Esküvői gecizések


Már három napja erre az eseményre készülődtem. Valamelyik rokonunk készült férjhez menni. Különösebben nem izgatott, hogy kicsoda mivel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot a rokonokkal, de azért ha meghívást kapunk bizonyos családi eseményekre készségesen megjelenünk, családostul mindenestül, talpig kinyalva, ahogy azt kell. Anyámnak amúgy is különösen fontos volt a külső, meg a megjelenés. Én annyira nem voltam oda ezért, de élveztem a masszázst, a kozmetikát, a manikűrt, pedikűrt, szoláriumozást és minden egyéb nőcis programot az anyukámmal. Jól esett a feltöltődés, kívül belül vonzónak éreztem magam. Rám fért.
Ugye elérkezett az esküvő napja, 10 óra fele felkeltem, belebújtam köntösömbe, megittam egy kávét a teraszon és elszívtam hozzá egy cigit. Jó volt itthon lenni, amióta főiskolába járok nem igazán voltam itthon. Elkezdtem készülődni. Éreztem, hogy ez a nap különleges lesz. Belenéztem a tükörbe és vonzóbbnak találtam magam, mint valaha. Felvettem fekete koktélruhámat, melyen világos rózsaszín strasszok voltak, az egész ruha hozzám simult és kiemelte az alakom, mely valljuk be nem éppen volt kifogásolható, mivel rendszeresen futottam, sétáltam és tornáztam. Sminkeltem, majd megérkezett a fodrász, aki hosszú szőke hajamból dögös hullámos frizurát varázsolt nekem. Végre elindultunk.

Sugározhatott belőlem a maga biztosság és a boldogság mivel sorra kaptam az elismerő pillantásokat a jelenlévő férfiaktól és nőktől. Még a polgári szertartáson kiszúrtam a tömegből egy ismerős arcot és látszott, hogy ő is észre vett engem, de csak a lagzin tudtam odamenni hozzá, a vacsora után. Ricsi hatalmas mosollyal az arcán fogadott. Én inkább meglepett voltam. Már rég nem beszéltem vele. Tehát meg is volt a közös témánk. Ahogy elmélyültünk a beszélgetésben és ahogyan közben fogyasztottuk az alkoholt egyre jobban felidéződött bennem minden régi vágy és érzés, hogy őkép az akivel ennyi idő után is milyen közel állunk egymáshoz. Hiszen tényleg úgy beszélgettünk, mintha még mindig olyan viszonyban lennénk mint régen. Egyre kevésbé tudtam koncentrálni arra, hogy miről beszélünk, egyre inkább arra gondoltam, hogy mi lenne ha folytatnánk az eddigi történetünket, mi lenne ha... És ekkor valószínűleg neki is feltűnt, hogy mennyire elkalandoztak a gondolataim. Egymás szemébe néztünk és szinte olvastunk egymás gondolataiban, újra a tóparton ültünk napfelkeltekor és próbáltunk ellenállni a vágynak, hogy legalább megcsókoljuk egymást, de nem lehetett. Akkor egymás szemébe se mertünk nézni, de most, most nincsen semmi ami ne engedné nekünk, hogy szabadjára engedjük már rég elfeledett érzéseinket. Megfogta a kezem és felemelt a székemről.
- Gyere sétáljunk egyet. Gyönyörű vagy- Nem tudtam hirtelen mit mondani, megakartam csókolni, kíváncsi voltam rá, érezni akartam az illatát, látni akartam a tekintetét miközben kúrunk, hallani akartam ahogy élvez. Éreztem ahogyan teljesen benedvesedtem. Ő volt az aki mindig minden lánynak az álma volt és még most is az. Magas, fekete hajú, tengerkék szemű, enyhén izmos férfi lett mára, szexisebb mint valaha. Egy nagy tó volt itt is, mivel a lagzi egy elegáns halászcsárdában volt, mely 3 tóval rendelkezett. A legnagyobb körül sétáltunk, kézen fogva. Nem volt világítás és senki nem járt erre. Nosztalgiáztunk és a lehetőségeinkről beszélgettünk, hogy mi lehetett volna velünk. Ekkor feltettem neki a kérdést:

- Szerinted ez már soha nem következhet be? - és ekkor megcsókoltam, nem bírtam már tovább magammal. Ő szorosan magához ölelt és a fenekem kezdte simogatni.

