Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Csajok a buzibárbanVégre eljött ez a szép őszi nap is. Már alig vártam, hogy este a bárban iszogathassak. Egész nap csak ezen járt az eszem: vajon lesz olyan csaj, akinek bejövök? És fordítva? Egyfajta idegesség keveredik bennem, olyan elemi vággyal, ami sokkal erőteljesebben van meg bennem, mint a félsz, h mi lesz, ha....

Nagy nehezen eljött az este. Persze a legszexibb fehér neműmet választottam, és leborotváltam a lábam. Azért elég gáz lenne szőrös lábbal megjelenni. Az előkészület, olyan volt, mint mikor vizsgázni mész, és ott van benned egy jó adag drukk. Reménykedsz, hogy a tudásod elég - reménykedtem, hogy a vonzerőm és a kisugárzásom megfelelő lesz.
Mikor az utcán sétáltam a bár felé, egy részem azt mondta: Héj, Anna ezt nagyon nem kéne, elvégre mégis csak keresztény vagy, a másik felem pedig - pont leszarta. Örült, hogy végre szabad lehet, s nem korlátozza semmi a beteljesülésben. Ennek az örömével érkeztem meg a bárba.
Tudtam, hogy ahhoz, hogy oldott tudjak, lenni legalább becsípve kell legyek. Ahhoz meg keverni kell a piát, vagy tetemes mennyiséget kell inni. Leültem egy kellemesen félreeső helyen, a pult sarkában. A kiszolgáló csaj, nagyon készséges volt. Valószínűleg, láthatta, hogy abszolút tapasztalatlan vagyok, ezért azt mondta, hogy nyugi van, csak igyam meg ezt. Gőzöm sem volt arról, hogy mit adott, de a kezdeti teljes zavartságomat szinte teljesen megszüntette. De azért még lazának nem voltam mondható. Elégedett voltam a kinézetemmel, és ez adott némi önbizalmat, de azért paráztam, hogy mi van, ha hoppon maradok. Szerencsére nem kellett sokáig aggódjak ezen, mert kb. a 5. felesem után, mellém ült egy igen vonzó lány. Azt mondta, héj, önts még egy kört nekünk – így kaptam a pultos csajtól még egy felest. Ekkor elég fesztelennek éreztem már magam. A lány hihetetlen oldott volt. Megtudtam, hogy Hannának hívják, és, hogy turizmus-vendéglátást tanul. Úgy kb. 4-5 evvel lehetett nálam idősebb. Végtelenül vonzó lány volt. Nem csak a kinézete, hanem a kisugárzásában is volt valami végtelenül megragadó. Talán a hangja, vagy a kedvessége, azok a szemek, amelyek olyan odafigyeléssel tudták fürkészni az enyéimet. Volt ebben valami egészen hátborzongató, s egyben mégis kellemes. Izgató volt, ha csak rá nézett az ember - elég egy pár perc és teljesen beindulsz tőle. Velem legalábbis ezt tette, olyan szinten vesztettem el a kontrollt (nyilván a pia hátasára is) hogy alig tudtam odafigyelni, hogy mit mond. Órákig tudtam volna csak bámulni. Nézni, ahogy másokkal beszel, vagy eszik. A szájában volt valami, ami bizsergetően hatott rám. De persze az alakja is fantasztikus volt. Talán 5-6 kilóval lehetett több nálam, viszont pont ugyanolyan homokóra alakja volt, mint nekem. A mellei, meg pont akkorák, amelyek a kezeimben kényelmesen elférnek.

