A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egyszer odatartotta Éva a hátsó felét, Ő pedig mint a kötelességtudó jó tanuló megtette amit „kell”. Egyre kevesebbszer hallotta a felesége zihálását a kéjtől, a kielégülés visítását meg már rég nem.
Pedig nem így kezdődött… Amikor megismerkedtek, helytől és időtől függetlenül szexeltek. Csúcsforgalomban a kocsiban, az országúton, a parkban, az uszodában, a medencében, a zuhanyzóban; szóval mindenütt, ami nagyon izgatta a tettre kész Férfit éppen úgy, mint az odaadó feleséget.
Aztán eltelt pár év… és a Nő elkezdte utálni a pornófilmeket. Aztán az orális szexet. Először, csak ha kapta, de aztán Ő sem csinálta, nem szeretett már így örömöt szerezni. Igaz az eltelt idő alatt felszedett pár kilót, - úgy 30-at, - ami meglátszott rajta, ez tagadhatatlan, viszont Andrást ez nem zavarta. Szerette a töltött galambokat; még a túltöltötteket is… Eggyel nem számolt, hogy a Felesége önmagát nem szerette; nem ugyan az a "csöcsös-faros menyecske" nézett vissza rá a tükörből, hanem egy immáron idegen, igen telt hölgy - éppen ezért nem szerette a tükröket sem. Később aztán elkezdte szégyellni magát a hajdan volt legkedvesebb tükör, a férje tekintete előtt is, ahogyan mindenki más előtt.
S bár a szemei és a dekoltázsa 10 férfi közül 6-nak izgalomba hozta és felkorbácsolta a fantáziáját, de ez már nem volt ugyan az a mindent taroló arány, mint egykoron. - Annak idején azt szerzett meg magának, akit akart, és ebből sportot is csinált, de ekkor már nem tartotta magát képesnek erre; a mellei igaz még mindig nagyok, de a korral, a plusz kilóktól és a szoptatástól egyre nagyobb győzelmet aratott a gravitáció.
Nem tudta, hogy András ezt szereti, hogy alá lehet nyúlni és súlya van, hogy ha megfogja, kibuggyan minden felé a kezéből… s hogy gazdag bujaságnak éli meg a teltségét.
Így maradt az előjáték nélküli coitus, ami időnként még kellemetlen is volt, mert kellő izgalom nélkül száraz maradt az egykor nedves kehely és így hatolt bele a Férfi szerszáma.

