Szex anyámmal, második rész


Minden a szokásos módon zajlott délelőtt, eszembe se jutottak az elmúlt események. Hatodik óra testnevelés volt.
A lányok a kötélmászást tanulták, a fiúk pedig a szekrényugrást. Én következtem. Csak a kötél feléig kellett másznunk, a fiúkkal ellentétben. Már visszafele haladtam, és folyamatosan csúsztattam a kezeim között a kötelet, amikor az végigsúrolta a combom közét. A tegnapi érzés villant át az agyamon. Mintha visszarepültem volna az időben, és ott feküdnék megint a díványon. Alig bírtam lekászálódni. Zsongott a fejem, csak néztem magam elé. A többiek nem foglalkoztak velem, hogy mi bajom. Alig vártam, hogy vége legyen az órának. Rohantam a buszhoz, hogy mihamarabb hazaérjek. Csak ledobtam a táskám, és ráfeküdtem arra a bizonyos heverőre. Visszatértek a tegnap átélt emlékek. Elvonultam zuhanyozni. Legalább egy órán keresztül álltam alatta, és kavarogtak a gondolatok által felidézet érzések bennem. Megtörülköztem, megmelegítettem az ebédet, és melléje ültem. Alig ettem, egyfolytában elkalandoztak a gondolataim. Vártam haza anyát. Próbáltam addig tanulni, de bármennyiszer is olvastam el egy oldalt, nem emlékeztem rá.
Bekapcsoltam a tv - t. Üveges tekintettel ültem előtte és néztem a toplistás videóklipeket. Hirtelen feltolultak bennem a tegnapi érzések. Pont ezt a klipet játszották, amikor anyával csókolóztunk. Izzani kezdett a szám, és kiszáradt a torkom. Visszaidéztem a pillanatot, amikor elsőnek megéreztem anya leheletét. Már sötétedett mikor feleszméltem, hogy még nem végeztem el a házimunkát.
Kapkodva vettem elő a porszívót. Gyors ütemben kezdtem el a szobákat kitakarítani. Anya bármelyik pillanatban megjöhet, és én még sehogy sem álltam. A szobák végeztével felmostam a folyosót, és a konyhát. Mire a fürdőszobához jutottam, már teljesen lenyugodtam, és azon gondolkodtam, hogy milyen vacsorát készítsünk anyával. Pont kész lettem, mikor a bejárati ajtó zára kattant, és az egész ajtó kinyílt. Anya mosolygós arcát láttam, amint teli szatyrokkal megrakodva, igyekezett a szűk folyosón befurakodni.
- Szia, kicsim! Milyen volt a napod?
- Jól. Négyesre sikerült a történelem témazáróm. És két puszit adtam neki, mint mindig amikor hazajön. De most mélyen beszívtam az illatát, mikor hozzáért az arcom, az övéhez. Most nem volt olyan jó, mint tegnap.
- Mit főzzünk? Hoztam gombát, kiránthatnák és csinálnánk hozzá sült krumplit.
- Az remek lenne. - vágtam rá gyorsan, mert a kevés ebéd óta nagyon megéheztem.
Hamar kész voltunk. Én paníroztam, anya pedig sütötte. Vacsora közben a napi eseményekről beszélgettünk. Különösen jó kedve volt anyának, mert a következő hónaptól fizetésemelést ígértek nekik. Befejeztük, elmosogattunk, majd a tv előtt ejtőztünk egy kicsit.
- Kezdjük a tornát!
Jelentette be anya. Átöltöztünk bugyira meg pólóra, én pedig beraktam a kazettát. Elindult a műsor. Már rutinosan tudtuk melyik gyakorlat után mi következik. Jólesően elfáradtunk mire vége lett. Anya elment zuhanyozni, én pedig befejeztem a leckét. Leváltottuk egymást a fürdőszobában. Anya visszaült a tv elé, és hangosan nevetgélt valami vígjátékon. Mire lezuhanyoztam, már az ágyában volt és könyvet olvasott. Bementem hozzá elbúcsúzni. Jól estek a puszijai. Megéreztem rajta az új testápoló illatát. Beleborzongtam, ahogy az emlékek feltolultak a hatására. Bevonultam a sötét szobámba. Fel sem oltottam a villanyt, csak lefeküdtem a hálóingemben.
