Erotikus történet III


Az előző nap együtt töltött délutánjának utófényei még mindig egész lényéből sugárzottak, s ez különösképp kitűnt szikrázó szeméből és széles mosolyából. Semmi sem önthetett volna több életet belé, mint az a féktelen szeretkezés azzal a férfival, akit teljes szívéből imádott. Életében ugyan nem sok más dologban volt biztos, de ebben az egyben igen.
Az utóbbi időben azonban mindketten olyannyira elfoglaltak voltak, hogy szeretkezésre nem jutott idejük, és sajnos ez már megszokottá vált.
Tegnap reggel a férfi korán kelt, és azzal volt elfoglalva, hogy kifessen a lépcsőház alatt, Susan pedig – aki sosem volt tétlen – fogta magát és felásta a virágágyásokat. A nap melegen sütött arcára és hátára, miközben a nyirkos talajba vájta ásóját. Nedves földrögök hullottak le az ásóról, az agyag illata szinte gőzölgött. Miközben a tél utolsó maradványait gereblyézte el a pázsitról, fölöttébb izgatónak találta lábának és csípőjének ringó mozgását, s erről mindjárt eszébe jutott kettejük lanyha szerelmi élete.
Elmélázva állt meg a gereblyére támaszkodva és a fészer mellett virágzó élénksárga hortenziákat nézte.
Aztán folytatta a munkáját, arcán mosollyal. A csiklója lüktetett, és érezte, ahogy átnedvesedik a lábai közt. Aztán elindult a fészerhez, eközben lehámozta magáról ruháit, elővette mobiltelefonját és tárcsázta otthoni számukat. Mikor Jon felvette a kagylót, ő reszkető hangon kezdett beszélni – hisz tudták róla jól, mennyire fél a rágcsálóktól.
– Drágám, bementem a fészerbe a metszőollóért, és egeret láttam. Itt állok hátul a festékesdobozokon, és meg sem merek moccanni!
– Jövök rögtön! – felelte Jon, és többéves gyakorlatának köszönhetően sikerült visszafojtania röhögését… de épphogy csak!
Susan letette a mobiltelefont, a hortenziaágakat pedig lábai és hasa elé húzta, arcán sugárzó várakozással. Hallotta, hogy Jon közeleg, majd felrántja az ajtót és azt mondja.
– Hogy az ördögbe szökjön ki az a szerencsétlen egér, ha egyszer becsukod az ajtót… – és itt elakadt, mikor meglátta Susan arcán azt a kifejezést és a sárga virágokkal takart meztelenségét.
– Vetkőzz le gyorsan és térdelj le, vagy sohasem tudod meg, mit hagysz ki!
Mire a nő befejezte ezt a mondatot, Jon nadrágja már a térdéig csúszott le, pénisze pedig bizsergett a türelmetlen várakozástól. Susan gyengéden meglegyintette azt az egyik zsenge ággal. A férfi fasza válaszképpen lüktetni kezdett. Ruháit a padlóra szórta, azokra térdelt, aztán felpillantott Susanra, így jelezve, hogy készen áll. A nőnek több sem kellett; felkapott egy kis köteg ágat és odaállt a férfi mellé, aztán a vesszőköteget végighúzta testén a kerek seggétől a széles válláig. Majd azzal töltötte kedvét, hogy először gyengéden, majd minden csapással keményebben ütlegelte a remek formájú segget, míg az ugyanolyan vörösre változott, mint a férfi mellkasa és arca az izgalomtól. Ekkor a virágba borult vesszőket végigfuttatta Jon két lábszárán, gondosan ügyelve, hogy a herezacskói se maradjanak ki. A férfi karjai reszkettek, és zihálva szedte a levegőt.
Susan is érezte csiklója bizsergését és szeméremajkának duzzadását az izgalomtól. Most odaállt Jon elé, lábát széttárta, kezével végigsimított hasán, behajlított ujjaival hatolt a puncijába, aztán vissza, a gyönyör fészkét simogatva.
Jon buja nézéssel meredt rá, és az mormolta:
– Csináld csak, Susan, csináld kérlek!
Susan már túl közel jutott a csúcshoz, és nem szándékozott megállni csak azért, hogy tovább hergelje Jont, így aztán teljesen begerjedve, sebesen dörzsölgette magát a beteljesedésig. Teste hevesen reszketett, Jon legnagyobb gyönyörűségére. Hisz már sokszor elmondta Susannak, menynyire beizgul azon, ha nézheti, amint a nő kielégíti önmagát.
Meglátása szerint egy teljesen felszabadult, önfeledt nőt figyelni már önmagában véve is kéjérzet.
Miután magához tért, Susan figyelme most Jonra irányult… ki akarta elégíteni a férfit. Tudta, mit kell tennie, ami a legjobb, ezért most a hortenziaágakat végighúzta lábszárain, gondosan ügyelve arra, hogy a virágok súrolják nedves szeméremajkait, saját nedvével vonva be azokat, aztán elhúzta az ágakat az arca előtt.
