Szexpóker parti
Katussal, a feleségemmel a 80-as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban, mint fiatal házasok, ő 21 én pedig 22 éves voltam, mikor felköltözködtünk. Gyorsan beilleszkedtünk, hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság, Évával, nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje, Laci már bőven a 30-as éveikben jártak, Évi amolyan pótanyaként karolt fel minket és nagyon sokat segítettek. Éva később Katus legjobb barátnője lett. Férje inkább komoly, kicsit mogorva típus volt, ő nem is járt át olyan gyakran.

Éva majdnem mindennapos vendég volt nálunk, Katussal együtt kávézgattak és pletyiztek. Nagyon szép, karcsú nő volt, az a tekintélyt parancsoló alkat, nem is nagyon látszott rajta, hogy már 36 éves. Rövid barna haja egy kicsit fiús kinézetet kölcsönzött neki. Aránylag kicsi mellei voltak, de nagyon csinos alakja, a zöld szemei pedig nagyon vonzóvá tették.

A hosszú őszi és téli estéken néha együtt pókereztünk és videózgattunk. Jó módban éltek, volt egy kis takaros hétvégi házuk nem messze a várostól. Nagyon szép környezetben, egy erdőszélen állt a házikó, a berendezés valami lenyűgöző volt.

Egyik ősszel meghívtak minket, hogy töltsük együtt a hétvégét. Évi jött értünk kocsival és nagyon fel volt dúlva, hogy a férjének hirtelen szolgálati útra kellett mennie, nem tud velünk jönni.

– Sebaj – mondta aztán- hárman is jól elleszünk. Kaja és pia van, elcsevegünk és sétálgatunk egy jót a közeli erdőben.

Reggelre természetesen eleredt az eső, így csak bent tudtunk szórakozni. Estére tüzet raktunk a kandallóban, gyertyákat gyújtottunk a nappaliban és pókerezni kezdtünk. A puha szőnyegen elhelyezett párnákon körbe ültük az asztalkát és játszottunk. Nagyon jó volt a hangulat, a vörösbor nagyon finom volt és a lányok nagyon jól szórakoztak. A kandalló és a gyertyák lángjai nagyon romantikus környezetet teremtettek. Katus arca már szépen kipirosodott, nem tudtam, hogy a melegtől vagy csak a bor hatására. Ha kacagott, dús keblei olyan vonzóan rázkódtak, hogy nem bántam volna, ha mindvégig kacagott volna. A pókert zsetonokkal játszottuk és mindig a parti vesztesének kellett italt töltenie a legközelebbi partira. Ezen az estén az első, akinek elfogytak a zsetonjai Évi lett. Ilyenkor szoktuk befejezni a játszmát, de most, bár az idő későre járt, még nem volt kedvünk aludni, és a borból is maradt egy kevés.

Katus kortyolt egyet a poharából majd megjegyezte:

– Én még játszanék egy kicsit, nem vagyok álmos, újra oszthatnánk a zsetonokat!

Egy kevésnyi gondolkodás után Évi mosolyogva mondta:

– Na, rendben, de mostantól eltesszük a zsetonokat, és majd mindenki avval fizet, amije van. A kör győztese megmondja, mit tegyen a két vesztes, ha már nem tudna semmivel sem fizetni. És nincs mellé beszélés, mindenki végrehajtja a feladatot, amit kap. Rendben? Ha igen, akkor játszunk, ha nem befejeztük. Most lehet visszalépni!

– Rendben!- mondta kacagva Katus- Nem vagyunk „beszariak”! A zoknimat meg a melegítőmet feláldozhatom a buli kedvéért.

– Akkor mehet a buli!- jelentette ki Évi, és már osztotta is a lapokat.

