Leszopom a vevők faszát


Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belles Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkészi pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével anélkül, hogy Belle-nek aggódnia kellene, elszúrtam valamit az üzletmenetben az ő távollétében.
Különben észrevettem volna, hogy a férfi igazából túlságosan is nagy figyelmet szentel egyes ruházati cikkek fazonjának és szövetének ahhoz, hogy kezdi legyen.
Azt mondanám, olyan valaki volt, aki új barátnőjének akar venni valamit, amit szexisnek talál, a lány pedig nem találja olcsónak. Nem mintha olcsó áruink lettek volna: nem voltak ott könnyű nejlon bugyik vagy ócska skarlátvörös és fekete top és bugyi szettek, a combnál csipkékkel díszítve. A Belles Boudoir első osztályú volt, minden selyemből, szaténból készült és márkás ruhatervezőktől származtak. Abban pedig biztos voltam, hogy ennek a bizonyos vásárlónak az igényeit könnyedén kielégíthetjük.
Talán kissé elfogult voltam, de a legjobbat gondoltam felőle, mert
jóképű volt. Vagy száznyolcvanöt centi magas, tüskés hajjal, melyben szike csíkok futottak, erős, izmos teste volt, mint aki sokat sportol.
Nem az a fajta volt, aki két egyforma hálóinget vesz, egyet a feleségének, egyet pedig a szeretőjének – valószínűleg vagy két számmal kisebbet. Nem is mért végig, mondván, olyan nőnek akar venni valamit, akinek „nagyjából a maga mérete kell”, ezért ha volnék olyan kedves felpróbálni ezt a melltartót vagy ezt a bugyit. Azt gondoltam, ezzel a vevőivel itt rendes, tisztességes üzletet kötünk, mely az utolsó lesz így a nap végén. Aztán bezárhatok és mehetek haza.
A férfi most két selyembugyit nézett ki, az egyik kellemes rózsaszín, a másik pedig diszkrét elefántcsontszínű. Szemmel láthatólag e kettő közül akart választani. Adtam neki két percet, aztán odamentem hozzá.
– Segíthetek esetleg? – kérdeztem tőle.
Most enyhén elpirult, ettől még kisfiúsabb és vonzóbb volt.
– Hát, nem könnyű – felelte. – Ez itt mind a kettő olyan szép…
– Sokat adunk el az elefántcsontszínűből – mondtam neki. Futó pillantást vetettem gyűrűs ujjára és észrevettem, hogy nincs rajta jegygyűrű.
– Szép és biztonságos választás, különösen olyan valakinek, akit még nem ismer elég jól vagy még nem találkoztak annyiszor. Az én kedvencem azonban ez a rózsaszín. Természetesen akár el is kényeztetheti a hölgyet és megveheti mind a kettőt.
Ezúttal egész határozottan elvörösödött, hosszabban tétovázott, csak azután válaszolt.
– Az az igazság, hogy próbálom eldönteni, milyen színű legyen, mert saját magamnak lesz.
Minden önuralmamra szükség volt, hogy el ne tátsam a számat ott előtte. Nem mintha még sosem hallottam volna olyat, hogy egy férfi női fehérneműt akar hordani. Belle már épp elég gyakran mesélt nekem egypár különlegesebb vásárlójáról, és biztosított arról, hogy csupán idő kérdése, mikor akad nekem is egy ilyen kuncsaftom.
Ám azok a férfiak, akiket előttem lefestett vagy diszkréten meg is mutatott, messze nem ilyenek voltak, mint ez a férfi, aki most előttem állt. Mert azok az esetek túlnyomó többségében negyvenesek vagy idősebbek voltak, gondosan ívelt szemöldökkel, puha, elektrolizált bőrrel, melyen nyoma sem volt ráncnak, vagy olyan hosszú hajjal, hogy egy kis igazítással nőiesnek látszanak – szóval magukon hordozták a másik nemnek látszani akaró sztereotip típus minden jegyét. Ebben a kuncsaftban azonban nem volt semmi nőies, eltekintve attól, hogy milyen fehérneműt akart venni. Hát ennyit a sztereotípiákról. Mikor aztán nem nevettem ki és nem kértem meg, hogy hagyja el az üzletet, láthatóan megnyugodott.
– Én… öö… gondolom, nem próbálhatom fel őket, így van?
Volt hátul az üzletben két függönnyel eltakart fülke, többnyire olyan vásárlóknak, akik trükkösebb holmikat próbáltak fel, például fűzőket.
