Karcsi és Niki II. - A gruppen


Karcsi blazírt arccal tette le a bőröndöket. Élete párja ismét csak túlzásba vitte a készülődést, hiába hajtogatta neki hogy csak egyetlen hétvégére mennek a cég által kibérelt kempingbe.

-Csakhogy ideértél- Hallatszott a háta mögül, mire azonnal megfordult és kissé meglepődve nézett régi munkatársára és barátjára Jácintra.Akár munkaruha akár zakó fedte Jácint testét mindkettő remekül állt neki, de -kénytelen volt elismerni- egy szál fürdőnadrágban sem nézett ki rosszul. Kissé feszengve gondolt alig látható pocakjára, amit az okozott hogy a hűtőszekrény több izgalmat kínált a hitvesi ágynál( és ráadásul melegebb is volt valamivel).Nikoletta miatt van az egész- mondta óvatosan nehogy az említett meghallja- nehéz feladat egy házisárkányt kicsalni a barlangjából. Viszont ideális házőrző. Ha gondolod kölcsön adhatom egy időre- nézett vigyorogva barátjára.-Haragszol rám valamiért?- nézett döbbenten Jácint- azt hittem

Ne ácsorogj már Karcsi!- csattant egy női hang ostorként közéjük- vidd be a holmikat az apartmanba! Pff! Mindent nekem kell csinálnom? Nikoletta felkapott egy poggyászt és a kelleténél kissé hangosabban erőlködve becipelte az ajtón.-Mi baja van?- kérdezte csodálkozva Jácint-Semmi-legyintett lemondóan Karcsi- ő mindig ilyen. Főleg most, hogy állást keres.-Úgy hallottam a nagyfőnök éppen titkárnőt keres-mondta Jácint.-Na még mit- nem vágta rá Karcsi- nyílt titok hogy a góré "extra feladatokat" is ad a személyi asszisztenseinek. Amúgy meg Nikoletta nekem is alig engedi hogy hozzá nyúljak. Pedig én a férje vagyok.-Karcsi! Hol a fürdőruhám?!? kiáltotta villámló szemekkel Nikoletta-Amit útközben vettünk? A még a szatyorban drágaságom- nyújtotta előre a csomagot óvatosan a kérdezett. Nikoletta némán villogó szemekkel kitépte a vékony zacskót a kezéből és tüntetőleg becsapta maga mögött az ajtót.-Hú de haragosnak látszik- sóhajtott Jácint.-Majd csak lesz ha rájön hogy nem azt a bikinit vettük meg amit kinézett magának.

Vagyis azt-helyesbített- csak egy számmal kisebbet.-Na erre befizetek- vigyorgott Jácint -Első sorból néznéd végig a kivégzésemet?-Aha!-Szemét!-Mire valók a barátok?Az ajtó kinyílt és Nikoletta egy széles törölközőbe csavarva lépett ki közéjük Arca egyszerre tükrözött zavartságot és haragot.-Karcsi van egy kis gond- motyogta gondterhelten.-Mi a baj szívecském?-Ez a ruha nem passzol rám.-Az lehetetlen hiszen felpróbáltad.Nikoletta nagyot sóhajtott és a törölköző végét megfogva készült azt levenni, de az utolsó pillanatban vetett egy ijedt pillantást Jácintra és inkább nem tette.Karcsi kíváncsian emelte fel a textildarabot de Nikoletta tenyere nagyot csattant kézfején. Az önkéntelen mozdulattól enyhült a szorítás a törölközőn amit Jácint ki is használt és egy gyors mozdulattal lerántott róla.Nikoletta ott állt köztük egy falatnyi bikiniben és majd elsüllyedt szégyenében. Bár alakjára sosem volt panasz ő mégsem szerette ha foglalkoznak vele. Jobban szerette ha inkább eszéért és egyéb képességéért került előtérben, mintsem alakjáért.A két férfi eközben elégedetten szemlélte a látványt. Nikoletta mellei nem voltak túl nagyok de a ruha méretének hála épphogy takarták a formás halmokat.