Ott volt az illat még most is az orromban. Cikáztak a gondolataim. Mélyen azt kívántam, bárcsak bejönne hozzám. Kattintást hallottam, és kihunyt a szomszéd ajtó kulcslyukának fénye. Oldalra fordultam, de egyre csak járt az agyam. Hiába próbáltam másra gondolni, iskolai dolgokra, filmekre, mindig anyám arcát láttam, ahogy fénylő szájával fölém hajol. Próbáltam erőt gyűjteni, hogy kikeljek az ágyból és átmenjek hozzá. Többször felültem, mire elszántam magam hogy átvonuljak. Attól féltem, hogy már alszik.
- Alszol, anya? - kérdeztem félig suttogva.
- Nem, kicsim. - válaszolta.
- Rosszat álmodtál?
- Nem, csak nem tudok elaludni. - mondtam kicsivel bátrabban.
- Semmi baj, gyere feküdj mellém. Nem kellett kétszer mondania. Még a régi franciaágy volt a szobában, úgyhogy kényelmesen elfértünk. Nem volt teljesen sötét, mert az utcán pont az ablakunk előtt volt egy villanyoszlop. Tisztán láttam az arcát és a hálóingjét.
Félig ki volt takarózva, mert meleg volt bent.
- A tegnapi dolgok járnak a fejedben? - kérdezte minden bevezető nélkül.
- Egyfolytában. Nagyon halkan beszélgettünk, inkább suttogtunk.
- És megbántad? - kérdezte némi bizonytalansággal a hangjában.
- Dehogyis, csodálatos volt. Kezdtem felengedni.
- Nekem is jól esett! - mondta kis szünet után.
- Komolyan mondod? - kérdeztem meglepődve.
- Hát persze. Tudod mióta elhagyott bennünket apád, azóta nem érintkeztem senkivel.
- És mi az ami jól esik? Direkt beszéltettem, mert izgató volt szóba hozni. Szeretem, amikor krémmel masszírozod a számat. Olyan érzés mintha csókolóznék valakivel. Pillanatnyi kínos csend támadt, mire bátortalanul megkérdeztem:
- Akarod, hogy behozzam a testápolót?
- Biztos, hogy nem kellemetlen ez neked, kicsim? - kérdezte anya félszegen. Legszívesebben azt válaszoltam volna, hogy dehogyis, hiszen borzasztóan kívánlak. Ehelyett csak annyit tudtam kinyögni, hogy:
- Ugyan anya. - és már pucoltam is kifelé a fürdőszobába.
Volt ott két fajta tégelyes krém, meg az új, hosszúkás alakú testápoló. Összeszedtem az összest, és bevonultam velük a szobába. Elbotorkáltam az ágyhoz, és rápakoltam a cuccokat.
- Levettem a hálóingem, nehogy krémes legyen. Vedd le a tiédet is. - suttogta. Boldogan tettem eleget a kérésének. Élére állítottam a párnát, és nekitámasztottam az ágy támlájának.
- Gyere, feküdj elém. - mondtam, és a kezemmel megfogtam a fejét, hogy az ölembe irányítsam. Lassan megszokta a szemem a félhomályt. Kezdett kirajzolódni anya körvonala, ahogy a hátára fekszik az ágyon, és a fejét az ölembe engedi. Kintről a betűző fény tökéletesen kiemelte a teste kontúrjait. Minden este és reggel zuhannyal masszírozta a bőrét, hogy a popsija és a combjai feszesek legyenek és simák. A mellei nem voltak túl nagyok, és a szüléstől sem ereszkedtek meg. Gyönyörűek voltak a bimbói, amelyek most égnek álltak és fénylettek az utcalámpa fényétől. Nagyon szép íve volt anya arcának.
Ajkai formásak és teltek. Különösen tetszett most, mert lefekvés előtt mindig bekente szőlőzsírral, ami még jobban kiemelte ajkainak gusztusos peremeit. Büszke voltam a kinézetére, mert egy az egyben olyan voltam mint ő. Minden vonását örököltem, csak az én arcom két oldalán volt két kis gödröcske, amik főleg akkor látszódtak amikor nevettem.
