Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szex az otthonban, második részAz egész úgy kezdődött, hogy 27 évesen még mindig nem volt barátom, igaz nem voltam már szűz de az olyan volt, mint valami rémálom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek. Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mivel nem volt olyan igazi barátnőm, akivel beszélhettem – kibeszélhettem volna az ilyen dolgokat, egyre elhatalmasodott rajtam a pasivágy.

A gyermekotthonban ahol dolgoztam, a lányokhoz pedig pedig ugye rengeteg fiú is jár. Hát én meg csak néztem azt a jó sok menő szépséges srácot és vadul fantáziáltam róluk. Először csak romantikus képzelgések voltak ezek. De nyárra már azt vettem észre, hogy azon képzelődök, mit csinálnának velem, ha kettesben lennénk.
Majd megőrültem már, de persze sose történt semmi. Mintha átnéztek volna rajtam, pedig nem is vagyok csúnya – szerintem.
Otthon, ahogy nézem magam a tükörbe egész formás lány néz vissza rám. Az otthonban viszont, ha a nagy fali tükörbe véletlen magamra nézetem egy megszeppent kis slampos egyenruhába senyvedő alak bámult vissza rám.

Akkoriba már sokat sírtam, otthon is meg benn is a munkahelyemen. Persze látszott rajtam és az emberek mintha még jobban kerültek volna. Pedig már majd megőrültem egy kedves szóért. És akkor jött Tamás. Épp sírtam mikor a raktárba rám nyitott. Kedvesen vígasztalt, próbált lelket önteni belém, de én csak zokogtam. Aztán átölelt és magához húzott.

- Elgyengültem. Én nem is tudom, hirtelen már csókolóztunk is. Elöntött a boldogság hogy valaki végre szeret. Szinte a karjaiba omlottam, pedig Tamás volt az igazgató, és vagy 35 éves volt. Szépnek se volt mondható, jól se nézett ki, én mégis oda adtam neki magam.
Bezárkóztunk a raktárba, szívtunk egy kis füvet, s Ő rögtön a lényegre tért. Lehúzta az egyenruhámat és már tapogatott is ott lenn.

Azt se tudtam mit csinálok. Csak a szeretetét akartam és nem érdekelt, hogy kapom meg.
Nekitámasztott a falnak és nekem döfött. Először nem talált oda de végül egy kis igazítással belém illesztette a farkát. Nyögve tartottam magam, ahogy belém tolta a faszát. Sikítani se volt időm, mert befogta a számat és durván kúrni kezdett.
Keményen csinálta. Durván megbaszott, de nem érdekelt. Puccsítottam és arra gondoltam, hogy végre fontos vagyok valakinek.

Odaszorulva a falhoz szenvedve örültem. A kemény farok csattogva járt bennem, majd szétszakítva, de örültem. Aztán éreztem, hogy Tamás meg - megremegve rázkódik mögöttem, és lüktetve a pinámba élvez.
Remegve kászálódtam össze a vad baszás után. El se akartam hinni, hogy mit csináltam. A nap hátralevő részében zavartan kóvályogtam a munkahelyen. Tamás néha lopva rám nézett, de én mindig ijedten elfordultam.

Csak este tudtam értelmesen átgondolni a dolgot.
És ahogy végig gondoltam borzalmas szégyenérzet fogott el. Nyilván kihasznált az a szemét - gondoltam. Én meg hogy bedőltem neki-mint valami idióta. Akkor megfogattam, hogy nem érdekelt. Sírtam, de igazából jó volt. Tudom hogy undorító, de legalább Akart. Engem akart.

Másnap már kerestem a tekintetét. Ő viszont kerülte az enyémet. Azt gondoltam, hogy most már minden mindegy, ha az az ára a szeretetének, hogy megbasszon - legyen - leszarom.
Ez új lendületet adott.
Estig bennmaradtam és vártam, hogy mindenki hazamenjen. Tudtam, hogy Tamás fog zárni. Ahogy vártam az öltözőbe hirtelen elment a bátorságom - milyen hülyeség ez amit csinálok - gondoltam.

Már épp kisurranni készültem, mikor Tamás meglátott. Odajött.

