy a barátaival megkefélik az anyámat.Azóta én csak egyszer keféltem a férjemmel és csak nehezen tudtam felállítani a faszát,mert ha a srác farkának az illatát megérzi egybõl feláll a farka. Volt pár éve az egyik nyaraláskor amikor felszedett egy fiatal srácot aki nekem bevallotta,hogy a férje megszoptatta és megígérte neki,hogy megbassza. Mire én megkértem ha megbaszta legyen szíves engem is megbaszni úgy hogy a férjem meglásson. Attól kezdve naponta több fiatal sráccal dugtam és a legtöbbjét le is szoptam.

Mostanában rájöttem,hogy a lányom is baszni jár,mert a legutóbbi kirándulásból ahogy hazajött és a szennyesét berakta a gépbe sikerült elküldenem kaját venni és megnéztem a bugyijait valamennyi véres volt és sokszor érzõdött rajta a srácok geci illata.Pár napja aztán bevallotta,hogy kb egy éve majdnem minden nap kefél sõt nem csak fiatal srácokkal hanem meglett orvosokkal és az apámmal is aki már kétszer kaparta ki.Az elmúlt két hónapban egyik alkalommal amikor az egyik rokonom azért jött,hogy megdugjon a lányom valami altatót tett a boromba és én elaludtam,majd kefélni kezdett a rokonommal és amikor felébredtem a számba éreztem a rokonom faszát ahogy éppen szoptat.

Ezt azért mondta el nem akarja,hogy engem is elcsábítson tõlem.Mondtam neki pár éve az egyik albérleti helyen a háziasszonnyal voltam jóba és a fogadott lánya addig mesterkedett,hogy rajtakapott bennünket és attól kezdve mind a kettõvel egymás után kellett kefélnem.Mikor már nagyon meguntam a duplázást átpasszoltam az asszonyt és a leányt két másik komának akik aztán azóta is használják, de már leléptek tõlük õk is.

Persze két nap múlva megint mentem a doktorhoz injekcióra és akkor levettem a gatyámat és a nadrágomat és élveztem ahogy játszik a tökömmel és szopja a farkamat. Ekkor én is megmarkoltam a doki faszát és pillanatokon belül a számba éreztem a dús zamatos gecijét. Lassan elkezdtem baszni a feleségét, a lányát és szopni az orvost is,de lassan leszoktam róluk,mert rájöttem,hogy másokkal is csinálják ugyanezt és nem akartam semmilyen betegséget összeszedni.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A kártyaparti vége csoportszex lett


Katussal a feleségemmel a 80 as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban mint fiatal házasok. Fiatalon házasodtunk, Katus 21 én pedig 22 éves voltam mikor felköltözködtünk. Nem tartott sokáig a beilleszkedés és hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság Évával nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje Laci már bőven a 30 éveiben jártak. Nagyon jól jött az ilyen idősebbekkel való bar....

Leszbi lettem, virrasztó kaszinó


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó

Nem tudom miért, de az elsõ élményeim leszbikus jellegûek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az elsõ élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekrõl késõb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gon....

Erotikus történet III


Az előző nap együtt töltött délutánjának utófényei még mindig egész lényéből sugárzottak, s ez különösképp kitűnt szikrázó szeméből és széles mosolyából. Semmi sem önthetett volna több életet belé, mint az a féktelen szeretkezés azzal a férfival, akit teljes szívéből imádott. Életében ugyan nem sok más dologban volt biztos, de ebben az egyben igen.
Az utóbbi időben azonban mindketten olyann....

Erika megbaszása


Erika nagyon kellemesen ébredt. Lenyomta a telefonját és adott magának még öt percet lustizni az ágyban. Valójában újra fel akarta eleveníteni az előző este minden pillanatát. A legfontosabbakat. A legizgalmasabbakat. A legmámorosabbat. nem is talált hirtelen igazán kifejező szót. Olyan régen volt már ilyen szeretkezésben része. Ádám jó szerető volt, figyelmes, gyakorlott de az aktus végén szinte ....

Szexmotel


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....

a gondolat valósága


Pár éve egy tanfolyamon voltam, ahol a kezdeti zavar után jól beilleszkedtem. 15 nő (20-40 évesek) és 3 pasi. Véletlenül végre én lehettem az alfahím a csoportban, humoros voltam, kedves és laza, így rövidesen a szingli vagy elvált osztálytársnőim örültek a közeledésemnek. Én pedig élveztem a helyzetet, feszítettem a vágyódást anélkül, hogy tettekkel bizonyítsak. Egy kisgyerekes egyedülálló nő vol....Szextörténet címkék

padra | lenyelt | Penny | tĂśk | 7 éves lány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.