Titkos szex a szekrényben


– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Kárcsi, miközben húzta magával a lányt. Yvettke kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Kárcsit, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített a szoba felé, és hirtelen nem tudta, hová is bújhatna, hogy ne vegyék észre őket. Végül a gardróbban kötöttek ki, és még éppen jókor hajtották be az ajtót ahhoz, hogy a szobába lépő Nikike és a srác ne vegye őket észre. Igaz, eléggé el voltak egymással foglalva ahhoz, hogy ne is törődjenek másokkal. Nikike volt a házigazda, és a nyomában belépő fiút csak délután ismerte meg, de ahogy Yvettke az ajtó résén át látta, ez nem akadályozta meg őt egy kis flörtölésben. A fiú hátulról szorosan hozzátapadt, és a nyakát csókolgatta, miközben kezei a barna lány hasát simogatták. Néha a matató ujjai felkalandoztak a mellekig, de inkább csak jelezték a fiú vágyait, mint valóban meg is érintették volna a kerek halmokat.

– Ugye, ezek nem… – hallotta a háta mögül Kárcsi kicsit döbbent suttogását. Pontosan erre gondolt ő is. Nem volt kedve végignézni barátnőjét szeretkezés közben, főleg egy idegen férfivel a háta mögött. Még sose látott mást szeretkezni élőben, és félt, hogyan reagálna. Ráadásul bár Kárcsi jóképű volt, és igazán tetszett neki, egyelőre nem akart még ennyire intim viszonyba kerülni vele. A szobába is csak beszélgetni jöttek fel, lent túl nagy volt a zaj és túl sok volt a kapatos alak ahhoz, hogy nyugodtan beszélgethessenek egymással. Felajánlotta, hogy körbevezeti a házban a fiút, így nyugodtabban cseveghetnek egymással. Álmában sem gondolt arra, hogy éppen Nikike hálószobájában „lepik meg” őket. Nem volt mit tenni, a gardróbban kellett kivárni az események végét, a kíváncsiság pedig erős volt ahhoz, hogy magukra zárják az ajtót, és ne kukkoljanak. Végül is, mit csinálhatnának a sötét szekrényben, beszélgetni nem tudnak, mert meghallhatják őket, ahhoz meg nem volt túl mély az ismeretségük, hogy csak üljenek, és nézzék egymást. Így nem maradt más, mint az ajtó résén át figyelni, ahogy Nikike hátrafordul és megcsókolja a fiút.

A srác keze már a házigazda fenekét simogatta, míg Nikike lehúzta a fiú pólóját, és a mellkasát csókolgatta. Ahogy a mellbimbóit érte az ajka, a srác felnyögött, és belemarkolt a lány fenekébe. Yvettke elkerekedett szemekkel figyelte, amint a pár egyre közelebb kerül egymáshoz, és érezte, ahogy Kárcsi hátulról hozzányomódik. Érezte a fiú vágyát a nadrágon át is, próbált tőle elhúzódni, jelezve, ő nem hajlandó olyanokra, mint Nikike, de nem volt már helye. Kárcsi a vállára tette a kezét, és finoman a nyakát simogatta a hüvelykujjával, miközben ő is a kinti párt figyelte. Nikike közben már az ágyon ült, a fiú előtte térdepelt, és a hasát csókolgatta. Szája néha feljebb kalandozott, és így szép lassan lehúzta a barna lányról a felsőjét. Nikike ott ült kipirultan az ágyon, már csak a farmerja volt rajta, előtte pedig a fiú térdepelt, és álmélkodva nézte a lány kerek melleit. Aztán az egyikhez hajolt, szája rátapadt a keményedő bimbóra, és szívni kezdte. Nikike felnyögött az élvezettől, a fiú hajába túrt, és húzta magára a srác fejét.

Yvettke a szekrényben érezte, ahogy egyre jobban felizgul a látottaktól. Kárcsi keze is egyre serényebb lett, már a hátát simogatta. Körkörösen járt a fiú keze, néha, mintegy jelzésszerűen előremerészkedett, és megérintette a melleit is. Ettől Yvettke egy picit összerázkódott, de nem szólt semmit. A szobában eközben Nikike–ről lekerült a nadrág, fehér bugyijában ült a fiú előtt, aki szorgosan csókolgatta a combjait, a hasát, és néha az ágyékát is. A barna lány behunyta szemét, fejét hátrahajtotta, és úgy élvezte, ahogy a srác mohó szája a bugyiján keresztül az ágyékára tapad. Sokáig nem is lehetett mást látni, mint hogy a fiú Nikike előtt térdel, keze és nyelve fürgén dolgozik, míg a lány egyre hangosabban nyöszörög. Végül egy hatalmas nyögés kíséretében kiszakadt belőle az orgazmus, egész teste megrándult, ágyékát a férfi arcának nyomta, és hangosan hörögve élvezett.

