Horror, pisi, kaki, fos - szex történet


Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták.

- Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben csak ribanc Timinek hívnak, vagy vörös kurvának, de tökmindegy! Mind a kettőt szeretem. Olyan egyedi stílusom van, mint egy antarktiszi pucsítós jeges medvének. Na és persze jobban tudok csücsöríteni, mint Dagobert bácsi.

Timike, kedves szüleit pár hónappal ezelőtt legyilkolta, mert nem vettek neki új cipőt. A bíróság szerint Timike ártatlan, mert nem ő tehetett róla hogy a szülei nem vettek neki cipőt. Na és persze nem tudták rábizonyítani, hogy ő belezte ki az apukáját. Timike a bíróságon csak ennyit mondott:

- Apukám öngyilkos lett! Akkor most kapok új cipőt vagy nem?

A bíróság Timikét elmegyógyintézetbe záratta 3 napra. Ez idő alatt Timike lefosott egy aranyhalat, összetűzésbe keveredett egy 99 éves bácsival, aki paranoiás volt. Mindig azt hajtogatta, hogy:

- Tudom, hogy te voltál… tudom… te ölted meg.

- Jó bevallom… megöltem őket… de annyira élveztem.

A bácsi sikeresen szívrohamot kapott és meghalt. Az orvosok felfigyeltek Timikére és előszeretettel küldték be a többi idős betegekhez, beszédterápiára. Az eredmény szinte mindig halál volt. Bár azt nem tudni, hogy Timike a szájával vagy pucér testével gyilkolt, de imádták őt az orvosok. Haza sem akarták engedni őt. Timike kurva nagy idegsokkot kapott mikor nem engedték haza. Az ebédlőben felállt az asztalra majd tömeggyilkossággal fenyegette a békésen vegetáló szívószálas bácsikat. Meztelenre vetkőzött és sorban patkoltak el az idős bácsik. Az orvosok alig tudták elkapni… vagyis ők is csak a punciját bámulták csorgó nyállal. Timike gond nélkül kiugrott a rácsos ablakon majd elszalad a picsásba. Az idegsokk közepette az erdőben meztelenül szaladgált és több medve hitte őt visító fókának. A medvék annyira be voltak lazulva hogy még faszt sem rántottak. Csak zabálták tovább a faágakat… vagy mit. Timike csak futott ész nélkül amerre látott. Aztán hirtelen ott termett Angelina Jolie Joker és örökbe fogadta őt. Timike jelenleg 10 afrikai testvérével el a Hortobágyi Raptureben. A víz alatti kecóban minden luxus cucc megtálalható de Timike mégis boldogtalan. Pedig kapott egy csomó új cipőt. Fogvatartói nem engedik ki sehová. Timike egész nap a gép előtt ül és ujjazza magát. Nagyon örült neki hogy sok férfi lájkolta a punciját és kommentben írták, hogy szívesen szétbasznák hamvas szűz picsáját.

- Ha kell, eladom a puncimat az ördögnek, csak szökjek el innen!

Az ördög könyvelője Hitler felfigyel a kérésre és megkérdezte az ördögöt.

- Lucifer! A Vörös szűz Timike eladja a punciját ha segítünk neki kiszabadulni…

- Csak lelkekkel bizniszelünk hányszor mondjam még Hitler!

- Fédeline… de még szűz! Borította fel az asztalt Hitler.

- Jó. Mond csak… hogy állsz Jézussal?

- Mivel zsidó kis geci, kétszeresen rühellem a mocskos illuzionistát!

- Hallod te… az a bajusz meg az a haj… olyan kis buzi emós. Ezzel te tényleg birodalmakat hódítottál? Ha-ha

- Ja-Ja-Ja-Ja!

Lucifer inkább otthagyta az ideggörcsöt kapott Hitler bácsit és beugrott a tűzbe lazulni, faszt verni. A láthatatlan folyamat beindult Timike puncijáért… Angelina elment forgatni valamiféle szélmalom kereket és ez volt a tökéletes időpont a szökéshez. Timike megsajnálta afrikai testvéreit ezért úgy döntött nem hagyja ott őket, inkább kinyírja mind. Mindig iskolai uniformisban volt mintha ráégett volna. Kirúzsozta száját, kihúzta a szemét… nem szó szerint… hanem a szemceruzával. Majd a mega-hyper-szuper aranyfolyóson keresztül az amerikás konyhába ment. Timike böfögött egy hatalmasat alighanem még az üveg is megrepedezett. A fiók böfögés hangjára kinyílott majd Timike kivette a legfaszántosabb villát és megreggelizett. Aranyba öntött steak húst zabált salátával és almás-mézes kakaóval. Miután bezabált, egy bazi nagy kést is elrejtett a bugyogójában. Mikor kitekintett az üvegen keresztül a tó mélyére egy hatalmas bálna bámulta őt.

