Vonatra várva


Kora délután volt. A pályaudvaron vártam a hazafelé tartó vonatot. Volt még időm, gondoltam iszom egy kávét, elindultam lelőhelyet találni. A nő egy fickó társaságában jött velem szemben. Zöld pulóver, fekete rövid szoknya, fekete harisnya és körömcipő volt rajta. Szemüveg és szőkés vörös rövid belőtt haj. Úgy néztem, hogy nem lehetett nem észrevenni. Mivel látta, hogy bámulom, ő is megnézett engem, sőt egymás mellet elhaladva még egy mosolyt is megeresztett. Én meg csak néztem, néztem mint aki még nem látott csinos nőt. Túltéve magam a pillanaton, újra a kávéra összpontosítottam. Rossz irányba mentem, mert nem jártam sikerrel, ezért megfordultam. Megpillantottam egy hírlapárus kávézót. Még eszembe is jutott, milyen okos ötlet, hogy egyiket a másikkal jól össze lehet kapcsolni. Betértem, s kit látok a pult mögött? Az imént megbámult hölgyet. A fickóval és egy másik lánnyal beszélgetett. Odaléptem, a lány épp kiszolgált egy vásárlót, a férfi egy szatyorral a hátsó raktárfélébe ment. Ő felpillantott – valamit éppen számolt – rám mosolygott, s megkérdezte mit adhat. Kértem a kávét. Készítés közben valami felismerés villanhatott be neki, mert ismét mosolygott, és tudtam, felismerte bennem az előbbi bámészkodót. A lány el volt foglalva a vevőkkel, míg készült a kávém beszédbe elegyedtünk.
-Ismerjük egymást? – kérdezte.
-Sajnos nem – feleltem.
-Annyira nézett az előbb, azt gondoltam nem ismerem fel valamelyik ismerősömet.
-Nem, nem ismerjük egymást, elnézést, hogy annyira megbámultam – szabadkoztam.
-Semmi baj – nevetett.
-Annyira csinos, hogy elfeledkeztem magamról – mondtam.
-Óóó, köszönöm!
Sokat beszélgettünk, még egy kis talponálló asztalnál, közben a férfi és a lány folyamatosan ellátta a vendégeket. Mi pedig csak csevegtünk, ismerkedtünk. Mint kiderült övé az üzlet, és még egy másik is, úgyhogy egy üzletasszonnyal hozott össze a véletlen. Közben végigmustráltam most már tüzetesebben. Egy garbószerű pulóver volt felül, ami a nyakánál össze volt gombolva, lejjebb meg betekintést engedett a dekoltázsba. alig bírtam tartani magam, hogy ne állandóan azt nézzem. A szoknya rövid volt és oldalt felhasított. Hosszan láthatóvá téve a formás lábait.
Indulnom kellett, mert a vonatom is indult. Mondtam is neki, de kérdezte hová sietek, korán van még. Nem siettem, csak másnap is ide kellett utaznom üzleti ügyben, és fel akartam rá készülni egy kicsit. Marasztalt, és engedtem a csábításnak. Mint kiderült mindketten facérak vagyunk jelenleg, sőt az is kiderült mennyivel idősebb, mint én. Meglepődtem, mert korombelinek tippeltem volna. Ezt szóvá is tettem. Mondta, hogy nem is lenne rossz még csak annyinak lenni.
-Ugyan! – Ismerd a mondást a borról és a nőkről!
-Igen minél idősebb annál jobb!
-De csak egy bizonyos pontig – nevettem.
-Igen, igen – mondta nevetve – mert egy idő után fogyaszthatatlanná válik.
Nevettünk, és valami beindult akkor.
-Ihatnánk egy pohár bort valahol a megismerkedésünkre – vetettem fel az ötletet.
-Nem lehet, még el kell ugranom a másik boltba kocsival.
-Kár, mert egész jól elbeszélgettünk.
-Igen, de ha iszom, akkor gyorsan megárt, és olyanokat csinálok, hogy… - elhallgatott, s legyintett.
-Bedurvulsz, verekszel?- kérdeztem.
-Bedurvulok, de nem verekszem, csak… szóval beindulok szexuálisan. – grimaszolt egyet.
-Pláne innunk kellene, mert nekem is hamar megárt! – vigyorogtam.
Hosszan nézett, hallgatott akár csak én. Szemeivel a vesémig látott – vagy még lejjebb – bólintott és így szólt.
-Oké, elmegyünk e másik boltba, utána eljössz hozzám, és iszunk egy-két pohár bort. Persze ha csak nem sietsz – tette hozzá, és már inkább kacéran mosolygott.