Az ő szeme barna volt, az enyém zöld, de minden más tükörképe az arcomnak. Akár férfi, akár női szemmel nézve anya nagyon szexis nő volt. Már a látványától zsongani kezdett a fejem. Lehunyt szemmel várta, hogy azt csináljak vele amit akarok. Boldog voltam, mert tudtam most messzebbre mehetek, mint tegnap. A lábam mellé sorakoztattam a krémes dobozokat, és sorra lecsavartam a tetejüket. Úgy helyeztem el őket, hogy bármelyiket elérjem a jobb kezemmel. Futkosott a hátamon a hideg, ahogy végigmértem anya testét. Mindkettő tégelybe belenyúltam, és kiválasztottam azt, amelyik a legsűrűbb volt. Kivettem belőle egy keveset, és összedörzsöltem a két mutatóujjam között. Finoman, szinte alig érintve simogatni kezdtem vele a szemhéjait. Láttam a testét teljesen elernyedni. Kifújta lassan a levegőt, majd mélyen be. Sokáig csak a szeme környékét masszíroztam. Áttértem a homlokára, és a halántékára, közben folyamatosan krémeztem a kezem, hol az egyik, hol a másik tégelyből, mindig csak keveset véve. Az arcaira és az állára többet tettem. Ott is sokáig elidőztem. Közben figyeltem a mozdulatait. Nem mert szólni, de tudtam, hogy azt várná a száját krémezzem. Simogattam az állát, és direkt kihagyva az ajkait, mindig oldalra tértem el. Azt akartam, hogy kiéhezve várja, mikor térek a lényegre. Láttam legszívesebben szólna, de nem mert kezdeményezni. Egyre feszültebben feküdt, és a sűrűbb lélegzetvételtől kiszáradt a szája. Néha megnyalta, várta, hogy találkozzon valami idegen anyaggal. Nem kínoztam tovább. A selymesebb krémből kivettem egy leheletnyit, és a felső ajka peremére kentem. Felsóhajtott, mint a szomjazó akit vízzel kínálnak. Gyorsan körbenyalta a száját. Láttam kevesellte. Most egy picivel nagyobb adagot kentem rá, de most teljesen körbe alul - felül. Befordította ajkait, és kidugta a nyelve hegyét. Megint rákentem egy kis adagot, közvetlenül a nyelve hegyére. Kicsit széjjelebb nyitotta száját, nagyon halkan felsóhajtott, és várta a következőt.
De én az arcát kezdtem megint krémezni. Többször lenyalta ajkait, de nem mozdultam az arcairól. Most a testápolós flakont az egyik arca fölé emeltem, és nagyon vékony sugárban csorgatni kezdtem rá, közben mozgattam a másik arcára majd vissza, az orrán keresztül. Két tenyeremmel szétkentem az orráról a homlokára és a pofacsontjára. Éreztem a csalódottságot rajta. Ismét résnyire nyitotta a száját, és várt. Engemet legalább úgy felingerelt a dolog, hogy megadjam neki végre az érzést. Közvetlenül a szája fölé irányítottam a tubust, és bár csúszott a kezem rajta, folyamatosan csorgatni kezdtem jó magasról a krémet a szája tetejére. Körkörösen csorgattam, ügyelve, hogy egyre beljebb haladjak. Csendesen felnyögött, ahogy megérezte a hűs anyagot. Még jobban széjjelebb nyitotta, én pedig pont akkor hagytam abba. Letettem a flakont, és mutatóujjammal körbe kezdtem kenni az ajkait, majd a szája közepére érve, óvatosan beletoltam egy centire. Reflexből körülzárta az ujjam végét, majd leszopta róla a krémet. Tisztán látszódtak az események, annyira világos volt a szobában.
Tegnap is ezt szerettem volna kipróbálni, de akkor még nem mertem innen továbbmenni. Belesüllyesztettem az ujjamat az egyik tégelybe, amitől az vastagon krémes lett. Már vittem volna anya szájához, amikor meggondoltam magam, és az orromhoz emeltem. Nagyon kellemes, finom illata volt.
Beletoltam a saját számba. Bársonyos volt a tapintása, ahogy megéreztem a nyelvemmel. Íze viszont nem volt.
Egy újabb adagot egyenesen anyám szájához vittem, és most határozottabb mozdulattal, félujjnyira beletoltam a szájába. Belül a nyelvével találkoztam, ami meleg volt és egyből körbejárta az ujjamat. Belebizsergett a hasam a tudattól, hogy anyának én okozok jó érzést.
- Kóstold meg te is ha akarod. Szólalt meg hirtelen, majd nyelt egyet. A hangja ilyenkor olyan izgató volt, hogy beremegett a légzésem. Felemeltem az egyik tégelyt, és kikanalaztam egy kicsit a nyelvemmel belőle. Elsőre hűvös volt, de mikor bejutott a számba, már kellemes volt. Most nem olyan bátortalanul ízlelgettem, mint tegnap.
Megforgattam a számban, és éreztem ahogy besűrűsödik a nyálam, amitől megint átrohant rajtam egy forró hullám.
- Hogy ízlik? - kérdezte. Sokkal jobban tetszett az egész így, hogy most beszélgettünk közben, nem úgy mint tegnap.
