Pisti a faszverő


Az alábbi események régen történtek, de meghatározóak voltak a későbbi félrelépéseim során. Tizennyolc éves voltam, a barátnőm, Zsanett szintén, amikor elutaztam hozzá Szombathelyre. Ott aludtam náluk, természetesen külön szobában. Az após jelölt katona volt, az anyós jelölt és a barátnőm a Borostyán Áruházban eladók.

Reggel Zsanett és az apja korán elmentek dolgozni, az anyósom, Mária délutános volt, így otthon maradt velem. Kopogtak az ajtón, Mária volt az, kávét hozott. Lerakta a csészét az asztalra, majd leült velem szemben.

– Hogy aludtál?- kérdezte.

– Köszönöm, jól!- válaszoltam.

Egy otthonka volt rajta, enyhén átlátszó, látni engedte vonalait. Alacsony, molett, nagymellű nő volt, megakadt rajta a szemem, hosszasan vizslattam, próbáltam belátni a ruhája mögé. Ő észrevette, hogy nagyon megnéztem, darabig szemezett velem, majd felállt, s elindult kifelé.

– Megyek tusolni, a fürdőben leszek!- szólt vissza az ajtóból.

Behallatszott a szobába a víz csobogása, ahogy zuhanyozott, majd csend lett. Egyszer csak meghallottam anyósjelöltem hangját:

– Pisti, segítenél kicsit!

– Megyek!- szóltam, s kimentem az ajtó elé.

– Ide adnád a törölközőt, kint felejtettem!

Ott volt a törölköző az előszobában a fotel karfáján. Beléptem az ajtón, és próbáltam odanyújtani neki, úgy, hogy ne menjek a zuhanyzófülke elé.

– Nem érem el, gyere beljebb!

Beljebb mentem, s kénytelen voltam odamenni a tusolóhoz. Odaadtam neki a törölközőt, s ha már ott voltam, nem tudtam megállni, hogy ne nézzek be. Mária nem zavartatta magát, maga elé sem tette a törölközőt, mintha direkt azt akarta volna, hogy meztelenül lássam. Benéztem, s ott állt velem szemben. Szemeim végig futottak testén, nagy mellein ágaskodtak a bimbók, s ahogy lejjebb néztem, láttam szép, dús, fekete szőrzetét a lába között. Egy másodpercig néztem, majd elkaptam a tekintetem, s indultam kifelé.

– Ne szégyenlősködj!- szólt nevetve- Nem zavar, ha meztelenül látsz!

– Nem vagyok szégyenlős, de azért kimegyek!- válaszoltam, és bementem a szobába.

Nem, mintha szégyelltem volna magam, inkább azért mentem ki, mert elkezdett merevedni a farkam, s csak egy alsónadrág volt rajtam, ami nem sokat takart. Hamarosan utánam jött, fürdőköpeny volt rajta, velem szemben leült. Nagyon izgató volt, kezdett felállni a farkam. Mari észrevehetően bámulta dudorodó alsómat, majd váratlanul megkérdezte.

– Ugye, voltatok már együtt Zsanival? Tudod, hogy értem!

– Igen, voltunk!- nyögtem ki kis gondolkodás után.

Nem tudtam, hogyan reagál majd rá, de talán ő is úgy gondolta, hogy megtörtént már a dolog.

– És milyen volt?- kérdezte enyhe izgalommal a hangjában.

Még sohasem voltam ilyen helyzetben, hogy a barátnőm anyjának kell beszámolnom a szexuális életemről. Meglepetésemben teljesen őszintén válaszoltam:

– Jó volt, de nagynak mondja a farkamat.

– Nagynak?- nevetett fel Mari.

– Igen!- mondtam elpirulva- Kicsit szűk hozzám!

– Hát, mekkora farkad van neked?

Nem tudtam, mit válaszoljak, kicsit kezdett cikis lenni a helyzet. Mari váratlanul mellém ült, kezét a combomra tette. A farkam addigra már erőteljesen ágaskodott, próbáltam rejtegetni, kevés sikerrel.

– Nocsak, Te felizgultál!- szólt huncut mosollyal.

– Igen! A meztelen tested izgatott fel, meg, ahogy itt ülsz ebben a köpenyben.

– Nem baj édesem!- mondta nevetve.

Finoman félretolta a kezem, s megemelte alsóm szegélyét, mire a már erősen ágaskodó farkam előbukkant.

– Ó, a kíváncsi kijött nézelődni!- szólt vidáman, miközben megszemlélte dorongomat.