Te jó ég, hogy ez hogy néz ki? - futott át az agyamon. Tényleg ez már felnőtt egy férfi én meg itt kikezdek vele. Lesütött szemmel álltam. Zavartan átkarolt és akkor megint kezdődött. Elöntött a melegség. Aztán azokkal a nagy kezeivel beterelt az irodájába és egyszerűen elővette a farkát. Elpirultan néztem a nagy rudat a mi tegnap még bennem lüktetett.
- Ezt akarod - kérdezte?
Ijedten álltam. Olyan felnőtt volt a hangja. Megszólalni se bírtam.
- Ha igen akkor gyere és kapd el! - mondta és kicsit meglengette.
Némán odamentem és mintha hipnotizált volna a farok kígyózó lengése engedelmesen letérdeltem elé. Mintha imádkozni készültem volna.

Azt mondta, hogy én aztán nem vagyok semmi kislány. Megfogta a farkát és az arcomhoz nyomta. Becsuktam a szemem és hagytam, hogy a számba rakja. Aztán kinyitottam és csak néztem fel rá. Erre leköpött. Szétplaccsant az arcomon és nedvesen elárasztotta az arcomat. Az a furcsa hogy meg se rezdültem, mintha hipnotizált volna. Fojt le a nyála ő meg beledörgölte a húsát és szétkente vele az arcomon. Aztán vissza a számba.
Megfogta a fejem és szopatni kezdett. A fejemnél fogva húzott bele a már merev faszára. Szörcsögve járt egész a torkomig döfve. Öklendezve próbáltam megszabadulni tőle, de ő csak egyre csinálta. Egészen ráhúzott magára, de annyira hogy taknyom-nyálam egybefojt. A merev farka lement egész a torkomig. Tartott egy kicsit és megint elkezdett szopatni. A fejemnél fogva rángatott a faszán. Megállt benntartotta a számba és megint leköpött, bele a szemembe. Aztán befogta az orromat is és ameddig csak tudott ráhúzott a faszára. Elzárva a külvilágtól fuldokoltam, csak a nagy eres farkát éreztem szétrobbanni a számba. Szorított magához és csak mikor már tényleg nem bírtam húzta ki a torkomból.
Teljesen kész voltam, de ő megint a számba rakta. Ráfogott a fejemre és durván szájba baszott. Majd a fejemet tartva teljesen lenyomta a torkomba. Megint befogta az orromat és vadul szorítva a fejem magához, lüktetve a torkomba élvezett. A forró ragacs elárasztotta a nyelőcsövem és egyenesen a gyomromba csordogált.
Öklendezve okádtam ki az elélvezett faszt a torkomból, és engedtem ki a torkomba és számba maradt gecit.

Kész voltam ott térdeltem megalázva és csak néztem Tamásra.
Mondjuk rendes volt dobott valami kendőt, hogy letudjam törölni magam.
Rendbe szedtem magam és épp készültem valamit mondani mikor azt mondta, – most már mennyek haza.
- Jó - mondtam.
- Nem azért csak otthon biztos aggódnak ha később érsz haza. - felelte szórakozottan.
- Aha biztos - válaszoltam és már osontam is ki.

Sírva mentem haza. Én hülye, hogy lehettem ilyen hülye, hülye, hülye. Megfogattam hogy soha, soha többet.
Aztán később álomba sírtam magam

De ezután már végképp az övé voltam. Utáltam, undorodtam tőle, mégis folyton őrajta járt az agyam.
Tamás meg mintha direkt csinálná, egyáltalán nem közeledett - mintha ott se lennék.
Úgy tette a dolgát.
Ettől majd megőrültem. - azt gondoltam, hogy már nem akar, hogy már megint senkim sincs.
Ezt nem bírtam elviselni.
Küzdöttem magam ellen, de végül megint én mentem oda.
Munka közbe odamentem, hogy legalább megmondjam neki a véleményem, de ő mintha csak erre várt volna. Kedvesen beráncigált az irodájába.
- Na mi van pulykatojás, hát hiányoztam? - kérdezte nevetve, és a hajamat simogatta.
- Igen vagyishogy nem - hebegtem, annyira jól esett a kedvessége.
Megkérdezte, hogy mit szeretnék.
Összevissza hebegtem.
- Én, én csak…
Odahívott magához és átölelt.
Olyan jó volt. Álölelt.
Aztán már ott térdeltem előtte és szoptam.
Nem tudom miért, de lelkesen cumiztam a lőcsét. Kint halottam a z éterem zaját de szinte kábulatban dolgoztam a főnők lábai között. Nyeltem a farkát. Egészen, míg lüktetve a számba nem élvezett.
- Nyeld le - mondta selymes hangon, és én nagyokat nyelve benyeltem a forró spermáját.
Aztán mintha mi se történt volna, felhúzta a sliccét és a papírjaiba mélyedt.
- Most mehetsz - mondta még, és én csapzottan a faszának az ízével a számba visszamentem dolgozni.

