Spontán kutya szex


Egy unalmas, átlagos téli csütörtök este volt. Jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Így egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez pont nem sok kedvem volt, dehát bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy uncsi, de legalább meleg hálóinget.

Gondoltam még tévézek egy kicsit, max negyedórát, nem sokat. Leültem a kanapéra, és csakhamar a lábamhoz szegődött Martin, párom dobermanja. Általában kint szokott aludni az előszobában, de amikor pasim elment, nyitva felejthette az ajtót. Végülis nem bántam, tiszta, rendes és okos kutya, még sosem csinált kárt odabent. Ráadásul ahogy a hátát simogattam a talpammal, még jó meleg is volt a bundája. Kicsit csodálkoztam, hogy ilyen ragaszkodó velem, mert amúgy elég magának való kutya volt. Nem sok jelét mutatta a kedvességnek, általában csak páromnak fogadott szót. Ezúttal mintha szolidarított volna velem a magányban, aminek örültem.

Aztán amikor kikapcsoltam a tévét és elindultam a hálóba aludni, ő is felpattant, és követett. Ránéztem az ajtóból kérdőn, hogy mégis mit akar, ő pedig visszanézett rám a nagy, barna szemeivel, mintha kérdezni akarna valamit. Sokan azt hiszik, hogy a doberman rideg, agresszív állat, és én is sokáig ezt gondoltam róluk, de Martin soha nem bántott senkit, és nagyon is aranyos tudott lenni. Ráadásul tagadhatatlanul szép kutya volt, barna és fekete, fényes, rövid szőrével, rendkívül okos fejével és tekintetével, izmos testalkatával. Viszonylag fiatal volt még, talán 5 éves, minden tekintetben fénykorában. Párom gondolkodott is rajta, hogy bérbeadja egy szukához pároztatni, de erre mindaddig valamiért nem került sor. Gyakran sajnáltam is szegényt, amiért tudtommal sosem volt szukával, és gyanítottam, hogy talán emiatt lehet gyakorta mogorva és kedvetlen. Elvégre nekem is fontos volt a szex, mióta az eszemet tudom, nem is szívesen képzeltem volna el nélküle az életemet. Még az ilyen egyszeri magányos esték is elrontották a hangulatomat.

Néztem egy ideig Martint elmerengve, aztán végülis úgy döntöttem, miért ne. Ő is egyedül van, én is, igazán megvigasztalhatjuk kicsit egymást. Persze ekkor én még semmi rosszra nem gondoltam, meg se fordult a fejemben semmi olyan, amiért elítélhetnének. Vasárnaponként gyakran beszaladt a hálóba, amíg én főztem például a konyhában, és párom lustálkodott. Szeretett felugrani a lábához, és aludni vele egy pár órát, legfeljebb. Gondoltam, majd ezúttal is így lesz, aztán ha megunja, akkor kimegy. Legalább nyugodtabban alszok el.

Nyitva hagytam neki résnyire az ajtót, rábízva, hogy jöjjön be, ha akar, vagy maradjon kint, ahogy jól esik. Nekem mindenesetre aludnom kellett, hogy ne legyek másnap fáradt, és kezdtem is már kellőképp álmos lenni. Mikor betakaróztam és kényelmesen elhelyezkedtem, egyszercsak éreztem, hogy Martin óvatosan, lopakodva felmászik az ágyra. Mosolyognom kellett azon, hogy milyen bizonytalan, de mégis szeretne az ágyon heverészni. Aztán végülis meglepődtem, mert nem állt meg a lábamnál, hanem lassan, de tovább merészkedett, egészen párom helyére, hogy aztán mellém telepedjen a takaróra. Hát jó, gondoltam, ha neki ez a vágya, akkor aludjon ott, biztos hiányzik neki a gazdája. Nem zavarjuk egymást, amíg nem mocorog, sőt, hamarosan melegíteni kezdte a hátamat, ami kifejezetten jól esett. Hamar álomba szenderültem.