– Ez tényleg nagy!- mondta elismerően, majd hozzátette- Szép nagy makkod van!

Kivette teljesen a gatyából, végighúzta rajta a kezét.

– Hú, ez óriási! Ez van vagy húsz centi! És milyen vastag! Állj fel, nézzem meg alaposabban!

Zavarba jöttem, ugyanakkor éreztem, hogy ebből még lehet valami Felálltam hát, lehúzta az alsómat a térdemig, ott álltam meredező fasszal, miközben ő megigézetten bámulta.

– Ez bement Zsani puncijába?- kérdezte hitetlenkedve.

– Nem, csak félig!- válaszoltam, s elmosolyodtam.

– Kipróbálnád, hogy az enyémbe befér-e?- kérdezte váratlanul, hangja remegett az izgalomtól.

Se köpni se nyelni nem tudtam, nem számítottam ilyen gyors fordulatra. Nem várta meg, hogy válaszoljak. Felállt, megoldotta köpenyén az övet, majd szétnyitotta, nem volt alatta semmi, teljesen meztelen volt. Azonnal hozzá simult, terjedelmes melleit mellkasomnak nyomta, szájon csókolt, miközben a farkamat markolászta. Ledobta magáról a fürdőköpenyt.

– Gyere, magamban akarom érezni!- szólt, s már feküdt is le az ágyra.

Hanyatt feküdt, lábait széttárta és felhúzta, szabaddá téve szőrös punciját. Most tudtam először igazán megnézni meztelen testét, ahogy feküdt előttem, teljesen kitárulkozva. Szerettem volna kicsit közelebbről megnézni a pináját, mielőtt megdugtam volna. Megsimogattam a lába közét, kellemes volt érinteni a dús szeméremszőrzetét. Ujjaimmal belesimítottam a nyílásba, éreztem, hogy nedvesedik. Bedugtam egy, majd két ujjamat, a hüvely izmai megfeszültek. Mari felnyögött, s láttam arcán a vágyat, hogy magában érezze a faszomat. Én is vágytam már rá, hogy benne legyek, így odaigazítottam makkomat, majd lassan nyomni kezdtem. Újra felnyögött, most hangosabban, majd ráfeszítette magát a farkamra.

– Nyomjad tövig! Nagyon jó faszod van!- zihálta.

Benyomtam tövig, őrjöngött az élvezettől. Keményen dugtam, a méhe fele rajta volt a farkamon. Annyira szoros volt, hogy hamarosan éreztem, mindjárt elsülök. Tövig benn voltam, amikor együtt élveztünk el.

Felült, bekapta a farkamat, nyalta, szopta. Lenyalta róla az összes gecit.

– Nagyon jól tudsz baszni! Igazán felnyársaltál. Irigylem a lányomat!- mondta.

Megsimogatta már lankadó szerszámomat, majd folytatta:

– Ez teljesen kitöltött!

– Nekem is nagyon jó volt! Jó, hogy teljesen be tudtam tenni. Nagyon jó puncid van!- dicsértem.

– A héten még kefélünk?- kérdezte vágyakozóan.

– Én benne vagyok!- válaszoltam.

Délután megjött a barátnőm, a nap további részét együtt töltöttük, természetesen őt is ki kellett elégítenem, így nagyon szép napom lett. Úgy volt, hogy reggel haza megyek, de Zsani kérte, hogy maradjak még, én persze nagyon szívesen maradtam.

Másnap ismét mindenki elment dolgozni, kivéve az anyósjelöltemet. Elment bevásárolni, majd együtt reggeliztünk.

– Na, megint csak ketten maradtunk!- mondta huncut mosollyal.

– Arra gondolsz, amire én?- kérdeztem, s végig simítottam a fenekén.

– Te mire gondolsz?- kérdezett vissza, majd megmarkolta a nadrágon keresztül a farkamat.

Elkezdtem kigombolni a nadrágomat, mire ő is elkezdett megszabadulni a ruháitól.

– Ma olyan élményt adok, hogy csoda!- mondta kéjesen.

– Milyet?- kérdeztem, miközben ledobtam az alsómat is.

– Ülj le ide! – szólt, s lenyomott az ágyra.

Ráhajolt a farkamra, bekapta, elkezdte finoman szopni, közben a golyóimat markolászta. Egyre gyorsabban szopta, szívta, azt hittem mindjárt elélvezek.

– Várj! Mindjárt elmegyek!- szóltam.

Kivette a szájából, hanyatt feküdt az ágyon.

