Hármas szex kutyával


Nikolettet egy szex partin ismertem meg. Mosolygós, kis növésű, enyhén molett, amolyan segges-melles, harmincegynéhány éves lány volt. Azt hiszem, a férfiak az ilyen típusra mondják azt: édes kis töltött galamb. Hamar összebarátkoztunk, közös volt az érdeklődési körünk (szex), és az ízlésünk, jól megértettük egymást minden téren, s gyakorta előfordult, hogy nálam töltötte az éjszakát, persze nem mindig alvási céllal. Mikor a lakásom felújításra szorult, felajánlotta, hogy néhány napra költözzek hozzá, amíg a munkák befejeződnek. Először szabadkoztam, nem akartam kényelmetlenséget okozni neki, de olyan kedvesen invitált, hogy a végén rábólintottam a dologra. Szépen felújított, régi típusú, tornácos parasztházban lakott, amelyhez hatalmas udvar és gyümölcsöskert tartozott. Hamar otthon éreztem magam, és nagyon jót tett a vidéki friss levegő, szinte újjászülettem már az első nap után. Tulajdonképpen semmit nem csináltunk, csak élveztük a nyarat, ökörködtünk, sétáltunk a kutyájával, Agával, lejártunk a közeli bányatóra nudizni, és élveztük, hogy a fiatal srácok megbámulnak minket. Egy este aztán, néhány pohár jófajta vörösbor után azt mondta nekem.

– Van egy kis füvem. Kérsz?

– Miért is ne? – mosolyogtam rá – dobjuk fel még jobban a hangulatot.

Gyakorlott mozdulatokkal sodorta meg a jointot, rágyújtott, majd átadta nekem. Hamarosan az egész szobát betöltötte a cannabis jellegzetes illata. Fecsegtünk összevissza, röhécseltünk, egyszerűen remekül éreztük magunkat. Rövidesen, (mint általában mindig) a szexnél kötöttünk ki.

– Próbáltad már az animalt? – kérdezte Nikolett mosolyogva.

– Nem. És te?

– Én már igen – válaszolta.

– Na, ne hülyíts! Át akarsz baszni – nevettem fel hangosan.

– De komolyan. Hidd el! – bizonygatta.

– Ugyan már! Csak szórakozol velem.

– De tényleg! Hidd már el! Igazat beszélek.

– Na persze, és mivel?

– Enzóval.

Enzó a jól megtermett dög ott feküdt Nikolett lábainál, és a neve hallatán felkapta a fejét.

– Ez most komoly? – kérdeztem hitetlenkedve, de a kíváncsiság már ott csengett a hangomban.

– Becsszóra mondom. Nem akarod kipróbálni? Enzónak már van gyakorlata.

– Nem, nem, köszönöm, de még most sem tudom elhinni!

– Miért? Azt hittem, te nem vagy prűd!

– Persze, hogy nem. Nem is azért mondom. Csak meglepett a dolog.

– Értem.

– Na és milyen volt?

– Szuper! Próbáld már ki!

– Nem, tényleg nem! De ha egyszer… Szóval megnéznélek benneteket, ha tényleg igaz ez az egész.

– Most megfelel?

– Most???

– Persze!

– Had lássam! – vigyorogtam, s arra vártam, hogy azt mondja, csak tréfa volt az egész. Ehelyett gyorsan ledobta pólóját, lerántotta bugyiját, és magához hívta a kutyát. Azt hiszem Enzó megsejthette, hogy mi fog következni, mert izgatott farkcsóválás kíséretében orrát Nikolett ágyékához nyomta.

Töltöttem magamnak egy újabb pohár bort, és kényelembe helyezkedtem a fotelben. Nikolett felült a kanapé karfájára, és széttette a lábait. Enzó tudta a dolgát. Nagy, húsos, rózsaszín nyelvével nyalni kezdte a puncit. Elég durvának tűnt a dolog, attól tartottam, hogy ez fájdalmat okoz, ám Nikolett arcán egészen más érzelmek tükröződtek. Csak néztem, ahogy az a hatalmas állat alaposan kinyalja gazdája punciját, és a látvány hatására fészkelődni kezdtem.
Nikolett rám nézett, és hamiskásan mosolygott.