Valami oknál fogva azonban nem aludtam jól. Azt hittem, hogy eléggé fáradt vagyok egy kiadós szunyához, mégis csak forgolódtam és fel-felriadtam. Az a helyzet állt elő, hogy nem ő zavart meg az alvásban, inkább én zavarhattam őt az álmatlanságommal és mocorgásommal. Nem tudom, mi oka lehetett, talán túlságosan tele volt a fejem már a másnapi munkával, vagy a frissítő, ellazító szex hiányzott… Pár napja már nem volt semmi párommal, ő is sokat dolgozott és én is, nem sikerült rá időt szakítanunk, ami persze befrusztrálhatott kicsit. Masztiznom kellett volna elalvás előtt, hát igen, de már hiába agyaltam ezen. Ha elkezdem, csak kiveri a szememből az álmot még jobban, és ahhoz már késő volt, ráadásul Martin is ott feküdt mellettem, és nem lett volna szívem emiatt kiküldeni. Majdcsak sikerül elaludnom, gondoltam, de minél inkább akarja az ember, annál kevésbé sikerül, így szokott lenni.

Martinra egy idő után persze átragadt a nyugtalanságom, ő is fészkelődött és helyezkedett mellettem. Egy idő után, ahogy a takarót véletlenül leficeregtem magamról, a bőrömhöz ért a bundája, és ez valahogy jól esett, kellemes, megnyugtató érzés volt. Gondoltam egyet, még valamennyire félálomban, és betakartam őt is, aztán hozzábújtam és átöleltem. Hátha így könnyebben elalszok, mintha csak a páromhoz bújnék, gondoltam. Martin kezesen hagyta, nem ellenkezett cseppet sem. Ő csak hevert az oldalán, én pedig simogattam a selymes szőrét, és átkaroltam a nyakát. Jó meleg volt a teste, szerintem melegebb, mint egy emberé, nagyon jól esett. Kicsit csiklandozott, ahol a meztelen bőrömhöz ért, de hamarosan nagyon jól elhelyezkedtünk mindketten, és éreztem, hogy megnyugtat a közelsége.

Aztán váratlanul rá kellett döbbennem, hogy én is hatással vagyok rá. Sosem gondolkodtam azelőtt, hogy egy kutya mennyit érzékelhet az emberi szexualitásból, és van-e vajon bennünk olyan, amire hasonlóan reagálna, mint egy férfi. Előfordult párszor, hogy megszagolta szex után a puncimat bugyin keresztül, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ezúttal azonban rá kellett döbbennem, hogy talán alábecsültem az érzékenységét és felfogóképességét. Ahogy a hasát simogattam, egyre lejjebb – a kezem inkább önkéntelenül kalandozott, mintsem bármilyen rossz szándékkal, – egyszercsak beleütköztem a nagy, kemény, meleg péniszébe. Teljesen elöl volt, forrón és meztelenül ákaskodott, mint ahogy pasimnak szokott, ha hasonlóan kiéhezve hozzábújok.

Nagyon meglepődtem először, tényleg nem gondoltam semmi ilyesmire azelőtt. El is húztam ijedten a kezemet, és kissé szemrehányón néztem rá az éjszaka félhomályában. Ő meg erre szemérmetlenül megnyalta a nyakamat, a nyálas, érdes nyelvével, hogy mélyen beleborzongtam.

Hűha, gondoltam, nehezen volna félreérthető a helyzet, úgy tűnik akaratlanul is felizgattam. Nem csoda végülis, kanos, szűz pasi, akihez egy meleg test bújik, persze hogy felállt a farka és megkívánt. Ha valaki hibáztatható ezért, hát csakis én lehetek az. Most zavarnám ki a szobából, csak azért, ami egyébként tök természetes?

Jó, nem szépítem a dolgot, miközben visszatértem a nyaka cirógatásához, be kellett ismernem magamnak, hogy felizgatott a helyzet engem is. Sosem gondoltam rá azelőtt, hogy megcsaljam a pasim, régóta voltunk már együtt, és kitűnően működött. Bár tény, hogy nem voltunk már annyit együtt, mint az elején, dehát ez természetes valahol. Szóval nem szoktam mások farkáról ábrándozni, de Martiné ezúttal valahogy beindított, és nem tudtam kiverni a fejemből. Éreztem, hogy benedvesedek, nem is akármennyire. Azelőtt nem túl sokszor láttam neki mereven, csak párszor, amikor épp nyalogatta. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gyakorolt rám semmiféle hatást, nagy volt és vastag, vérvörös, és furcsán bizsergető látvány volt, ahogy végignyalogatta a nedves, széles nyelvével. De akkoriban hamar kivertem a fejemből, nem igazán törődtem vele.