Nos, mindezek ismeretében sok év után úgy döntöttek, hogy az egyik jeles ünnepet egy hotelben töltik, ahol medence, szauna, jacuzzi, masszázs és minden egyéb csábító földi jó és kényeztetés várja őket.
Szerették egymást.
Még mindig, csak nem tudták megbeszélni a dolgokat, nem tudták feldolgozni a változásokat, hiszen nem mertek szembenézni önmagukkal sem és így képtelenség volt az évek lelki-, és fizikai terheit átadni a másiknak, hogy feloldódhassanak… Leutaztak, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, elhelyezkedtek, felfedezték az új birodalmukat, igyekeztek felderíteni a lehetőségeket, diszkréten ámuldozva, mint a jól nevelt kisgyerek belépve a csokoládéboltba és közösen úgy döntöttek egy kis úszással kezdik az aktív semmittevést. Lementek a medencéhez, ám pár hossz után egyszerre tették szóvá, hogy felszabadult a jacuzzi, így lelkes gyorsasággal mentek át a habokba és ott áztak tovább.
S mondom, mint az örök kíváncsi, telhetetlen kisgyerek, kis idő után megelégelték és a még nem látott szaunákhoz néztek be. Éva rögtön undorodva fordult sarkon, amikor meglátta a mezítelenül szaunázókat. Teljesen kétségbe esett az asszony. Nem lelte a helyét ebben a soha meg nem élt rendszerben. Hosszú, kérlelős-kedves rábeszélésébe telt a férjének, hogy maradjanak, és ne utazzanak azonnal haza és próbálják kihasználni a hely adta lehetőségeket, az idő megbecsüléséről nem is szólva, amit most egymásnak szentelhetnek.
Andrásnak hosszú ideje fájt a dereka, ezért már korábban előjegyeztette magát egy masszázsra. Várta, felüdítő megkönnyebbülésben reménykedett a hozzáértő, lágyan nyögésbe taszító, mélyen átizzító érintések és simogatások után. 2 óra múlva került rá a sor, de ahogyan áradozott a leendő élményről a férj, úgy a párja is kedvet kapott, igaz, kicsit későbbi időpontra, neki 3 órát kellet várnia és úgy döntött addig is lepihen, hiszen András korábban elmegy a feloldó kínszenvedésre. A szobájukba mentek és egészen duruzsoló, kedvesen meghitt beszélgetéssel múlatták az időt, míg a Férfi a masszázsidő elérkeztekor szedelőzködött és köntösében lement, hogy megújuljon.
A masszőr hölgy szakképzett kezei hamar megtalálták a fájó, becsomósodott pontokat. Bár időnként fájt kissé, de mindent összevetve kifejezetten jól esett a masszázs András asztal mellett betokosodott izmainak, csöppet se csalódott és megelégedve, ellazulva indult vissza rezidenciájuk felé. Évával már az előtérben találkozott, aki azt kérte ne menjen föl, legyen a közelben és várja meg. Olyan jólesőnek érezte a párja jelenlétét a nagy beszélgetések után. András bármit megadott volna a feleségének, nem ez volt az a kérés, amit ne teljesített volna szívesen, így Ő érdeklődött a masszőr sráctól, hogy mennyi idő lesz körülbelül a masszírozás. Kb. fél órát saccolt válaszában a fiú, - ami András fejében inkább tűnt meglepő és kivárható intervallumnak, semmint oda-vissza cammogjon a szobájuk és az épület ezen pontja között, - így egyértelművé vált, hogy a felesége óhaja nehezére sem fog esni, megvárja.
Ezzel Éva és a szakavatott fiatalember eltűnt a masszázsszoba ajtaja mögött.
Andrást hajtotta a kíváncsiság és bár szégyellte magát, azért elsétált a szaunákhoz ahol lopva gyönyörködött a változatos női testek látványában. Bemenni nem mert a vonzó testek közé; ugyan még látszott izmain, hogy régebben ő maga is sportolt, de a hasa… igen, a pocakja jócskán megnőtt és nem akarta közszemlére tenni. Nem tudott most sem mit kezdeni magával, mint ahogy tulajdonképpen máskor sem, amikor együtt mentek valahova és Éva magára hagyta kicsit. Ezért pár perccel az ígért időponttól előbb ért a masszázsszoba ajtajához ahol leüt és várt. Senki nem volt a folyosón. Csend volt, a vendégek többnyire a szobájukban a délutáni sziesztájukon pihentek; hűsöltek vagy az éppen előbújó napot élvezték egy sétán. Várakozás közben elé villantak a szaunában látott képek.
Mi tagadás izgatta a mostanában sokat alvó oroszlánt...