Jon a sarkain ült, mohón figyelve a nőt, pénisze duzzadtan meredt felfelé és időnként hozzáütődött hasfalának. Ez felcsigázta Susant és most megdörzsölte önmagát, benedvesítve ujjhegyeit, s úgy körözött velük a mellbimbói körül. A bimbók már keményen álltak, csillogtak a rájuk dörzsölt nedűtől, belőlük bizsergés áradt a már amúgy is szinte sajgó csiklójába.
Jon elhelyezkedett ülő helyzetbe, és kezét kinyújtva érintette meg Susant. Két tenyerét Susan belső combjaira helyezve, dörzsölő mozdulatokkal haladt felfelé, a nő pedig széttárta lábát, hogy a helyet adjon a férfi nedves szájának. Jon a sikamlós szeméremajkak közé merítette nyelvét, ki-be húzogatva, majd gyengéden kezdte ujjaival dörzsölni a csiklót. Susan kisvártatva ritmikusan ringatta csípőjét, a férfi ujjainak dörgölőzve. Aztán megfordult és az öreg fiókos szekrénynek támaszkodott, majd méltatlankodva nyafogott, mikor a férfi abbahagyta a csiklójával játszadozást, de csak azért, hogy felállhasson. Így állva préselte magát Susannak, és karjával átölelve őt csúsztatta le ujjait, aztán be abba a nedves hüvelybe, mire a nő a férfi kemény dákóján kezdte riszálni a seggét. Jon most kezét a nő csípőjére téve hajolt hátra annyira, hogy térdét berogyassza és úgy helyezkedjen el, hogy a faszát Susan lábai közé csúsztathassa. Azután – mint mindig – most is gyengéden, de határozottan ringatózott előre-hátra, kemény faszával dörgölve Susan csiklóját. Most nekidőlt a nőnek, a farka továbbra is keményen feszült a szeméremajkaknak, és eközben csókolgatta Susan tarkóját, mire a nő seggét hátratolva feszítette azt Jon hasának, így ösztökélve őt arra, hogy abba a szaftos nyílásba hatoljon.
Jon jól tudta, hogy Susan már alig várja őt, így hát képtelen volt tovább türtőztetni magát, s egyetlen sikamlós lökéssel a nőbe tolta hímtagját.
Susan előre-hátra lökte seggét a férfi faszán csúszkálva és a csiklóját dörgölő ujjaknak feszülve, miközben Jon másik kezével a mellét markolászta és viszonozta a nő csípőjének ritmusos ringatózását a maga kemény lökéseivel. Az egész örökkévalóságnak tűnt, míg mindössze néhány másodperc múltán egyszerre jutottak el az örömteli kielégülésig.
Ma reggel Susan egyedül ébredt. Jon vánkosa még meleg volt, de már csak egy üzenetet talált a reggeliző asztalon. A reggeli napfény beszűrődött a félig elhúzott sötétítőfüggönyökön, árnyékot vetve a darab papírra. Igyekezetében, hogy arrébb lépjen a fénybe, majdnem rálépett a macskájukra, Tazre. Az állat a lábainak dörgölőzött.
– „Találkozunk a Tazwell istállóban 12-kor. Szeretlek.” – Ezt az üzenetet azonban nem írta, hanem rajzolta. Két szem hevenyészett körvonala, egy „U”, a macskájuk egy kút (well) mellett, aztán egy óra, mely pontosan 12-őt mutatott, végül egy szív és egy újabb „U”. Susan elmosolyodott magában ezen a sajátos stíluson, hiszen épp ez volt az, ami életben tartotta a férfi iránti lángolását. Az ilyen apróságok, melyek jelezték, hogy Jon hajlandó időt fordítani erre is, nem csak arra, hogy szimpla üzenetet írjon. Tíz éve voltak már együtt, és az efféle gesztusok mindig elvarázsolták. Miután végzett reggeli teendőivel, összekészült és indult dolgozni, közben nem feledkezett el arról, hogy kocsijába tegye a csizmáit és egy váltás ruhát, hogy munka után azonnal átöltözhessen, aztán irány egyenesen az erdő.
Hajtott a kocsival, amilyen gyorsan csak a forgalom engedte, elképedten attól, hogy a csúcsforgalom évről évre korábban kezdődik.
A gyenge tavaszi napfény és a melegen simogató levegő láthatólag mindenkit előcsalt a téli álomból, és ahogy a fa kirügyezik, úgy derült mindenki jobb kedvre. Nem túl gyakran esett meg, hogy a kocsisorok szétnyíltak és hagyták őt behajtani a körforgalomba, de ez a mai nap kivételesnek tűnt! Őt most boldogság töltötte el, és talán maga ez a tény helyezett mindent örömteli megvilágításba, még a kocsik hörgését is, mely máskor mindig bosszúsággal tölti el végig az úton.