- Megijesztettél te bálna! Mi van? Ne bámuld már a csöcseimet! Várjunk csak… te meg hogy a faszba kerülsz a hortobágyi tóba?

Timike megpillantotta a falon logó bekeretezett okmányt: Fogatlan szárnyas bálna Afrikából örökbe fogadva. Timike odament az üveghez majd megérintette.

- Kiszabadítalak kis Willy.

- Nem vagyok delfin ribanc.

- Minek neveztél te engem?

- Vörhenyes ribancnak.

- A kurva anyád te kibaszott delfin imitátor tuti hogy kinyírlak!

Timike inkább ott hagyta a kis gecit. Most aztán tényleg kurva ideges volt. Fasz kellet a picsájába, de gyorsan. A bazi nagy aranyfolyóson összefutott három kis nigger fiúval, akik annyit buzultak fiatalkoruk ellenére, hogy AIDS-esek lettek. Kezükben meglepő módon fehér csokoládé volt. Timike nem volt rasszista csak utálta, hogyha az ő fehér csokiját zabálják meg a bennszülött niggerek. Előrántotta a kést a bugyijából majd kapásból leszúrta az egyiket. A másikba belerúgott a harmadikat meg lefejelte.

- Mi is a neved?

- Gakuma kuku maku.

- Aha… Hát persze! Nevetett Timike miközben fingott egy orbitálisat.

Miután mindannyian a földön fetrengtek Timike letolta bugyiját majd ráült a kisfiú fejére és élvezkedett rajta miközben a tüdejét lyukasztgatta a késsel. Közben a másik kezével a kis kukiját markolászta a perverz. A kis nigger, akit lefejelt magához tért és összeszarta magát. Felállt majd rohant a gecibe, amerre csak látott. Makogott valamit majom nyelven, de senki sem hallotta meg.

- Hová futsz? Innen nincs kiút… Örülj neki hogy én nyírlak ki és nem az AIDS. Bazdmeg ez milyen gyorsan tud futni… a picsába!

Timike felhúzta szaros tangáját majd a kis nigger nyomába eredt. Csámpás lábaival felverte a békésen dögledező halakat. Csöcsei úgy ugráltak mintha útbefúrót tartott volna. Timike kurva gyorsan leterítette a nigger gyereket. Lebaszott neki egyet, majd a hajánál fogva húzta őt egészen a kóla szökőkútig.

- Ne fossál csak meg fürdetlek... tiszta szar vagy te! Á… tökmindegy úgy se érti.

Timike leráncigálta róla a ruhákat majd meztelenül bebaszta a kóla szökőkútba. Ráugrott, mint egy krokodilra és belenyomta a fejét a vízbe. Addig nyomta a fejét, míg csóró gyerek meg nem döglött. Kegyetlen egy ribanc volt ez a Timike. Az úri kaja megtette hatását és Timikére rájött a fosás. Félrehúzta tangáját majd belefosott a kóla szökőkútba. Vagy lehet, hogy az nem is kóla?

- Picsába! Mindig összefosom a tangám… a faszom se vesz föl most másikat.

Timike az összefosott tangájában elrejtette a kést majd beszállt a liftbe és egyel feljebb ment. Még egy ötlete sem volt hogyan szökhetne meg. Csak Angelina ismeri a kijárat pontos helyét. Mikor a lift megállt Timikével szemben a következő felirat volt látható:

- Exit.

Mellette pedig egy ábra, amin egy kurva nagy cápa zabált fel egy embert. Pedig már majdnem azt hitte, hogy ilyen könnyen kijuthat innen. Timike elindult a hálószobák felé mikor egyszer csak megpillantotta az egyik kis nigger vérben úszó testét. Egy kis lyukból egy világító szemű kislány mászott elő. Kezében egy hatalmas tű, piros folyadékkal. Beleszúrta a kis niggerbe majd utána ivott belőle.