Fogalmam sem volt, hogy reagálna Belle egy ilyen kérésre, de már magát a gondolatot, hogy ez a jó kinézető férfi selyembugyiba bújik, hirtelen olyan izgatónak találtam, hogy nem tudtam ellenállni.
Különösen, mikor eszembe jutott valami más is, amit Belle magyarázott el nekem, nevezetesen a bugyik rabszolgáinak fogalmát, akik azt szerették, ha egy ni parancsolgat nekik, miután már felvették a bugyit.
– Hadd zárjam be előbb az ajtót – mondtam neki.
– Akkor biztos, hogy nem zavarják majd.
A férfi bólintott, közben ott állt kezében szorongatva a lehetséges vételre kerüli holmikat, mintha már meg sem tudna válni tőlük. Az üzlet bejáratára akasztott feliratot a „ZÁRVA” oldalára fordítottam, majd a férfit odakísértem az egyik fülkéhez.
Behúzta maga után a függönyt. Én diszkréten tébláboltam odakint, amint azt bármely más kuncsaft esetében tenném, igyekezve, hogy ne figyeljek túl feltűnően a lehúzott cipzár hangjára vagy valami hangosabbra, mondjuk egy öv csatjára, ami fémesen ütődik a padlónak.
Ahogy múltak a másodpercek, tudatára ébredtem, hogy valami hevesen lüktet a lágyékomban, nedvesség járja át a bugyimat, miközben képzeletemben vadul cikáztak a gondolatok, mi is történhet ott bent a vékony függöny másik oldalán. Eltöltött az a sötét, erőteljes és sürgeti vágy, hogy a szoknyám alá csúsztassam a kezem és megsimogassam a puncimat, amit az most már erőteljesen követelt.
Bűntudatot érezve kezdtem hozzá, mikor egy szike fej bukkant elő a függöny mögül.
– A rózsaszínűt próbáltam fel, ahogy ön tanácsolta – szólt a férfi.
– Arra gondoltam, vajon maga mit szólna hozzá.
A felkérés világos volt, ám ha belépek abba a fülkébe, erősen fennáll a veszélye, hogy olyasmit teszek, amiről ha Belle tudomást szerez, több mint valószínű, hogy az állásomba kerül. Aztán úgy döntöttem, hogy Belle úgysem tudja meg, ám ha mégis, az sem érdekel. Egyszerűen látnom kellett a saját szememmel, hogy fest a fickó női bugyiban.
A látványtól, mely odabent fogadott, csaknem felnyüszítettem, úgy elfogott a vágy. Csak egy fehér póló volt rajta, mely szorosan feszült jól kirajzolódó mellkasára meg a bugyi. A vékony selyem sikertelenül próbálta befogadni a férfi kidudorodó farkát, eközben az ő izgatottsága is nyilvánvaló volt abból a nedvesség foltból, mely már átütött az anyagon.
– Na, hogy festek? – kérdezte.
Nem állhattam meg, hogy így válaszoljak:
– Bizonyára azt akarta mondani, „Hogy festek, asszonyom?”
– Ha reményeim szerint azért öltözött így, hogy kihozza magából a rabszolgát, akkor helyesbíteni fog. Úgy is tett. Most hirtelen kellemes erőhullám vonult rajtam végig, a puncim pedig győzedelmes várakozással rángatódzott.
– Olyan jól, hogy már szinte ennivaló – feleltem neki.
– Csak „szinte” ? – kerekedett el pillantása.
– Ha levenné a pólóját, az javítana a helyzeten – feleltem erre és néztem őt, amint egy hanyag mozdulattal lehúzta a fején át az említett ruhadarabot, és a földre dobta. Elmosolyodtam és szemügyre vettem izmos felsőtestét.
– Így már jobb. Sokkal jobb.
Most letérdeltem előtte.
– Most meg mit csinál… öö… asszonyom? – kérdezte.
– Csak meggyőződöm arról, hogy passzol. Gyengéden futtattam végig ujjaimat a bugyija elején. Légzése most felgyorsult és egy pillanatig átadta magát az örömteli érzésnek, ám láthatólag magához tért és elkapta a kezemet.
– Bocsánat – mondtam most. – Talán túl messzire mentem? Oké, már be is fejezhetjük.
A férfi a fejét rázta.
– Nem, jólesik. Csak az a bökkeni, hogy még soha ilyesmit nem műveltem. Úgy értem, egészen néhány nappal azelőttig még csak nem is tudta senki, mi az én fétisem. Azelőtt csak kölcsönvettem egypár cuccot a mosodából és felpróbáltam azokat. Meg bugyikat vettem a volt barátnőimnek, csak azért, hogy aztán én hordhassam azokat, mikor ő nem volt ott.
Aztán egyszer korán jött haza és rajtakapott, hogy az a tanga bugyi van rajtam, amit neki vettem Valentin napra. Ez az oka, hogy most már csak a volt barátnőm.
Hát ezért vásárolt most már saját magának.