-Nem sietek, eddig sem siettem, most pláne nem.
Elautóztunk a másik üzletbe, elintézte a mit akart, majd elmentünk a lakására. Leültünk a nappaliban egy nagy széles kanapéra boroztunk. A második pohár felénél éreztem, hogy hatni kezd, és láttam partnernőmön, hogy nála is. Kigombolta a felső gombját a pulóvernek, ami után kétszeres lett a dekoltázsa. Meg is néztem.
-Tetszik? – kérdezte nevetve.
-Bizony, nagyon szép!
-Mutasd a tiéd – és már gombolta is az ingem. Majd elkezdte csókolgatni a mellkasom. Úgy meglepődtem, hogy mozdulatlanná meredtem. Már a hasamnál járt, keze az övem, majd a nadrág gombjain matattak. Mielőtt célhoz ért volna, magamhoz tértem és felhúztam. csókot leheltem a forró szájára, és lehúztam a pulóvert. Előbukkan a csipkés melltartó, mákom volt, egy mozdulattal sikerült kikapcsolnom. azonnal rábuktam az egyik hetyke cicire és nyelvemmel, körkörös mozdulatokkal izgattam az egyre keményebb bimbót. Kezem nagy nehezen kigombolta a szoknya gombjait. Végigsiklattam a combján, csípőjén, fel a másik melléig. Egy picit megmasszíroztam, simogattam, közben lejjebb csúsztam. Ő hanyatt dőlt és hagyta had kényeztessem. Nem tiltakoztam, végigcsókoltam a hasát, az ágyékát – a bugyin keresztül – a combfixes lábát térdig, majd a másikon vissza. Az ölénél elidőztem és az ujjaimat használva, egy picit a textilt félretolva, belenyaltam a résbe. Díjazta, mégpedig egy akkora sóhajtással, ami másnak orgazmus lett volna. folytattam, ha már így eltaláltam a gyenge pontot, sőt az ujjamat beügyeskedtem az egyre nedvesebbé váló nyílásba. Újabb sóhajtás, sóhajtások kísérték a munkám, kínozni akartam még. Abbahagytam és ismét a hasán indultam fel a melléig. Most megint azt kényeztettem. Megfogta a fejem, arcom az arca elé húzta, mélyen a szemembe nézett.
-Nagyon bezsongattál – mondta. Ágyékom az övének feszítettem.
-Igen? – Örülök – feleltem.
-Én is, de most folytasd, amit a puncim körül csináltál!
Szó nélkül csúsztam vissza a mélybe, és éppen el akartam húzni a bugyit, amikor arra kért vegyem le róla. Így hát a csini kis francia textil ledobva, most már az egész öle pucér. Leszámítva azt a kis helyes vöröses szőkés hancúr pázsitot, ami ékesítette. Nyújtott nyelvel döftem a nedves punciba, amilyen mélyen csak tudtam. Bent forróság volt, kint hangok voltak. A csiklót vettem kezelésbe, nyalogattam szopogattam, miközben ujjam a hüvely belső falát masszírozta. Apró diszkrét nyögések, hangos sóhajok kísérték tevékenységem. A farkam az a nadrágban időzített bomba volt. Attól féltem felrobban idő előtt, potyára.
Margó – nevezzük nevén – hirtelen felült.
-Gyere – mondta, felhörpintette a poharában maradt bort, leráncigálta a nadrágom, majd a gatyám. Itt egy pillanatra megállt és nézte a szerszámom, ami jelentőségteljesen tört az ég felé.
-Hohóó! – Ez nem semmi!
-Hát így viselkedik ilyenkor – mondtam.
-A méretre mondom, hogy hohó – s megfogta. Jólesően morgott, és lehunyta a szemét. Majd finoman elkezdte rajta húzogatni a kezét. A szeme kinyílt, és lassan ráhajolt. Körbefogta ajkaival és lassan csúsztatta beljebb. Majd vissza. Ezt ismételgette, keze a farkam tövénél masszírozott. Mennyei volt, és én rohamosan közeledtem a végjáték felé. Nem szerettem volna, hogy ilyen korán végezzek – bár az ágyékomban a nyomás elérte a maximumot – ezért finoman megfogtam a fejét és lefejtettem a rúdról. Picit csodálkozva nézett rám, de hagyta hadd húzzam teljesen magamra. Mosolygott és szája az enyémre tapadt. Hosszú forró csók következett, mialatt testével izgett-mozgott, majd feltámaszkodott a mellkasomon, csípőjét megemelte és