- Izgató! - válaszoltam bátrabban.
- Adnál a tiédből is egy kicsit? Meghűlt bennem a vér. Anya ezzel a mondatával egyből a lényegre tért. Ujjaimmal kivettem a számból egy adag egyveleget, ami ott nyúlt az ajkam és a kezem között egy jó darabig. Közvetlenül beledugtam a szájába. Ő mohón leszopta őket.
- Hmm, de finom. - sóhajtotta. Most az ő nyálától ragacsos ujjaimat az én számba helyeztem, és a nyelvemmel körbejártam őket. Többször megismételtem ezt a cserét. Már izzottak az ajkaim, úgy kívánták, hogy végre a testéhez érjenek.
- Gyere inkább szemből masszírozz, mert így nem látlak rendesen. Szólt közbe. Kihúztam a lábam a feje alól, majd a mellékúszva, ráültem vele szemben a combjaira. Ő közben kezével irányított, hogy hova helyezkedjek. Tűzforró volt a bőre, ahogy ráereszkedtem. Abban a pillanatban, ahogy összeértek combjaink, egy olyan áramütés futott rajtam végig, mint amit tegnap éreztem.
Láttam amint félrenyúl, és keresi a krémeket. Az egyiket elérve belenyúlt egy ujjával, és az arcom felé közelített vele. Nem mertem közelebb hajolni, de nem is kellett, mert pont a szájamhoz érintette az ujja hegyét. Lassan engedni kezdtek ajkaim és befogadták anya vastagon krémes ujját. Majdnem az egészet bedugta a számba, majd kihúzta, de nem teljesen. Megismételte a műveletet. Mohón nyaltam körbe őket. Ahogy húzta kifelé az ujját, megfogta az államat, és magához húzta az arcom. Megint centikre voltak az ajkaink egymástól. Ismét érezhettem tűzforró leheletét, amint keveredik az illatos krém szagával. Hőhullámok törtek rám, beszűkült a látásom. Csak a száját láttam és lassan közeledtem feléje. Az ujja még mindig a számban volt.
Körbejáratta benne, majd átnyúlt a sajátjába, majd újból vissza az enyémbe. Közben folyamatosan emelkedet a mellkasa. Nem bírtam tovább. Nekinyomtam ajkaimat az övéihez, és mozgatni kezdtem rajtuk. Folyamatosan szétcsúsztak a sok nyálkától. Benyúlt a hajam alá, és megfogta a tarkómat. Egészen magához szorított. Peregtek a percek. Egymás száján keresztül vettük a levegőt. Anya arcán kétfelé folyt lefelé a krémes nyál. Az ujjaimmal visszatereltem és leszoptam.
- Neked is tetszik, kicsim? Búgta az arcomba.
- Soha ne hagyjuk abba.
Válaszoltam, és ismét a szájára tapasztottam az enyémet. Nyelvemet, most dugtam át igazán anya szájába. Körbejárattam teljesen, feltérképezve annak minden szegletét. A nyelve alsó oldala meglepően selymes volt, amikor ahhoz értem, mindig nyeltem egyet. Kihúztam a nyelvemet, miközben ő összecsücsörítve száját, lehúzta nyelvemről az összes nyálkát. Láttam, ahogy lenyeli. Felegyenesedtem. Még mindig alig láttam, és egy kicsit szédültem. Kielégültnek éreztem a számat, de a testem többi részét még nem. Marokkal nyúltam a legnagyobb tégelybe. Hatalmas adagot kivéve belőle. Rácsorgattam egy csomó testápolót is. Próbáltam összekeverni, de olyan sok volt, hogy alig fért el a tenyeremben. Teste fölé vittem, és ráöntöttem egyenlő részben a két mellére. Megfeszült a háta, ahogy körbefogtam a melleit. A hideg krémen keresztül is lehetett érezni, hogy a bimbói tűzforróak. Masszírozni kezdtem minden irányból a melleit, aminek olyan hangja volt, mint mikor sárba lép az ember, és cuppog a lába alatt. Tocsogott a felsőteste az anyagban. Gyúrtam egyre határozottabban, úgy hogy a mozdulat végére mindig összecsíptem a bimbóit. Ilyenkor beleremegett a teste.