Az én véleményemre már nem is voltak kíváncsiak. Évi nyert és Katusnak meg nekem valóban a zokninkba került. A másodikat is ő nyerte. Katusnak a melegítője nekem viszont a trikóm ment rá. Félmeztelenül maradtam a kártyaasztalnál és eszembe jutott, ha megint Évi nyer, Katus vagy bugyiban, vagy fél pucéran fog itt játszani, mert nincs rajta melltartó. Egy picit örültem is a gondolatnak, kezdett izgatóbb lenni így a játék. Nem jött be a számításom, mert Katus nyert és Éviről került le a melegítő, rólam a farmerom, egy szál gatyában maradtam. Végre én nyertem. Katus ledobni kényszerült nadrágját és egy vékony szexi bugyiban ült le velem szemben. Az a vékony bugyi nem sok mindent takart el és ez elég volt, hogy a fantáziám beinduljon, éreztem is nyomban, hogy valami a gatyámban igen csak ágaskodni kezd, és nem is igen tudtam elrejteni. Évi is ledobta a pólóját, de a ravasznak még volt melltartója, amely a melleit eltakarta kíváncsi tekintetem elől. A látvány így is nagyon izgató volt, hiszen míg Katust már sokszor láttam meztelenül, Évit még fürdőruhában sem. A következőt újra én nyertem. Katuson így már csak a bugyi maradt. Mikor levette a pólóját elővillantak szép, dús, formás keblei. A látvány pazar volt. Évi is elégedetten csettintett egyet, majd nevetve lerúgta magáról nadrágját. Szép, csipkés, szűk, vörös bugyi volt rajta, mely nagyon szépen formázta látványos szeméremajkait. Hirtelen nagyon melegem lett. Két nő ült velem szemben majdnem meztelenül és a farkam majd kiugrott a gatyámból, amit gondolom mindketten láttak, ha akarták. Azt hittem valamelyikük megelégeli a dolgot és megálljt parancsol, de nem, mindketten jól szórakoztak. Egyik sem szégyellte magát, talán még élvezték is a dolgot. Lassan én kezdtem szégyellni magam, eszembe jutott ugyanis hogy pár napja Katus, egy szexfilmtől ihletve leborotválta az ágyékomat, amely most olyan csupasz volt, mint egy gyermeké. A lányok nem hagyták abba. Évi nyert, felhúzta szemöldökét és kérdően rám nézett. Eszembe jutott a karórám, még rajtam volt.

– Tessék az órám- mondtam, és bedobtam.

Évi felkacagott és Katusra nézett.

– Na, mi lesz hölgyem?

Katus elvörösödött, kicsit vonakodva lehúzta a bugyiját és a kupacra dobta. Mindig imádtam a feleségemet csupaszon látni, de itt a gyertyák és a kandalló fénye mellett valami fantasztikusan izgató látvány volt. Leborotvált szeméremdombján csak egy vékony csíkocska húzódott, megadva az irányt a nedves puncijához. Na, jó gondoltam, ő már le tudta, többet nincs mit vesztenie, véget ért a játszma. Én megúsztam, Katus lett a vesztes. Már alig vártam, hogy vége legyen és kettesben maradjak Katussal, hogy lerohanjam.

– Na, vége!- jelentettem ki – a vesztes meglett! Majd mosolyogva hozzátettem:

– A látvány viszont fantasztikus.

Katus erre hozzám vágta az egyik párnát.

– Dehogy is van vége!- tiltakozott Évi – most kezdek igazán szórakozni!- mondta kacagva, majd Katushoz fordult.

– Katus, vége?

– Nem!- mondta – Most már megvárom, hogy rólad is minden lekerüljön!

– De, hát már mindenedet elvesztetted, nincs mivel játszanod!- próbáltam ellenkezni.

– Lesz, ami lesz, valamit majd kitalálok!- válaszolta durcásan.

– Csend, osztom a lapot és majd meglátjuk! – szólt határozottan Évi.

Osztott és nyert.

– Aranyoskáim, a következőt teszitek. Mivel Katusnak már nincs mivel fizetnie, ledolgozza tartozását. Te, Petikém felállsz és Katus fogja levenni a gatyádat.