némi kézi segítséggel beleült meredező farkamba. Mindketten nyögve, sóhajtva élveztük az új helyzetet. Nem mozdult, csak hüvelyizmaival játszott egy futamot. Ezt igen élveztem, de a popsija alá nyúlva azt egy picit megemelve elkezdtem az ütemes mozgást. Nem volt túl sok hely, így épp csak ki-be csúszkáltam egy picit a forró síkos barlangban. Alakult az út a csúcs felé, különösen, amikor elkezdte ő is emelget a csípőjét. Így már hosszabban jártam utat járt be a farkam, az ütem is gyorsult. ezzel együtt a sóhajok, nyögések is sűrűbbé váltak. Sőt egyre hangosabbá is. Félig feltámaszkodtam és az egyik mellbimbót szájamba véve azt izgattam. Így egy kissé tompult az alsó inger, ám a kezemmel most már a popsi közepén voltam, ujjammal az ánusznál. A bőséges nedvcsorgástól már ott is síkos volt minden, és én erőteljes masszírozást folytattam.
-Úuhhh! Ez jóó! – sóhajtott, és én nem kérettem magam.
-Mehet beljebb? – lihegtem.
-Igeeen! – mondta, rám nézett ajkamhoz tapasztotta az övét, és enyhén ráharapott. Ezzel egy időben a popsi nyílás egy picit kitágult, úgyhogy nem kellett erőltetnem simán becsúszott az ujjam. Ettől kicsit elszállt az agyam, és utam a csúcs felé felgyorsult. Megmarkoltam a fenekét és egyre nagyobbakat próbáltam döfni. Visszahanyatlottam a hátamra és most már teljes erőből mozogtam. Éreztem, hogy közel a vég, de azt is, hogy partnerem is a végét járja. Hirtelen felemelte a fejét, ívben megfeszítette a testét és mozdulatlanná dermedt. Még erőteljesebben próbáltam mozogni.
-Jaaj mooost! – szakadt ki belőle és sűrű apró nyögések közepette megremegett a csípője és a hüvelye is összeszorult. Ettől nekem is intenzívebb lett az érzés és egy-két erőteljes lökés után elért a vég. A jól ismert érzés ágyékból az agyba, majd vissza a gerincen az ágyékba, és orgazmus. A felhúzott végtelenségig feszített farokból ömleni kezdett a mag, hosszú másodpercekig. Majd lassan elmúlt az eksztázis, és levegő után kapkodás következett. Azt hiszem elfelejtettem élvezés közben venni. Margó is apró sűrű lélegzetvételekkel pihent a vállamon. Mindketten apró remegésekkel, utórengésekkel búcsúztunk a pillanattól, átadva magunkat a jóleső beteljesedésnek, nyugalomnak.
A zuhanyzás úgy indult, hogy én mentem elsőnek és épphogy beállítottam a vízhőfokot, amikor Margó bejött. Szó nélkül beállt mellém, és lassú mozdulatokkal mosta a testem. Követtem példáját és én is mosdattam őt. Végigsimítottam a hátát, vállait, derekát. A popsiját is nem hagyva ki a rést. A combját már fél térden, a belső felét lassan a puncit még lassabban. Megfogta a fejem és az öléhez nyomta. Belenyaltam, közben kezdett vizes lenni a fejem, de nem törődtem vele. Kis idő múlva felhúzta a fejem, elzárta a csapot, kilépett a zuhanykabinból, és dobott nekem egy törölközőt, majd maga is törölközni kezdett. Utána magamra hagyott. Végeztem és a derekamra csavartam a törölközőt. Visszamentem a nappaliba, de nem volt ott. Fogtam a ruhám, és el akartam kezdeni öltözni, amikor belépett.
-Hová, hová? – kérdezte. – Csak nem itt akarsz hagyni máris.
-Nem, csak nem tudtam hol vagy, gondoltam befejeztük mehetek a vonathoz – feleltem.
-Azt hittem ráérsz és van még kedved egy kis hancúrhoz – nevetett.
-Van bizony akár kettőhöz is – nevettem én is.
-De vagány vagy, aztán meg kérsz, hogy mehess már.
-Úgy legyen, de ne te kérlelj előbb! – nevettem.
-Azt várhatod! – Gyere át az ágyamba, mutatok valamit.