Majd meghallotta a Nő nyögdécseléseit. Nyögdécselések? Ezek nem hasonlítanak a masszírozás okozta fájdalom visszajelzésére. Ott máshogyan referál az ember az ingerekre!? Ezek inkább a rég nem hallott kéjes nyögések... A Nő szexel! - hasított bele a felismerés.
A Nő tényleg szexelt.
Amikor bementek, a fiú azt kérte feküdjön hasra az ágyon. Éva felkúszott, bár nyomorultul érezte magát ebben a helyzetben, ahogyan megküzd a teste tehetetlenségével a keskeny masszírozó ágyon. Ám ahogyan neki akart kezdeni a masszázsnak a fiú vette észre, hogy a Nőn úszódressz van. Ugye nem a dresszét akarja velem kimosatni? – kérdezte kissé nyersen a megdöbbenéstől. Ezt most le kellene vennie – fűzte hozzá a fiú, hogy kétség ne merüljön fel az asszonyban. Éva értetlenül nézett fel rá, majd megszégyenülve kapcsolta ki a pántokat azt kérve a masszőrtől, hogy addig forduljon el. Teljesen belepirult. Gyorsan levette és nyekkent a masszázsasztal olyan gyorsan vetette vissza rá magát hasra. A fiú látta a zavart és egy törülközőt terített a Nőre deréktól lefelé. Így kezdte a hátát masszírozni. A Nőnek jólesett a határozott, de mégis finom masszázs, a lágy, de izmok között bontogató, gyomorból feltörő, mély, elfojtott, sziszegő nyögésre ösztönző mozdulatok, az olajos simogatás, cirógatásból fájó, kéjes-kínba ívelő beteljesedése. Eddig csak a férje masszírozta, ami szintén jól esett, de már hosszú ideje nem hagyja, nehogy a hájától megundorodjon.
Ellazult. Most végre teljesen átadta magát. Arra lett figyelmes, hogy a fiú már a talpát masszírozza és a törülköző a hátát fedi. Diszkréten mozdult a keze és nyúlt a csípőjéhez, de konstatálta, hogy még ott takarja a frottír.
Megkönnyebbült.
A fiú haladt felfelé a vádliján, majd a combján. Hmm… András ezen a tájékon tartva mindig nyakon csókolta és ujja lágyan felszaladt a szemérméig. A csók most lemaradt, de a fiú keze felfutott a lágyékán és érintette a szeméremajkát.
Kétségtelen. Félreérthetetlen mozdulat. A Nő összerezzent. Most következett a másik lábfeje. Biztosan rosszul éreztem - gondolta magában és kalandozott tovább mit is csinált a Férfi ilyenkor. A fiatalember lassan, komótosan, szakszerű mozdulatokkal masszírozta végig a másik lábát is. És amikor felért a feneke két oldalát is megmasszírozta. Igaz kicsit szét is nyitotta, de az jólesett. Ő otthon ilyenkor kicsit megemelte a csípőjét, hogy jobban hozzáférjen férje a csiklójához, amit a masszázskrémtől síkos kéz finoman ingerelt előcsalogatva a szeméremajkak közül… Hopp! De ez nem a férje keze! - eszmélt fel a Nő, de már nagyon jó volt minden apró mozdulat és nagyon kéjes minden finom érintés.
Hagyta. Alig vette észre, amikor a fiú ujja becsúszott a hüvelyébe. Gyakorlott lehetett, mert már követte a másik is és masszírozta a hüvelye belsejét. Önkéntelenül csúszott széjjelebb a két combja. Isteni volt. Szégyellte, de már tocsogott a kéjtől. Akaratlanul is kereste a fiú nemi szervét, feléje nyúlt. Érezte a nadrágon keresztül, hogy áll. A „szakember” egy hanyag mozdulattal letolta a nadrágját és előmeredt az álló fallosza. A nő rácsodálkozott és kissé megijedt, mert jóval nagyobb volt az előtte ágaskodó hímvessző, mint az uráé. Nem is vette észre mikor fektette a fiú úgy, hogy a lábai a földre kerültek és teste a masszázspadot keresztezte csak azt érezte feszíti szét a vagináját az a hatalmas játszóbot.
Kicsit fájt, de ez a kifejezhetetlenül új érzet meglepően jól esett számára. Dugd! - lehelte alig hallhatóan, bíztatva az alkalmi szeretőjét. A fiú lassan, időtlen-időkön át tolta be vesszőjét a nedvtől sikamlós hüvelybe, de így is nagyon feszítette azt. Óvatosan kezdett mozogni ki, be. A letaglózott nőstény már nem figyelte hogyan feszíti vagináját a mester méretes szerszáma, csak azt érezte, hogy nagyokat lök és a méhszáját is eléri. Zihálni kezdett. Mennyei volt, ahogyan egy ekkora farok kitölti és dugja. A fiú előrenyúlt és belemarkolt a mellébe. Fájt, de jól esett mégis. Egyre jobban és vadabbul dugta ez a bátor-vad ember. Még… méég… méééég… és összerándult a teste a kéjtől. Szinte felsikított az orgazmusa közben. Hirtelen a srác kivette a farkát és a szájába akarta tenni. Éva nem hagyta. Helyette megmarkolta egyik kezével a saját nedveitől lucskos falloszt, a másikkal a fiú heréit és verte a farkát. Nézte ezt a gyönyört hozó félistent és érezte, hogy egyre feszül és keményedik, majd hatalmas nyögéssel kisérve spricceli ki a fiú a nedvét.
