Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2


Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2

Mikor a leányzóval kielégítettük egymást elment és megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog járni hozzám kefélni. Másnap este elmentem a doktorhoz vacsorázni és persze vittem két szál virágot a lányának és három szálat az anyjának. Az anyja egy nagyon csinos telt keblekkel rendelkezõ hölgy aki nem nagyon szerethette az alsó nemûjét,mert az egyik alkalommal amikor a lánya leejtet egy villát és lehajoltam rájöttem,hogy az asszony nem visel bugyit. Késõbb derült ki,hogy a villát direkt lelökte,mert az anyja megmondta neki el fogja csábítani a srácot és inkább vele fog kefélni mint vele. A leányzó persze nem akarta ezt elhinni.

Már a második fogásnál jártunk amikor kezdte behozni a húst és az asztalra tenni amikor felálltam és csináltam helyet az asztalon,hogy segítsek neki. A férje nagyon is meglepõdött ezen. Az asszony azzal hálálta meg rögtön,hogy amikor elment mellettem a seggét a derekamhoz nyomta. Legszívesebben magamhoz húztam volna.Mikor vége volt a vacsorának és átültünk a másik szobába beszélgetni csengett a telefon és elhívták a mentõk egy beteghez az orvost. Ezt kihasználva a leányzó feltett egy lemezt,hogy felkérjen táncolni,de az anyja hamarább odajött megfogta a kezem és a seggére tette,hogy táncoljunk.

Mikor elkezdtünk táncolni a lányát elküldte lefeküdni,hogy holnap kirándulni mégy és hajnalba kell felkelned tessék menni aludni. A leányzó kénytele volt elmenni. Az asszony ahogy becsukódott az ajtó megfogta a fejemet és megcsókolta a számat majd a kezemet a mellére fogta és a másik kezemet bedugta a szoknyája alá. Elmondta,hogy a férje megkérte szabadítsam fel magát,mert még sose kefélt asszonnyal és ezt azért csinálja,mer magát le akarja szopni és ezentúl legyek a szeretõje, de úgy keféljen,hogy a gecijét vagy a számba engedje vagy a pinámba.Akár fel is csinálhat,mert legalább lesz megint egy másik gyerekem.

A lányom sem az apja lánya,hanem egy másik komáé aki nekem udvarolt és amikor férjhez adott az anyám akarattal úgy háláltam meg az akaratát,hogy a sráccal csináltattam gyereket és megbeszéltem a srácommal,hogy a barátaival megkefélik az anyámat.Azóta én csak egyszer keféltem a férjemmel és csak nehezen tudtam felállítani a faszát,mert ha a srác farkának az illatát megérzi egybõl feláll a farka. Volt pár éve az egyik nyaraláskor amikor felszedett egy fiatal srácot aki nekem bevallotta,hogy a férje megszoptatta és megígérte neki,hogy megbassza. Mire én megkértem ha megbaszta legyen szíves engem is megbaszni úgy hogy a férjem meglásson. Attól kezdve naponta több fiatal sráccal dugtam és a legtöbbjét le is szoptam.

Mostanában rájöttem,hogy a lányom is baszni jár,mert a legutóbbi kirándulásból ahogy hazajött és a szennyesét berakta a gépbe sikerült elküldenem kaját venni és megnéztem a bugyijait valamennyi véres volt és sokszor érzõdött rajta a srácok geci illata.Pár napja aztán bevallotta,hogy kb egy éve majdnem minden nap kefél sõt nem csak fiatal srácokkal hanem meglett orvosokkal és az apámmal is aki már kétszer kaparta ki.Az elmúlt két hónapban egyik alkalommal amikor az egyik rokonom azért jött,hogy megdugjon a lányom valami altatót tett a boromba és én elaludtam,majd kefélni kezdett a rokonommal és amikor felébredtem a számba éreztem a rokonom faszát ahogy éppen szoptat.

Ezt azért mondta el nem akarja,hogy engem is elcsábítson tõlem.Mondtam neki pár éve az egyik albérleti helyen a háziasszonnyal voltam jóba és a fogadott lánya addig mesterkedett,hogy rajtakapott bennünket és attól kezdve mind a kettõvel egymás után kellett kefélnem.Mikor már nagyon meguntam a duplázást átpasszoltam az asszonyt és a leányt két másik komának akik aztán azóta is használják, de már leléptek tõlük õk is.

Persze két nap múlva megint mentem a doktorhoz injekcióra és akkor levettem a gatyámat és a nadrágomat és élveztem ahogy játszik a tökömmel és szopja a farkamat. Ekkor én is megmarkoltam a doki faszát és pillanatokon belül a számba éreztem a dús zamatos gecijét. Lassan elkezdtem baszni a feleségét, a lányát és szopni az orvost is,de lassan leszoktam róluk,mert rájöttem,hogy másokkal is csinálják ugyanezt és nem akartam semmilyen betegséget összeszedni.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Szexéhes gay tesók


Sziasztok ! Rólam annyit érdemes tudni hogy Alexandritnak hívnak és 16 éves vagyok , és van egy bátyám akit Balázsnak hívnak és 18 éves lehet elfogult vagyok de nagyon helyes sötétbarna haj kékeszöld szem kidolgozott test és olyan 1,80 van magas . Sokszor haljuk anyáéktól hogy szinte olyanok vagyunk mint az ikrek mint külsőre mint belsőre . Jelenleg nincs barátnője pedig oda vannak a csajok érte é....

Vámpírszex 2.


Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
....

hátulról is szeretném megbaszni


Mindig is odáig voltam barátnőm unokatesójáért. Dóri egy 23 éves dögös nő volt. Rövid barna haja és szép őzike szeme volt. A melle nem volt túl nagy de formás a seggével együtt. Sokszor ábrándoztam arról hogy szanaszét kúrom a kis punciját. Azonban én sem lehettem neki közömbös mert sokszor flörtölgetett velem. Hajolgatott előttem mikor miniszoknyában volt meg mindig bámult. Történt egyszer hogy á....

A perverz mostoha


Csabi letörten ült a konyhaasztal mellett. Újabb este a barátokkal, újabb flörtölés lányokkal és újabb kapcsolat nélkül, kielégítetlen maradás. Ez ment már elég régóta. Mindennek tetejébe még az mostohaanyjával egy házban élt. Nem mintha kifogása lett volna a nő személye ellen. Nyílt és őszinte kapcsolatuk volt. Ráadásul az mostoha anyja a korosztályában kifejezetten csinosnak számított, amit Csab....

Még csak 18


Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.

Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, - hiszen te már főiskolára jársz. Először c....

Én és a nővérem


A történet ott kezdődik, hogy nagyon sokszor álmodtam már arról, hogy a nővéremmel kényeztetjük egymást. Ilyenkor reggel mindig ki is kellett vernem rá. Az sem segít sokat, hogy az egyik híres pornószinészre hasonlít, akinek gyakran nézem a videóit.
Tudtam, hogy a nővérem tinderezik. Csináltam egy kamu profilt, majd super likeoltam őt. Szerencsére jobbra húzott, így indulhatott is a móka. ....
Szextörténet címkék

nem vertem ki | idősebb férfiak | befogadó | könyörgött | Óriási mellek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.