Nemcsak a látvány izgatott fel, hanem a tudat, hogy gyerek létemre örömet tudok okozni egy felnőtt nőnek, aki ráadásul az anyám. Kezeivel megfogta a popsimat, és feljebb ültetett, és húzogatni kezdte maga fele. Ebben a helyzetben a punim teljesen ráfeküdt a szeméremdombjára. Ahogy mozgatta a popsimat, csúszkáltam rajta, annyira nedves voltam alul. Kicsit lejjebb hajoltam, és ekkor tűz ütött ki bennem. Erről beszélt tegnap este, hogy a nőknek hol van a legérzékenyebb pontja. Az enyémet megtaláltam. Minden mozdulatnál, amikor magára húzott, egy csodálatos érzés villámlott alul belém, amitől önkéntelenül mindig összerándultam. Kezdtem felvenni a ritmust, és már magamtól mozogtam rajta. Addig hajoltam előre ameddig csak tudtam.
Így nyomódott legjobban hozzá a punim. Épp levegőt vettem, mikor hozzáért az egyik melléhez a szám. Egyszerre rándultunk össze. Körbefogtam a derekát, és nekinyomtam a számat a bimbójához. Egyre jobban nyitottam a számat, és belecsusszant a bimbója. Alig hallható - Jaj! - hagyta el a száját. Szívogatni kezdtem, meg szopogatni. Teljesen önkívületi állapotban voltam. A testápolóért nyúltam, és csorgatni kezdtem a kinyújtott nyelvemre, meg a mellére. A teljesen nyitott számba vettem a sikamlós melleit, és faltam őket. Anya közben könyörgő hangon jajongott.
Felnyúltam és az ujjaimat dugdosni kezdtem a szájába. Ő közben hátranyúlt, és csorgatni kezdte a testápolót a popsim közepébe. Éreztem ahogy csorog lefelé, és elérte a legforróbb pontomat. Felsikoltottam, és másodpercekre kimeredtem. Tudtam, hogy az az érzés következik, amit tegnap tapasztaltam meg elsőnek életemben. Felemeltem a fejemet, hogy a szemébe nézhessek. Opálos tekintettel bámult vissza rám, miközben kicsúsztak az ujjaim a szájából, nyálkacsíkot húzva maguk után. Egyre sűrűsödő rángások mozgatták a testemet. És pici sikkantások közepette elélveztem. Most még viharosabb volt, mint tegnap. Ráborultam anya mellére, és csak pihegtem, de most nem vesztettem el az eszméletemet. Ő pedig simogatta a hátamat, és megnyugtatóan sugdosott. Mellé feküdtem, és csak néztem a plafont. Most gyorsabban tisztult ki a tudatom mint elsőre. Feléje fordultam és azt kérdeztem:
- Hogy lehet valami, ennyire jó érzés? Elmosolyodott, és félig rám fordult.
- Tudod, hogy ez még csak a kezdet?
Fölém hajolt, és a krémtől csatakos mellei hozzányomódtak az enyéimhez. Megint bizseregni kezdtek a tagjaim.
- Lehet ezt többször is csinálni egy napon? - kérdeztem meglepetten.
- Persze, sőt...! És nem fejezte be a mondatot.
Lejjebb csúszott, és az ujjaival körözni kezdett a cicim tetején. A bimbóim még mindig duzzadtan meredeztek, és csillogtak a félhomályban. Rátapasztotta a száját az egyikre, és szopogatni, nyalogatni kezdte. Borsózni kezdtek a csigolyáim.
- Tegyél még rá krémet! - kértem esedező hangon. Bal kezével egy kimarkolt egy kicsit, majd rám kente. Nyelvét erősebben nyomta hozzá a bimbómhoz, hogy ne csússzon le folyton róla. Haladt megint a forróság lefelé a testemen. Most nem kellett annyi idő neki, hogy elérjem ezt az izgalmi szintet. Visszanézett rám, majd lejjebb csúszott az ágyon, és puszilgatni kezdte a köldökömet. Összerándult a hasizmom, amikor hozzáért. Egyre csak haladt lefelé, már a szeméremdombom pihéit csókolgatta, amikor finoman széjjelebb húzta a combjaimat. Felemeltem félig a térdeimet, mert így kényelmesebb volt tartani őket.
Közvetlenül belepuszilt a kissé szétnyíló punimba. Összerándult a csípőm, és a számhoz kaptam a kezem.
