Családi szex - unokatesómmal


Családi szex - unokatesómmal

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl egy kisebb lakást kapott. Házszentelõ vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyira nem is zavart. Tehát az egyik délután átmentem, mikor beléptem a szobába borzalmas látvány fogadott. - Hát ez meg mi? - kérdeztem, a szobában körbe nézve, hiszen nem volt ott más csak egy franciaágy.

- Ez? Ez itt egy ágy, ha jól tudom itt fogunk ketten eltölteni kerek 1 hetet. - Kicsit többre számítottam, ismerve oly nagyon szegény anyádat. - Hé, mégiscsak vett egy ágyat, meg egy kérót, mellesleg ha nem tudnád õ is elutazott. Gyere és segíts inkább. A délután a dobozok kipakolgatásával telt, közben mondhatjuk hogy megbarátkoztam a helyzettel. Este 10 felé aztán inkább arra szavaztunk, hogy eltesszük magunkat holnapra. - Elõször én megyek fürödni, ok? - mondta és már vette is le a toppját.

Megfordult, elémtárultak csodálatos mellei. Feszesek, és gömbölyûek, és az átlagnál nagyobbak, és ahogy a gyönyörû hosszú vöröses haja rálibbent. Egyszerûen öröm volt rájuk nézni. Én sem haboztam, csodáltam is, kicsit sokáig. - Te meg mit nézel - kérdezte nevetve és az arcomnak dobta a melltartót. Mikor levettem a fejemrõl már a fürdõszobában volt. 5 perc nem telt bele már hallottam hogy szól: - Peti! Kint hagytam a törölközõmet, hozd már be légyszi. Ott van az ágyon. Megtaláltam, odamentem az ajtóhoz, és kopogtam: - Gyere be nyugodtan!

- mondta és én már nyitottam is ki az ajtót. Gondoltam most megnézem, de csalódnom kellett. A kádban feküdt és még habfürdõ is volt a vízben. - Tedd le oda a fogasra légyszi. Letettem aztán csöppet csalódottan kimentem. 10 perc múlva kint törölgette a haját, egy fehér csipkés hálóingben, ami nagyon is jól nézett ki. - Minek öltöztél így ki, nem a csávód vagyok. - Jaj, menj már a fenébe fürödni! De ne felejts el törölközõt bevinni. - Tudom! - és becsuktam magam mögött az ajtót. Mikor kijöttem Bea már az ágyban feküdt.

- Na gyere mert már álmos vagyok és csak nagyvillany van a szobában. - Jól van már megyek. Hamar elkészülõdtem és bevettem magam az ágyba. - Csak egy takaró van? - Igen, de elég lesz ez is mára, majd holnap elmegyünk aztán veszünk egy másikat is. Így megfelel? Na most már jó éjt! - és lekapcsolta a villanyt. Nagyon hamar elaludtam, de 3 óra felé felébredtem, mert nem volt rajtam takaró és a huzat miatt hûvösebb lett az idõ. Felültem, körbenéztem, és a szemem megakadt az unokanõvéremen. Szép volt a teste, túl szép, nem bírtam ellenállni neki.

A hasán feküdt. Lassan kitakartam, meg se mozdult. Lassan hozzányúltam a hálóruhájához és feljebb húztam, míg ki nem tudtam takarni a fenekét. Akkor vettem észre, hogy nem vett fel bugyit. Ettõl még jobban el kezdett verni a szívem. Valahogy csillapítani akartam azt az érzést ami bennem keringett. Lejjebhúzódtam az ágyon és közelítettem a fejem a fenekéhez. Megpusziltam a fenekét. Nem ébredt fel, ettõl bátrabb lettem. Kidugtam a nyelvemet és úgy csókolgattam a popsiját, miközben egyre beljebb haladtam, mígnem elértem a nyílást, de oda már nem fértem be.

Felnéztem Beára, miközben két kezemmel széjjelebb húztam a fenekét, aztán kitárult elõttem a popsiluka. Egy kis nyálat csorgattam bele, és az egyik kezemmel elkezdtem kenegetni. A lukát kenegettem, és egyszercsak becsusszantottam az egyik ujjam. Ebben a pillanatban Bea elkezdett mozgolódni. Gyorsan kikaptam a kezem és visszahuppantam az ágyra, a fél szememet nyitva hagytam. Megfordult a hasára, úgy vettem észre hogy nem ébredt fel. Vártam ez kicsit, aztán kimentem WC-re. Visszafele egy kicsit nyitva hagytam az ajtót, így a lámpa pont az ágyra világított, és láttam hogy az Unokanõvérem megint az igazak álmát alussza.

Gyorsan lekapcsoltam a villanyt, és visszamentem az ágyhoz. Észre vettem a lábait. Mindig ki akartam próbálni, hogy milyen az amikor valakinek a lábát nyalom. Letérdeltem a lábai elõtt. Elõször megcsikiztem, hogy biztos legyek abban hogy már tényleg alszik. Nem mozdult, ez jó jel. Ismét egy puszival kezdtem, a talpa közepére. Még éreztem rajta a testápoló illatát. Aztán a sarkától kezdve végignyaltam a lábujjakig, és bekaptam a nagylábujját, és a számban még körbe-körbe nyalogattam. Nagyon jó érzés volt, rendesen álltam is tõle odalenn.

