Titkos szex a szekrényben


– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Kárcsi, miközben húzta magával a lányt. Yvettke kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Kárcsit, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített a szoba felé, és hirtelen nem tudta, hová is bújhatna, hogy ne vegyék észre őket. Végül a gardróbban kötöttek ki, és még éppen jókor hajtották be az ajtót ahhoz, hogy a szobába lépő Nikike és a srác ne vegye őket észre. Igaz, eléggé el voltak egymással foglalva ahhoz, hogy ne is törődjenek másokkal. Nikike volt a házigazda, és a nyomában belépő fiút csak délután ismerte meg, de ahogy Yvettke az ajtó résén át látta, ez nem akadályozta meg őt egy kis flörtölésben. A fiú hátulról szorosan hozzátapadt, és a nyakát csókolgatta, miközben kezei a barna lány hasát simogatták. Néha a matató ujjai felkalandoztak a mellekig, de inkább csak jelezték a fiú vágyait, mint valóban meg is érintették volna a kerek halmokat.

– Ugye, ezek nem… – hallotta a háta mögül Kárcsi kicsit döbbent suttogását. Pontosan erre gondolt ő is. Nem volt kedve végignézni barátnőjét szeretkezés közben, főleg egy idegen férfivel a háta mögött. Még sose látott mást szeretkezni élőben, és félt, hogyan reagálna. Ráadásul bár Kárcsi jóképű volt, és igazán tetszett neki, egyelőre nem akart még ennyire intim viszonyba kerülni vele. A szobába is csak beszélgetni jöttek fel, lent túl nagy volt a zaj és túl sok volt a kapatos alak ahhoz, hogy nyugodtan beszélgethessenek egymással. Felajánlotta, hogy körbevezeti a házban a fiút, így nyugodtabban cseveghetnek egymással. Álmában sem gondolt arra, hogy éppen Nikike hálószobájában „lepik meg” őket. Nem volt mit tenni, a gardróbban kellett kivárni az események végét, a kíváncsiság pedig erős volt ahhoz, hogy magukra zárják az ajtót, és ne kukkoljanak. Végül is, mit csinálhatnának a sötét szekrényben, beszélgetni nem tudnak, mert meghallhatják őket, ahhoz meg nem volt túl mély az ismeretségük, hogy csak üljenek, és nézzék egymást. Így nem maradt más, mint az ajtó résén át figyelni, ahogy Nikike hátrafordul és megcsókolja a fiút.

A srác keze már a házigazda fenekét simogatta, míg Nikike lehúzta a fiú pólóját, és a mellkasát csókolgatta. Ahogy a mellbimbóit érte az ajka, a srác felnyögött, és belemarkolt a lány fenekébe. Yvettke elkerekedett szemekkel figyelte, amint a pár egyre közelebb kerül egymáshoz, és érezte, ahogy Kárcsi hátulról hozzányomódik. Érezte a fiú vágyát a nadrágon át is, próbált tőle elhúzódni, jelezve, ő nem hajlandó olyanokra, mint Nikike, de nem volt már helye. Kárcsi a vállára tette a kezét, és finoman a nyakát simogatta a hüvelykujjával, miközben ő is a kinti párt figyelte. Nikike közben már az ágyon ült, a fiú előtte térdepelt, és a hasát csókolgatta. Szája néha feljebb kalandozott, és így szép lassan lehúzta a barna lányról a felsőjét. Nikike ott ült kipirultan az ágyon, már csak a farmerja volt rajta, előtte pedig a fiú térdepelt, és álmélkodva nézte a lány kerek melleit. Aztán az egyikhez hajolt, szája rátapadt a keményedő bimbóra, és szívni kezdte. Nikike felnyögött az élvezettől, a fiú hajába túrt, és húzta magára a srác fejét.

Yvettke a szekrényben érezte, ahogy egyre jobban felizgul a látottaktól. Kárcsi keze is egyre serényebb lett, már a hátát simogatta. Körkörösen járt a fiú keze, néha, mintegy jelzésszerűen előremerészkedett, és megérintette a melleit is. Ettől Yvettke egy picit összerázkódott, de nem szólt semmit. A szobában eközben Nikike–ről lekerült a nadrág, fehér bugyijában ült a fiú előtt, aki szorgosan csókolgatta a combjait, a hasát, és néha az ágyékát is. A barna lány behunyta szemét, fejét hátrahajtotta, és úgy élvezte, ahogy a srác mohó szája a bugyiján keresztül az ágyékára tapad. Sokáig nem is lehetett mást látni, mint hogy a fiú Nikike előtt térdel, keze és nyelve fürgén dolgozik, míg a lány egyre hangosabban nyöszörög. Végül egy hatalmas nyögés kíséretében kiszakadt belőle az orgazmus, egész teste megrándult, ágyékát a férfi arcának nyomta, és hangosan hörögve élvezett.

