Karcsi és Niki - A beöntés


Sokáig jártam egy Karcsi nevű sráccal. Igen jó fej volt, nagyokat lehetett vele dumálni, mindenhez hozzá tudott szólni. Szóval nagyon csíptem a hapsit.
Szexuálisan viszont elég furcsa volt. Olyanokat kellett vele játszani, hogy bekötötte a szememet, valamit bedugott a fenekembe, és ki kellett találnom, hogy mi az. Elöször csak toll, ceruza, és hasonlók voltak a feladványok, de később már kiskanál, csavarhúzó nyele és hasonlók is előkerültek. Persze soha nem tudtam kitalálni mi micsoda. Néha majdnem elröhögtem magam, hogy egy egyébként tényleg szuper srác hogy lehet ennyire gyerekes. A dolog nem volt kellemetlen, minden be volt alaposan krémezve, csak egy kis bizsergés volt a fenekem táján, semmi több.
Egyszer éppen rossz hangulatban voltam valamiért, és megmondtam neki, hogy mennyire hülye dolognak tartom ezt a játékot. Nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy rosszul esett neki. Rögtön meg is bántam, hogy szóltam, de már késő volt. Sokáig nem is hívott telefonon. Én untam meg előbb a dolgot, és felhívtam.
Mondtam neki, hogy bármit csinálhat velem, bármit bedughat a fenekembe, csak jelentkezzen már. Hetente két - három alkalommal ki fogom bírni, hogy a fenekembe dugdosson valamit, gondoltam magamban.
Közben többször találkoztunk, moziban voltunk, minden ment úgy mint régen. Egyszer aztán megint kezdődött a játék. Kérdezte, hogy emlékszem - e az ígéretemre. Igazából már rég kiment a fejemből a dolog, de persze igent mondtam.
Megint bekötötte a szemem, levetkőztetett, le kellett nagy terpeszben térdelnem és előrehajolnom. Igen ám, de most ez már nem volt elég, a két csuklómat is összekötötte, és úgy kellett könyökölnöm. Először tiltakoztam, de mindig az ígéretemet emlegette. Nem akartam a srácot elveszíteni, inkább hagytam magam.
Kényelmetlen helyzet volt, de nem tart örökké, gondoltam. Kis idő múlva visszajött, és valami nagy hideg tárgyat tuszkolt a szétterpesztett combjaim közé. Hátrafordítottam a fejem, de semmit nem láttam a kötéstől. Kérdeztem mi az, de nem mondta meg. Akkor még nem tudtam, hogy egy műanyag lavórról van szó.
Szokás szerint egyik ujjával bekrémezte a nyílást, kicsit megforgatta benne az ujját, majd feldugott valamit, ami egy ceruzánál vastagabb volt. Ez egy toll, mondtam büszkén. Várj még, válaszolta. Néhány pillanat múlva valami melegség kezdett áradni belém. Ösztönösen oda akartam nyúlni, de a kezeim össze voltak kötve. Ne ficánkolj, mondta, ha kicsúszik a cső, minden csupa víz lesz. Akkor hagyd abba, mondtam már hangosan, mert a melegség megállíthatatlanul tört bennem utat, és kezdtem magam igen kellemetlenül érezni. Azonnal ki kell mennem, mondtam még hangosabban. A lavórba kiengedheted, válaszolta.
Ne hülyéskedj, mondtam, mindent rögtön összecsinálok. Ahogy felegyenesedtem, rögtön minden nyomás a végbélnyílásomra nehezedett, és nem tudtam tovább visszatartani. Nagy része a lavórba ment, de egy kevés ki is fröcsögött. A cső vége sem volt már bennem, megkönnyebbültem. Összekötött csuklóimmal sikerült a kötést levenni a szememről.
Sosem felejtem el, amit láttam. Karcsi ott állt mögöttem, egyik kezében tartotta a kis tartályt, másikban a cső végét, az arca teljesen ki volt vörösödve, csöpögött róla a veríték, és a szemeivel valahova a végtelenbe bámult. Mintha nem is ő lett volna. Meg sem tudtam szólalni, pedig lett volna mit mondanom.
Ahogy magához tért, lenézett a nadrágjára. Én is követtem a tekintetét. A slicce mellett egy nagy nedves folt volt. Elélveztél, kérdeztem. Nem, mondta, csak kicsit nedves lett. Akkor értettem meg, hogy számára ez a "játék" mennyire izgató. Végre kiszabadította a csuklóimat, gyorsan kiszaladtam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. Mikor visszamentem, már rajta sem volt semmi. Ráguggoltam, és magam vezettem be a fenekembe a fütyijét. Pár mozdulat után már készen is voltunk. Megint mehettem ki a fürdőszobába, a zuhannyal kiöblíteni magam. Mire visszaértem, már aludt.
Nem tudtam haragudni rá. Egy nagy gyereket láttam benne.
Hát ennyi volt a történet. Nem kedveltem meg sem a beöntést, sem a fenékbe dugást, de elfogadom azt hogy van olyan férfi, akit ez nagyon fel tud izgatni.
Néha az ember elvisel egy kis kellemetlenséget a másik kedvéért.


Szextörténet ajánló:


Niki, a dagi kurva


A páromnak van egy teltkarcsú, duci barátnője, Nikolett
Én magam a vékony, törékeny nőket szeretem, lapos hassal, pici, tenyérnyi popsival.
A párom barátnője pedig finoman fogalmazva is zsíros falat.
A kedvesemtől tudom, hogy Niki már több mint 2 éve nem fogott faszt a kezébe, nem hogy belelógatta volna valaki a zsírosbödönbe.
Ami miatt érdekes ez a sztori, hogy hétvégé....

Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....

Egy kis fantázia történet


Végre feltűnt előttük a keskeny erdei ösvény végén a kis rönkház, amely néhány napig az ő kis romantikus fészkük lesz. Ma reggel érkeztek, egész nap az erdőt járták. Ezen a szakaszon csak egymás mögött fértek el, a lány haladt elöl, a fiú mögötte. Nagy nap ez a mai, mivel most először fogják az éjszakát együtt tölteni. A közös hobbijuk, a természetfotózás hozta össze őket, a lány a tájképekért bol....

Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....

Igaz történet, nyilvános szex egy szórakozóhelyen


Szerintem mindenki volt már úgy, hogy vágyakozott egy olyan valaki után, akit soha nem kaphatott meg... És amikor megkapta, az maga volt a tökély! Én egy ilyen történetet írtam le, remélem hiteles lett, elvégre megtörtént, igen velem, de a neveket megváltoztatva, és külső szemlélőkét írtam le. Így könnyebb volt, és íme a történet:

Bandi bá erőtlenül dőlt neki a falnak, még mindig....

Szerelem és egy kis szex


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívlak....
Szextörténet címkék

kínpad | a hugom | lábujjával | Árpi | három lánnyal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.