- Kéne hozni egy pokrócot- mondtam neki, majd ő visszaszaladt egyért. Mire visszaért én már ujjaztam magam és közben azon fantáziált vajon milyen lehet vele. Annyira belemerültem, hogy észre se vettem, hogy visszaért. Ő finoman kihúzta a kezem a bugyimból és ledöntött a pokrócra. Melleim kiszabadította a ruhámból és szájával meg kezével felváltva izgatta azt, míg jobb kezét elsüllyesztette fekete csipke bugyimban. Én teljesen átadtam magam az élvezeteknek. Széttette combjaim és felhúzta a szoknyám, bugyim meg levette rólam és finoman elkezdte nyalni a puncim egyre jobban élveztem, már közel voltam az orgazmushoz. Ekkora már kicsatolta az övét kigombolta a nadrágját én pedig az ingét gombolgattam. Ő letérdelt elém én meg felültem. Hatalmasra duzzadt farkát a számba vettem és először finoman szopni kezdtem, aztán egyre vadabbul és egyre mélyebben kaptam be neki és közben tekintetét fürkésztem melyen látszott, hogy odáig van a látványtól meg az érzéstől. Egyszer csak kivette a számból a farkát leült és én pedig beleültem, közben kibújtam a ruhámból és a melltartómból ő meg az ingéből. Ott ringtam az ölében a hold fényében teljesen meztelenül ő pedig nem győzött magához szorítani. Eleinte lassú voltam és finom majd egyre kevésbé bírtam magammal még többet és többet akartam ebből a fantasztikus érzésből. Egyre vadabban gyorsabban és fékezhetetlenebbül mozogtam. Ahogy hallottam a fülembe hörgését, ahogy nem győztem kapkodni a levegőt, ahogyan egyre jobban szorítottuk egymást.. annyira vadító volt az egész helyzet. Lüktetett a testünk. Nem bírtam tovább, halk sikolyok között élveztem bele a néma éjszakába, az esküvő távoli zajába. Picit megálltunk, ő a hasamra fordított engem, majd így nyomta belém a farkát. Kíméletlenül baszott. Ismételten közelegtem az élvezethez, de hangját hallva ő is. Egyszer csak kihúzta a farkát, a hátamra fordított, bal ujjait belenyomta a puncimba és lomhán ujjazott még egy kicsit, közben másik kezével rántott kettőt a faszán majd patakokban lövellte rám ondóját és közben mosolyogva én is elélveztem újra.
Ezután éreztük mindketten ebben a menetben benne volt minden érzésünk.


Szextörténet ajánló:


Két tizenéves pajzánkodása egy osztálykiránduláson


Még az általános iskola végén elkezdjük felfedezni a felnőttek világát. Valakinél hamarabb, valakinél később jön el ez az életében. Egyre jobban érdekel minket, hogy mivé váljunk, észrevesszük, mennyit dolgoznak a szülők. Tapasztaljuk a külső ingereket otthon és az iskolában.
Ez a szexualitással is így van. Megismerjük magunkat, a testünket, rájövünk bizonyos izgalmakra. Felfigyelünk a nő....

A profi örömlány


Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, a....

Megkefélt a villaynszerelő Joci


Történetem egy verőfényes szombat délelőtt kezdődik. Egyedül voltam az új lakásomban, jóformán villany és minden elektromos berendezés nélkül, úgyhogy már nagyon vártam Jocót. Kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy kettesben leszünk, szóval nem is gondoltam erre. 9 órára volt megbeszélve, hogy jön. Azt terveztem, hogy addigra rendbe szedem magam és megreggelizek, ehelyett a csengőre keltem fel.....

A meleg pisiszex történet


A meleg pisiszex történet

Vannak dolgok, amiket még sosem próbáltunk ki. Új évvel én is írtam egy bakancslistát, és sokminden szerepelt benne. Az egyik a pisi szex kipróbálása volt. Nem gondoltam volna, hogy a koccintás után egy bevállalós sráccal ezt ki is húzhatom a listáról.

A baráti kör szervezte a szilveszteri bulit. Egy közös volt bennünk: ....

Bekötött szemmel szex


Bekötött szemmel szex

Bizonyára Ön is látott már olyan jelenetet erotikus- vagy szexfilmben, mikor a pár egyik tagjának szemét kendõvel bekötötték. Ez az erotikus játék, mikor a bekötött szemû fél feszült izgalommal várja, mikor, milyen új testrészeket von be a szeretkezésbe váratlanul Partnere, kellemesen borzongató, izgató hatással van mindkettõjükre. Viszont sokan, ha ki is próbálj....

Popószex és romantika


A lány belefeledkezett a látványba. A Tatai várból csodálatos volt a tó. Békés, nyugodt, tiszta vizében az ide - oda cikázó halakat is látta. Egy kissé előrehajolt, hogy jobban szemügyre vegye őket, ám ekkor megcsúszott a keze a kőpadkán. Érezte, ahogy egy erős kéz megszorítja és visszatartja az eséstől. Hálásan nézett a kéz tulajdonosára. Hunyorgott, a szikrázó napfényben alig látott valamit. A f....Szextörténet címkék

recepciós | főnöknő | hegyi | fiatalabb fiú | t?meg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.