Bözsi és a kutyaszex


Bözsivel az új munkahelyemen ismerkedtem meg, közvetlenül egymás mellett dolgoztunk, így hamar összebarátkoztunk. Magas, szép arcú, jó alakú, fekete hajú nő volt, úgy a harmincas évei elején. Beszélgetéseink során megtudtam róla, hogy elvált, egyedül él, gyereke nincs. Munka után gyakran beültünk a közeli presszóba egy kávéra, mivel éppen nekem sem volt senkim, ráértünk, jókat dumáltunk. Egy alkalommal javasolta, hogy menjek el hozzá, ott is tudunk beszélgetni, kávézni. A város szélén lakott egy kertes házban. Meleg, nyári nap volt, gyalog mentünk az árnyas utcán. Mikor a kapuhoz értünk, egy szép német juhászkutya fogadott minket. Barátságosnak tűnt, farkcsóválva üdvözölte gazdiját.

– Ő Foxi!- mutatta be Bözsi, megvakargatva a kutya füle tövét.

Átmentünk a kis udvaron, Foxi a bejárati ajtóig követett minket. A lakásba érve Bözsi leültetett, majd szólt, hogy várjak kicsit, átöltözik. Nemsokára visszatért, egy farmer mellény volt rajta, és egy vékony szoknya. Főzött egy kávét, s miután megittuk, javasolta, hogy nézzük meg kicsit az udvart és a kertet.

Ahogy kiléptünk az ajtón, Foxi máris ott termett. Orrát Bözsi szoknyája alá dugta, majd aprót nyüszítve felugrott, mellső lábával átkarolta gazdája derekát.

– Foxi, most nem!- szólt váratlanul Bözsi, aztán hirtelen rám nézett, s kicsit zavarba jött.

Foxi kelletlenül leugrott, majd fejét saját lába közé dugva megnyalta nemi szervét. Meglepetten láttam, hogy farka pár centire kibújt tokjából, láthatóan kanos kedvében volt. Bözsi, látva kíváncsi tekintetem, csak ennyit mondott nevetve:

– Néha rájön a kefélhetnék!

Olyan hamiskásan mosolygott közben, hogy elvetemült gondolatom támadt, talán Bözsi néha szexel a kutyájával. Megnéztük a kertet, Foxi elnyújtózott a fűben. Mikor be akartunk menni a házba, Foxi ismét ott termett, s újra próbálkozott. Felugrott Bözsire, s ágyékával párzó mozdulatokat téve, lökdöste a combját.

– Ez tényleg nagyon kanos ma!- nevettem.– Legszívesebben megdugna Téged!- tettem hozzá.

Barátnőm zavartan mosolygott és próbálta eltolni magától a követelőző ebet.

– Kint maradsz!- szólt, s végre sikerült bejutnunk. Foxi az ajtó előtt nyüszögött.

Teljesen felizgatott a gondolat, hogy Bözsi és Foxi szexelhetnek. Hallottam már olyat, hogy vannak nők, akik a kutyájukkal dugnak, de soha nem ismertem senkit, aki tényleg megtette volna. Bözsi kicsit zavarban volt, ugyanakkor láttam az arcán valami vágy félét is. Ahogy leült, önkéntelenül végig simított ágyékán, összeszorította combjait. Végül nem bírtam ki, hogy rá ne kérdezzek:

– Miért akar Téged ennyire ez a kutya? Talán megengedted már neki…?

Bözsi egy darabig hallgatott, aztán megadóan így szólt:

– Tudod, nem igazán szerettem volna beszélni róla, de mivel nincs senkim, Foxi-szel szoktam néha…, játszani.

Egy darabig hallgattunk, nem tudtam mit mondjak, de teljesen felvillanyozott a dolog. Szerettem volna látni, hogyan történik.

– Csináltad már kutyával? – törte meg a csendet Bözsi!

– Még nem, de szívesen megnézném!- válaszoltam izgatottan.

– OK! Megmutatom, de nem beszélhetsz róla senkinek!

Miután megígértem, Bözsi felállt, az ajtóhoz lépett, s beengedte Foxit. Foxi azonnal berontott a szobába, izgatottan forgolódott Bözsi lábánál. Leültem egy székre, és kíváncsian vártam, mi fog történni.