Katus áthajolt az asztalkán és kiszabadítva farkamat, lehúzta a gatyámat. Én pedig ott álltam, álló, csupasz farokkal. Évi szeme felcsillant, a szemét le nem vette a leborotvált farkamról. Gyorsan visszaültem és osztottam. Most Katus nyert.

– Na, szerelmem, segítsél csak Évi néninek levenni a melltartóját!- mondta elégedetten, mintegy megbosszulva az előbbit.

Évi hátat fordított, én pedig kikapcsoltam a melltartóját, amit szép lassan levetett és kecsesen a kupacra dobta. Előkerültek a formás, kicsi keblei. Sokkal kisebbek voltak, mint Katusnak, de olyan nagy álló bimbói voltak, hogy szememet alig tudtam levenni róluk.

– Nehogy kiessenek a szemeid!- kacagott Katus.

Az újabb kört én nyertem. Izgatott lettem a gondolattól, hogy már Évi is csupasz lesz.

– Na, szerelmem, ma te vagy az öltöztető, segítsd már le Évikéről azt a csodaszép bugyit!- parancsoltam, mint győztes. Évi hagyta, hogy Katus lassan lehúzza a bugyiját. Teljesen le volt borotválva, gyönyörű volt, ahogy ott térdepelt a kandalló fényében.

– Katus, te osztasz! – szólt Évi.

Katus osztott és nyert.

– Na, most mi legyen?- kérdezte. Már nincs mit levenni!

– De van mit tenni!- mondta Évi.

– Mindketten igyatok egy pohárka bort!- utasított minket Katus, így hát mindketten megittunk egy pohárka bort. A következő játszmát Évi nyerte.

– Mindig nem borozhatunk! Térdepeljetek egymással szemben és csókoljátok meg egymást! Feltérdepeltünk egymással szemben és Katus adott egy olyan pusziszerű csókot.

– Na, nem!- szólt Évi. Nem puszit, hanem egy félperces csókot akarok látni és összesimulni benneteket!

Magamhoz húztam Katust és szenvedélyesen szájon csókoltam. Testünk összesimult, a farkam a hasához nyomódott. Katus szenvedélyesen a számba nyomta nyelvét, és ha kettesben vagyunk biztosan hanyatt döntöttem volna. Mikor befejeztük Évire néztem.

– Ez jobb volt?- kérdeztem.

– Sokkal jobb volt és nagyon izgató is- mosolygott, és már osztotta is az újabb lapokat.

Most végre én nyertem. Mi legyen most? Két vonzó meztelen nőnek kell feladatot adnom, nagyon izgalmas helyzet.

– Tudjátok mit? Ti egész idő alatt a farkamat bámuljátok, én is akarom látni a pinátokat! Üljetek le egymás mellé és tárjátok szét a lábatokat, a doki bácsi megvizsgál titeket!

Évi Katus mellé ült és szétvetette a lábait. Katus úgyszintén. Néztem vagy inkább bámultam, mint a moziban. Katus szeméremajkai kisebbek voltak, mint az Évié. Évié megnyíltak egy kicsit és mindkettő nedvesen csillogott a farkam pedig a látványtól lüktetett.

– Na, meddig bámulsz még minket te perverz?- szólalt meg Katus, majd hozzá tette:

– Elégedj meg ennyivel!- és összezárta lábait.

Évi is kuncogva visszaült a helyére, majd így szólt:

– Még játszunk! Nagyon élvezem én ma ezt a játékot, Ti hogy vagytok vele?

Rám nézett majd az álló farkamra és csak annyit mondott:

– Téged, látom felesleges kérdeznem, a látszat magáért beszél.

Katus hangosan felnevetett, de nem mondott semmit. Osztottunk és megint én nyertem.

– Na, Évikém most megtudhatod a választ Katustól is. Szerelmem tedd csak szét a lábaidat! Évikém te pedig érintsd meg hogy elég nedves-e!