– Na, ezt figyeld!- mondta.

– Fekszik! – parancsolt rá a dögra, mire az engedelmesen elterült a padlón. A hátára fordította, a kutya fegyelmezetten, rezzenéstelenül tűrte, hogy a barátnőm azt tegyen vele, amit akar. Először a heréit masszírozgatta, aminek hatására a kutya vöröses fasza elkezdett kikandikálni a fitymából. (Jó szó ez ide? Más nem jut eszembe). Finoman kezébe vette a hímtagot és fel-alá kezdte mozgatni, aminek a hatására egyre nagyobb és nagyobb rész bukkant ki az eres kutyafaszból. Bámulva néztem, nem hittem a szememnek. Hatalmassá duzzadt, szinte lüktetett. Nikolett átszellemült arccal hajolt az óriási, hajszálerekkel borított faszra. Először érzékien körbenyalogatta a végétől a tövéig, majd szépen lassan bekapta, és szopni kezdte. Járt a feje szorgalmasan, ajkai rátapadtak, és megpróbált minél nagyobb darabot bekapni belőle. Rendkívül izgatónak tartottam a látványt. Néztem őket mozdulatlanul, s éreztem, ahogy a vér a puncim felé áramlik, és rendesen beizgulok. Abbahagyta a szopást, és ráhasalt a kanapéra. Enzó rutinosan felpattant, mögé került, mellső lábait ő is a kanapéra vetette, és párzó mozdulatokat kezdett végezni Nikolett fenekénél. A heves mozdulatok miatt azonban nem sikerült behatolnia, csak toporgott ott, fasza himbálódzott a levegőben.

– Segíts már! – hallottam Nikolett rekedt suttogását.

Hirtelen elhatározással felpattantam, odaléptem hozzájuk, megmarkoltam Enzó hímtagját, (bizsergető, izgató érzés volt, ahogy forrón lüktetett a kezemben) és beigazítottam Nikolett puncijába. Hangosan felnyögött, ahogy a méretes pénisz tövig nyomult belé, és az eb heves, vad mozdulatokkal kefélni kezdte. Elragadtatottan bámultam, ahogy a kutya lihegve, lógó nyelvvel magáévá teszi a gazdáját. Nem bírtam tovább magammal, lerántottam trikómat, bugyimat, és lágyan masszírozni kezdtem a csiklómat, és megkeményedett mellbimbóimat. Nem gondoltam volna, hogy az állatias ösztönök eme megnyilvánulása ilyen hatással lesz rám, hogy ez a szokatlan, soha nem látott helyzet ennyire fel fog izgatni. Olyan volt az egész, mintha kívülről láttam volna magam. Talán a bor, talán a fű hatására, mámoros ködbe vész azon percek emléke. Fogalmam sincs róla, hogy mennyi idő telhetett el, amíg lezajlott ez, a szó legszorosabb értelmében, kutyapózban történő dugás, de egyszer csak azt vettem észre, hogy Nikolett lehúzza magát Agáról, és kifészkelődik alóla. Elkapta a nyakörvét, és odavezette hozzám. Sejtettem, hogy mire készül, de nem volt erőm tiltakozni. Szétfeszítette a combjaimat, és az eb fejét a lábaim közé irányította. Igazság szerint az első néhány nyelvcsapás eléggé kellemetlen volt, ugyanis nem állíthatom, hogy gyengéden csinálta, recés nyelvével erősen és határozottan nyalta a puncimat, de az enyhe fájdalom néhány pillanat alatt elmúlt, és átvette a helyét a zsigereim mélyén összegyűlő gyönyörérzés, ami lassanként elárasztotta a testem. Persze lehet, hogy ebben nem kis szerepe volt annak, hogy barátnőm közben elkezdte szívni, nyalni, szopogatni a melleimet. Amikor épp érezni kezdtem, hogy rövid időn belül elindulok a csúcs felé, Nikolett ismét átvette az irányítást. Elráncigálta tőlem a szorgalmasan nyalakodó kutyát, és megszólalt.