Kárcsi közben egyre bátrabban simogatta Yvettke hátát, keze le–lecsúszott a lány popsijáig, majd finoman belemarkolt. Yvettke hallotta, ahogy halkan felnyög a férfi, és tudta, mennyire vágyakozik az öle után.A lány is egyre jobban kívánta Kárcsit, már nem húzódott el sőt szinte doromboló kiscicaként bújt hozzá. Yvettke fehér alapon piros nagy virágmintás ruhát viselt, ami a térde fölött ért véget. Eleinte bánta, hogy ennyire közel van hozzá a fiú, és ő ennyire kiszolgáltatott ruhában hajlong előtte, de most már kifejezetten örült ennek. Kárcsi óvatosan felhúzta a szoknyát, minden mozdulata tétova volt, mintha attól félne, Yvettke bármikor leállíthatja, és kirohanhat a gardróbból, megtörve a varázst. De a lánynak eszébe sem jutott megállítani a férfi kezét, ár ő is rettentően kívánta az érintését. Kárcsi ekkor megcsókolta a fülcimpáját, majd forró ajkai a lány nyakára, vállára vándoroltak. Yvettke behunyta a szemét, és halk nyögésekkel élvezte a történteket. Amilyen gyengéden csókolta, olyan keményen markolta meg a fenekét Kárcsi, és abban a pillanatban egy aprót harapott a lány vállgödrébe. A szőke lány térdei megremegtek, majdnem felsikoltott, de sikerült visszatartania a lélegzetét, és csak egy halk oooh hagyta el a száját.

Kárcsi felbátorodott, és óvatosan, lassan folytatta a lány kényeztetését. Egyik keze a fenekét simogatta, ujjai be–benyúltak a bugyi alá is, megérintve a forró szeméremajkakat, másik keze közben a lánykép melleit kereste. A ruhán és a melltartón keresztül meg is érintette a már megkeményedett bimbókat, mire Yvettke úgy rázkódott össze, mint akit áramütés ért. Fejével hátrafordult, és a szája a fiú száját kereste, hogy hosszú, forró csókban forrjanak össze.
– Ez az! De jól csinálod – hallotta a szobából a férfi hangját, és ahogy odanézett, látta, Nikike az ágy előtt térdel, és nagy átéléssel szopja a férfi farkát. A hosszú kemény pénisz ütemesen tűnt el a barna lány szájában, aki közben egyik kezével a golyókat masszírozta. Yvettke teljesen megfeledkezett arról, mi történik vele, annyira elmerült a látványban, hogy barátnőjét, akivel már évek óta ismerik egymást egy új oldaláról ismeri meg. Eddig el sem tudta képzelni, milyen lehet Nikike az ágyban, most meg látta, ahogy meztelenül térdepel egy fiú előtt, és a farkát szopja. A srác a fejét fogta, és úgy irányította a lányt, bár Nikike tapasztaltan tartotta a szájában a hímvesszőt.

Yvettke ekkor valami furcsa melegséget érzett a lába között, és rájött, Kárcsi térdelt le, hogy ágyékát csókolgassa. Érezte, ahogy a fiú elhúzza a tangáját a puncija elől, majd belenyal a nedves ölébe. Legszívesebben sikoltozott volna hangosan, de inkább beharapta száját, és csukott szemmel adta át magát az élvezetnek. Egyik keze a mellét simogatta a ruháján át, és érezte, ahogy a gyönyör lassan elönti testét. Kárcsi a comb és a punci találkozásánál lévő völgyet kezdte nyalogatni, ajkaival óvatosan megnyalintotta puncijának nyílását. Yvettke úgy érezte, már nem bírja tovább.
– Csináld, ne hagyd… abba! – suttogta halkan. Kárcsi ekkor nyelvével szétválasztotta a szeméremajkait, és végigfuttatta köztük, majd lassan bedugta a hüvelyébe, és dugni kezdte vele. Anna egyre kevésbé bírta elviselni az érzést, azt kívánta, bárcsak a csiklóját nyalogatná a férfi. Kárcsi tudta ezt, és előbb óvatosan az ujjaival izgatta a csiklót, majd a nyelve is átvándorolt. Nyelvét erősen nekinyomta, majd a csiklóhoz verdeste gyors ütemben, miközben egyik ujját a lány hüvelyébe tolta. Anna az ujját harapta, hogy ne sikítson gyönyörében, aztán érezte, hogy nem tud tovább parancsolni a testének, lábai megremegtek, és élvezni kezdett.

