Swinger kurva és a csoportszex


Ha egy gruppenszexbe keveredsz semmin ne lepődj meg! Légy készen a legrosszabbra és a legjobbra is... Nekem egyszerre mind a kettő megvolt!!!

Egy borozgatással kezdődött...
Nagyon belehabarodtam a férfiba.

A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...

A szokásosnál is többet piperészkedtem. Minden hajlatot, minden kis szőrszálat leborotváltam ami nem volt odavaló. A tusolás is tovább tartott, mint máskor.
A tusolófej a combjaim közé simult. Behunytam a szemem és engedtem, hogy a meleg víz cirógassa a lábamközét. A behunyott szemeim mögött az elkövetkezőket játszottam végig a fejemben...
Közben átszaladt rajtam egy hullám kirázott a hideg attól, hogy mi lesz majd az este. Két kezemmel lenyúltam széthúztam kisajkaimat és alaposan megmostam nemiszerveimet. Ujjammal benyúltam a puncimba. Nem is tudtam miért de bevillant... És az utolsó együttlétünkre gondoltam amikor a férfi hozzám nyúlt. Megborzongtam a gondolattól, hogy most ismét meg fog történni. Tudtam, hogy most csak hárman leszünk és nem lesz aki közénk álljon. Tudtam hogy a férjem is szeretné, ha megb.szatnám magam a férfival! Ezért is hívtuk ha ez nem is lett kimondva.

Ugyan mindig is azt mondtam, hogy nekem az nem tetszett.
Mondtam de...
Akkor már túl voltam egy d.gáson a férjemmel –ahol elélveztem. De ha belegondoltam akkor mindig is tudtam, hogy az akkori kielégülésem nem a férjnek volt köszönhető. A fizikai kontaktus ugyan köztünk történt meg, de én az élvezet minden másodpercében a másik férfira gondoltam. Rá gondoltam közben, az ő f.rkát gondoltam magamba. De alig-alig mertem közben ránézni. Nem mertem, mert féltem hogy lebukok. Féltem hogy kiderül mennyire kívánom őt. Nem is a férjemtől féltem és nem is a férfitől, inkább annak feleségétől. Ismertem ezt a dolgot. Én is „le szoktam venni”, ha egy nő többet is akar a páromtól.
A férjem gumit húzott fel merev farkára. Oldalra fordultam, úgy hogy azért néha-néha a másik párra pillanthassak és szemem sarkából figyelhessem mi történik ott. De főleg a férfit szerettem volna szemmel tartani. Izgató volt annak csupasz teste. Végre nem csak gondolatban kellett elképzelnem ágyunkban a másikat. Láthattam valójában d.gás közben. Így hagytam, hogy férjem megb.sszon. És élveztem is azt, mint még soha.
A merev farok sokkal keményebb volt, mint máskor. Tudtam, hogy férjem attól izgul, hogy mire gondolok. Összeolvadva keféltünk és egyre jobban mozogtunk együtt. Éreztem, hogy neki ez már sok, mindjárt „elmegy”. Éreztem, hogy hogyan duzzad belém férjem farka. És láttam a másik párt is meztelen, ami tovább fokozta kéjérzetem. Ahogy egy lökés végén rápillantottam a másik férfi mellkasára, majd az arcát akartam meglesni, észrevettem hogy a férfi is engem néz. Összenéztünk egy röpke pillanatra, majd csöndesen sikítottam egyet. A férjem fülébe súgtam a másik férfi nevét és már nem tudtam tartani... Könnyezve elélveztem.
A d.gás után közelebb kerültünk egymáshoz. Megmutattam minden porcikámat a férfinek. A férfinek aki már régóta tetszett nekem. Az meg is nézett. De neki is vigyázni kellett, hogy a felesége ne vegyen észre semmit. Igaz hogy együtt voltunk négyen, de mégse lehetett nyíltan rámásznom a másik férjére.
A férfi fa.ka végig a feleségében mozgott. Én már kielégülve feküdtem. A férfi látta, hogy „nem ott járok”. Amikor a feleségével egymást kezdtük simogatni, akkor ő ügyesen a combjaim felé helyezkedett. A feleségét oldalról kef.lte és nagyon lassan, nagyon óvatosan a combjaim közé csúsztatta kezét. Előbb a combjaimat simogatta majd egyre feljebb és egyre beljebb jutott. Miközben kirázott a hideg és reszkettem, hogy mindenki észreveszi ami történik, addig éreztem hogy a férfi szíve egyre jobban vert. Egyre több vér kellett, hogy mindenhova jusson! A f.rka olyan merev volt, hogy a neje is észrevette. Lüktetve k.féltek, miközben a férfi nem a f.rkával és nem a feleségével, hanem igazából velem volt elfoglalva. Az ujja a szeméremdombomat kezdte el simogatni. Majd a kisajkaim nedvességébe vesztek el. Beljebb nyúlt. Majd többet akart... még egy ujjat beljebb juttatni. Két ujjával is bennem matatott. Közben a hatalmasra nőtt férfiassága feszítette a feleségét. És amikor érezte hogy nem ellenkezek, tovább ujjazott.
Meglepődtem, hogy senki nem veszi észre mi történik. A férjem simogatott. És közben, néha-néha próbált a férfi feleségéhez is közeledni. Megfogta annak mellét. Én csak néztem, ahogy férjem a másik nő mellbimbója körül körözget ujjaival. Azt is láttam, hogy az nem nagy sikerrel próbálkozik. Amikor nem talált megértésre, akkor az én melleimet kezdte simogatni.
Fantasztikus volt.