Aztán mint a fagyit bekaptam a lábujjait és végignyalogattam õket. Többet akartam. Szépen lassan elkezdtem végig puszilgatni a lábát egyre följebb, míg elértem a hálóingjéhez, és ott megtorpantam. Fölnéztem az arcára, nyugodt volt. Felhajtottam ismét a hálóingjét mint az elõbb, és egy csodálatos borotvált punci tárult elém. Itt már nem bírtam magammal, megszûnt létezni számomra a külvilág, és szinte rávetettem magam Bea puncijára. Csókolgattam és néha bedugtam a nyelvem a lyukon. Nyelvemmel megkerestem a csiklóját és szaporán izgatni kezdtem.

Éreztem hogy Bea mozog, de nem tudtam abbahagyni. Odanyúltam a kezemmel is és a mutatóujjammal segédkeztem gyors nyelvemnek, amikor is Bea elélvezett egy nyögés kíséretében. Vesztemre, ugyanis felébredt, Bea felült és a villany felkapcsolódott. Ott térdeltem az ágyon, szájam és az ujjam tele a drága gyönyörnedvtõl. - Jézusom, Peti, te meg mit mûveltél?! - kérdezte szinte kiabálva és haragosan - Én csak.. - próbáltam valamit kitalálni, de ilyesmire ugye nincs sok mentség - Tudod, te mit mûveltél?!

Peti nézz rá, hozzád beszélek! - mondta és én csak ültem ott lesütött szemekkel vörösödve. - Te kinyaltad a saját unokatestvéredet! - Tudom! - vágtam rá hirtelen - de nem bírtam neked ellenállni - Nem most ezek után mit csináljak veled - mondta miközben felkelt - Egyáltalán merjek még melletted aludni, vagy legközelebb meg is dugsz?! Kiment a fürdõszobába, és meg felkeltem. A kezemre addigra rászáradt az unokahúgom nedve. - Gyere fürödni te is, nem maradhatsz úgy. - kiabált ki. Sóhajtottam egy nagyot és elindultam a fürdõszoba felé.

Benyitottam, õ már átöltözött, egy sokkal szolidabb ruhába és épp egy tangát húzott fel. - Add ide az alsógatyádat, ki kell mosni azt is aztán mosakodj meg. - Ok, rendben - mondtam kissé komoran. - Nézd - kezdte a szentbeszédet - tényleg eléggé gáz dolgot mûveltél, de ez köztünk marad ok? Érezhetõen lenyugodott, ettõl nekem is jobb kedvem lett. - Köszi. - Ugyanmár, nincs mit köszönni, most képzeld el, oda állok anyád elé, hogy kinyaltál. Ezen mindketten elmosolyodtunk. - Na így már jobb, nem vagyok én akkora szörnyeteg.

- Hát az nem - mondtam és ezen mosolyogtunk egyet. - Ha nem lennél az öcsém még meg is köszönném neked. - mondta és erre a mondatára furcsán néztem rá - Ne nézz így, ez az igazság. Tényleg jól nyalsz. - Ne poénkodd el az egészet - néztem rá komolyan. - Én nem poénkodom, sõt - és ezzel odalépett hozzám és lesmárolt. Én hirtelen visszahõköltem: - Te meg mit csinálsz? - kérdeztem - Befejezem ami elkezdtél - jött rá a válasz és az újabb csók. De most már én is visszacsókoltam. A nyelvünk táncot járt hol az én számban, hol az övében.

Egyszercsak abbahagyta: - Finom voltam mi? Még érzem az ízét. - Van itt még - és a szájába dugtam az ujjamat, mire vadul nyalni kezdte, szinte dörzsölte, mint akinek sosem elég, majd mikor végzett kihúzta az ujjamat a szájából. - Az ágyon kényelmesebb - kinyitotta az ajtót és már húzott is kifelé a kezemnél fogva. Az ágy mellett megálltunk és lehúzta a pólómat aztán megint kaptam egy csókot. Levettem az alsógatyám, addigra Bea a hálóingjét. Fölkaptam az ölembe, õ átkarolt a lábával és megint vad csókolózásba kezdtünk, miközben lassan lehajtottam az ágyra.

Úgy tettem le, hogy a puncija pont az ágy szélén legyen. Letérdeltem, mint ahogy azt az éjjel is csináltam. Apró csókokat leheltem a még tangával fedett puncira. Majd utána aláfogtam és lejjebhúztam a tangát. Ez a borotvált punci így fényben még nagyobb látvány volt. Már fénylett, és ez a tükrözõdés elindította bennem a vágyakat. Széjjebbhúztam a puncikáját és a nyelvem szinte önmagától bele vetette magát a nyitott nyílásba. Bea vonaglott, egyre magasabbra emelte csípõjét miközben kéjesen nyögött.