– Ne aggódjon – mondtam neki.
– Én sokkal megértőbb vagyok, mint ő volt. De bizonyára azt is tudja, hogy kedvében kell járnia az úrhölgynek, aki olyan kedves és megérti, igaz?
Bólintott, mostanára már szemmel láthatólag több mint hajlandó volt megtenni bármit, amit csak kérek tőle. Szorítása a csuklómon más volt most, elkezdett bátorítani arra, hogy simogassam. Ezzel kicsit előre sietett, de elfogadtam. Éppenséggel később is megdorgálhatom.
Miközben ott játszadoztam vele, önkéntelenül is észrevettem, hogy éles
kontraszt van faszának keménysége és a bugyi puhasága között, de bármilyen kellemes lehetett is simogatni őt, nekem más ötletem volt. Most élesen rántottam el kezemet.
– Sose feledd, hogy úrnőd öröme az első – emlékeztettem őt.
Engedelmesen ereszkedett térdre. Miközben szoknyámat felemeltem a derekamhoz, ő óvatos mozdulattal húzta le a bugyimat, majd arra biztatott, hogy lépjek ki belőle. Aztán orrához emelte a finom anyagot, áhítattal szívta be illatomat, mely most aromásabb volt, mint egy egyszerű hétköznap után lenne a butikban, az elmúlt néhány perc eseményeinek köszönhetően. Most vágyakozva és talán némi csodálattal pillantott fel rám. Tudtam, hogy bizonyára jól nézek ki, gondosan nyírt puncimmal és harisnyatartóm csipkés pántjaival, de gyanítottam, hogy nagyra értékelte azt a tényt is, hogy nem csupán megértem őt, belső kényszerét, hogy női bugyit hordjon, hanem ugyanúgy kedvem lelem benne, mint ahogy ő.
De még inkább abban, mikor megéreztem, hogy nyelve hegye a szeméremajkaimnak préselődik és a csiklómat keresi, majd meg is találja. Szélesebb terpeszbe álltam, hogy könnyebben hozzáférjen rejtett szegleteimhez. Gyorsan rájött, hol a legkellemesebb számomra puha nyelvének érintése, mert apró kis sóhajaim és biztató mormogásom utat mutatott neki. Én közben arra gondoltam, milyen ostoba volt a korábbi barátnője, hogy a srác bugyik iránti rajongása elriasztotta őt tőle. A legnagyobb öröm, ha valakinek olyan hapsija van, aki a szájával imádja úrnőjét, gondoltam magamban, miközben ő még utoljára egypárszor gyorsan végigfuttatta nyelvét a puncimon, ezzel beindítva orgazmusomat.
Fejét magamhoz szorítottam, míg végül térdeim remegése abbamaradt, aztán elengedtem őt. Rám nézett, állán az én nedveim csillogtak, én pedig elmosolyodtam.
– Remekül csináltad, rabszolga – mondtam neki.
– Most ideje, hogy te is elnyerd a jutalmad.
Lehajoltam és apró csókot nyomtam a makkjára ott, ahol szexuális gerjedelmétől az anyag átnedvesedett, aztán rendesen elkezdtem őt izgatni a számmal a bugyin keresztül. Egyik kezemmel erős combjába kapaszkodtam, amit bozontos szike szőrzet borított. Ha valóban transzvesztita lett volna, nem pedig férfi, aki egyszerűen csak szeret női alsóneműben járni, akkor combjait simára borotválta volna és fele ennyi örömöt sem jelentene fogdosni.
Éreztem, hogy keze beletúr hajamba, mintegy ösztönözve fejem mozgását, mely gyorsan járt le-föl. Most már annyira felizgult, hogy a makkja előbukkant a bugyiból, én pedig mélyen a számba vettem azt, élvezve ízét és illatát. Nedves ajkaimmal szoptam a dákóját, egyre közelebb juttatva őt az orgazmushoz, ám ez csak akkor következett be, mikor ezt suttogtam.
– Ez az, élvezz a kedvemért, rabszolga!
– Ekkor felnyögött és kilövellt, elélvezett. Hátrahúzódtam, nyálam gyöngyözve csorgott le a szám szélén.
Most felemelt, talpra állított és csupasz mellkasához szorított.
– Köszönöm – mondta és megcsókolta a fejem búbját.
– Szóval akkor a rózsaszín mellett döntöttél? – kérdeztem őt, mikor szanaszét szórt ruhái után nyúlt.
Már a pólóját vette volna fel, a mozdulat közben azonban megállt és egy gonosz mosolyt villantott felém.
– Hát… arra gondoltam, jó leszek magamhoz és megveszem a rózsaszínt meg a fehéret is. De ha dolgozol holnap délután, visszajöhetnék. Van ott egy rózsamintás, amit nagyon szeretnék felpróbálni...