A férjem simogat és közben a másik kezével magához nyúl –hevesen csattogtatja a fitymáját. A rég kívánt kedvesem meg az ujjaival a puncim mélyére hatol és a f.rkával a nejét döfködni.
–Huh...
Azt se tudtam hol vagyok. Éreztem hogy a férfi egyre vadabbul ujjaz. Éreztem hogy a feleségét is b.ssza. Éreztem, hogy az el fog szállni. És éreztem amikor el is ment. Egy pillanatra megállt az ujjai mozgása éreztem a rándulást ahogy beleélvezett a feleségébe.
Tudtam hogy tőlem ment el...,
egy pillanatra nagyon boldog voltam!
De a férfi boldogságát a feleség is észrevette...
Csak az én férjem volt „vak”.
Édesem, te semmit nem veszel észre?! –gondoltam.

... és csak ő volt aki nem értette hogy miért ugrott fel a férfi felesége olyan hirtelen. És miért kellett mindent félbehagyni és mi ez az egész, amiért így ki kell akadni?!

A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...
Az agyamon már sokminden átsuhant.
A hajam sem csak egyszerűen meg lett mosva. Hosszas szárítgatással, fésülködéssel és hajbesütéssel húztam az időt! Az öltözködés is többször annyi ideig tartott mint máskor.
Kezdődött a fehérneművel. Tanga, majd csipkés „teli” bugyi, majd egy másik tanga... Amikor ez meglett, akkor a melltartó nem illett a bugyihoz. Hosszas cserélgetések után végre sikerült egy jó kis összeállítást felvennem.
Azután jött a ruha. Felvettem valamit, majd levetettem. Kiabáltam a férjemnek, hogy jöjjön már nézze meg. Majd amikor az bólintott, hogy jó lesz akkor mérgesen rászóltam:
- Ez túl kurvás! ... persze neked mindegy... –mormogtam magamban.
A következő ruha túl sötét volt. A következő túl konzervatív. Majd nem mutatott eleget és a következővel az volt a baj, hogy túl kicsi benne a mellem. Majd túl nagy a fenekem.... és így tovább.
A férjem megunta a hercehurcát. Hátat fordított az egésznek.
- Azt veszel fel édesem, amit akarsz..., az este végére úgyis le lesz dobva itt a szőnyegedre. És te pucéran fogsz itt nyögni a barátunk f.rkára húzva... És akkor már senkit nem fog érdekelni a sok vacak ruha. Maximum csak annyira, hogy ne csorogjon rá a sp.rma! –duruzsolta az orra alatt a férjem és kiment a hálószobából. És magamra hagyott.
Ettől persze kiakadtam.
-Én nem akarok semmit tőle! –Mondtam..., de ezt én se gondoltam komolyan.
Elgondolkodtam egy picit. Felvettem az első ruhát, amit már legelőszőr is fel akartam venni. A kurvásat.
Az összeállítás egy rövid szoknyából és egy vékony kis átlátszó ingecskéből állt. A szoknya alatt egy fekete harisnya rejtette el a fehér lábaimat. Kiegészítőként egy kis nyakláncot vettem fel, amit a férjemtől kaptam. Nézegettem is. Lehet, hogy nem ide való..., -gondoltam. De a végén csak fent hagytam. Végülis, ő is ezt szeretné..., hogy b.sszunk előtte...

Egyébként az egész ruhában nem lett volna semmi különleges. De úgy gondoltam, hogy az ember 40 évesen nem vesz már fel ilyet, hacsak nem meg szeretné d.gatni magát!
Csengettek...


Szextörténet ajánló:


A perverz nagymama


Talán ott kezdem, hogy a történet, amit most elfogok mesélni igaz.!
Amikor elkezdődőt 1997 nyara, emlékezetes egy nyár volt az tuti.
Abban az évben végeztem el gímit (elég jól, na jó szinte kitűnő eredménnyel ) pedig híres gíminek számit itt Budapesten is.
Rólam talán annyit, hogy Zolinak hívnak 18éves 186cm barna hajú és zöld szemű energiától duzzadó fiatalember voltam, a ....

Joey méretes szerszáma


Az egész egy meleg nyári napon történt... Szüleimmel egy strandon voltunk a Kanári-szigeteken. Nyaralásunk utolsó napjait töltöttük már, amit nagyon sajnáltam, mert három hét alatt teljesen hozzászoktam a barátságos környezethez. Életem legszebb nyara volt máig. Sok napsütés, kellemes szellő csinos pincérek, barátságos nyaralók és egy nagyon kellemes környezetű strand... Mi kellhet még? Nagyon jól....

Hopsz Sára


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.

Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mint....

A nyitott házasság
Gyermekünk még nincs és ameddig kettesben vagyunk, szeretnénk minél jobban kiélvezni az életet. A nyitott házasság számunkra nem azt jelenti, hogy külön utakat járunk, hanem inkább másokat is próbálunk beszervezni erotikus játékainkba. Jelenleg is tart gyümölcsöző kapcsolatunk egy közelben lakó korunkbeli házaspárral. Egy társasutazáson ismertük meg őket. Fogalmunk sem volt róla, h....

Egy szakadt kurva kalandja


A nő morcosan álldogál az októberi esőben. Végignéz magán. Blúzán macskák táncolnak. A farmere kopott és áttetszenek rajta vastag szeméremajkai. Sajnos eléggé be van már járatva. Nem mai csirke.
Ha balra néz, egy rakodódarut lát, régi, szocialista vaskohók termékéből öntöttet. Kamazok gyomra okádja a követ a futószalagra, azok pedig, uszályok feneketlen bendőjébe. A folyó felett sápadt s....

A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülők kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám....Szextörténet címkék

mérleg | adós | as uj | motoros banda | krumplit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.