Egyszer csak arra eszméltem, hogy megkérdezi, nem akarok-e táncolni. Mondtam, neki, hogy katasztrofális az egyensúly érzékem, de ha ez őt nem zavarja, vagy nem égeti le, akkor szívesen. Erre ő csak annyit mondott, hogy ne aggódj, majd vigyázok rád. Amin a legjobban meglepődtem, hogy elhittem neki - bíztam benne, pedig szinte vad idegen volt. Másfelől végigfutkosott a gerincemen a hideg. Talán attól, hogy végre célegyenesben vagyok, vagy, mert a biztonságérzetre már oly rég óta vágytam. Hanna szerencsére nem bonyolította túl a dolgot, jobbra kettőt balra egyet, majd megint jobbra kettőt balra egyet, és aztán fordítva. A közelsége hátborzongató volt. Pedig "csak lassúztunk" a keze érintése érzéki és gyengéd volt. Szinte tudta, hogy mikor mit kell csinálni. Aztán egy idő után, már nagyon erős volt bennem a vágy, és lesmároltam. Valószínűleg, elég hirtelen jött neki, mert nem viszonozta. Na, akkor halálra rémültem - kész itt a finish, ő ezt nem is akarta, csak akart egy érzéki táncot, egy számára vonzó csajjal. De aztán két másodpercen belül megnyugodtam, mikor viszonozta a csókomat. Úgy éreztem, hogy most itt a karjaiban atomjaimra hullok. A gyomrom liftezett, a szívem hevesen vert, majd kiugrott a helyéről. Akkor ő már csak az enyém volt, és arra az éjszakára, senki sem vehette el őt tőlem. A csók végén, csak annyit mondott magyarázatnak, hogy még nem szokta meg, hogy én is tudok kezdeményezni, azért lepődött meg annyira. Ezt teljes megnyugvással konstatáltam. Mikor közöltem, hogy most már totál be vagyok szédülve, és szívesen leülnék, akkor egy bólintással jelzett, hogy rendben. Ittunk meg egy-egy Baleys-t aztán ki akart faggatni, hogy mit szeretnék az este további részében. Én erre csak annyit mondtam, hogy most hagyjon érvényesülni. Ő nem volt ellene, azt mondta, h "jól van, akkor itt vagyok neked, és kezdj azt velem, amit csak akarsz." A teljes szabadságérzetet éltem meg, és valami megmagyarázhatatlan mohóság is volt bennem - ide ezt a nőt, és senkinek nem eresztem. Rendeztem gyorsban a számlát, és mondtam, h menjünk az ő lakására, az mégis csak közelebb van. A hegyoldalban lakott, kellemes kertes házat tudhatott a magáénak. Mint kiderült, a nagyijától örökölte, és nagyon szereti. Jó nagy konyhája, fürdőszobája meg hálószobája volt, de ami arányaiban a legnagyobbnak mutatkozott, az a franciaágya volt. Állítom, ha házibulit csinált, akkor ott minimum négy, ha nem öt ember feküdt rajta, relatíve kényelmesen. Miután mindent megmutatott a lakás terén, megkérdezte, hogy hova menjünk, és mit csináljon. Mondtam, hogy a hálószoba a cél ez nem kérdés, a többit meg bízza rám.

