Békülős szex


Utálom a hétfőket. Főleg az olyan esős, szeles téli hétfőket, mint a mai. Ráadásul reggel Dáviddal is összevesztünk, a szokásos kis semmiségeken, de akkoris. Nem vagyunk együtt régóta, így még mindkettőnkben ég a vágy egymás iránt a nap 24 órájában. Nehéz volt megállni, hogy ne írjak neki suli alatt.
Mire hazaértem teljesen szétáztam az esőtől, majd megfagytam. Gyorsan ledobáltam a ruháimat a fürdő felé menet, előkaptam a kedvenc fekete csipkés tangámat és a hozzávaló melltartómat.
Egy ideig csak folyattam a forró feszes, hegyke melleimre, lapos hasamra és kemény, kerek popsimra. Mikor kiléptem a kádból kifésültem nedves, szőkésbarna hajamat. A köntösöm mellé már fel volt akasztva a fekete-piros kockás inge, imádtam rajta ezt az inget. Most belebújtam, de nem gomboltam be és mélyen beszívtam az illatát.
Egyszercsak kinyílt mögöttem az ajtó, nem fordultam meg, tudtam, hogy csak ő lehet. Hátulról átkarolt, félredobta a nyakamból a hajamat és megpuszilt. Megremegtem, annyira vágytam már az érintésére.
- Szia, Bébi-suttogta a fülembe.
- Szia, már nem haragszol?- nekinyomtam a csípőmet.
Éreztem, hogy gyorsabban kapkodja a levegőt, de visszafogta magát.
- Dehogynem, teljesen ki vagyok. Itt rengeteg engesztelésre lesz szükség.
Elmosolyodtam. Tudtam, hogy a nap további része mindenért kárpótolni fog. Áthajolt a vállam fölött és megcsókolt, én hátranyúltam és beletúrtam a hajába, de közben nem hagytam abba a fenekem körkörös mozgatását. A keze lassan felcsúszott a hasamon és megmarkolta mellem. A másik kezével a combomat simogatta, nagyon szereti ezt a részemet.
- Imádom, mikor az én cuccaimban vagy, teljesen beindulok tőle.- súgta a fülembe.
Hátranyúltam és simogatni kezdtem a combját. Éreztem, hogy a popsim már megtette a hatását, de ennél ma sokkal többet kell alkotnom. Hirtelen rámarkoltam a farkára. A hirtelen mozdulattól felnyögött majd szinte a popsimhoz tapasztotta magát. Egy kis ideig simogattam és markolásztam a merevedését, aztán maga felé fordított. Egyszercsak maga felé fordított és óvatosan letűrte a vállamról az ingét, végig simítva ezzel a karomat és a mellem oldalát. Felkapott és a falhoz nyomott, ezt imádom. Teljesen begőzölök tőle. Vadul csókolózni kezdtünk és közben keményen markolászta a fenekem. Majd átvitt a szobámba és az íróasztalomra ültetett. Széttárta a lábam és a belsőcombomat kezdte puszilgatni a térdhajlatomtól felfelé. Kirázott a hideg az izgalomtól. Már majdnem a puncimnál volt, amikor megállt, apró kört írt le a combomon a puszijaival. Az őrületbe akart kergetni, azt várta, hogy könyörögjek.
- Kérlek- nyögtem.
Puszit lehelt a bugyim keresztül a puncimra, aztán lehúzta rólam és végre belekezdett. Először hirtelen belémnyalt, aztán a csiklómat kezdte izgatni, ördögi ügyességgel. Kis idő múlva belémdugta az egyik ujját, majd mégegyet és először óvatosan, majd keményen kezdett ujjazni, miközben a nyelvével is izgatott. Nem kellett sok, hogy a csúcsra érjek, de ettől csak mégjobban elvesztettem az eszem. Lecsúsztam az asztalról és egy gyors mozdulattal letéptem róla a szakadt edző-pólóját. Vadul megcsókolt, aztán én áttértem az arcára, a nyakára, a gyönyörű kockás hasára aztán letérdeltem elé. Pillanatok alatt lerántottam róla a nadrágot, a boxerével együtt. A farka már majdnem teljesen merev volt. Rátettem a kezem, megmarkoltam és kicsit körkörösen mozgatni kezdtem a kezemet fel-le. Aztán a nyelvemmel játszadozni kezdtem a makkján. Teljesen lehúztam a bőrt a farkán és bekaptam. Nyalogattam, puszilgattam és játszadoztam vele. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt.
- Ó Bébi, most megduglak. Olyan keményen, ahogy még sose!- nyögte én pedig egy utolsó puszit nyomtam a farkára, aztán fölálltam.
Megint felemelt és visszarakott az asztalra, óvatosan a puncimhoz illesztette a farkát és egyetlen gyors mozdulattal tövig belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, mert jókora hímtagja teljesen kitöltött belülről.
Mialatt ki-be járt bennem, félkézzel kikapcsolta a melltartómat és a szájába vette a mellbimbómat. A fogával összecsippentette és óvatosan meghúzta. Benyúlt a combom alá és megint a falhoz vágott, egyre keményebben baszott, mert ez nem szeretkezés volt, hanem sokkal keményebb és vadabb vágy annál. Aztán éreztem, hogy elveszti az irányítást a teste felett és artikulálatlanul felnyögött, én még egyszer beletúrtam a hajába és magamhoz húztam a fejét, hogy megcsókoljam. Odavitt az ágyhoz, lefektetett, majd bebújt mellém a takaró alá.
- Nagyon szeretlek, Dávid.-suttogtam és hozzábújtam, olyan szorosan, ahogy csak bírtam.
- Én is téged Kincsem, te vagy a legjobb dolog az életemben.- mondta majd megpuszilta a homlokomat és még jobban magához húzott.


Szextörténet ajánló:


A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....

A kéj nővér


15 éves koromban fura dolog történt... ezt mesélem el nektek.

Másnap hajnalban felébresztett az öcsém.
- Nővérkém. - Ismételgette halkan majd meglökdösött finoman amire felkeltem.
- Igen... mit szeretnél öcsi? - Kérdeztem rá, halkan.
Az arcáról letudtam olvasni hogy rosszat álmodott.
Rá pillantottam az órára és hajnali 3 óra volt.
- Beszélgethetnén....

Perverz szex egy dagadt tanárnővel


Kicsengettek az utolsó óráról, de a tanárnőm azt akarta, hogy maradjak. Mikor mindenki elment, azt mondta, hogy most szeretkezni fog velem, különben elmondja anyuéknak, hogy füvet szívtam pár hete. Tudtam, hogy nincs más választásom, a nő megteszi. Mi a jobb, kirúgás a suliból és verés otthon vagy szex egy dagadt tanárnővel? Ezutóbbinál döntöttem. Ránkzárta az ajtót és összetolt két padot.
....

A felavatás


Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal.Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig....

Délutáni gyors szex


Egy forró délután meglátogattam egy kedves barátnőmet. Már mikor ajtót nyitott rögtön felállt a faszom. Húúúú, nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes mellei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagy....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....
Szextörténet címkék

buli | kéjspricc | minden szögben | beust | városligeti |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.