Utána sokáig nem találkoztunk, ünnepek voltak és amúgy is elég rosszul voltam - suliba se mentem és dolgozást is hanyagoltam.
Szüleim se voltak otthon, teljes elzártságba süllyedtem. Nem tudtam kiverni a fejemből Tamást.
Nagyon utáltam magam, azokba a napokban, és semmi nem változott. Féltem undorodtam és vágytam egyszerre.

Akkor ő jött el hozzám. Teljesen váratlanul csöngettek és Tamás állt az ajtóba.
Ledermedtem és hebegve, összeszoruló torokkal végül beinvitáltam.
Magabiztos volt mintha csak úgy erre járt volna.
De mindketten tudtuk miért jött. Tudtam, hogy a szüleim bármikor hazaérhetnek.
A torkomba dobogott a szívem.

Aztán megcsókolt és én megszűntem. A konyhába tuszkolt. Lerángatta a szoknyám, nekifordította konyhapultnak, és lehúzta a bugyimat. Én csak pihegtem ,de mikor oda adta a kezét bekaptam az ujját és szopni kezdtem, ő már a fenekemet gyúrogatta. Nem akartam de mikor elővette a vastag húsát a puncim nedvesen zsibongani kezdett. Leszorított és rögtön alám döfte. Belekapaszkodott a vállaimba, nekifeszült és belém szúrta a faszát. Sikítottam, nagyon fájt, mintha izzó karót döftek volna belém, de akkor már rajtam volt. Egyre jobban felhúzott magára, míg már csak ott tátogtam ledöfve. Röhögve hátrahúzta a kezem és elkezdett dugni.
Úgy megbaszott, hogy teljesen elzsibbadtam hátul. Már csak hagytam hadd kúrjon!
De elengedett, kihúzta, és hagyta, hadd szedjem össze magam.
Alig bírtam állni annyira kivoltam. Mondtam, hogy mennyen el, de nem hallgatott rám. Letérdeltetett és azt akarta szopjak.
Megtettem, mert már nem tudtam nemet mondani. Elkezdtem csinálni, de ő ráfogott a fejemre és egyszerűen szájbabaszott.

A konyha padlójára fojt a nyálam meg a könnyem, de Tamás nem kegyelmezet, folytatta egész míg már remegve tolta le tövig a torkomba kieresedett faszát. A fejemnek feszült aztán bele élvezett a torkomba. Sírva hánytam ki a meleg váladékot. A padló csupa nedv volt. Elkezdtem összetakarítani. Attól féltem hazaérnek a szüleim. Aztán mire sikerült eltüntetnem a foltokat Tamás már eltűnt.

Aztán aludtam, sokat aludtam.

Persze a szüleim látták hogy valami nincs rendben - mondták is hogy ne menjek dolgozni de én nem hallgattam rájuk. Azt gondoltam hogy majd én megmutatom. Mindenkinek.
Tamás kedves volt meg is lepett. - persze akkor még nem tudhattam mi készül. Egész vidám voltam. Aztán Tamás odasúgta hogy este vár.
Azt hiszem, örültem. Azt hittem, hogy hiányzom neki

Este az irodája előtt vártam. De mikor bementem nem volt egyedül Szilvi az egyik bentlakó lány ott vihorászott vele. Rettenetesen megzavarodtam, de Tamás kedvesen beinvitált és mintha csak valami traccspartin lett volna összevissza nevetgélt Szilvivel. Nem tudtam megszólalni, csak ültem, mint valami béna madár és azon gondolkodtam, mit keresek itt. Ez eltartott vagy fél órán át. Aztán hirtelen felém fordult és megkérdezte mit is csinálok itt. Nem hittem a fülemnek, ők meg összeröhögtek és akkor leesett, hogy a lány tudja miért vagyok igazából ott.