A fogason találtam egy kellemesen puha sálat, amivel be lehetett kötni a szemét. Azt becsórtam. Végtelenül jó illata volt. Otthonosságot, meghittséget és érzékiséget árasztott. Felszaladtam gyorsan a lépcsőn, és egy gyors csók kíséretében feltettem rá a kendőt. Ez szerencsére flottul ment. A szívem úgy vert, mintha üldöznék, a légzésem vagy teljesen elállt, vagy annyira gyors volt, hogy alig tudtam szabályozni. Gyorsan lekapkodtam magamról a ruháimat - csak a fehér neműm maradt rajtam, aztán szép lassan elmentem Hannával az ágyig. Finoman toltam, nehogy elessen. Aztán megfogtam és egy határozott mozdulattal hátra döntöttem. Először le kellett húzni róla a cipőt. Nem volt nehéz, hisz fekete magas sarkú volt rajta. Aztán a drapp csőnacija jött. Itt alig bírtam már magammal. Legszívesebben letéptem volna róla, de visszatartott, hogy szeretnék minden pillanatot jól kiélvezni. Olyan lassan csinálni, hogy minden mozzanata beleégjen a memóriámba. Mikor lehúztam a nadrágot, a felsője jött. Kellemes, apróvirág mintás inget hordott, olyan volt, ami kissé átlátszott, így igencsak sejtelmes hangulatot árasztott. A mellei egyszerűen tökéletesek voltak. Nemcsak a nagyságát élveztem, hanem a puhaságát, a rugalmasságát is. Meg szimplán gyönyörrel töltött el, hogy megérinthetem. A heteró nőknél sok mindent meg lehet érinteni, és nem szólnak be, de ha a melléhez nyúlnék valakinek, akkor abból nagy gáz lenne. Szerencsére Hannánál nem volt ez így.
A bőre gyönyörű és fantasztikus illatú volt. Azt hiszem Far Away-t használhatott. Aztán apró csókokkal halmoztam el. Először a száján majd a nyakán. Mikor úgy éreztem, hogy most már benne is elég erős a vágy, leszedtem a melltartóját és a bugyiját. Ott volt anyaszült meztelenül előttem. Nem hittem a szememnek, és hatalmas hála volt a szívemben, hogy végre megéreztem - megláttam azt. amire már oly rég óta vágyok. Egyszeriben eluralkodott bennem a türelmetlenség, hogy én most ezt a lányt a magamévá teszem. Hozzábújtam, megsimogattam, és ott csókoltam, ahol tudtam. Aztán magamévá tettem a mellét. Ha az egyiket a számmal kényeztettem, akkor a másikat a kezemmel, hol pedig csak a száját vettem birtokba. Végül, végighaladtam az egész testén, én is és ő is remegett a vágytól, a levegőt is csak úgy kapdostuk. Először a hasát céloztam meg, mikor nem volt olyan négyzet milli, ami nem volt nyálas, akkor továbbhaladtam. De még nem oda, hanem először a két combja között kényeztettem. Ő közben a hajammal játszott. Mikor már szinte kérlelt, hogy nyaljam, ki, akkor engedtem. Igazából nem is az ő vágyának, hanem a sajátoménak. Megnyugodtam, hogy neki nem túl édes a váladéka, és ott nyaltam, ahol értem. Hol a csiklóját, hol a hüvelyét. Valószínűleg nem csináltam rosszul, mert kb. 3 perc alatt elélvezett. Én szívem szerint nem hagytam volna abba, de ő láthatóan nagyon elfáradt. Ekkor csak simogatásommal kényeztettem el. Szinte úgy mozdult, ahogy én dirigáltam neki. Örömmel töltött el, hogy élvezte, de még nagyobb örömet jelentett, hogy ott és akkor úgy volt az enyém, ahogy én akartam. És nem szólt be senki, hogy ezt most nem engedheted meg magadnak. Enyém volt ennek az egésznek a szabadsága, a gyönyörűsége, a beteljesülés élménye és egyben a hiány megszűnése. A hiány, ami néha kétségbeejtően fájt. Nem tudtam vele betelni. Még mielőtt elaludt, levettem róla a kendőt, az arcának háttal, elé feküdtem, és kis kifli nagy kifli módon bealudtunk.