Már látta az istálló tetejét, mikor befordult az útra. Leparkolt, aztán odasétált az istálló elé épült verandához, ahol mostanára már modern kávézó volt, házilag sütött pékárukkal, befőttekkel és almaborral a kínálatban. Jon most ellépett a pulttól, melynek eddig támaszkodott, és lágyan megcsókolta őt. A férfi szemébe nézve Susan érezte a testén átfutó borzongást, melytől csiklója lüktetni kezdett. Aztán indult előre a Tazwell istálló mögötti erdőkbe, nyomában féllépésnyire Jonnal, derekán érezve a férfi kezét. A fakoronákon áttörő napsugár tarka fényeket vetett rájuk, lágy zöld csillogással világítva meg az újonnan serkent leveleket. A nyirkos fakérgek és a gazdag, humuszos talaj súlyos illata, megtetézve Jon jelenlétével, élénk serkentő hatást váltott ki mélyen a testében, ahol legelemibb ösztönei fortyogtak. Kéz a kézben andalogtak végig az ösvényen, mígnem Susan megbotlott, mert egy turbékoló gerlepár vonta el figyelmét. Jon kezében kapaszkodott meg, nehogy hasra essen ott az ösvényen. Aztán vihorászva hagyta, hogy Jon a földre fektesse őt. Miután Susan elterült, Jon hátat fordított és valamit leszakított az egyik fáról.
– Nézd csak, ez olyan színű, mint a szemed – szólt a férfi, és felmutatott egy kis platánlevelet, mely valami módon túlélte a telet ott a faágon függve, és még mindig őszi színekben tündökölt: a világosbarna keveredett a csillogó borostyánnal és a narancssárga ragyogásával.
Jon elővette tárcáját és behelyezte a levelet, majd óvatosan összehajtotta a tárcát és a zsebébe dugta. Aztán leült Susan mellé, majd fölé hajolt, hogy megcsókolja. Susan még félúton mohón ragadta meg a férfit, és így maradtak összeölelkezve, míg a nő mellbimbói megmerevedtek attól a bizsergető érzéstől, ahogy a férfi fogai gyengéden harapdálták ajkát, fülét és nyakát.
Susan most fészkelődni kezdett, hogy kezével hozzáférhessen melltartója csatjához, és szabaddá tehesse mellbimbóit a férfi gyönyörűségére. Egy kis szerencsével Jon máris el lesz varázsolva, és forró szájába veszi azokat és alaposan megszopogatja.
– Ne, most ne! – szólt Jon és Susan döbbenten nyitotta ki szemét. A férfi, ajkára téve ujját már épp felállt és Susan kezét megragadva húzta fel őt is maga mellé. Aztán a nő is meghallotta… a hangok egyre közelebbről hallatszottak. Csak álltak ott olyan érzéssel, mint a csínytevésen kapott tinédzserek, míg az embercsoport el nem vonult onnan. Oldalpillantásokat vetettek rájuk, majd sokat sejtetően vigyorogtak egymásra, aztán eltűntek. Susan most Jon nyaka köré fonta karjait, a férfi pedig megragadta csípőjét és hátrafelé sétált vele, míg egy fának ütköztek.
Jon most Susan kabátja és blúza alá csúsztatta kezét, kikapcsolta melltartóját, felemelte szoknyáját és szájával bűvölte el a nőt. Susan a férfi nadrágjába csúsztatta kezét, megragadta kemény faszát és gyengéden masszírozta, míg ujjai a feszülő herék köré fonódtak. Aztán egy darabig a férfi végbele és heréi közötti részt simogatta, jól tudva, milyen élvezetet okoz ez Jonnak.
Aztán lehúzták egymás cipzárját, sietségükben kissé ügyetlenül. Jon letolta bokszeralsóját a térdéig, majd félrehúzta Susan tangáját. A fatörzs támaszt nyújtott a nő hátának, miközben Jon lüktető péniszére emelte őt. Egyetlen mozdulattal siklott belé, testhelyzetük egyenesen a hüvely végéig irányította a lökést, Susan pedig a második döfésre elélvezett. Jon most megállt és hagyta, hogy Susan izmainak összehúzódása és elernyedése őt is a csúcsra juttassa.
Így maradtak, nyitott szájuk egymásra tapadt, mígnem kellően magukhoz tértek, hogy Susan észrevegye: kabátja a vállán lóg, meztelen segge a fakéregnek támaszkodik, Jon pedig látta saját lábait remegni. A férfi most óvatosan a földre eresztette Susant, hogy megállhasson a lábán és mindketten rendbe szedhessék öltözetüket, mielőtt még valaki arra járna.
– Éhes vagyok! Ugorjunk be a Tazwellbe és együnk valamit kint a kertben. Meg akarom csodálni a szépen nyírt hortenziákat – kacsintott Jon pajkosan, aztán megragadta Susan kezét és csókot lehelt rá.
– Drága asszonyom, lelkem a mennyekben jár, ha önnel lehetek.