Ezúttal azonban nehezebb dolgom volt. Ott ágaskodott egy nagy, felizgult farok a kezemtől pár centire, és nekem valami alapos indok kellett volna, hogy ne fogjam meg, ha másért nem, pusztán kíváncsiságból. De ugyan, senki sem tudja meg, miért is ne?

Még szorosabban bújtam Martinhoz, miközben a kezem újra lecsúszott a hasán, most már sokkal megfontoltabban. Mikor elértem, tétováztam még pár pillanatig, de aztán óvatosan, gyengéden köré fontam az ujjaim, és rámarkoltam.

Martin váratlanul megremegett, és én beijedtem egy kicsit, hogy talán megharap, vagy zokon veszi, de ilyesmiről nem volt szó. Csak rá kellett jönnöm, hogy érzékenyebb neki, mint gondoltam, és szárazon talán nem esik jól ott az érintés. Lassan elengedtem a farkát, és újra a pocakját babráltam inkább, miközben megpuszilgattam a nagy, okos fejét.

– Ne haragudj, azt hittem, jól esik majd – súgtam a fülébe, két puszi között, ő pedig cserébe megnyalta az arcomat. – Buta vagyok, látod, bocsáss meg. Szeretném, ha jó lenne neked is, kicsim. Okos fiú, olyan szép vagy… – suttogtam sóhajtozva, és azt hiszem, saját magamat lovaltam ezzel bele még jobban, akaratlanul is. Általában jellemző rám, hogy ha egyszer felizgatnak, akkor nincs megállás, képes vagyok szinte bármire, bárhol, és már azt is élvezem, ha szimplán a páromat kielégíthetem. Ezúttal is elkapott a hév, sőt, bár furcsa volt beismernem magamnak, de talán jobban, mint addig bármikor. Nem volt semmi kedvem már abbahagyni.

Benyálaztam hát a kezem, jó bőven, és újra megmarkoltam azt a kívánatos, meleg farkát. Martin ezúttal készségesebben hagyta, és még a lábát is megemelte kicsit, hogy jobban hozzáférhessek. Így nedvesen már mindkettőnknek sokkal természetesebb érzés volt. Kellemesen sima volt rajta a bőr, könnyen csúszkáltam rajta az ujjaim, ahogy simogatni kezdtem, le és fel.

– Na fiú, így már jobb, ugye? Ez az, kicsim, csak feküdj nyugodtan, majd én csinálom… Ügyes vagy, okos vagy… – suttogtam továbbra is a fülébe, ő pedig mintha megértette volna, úgy nézett rám a nagy szemeivel, kilógó nyelvvel, és csak élvezte gyengéd kezem játékát.

Hamarosan szépen kitapogattam az egészet, és nagyon tetszett. Felizgatott a formája és a mérete. Alig értem át az ujjaimmal, és olyan kemény volt, mintha mindjárt eldurranna a kezemben. Éreztem a testmelegét, a vére lüktetését, és az is nagyon felcsigázott, ahogy hálásan nyalogatta közben az arcomat, mintha kérlelt és biztatott volna, hogy csináljam csak, abba ne hagyjam. Én pedig folytattam is neki szívesen, gyengéden simogattam a szép faszát le és fel, végig a hosszán, hol határozottabban, hol kicsit játékosan elidőzve. Megbirizgáltam a hegyes végét a mutatóujjammal, éreztem az érzékeny nyílását, és kitapogattam egészen lent, a tövénél is. A kezem lecsúszott a nagy, súlyos, teli herékre is, muszáj volt azokat is megmarkolásznom kicsit. Kiélveztem a méretüket, és a gondolatot, hogy mennyi sperma lehet bennük, ráadásul cukin szőrösek voltak. Magával ragadott az újdonság varázsa teljesen. Úgy éreztem, talán képes lennék elélvezni anélkül, hogy a csiklómhoz érnék.

Persze nem kellett sokáig izgatnom őt se. Ahogy lassan, ütemesen vertem a nyálas farkát, egyszercsak megremegett, és mozgatni kezdte a csípőjét, a kezemet dugva a kőkemény farkával. Tudtam, hogy mi jön, és nem is csodálkoztam, elvégre szűz fiú, végülis csoda, hogy eddig bírta.