Na, Foxiike, megmutatjuk, hogyan szoktál játszani a gazdival!- szólt kedvesen Bözsi, azzal leült a heverőre, hátát a támlának támasztotta, elkezdte kigombolni a szoknyáját.

A mozdulat beindította Foxi feltételes reflexeit, már tudta mi következik majd. Egy pillanat alatt szinte megbolondult, annyira akarta már a dugást. Felugrott Bözsi mellé, türelmetlenül próbált rámászni. Ő le akarta venni a szoknyáját, de Foxi folyamatos ostroma miatt szinte mozdulni sem tudott. Nevetve próbálta lerázni magáról türelmetlen szexpartnerét, sikertelenül. Foxi hátsó lábaival a padlón állt, mellső lábaival átkarolta gazdája felsőtestét, ágyékát a térdéhez nyomta, farkával böködte meztelen lábszárát.

– Várj, egy kicsit!- szólt rá Bözsi gyengéd hangon, de határozottan, azzal Foxi lábait lefejtve magáról, lenyomta a kutyát a földre. Legnagyobb meglepetésemre Foxi szót fogadott, elterült a szőnyegen, s oldalán fekve várt. Hasa és ágyéka erőteljesen mozgott a lihegéstől és a vágytól.

Bözsi végre levehette szoknyáját, amit a heverő végébe dobott, majd ültében kicsit megemelve fenekét, elkezdte lehúzni fekete bugyiját. A bugyi még csak a térdénél volt, amikor Foxi, mintegy varázsütésre felugrott. Nem is láthatta Bözsi mozdulatát, hiszen háttal volt neki, de talán az anyag súrlódását hallotta meg, vagy gazdája puncijának illata csapta meg az orrát, mindenesetre azonnal résen volt. Bözsi még ki sem bújt a bugyiból, éppen az egyik lábán húzta keresztül, amikor Foxi már ismét felugrott rá. Bözsi végre félredobta a bugyit, széttárta a lábát, előtűnt borotvált puncija. Foxi azonnal bedugta orrát gazdája lábai közé, mohón szimatolgatta punciját, gyorsan benyalt szeméremajkai közé. Bözsi tenyerével Foxi feje búbját simogatta, fejét hátrahajtva élvezte kutyusa nyelvcsapásait. Foxi nem sokáig nyalakodott, gyorsan a tárgyra akart térni. Előre lendült, mellső lábaival két oldalról közrefogta Bözsi derekát, aki erre még jobban széttárta combjait, utat nyitva Foxi ágyékának. A kutya azonnal a pinájához tolta időközben előbújt faszát, megpróbált a szeméremajkak közé hatolni. Kb. arasznyi, meglehetősen vastag kolbásza ott kalimpált a pina bejáratánál, de nem találta a helyes utat. Bözsi előrenyúlt, kezével beigazította Foxi szerszámát. A kutya azonnal benyomta faszát gazdija hüvelyébe, s vad iramban baszni kezdte. Azt gondoltam hátulról, kutyapózban fognak szexelni, de ez a misszionárius pózhoz hasonlító behatolás még izgatóbb volt. Bözsi amennyire csak tudta felhúzta lábait, s kezeivel bokájánál fogva tartotta őket, ágyékát előretolta. Foxi hátsó lábaival a szőnyegen állt, mellső lábai Bözsi derekánál, így ágyéka éppen egy magasságban volt a pinájával, könnyen hozzáférve ahhoz. Erőteljes lökésekkel baszta gazdiját, orra Bözsi nyakánál volt, mintha meg akarná csókolni, közben nyelvét lógatva lihegett. Barátnőm, fejét hátrahajtva, szemét lehunyva élvezte, ahogy kutyájának farka alaposan megdolgozza hüvelyét, időnként megnyalta szája szélét.

Közelebb léptem, látni akartam valóban benn van-e a kutyafasz a pinájában. Foxi arasznyi farka teljes terjedelmével benn volt Bözsiben, láthattam, ahogy a lökések közben előre-hátra jár a tocsogó punciban.