A tanga pedig majdhogynem kényelmetlen volt.-Remekül nézel ki drágám-mondta bátorítóan Karcsi, de csak egy savanyú grimaszt kapott jutalmul.Nikoletta sértetten otthagyta őket, a két férfi pedig még hosszan nézett a lágyan ringó csípő után.-Ha még áll az a kölcsönadás dolog én benne vagyok-jegyezte meg tétován Jácint.-Áll-válaszolta komoran Karcsi- valami eszembe jutott...-Ebből nagy disznóság lesz-vigyorgott Jácint-de benne vagyok!Nikoletta magában füstölögve hagyta ott a két gazembert. A tanga éppen csak nem vágott be a melltartót pedig folyamatosan igazgatni a kellett hogy megfeleljen a rendeltetésének. Ha nem ügyelt felgyűrődött és éppen csak takarta mellbimbóit. A kemping melletti tóparton már elég nagy társaság gyűlt össze és ahogy észrevette, elég sok alkohol fogyott. Jobb ötlet híján ő is ivott egy kortyot, amitől enyhült benne a feszültség ennek hatására ivott még egy keveset és nemsokára már kissé spiccesen de oldottabban cseverészett a többiekkel. Feltűnt neki hogy némelyik nő közszemlére teszi melleit. Amikor az egyik ilyen hölgyvendég mellé sodródott,tréfálkozva megjegyezte hogy neki is le kéne vennie a felsőjét mert nagyon kényelmetlen

-Talán azért mert nem a te méreted- válaszolta a filigrán alkatú bájos arcú szőkeség-nézd csak, megmutatom. Egy villámgyors mozdulattal lebontotta róla a renitens ruhadarabot és máris magára kanyarította.-Látod?- kérdezte- semmi baja!Nikoletta elgondolkodva bólogatott, a lányt pedig elnyelte a tömeg.Hát ez meg hogy történhetett morfondírozott magában, aztán hirtelen elsápadt.Ellopták a ruháját ö meg csak nézte és most ott áll egy rakás idegen között fedetlen keblekkel. Karjait védelmezően maga elé téve tör utat a tömegben egyre csak Karcsit keresi, de alig találja meg a forgatagban. Időnként megáll, forgolódik, sem férjét sem tolvaját nem leli idegességében széttárja karját, majd újra maga elé rántja. Ekkor majdnem fellök egy férfit, aki magára borítja italát.

Sűrű bocsánatkérések közepette törölgeti miközben alig tudatosul benne hogy áldozata meztelen és ő éppen a nemi szervét tisztogatja. Hátrahőköl és rákvörösen kér bocsánatot illetlenségéért, de az idegen nem éri be ennyivel. Fogcsikorgatva hajol előre és hagyja hogy a hideg italtól hűvös ajkak szájához érjenek,aztán az erősen alkoholízű nyelv megtáncoltassa sajátját. megszégyenülten távozik balesete helyszínéről a részeg idegen hangját pedig igyekszik kizárni tudatából.Gépies mozdulattal hajtja le az első italt ami a kezébe kerül de a hirtelen mozdulattól egy pillanatra zsongani kezd a feje. Az alkohol tompítása miatt csak lassan jut el tudatáig hogy melleit már rég nem takargatja de valahogy nem is érdekli. Végre meglátja férjét, ahogy egy ismeretlennek beszélget.-Képzeld mi történt- mutatja rigó melleit- valaki elvitte a felsőmet. -Azt látom feleli vigyorogva Karcsi és az idegen is lelkesen bólogat.

Bár Karcsi bemutatta őket egymásnak de az alkohol és az események hatására nem maradt meg az emlékezeten a név.-Csak ezt tudod mondani?-Ugyan drágám- csitítja Karcsi- isteni formás cicid van.-Egyetértek-bólogat a beszélgetőpartner.-Valóban?- néz rá szúrós szemmel Nikoletta. Cicije csak a kislányoknak van de tahó! Ez nem cici - kiáltja az italtól feltüzelve, mire többen szemügyre veszi és egyetértően bólogatnak. A fenének kiabálsz te hülye tyúk feddi meg magát keserűen de a mohó tekintetek kereszttüze az ő harci kedvét is felszítja.-Fogd csak meg! Ezek nem cicik ezek igazi csöcsök! Tessék mire vársz?-lép közelebb férje beszélgetőtársához akinek nem kell kétszer mondani.