Ha egyedül lett volna, valószínűleg üvölt a kéjtől, így azonban megpróbálta magába fojtani a hangokat. Mikor kinyitotta szemét, homályosan látta, ahogy Nikike éppen megragadja a srác botját, fölé térdel, és lassan magába vezeti. A barna lány egy hatalmas sóhajjal nyugtázta a srác méreteit, aki hörgött miközben a forró lyukba hatolt. Nikike lassan ereszkedett a farokra, Yvettke jól látta, ahogy a kemény pénisz eltűnik a lányban. Szinte érezte magában a feszítést, a keménységet, ahogy a makk utat tör magának a belsejében. Bár most élvezett el, ismét beleremegett a látványba. Ekkor tudatosult benne, hogy ő is hasonlót érez. Kárcsi ismét mögötte állt, lehúzta a nadrágját, és kőkemény farkát a hüvelyéhez illesztette. Egyelőre csak a makkjával simogatta a bejáratot, amit Yvettke halk sóhajjal nyugtázott, majd finoman hátratolta a fenekét. A férfi lassan haladt befelé a forró hüvelybe, és a lány minden egyes centit kiélvezett, míg egészen tövig nem ért benne. Yvettke elkerekedett szemmel, egy halk oooh–val nyugtázta, hogy Kárcsi farka nagyobb annál, amire számított. Ám az igazán kellemes meglepetés a keménysége volt. Érezte, ahogy a fiú makkja feszíti belül, és teljesen kitölti forró ölét. Kárcsi megragadta a derekát, és nagyon óvatosan mozogni kezdett. Szinte teljesen kihúzta a farkát, majd egy gyorsabb mozdulattal visszalökte.

Yvettke, miközben az ajtóba kapaszkodott, elhomályosuló tekintettel nézte, ahogy Nikike egyre gyorsabban lovagol a pasiján, majd négykézlábra ereszkedik előtte, és a fickó hátulról nyomja belé a kemény farkát. A szőke lány nézte, ahogy Nikike az ágy mellé térdel, a pasi fölé guggol, megragadja a farkát, és belenyomja a lányba. Nikike hangosan nyögött, ahogy a pénisz egyre beljebb hatolt.
– Nyomjad, te csődör! Baszd szét a puncimat! Aaah… - aztán élvezd tele!
– Gyere! – lihegte egyre hangosabban, és ez szemmel láthatóan tüzelte a srácot, aki iszonyatos iramban kefélte a lányt. Yvettke azonban ebből egyre kevesebbet vett észre, mert mögötte Kárcsi is nagyobb iramra kapcsolt. Most már teljes erejével vágta bele a farkát, miközben egyik kezével a vállánál fogva húzta magára a lányt. Yvettke előrenyúlt, és megérintette a csiklóját, amitől szinte abban a pillanatban elélvezett.

Teste görcsösen rándult össze, és csak Kárcsi erős karjának köszönhette, hogy nem rogyott a földre. De alig hogy elélvezett, a fiú máris kihúzta belőle a farkát, és csak annyit bírt hörögni: A szádba akarok…, Yvettke pedig tudta, mit vár tőle a fiú. Letérdelt elé gyorsan, és hagyta, hogy a kemény farokból az összes sperma a szájába áramoljon. Érezte, ahogy a sós íz lassan megtölti a száját, és Kárcsi remegése is alábbhagy. Hallotta, ahogy a szobában is egyszerre hörög Nikike és a fiú, és tudta, most élveztek el ők is. Igyekezett rendbe szedni magát, ám ekkor szinte teljesen közelről hallotta meg Nikike hangját, aki az ajtóban állt, és csak mosolyogva ennyit mondott: Most már előjöhettek.


Szextörténet ajánló:


A félrelépés


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Diával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett ki r....

Szexfantázia és lábfétis


40-es korosztálya ellenére nagyon csinos. Néhány külső jellemzés: vörös, vállig érő haj, hatalmas, szexy ajkak, tökéletes alak. Mellei nem nagyok, viszont pont így tökéletesek.

A fantáziálásom vele nem is olyan rég kezdődött. Májusban egy kétnapos osztálykiránduláson vettünk részt, ahol a legizgatóbb jelenet este történt.

A bejött a szobánkba ellenőrizni minket (az éj....

Délután szexmasszázs


Elegem volt a napból. Az éjszaka alig aludtam, bolondos álmok űzték el nyugalmam, és reggelre egy halom zűrös ügyet találtam az asztalomon. Nyugalomra, csendre és békére vágytam. Szerettem volna, ha valaki kimasszírozza testemből a feszültséget. A liftbe szállva lehunytam szemem és elképzeltem, ahogy meztelenül fekszem egy masszázságyon, halk zene simogatja fülem, és az illóolajos mécses kényeztet....

A feleségem fogdosása


A feleségem fogdosása

Egy hegyi kis faluba bementünk a nejemmel meginni egy colát.


Persze a pultnál sokan voltak és a feleségem odaszólt hátra fogdossák a seggemet,Megkérdeztem jól esik.válasz nagyon,mert már a bugyimba is bent van.Mire megkapta az italát hátulról valaki seggbe kefélte. Ezután jött ki a tömegbõl és közölte velem ezentúl sose hordok bugyit mert olyan....

A bepisilés


Mint minden ember, ébredéskor nekem is első dolgom meglátogatni a mellékhelyiséget. Volt, hogy elviselhető ingerek közepette, de megesett, hogy úgy kellett, hogy ficánkolva tettem meg a wc-ig vezető utat.

Viszont most szombaton szokatlan dolog történt. Ahogy felébredtem, nem a szokásos pisilhetnék jött rám - hanem azt éreztem, hogy szét fog robbanni a hólyagom. Sosem éreztem ilyent,....

Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....
Szextörténet címkék

megbaszlak | fehernemu | cigányok | sissy | nagyon utáltam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.