Bözsi és a kutyaszex


Bözsivel az új munkahelyemen ismerkedtem meg, közvetlenül egymás mellett dolgoztunk, így hamar összebarátkoztunk. Magas, szép arcú, jó alakú, fekete hajú nő volt, úgy a harmincas évei elején. Beszélgetéseink során megtudtam róla, hogy elvált, egyedül él, gyereke nincs. Munka után gyakran beültünk a közeli presszóba egy kávéra, mivel éppen nekem sem volt senkim, ráértünk, jókat dumáltunk. Egy alkalommal javasolta, hogy menjek el hozzá, ott is tudunk beszélgetni, kávézni. A város szélén lakott egy kertes házban. Meleg, nyári nap volt, gyalog mentünk az árnyas utcán. Mikor a kapuhoz értünk, egy szép német juhászkutya fogadott minket. Barátságosnak tűnt, farkcsóválva üdvözölte gazdiját.

– Ő Foxi!- mutatta be Bözsi, megvakargatva a kutya füle tövét.

Átmentünk a kis udvaron, Foxi a bejárati ajtóig követett minket. A lakásba érve Bözsi leültetett, majd szólt, hogy várjak kicsit, átöltözik. Nemsokára visszatért, egy farmer mellény volt rajta, és egy vékony szoknya. Főzött egy kávét, s miután megittuk, javasolta, hogy nézzük meg kicsit az udvart és a kertet.

Ahogy kiléptünk az ajtón, Foxi máris ott termett. Orrát Bözsi szoknyája alá dugta, majd aprót nyüszítve felugrott, mellső lábával átkarolta gazdája derekát.

– Foxi, most nem!- szólt váratlanul Bözsi, aztán hirtelen rám nézett, s kicsit zavarba jött.

Foxi kelletlenül leugrott, majd fejét saját lába közé dugva megnyalta nemi szervét. Meglepetten láttam, hogy farka pár centire kibújt tokjából, láthatóan kanos kedvében volt. Bözsi, látva kíváncsi tekintetem, csak ennyit mondott nevetve:

– Néha rájön a kefélhetnék!

Olyan hamiskásan mosolygott közben, hogy elvetemült gondolatom támadt, talán Bözsi néha szexel a kutyájával. Megnéztük a kertet, Foxi elnyújtózott a fűben. Mikor be akartunk menni a házba, Foxi ismét ott termett, s újra próbálkozott. Felugrott Bözsire, s ágyékával párzó mozdulatokat téve, lökdöste a combját.

– Ez tényleg nagyon kanos ma!- nevettem.– Legszívesebben megdugna Téged!- tettem hozzá.

Barátnőm zavartan mosolygott és próbálta eltolni magától a követelőző ebet.

– Kint maradsz!- szólt, s végre sikerült bejutnunk. Foxi az ajtó előtt nyüszögött.

Teljesen felizgatott a gondolat, hogy Bözsi és Foxi szexelhetnek. Hallottam már olyat, hogy vannak nők, akik a kutyájukkal dugnak, de soha nem ismertem senkit, aki tényleg megtette volna. Bözsi kicsit zavarban volt, ugyanakkor láttam az arcán valami vágy félét is. Ahogy leült, önkéntelenül végig simított ágyékán, összeszorította combjait. Végül nem bírtam ki, hogy rá ne kérdezzek:

– Miért akar Téged ennyire ez a kutya? Talán megengedted már neki…?

Bözsi egy darabig hallgatott, aztán megadóan így szólt:

– Tudod, nem igazán szerettem volna beszélni róla, de mivel nincs senkim, Foxi-szel szoktam néha…, játszani.

Egy darabig hallgattunk, nem tudtam mit mondjak, de teljesen felvillanyozott a dolog. Szerettem volna látni, hogyan történik.

– Csináltad már kutyával? – törte meg a csendet Bözsi!

– Még nem, de szívesen megnézném!- válaszoltam izgatottan.

– OK! Megmutatom, de nem beszélhetsz róla senkinek!

Miután megígértem, Bözsi felállt, az ajtóhoz lépett, s beengedte Foxit. Foxi azonnal berontott a szobába, izgatottan forgolódott Bözsi lábánál. Leültem egy székre, és kíváncsian vártam, mi fog történni.

Na, Foxiike, megmutatjuk, hogyan szoktál játszani a gazdival!- szólt kedvesen Bözsi, azzal leült a heverőre, hátát a támlának támasztotta, elkezdte kigombolni a szoknyáját.

A mozdulat beindította Foxi feltételes reflexeit, már tudta mi következik majd. Egy pillanat alatt szinte megbolondult, annyira akarta már a dugást. Felugrott Bözsi mellé, türelmetlenül próbált rámászni. Ő le akarta venni a szoknyáját, de Foxi folyamatos ostroma miatt szinte mozdulni sem tudott. Nevetve próbálta lerázni magáról türelmetlen szexpartnerét, sikertelenül. Foxi hátsó lábaival a padlón állt, mellső lábaival átkarolta gazdája felsőtestét, ágyékát a térdéhez nyomta, farkával böködte meztelen lábszárát.