Egyre szélesedő vigyorral dédelgeti a kebleket, súlyukat méregeti simogatja őket, miközben Nikoletta haragos tekintettel egyre csak Karcsit nézi, de az is csak egyre vigyorog.Nikoletta testén borzongató inger kél útra ő pedig csak most veszi észre hogy már éppen kőkemény bimbóit morzsolgatják. Zavartan hessenti el a taperoló kezeket, majd katonás hátraarcot csinál és tűhegyesre pödört mellbimbókkal elmasírozik az svédasztal felé hogy igyon még egy kortyot. Italával a kezében az alacsony asztalnak dől és a mulatozókat nézi Már meg sem lepi hogy a társaság szinte minden tagja meztelen. Érzi hogy az ital kezd fejébe szállni, így inkább leteszi és valami harapnivalót keres. Jobb híján valami krémes süteményt kap fel amitől aztán folyton az ujjait nyalogatja-Helló, jól érzed magad- csendül fel egydallamos férfihang a közelében.-Ó hogyne-feleli szórakozottan-éppen csak a ruhám hiányolom kicsit.-Azt látom hogy könnyebben vagy mint nem rég- néz végig rajta Jácint.-Na igen. feleli Nikoletta. Bimbói már nem ágaskodnak annyira de ez mit sem számít hiszem már a tanga sincs meg. Lemondóan nézi hűlt helyét és szarkasztikusan állapítja meg milyen szerencse, hogy rendszeresen borotválkozik.-Na és te hogy érzed magad?-Amint láthatod remekül- jön a felelet.Le sem tagadhatná, gondolja Nikoletta.

Jácint is meztelen, mint lassan mindenki más és szerszáma harcra készen meredezik. Formás darab akár a gazdája, használni is tudja vajon? Szórakozottan szopogatni kezdi az édes krémet az ujjáról aztán észbe kap és abbahagyja.-Nyalakodhatok én is?- kérdi Jácint kéjesen. Nikoletta mosolyogva nyújtja előre ragacsos kezét, de már nem látja a kérdezőt.Zavartan néz körbe aztán megakad a lélegzete.Jácint a lába között térdel és nyelve már szeméremajkai között matat. Hé ezt nem szabad, gondolja Nikoletta de szólni nem bír és mozdulni is képtelen. Csak elkerekedett szeme kiált segítségért, de nem történik semmi. Jácint nyelve egyre magabiztosabban tör előre,már az egyre bőségesebb kéjnedv áradat is neki kedvez. Nikoletta szenved, hiszen kínozzák Nikoletta élvez, mert kényeztetik.Nikoletta őrlődik.Hát vakok és süketek vannak körülötte?Jácint abbahagyja a kegyetlen játékot Nikoletta pedig fellélegezne de kínzója megemeli kissé combjait, amitől ő ösztönösen az asztalra ül.

-Ez meg fogja tenni- önti el a jéghideg iszonyat, és dermedten nézi ahogy a merev fallosz egyenesen ágyéka felé száguld. Karcsi mindig kézzel igazítja be Jácint meg csak berakja, villan át elméjén a gondolat, és már benne is van. A nyelvi játéktól a kéj hullámai söpörtek át rajta újra és újra de ettől a behatolástól önkéntelenül is felkiált. Érdeklődő arcok fordulnak feléje, és veszik körbe de a szenvedély egybemossa mindet. Próbál megkapaszkodni egy tekintetben és kérni hogy segítse ki megalázó helyzetéből de tekintete párás, kiáltásai pedig csak kéjes sóhajok. Nagyokat nyög minden egyes öklelésre hiszen minden egyes alkalommal fogva tartója makkja csókot lehel méhszájára.

Jácint végül az asztalra dönti és kihúzza belőle szerszámát de csak egy rövid időre és máris elfoglalja imént bitorolt helyét.Nikoletta könyörgő tekintettel néz megalázójára de már másik arcot lát maga felett. Megrémül és oldalra fordítja fejét hogy segítségért kiáltson, de újabb kéjléc jelenik meg előtte, egyenesen kitátott szájába csúszva, hogy szinte a garatjáig csússzon. Az újabb idegen erőszakos dugattyúmozgásba kezd és Nikoletta most már szinte csak tehetetlen szemlélője lehet saját megerőszakolásának. A z újabb tortúra nem tart soká, a férfi szuszogva megáll a pénisz tövénél bütykös férfikéz jelenik meg és liftezni kezd rajta. Mindjárt orrba fog vágni gondolja Nikoletta de a makk-amely még mindig a szájában van rángani kezd.