– Élvezz, drágám, ez az – suttogtam neki. – Engedd el magad, élvezz nekem…

Nem kellett sokat biztatnom, egy pillanat múlva megrázkódott, és bőven ömlött a forró sperma a kezemre. Sűrű volt és ragacsos, elég hasonló az emberi sperma állagához, talán annál valamivel hígabb, és jóval több. Jól összekent mindent, a kezemet, a takarót, lefolyt a lepedőre és a szőrére. Nagyokat sóhajtva maszatoltam el a farkán, ujjaimmal továbbra is verve, hogy teljes legyen számára az élvezet, kifejve az utolsó cseppet is. Nagyon felizgatott, hogy én voltam az első, akitől kielégült, örömmel hagytam, hogy hálásan nyalogassa össze az arcomat, és szorosan átöleltem.

Amikor végzett, az orromhoz emeltem az ujjaim. Csillogott rajtuk a friss sperma, én pedig megszagolgattam, aztán kíváncsian belenyaltam, csak hogy mégis, milyen lehet. De semmi meglepőt nem tapasztaltam, ízre is hasonlított az emberéhez, talán még valamivel kellemesebb is volt, fura mellékízek nélküli, szimplán sós. A maradékot a hálóingem alá nyúlva a testemre kentem, a mellbimbómra, a hasamra és a combomra. Érzéki volt nagyon, és már nem tudtam türtőztetni magam tovább.

Bár nem voltam járatos a témában, hallottam már róla, hogy egyes nők kinyalatják magukat a kutyájukkal. Nem volt róla elképzelésem, hogyan megy ez, de ezúttal elszántam magam rá, hogy kiderítem.

Felhúztam a hálóingemet derékig, bugyi amúgy sem volt rajtam, és az ágyon feltérdelve, lábamat szétnyitva odatartottam az orrához a már igencsak lucskos puncimat. Kíváncsi voltam, mit szól hozzá. Martin eleinte kicsit bizonytalanul megszagolgatta, bökdöste a hideg orrával, aztán hirtelen nyalt bele, mielőtt egyáltalán nógatni kezdhettem volna.

– Ahh – sóhajtottam nagyot, és simogatni kezdtem a füleit, fejét, pofiját. – Ez az, igen, csináld kérlek. Nyalogass, drága, ahh…

Martin hamar belejött, és nyalt mindenhol, ahol ért. A combjaim belső felét, a csupasz szeméremdombomat, a fenekemtől végig fel a puncimat. Két ujjal széthúztam neki, hogy az a nagy, imádnivaló, recés nyelve jobban hozzáférjen, ő pedig mohón lefetyelte a nedvemet, mintha ízlene neki, amivel rettentően felizgatott.

– Ahh – nyögtem nagyokat, épp csak fel nem sikoltva. – Úgy, kicsim, ott, igen… Ahh, nyalj ki…

Hamar elélveztem én is a határozott nyelvcsapásaitól. Nem is gondoltam azelőtt, hogy ez ennyire jó lehet, de be kellett látnom, hogy sokkal jobban nyal, mint egy ember. Különleges volt a nyelve és a vágy, amivel csinálta.

Ledőltem mellé az ágyra nagyokat szuszogva, félig még önkívületi állapotban. Ahogy egy kicsit tisztult a fejem, rá kellett jönnöm, hogy nem érzek bűntudatot, ahogy kicsit tartottam tőle. Lehet, hogy sokan elítéltek volna abban a pillanatban, jó, szinte mindenki, azt hiszem, de én annyira élveztem a helyzet újdonságát és perverzitását, hogy nem bírtam ezzel törődni. Ráadásul úgyse tudódik ki soha, erre vigyázni fogok, és akkor nem lesz baj.

Ahogy Martin mellett pihegtem, nem csökkent az izgalmam, és örömmel tapasztaltam, hogy neki sem. A farka továbbra is úgy állt, mint a cövek, még spermával összekenve az előzőektől, nekem pedig hamar új vágyaim és gondolataim támadtak vele kapcsolatban.