Foxi talán elfáradhatott, mert annak ellenére, hogy még nem ment el, váratlanul kihúzta kolbászát, és leugrott Bözsiről. Bözsi hanyatt dőlve maradt, Foxi pedig elkezdte ismét nyalogatni nedvező punciját. Izgató látvány volt nézni barátnőm szétnyílt nemi szervét, ahogyan Foxi sűrű nyelvcsapásokkal dolgozott rajta. Bözsi mozdulatlanul várt, tudta, hogy amíg Foxi el nem élvez, nincs vége az aktusnak. Nem sokat kellett várnia, kutyája újra előre lendült, s farka vége máris kereste a bejáratot. Közvetlen közelről néztem, ahogy próbál betalálni, alig vártam, hogy újra bent lássam. Foxi végre megtalálta a nyílást, erőteljes lökéssel beküldte újra a lomposát. Gyors iramban kezdett mozogni, Bözsi pinája cuppogott a ki-bejáró fasztól.

– Kicsit lassabban Foxi!- sóhajtott fel, de a kutya erre nemigen reagált, hatalmas iramban nyomta tovább.

Bözsi lihegése felgyorsult, úgy tűnt csúcsra ér, mikor Foxi mozgása hirtelen megállt, néhány rángásszerű mozdulattal elélvezett. Leugrott gazdájáról, és azonnal indult nyalakodni. Bözsi még nem tudott elmenni, ezért rászólt:

– Gyere vissza Foxi, még nem végeztünk! Majd hozzátette:

– Tudunk egy másik pózt is.

Közben rám nézett, ezt a mondatot biztosan nekem címezte.Továbbra is a heverőn maradva, az oldalára fordult, bal lába nyújtva volt, jobb lábát felhúzta, oldalról kínálva fel magát. Foxi ismerte ezt a helyzetet is, mert azonnal ott termett, s ágyékával most Bözsi feneke felől közelített a pinához. Hamarosan már ismét helyén volt a kolbász, s most hátulról kezdte tömni gazdiját. Bözsi ebben a helyzetben jobban hozzáfért puncijához, ujjával elkezdte a csiklóját masszírozni, nem bízva csak Foxire az orgazmust. A kutya ismét alaposan megtömte a puncit, Bözsi pedig apró nyögések közepette végre csúcsra ért. Foxi újra a földön volt, visszahúzódó szerszáma végéről nyalogatta csöpögő nedvét.

Nagyon felizgatott a látvány, éreztem, hogy benedvesedtem, legszívesebben magamhoz nyúltam volna. Bözsi visszabújt bugyijába, felvette a szoknyáját, majd kiengedte Foxit az udvarra.

– Na, milyen volt?- kérdezte haját igazgatva.

– Teljesen felizgultam! Ilyet még nem láttam!- válaszoltam.

– Kipróbálnád?- kérdezte, s láttam rajta, hogy komolyan gondolja.

– Hát, nem is tudom. Kicsit félek tőle.

– Próbáld ki, nem bánod meg!

– Még meggondolom!- válaszoltam.

– Jó, majd megbeszéljük!

Elköszöntem, s elindultam hazafelé. Napokig nem tudtam kiverni fejemből a látottakat. Egyre inkább úgy éreztem, nekem is ki kell próbálnom Foxi farkát. Egy hét múlva meg is történt az első együttlétem Foxi-szel. Legközelebb megírom azt is.


Szextörténet ajánló:


Így élveztem bele a csajomba, erotikus történet


Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé....

Erotikus, petting


Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.

A hálás kis klitorisz éle....

Megcsalt a feleségem


Pontosan hét éve voltunk házasok, amikor azon kaptuk magunkat,hogy a szexuális életünk kezd ellaposodni, ez viszont nem azt jelentette, hogy nem szexeltünk minden nap, hanem, hogy kezdett megszokottá , unalmassá válni az előjáték, no meg a folytatása is. Feleségem Anikó imádta szopni a faszt, hát ezzel indított. Alányúlt tökeimnek és megkérdezte, -na feláll rendesen ez a faszkó, jó keményre? Persz....

A kalauznő büntetése


Amikor a Keletiben jutott csak eszembe, hogy a pénztárcám ott hagytam a kollégiumban semmi kedvem nem volt visszamenni érte, gondoltam megvár hétfőig. Tudtam hogy megbüntetnek a vonaton, úgy voltam vele bevállalom. Nem akartam lekésni a péntek esti buliról.

19:10 -kor indult az IC, szándékosan nem ültem be a többi utas közé, nem akartam több ember előtt égni amikor kiszabják a bírs....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Leszbi fantázia


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....
Szextörténet címkék

feladat | stran | 22 centi | bárány | raktà r |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.