A hálóban egy hatalmas ágy terpeszkedett, megvetve. Margó a szélén ült, és a kezét nyújtotta. Megfogtam, magához húzott, és éledező farkam a szájába vette. Ragyogóan szopta, nyalta, szívogatta. Ismét robbanásig kényeztette. Amikor megelégeltem kihúztam a szájából, kapott egy csókot, majd lábánál fogva hanyatt döntöttem, letérdeltem és nyalni kezdtem a rést. Ismét szívogattam a csiklót, bedugtam nyelvem a hüvelybe. A szokásos hangokat hallatva értékelte ténykedésem. Eléggé felspannolódtam már, de nem hagytam félbe. Ujjam is becsúsztattam a barlangba és masszíroztam belülről. A nyelvem a csiklón dolgozott, amikor hirtelen abbahagyta a sóhajokat, és rövid csend állt be. Hanem utána elemi erővel tört fel belőle az orgazmus, az alteste hullámzott és egy diszkrét kiáltás is elhagyta az ajkát.
-Jaajj, végem van! – és úgy szuszogott, lihegett mintha nem volna idebenn levegő. Nekem is volt egy kis légszomjam, úgyhogy én is pihentem egy kicsit.
Így pihegtünk egy darabig, de engem hajtott a vér és a hormon, úgyhogy simogatni kezdtem. Ismét bejártam a testét, kézzel, szájjal. Elidőztem a mellén, végigvándoroltam a hasán, bejártam a combjait kívül-belül. Ám egyszer csak felült, hanyatt fordított, majd lovagló ülésben a hasamra helyezkedett. Először rövid ideig csak simán csúszkált az ágyékomon, behunyt szemmel. Farkam alá-alácsúszott a puncijának. Ettől egyre síkosabb lett. Majd rövid helyezkedés után becsusszantotta a forró barlangba, és kezdetét vette a gyönyör. Mivel jól fel voltam megint húzva, ismét figyelnem kellett az időzítésre. Margó résnyire nyitott szemmel mozgott, erőteljesen szuszogott. A mellkasomon tenyerelt és körmét időnként mélyesztette. Nagy lendülettel csúszkált, és nagy élvezetet adott. Eljött az idő, amikor úgy gondoltam, ideje más pózt felvennem. Derékon ragadtam, megemeltem és lesegítettem magamról.
-Gyere hátulról – kérte, mintha csak kitalálta volna a gondolatomat. Négykézláb állt és kissé pucsított. Mögé térdeltem, Belé hatoltam, megfogtam a csípőjét és el kezdtem mozogni. A látvány és a kiadott hangok, fokozták a gyönyört, amit a forró nedves punci adott. Kezdtem nagyon belelendülni, úgyhogy segítségképpen a kezemmel előrenyúltam és dörzsölni kezdtem a csiklóját. Jól tettem, mert hangos nyögésekkel reagált. Egyre intenzívebben lökte hátra a fenekét is. Agyam kezdett elborulni – jó értelemben – Két kézre fogtam a csípőjét és löktem néhány keményebbet. A reakció is hevesebb lett, úgyhogy folytattam, majd hirtelen ötlettől vezérelve benyálaztam az ujjam és a popsi nyíláshoz tettem. Masszíroztam, majd próbáltam belenyomni. Elsőre nem akart menni, de egyszer csak kilazult és kinyílt. Betoltam óvatosan egy picit, és bent masszíroztam. Ez a művelet valamelyest meglephette, de gyorsan alkalmazkodott az új helyzethez, mert a kezdeti elcsendesedést ismét hangosabb nyögések kísérték. Így is eléggé nagyokat tolt a csípőjén, úgyhogy rohamosan közeledett a végem. Hangosabb lettem én is lassabban kezdtem mozogni, egyre fokozva mindkettőnk kéjét. Hirtelen összerándult a hüvely, a fejét felemelte, teste megfeszült. Itt a végem nem bírom tovább, és görcsös rángatózással élveztem bele. Hangosan felnyögtem, és ebben a pillanatban egy hosszú mélyről feltörő, jaj, hagyta el ajkát. Pár pillanatig még szorítottam, majd elernyedve, ő lehasalt, én meg a hátára helyezkedtem. Még élveztem, ahogy a hüvelyét mozgatja és kifeji a farkam. Csókolgattam a nyakát vállát picit harapdáltam.
-Nem vagy semmi – mondta.
-Miért?
-Nem elég, hogy a puncim ingerled, még a popóm is akarod!
-Csak egy hirtelen ötlet volt, baj?
-Dehogy, sőt finom volt! – Akarod a következőben?
-Uhh, hát persze ha lehet! – Még most?
-Miért megy a vonatod?- kérdezte nevetve.
-Majd csak reggel – feleltem.
-Akkor előbb tusolunk, iszunk valamit és meglátjuk mit bírsz még.
Megláttuk…