- Mi a faszom ez a kis geci? Ajaj… ez nem nigger, ez nem!

- Apu! Őt kapd el! Mondta a kislány.

- Hülye kis szűz kurva…

A kislány apukája feszülős búvár ruciban és egy hatalmas fúróval a kezén kijött a szobából. Az egyik kis nigger gyerek feje lógott a fúró végén. Timike csak pislogott és közben azon gondolkozott milyen jól állna neki a vörös festék a körmén. Aztán észbe kapott majd bevágtatott a liftbe és egy emelettel feljebb ment. Bosszankodott, hogy nem tudta kihasználni bájait és szaros seggét. A liftben egy hatalmas nagy ötlete támadt. Mikor felért a lifttel, kiszállt és egyenesen a kellék raktárba ment. Mindenütt vibrátorok és egyéb szexuális segédeszközök voltak szanaszét: fűnyíró, kapa, láncfűrész. Egy-két vibrátort kipróbált majd keresett egy szöget meg egy kalapácsot. Kiment a folyosóra, de már az a homokos fickó és a zombi lánya ott várták őt. Timikének egy hatalmas ötlet jutott eszébe bekapcsolta a vibrátort, hogy rezegjen majd hozzájuk baszta mintha bomba lenne és elugrott. A zombi kislány alig bírta elereszteni a rezgő csodát, apukája kibaszta a kezéből és gyorsan feldugta magának.

- Apa te meg mit csináltál?

- Majd befostam! Be kellett dugaszolnom a lyukam.

- Jól van apa… kérsz ilyen piros izét?

- Ugye az nem a mezszeszedből marad meg?

- Na de Apa!

Közben Timike az üveghez rakta a szöget majd elkezdte kalapálni hátha betörik. Habár az IQ hányadosa nem éri el csiga szintjét sem, az üveg elkezdett repedezni. Persze nagy ész kellett ahhoz, hogy egy Made in China feliratú üveget betörjön. Az üveg betört és a hatalmas víztömeg jól pofán baszta Timikét, de semmi baja sem lett. Kiúszott a gecibe. Aztán Timike rájött, hogy a víz alatt nem kap levegőt ezért fingott egyet, majd megpróbálta beszippantani. Ezt a hangot meghallotta a bálna és egyből ott termett. Pillanatok alatt bekapta Timikét és lenyelte őt. Timike a bálna gyomrában találta magát ahol olyan kurva büdös volt, mint egy arab- cigány-roma lagzin. Timike előkapta mobiltelefonját és gyorsan megnézett valamit.

- Picsába idebent nincs facebook? Most akkor, hogy a picsába hívok segítséget? Várjunk csak… megnézem van-e Wi-Fi.

- Kussolj már el! Had emésszek már nyugodtan. Közbeszólt a bálna.

- De most tényleg nincs Wi-Fi?

- Ez itt Hortobágy… többnyire parasztok lakják, akik azt sem tudják mi az az internet. Csak annyit tudnak róla, hogy nemi betegséget okoz.

- Ne is mond… mikor feldugtam magamnak a telcsimet… egy hétig ilyen sárga mosolygós figurák ugráltak ki belőle. Na, akkor elengedsz?

- Bocsi, de inkább kifoslak.

- Köcsög buzi delfin.

Timike bugyijából előkapta a kést majd bemászott a bélcsatornába és a szaron átvágta magát. A bálnának annyira sok szar volt a belében hogy Timike majd meg fulladt. Szépen lassan vágta el a bálna belét és haladt előre. Aztán nem bírta tovább, nem kapott levegőt. A szar belement a szájába és a tüdejébe. Timike alighanem megfulladt a szarban. A halál lesújtott rá, de igazából még nem halt meg. Timike a pokol kapuja előtt tért magához. A kaput egymást seggbekúró férfi szobrok díszítették. A jó öreg feliratot is lecserélték: Ki itt belépsz, fizess 10 ezer forint, lélekkezelési költséget!

- Hát nekem csak a szaros tangám van. Mondta Timike csalódottan.

Timike vállat vonva belépett a kapun fizetés nélkül. Az ördög már nagyon várta az érkezését és nagyon boldog volt.