– Gyere, nyaljál ki! Akarod?

Akartam! Széthúztam szeméremajkait, s belefúrtam a nyelvem a puncijába. Nyaltam, nyaltam, s ő vonaglott, s hangosan élvezett.

– Basszál meg!- nyögött fel hangosan- Baszd meg a pinámat!

Lábait a vállamra vettem, úgy nyomtam bele a farkam, éreztem a méhében vagyok. Keményen dugtam, ő hangosan nyögött. Szerettem volna kipróbálni vele más pozitúrát is, így kivettem a farkam, s mondtam álljon négykézlábra. Felém fordította szép nagy seggét, beillesztettem farkam a kidudorodó szeméremajkak közé és betoltam tövig, a már teljesen tág punciba. Könnyen becsúszott. Nagy lendülettel dugtam, közben fogtam a seggét. Hirtelen ötlettől vezérelve, kihúztam a dákóm, s egy lyukkal feljebb tettem. Felszisszent, amikor makkomat elkezdtem betolni a popsijába. Lassan, apró mozdulatokkal hatoltam egyre beljebb. Baszni kezdtem, jó szoros volt, de aztán egész jól tágult. Nemsokára a csúcsra értem, kihúztam a farkam, s a seggére ürítettem. Folyt az ondóm a hátán végig.

– Hú, ez jó volt, de ezután csak a pinámba élvezz bele, jó, drága?

– Rendben, legközelebb oda fogok!- válaszoltam.

– Pihenjünk kicsit, aztán szeretném még egyszer magamban érezni a farkad!- mondta a kedves anyósjelölt.

Aznap még egyszer megdugtam, nagyon hálás volt.

– Na, látod, egy pina helyett, kettőt kaptál!- mondta sokat mondóan Mari.

És ez valóban így volt. Délelőtt Marit basztam, délután és este meg a lányát. Elgondolkodtam a dolgon, hosszú távon ez nem mehet! Nem tudok majd szabadulni az anyósomtól. Ki kell szállnom a helyzetből, míg ki nem derül az egész, s nem lesz nagy botrány.

Hát, így kezdődtek kalandjaim az idősebb nőkkel. Elkezdtem vonzódni hozzájuk, kerestem a lehetőséget, hogy szexeljek velük. Az élet úgy hozta, hogy a későbbiekben is gyakran akadt horogra idősebb pina.


Szextörténet ajánló:


Hopsz Sára


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.

Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mint....

Családi szex - unokatesómmal


Családi szex - unokatesómmal

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl egy kisebb lakást kapott. Házszentelõ vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyi....

Egy perverz házaspár története


- Gyere már, nagyon fogod élvezni - suttogta a nyakamba.
- Olyan nincs - feleltem. Épp vacsorát készítettem. Mihály egyszer csak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Mihályt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
- De hát mért? Mi kifogásod van ellene? - kérdezte sürgetően.
- Mert… hát izé… nem is tudom… csak nem hangzik jó ötletn....

Éjféli Orgazmus


Sziasztok! A nevem Eszty. Ezt a történetet én írtam, csak ki akarom próbálni magam. Remélem olvasható, a megjegyzéseiteket írjátok le!

Szombat délután volt. Éppen a buszomra vártam, amikor megjelent Tomi, természetesen a slusszkulcsal a kezében.

-Szia, Barbi! -köszönt rám, én is visszaköszöntem neki. -Nincs kedved eljönni velem egy kis kocsikázásra? Estefelé pedig elm....

Vágyak találkája


Feri haverom 25. születésnapját ünnepeltük a nevelőapja tó melletti fogadójában. Fiatal huszonévesek tipikus gyülekezete. Volt ott minden, ami egy jó bulihoz kell. Rengeteg pia, kaja, vízipipa, és még sok egyéb. Kissé nehezen indult be a parti, de a végén sikeresnek volt mondható az esemény. Én szokásomhoz híven leültem szépen egy asztalhoz, odaraktam magamhoz a literes Vodkát és valami üdítőt mel....

Vízben, bennem


Hétvégére nem szoktunk programot tervezni, de ez most másképp volt.

Hajnalra húztam fel a telefonom, és az a dög rendesen keltett is.

Miután sikerült átnéznem a szempilláim között, párom ágaskodó farka tűnt először a szemembe. A szokásos hajnali merevedése már működött, és a redőnyön áttörő fénycsíkok izgatóan vibrálóvá tették az egyébként is izgató látványt. A puncim....Szextörténet címkék

kövér lányok | 14cm | leszi | örömanya | olló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.