Beküldő:Redheat


Szextörténet ajánló:


Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....

A fiúk beterítettek minket spermával


Ági barátnõm könyvelõként dolgozik egy nagy cégnél. Minden évben mennie kell továbbképzésre, hogy képben legyen a változásokról. Úgy hozta a sors, hogy most itt volt a képzés. Rám telefonált, hogy a fõsuli kocsmájában igyunk meg egy kávét.

Elmentem beültünk kocsmába hátra. Az asztalunk mellett volt egy billiárdasztal is amin játszottak a srácok. Mivel kicsi volt e hely idõnként húz....

Lilla Komáromban 3.


Éppen a nadrágomat vettem fel, hogy kimenjek Szőkepusztára az aratást ellenőrizni, amikor Károly bácsi sietve lépett be az ajtót.
- Lilla, Lillácska Dénes telefonált, hogy
nálad volt.... Szia Tóni te itthon? nem....
- Gyere csak Karcsú bá! Dénes három órán át kényeztette a drágámat... Nekem menni kell, de Lilla még ágyban... A gyerekek suliban..Zárd be az ajtót két hete nem l....

Erotikus történet III


Az előző nap együtt töltött délutánjának utófényei még mindig egész lényéből sugárzottak, s ez különösképp kitűnt szikrázó szeméből és széles mosolyából. Semmi sem önthetett volna több életet belé, mint az a féktelen szeretkezés azzal a férfival, akit teljes szívéből imádott. Életében ugyan nem sok más dologban volt biztos, de ebben az egyben igen.
Az utóbbi időben azonban mindketten olyann....

Kéjnedvek a munkában


Egy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties sze....

Excsajok - újévi kefélés


Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és soká....
Szextörténet címkék

farkatok | dupla behatolás | kísérlet | szexbaratok | mina a tigris |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.