Megismételte, csak most hosszabban. Befogtam a számat, mert nem akartam hangos lenni. Rátapasztotta az ajkait, majd úgy zárta össze, mint mikor a fagyiból akar kiharapni az ember egy falatot. Ismét összerándultam. Elkezdte ezt a gyakorlatot ismételgetni, közben felnyúlt az egyik kezével, és masszírozta a melleimet. Én a számban babráltam az ujjaimmal, és halkan nyögdécseltem. Magához vette a testápolót, és csorgatott egy picit, közvetlenül a punimra. Túl hideg volt elsőre. Észrevette, és inkább a szájába nyomta, aztán engedte a szeméremdombomra. Egész sokat csorgatott rá, már kétoldalt a combhajlatomban csurgott a lepedőre, de nem zavarta. Két kézzel masszírozni kezdte az egész dombomat, először oldalt, aztán a tetején. Egyik ujjával benyúlt a szájába, és a krémes - nyálas ujját hozzáértette a vágatomhoz. A csípőm egyből remegéssel válaszolt. Megint bekente az ujját, majd finoman egy centire belém dugta. Könnyen belém csúszott, mert belül buzogtak a nedveim, az ujja pedig vastagon krémes volt. Ezt kezdte el csinálni ütemesen egyre beljebb. Vagy három centinél nem is hatolt beljebb. Ebben a távolságban mozgatta bennem. Hőhullámok és remegések felválta rohantak meg. Két ujjal dörzsöltem a krémet a számon, a mellemet anya az egyik kezével markolászta, a másikkal lent kényeztetett. Csorgatott még a szájából az ujjára, és folytatta tovább. A krém egy része tovább folyt a popsim lyukára. Jólesően csiklandott. Nemcsak nyomkodta, de forgatta is bennem az ujját. Eközben ráhajolt a dombomra, és éreztem a leheletét egyre közelebbről. A nyelve végével a legérzékenyebb pontomat kezdte el ingerelni, aminek tegnap mutatta meg a helyét. Keze mozgásával ösztönszerűen egyszerre mozgattam a csípőm. Elöntött a már ismert érzés első hullámai. Azt hittem, hogy épp a csúcson vagyok, amikor egy ennél erősebb hullám kapott el, majd még egy és még egy. Nem tudtam türtőztetni magam, és annyira hánykolódtam, hogy össze - vissza kentem anya arcát a punimmal. Utoljára még rándultam egyet, majd elkaptam az arcát hátra, mert túl voltam a csúcson és kezdett kellemetlenné válni.
Végképp kiszállt minden erő a testemből. Úgy éreztem kocsonyából vannak a combjaim. Már nem voltam megilletődve mint tegnap. A félszegség is megszűnt bennem. Partnernek éreztem magam ebben a helyzetben, nem pedig alanyként, mint tegnap. Sőt, tettvágy égett bennem, hogy én is okozzak valami hasonlót anyának. Felkapcsoltam az olvasólámpát, és felültem. Ekkora fénynél lehetett csak látni, hogy mindkettőnk teste össze - vissza van kenődve mindenfajta krémmel és nyálkával.
- Te is így érzed, amikor nálad vége van? - kérdeztem kíváncsian.
- Persze, minden nőnek ilyen jó érzés.
Kis szünet után megkérdeztem:
- Csinálhatom ezt én is neked?
- Ugyan kicsim nekem nem számít annyira.
- De te is éreznél úgy mint én, nem?
- Persze, hogy úgy érezném, de ne tegyél olyat, amit nem szeretnél! - mondta reszkető hangon és elfelhősödött tekintettel. Láttam rajta, hogy nagyon szeretné, ha én is csinálnám neki, de nem merte kérni. Belehajoltam az arcába és úgy mondtam, hogy érezze a leheletem:
- Azt szeretném, hogy neked is olyan jó legyen mint nekem!
- Ó kicsim, szeretlek! - búgta az arcomba.
Helyet cseréltünk. Anya nekidőlt a párnának én pedig ráültem a combjaira. Percekig bámultunk egymás szemébe, közben simogattam anya arcát. Lenyúltam a flakonért a fejem felé emeltem, és vékony sugárba nyomni kezdtem a nyitott számba. Mindvégig anya szemébe néztem, aki olyan kéjsóvár tekintettel nézett vissza rám, hogy már attól beleborzongtam. Nagyon lassan kezdtem el közeledni az arca felé, közben kinyújtott nyelvemmel körbe - körbe kentem a krémet a számon. Nagyon tetszett neki a látvány és én direkt ezt akartam. Megálltam az arca előtt húsz centire, és így folytattam tovább a műsort. Felnyúltam a jobb kezemmel, és az ujjaimat ki - be dugdostam a számon. Nem nyeltem közben, így a közben felgyülemlett nyál és krém kitöltötte a számat. Hagytam, hogy kibuggyanjon a számon, majd a nyelvemmel visszahúztam. Anya már mocorgott a látványtól és halkan sóhajtozott. Ekkor az arca fölé hajoltam, és a résnyire nyitott számból csorgatni kezdtem a nyálkát az ő szájára. Egyből feljebb emelte a fejét, és kissé kinyitotta a száját, épp csak annyira, hogy a nyálfolyam csorgás közben hozzáérjen az ajkaihoz. Egyenesen folyt bele a szájába, de én elkezdtem mozgatni a fejemet körkörösen, így a folyam ráfolyt az arcára és állára, majd erről a mellkasára. Összezárta a száját úgy, hogy közben kinyomta a nyelvével a nyálkát és az mind lefolyt az állán.