– Várj, egy kicsit!- szólt rá Bözsi gyengéd hangon, de határozottan, azzal Foxi lábait lefejtve magáról, lenyomta a kutyát a földre. Legnagyobb meglepetésemre Foxi szót fogadott, elterült a szőnyegen, s oldalán fekve várt. Hasa és ágyéka erőteljesen mozgott a lihegéstől és a vágytól.

Bözsi végre levehette szoknyáját, amit a heverő végébe dobott, majd ültében kicsit megemelve fenekét, elkezdte lehúzni fekete bugyiját. A bugyi még csak a térdénél volt, amikor Foxi, mintegy varázsütésre felugrott. Nem is láthatta Bözsi mozdulatát, hiszen háttal volt neki, de talán az anyag súrlódását hallotta meg, vagy gazdája puncijának illata csapta meg az orrát, mindenesetre azonnal résen volt. Bözsi még ki sem bújt a bugyiból, éppen az egyik lábán húzta keresztül, amikor Foxi már ismét felugrott rá. Bözsi végre félredobta a bugyit, széttárta a lábát, előtűnt borotvált puncija. Foxi azonnal bedugta orrát gazdája lábai közé, mohón szimatolgatta punciját, gyorsan benyalt szeméremajkai közé. Bözsi tenyerével Foxi feje búbját simogatta, fejét hátrahajtva élvezte kutyusa nyelvcsapásait. Foxi nem sokáig nyalakodott, gyorsan a tárgyra akart térni. Előre lendült, mellső lábaival két oldalról közrefogta Bözsi derekát, aki erre még jobban széttárta combjait, utat nyitva Foxi ágyékának. A kutya azonnal a pinájához tolta időközben előbújt faszát, megpróbált a szeméremajkak közé hatolni. Kb. arasznyi, meglehetősen vastag kolbásza ott kalimpált a pina bejáratánál, de nem találta a helyes utat. Bözsi előrenyúlt, kezével beigazította Foxi szerszámát. A kutya azonnal benyomta faszát gazdija hüvelyébe, s vad iramban baszni kezdte. Azt gondoltam hátulról, kutyapózban fognak szexelni, de ez a misszionárius pózhoz hasonlító behatolás még izgatóbb volt. Bözsi amennyire csak tudta felhúzta lábait, s kezeivel bokájánál fogva tartotta őket, ágyékát előretolta. Foxi hátsó lábaival a szőnyegen állt, mellső lábai Bözsi derekánál, így ágyéka éppen egy magasságban volt a pinájával, könnyen hozzáférve ahhoz. Erőteljes lökésekkel baszta gazdiját, orra Bözsi nyakánál volt, mintha meg akarná csókolni, közben nyelvét lógatva lihegett. Barátnőm, fejét hátrahajtva, szemét lehunyva élvezte, ahogy kutyájának farka alaposan megdolgozza hüvelyét, időnként megnyalta szája szélét.

Közelebb léptem, látni akartam valóban benn van-e a kutyafasz a pinájában. Foxi arasznyi farka teljes terjedelmével benn volt Bözsiben, láthattam, ahogy a lökések közben előre-hátra jár a tocsogó punciban.

Foxi talán elfáradhatott, mert annak ellenére, hogy még nem ment el, váratlanul kihúzta kolbászát, és leugrott Bözsiről. Bözsi hanyatt dőlve maradt, Foxi pedig elkezdte ismét nyalogatni nedvező punciját. Izgató látvány volt nézni barátnőm szétnyílt nemi szervét, ahogyan Foxi sűrű nyelvcsapásokkal dolgozott rajta. Bözsi mozdulatlanul várt, tudta, hogy amíg Foxi el nem élvez, nincs vége az aktusnak. Nem sokat kellett várnia, kutyája újra előre lendült, s farka vége máris kereste a bejáratot. Közvetlen közelről néztem, ahogy próbál betalálni, alig vártam, hogy újra bent lássam. Foxi végre megtalálta a nyílást, erőteljes lökéssel beküldte újra a lomposát. Gyors iramban kezdett mozogni, Bözsi pinája cuppogott a ki-bejáró fasztól.

– Kicsit lassabban Foxi!- sóhajtott fel, de a kutya erre nemigen reagált, hatalmas iramban nyomta tovább.

Bözsi lihegése felgyorsult, úgy tűnt csúcsra ér, mikor Foxi mozgása hirtelen megállt, néhány rángásszerű mozdulattal elélvezett. Leugrott gazdájáról, és azonnal indult nyalakodni. Bözsi még nem tudott elmenni, ezért rászólt:

– Gyere vissza Foxi, még nem végeztünk! Majd hozzátette:

– Tudunk egy másik pózt is.