Hát persze hogy tudta a kis szemét előre megbeszélték mit fognak csinálni velem. De még akkor se mozdultam. Pedig legszívesebben kirohantam volna. El valahová messzire el az érthetetlen kacagásuk elöl, de akkor már késő volt. Tamás odajött és elővette a farkát.
- Tessék kicsim ezt neked tartogattam, - mondta és úgy állt ott előttem mintha ez teljesen normális lett volna. Néztem a lógó húskígyót, ami ott éktelenkedett előttem és összezavarodva hol a farkára, hol Szilvire néztem.
- Ne izgulj Szilvi is szereti az ilyen játékokat - simogatta meg az arcom, - csak csináld amit szoktál és akkor te is a kedvesem lehetsz. Mondta gyengéden

Én nem is tudom annyira szürreális volt az egész, hogy megzavart… Szilvire néztem de ő is csak kedvesen mosolygott.
Aztán hogy a kedvese legyek - ó milyen képmutató ez a szó - vagy talán, mert nem mertem ellenkezni megfogtam a farkát, és húzogatni kezdtem rajta a bőrt - mintha álomba lennék. Rögtön elkezdett merevedni a kezeim között és hamar teljes nagyságába feszített előttem. Ráhajoltam és bekaptam, ráhúztam a fejem és mint valami gép szopni kezdtem. Hallottam hogy Tamás mond valamit a lánynak, de akkor már nem voltam ott igazából - mintha kívülről láttam volna magam. Szoptam, csak szoptam a kemény eres faszt. Tamásnak kellett leállítania annyira belelendültem.

Ott állt előttem, merev nyálas farokkal miközben Szilvi aki addigra odajött elkezdett vetkőztetni. Nagyon kínosan éreztem magam, de csak hagytam hadd csinálja, aztán már ott is voltam tök pucéran. Szilvi végigsimította a melleimet és lassan lenyúlt a puncimhoz. Mereven ültem a kanapén és még csak egy gondolatom se volt csak néztem Tamásra és a nagy félelmetes faszára.

Szilvi meg egyszerre már a hüvelyembe nyúlkált. Két újjal nyomata ott, de én nem éreztem semmit csak ültem egyre nagyobb terpeszbe és a Tamást néztem. De ő mintha nem is vett volna tudomást rólam. Magához húzta Szilvit letérdeltette és ott előttem keményen szájba baszta.
Meredten bámultam a jelenetet mintha én lettem volna, gurgulázva nyelte Tamás húsdárdáját.
És én féltékeny voltam, ahogy láttam hogy mással is azt csinálja, nagyon rossz volt de valahogy izgató is. Ezért mikor kihúzta Szilvi torkából és rám parancsolt hogy pucsícsak!
Így mondta: pucsicsá!

Én izgatottan helyezkedtem el a kanapén. De nem ő jött belém, hanem azt éreztem, hogy valami idegen tárgy döf a kifeszített résembe. Szilvi volt, aki egy hatalmas műizével állt mögöttem és mint valami nővér ellentmondást nem tűrően belém erőltette a műlőcsöt. Persze nem fért belém egészen, de elég tekintélyes részét feldugta belém. Nagyon fájt és csak néztem Tamásra hogy ez így nem jó.

De csak mondta:
Nyee nye nyeee nyere pucsiccsá! - és a szemem sarkából láttam hogy rejszol a látványra.
Hát tartottam magam és Szilvi úgy tömködte belém a lőcsöt, mintha az élete múlna raja. .
Mikor már teljesen belém állt Szilvi otthagyott. Remegve térdepeltem a kanapén, teljesen kitöltött a műfasz. Mozdulni de bírtam. Annyira megalázó volt hogy kiáll belőlem az a gusztustalan műizé, hogy öntudatlanul is kéjesen tartottam a fenekem. Tamás odatérdelt a fejemhez. Tudtam, mit akar, kinyitottam a szám és hagytam hogy beleszúrjon a torkomba.
A fejemnél fogva húzattatott. Én meg csak voltam ott elölről hátulról leszúrva.
Akkor vaku villant hirtelen.
De nem tudtam mit tenni. Tamás szopatott és a belém álló műfaszt megragadva keményen megmozgatta bennem.
Szilvi fényképezett.
- Sikítani se tudtam, mert a számba meg belefeszítette a faszát
Aztán kirántotta belőlem, Eldőltem a kanapéra.
Szilvi meg csak fényképezett. Tamás felülről lenyomta a számba a farkát, közbe meg pózolt a kamerának.