Letöröltem az állát, majd az egyik tégelyből a nyelvemmel kikanalaztam egy kis szilárd krémet, és a számba nem visszahúzva közelítettem feléje. Nem bírta tovább, bekapta a nyelvemet, és leszopta róla az egészet. A forró leheletétől megint gyorsabban kezdett el verni a szívem. Olyan szexis illata volt, ahogy keveredett a krémmel. Félig kidugott nyelvvel a szájára tapadtam és elkezdtem keményen csókolni. Ahogy hozzáért a szám, a nyelve egyből az enyém köré fonódott, és nagyon hevesen kezdett ő is csókolni.
Beindultam teljesen tőle, hogy láttam mennyire fel van izgulva. Nem láttam még ilyennek soha. Két kézzel fogta a fejemet, és nagyon erősen magához húzta. Az ajkaink amennyire csak lehet egymáshoz voltak szorítva. Talán húsz perc is eltelt mire láttam anya megint magához tért.
Elengedett, én pedig kiegyenesedtem és az összemaszatolt számmal rámosolyogtam. Szintén tiszta nyálkás arcával visszamosolygott és maga mellé engedte karjait, arra várva mi következik most. Teljesen fel voltam bátorodva. Semmi gátlás nem volt immáron bennem. Felemeltem a nagyobbik tégely tartalmát, ami még szinte tele volt. Szép lassan, hogy anya mindent lásson, kikanalaztam a teljes tartalmát.
Mind a két markom tele volt vele. Ráhelyeztem az egészet anya két mellére. A hűvös érzéstől egy kicsit összerándult.
A testápolós tubusból pedig szintén rányomtat mindent a melleire. Csúszott a flakon a kezemben. Ledobtam, majd a maradék krémet a saját melleimre kentem. Anyát majd megőrjítette a látvány. Lassan krémeztem a cicimet, hogy élvezhesse amit lát, meg őszintén szólva nekem is jól esett. Épp fel akart nyúlni mikor visszaraktam a kezeit, és elkezdtem szétkenni a vastag sikamlós masszát a mellkasán.
Masszíroztam a melleit körbe - körbe, aztán a hasát és a comjait is. Bőven jutott minden hova. Cuppogott a kezem alatt a sok krém, de a látvány oltári volt. Az ágyra is folyt le, de egyikőnk sem foglalkozott vele. A legjobb érzés az volt, hogy én irányítottam az egészet. Ezután teljes testemmel ráfeküdtem anyára, és megfogtam a derekát.
Egész felsőtestemmel kezdtem mozogni rajta. Csudajó érzés volt, ahogy siklottunk egymáson. Ismét felültem. Az egész testünk vastagon krémes volt.
- Nagyon jól csinálod kicsim! - lihegte anya. Dagadtam a büszkeségtől, hogy én hoztam ilyen izgalmi állapotba. Felhúzta a térdeit és lejjebb feküdt a hátára. Finoman szétnyíltak a szélei a punijának. Észvesztő látvány volt. Annyira akartam, jó érzést okozni neki, hogy hirtelen nem is tudtam hogyan folytassam. Visszaemlékeztem, hogy simogatta ő az enyémet. A mutató ujjammal elkezdtem simogatni körbe - körbe a punija széleit. Nagyon sikamlós volt, és csillogott. Finoman hullámzott anya teste, ahogy simogattam. Ezután óvatosan befelé kezdtem tolni az ujjamat. Hangosan felnyögött. Gyorsan kihúztam, mert azt hittem fáj neki. Amikor újból bedugtam megint nyögött, és hátrafeszítette a fejét. Most már láttam, hogy jó úton vagyok. Lenyúlt és a kezével kiválasztotta a mutató és középső ujjaimat, majd magába irányította. Ezek után két ujjal folytattam a dugdosást.