Másnap reggel, mindketten nagyjából egyszerre keltünk. A reggeli során elmondta, hogy mennyire hálás az éjszakai kalandért, és hogy reméli ezzel nem ért véget a kapcsolatunk. Ekkor felvilágosítottam, hogy épp férjhez menni készülök, csak szükségem volt egy ilyen jellegű élményre. Borzasztó szinte elviselhetetlen bűntudat lett úrrá rajtam. És nem csak azért mert hűtlen voltam, hanem mert ennyire kihasználtam Hannát. Nem akartam összeszorítani a szívét, és úgy ereztem, hogy nem lehet ennyire igazságtalan az élet. Hogy miért kell minden jó dolognak valami rosszal is járnia? Nem tudtam ezután az éjszaka után azt mondani, hogy akkor kész - ennyi. De tudtam, hogy ez a helyes, így nem tétováztam. Adtam neki egy jó hosszú búcsúcsókot és egy ölelést, és megmondtam neki, h sose fogom őt elfelejteni, és mindig fontos és értékes helyet fog betölteni a szívemben.
Mikor elhagytam a ház kapuját, mintha a szívem felét, a gyermeki lényemet - annak minden vágyával együtt ott hagytam volna - ott kellett hagynom. Üresnek, végtelenül üresnek éreztem magam. Tudtam, hogy most valamit kitépett a szívemből ez az éjszaka, és hogy ezt a tátongó lyukat csak a vele töltött éjszakák adhatják vissza - de az is már csak illúzió, hiszen egy életre nála maradt, és olyankor csak visszakölcsönözném, azt, ami eredetileg az enyém volt.

Délután találkoztam Józsival, elmondtam, hogy egy meleg bárban találkoztam Hannával és hogy az éjszaka folyamán szeretkeztünk. Megköszöntem Józsinak ezt a mélységes nagy szeretetet, hogy még ebbe is hajlandó volt belemenni. Megígértem neki, hogy mindig 100 %-ig bízhat bennem, és, hogy hűséges fogok hozzá maradni. Mert, az iránta érzett szeretetemet senki sem veheti el tőlem, és senki se másíthatja meg.
A kapcsolatunk kissé más jellegű lett a szeptember - októberi hónapokig. Ráadásul a gyász is rányomta a pecsétjét, de nagy nehezen átverekedtük magunkat ezen is, s remélem, sőt imádkozom, hogy ez az éjszakai kaland ne tehesse tönkre a kapcsolatunkat. Egyébként pedig nincs olyan éjjel, amikor ne jutna eszembe Hanna és a vele töltött éjszaka, és a vágy, h újra élhessem mindezt. Hogy szinte habzsoljam a testét, és ott érintsem, ahol én akarom, s hogy ő ne csinálhasson mást, mint amit én akarok vele tenni.Véletlen szex történet:


Tanár úr


Egy hónap telt el a legutóbbi kalandunk óta. Az iskolában teljesen közömbösen viselkedett velem, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Egyszerűen átnézett rajtam. Nem mosolygott vissza, ha rákacsintottam, vagy ha flörtöltem vele. Bántott a dolog, de túl büszke voltam ahhoz, hogy megtegyem az első lépést. Már-már kezdtem beletörődni a dologba, hogy ennyi volt, de aztán Balázs leszólíto....

Rabságban - beteg sm történet


Mikor újra magamhoz tértem, nem akartam hinni a szememnek. Nem ott tértem magamhoz, ahol kellett volna. Nem azon a padon ahol elaludtam, de nem is a saját ágyamban. Na de akkor pontosan hol? Ez volt az egyik amit nem tudtam. De azt tudtam, hogy nagy bajban vagyok, ha ez az egész nem csak egy rossz álom. Kis idő után nagyon is valóssá vált a helyzetem. Na de mi is volt ez a helyzet? Ugye azt nem t....

Az új csajádtag


Tudta, hogy elérkezik az idő,mikor már nemcsak mint anyára,hanem,mint nőre fognak nézni,de színte váratlanul érte, hogy jövendőbeli menye is beszáll a "játékba".


Itt maradt a két kamaszfiúval ebben az alig nagyobb víkendháznál. Örökké meztelenül mászkált a fiaival együtt, akik, már színte természetesnek vették anyjuk meztelenségét. De, nagyon jól tudta, hogy elérkezik az az ....
Szextörténet címkék

pezsgőfürdő | camsex | Én és a nővérem 2. (+ ext | Ügyfél | csabi és beri |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.