Alig tudta félrekapni a fejét…
Egészségére! - mondta a fiatalember. Köszönöm…! - válaszolta a Nő. Pár perc kellet, hogy összeszedje magát és ne remegjenek a lábai. Visszavette az úszódresszét, felvette a köpenyét és kiment.
Az ajtóban a férje várta kérdő tekintettel. Belenyilallt a tudat, hogy… mindent hallott!
Igen. A Férfi végig hallotta, ahogyan a Nő kielégül. Régen hallotta már. Az lepte meg, hogy nem érzett magában haragvást. Sőt, sokkal inkább felizgatta az élmény.
Jólesett? - kérdezte a szemlesütve, piruló arccal kilépő Évájától. – Igen! – válaszolta tekintetét az övébe szegező asszonya. Nem mondták, de mindketten tudták mire szólt a kérdés és a válasz. Kézen fogva mentek a lifthez és a szobájukba.
Éva elment lezuhanyozni; szerette a bőrén a krémet, de most valahogy piszkosnak, sőt, mocskosnak érezte magát.
András az ágyon ülve, kattogó aggyal várta. - Te nem mész? - kérdezte a felesége kilépve a fürdőből. A Férfi felállt, kiment a fürdőszobába és lezuhanyozott. Alaposan lemosta a hímvesszőjéről az elő váladékát. Volt bőven. A farka továbbra is állt. A törülközőt a dereka köré tekerve ment be, hogy leplezze felajzott férfiasságának látványos vágyakozását. Éva mindig rászólt megfeddve, amikor látta a meredező férfiasságát, hogy soha nem bír magával…?!
Amikor az ágy mellett ment volna el a Nő váratlanul megfogta a derekát és maga felé fordította. Leoldotta törülközőt. A férfi álló hímvesszeje pont a szája előtt volt. Megnyalta a végét. Az egyik kezével tartotta Férfi fenekét a másikkal kiszabadította a duzzadt makkot. Szinte ráhúzta az ajkait a duzzadt farokra. Milyen régen volt a számban - gondolta pironkodva. Jólesően nyugtázta a férje szaporodó levegővételéből, hogy amit csinál, jól esik neki. Még mindig és újra jól esik. Ő is élvezte, tulajdonképpen mindig is szeretett szopni, csak nem akarta már, hogy lássa a túlsúlyos testét a szerelme. Érezte, hogy bizsereg neki is a lába köze. A Férfi megfogta a fejét és elkezdte ütemesen dugni a Nő száját.
Ennek kicsit örült is, ugyanakkor meg is lepte: annak idején csak hagyta a Férfi, hogy szopjon, de most irányította és ez most melegséggel járta át, szolgálhatta, talán a lelkiismeretét enyhítette így. …és közben tudott magával foglalkozni.
Lenyúlt magához és a csiklóját kezdte simogatni. Felhúzta az egyik lábát és a szabad kezének két ujját bedugta a hüvelyébe. Hamar felvette a férfi ritmusát, ahogy ő dugta a száját úgy simogatta és dugta magát. Szinte egyszerre mentek el és a férje nagy adag spermáját jólesően nyelte le. A farkát megfogva szépen és boldogan körbenyalogatta a méltóságos kalapját azzal a majdnem elveszett hálás-huncut tekintettel felnézve Andrásra.
Réges-régen ment el egy nap kétszer.


Szextörténet ajánló:


Szexkalandok fiatalon 1.


Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 16 évesek voltunk kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korba....

Ami ilyen jó, az rossz nem lehet I.


Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén ha....

A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

Egy kukkolás története


Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nô tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda.....

Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott a....

Jol sikerült allasinterju


Jelentkeztem egy szamomra megfelelö allashirdetesre amit egy ujsagban talaltam. Jol hangzott, eleg jo volt a penz es a munka is megfelelö volt szamomra. Nem mondom hogy könyü de izgalmas, egy raktarban kellett a logisztikat csinalnom, tehat olyan irodista de emellet meg pakolnom is kellett. Szerecsere videki lany vagyok nem esem ketsegbe egy kis fizikai munkatol. Nos elmentem az interjura, ami 9 o....Szextörténet címkék

jobb volt | száj | csaladregeny | fölösleges aggodalmak | feco |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.