Közben rám nézett, ezt a mondatot biztosan nekem címezte.Továbbra is a heverőn maradva, az oldalára fordult, bal lába nyújtva volt, jobb lábát felhúzta, oldalról kínálva fel magát. Foxi ismerte ezt a helyzetet is, mert azonnal ott termett, s ágyékával most Bözsi feneke felől közelített a pinához. Hamarosan már ismét helyén volt a kolbász, s most hátulról kezdte tömni gazdiját. Bözsi ebben a helyzetben jobban hozzáfért puncijához, ujjával elkezdte a csiklóját masszírozni, nem bízva csak Foxire az orgazmust. A kutya ismét alaposan megtömte a puncit, Bözsi pedig apró nyögések közepette végre csúcsra ért. Foxi újra a földön volt, visszahúzódó szerszáma végéről nyalogatta csöpögő nedvét.

Nagyon felizgatott a látvány, éreztem, hogy benedvesedtem, legszívesebben magamhoz nyúltam volna. Bözsi visszabújt bugyijába, felvette a szoknyáját, majd kiengedte Foxit az udvarra.

– Na, milyen volt?- kérdezte haját igazgatva.

– Teljesen felizgultam! Ilyet még nem láttam!- válaszoltam.

– Kipróbálnád?- kérdezte, s láttam rajta, hogy komolyan gondolja.

– Hát, nem is tudom. Kicsit félek tőle.

– Próbáld ki, nem bánod meg!

– Még meggondolom!- válaszoltam.

– Jó, majd megbeszéljük!

Elköszöntem, s elindultam hazafelé. Napokig nem tudtam kiverni fejemből a látottakat. Egyre inkább úgy éreztem, nekem is ki kell próbálnom Foxi farkát. Egy hét múlva meg is történt az első együttlétem Foxi-szel. Legközelebb megírom azt is.


Szextörténet ajánló:


A nagymellű sógornőm


A sógornőm, Andi, felhívott, hogy menjek át hozzá. A férje egész nap nem volt otthon, és meg akart beszélni velem valamit. Már nagyon vártam ezt a hívást az elmúlt néhány hétben, mondtam is Neki, hogy 15 perc múlva ott leszek. Nem is olyan régen Al, a testvérem elmondta, hogy már egy éve egy másik nővel kefél, és kész rá, hogy elhagyja érte Andi-et, csak a megfelelő időpontot keresi. Nagyon megdöb....

Egy terhes anyukával szexeltem


Az internetet találtam egy hirdetést, hogy egy 4honapban lévő anyuka némi kis anyagi támogatásért szexuális kalandot vállal. Nos hát nem haboztam felhivtam.

A telefonban egy nagyon kedves hang szolt bele.Megbeszéltük a dolgokat h mi mennyi és mit tartalmaz..egy óra múlva találkoztunk is a megbeszélt helyen..viszont nem lakásra mentünk ha nem kerestünk egy kis nyugodt helyen és a koc....

Vámpírszex 2.


Egy ház ablakából egy meztelen nő ugrott ki sikoltozva. Miközben zuhant, a vére csíkot húzott a levegőben.
Ahogy a tóba csobbant, a sikoltása halk bugyborékolásba ment át. A nő ahogy elkezdett csapdosni, a vére átszínezte a tavat rózsaszínűvé.
Próbált úszni, a kezét talán az ég vagy az istenek felé nyújtotta. Széttárt ujjaival markolta a semmit, lassan süllyedni kezdett.
....

Leszoptam két faszt


Két hete történt, meglepő módon nálunk, ahová pedig soha senki nem teszi be a lábát, főleg nem fiúk.
Érdekes, mert az előtte levő nap benn maradtunk az osztályban és pont erről beszéltünk. Ki mit merne kivel. Persze egy idő után rájöttek, hogy engem nem érdemes heccelni, túl sok mindent bevállalok és szinte akárkivel. Alapból örültem, amikor olyan dolgokkal húztak, hogy nem merem megcsókoln....

Anyu meg ne tudja


Anyu meg ne tudja

Sziasztok, én egy 25 éves Budapest melletti kisvárosból írom le saját történetemet.


Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de még is úgy gondolom életem legnagyobb élménye volt.


Remélem nektek is tetszeni fog.

2010 tavaszát írtuk, amikor ez megtörtént velem. Hatalmas bánat emé....

Egy meleg faszverő története


A fürdőben zuhanyoztam, szemben a falon meg volt egy tükör, tisztára be volt párásodva. dobtam rá pár marék vizet. akkor láttam, hogy kettővel arrébb egy pasi is zuhanyozik de már állt a farka. igaz akkor még nem verte, csak szappanozta, simogatta. mikor észrevettem nekem is felállt és húzogattam.
ő is észrevette, hogy áll a faszom és húzogatom rendesen.
erre bekeményített és szépen ....Szextörténet címkék

mamás | akaratlan | lezb | Első alkalom 3 | erösz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.