Nikoletta szája pulzálva telik meg az idegen spermájával mire reflexből lenyeli az első adagot. Többet is nyelne de túl sok így egy része kicsorog ajkai közül. Karcsi velem ilyet sosem csinált gondolja kissé keserűen. Hasán Jácint Spermája csordogál, még azé a számtalan másik férfié aki szexuális segédeszközként használja. Az idő elveszik létezni, neki pedig csak villanások maradnak meg az éjszakából, ami valahogy túl hosszú és mégis túl rövid. Bizarr nyaralási fotók melyekre borzongással vegyes kíváncsisággal tekint.Nézd ezen éppen két férfit szopok egyszerre, miközben a harmadik hátulról kefél. Itt pont a tábor legnagyobb faszát akarjál lenyomni tövig a torkomon(majdnem megfulladtam tőle de még később újra meg kell próbálnom hátha sikerül).
Itt is éppen szopok de ki az a csaj a lábam között és mit csinálhat? Ott meg két pasas baszik engem hátulról (ketten? De hová...) És az a csaj (jaj de ismerős ez vitte el a melltartómat) Miért tolja a punciját pont az én arcomba? És mit élvez rajta?A visszafogott feleség mélyen alszik a kéjéhes szajha pedig vígan élvezkedik.

A horizonton már pirkad amikor a tábor elcsendesül. Nikoletta fel akar állni hogy férje elé léphessen és azt mondja neki:-Nézz rám te alávaló féreg mit tettél velem! Én eddig a hűséges feleséged voltam és erre ide hoztál engem hogy egy seregnyi idegen belém verje a faszát! Hát tessék ,ha akarod nyald le a meztelen testemről a sok gecit mielőtt rám szárad, vagy rakd be te is a pöcsödet a pinámba, ahová az a sok semmirekellő verte az ondóját órákon át, de ha ez sem elég akkor letérdelek eléd mint egy olcsó kurva és kiszopom a faszodból az utolsó cseppig.

Amennyi spermát nyeltem az éjjel a tiéd már igazán nem számít. Nyelvét-testét fáradtság béklyózza, mozdulni sem tud a maratoni erőfeszítéstől. Körülötte a többiek hasonló helyzetben vannak, karok lábak kusza összevisszaságban gabalyodtak össze.Most megúsztad de gazember-gondolja Nikoletta- de holnap keservesen megbüntetlek mindenért.


Szextörténet ajánló:


Femdom sztori


A Nő feltüzelve lépett ki a zuhanyzóból. Fülledt nyári este volt, fehér frottír köntösét is csak megszokásból terítette a vállára, amíg a nappaliig ért. A szokásos esti maszturbációjához szükséges kellékeket már jó előre kikészítette, mindig nagyon megadta a módját az előkészületeknek, már az elkövetkezendő élvezet előre vetítéseként, mintegy előjáték izgatta fel a különböző segédeszközök, ruhák r....

A feleségem négerrel kefélt


Hatalmas termetű, fekete bőrű ember volt, oly sötét ruhát viselt, mint a bőre színe. Óriásnak tűnt, ahogy a távoli úton felbukkant a szürkület által rejtett alakja. Gyerekként érdeklődve figyeltem megérkezését. Még annyi év elteltével is úgy érzem volt benne valami, valami különleges. Apa is azonnal előjött, amikor az idegen belovagolt a farmunkra.
- Hálás lennék, ha megitathatnám a lovama....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú n....

Belehugyozok keresztanyám pinájába?


13 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem po....

Zsu a geci nyelő


Sajnos a férjem nemrég közreadta ezen az oldalon egymásra találásunk történetét. Nem szólt róla, csak olvasgatom időnként az erotikus történeteket. Már a címen megakadt a szemem: Pingpong - illetve ő pinpongot írt, de ezt még megbocsátanám. Nem lehetett nem felismerni az első együttlétünk körülményeit.
Felháborodtam, hogy milyen jogon adja közre a mi legintimebb dolgainkat, még akkor is, ha....

Perverz keresztanya 3.


Telt múlt az idő. Bella és én rendszeresen szexeltünk, mindenféle helyen és módon úgy hogy néha Rex kutya is beszállt.Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással. Egyszer aztán egy fergeteges kefélés után amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett megkérdeztem tőle: Bella, te hogy lettél ilyen amilyen vagy. Ne érts félre, minden amit teszel tetszik és imádom de gondolom te is tudod, hogy ez nem ....Szextörténet címkék

fenekemben | szexpart | arika | lyukas | három nap |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.