– Állj négykézlábra!

– Miért? – kérdeztem, holott nagyon is jól tudtam, hogy mit tervez.

– Ne kérdezz semmit kedves, csak tedd, amit mondok!

Engedelmeskedtem, és térdre ereszkedtem. Ő farral felém mögém tuszkolta Agát, aztán nyelvével jókora adag nyálat kent szét a puncimon, gondolom a könnyebb behatolás érdekében, (bár szerintem nem lett volna szükség rá, elég nedves voltam magamtól), majd az eb péniszét hátrahajtva a lábai között, lassan elkezdte belém vezetni. Mit mondjak, elég furcsa érzés volt, de egyben rettenetesen izgató. Feszített, betöltött. Forró volt, és hihetetlenül kemény. Nagyon-nagyon élveztem. Mivel Enzó ebben a felállásban nem tudott mozogni, én kezdtem el oda-vissza hintáztatni az altestemet, miközben Nikolett gondosan ügyelt a megfelelő ritmusra, intenzitásra, sőt még arra is tudott figyelmet fordítani, hogy ujjaival a csiklómat izgassa. Nem tudom, hogyan írhatnám le azt, amit akkor éreztem, de azt hiszem, ezt csak olyasvalaki értheti meg, aki már átélt valami hasonlót. Nem akarom túlszaporítani a szót, a lényeg: hatalmas orgazmusom volt. Mikor a csúcsra értem, kezem-lábam reszketett, testem verejtékben úszott. Alig volt erőm felmászni a kanapéra, és levegő után kapkodva, félig lehunyt pilláim alól néztem, ahogy Nikolett a fotelbe ülve, az előbbiekhez hasonló módon felnyársalja magát a kutyus faszára, és csúcsra járatja magát.

Lecsillapodva hevertünk egymás mellett, és szegény Enzó még mindig merev hímtaggal toporgott mellettünk, halk nyüszítéseket hallatva. Önkéntelenül csúszott ki a számon:

– Szegény kutyus.

– Elégítsd ki!

– Ugyan már!

– Ő megtette a magáét, tartozunk neki ennyivel, nem gondolod? – kérdezte Nikolett kis nehezteléssel a hangjában.

– Végül is… Lehet, hogy igazad van.

– Na gyerünk! Szopd le! Hidd el, különleges élmény, élvezni fogod!

Lemásztunk a padlóra, és két oldalról Enzó hasa alá tornásztuk magunkat. Csupán néhány centire himbálódzott az orrom előtt a hatalmas, vörhenyes kutyafasz. Óvatosan a számba vettem Enzó hímtagját. Azt vártam, hogy kellemetlen íze lesz, és felkészültem, hogy esetleg hányinger fog elkapni, de meglepetésemre semmi ilyesmi nem történt. Tény, hogy furcsa érzés volt, furcsa illat, nem is tudom, hogyan jellemezhetném.

– Gyerünk! Szopjad! – biztatott barátnőm.

Mélyebben a számba vettem, nyelvem ráfeszítettem, elkezdtem dolgozni a fejemmel. Csak szoptam, szoptam, és egyre jobban élveztem a dolgot. Bekaptam amennyire csak bírtam, teljesen betöltötte a számat, az orromon át is alig kaptam levegőt. Hegyes vége a mandulámat, torkomat csiklandozta. Egy idő után elfáradtam, és kivettem a számból.

– Remek, nagyon jól csinálod! – mondta Nikolett, s míg én kifújtam magam, nem tétlenkedett, szorgalmasan körbenyalogatta, bekapta kutyája péniszét, miközben erősen megmarkolta a tövénél. Amikor aztán úgy találta, hogy újra akcióra kész vagyok, rám parancsolt:

– Gyerünk! Tedd ide a kezed! Csináld, ahogy én! Gyorsabban! Gyerünk, szopjad!