- Timike mivel én segítettem kijutni neked, mert ugyebár eladtad a puncidat nekem ezért most megduglak…

- Várjál csak! Neked akkora faszod van, hogy az én puncimba az nem fér be!

- A büdös picsába erre nem gondoltam! Na, nem baj! Gyere ide, megujjazlak és kinyallak.

Timike az ördög ölébe ült és hagyta, hogy jól megujjazza őt. Hitler közben az íróasztal alatt verte a faszát. Közben halkan mondogatta magában: Nien, nien ,nien ,nien.

- Tűz és forróság mindenütt hát gyakorlatilag a pokol az egy szex barlang? Kérdezte Timike.

- Valami olyasmi.

- Akkor én itt akarok maradni. Aaa… gyerünk, csináld!

Timike vörös kis puncija csupa nedűket árasztott magából. Spriccelt össze-vissza, mint a kerti locsoló. Miután Timike elélvezett bekapta az ördög vörösen izzó farkát. Igazából csak a hegyét tudta nyalogatni, mert akkora hatalmas volt. Az ördög pillanatok alatt lebombázta Timikét a gecijével. Méterekkel arrébb repült és csupa geci volt mindenütt. Annyi gecit nyelt, hogy már jól is lakott tőle. Felállt majd így szólt:

- Ez jól esett! Te gyakorlatilag olyan vagy, mint a télapó… piros és havazást tudsz csinálni a botoddal.

- Nos, igen… szóval nem maradhatsz itt. Most nemsokára Jézushoz fogsz kerülni… és azt akarjuk, hogy nyírd ki őt.

- A legnagyobb zsidó a világon, akit nem tudtam gázkamrába fullasztani… minden hatalom az a kis zsidó kezében van. Ugye ezt nem tűröd el? Köpködött Timike pofájába Hitler.

Timike kacsaszájat formázva próbált mérgesnek látszani majd kinyögte:

- Te vagy a példaképem hisz én is rasszista vagyok!

Hitler épp egy kis zsidó szívecskét akart adni a lánynak, de ő hirtelen eltűnt.

- Most akkor én takarítsam fel ezt a sok gecit? Kérdezte Hitler.

- Máshoz már úgy sem értesz!

- Nein, nein,nein,nein!

Hitler idegsokkos állapotban breakdanceezni kezdett a geciben. Közben mindenféle érthetetlen szavakat mondott… Timike egy világos és kellemesen nyugtató környezetben ébredt fel a földről. Kifolyt nyálat elegánsan letörölte. Aztán hirtelen megjelent egy nigger fickó. Bozontos haj, vállán egy kibaszott nagy magnó és szívott, mint állat.

- Na, ne már! Ezt nem hiszem el!

- Mi van kis luvnya… halott vagy vágod! Most összereppelek neked minden szart, csak figyelj!

Mielőtt megszólalt volna Timike ledobta a bugyiját, hogy elkussoltassa az idegesítő figurát.

- Azt a kurva, neked milyen tested van béjbi!

Ezt a kiejtést még Justin Biber is megirigyelte ezért szólt az ügyvédjének és beperelte a mocskos kis niggert... A nigger fickó előkapott egy boros poharat majd beleöntött egy kis vizet.

- Na, figyel, ezt átváltoztatom…

- Borrá… tudom. Mondta Timike haláli pofával.

- Lófaszt… kókóra… hát hol élsz te kis csillag?

Timike megdöbbenve beszélgetett Jézussal Morgan Freeman hibbant fiával. Aki nem zsidó volt, hanem nigger. Jézus megkínálta minden jóval Timikét. Jól betéptek és keféltek egyet. Jézus hatalmas nigger fasza szétrepesztette Timike hamvas kis punciját. Olyan boldog volt, végre beteljesedett a vágya és fasz járt benne. Azért bűntudatot is érzett, mert rühellte az ilyen niggereket. Közben Jézusnak rezgett a mobilja gyorsan kikapta szénaboglya hajából majd felvette.

- Fiam…

- Papa! Luvnyával vagyok!

- Mondtam, hogy ne dugd meg a halottakat. Rossz benyomást keltesz rólam! Az Isten bassza meg! Ja, az én vagyok.

- Na, leteszlek, mert szakadozik a vonal… ép egy fekete lyukban vagyok.