– Te nem vagy normális, te perverz, ezt visszakapod! – szólt meglepetten Katus, de mégis széttette a lábait. Valahogy élvezte, azt is, hogy így beszélhet. Évi egy szót sem szólt. Katus mellé térdelt és ujjaival megérintette a pináját. Láttam a csillogó nedveket az ujjain, és ahogy Katus bimbói megkeményednek. Párom az érintéstől egy halk kéjes nyögést hallatott. Élvezte az érintést, ez nem volt vitás. Én is élveztem a látványt és Évit sem hagyhatta hidegen, mert újból megérintette. Rám nézett, hogy nézem-e, és két ujját lassan benyomta a nedves nyílásba. Katus felnyögött.

– Elég már Évi, mit csinálsz? – szólt és gyorsan eltolta a kezét.

– Mi az eredmény Évi nővér?- kérdeztem mosolyogva.

– A válasz nagyon is kézenfekvő, hisz láthatta doktor úr!- válaszolt, és Katusra mosolygott. Katus osztott, Évi nyert.

– Na, aranyoskáim- mondta töprengve- szeretnék látni egy újabb szenvedélyes csókot, csak azzal a különbséggel, hogy azt a szép csupasz farkat vedd Katuskám a lábaid közzé!

– Mi van Évi, már te is perverzkedsz? Ez már sok nekem! – ellenkezett Katus.

– Én nem így éreztem az előbb, mikor a pinádba nyúltam Katuskám, játszunk!

Újból feltérdeltünk, Katus szemébe néztem, szemei ragyogtak az izgalomtól. Magamhoz húztam, egy kicsit széjjelebb tette lábait és a csupasz farkamat a lábai közzé vette. Csókolóztunk. Farkam a nedves puncijának feszült. Katus érezve farkamat a punciján az izgalomtól halkan zihált. Belé szerettem volna hatolni, most, azonnal, itt Évi előtt, már alig bírtam magammal. Katus megérezte a szándékomat, abbahagyta a csókolózást és fülembe súgta: „Ne merészeld, bírd ki”!

– Látom, már jól belemelegedtetek!- szólt izgatottan Évi – Már majdnem azt hittem, hogy valami szépet látok.

Már én is kíváncsi voltam, hogyan fog az egész végződni. Abban biztos voltam, hogy Katussal szenvedélyesen fogunk szeretkezni, csak már Évi menjen fel a szobájába. A következő játszma az enyém lett és hirtelen nem tudtam mit parancsoljak.

– Csókoljátok meg egymást, de legyen benne egy kis szenvedély is!- mondtam, majd újból végighallgattam, hogy egy mocsok perverz állat vagyok, de megtették, amit kértem. Egymással szembe térdeltek és csókolózni kezdtek. Évin nagyon lehetett látni, hogy élvezi, átkarolta Katust és hevesen csókolta az ajkait, szinte falta, a fenekét fogva magához szorította, ujjait hátulról a pinájához nyomta. Uh, de izgató látvány volt. Ilyen hevességre nem számítottam. Évi legszívesebben talán abba sem hagyta volna. Katus is izgalomba jött, mert ő is szenvedélyesen csókolta Évit. Mikor abba hagyták meg sem tudtam szólalni.

– Na, mi lesz, osztod vagy sem? Ne bámulj már, én is nyerni akarok!- sürgetett Katus. Osztottam, és csakugyan ő nyert.

– Na, két mocskos szex őrült, most én fogok perverzkedni. Most ti csókoljátok meg egymást, és vedd csak te is a csupasz farkát a lábaid közzé, mert, ahogy nézlek, nagyon tetszik neked!

Évihez húzódtam, és magamhoz húzva kissé visszafogottan megcsókoltam, de mikor a farkamat a lábai közé vette, elborult az agyam. Évi is csókolni kezdett. Mikor megérezte farkamat a pinájánál, halkan felnyögött. Katusra sandítottam, szeme csillogott az izgalomtól, jobb kezével a pináját simogatta. Érezve Évi nedves pináját, meg a tudat, hogy Katus közben magához nyúlt, majd felrobbantotta a farkam, majdnem elélveztem. Gyorsan befejeztem, Katus is gyorsan kirántotta a kezét. Évi is be volt teljesen indulva, visszaült a helyére és legyezgetni kezdte magát. Gondoltam, ha néha magához nyúl, akkor ma biztosan meg fogja tenni.

