Swinger kurva és a csoportszex


Ha egy gruppenszexbe keveredsz semmin ne lepődj meg! Légy készen a legrosszabbra és a legjobbra is... Nekem egyszerre mind a kettő megvolt!!!

Egy borozgatással kezdődött...
Nagyon belehabarodtam a férfiba.

A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...

A szokásosnál is többet piperészkedtem. Minden hajlatot, minden kis szőrszálat leborotváltam ami nem volt odavaló. A tusolás is tovább tartott, mint máskor.
A tusolófej a combjaim közé simult. Behunytam a szemem és engedtem, hogy a meleg víz cirógassa a lábamközét. A behunyott szemeim mögött az elkövetkezőket játszottam végig a fejemben...
Közben átszaladt rajtam egy hullám kirázott a hideg attól, hogy mi lesz majd az este. Két kezemmel lenyúltam széthúztam kisajkaimat és alaposan megmostam nemiszerveimet. Ujjammal benyúltam a puncimba. Nem is tudtam miért de bevillant... És az utolsó együttlétünkre gondoltam amikor a férfi hozzám nyúlt. Megborzongtam a gondolattól, hogy most ismét meg fog történni. Tudtam, hogy most csak hárman leszünk és nem lesz aki közénk álljon. Tudtam hogy a férjem is szeretné, ha megb.szatnám magam a férfival! Ezért is hívtuk ha ez nem is lett kimondva.

Ugyan mindig is azt mondtam, hogy nekem az nem tetszett.
Mondtam de...
Akkor már túl voltam egy d.gáson a férjemmel –ahol elélveztem. De ha belegondoltam akkor mindig is tudtam, hogy az akkori kielégülésem nem a férjnek volt köszönhető. A fizikai kontaktus ugyan köztünk történt meg, de én az élvezet minden másodpercében a másik férfira gondoltam. Rá gondoltam közben, az ő f.rkát gondoltam magamba. De alig-alig mertem közben ránézni. Nem mertem, mert féltem hogy lebukok. Féltem hogy kiderül mennyire kívánom őt. Nem is a férjemtől féltem és nem is a férfitől, inkább annak feleségétől. Ismertem ezt a dolgot. Én is „le szoktam venni”, ha egy nő többet is akar a páromtól.
A férjem gumit húzott fel merev farkára. Oldalra fordultam, úgy hogy azért néha-néha a másik párra pillanthassak és szemem sarkából figyelhessem mi történik ott. De főleg a férfit szerettem volna szemmel tartani. Izgató volt annak csupasz teste. Végre nem csak gondolatban kellett elképzelnem ágyunkban a másikat. Láthattam valójában d.gás közben. Így hagytam, hogy férjem megb.sszon. És élveztem is azt, mint még soha.
A merev farok sokkal keményebb volt, mint máskor. Tudtam, hogy férjem attól izgul, hogy mire gondolok. Összeolvadva keféltünk és egyre jobban mozogtunk együtt. Éreztem, hogy neki ez már sok, mindjárt „elmegy”. Éreztem, hogy hogyan duzzad belém férjem farka. És láttam a másik párt is meztelen, ami tovább fokozta kéjérzetem. Ahogy egy lökés végén rápillantottam a másik férfi mellkasára, majd az arcát akartam meglesni, észrevettem hogy a férfi is engem néz. Összenéztünk egy röpke pillanatra, majd csöndesen sikítottam egyet. A férjem fülébe súgtam a másik férfi nevét és már nem tudtam tartani... Könnyezve elélveztem.
A d.gás után közelebb kerültünk egymáshoz. Megmutattam minden porcikámat a férfinek. A férfinek aki már régóta tetszett nekem. Az meg is nézett. De neki is vigyázni kellett, hogy a felesége ne vegyen észre semmit. Igaz hogy együtt voltunk négyen, de mégse lehetett nyíltan rámásznom a másik férjére.
A férfi fa.ka végig a feleségében mozgott. Én már kielégülve feküdtem. A férfi látta, hogy „nem ott járok”. Amikor a feleségével egymást kezdtük simogatni, akkor ő ügyesen a combjaim felé helyezkedett. A feleségét oldalról kef.lte és nagyon lassan, nagyon óvatosan a combjaim közé csúsztatta kezét. Előbb a combjaimat simogatta majd egyre feljebb és egyre beljebb jutott. Miközben kirázott a hideg és reszkettem, hogy mindenki észreveszi ami történik, addig éreztem hogy a férfi szíve egyre jobban vert. Egyre több vér kellett, hogy mindenhova jusson! A f.rka olyan merev volt, hogy a neje is észrevette. Lüktetve k.féltek, miközben a férfi nem a f.rkával és nem a feleségével, hanem igazából velem volt elfoglalva. Az ujja a szeméremdombomat kezdte el simogatni. Majd a kisajkaim nedvességébe vesztek el. Beljebb nyúlt. Majd többet akart... még egy ujjat beljebb juttatni. Két ujjával is bennem matatott. Közben a hatalmasra nőtt férfiassága feszítette a feleségét. És amikor érezte hogy nem ellenkezek, tovább ujjazott.
Meglepődtem, hogy senki nem veszi észre mi történik. A férjem simogatott. És közben, néha-néha próbált a férfi feleségéhez is közeledni. Megfogta annak mellét. Én csak néztem, ahogy férjem a másik nő mellbimbója körül körözget ujjaival. Azt is láttam, hogy az nem nagy sikerrel próbálkozik. Amikor nem talált megértésre, akkor az én melleimet kezdte simogatni.
Fantasztikus volt.