- Te hülye kis ge…

- Hoppá megszakadt!

Timike felöltözött majd a gondosan elrejtett kést előkapta és szanaszét szurkálta a hippi Jézust. Halhatatlan volt a kis geci… hát nem! Kipurcant a hippi illuzionista. Timike várta, hogy történjen valami, de semmi sem történt. Szóval nem is volt annyira fontos ember ez a Jézus. Timike egy kibaszott nagy fingást hallott majd magához tért. A bálna kifosta őt. Úszott fel a víz felszínére amilyen gyorsan csak tudott. Sikeresen kimászott a vízből a partra. Előkapta mobiltelefonját és gyorsan megnézte, hogy működik már a facebook. Miután sikeresen bejelentkezett elmesélte ribanc barátnőinek hogy két híres történelmi személlyel is kufircolt de sajnos az egyik csak kitalált volt. Timike a hírfolyamban olvasta, hogy Angelina Jolie Joker szélmalomforgatás közben meghalt. Bedarálta a gép vagy micsoda. Azt hitte ő valamiféle szuper kurva hős. Hát tévedett. Timike fogott egy 88 éves bácsit, akivel boldog házasságban élt két napig és milliomos lett. Megvásárolta magának a facebookon a körömfestés nevű játékot és több százmilliót kaszált belőle. Jelenleg naponta 30 fasz cserélődik benne. Kitöltette egész testét szilikonnal, hogy sokkal csinosabb és eredetibb nő legyen. Michael Jackson nem nyilatkozott ez ügyben. Az orvosa csak annyit mondott:

- Michael rendszeresen szed 121 féle gyógyszert és remekül fest csak kár hogy már meghalt…

Timike nem hagyott fel másik szenvedélyével a gyilkolással sem. Mivel már annyi pénze volt, hogy bárkit lefizethetett. Gyilkos partikat rendezett a rendőrség belegyezésével. A teljes kínai piac csődbe ment, mert Timike felvásárolta az összes ching-chang ruhát magának. Most már naponta 30-szor cserél ruhát. Reméljük a szaros bugyiját is… :)


Szextörténet ajánló:


A bepisilés


Mint minden ember, ébredéskor nekem is első dolgom meglátogatni a mellékhelyiséget. Volt, hogy elviselhető ingerek közepette, de megesett, hogy úgy kellett, hogy ficánkolva tettem meg a wc-ig vezető utat.

Viszont most szombaton szokatlan dolog történt. Ahogy felébredtem, nem a szokásos pisilhetnék jött rám - hanem azt éreztem, hogy szét fog robbanni a hólyagom. Sosem éreztem ilyent,....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Szex fantasy


A belvárosban járt. Nem szeretett ott járni. Bár sosem volt tömegiszonya, valahogy személytelennek érezte az egész környéket. Hivatalból intézett valamit, és valamivel korábban végzett, mint gondolta. Ahogy lépkedett a főutcán, különös dolog történt vele. Egy márkás ruhaüzlet kirakata előtt haladt. Mintha lasszót dobott volna rá a kirakat. Már elment előtte és mégis. Visszarántotta. Egy mágikus e....

A harmadik menetig


Egy 22 éves fiú vagyok, aki jövőre egy hajón szeretne dolgozni Amerikában, de ehhez kell tapasztalat is, ezért gondoltam, hogy a környékünkben lévő kis szállodákból kinézzek magamnak egy helyet, ahol tapasztalatokat szerezhetek. Egy nagyon jó módú vendéglátóhelyen helyet is kaptam, gondoltam magamba király, ez az, dől a lé meg minden. Kicsit izgatottan érkeztem első nap, nagyon jó fejek a fiúk (am....

Egy doboz jégkocka


Reggel korán kelek és már előre örülök a napnak,amit együtt töltünk majd.Megreggelizem,beülők a kádba,ázok.
Már most a merevedés kerülget.Sietve indulok Hozzád,hogy minél több időt együtt,határtalanul,csak egymásra figyelve.
Csöngetek az ajtón,könnyű pongyolában nyitsz ajtót és egyből szájon csókolsz hevesen,észre sem veszem,hogy összekulcsolod a kezem és megbilincselsz.
Kicsi....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....Szextörténet címkék

seggbedugás | Ölbe | izmos farka | orvos | egy igazi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.