Szextörténet ajánló:


Lillát megbasszák


Már túl voltunk a Hűvösvölgyi nagyréten történt grupin megtapasztaltuk, hogy Lilla nem csak két három férfi ostromát bírja ki. Aznap tényleg elfáradt, de én nagyon boldognak láttam és amikor megkérdeztem, újból eljönne- e habozás nélkül válaszolta, örömmel. Most már gyakorlottabbak voltunk és csak annyi változás volt, hogy a kalauz is velünk tartott itt ért egy újabb csalódás, mert bár akartam a ....

Zárt körû gruppen a családban


Zárt körû gruppen a családban

Lee eltöltött némi idõt az ágyban, mielõtt eldöntötte, ideje lecserélni az ágynemût. Stacey épp zuhanyozott, lemosta az izzadtságot, ami rátapadt a bõrére. Imádta, ahogy a záporozó víz a mellbimbóit fürdeti. Erotikus gondolatok hullámai járták át az agyát csakúgy, mint a testét. Bõre minden parányi területe kéjesen bizsergett, ahogy hidegre váltotta a zuh....

Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel


Kilenc éve vagyok házasok vagyunk, van egy hatéves gyerekünk, és két évvel ezelőtt derült ki, hogy izgat ha megdugják a feleségemet. Véletlen esemény volt, nem számítottam rá, szerintem ő maga sem :D:D:D.

Előzménynek annyi, hogy sejtettem magamról dolgokat, de valahogy nem akartam tudatosítani. Amikor a témába vágó filmet néztem, furcsa, megmagyarázhatatlam izgalom vett erőt rajtam.....

Kukkoló vagyok


Egy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pen....

Vidéken, szabolcsi szex történet


Ritkán járok vidéken, mert a munkám ezer szállal Budapesthez köt, de most mégis le kellett utaznom az egyik szabolcsi kisvárosba, hogy egy ügyfélpanaszt kivizsgáljak. Az utazás hosszú volt és eseménytelen, közben igyekeztem felkészülni a várható beszélgetésre, melyet az ügyfél képviselőjével kellett folytatnom, és már megelőzött néhány levélváltás. Amikor megérkeztem szokásos tárgyalótermi környez....

Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és ....
Szextörténet címkék

őr | szájára ült | vécében | nuna | testvéremet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.