Most ismét elõvettem az ujjamat, de immár 2-vel kezdtem, egyre gyorsabban huzogattam mire Bea már dobálgatni kezdte a testét, és egyszercsak letette testét az ágyra, és elélvezett. Az ujjaimat kivettem és szinte rátapasztottam a puncijára a számat. A nyelvemmel kanalaztam kifelé a finom nedvet, és amikor már nem jött szívogatni kezdtem, amire Bea megint mozgolódni kezdett nyögdécselni, és szinte könyörgött hogy csak most ne hagyjam abba. Persze én szófogadó vagyok, és egyre erõsebben szívtam, nyalogattam, és tovább izgattam.

Aztán elengedtem és hagytam tovább csorogni édes nedveit és feljebbmásztam rajta, míg el nem értem a melleit. Ott megálltam és míg õ az egyik mellbimbóját masszírozta addig én a másikat nyalogattam. Közben a faszom oda-oda verõdött a puncijához, ami még jobban izgatta õt is és persze engem is. Tovább köröztem a mellbimbóin, néha bekaptam és egy kicsit megharapdáltam, és meghúzogattam miközben kiengedtem a számból, majd ezt ismételgettem újra és újra, amíg Bea le nem nyúlt a faszomhoz és bedugta a puncijába.

- Bassz meg öcsikém, de úgy mint még senki soha! Tudtam, hogy eljött a faszom ideje. Tovább támaszkodtam a kezemen, miközben ki be húzogattam a faszom, eléggé lassan, így is fokozva az izgalmat, aztán rákapcsoltam. Bea mellei lötykölõdtem elõttem, miközben a nyögéstõl egy pillanatra se csukta be a száját. Éreztem hogy mindjárt elmegyek ezért még egy kicsit rákapcsoltam, majd pár pillanat múlva egy utolsó lökésben beleélveztem, ami nyugtázva is lett egy nagyobb nyögéssel. Egy fél perc múlva kiemeltem kókadozó rudamat, és lefeküdtem Bea mellé.

- Hú, ez nagyon jó volt - mondta kissé lihegve - Te aztán érted a dolgod. - Mégis miért? - kérdeztem aztán felkönyököltem és még egyszer végigmértem, hogy mégis csak a saját unatesómmal feküdtem le az imént - Nem tudom, talán azért mert iszonyat jól nyaltál ki míg aludtam. De legközelebb kelts föl, így azért mégis jobb volt, nem? - mondta mosolyogva miközben felkönyökölt õ is - De, persze hogy jobb volt - néztem rá és mindketten közelebb hajoltunk egymáshoz, és csókolóztunk egyet. - Na aludjunk, nézd már fél öt múlt - és lekapcsolta a villanyt - Így legalább elég lesz egy takaró is.

Ezen mindketten nevettünk egyet, majd oldalra fordultunk, õ átölelt és így aludtunk el

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Közös maszti a takarítónővel


Alig hogy betöltöttem a 16. életévemet történt meg velem ez az eset. Kollégista voltam Budapesten. Mint a legtöbb kamaszt engem is hajtottak a hormonok, és mivel még nem volt lánnyal „dolgom” rendszeresen maszturbáltam a kollégium férfivécéjében. Egy igen hideg márciusi nap volt, úgy látszott, hogy a tél nem adja könnyen meg magát, ezért még kabátban kellett elmennem a suliba, ahol egy érdekes ese....

Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

A nejem törleszt, +18 történet


A tartozást szépen lassan törlesztgetjük. Legalábbis, az asszony törleszti a főnöknek. Lassan azt hittem ezt is megúszom, de aztán a főnök megint jött a biszex játékkal.

Legközelebb egy hónap múlva hívtak minket, mondanom se kell, hogy azóta semmi szex nem volt otthon. Csak veszekedés, hogy mindenről én tehetek és milyen gyenge vagyok, hogy nem védtem meg. A srácok között nem volt i....

Femdom sztori


A Nő feltüzelve lépett ki a zuhanyzóból. Fülledt nyári este volt, fehér frottír köntösét is csak megszokásból terítette a vállára, amíg a nappaliig ért. A szokásos esti maszturbációjához szükséges kellékeket már jó előre kikészítette, mindig nagyon megadta a módját az előkészületeknek, már az elkövetkezendő élvezet előre vetítéseként, mintegy előjáték izgatta fel a különböző segédeszközök, ruhák r....

A nagy farkú fiú női fehérneműben


Nagyon jó élményben volt részem hétfőn eljött az egyik jó barátom! Nagyon régen figyelem, amikor eljön hozzánk el szokott menni vécére és én imádom kifigyelni hatalmas vörös lilás nagy kalapos,eres hímtagját még lankadt állapotban is legalább 24 cm-es vagy még nagyobb! Hétfőn észre vette,hogy figyelem ,de nem szolt egy szót se.Hanem kilépett a fürdő szobából és rám szólt,hogy kapjam be,én habozás ....Szextörténet címkék

az én kicsi lányom | csunyan | bennszülött | visszaút | megeröszakolàsa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.