A férjem simogat és közben a másik kezével magához nyúl –hevesen csattogtatja a fitymáját. A rég kívánt kedvesem meg az ujjaival a puncim mélyére hatol és a f.rkával a nejét döfködni.
–Huh...
Azt se tudtam hol vagyok. Éreztem hogy a férfi egyre vadabbul ujjaz. Éreztem hogy a feleségét is b.ssza. Éreztem, hogy az el fog szállni. És éreztem amikor el is ment. Egy pillanatra megállt az ujjai mozgása éreztem a rándulást ahogy beleélvezett a feleségébe.
Tudtam hogy tőlem ment el...,
egy pillanatra nagyon boldog voltam!
De a férfi boldogságát a feleség is észrevette...
Csak az én férjem volt „vak”.
Édesem, te semmit nem veszel észre?! –gondoltam.

... és csak ő volt aki nem értette hogy miért ugrott fel a férfi felesége olyan hirtelen. És miért kellett mindent félbehagyni és mi ez az egész, amiért így ki kell akadni?!

A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...
Az agyamon már sokminden átsuhant.
A hajam sem csak egyszerűen meg lett mosva. Hosszas szárítgatással, fésülködéssel és hajbesütéssel húztam az időt! Az öltözködés is többször annyi ideig tartott mint máskor.
Kezdődött a fehérneművel. Tanga, majd csipkés „teli” bugyi, majd egy másik tanga... Amikor ez meglett, akkor a melltartó nem illett a bugyihoz. Hosszas cserélgetések után végre sikerült egy jó kis összeállítást felvennem.
Azután jött a ruha. Felvettem valamit, majd levetettem. Kiabáltam a férjemnek, hogy jöjjön már nézze meg. Majd amikor az bólintott, hogy jó lesz akkor mérgesen rászóltam:
- Ez túl kurvás! ... persze neked mindegy... –mormogtam magamban.
A következő ruha túl sötét volt. A következő túl konzervatív. Majd nem mutatott eleget és a következővel az volt a baj, hogy túl kicsi benne a mellem. Majd túl nagy a fenekem.... és így tovább.
A férjem megunta a hercehurcát. Hátat fordított az egésznek.
- Azt veszel fel édesem, amit akarsz..., az este végére úgyis le lesz dobva itt a szőnyegedre. És te pucéran fogsz itt nyögni a barátunk f.rkára húzva... És akkor már senkit nem fog érdekelni a sok vacak ruha. Maximum csak annyira, hogy ne csorogjon rá a sp.rma! –duruzsolta az orra alatt a férjem és kiment a hálószobából. És magamra hagyott.
Ettől persze kiakadtam.
-Én nem akarok semmit tőle! –Mondtam..., de ezt én se gondoltam komolyan.
Elgondolkodtam egy picit. Felvettem az első ruhát, amit már legelőszőr is fel akartam venni. A kurvásat.
Az összeállítás egy rövid szoknyából és egy vékony kis átlátszó ingecskéből állt. A szoknya alatt egy fekete harisnya rejtette el a fehér lábaimat. Kiegészítőként egy kis nyakláncot vettem fel, amit a férjemtől kaptam. Nézegettem is. Lehet, hogy nem ide való..., -gondoltam. De a végén csak fent hagytam. Végülis, ő is ezt szeretné..., hogy b.sszunk előtte...

Egyébként az egész ruhában nem lett volna semmi különleges. De úgy gondoltam, hogy az ember 40 évesen nem vesz már fel ilyet, hacsak nem meg szeretné d.gatni magát!
Csengettek...


Szextörténet ajánló:


Szex Wellness


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Vámpírszex 2.


Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
....

Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.
....

Háziasszony a swinger klubban


Középkorú,állítólag eléggé jól kinéző háziasszony vagyok,színte egész nap egyedül,a férjem egésznap dolgozik,a gyerek meg színte egész nap az iskolában,én meg gyakran nézegetem magam meztelenül a tükörben,és sokszor gondolok arra,milyen jó vólna most egyet kefélni.Sokszor gondolok olyan dolgokra,amiket már rég csínáltunk a férjemmel,pl az orális sexet,így visszagondolva,milyen jó vólt.Sokszor gond....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

Az első kalandom


Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthe....
Szextörténet címkék

őr | vízszerelő | kurvázni | hosszú körmök | férfi fenék |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.