Szextörténet ajánló:


A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....

A perverz tanárnéni


Tinilány voltam.Tapasztalatlan,lüke kis fruska.Az igazi szexről még fogalmam sem volt,de már kipróbáltam a maszturbálást és egykettőre masztifüggő lettem.A nyári szünetben nem volt olyan nap hogy ne kényeztettem volna magam a szobámban naponta többször is.

Aztán elkezdődött a suli és egyre nehezebben viseltem,hogy nem tudom lüktető puncimba meríteni az ujjaimat.Rászoktam arra hogy m....

Mélytorok az első randin


A történet fél éve történt az egyik randim után. A sráccal egy jó sétálós beszélgetős délután után elmentünk hozzájuk, azt mondta senki nincs otthon, és láthatóan működött a kémia köztünk. Iszonyú jól nézett ki szimpatikus is volt így örömmel mentem bele a kalandba.

Amikor megérkeztünk hozzájuk egy darabig minden ugyanolyan volt, felmérte a terepet senki nem volt otthon, lakótársai ....

A szomszéd csaj


A költözés nagyon megviselt, főleg az, amiért költöznöm kellett. Még csak a 19-et fogom tölteni, de már a család nélkülösésével kell együtt élnem az autóbalesetünk óta, aminek a nyomait így 3 hónap után is magamon viselem és a legtöbb egész életemben végig fog kísérni.
A felelőtlen kis kamasz életem után mikor már kicsit megkomolyodtam, abbahagytam a dohányzást, de most mégis a vadiúj felúj....

Erotikus történet III


Az előző nap együtt töltött délutánjának utófényei még mindig egész lényéből sugárzottak, s ez különösképp kitűnt szikrázó szeméből és széles mosolyából. Semmi sem önthetett volna több életet belé, mint az a féktelen szeretkezés azzal a férfival, akit teljes szívéből imádott. Életében ugyan nem sok más dologban volt biztos, de ebben az egyben igen.
Az utóbbi időben azonban mindketten olyann....

A plázacicák
A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi „Széttéplek, Teee...!”

Első nap csak azért nem estünk egymásnak, mert ugye nem illik, meg mert milyen dolog az, hogy rögtön első nap? Stb. Na de má....Szextörténet címkék

lányon | élettárs | huseges | hajnal | torkába |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.