– Te kis ribanc- mondta Katus felé fordulva – élvezted, valld be!

Évi már osztotta is a lapokat.

– Ígérem az utolsó, már nem kínozlak sem titeket, sem magamat. Uh, ennyi izgalom egy este, még megárt!- kacagott egy nagyot. Az utolsót ő nyerte.

– Mi is lehetne az utolsó kérésem? Ezt nagyon meg kell gondolnom! – tűnődött mosolyogva.

– Tudjátok, nagyon izgató volt, mikor lehúztad Peti gatyáját és megláttam azt a szőrtelen farkat ágaskodni az arcod előtt. Szeretném, ha egy pillanatra bekapnád, hogy lássam! Ennyi, de ha már nem akarjátok, akkor vége, nem muszáj.

Kérdően ránk nézett.

– Annyi mindent tettünk ma, hogy ez még belefér, de ha valakinek elmondod, megfojtalak- mondta nevetve Katus.

Feltérdeltem, farkam keményen meredezett előre. Katus lehajolt és bekapta, Úgy kapta be, hogy Évi tisztán lássa. Lassan végig szopogatta, majd egészen mélyre tolta a torkába. Kivette a szájából, feltérdelt és szenvedélyesen, aprókat zihálva csókolni kezdett. Egy picit széjjelebb tárta a lábait és hagyta, hogy farkamat a lába közzé tegyem. Farkam csókolózás közben a nedves pináján csúszkált, Katust ez még jobban felhergelte. Vadul csókolt, miközben kezemmel a fenekét fogva húzgáltam magamhoz, ő pedig csípőjét járatta, hogy jobban izgathassa csúszkáló farkamat. Kívántam, vágytam rá, a farkam ott csúszkált a pinája bejáratánál. Katus vadul csókolta a számat, néha szinte harapta. Már nem bírtam várni. Nem is akartam várni. Megfogtam és hátra döntöttem. Ledöntöttem a puha szőnyegre. Most nem védekezett. Csókolózva széttárta lábait és hagyta, hogy beléhatoljak. Mikor betoltam a farkamat kéjesen felnyögött és minden mozdulatánál zihálva nyögött. Belém markolt és hangosan élvezni kezdett, rángatózott, remegett egész testében. Sohasem fogta vissza magát, most is már majdnem visított. Már én sem bírtam tovább, éreztem, hogy elmegyek, szinte belerobbantam Katus pinájába. Locsogtunk a kéjnedvekben, Évi pedig széttett lábakkal nézett minket és közben pináját simogatta. Halkan zihált. Erre Katus még alattam fekve megfogta a kezét, kihúzta a lábai közül, majd ő nyúlt be neki. Mintha szótlanul azt mondta volna „hagyd, hogy segítsek”. Évi hagyta. És Katus ujjazni kezdte. Évi nem ellenkezett. Hátravetette a fejét és élvezte, ahogy Katus ujjai játszanak a pinájában. Katus letolt magáról és Évi ölébe fordult. Évi hanyatt dőlt és teljesen széttárta lábait, felkínálta Katusnak csupasz pináját. Katus pedig nem tétovázott egyik kezével ujjazta és közben nyalta Évi nedves, felizgult pináját. Évi hamar élvezni kezdett, zihálva, rángatózva, de csendesen. A farkam ismét keményen állt. Katus mögé térdeltem és hátulról beléhatoltam. Nagyon fel lehetett izgulva, mert egy pár lökés után újra hangosan élvezni kezdett. Évi ölébe hajolva élvezett, zihált és visongott. Mikor alább hagyott az orgazmusa rám parancsolt:

– Állj fel!