Kárcsi közben egyre bátrabban simogatta Yvettke hátát, keze le–lecsúszott a lány popsijáig, majd finoman belemarkolt. Yvettke hallotta, ahogy halkan felnyög a férfi, és tudta, mennyire vágyakozik az öle után.A lány is egyre jobban kívánta Kárcsit, már nem húzódott el sőt szinte doromboló kiscicaként bújt hozzá. Yvettke fehér alapon piros nagy virágmintás ruhát viselt, ami a térde fölött ért véget. Eleinte bánta, hogy ennyire közel van hozzá a fiú, és ő ennyire kiszolgáltatott ruhában hajlong előtte, de most már kifejezetten örült ennek. Kárcsi óvatosan felhúzta a szoknyát, minden mozdulata tétova volt, mintha attól félne, Yvettke bármikor leállíthatja, és kirohanhat a gardróbból, megtörve a varázst. De a lánynak eszébe sem jutott megállítani a férfi kezét, ár ő is rettentően kívánta az érintését. Kárcsi ekkor megcsókolta a fülcimpáját, majd forró ajkai a lány nyakára, vállára vándoroltak. Yvettke behunyta a szemét, és halk nyögésekkel élvezte a történteket. Amilyen gyengéden csókolta, olyan keményen markolta meg a fenekét Kárcsi, és abban a pillanatban egy aprót harapott a lány vállgödrébe. A szőke lány térdei megremegtek, majdnem felsikoltott, de sikerült visszatartania a lélegzetét, és csak egy halk oooh hagyta el a száját.

Kárcsi felbátorodott, és óvatosan, lassan folytatta a lány kényeztetését. Egyik keze a fenekét simogatta, ujjai be–benyúltak a bugyi alá is, megérintve a forró szeméremajkakat, másik keze közben a lánykép melleit kereste. A ruhán és a melltartón keresztül meg is érintette a már megkeményedett bimbókat, mire Yvettke úgy rázkódott össze, mint akit áramütés ért. Fejével hátrafordult, és a szája a fiú száját kereste, hogy hosszú, forró csókban forrjanak össze.
– Ez az! De jól csinálod – hallotta a szobából a férfi hangját, és ahogy odanézett, látta, Nikike az ágy előtt térdel, és nagy átéléssel szopja a férfi farkát. A hosszú kemény pénisz ütemesen tűnt el a barna lány szájában, aki közben egyik kezével a golyókat masszírozta. Yvettke teljesen megfeledkezett arról, mi történik vele, annyira elmerült a látványban, hogy barátnőjét, akivel már évek óta ismerik egymást egy új oldaláról ismeri meg. Eddig el sem tudta képzelni, milyen lehet Nikike az ágyban, most meg látta, ahogy meztelenül térdepel egy fiú előtt, és a farkát szopja. A srác a fejét fogta, és úgy irányította a lányt, bár Nikike tapasztaltan tartotta a szájában a hímvesszőt.

Yvettke ekkor valami furcsa melegséget érzett a lába között, és rájött, Kárcsi térdelt le, hogy ágyékát csókolgassa. Érezte, ahogy a fiú elhúzza a tangáját a puncija elől, majd belenyal a nedves ölébe. Legszívesebben sikoltozott volna hangosan, de inkább beharapta száját, és csukott szemmel adta át magát az élvezetnek. Egyik keze a mellét simogatta a ruháján át, és érezte, ahogy a gyönyör lassan elönti testét. Kárcsi a comb és a punci találkozásánál lévő völgyet kezdte nyalogatni, ajkaival óvatosan megnyalintotta puncijának nyílását. Yvettke úgy érezte, már nem bírja tovább.
– Csináld, ne hagyd… abba! – suttogta halkan. Kárcsi ekkor nyelvével szétválasztotta a szeméremajkait, és végigfuttatta köztük, majd lassan bedugta a hüvelyébe, és dugni kezdte vele. Anna egyre kevésbé bírta elviselni az érzést, azt kívánta, bárcsak a csiklóját nyalogatná a férfi. Kárcsi tudta ezt, és előbb óvatosan az ujjaival izgatta a csiklót, majd a nyelve is átvándorolt. Nyelvét erősen nekinyomta, majd a csiklóhoz verdeste gyors ütemben, miközben egyik ujját a lány hüvelyébe tolta. Anna az ujját harapta, hogy ne sikítson gyönyörében, aztán érezte, hogy nem tud tovább parancsolni a testének, lábai megremegtek, és élvezni kezdett.

