A kempingezés élvezetei


A kempingezés élvezetei I.
Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátrak már álltak, kissé kaotikus rendezetlenségben. Annak örömére, hogy megérkeztem fogyott némi alkohol. Ekkor került bemutatásra a számomra három ismeretlen pár, köztük a doki, és a felesége. Kettőnkről szól e történet.
Én egy kissé messzebb állítottam fel a sátram, a domb tetején. Amikorra kész lettem elkészült a vacsi is. Vidáman fogyasztottuk, előtte utána alkohollal ágyazva, öblítve. Közben a doktorné mellém került és beszélgettünk. Mindenféléről, az alkohol hatására a szexről is. Csodálta, hogy egyedül vagyok, nem volt épp barátnőm. Későre járt, indultunk aludni, én meg a sátramba invitáltam, mondván ne kelljen egyedül aludnom. Nem jött, bár megjegyezte, hogy ha bejönne, nem aludnék, de még a szavamon foghat, úgy vigyázzak.
A másnapi program a faluban indult némi bevásárlással, itt megcsodálhattam Adél – a doktorné – formás lábait, alakját, lévén egy blúzszerű valami és egy miniszoknya volt rajta. A tegnapi szabadidő ruha is csinos volt rajta, de nem emelte ki így az alakját. Most a fél háta, a hasa kilátszott a blúzból, a szoknya meg egész rövid volt, és oldalt felhasított. Istenien nézett ki. Aggódtam, hogy a férj észreveszi, milyen mohón falom tekintetemmel asszonyát, de nemigen izgatta. Sokkal jobban lefoglalta az alkoholválasztás, és a számolás, hogy elég lesz e.
Az esti program a főzés és társas játék volt. A szomszédban ismét szólt a hajnalig tartó szabadtéri diszkó. Indult a játék, egy csapatban voltunk Adéllal. Jól szórakoztunk, telt az idő, és alkohol megtette a hatását mindenkinél. A doki csak ült üveges szemmel, fogalma sem volt a világról, időnként, ha röhögtünk, ő is. Mi ketten azonban feloldódtunk, és szerencsére a sötétség miatt nem látta senki, hogy némi simogatás és kézimunka folyik a háttérben. Mivelhogy Adél a combomra tette a kezét játék közben, de közelebb az ágyékomhoz, mint a térdemhez. Nem is igen akarta elvenni onnan, így én a popsiját kezdtem simogatni. Nem tette szóvá, ezért beljebb mentem, mármint a szabadidő nadrágba. Erre feljebb fogott és kissé megmarkolta a combom. Sajnos tovább egyelőre nem jutottam, mert közben folyt a játék. Az utolsó kör ment és megegyeztünk, hogy utána nyugovóra térünk. Én Adél fülébe súgtam, hogy a szavamon foghatna ma éjjel. Rám nézet, elmosolyodott, kacsintott.
A sátramban olvastam, és hallom, hogy a cipzár húzódik az ajtón.
-Hahó! – suttogta valaki.
-Hahó, gyere be! – válaszoltam.
Adél feje jelent meg a belső sátornyílásban.
-A szavadon akarlak fogni – mondta mosolyogva.
-Ne türtőztesd magad- mondtam én is mosolyogva. A szabadidő felső cipzár félig le volt húzva, és ahogy négykézláb mászott befelé, a mellei kibuggyantak belőle.
Mellém jött, én lehúztam a cipzárt teljesen, kérdőn ránéztem.
-Tovább? – kérdezte.
Lehámoztam róla a felsőt, majd az alsót is. Mindketten egy szál fehérneműben voltunk. Én boxerban, ő meg valami apró kis textildarabban.
-Ez?- nyúlt a boxerem felé. Közelebb húzódtam, lefejtette rólam és megfogta a farkam, ami még nem volt száz százalékos, de a keze hatására pillanatok alatt azzá vált.
-Ezt kár lett volna kihagynom – mondta és ajkaival rácuppant.
Nyelve gyorsan körbejárt a makkomon, keze a tövét masszírozta. Be és ki húzogatta, egyre jobban élveztem. Azután elengedett, hanyatt taszított, és mint egy nagy macska nézegetett. Ismét a szerszámomra figyelt, végignyalta, majd bekapta ameddig bírta. Nagyokat szívott rajta, elengedte, és kezdte előröl. Élveztem, de a szemeim szikrát hánytak, annyira kellet tartanom magam, hogy el ne engedjem az elő adagot. Végül nem bírtam, finoman a hajába markoltam, és lehúztam a fejét, majd magamra húztam a nőt, és a hátára fordítottam. Végigcsókoltam a nyakát, vállait, a melleit, az ágaskodó bimbókat megszívogattam. Közben a kezem a feneke alá nyúlt és a gátat simogattam. Egyre jobban beindult, először csak sóhajtozott, majd nyögdécselt. A textilt lefejtve, egy szépen nyírt hancúrgyepen át jutottam a gyönyörök kútjáig. Ami már igen csak nedves volt, az előző ténykedéseink következtében. Hatalmasat nyaltam bele, hüvelytől a csiklóig, melynek eredményeképpen belemarkolt a hajamba és rányomta a fejem az ölére. Ebben a rabságban folyattam a nyelvi munkát, szívogatva, nyalogatva a rést és környékét. Egyre hangosabb volt és az alteste is kezdett hullámzani. Ujjammal óvatosan belenyúltam, s a sóhajtást hallva, beljebb merészkedtem. Így kényeztettem, majd amikor elkezdett felfelé húzni – hajamnál fogva – engedtem az akaratnak, s a testét ismét végigcsókolva jutottam a nyakáig. Ágyékomat erősen az övének szorítottam, ő próbált helyezkedni, hogy beteljesedjen amit akart. Nem hagytam magam könnyen.