Éreztem, ahogy Enzó izmai megfeszülnek. Párzó mozdulatokat tett, nekem már csak arra kellett figyelni, hogy ne engedjem ki a számból, szabályszerűen szájba baszott. Minden átmenet nélkül jött a magömlése, meglepődtem. Egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, ötször, csak spriccelt a számba, folyamatosan próbáltam lenyelni azt a fura ízű valamit, de nem bírtam vele, egy része kifolyt a szám sarkainál, s rácsöpögött a melleimre. Azt hittem, már sosem hagyja abba, megállíthatatlan az a spermazuhatag, mert csak pumpálta belém az ondóját, hullámokban, újra és újra, és közben úgy éreztem, hogy hímtagja még óriásibbra duzzad a számban. Aztán mégiscsak vége lett. Ahogy kivettem a kutyafaszt a számból, még spriccelt egyet az arcomra, én pedig fáradtan hátrahanyatlottam.

Miután a zuhany alatt alaposan ledörgöltük egymást, töltöttünk egy-egy pohár bort, és a hálószobában az ágyra heveredtünk.

– Milyen volt? – kérdezte Nikolett vidáman.

– Érdekes.

– Eljössz máskor is?

– Igen! Azt hiszem.

– Ezek szerint nem bántad meg?

– Nem! Dehogy! – mondtam, és őszintén így is gondoltam.

– Tudod, én már elég régóta…, és nem csak Agával. A szomszédomnak van egy gyönyörű csődöre. És néha kölcsönkérem egy kis sétalovaglásra.

– Komoly?

– Ha akarod, egyszer azt is kipróbálhatod!

Végül is egy lófasz, az azért nem semmi, de az a nap még nem érkezett el…


Szextörténet ajánló:


A vén kecske is megnyalja


Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

Tegnap történt, hogy a Katika, aki hordja az ebédet, meghozta a kaját. Gömbölyű asszonyka, csinosan öltözik, szereti a kötött rövid ujjú fölsőket és a hoz....

Testünkkel kényeztetjük egymást


Testünkkel kényeztetjük egymást

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem õ a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem ....

Gimis sztori


Akkor játszunk ma is, gondoltam másnap suliba menet. Akkor még nem tudhattam, hogy a játék kapcsolatunk vetületeit tovább sokszorozza majd. A tegnap lepárolt következtetések alapján, a szokásos mentol hűs fogadtatásra számítottam. Egy kis testi - lelki kiéheztetés után némi gerjesztés, és utána jöhet majd csak a szüret. Akkor még hittem, hogy tudom mi vár. Arcomra biztos kikerült valami, ebből a m....

Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

A pszichiáterem szexmunkája


Az új pszichiáteremnél tett látogatás után ottfelejtettem a székem mellett, amit vásároltam. Depresszióban szenvedtem és barátnőm, Enzós Niki ajánlotta őt, már hat hónapja járt hozzá rendszeresen.
Késő volt, már elmúlt hét, de tudtam az ajtó kódját és úgy gondoltam, nem zavarja a dokit, ha a várószobában ülök, amíg őnála páciens van.
Csodás egy fickó volt. Nem csodálom, hogy Enzós Ni....

Az eslüvő


Először a koszorúslányok vonulnak be, akik felállnak két oldalt sorfalat alkotva.
A meztelen vőlegényt egy női tanú kíséri be kezeit hátrafogva, majd a koszorúslányok elé löki, akik korbács csapásai között kell áthaladnia. A női tanú egy székre ülteti a vőlegényt kezeit hátra fogja és a szájába köp, amíg az első koszoszúrlány gyertyaviaszt csepegtet a farkára, majd a koszorúslány áll a vőle....Szextörténet címkék

ejts | steph | lesés | használt | gerard |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.