Ha egyedül lett volna, valószínűleg üvölt a kéjtől, így azonban megpróbálta magába fojtani a hangokat. Mikor kinyitotta szemét, homályosan látta, ahogy Nikike éppen megragadja a srác botját, fölé térdel, és lassan magába vezeti. A barna lány egy hatalmas sóhajjal nyugtázta a srác méreteit, aki hörgött miközben a forró lyukba hatolt. Nikike lassan ereszkedett a farokra, Yvettke jól látta, ahogy a kemény pénisz eltűnik a lányban. Szinte érezte magában a feszítést, a keménységet, ahogy a makk utat tör magának a belsejében. Bár most élvezett el, ismét beleremegett a látványba. Ekkor tudatosult benne, hogy ő is hasonlót érez. Kárcsi ismét mögötte állt, lehúzta a nadrágját, és kőkemény farkát a hüvelyéhez illesztette. Egyelőre csak a makkjával simogatta a bejáratot, amit Yvettke halk sóhajjal nyugtázott, majd finoman hátratolta a fenekét. A férfi lassan haladt befelé a forró hüvelybe, és a lány minden egyes centit kiélvezett, míg egészen tövig nem ért benne. Yvettke elkerekedett szemmel, egy halk oooh–val nyugtázta, hogy Kárcsi farka nagyobb annál, amire számított. Ám az igazán kellemes meglepetés a keménysége volt. Érezte, ahogy a fiú makkja feszíti belül, és teljesen kitölti forró ölét. Kárcsi megragadta a derekát, és nagyon óvatosan mozogni kezdett. Szinte teljesen kihúzta a farkát, majd egy gyorsabb mozdulattal visszalökte.

Yvettke, miközben az ajtóba kapaszkodott, elhomályosuló tekintettel nézte, ahogy Nikike egyre gyorsabban lovagol a pasiján, majd négykézlábra ereszkedik előtte, és a fickó hátulról nyomja belé a kemény farkát. A szőke lány nézte, ahogy Nikike az ágy mellé térdel, a pasi fölé guggol, megragadja a farkát, és belenyomja a lányba. Nikike hangosan nyögött, ahogy a pénisz egyre beljebb hatolt.
– Nyomjad, te csődör! Baszd szét a puncimat! Aaah… - aztán élvezd tele!
– Gyere! – lihegte egyre hangosabban, és ez szemmel láthatóan tüzelte a srácot, aki iszonyatos iramban kefélte a lányt. Yvettke azonban ebből egyre kevesebbet vett észre, mert mögötte Kárcsi is nagyobb iramra kapcsolt. Most már teljes erejével vágta bele a farkát, miközben egyik kezével a vállánál fogva húzta magára a lányt. Yvettke előrenyúlt, és megérintette a csiklóját, amitől szinte abban a pillanatban elélvezett.

Teste görcsösen rándult össze, és csak Kárcsi erős karjának köszönhette, hogy nem rogyott a földre. De alig hogy elélvezett, a fiú máris kihúzta belőle a farkát, és csak annyit bírt hörögni: A szádba akarok…, Yvettke pedig tudta, mit vár tőle a fiú. Letérdelt elé gyorsan, és hagyta, hogy a kemény farokból az összes sperma a szájába áramoljon. Érezte, ahogy a sós íz lassan megtölti a száját, és Kárcsi remegése is alábbhagy. Hallotta, ahogy a szobában is egyszerre hörög Nikike és a fiú, és tudta, most élveztek el ők is. Igyekezett rendbe szedni magát, ám ekkor szinte teljesen közelről hallotta meg Nikike hangját, aki az ajtóban állt, és csak mosolyogva ennyit mondott: Most már előjöhettek.


Szextörténet ajánló:


Kórházi perverziók
A történet úgy kezdődött, hogy egyszerű kivizsgálás miatt pár napra be kellett feküdnöm a kórházba. Akkoriban egyedül tengettem az életem, és ezért elég sokszor végeztem önkielégítést. Az első, a kórházban töltött hajnalon erős merevedéssel ébredtem fel. Körbenéztem, a szobámban rajtam kívül csak egy beteg volt, de ő még aludt. Ránéztem az órámra, hajnali fél három volt. Megfogtam ....

A legjobb barátnők, leszbi történet


Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.

Szextúra


Barátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem....

Apu megdugott


40 éves vagyok. A munka miatt ritkán járok haza. Az uram bérel nekem egy kis lakást nem messze az otthontól, ahol dolgozom. Amikor nem tudok hazamenni, van, hogy ők jönnek le hozzám. Az egyik hétvégén nem tudtam hazamenni, mert még szombat délután is volt munkám, ezért apám eljött meglátogatni. Az uram nem tudott jönni, mert nagyon megfázott és nem akarta rám ragasztani a betegséget. Mire hazaérte....

Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi má....

Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni ....Szextörténet címkék

rönk | kismellű | nogyogyasz | csinos lány | Öt hét |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.