-Gyere, gyere! – mondta és a nyakamba csókolt, miközben ölét igazgatta.
Belehatoltam, és felnyögtem. Ő is. A farkam elég jól kitöltötte a hüvelyét, nagy élvezetet okozva. Megmarkoltam a fenekét és igyekeztem tövig nyomni, közben a nyakába fúrtam az arcom és úgy adtam át magam az élvezetnek. Ő sem maradt közömbös, akarva-akaratlanul elkezdte mozgatni a hüvelyizmait, tovább fokozva az élvezetet. Lassan mozogtam ki be, hogy nehogy hirtelen vége legyen.
-Nem bírom már soká – nyögte a fülembe, és a hátamba markolt.
Gyorsítottam, lassítottam, hol röviden, hol hosszan járt a farkam ki és be. Adél felhúzta az egyik lábát, a másikkal átkulcsolta az enyémet, a fenekét megemelte és minden lökésemre nyögött. A feneke alá nyúltam és ujjammal az ánuszát kerestem. Amikor éreztem, hogy oda is folyt már nem kevés szerelem nedű, némi erővel beletoltam. Tudtam, hogy ezt én sem bírom sokáig, és összeszorított foggal folytattam az ütemes mozgást. Ő egy pillanatra elhallgatott – néhány másodperc – majd diszkréten, jajgatva, nyögve elélvezett. Eközben forró hüvelye olyanokat hullámzott, hogy nem bírtam én sem tovább. agyamra vörös köd borult, fenekét szorítva pumpáltam az első adagot a punciba. Amikor megérezte még felnyögött, majd hosszú sóhajtással elernyedt. Szapora lélegzetvételeit túlharsogta az én lihegésem.
Így feküdtünk percekig, majd kinyitotta a szemét, rám mosolygott, visszahunyta és egy hosszú forró csókot váltottunk.
-Örülök, hogy a szavadon fogtalak. – mondta mosolyogva később.
-Én is – feleltem – bár még csak részben fogtál.
-Miért? – nézett rám
-Mert még nem telt el az éjszaka fele sem.
-Ááá! Szóval erre célzol. Nagy legénynek érzed magad.
-Igen! És kiéhezettnek, valamint jól lakatlannak.
-Csak nehogy túlhajtsd magad
-Inkább megkockáztatnám.
-Mit csinálnál szívesen? – kérdezte évődve
-Bármit, csak veled legyen és szexuális aktus!
-Lovaglás, esetleg hátulról?- nevetett és álló farkam kézbe vette, majd le- fel húzogatta a kezét.
-Ebben a sorrendben jó lesz, válaszoltam-
-De bízol magadban – nevetett.
-Természetesen! – Persze ha menni akarsz aludni…
-Itt nem alhatok?- kérdezte és már nagyon komolyan izgatta a farkam.
-Nem, itt csak szexelünk, dugunk, ahogy akarod, de alvás az nem lesz!
-Rendben!- mondta és fölém gördült...
Beküldő:Redheat


Szextörténet ajánló:


A feleségem mocskos titkai, 18+ történet


Mindig csodálatos nõnek tartottam a feleségem minden téren, fõleg az ágyban. Egy napon úgy gondoltam, ezt még jobban lehet fokozni. Ezért feladtam egy hirdetést. Egy külvárosban élõ férfi, Tamás rövid idõn belül jelentkezett, elmeséltem neki az ötletemet. Érdeklõdött a feleségemrõl, és tetszett neki, amikor elmondtam, hogy szõke haja van, és fantasztikus teste. Még aznap este felfedtem titkomat a ....

Szexjátékok Laurával


A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak a....

Az első szex


Még régebben, 14 éves koromban kezdtem el felfedezni magamat. A puncim még teljesen szűz volt, nem is vártam hogy bárki -saját magamon kívül- felfedezze azt a szűz, rózsaszín, szűk területet ott lent.
Aztán 16 évesen már jóformán vágytam arra, hogy a műpéniszeken kívül más is kielégítsen.
Akkoriban, tizedikben volt egy nagyon helyes, jó testű, kedves srác az osztályban, akivel jóba....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....

A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot esze....

Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldotta....
Szextörténet címkék

könyörögtem | haverom anyj | gyúfát | meleg | széttárt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.