Tehetetlenül szoptam míg csak akarta.
Az övé voltam. Mikor elengedett és leült, magához húzott és a térdére fektetett. Előredöntött. És csattanós pofont suhintott a fenekemre. Aztán módszeresen elkezdett fenekelni.
Lent támaszkodtam a földön és közbe éreztem a derekamnál a keményen álló farkát.
Csattogva fenekelt. A megaláztatás már nem számított. Az övék voltam.
Ezért mikor Szilvi levetkőzött és felcsatolta magának azt a műfaszt már csak engedelmesen hipnotikus állapotba megtartottam magam mikor hátulról belém döfött. Nagyot sikítottam, mert az a fekete izé az összeszorított fenekembe döfött. Megtámaszkodtam, és nyögve éreztem, hogy lassan megtelek valami feszítő kemény érzéssel.

Tamás széthúzta a farpofáimat és Szilvi elkezdett hátulról seggbe kúrni. Annyira feszített hogy azt hittem szétszakadok, de Szilvi csak egyre jobban nyomta belém. Egyszerűen kitárultam, és sikítva engedtem magamba a műfaszát. Azután mikor már teljesen kitágultam kihúzta a fenekemből. Pihegve kászálódtam fel Tamásról és tehetetlenül sodródtam az eseményekkel. Az íróasztalra döntöttek és Szilvi újra belém jött a fekete műfasszal. Szinte rögtön tövig tolta belém, és vadul baszni kezdett.

Tamás, ahogy a szemem sarkából láttam Szilvi mögé ment és beleszúrta a farkát. A kettejük súlya teljesen rám nehezedett, ezért én teljesen az asztalhoz szorultam a fenekembe avval a feszítő műdákóval. Halottam és éreztem hogy keményen megbassza Szilvit, aki a vad döfésektől teljesen belém szorulva nyomódott nekem. Én csak tátogtam annyira rám nehezedtek.

Végül újra szétváltunk és én engedelmesen guggoltam Tamás merev farka fölé. Szilvi nyakába a fényképezővel és a csípőjén avval a brutális izével alám igazította Tamás farkát és szinte belenyomott a keményen álló cölöpbe. Simán bel ültem és már csattogva ugráltam is Tamáson.
- Annyira csinálta, hogy alig bírtam megmaradni rajta. Megtartotta fenekemnél fogva, és mint valami cölöpverő gép folyamatosan baszott.
Tudta hogy megint fényképeznek, de magatehetetlenül rángatóztam az alattam döfködő Tamáson.

Nem tudom meddig csináltuk ott este. Valami révült állapotba voltam Csak azt tudom, hogy már mindenem sajgott de Mint valami tehetetlen bábú úgy teljesítettem minden bizarr kívánságukat. Csak mikor Tamás fölém hajolt, és éreztem a testemet beterítő spermáját, akkor könnyebbültem meg. De még akkor is fényképeztek. Pedig nem voltam szép látvány szétbaszva, gecisen és nedvesen csillogva.

Utána napokig a teljes zavarodottság állapotába voltam.
Beküldő:Enzós NikiVéletlen szex történet:


Egy ötvenes duci biszex nő, és mi


Évával volt alkalmunk a medence feltöltés után több alkalommal élvezni egymás társaságát és egyszer megemlítette, hogy egy kedves barátnője fog érkezni hozzá látogatóba barátjával és szívesen megismerkednének velem is. Elmesélte, hogy Márti egy telt, 50-es nő, barátja pedig közelít a hatvanhoz, de sportos és mindketten enyhén biszexek. Izgatottan vártam a megbeszélt napot.

Éva egy h....

Csak egy bulinak indult, de szexparti kerekedett


18 éves koromban, összejöttem egy sráccal, akivel aztán 5 évig együtt is maradtunk. Azt hiszem a 3. évnél jártunk, amikor elkezdtem kicsit unni vele a szexet. Sosem csaltam meg, csak izgatott a gondolat, hogy mással szexeljek. Az még hozzátartozik a történethez, hogy a fiú apja nagyon szexi 37 éves fiatalos, kigyúrt pasi volt, aki szintén nagyon izgatott és mintha szikrázott volna köztünk néha lev....

Perverz kalandok


Perverz kalandok

löljáróban rólam annyit, hogy 32 éves jó kondiban lévõ férfi vagyok. Ami még szükséges információ az az hogy nõs vagyok nem olyan régen viszont a feleségemmel mielõtt összeházasodtunk sokáig szeretõk voltunk. Melinda a feleségem 27 éves valóban egy bomba nõ nem túl sovány csak éppenséggel van mit fogni rajta az alakja nagyon jó. Formás fenék szép hosszú feszes combok,....
Szextörténet címkék

andrea | hegyes körmei | párkapcsolat | szex az irodában | sógornő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.