Még nekem is jó érzés volt, annyira forró volt a punijának a belseje. Kitapogattam ahogy tudtam minden oldalát. Amikor a felső oldalán húztam végig az ujjaimat, halkan felsikkantott és összerándult. Körbeforgattam az ujjaimat benne, majd megint a bordás tetejéhez érve megint megvonaglott.
- Ügyesen csinálod kicsim! Most nyomd belém a tubust. - szuszogta elhaló hangon. Kezembe fogtam az üres testápolós flakont, aminek a széles alja hosszan elkeskenyedett a szája felé. Rácsavartam a kupakját, majd magamról összegyűjtve egy csomó krémet rákentem a flakon hosszúkás oldalára. Odanyomtam a punija bejáratához, majd lassan tolni kezdtem befelé. Meglepődtem milyen könnyen besiklott. Nekem biztos nem fért volna be. Betoltam egy pár centire, majd mikor láttam, hogy nem fáj neki, betoltam egy jó tíz centire. Felnyögött anya, miközben szorongatni kezdte saját melleit. Látszott nem először simogatja magát.
Kihúztam teljesen a flakon, majd megint bedugtam tövig. Anya csípőmozgása volt rá a válasz, hogy jól csinálom. Elkezdtem ütemesen nyomkodni, ahogy a mozgásaival ő diktálta. Lenyúlt az egyik kezével és elkezdte simogatni az ujjaival azt a pici helyet, amit mutatott nekem tegnap. Elvettem a kezét, és én kezdtem el masszírozni a hüvelykujjammal. Sóhajtások és nyögések törtek fel anyából:
- Jaj, uh, nagyon jó, nagyon jó!
- Egész testében vonaglott. Én csak nyomkodtam egyre gyorsabban a flakont, és dörzsöltem a punija tetejét. Alig tudtam rajta tartani az ujjamat, annyira mozgatta anya a csípőjét. Egyszer csak remegés indult meg a testében, ami egyre erősödött és rázkódásba ment át. Felismertem a mozgást, nekem is így kezdődött amikor kezdtem érezni azt a nagyon, nagyon jó érzést. Egész teste rázkódott anyának, és szinte fuldokolva sikongatott. Még hallgatni is izgató volt. Hirtelen összerándult, mert elernyedt a teste, én pedig abbahagytam a mozgást, mert tudtam magamról, hogy ezután már nem esik jól folytatni. Néhány percig csak zihált anya, mire visszaállt a légzése a normális sebességre. Felkönyökölt és könnycseppeket láttam a szemében:
- Te vagy a legjobb szerető, kicsim! - mondta meghatódva.
- Ilyen jó még sohasem volt egész életemben!
- Komolyan mondod? - kérdeztem.
- Persze, nagyon ügyes vagy kicsim! - Anya mellé feküdtem és csak néztem a plafont. Határtalan büszkeség töltött el, hogy egy felnőttel tudtam szeretkezni, és sikerült eljuttatnom a csúcsra. Kis idő múlva anya elment lezuhanyozni, én pedig végiggondolva az estét, azért fohászkodtam, hogy máskor is megtörténhessen mindez.
Másnap reggel mikor indultam a buszhoz, még a kapuban utánam szaladt anya és a kezembe nyomott egy kis pénzt.
- Későn érek haza, addigra már bezárnak a boltok, megtennéd hogy veszel egy testápolót az iskola melletti ABC - ben? - mondta sokat sejtően mosolyogva. Elvettem a pénzt, és menet közben hátrafordulva válaszoltam széles mosollyal.
- És szapora léptekkel igyekeztem a buszmegállóhoz. Belül pedig majd szétvetett a boldogság, mert előttem volt anya arca ahogy mosolyog, én pedig azt látom a tekintetében, hogy lesz még folytatás.
- De boldog ma valaki! - szólít meg a buszvezető bácsi.
- Hát igen. - rebegek egy rövidke választ, mert közben egészen máshol jár az eszem...
Beküldő:Én vagyok a bumm bumm peti


Szextörténet ajánló:


Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Kedves naplóm


Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki nagyon szerelmes volt vele egyidős barátjába... Kezdhetném így is ezt a történetet, de nem teszem.
Ugyanis ez nem egy tündérmese, és cseppet sem egy álom. Ez a valóság. Rideg-e? Kegyetlen? Azt mindenki maga dönti el.
Világéletemben gyűlöltem a férfiakat, a szüzességemet talán éppen ezért majdnem 20 évesen vesztettem el. Az első igazi ....

A női bugyi fétis


A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni.

Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín sza....

A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....Szextörténet címkék

Èn ès a | ne itt | kutyával és | dugni ment | nász |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.