Felálltam, ő elém térdelt és elkezdte szopni a lucskos farkamat, majd Évire nézett és farkamat szorongatva odaszólt neki:

– Tetszik, te ribanc? Ugye, tetszik a férjem csupasz farka? Gyere te is leszophatod!

Évi egy pillanatig habozott majd ő is elém térdelt és Katus a szájába tolta lüktető farkamat. Évi élvezettel szopta, Katus nézte, én pedig érezve, hogy mindjárt elmegyek, szóltam Évinek hogy vigyázzon. Ő se látott, se hallott, még jobban bekapta, erre remegve a szájába élveztem. Tovább szopta a farkamat és nyelte magjaimat. Mikor abba hagyta mosolyogva nézett fel rám. – Ez nagyon élvezetes volt, csodálatosak vagytok!

Egy darabig senki sem mozdult, aztán Évi kiment a mosdóba. Katus megfogta a kezemet és suttogva megszólalt.

– Teljesen megőrültem, nem bírtam magammal, nem baj?

– Nem, édesem, én sem tudtam visszafogni magam, de imádni való voltál, fantasztikus vagy!

– És Évi? Milyen volt?- kérdezte.

– Láthattad!- válaszoltam.

– Gyere, menjünk, fürödjünk le!- mondta végül.

A zuhany alatt állva még egyszer szeretkeztünk. Évi is biztosan hallotta, mert Katus újból visítozva élvezett. Délig ki sem bújtunk az ágyból.Szextörténet ajánló:


Édes büntetés


Már ott várt a megbeszélt helyen, hatalmas, zöld szeme ártatlanul és valahogy védtelenül nézte a környező világot. Pedig nem volt az a kis szende, mint akinek látszott. De valami félénk bizalommal nézett rám. Bizalommal, hogy megadom neki, amire vágyik, hogy én tudom, mire vágyik. Hogy nem fogok túlmenni a határon. Hogy nem fogom bántani… csak amennyire szeretné.

A lakásban először ....

A feleségem közpréda 11.


Az én házasságom már nagyon régóta tart, mi ketten a 30-as éveink közepén járunk. Az elmúlt 10 év során sikerült karriert és anyagi biztonságot építenünk, valamint időt és energiát szentelni a családalapításnak is. Két gyermekünk született, és egy kényelmes kis vidéki házba költöztünk. Élünk egy tipikus, idilli vidéki családi életet. A sexuális életünk sohasem volt unalmasnak mondható, rengeteg vá....

Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshö....

Perverz szex a hotelban


Abban a hotelban találkoztunk Petivel, ahol megbeszéltük. Mikor ajtót nyitottam és megláttuk egymást, már is érződött köztünk valami bizsergès.
Asztalhoz ültünk és pezsgőt bontottunk a találkozásra.
Iszogattunk és nevetgèltünk, miközben észrevettem, hogy le sem veszi a szemét a dekoltázsomról. A szobában egyre melegebb és melegebb lett, míg végül már pofátlanul bámulta a mell....

Az új szexuális életem


Mikor a fiúm, Karcsi, lábát törte bobozás közben a részeg haverjaival két nappal azelőtt, hogy Ausztráliába repültünk volna karácsonyra, teljesen magam alatt voltam.
Arra gondoltam, lemondom az utat és otthon maradok a farmon Albertéban, kint a havas Nagy Prérin. Minthogy azonban a szálloda díját nem térítették vissza, idehaza pedig az előrejelzések a csípős hideg után brutális hideget jóso....

A szerencse fia


Tomi vagyok 16 múltam,és mint a korombeli fiúk én
is már sokat masztizok. A szomszédunkban lakik egy
nagyon csinos elvált nő, aki max 40 éves lehet. Nyá-
ron a kertben mnonokiniben szokott napozni, és a ke-
rítésen át már többszőr meglestem miközben keményen
állt a faszom. Ilyenkor aztán irány a fürdőszoba
ahol meztelenre vetkőzve maszturbáltam, miközben ő....Szextörténet címkék

keresztapuval | idos | hét nap | popomba | én anyám |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.