Úgy illik, hogy viszonozza az ember lánya a kedvességet, és ha valami jót kap, gondoltam, én pedig mindig szerettem örömet okozni. Lehajoltam hát Martinhoz, és lassan, érzékien végigpuszilgattam a hasát, kedvesen és lágyan cirógatva az ujjaimmal és ajkaimmal, egészen amíg el nem értem az izgatott nemiszervét. Ezúttal már gyakorlottabb voltam, gondosan benyálaztam a kezem, mielőtt megfogtam volna, hogy az ajkaimhoz érintsen a végét. Kidugtam a nyelvemet és kicsit megnyalogattam. Már ismerős volt a sós íz, az pedig mindig felizgatott, ha egy nagy, érzéki farok ágaskodott az orrom előtt. Nem is állhattam neki ellen, végignyaltam párszor, hogy szokja az érzést, megcsókolgattam kicsit puha ajkaimmal, aztán lassan bekaptam. Martin megremegett, de azt hiszem, ezúttal inkább az élvezettől. Ő biztosan legalább annyira élvezte a szám melegét, mint én az ő farkának izgató lüktetését. Egy kicsit csak tartogattam a számban, hogy hozzászokjon. Ízlelgettem, lassan simogattam a nyelvemmel, aztán amikor úgy gondoltam, hogy már felkészült rá, szopni kezdtem. Lassan, lágyan, érzékien, ahogy pasimnak szoktam mindigis. Egy idő után én is elfogadtam magamban a gondolatot, hogy egy kutya farka van a számban, és egyre inkább belefeledkeztem az izgalmi részébe. Nem volt kedvem azon agyalni, hogy ez mennyire perverz, vagy sem. Martin is izgatottan lihegett alattam, időnként hálásan megnyalintva a hasamat és a combomat, ahol épp elért, én pedig egyre szenvedélyesebben szoptam. A nyálam gecivel keveredve folyt le a farkán, gyengéden masszíroztam közben a heréit, és mozogtam az ajkaim fel-le a vastag, eres faszon. Hol erősebben szoptam meg, hol finomabban, egyre nagyobbakat cuppanva és nyögdécselve. Próbáltam bekapni neki, amennyire csak tudtam, de minden igyekezetem ellenére sem sikerült teljesen eltüntetni a számban, ahhoz túl nagy volt.

– Ah, nagyon szép farkad van, drágám – nyögtem, amikor kicsi szünetet tartva kiengedtem a számból, és csak a kezemmel simogattam a nyálas péniszét. – Élvezed, ugye? Remélem, tetszik…

Aztán gyorsan bekaptam megint, és szoptam tovább, egyre gyorsabban. Őszintén szólva számítottam rá, hogy esetleg el fog élvezni megint, de nem tudhattam, hogy másodszorra milyen gyorsan. Pasim olyankor már sokáig szokta bírni, ezért kicsit meglepődtem, mikor hirtelen telelökte a számat spermával. Persze annyira azért nem, hogy sokként érjen, rég voltam már szűzlány.

– Hmm – sóhajtottam, és mivel nem szándékoztam még kiengedni a faszát a számból, nyelni kezdtem a bőven ömlő gecit. Annyi jött, hogy rendesen kortyolhattam, nagy adagokban spriccelte a torkomra, én pedig izgalmamban kiszívtam belőle mind, és az egész a hasamban landolt. Talán ha pár csepp folydogált le az érzékenyen lüktető faszán, de azt is lenyalogattam utána. Sokáig játszottam vele még, csókolgattam és puszilgattam, simogattam, kiélveztem a melegségét és az egyre izgatóbb formáját. Hozzányomtam az arcomat, összekentem magam vele még jobban, cirógattam az ajkaimmal, Martin pedig csak hagyta, tegyek vele bármit. Értékeltem a közreműködését.

Bármennyire is csodálkoztam, továbbra sem akart lelankadni neki. Micsoda potens egy hím, gondoltam. Dehát nem csoda, hiszen sokáig várt ilyesmire. Az első alkalomnak pedig nagyon jónak kell lennie, gondoltam, hiszen minden férfi megérdemli.

Ahogy nézegettem, fogtam és tapogattam a faszát, méregetve a kezemben és körbecsókolgatva, egyre csak az a gondolat járt a fejemben, hogy milyen érzés lenne, ha ez a nagy húsdarab a puncimat feszítené belülről. Végülis erre való, egy gyönyörű, remekbe szabott megtermékenyítő eszköz, gondoltam, és igazán kár lenne nem kipróbálni. Martin pedig biztos értékelné az én szűk pinácskámat, még ha nem is épp egy szukáé. Talán még jobban is tetszene neki az emberi punci, merengtem, és adtam még neki egy kis szájmasszázst, mielőtt izgatottan fölé térdeltem volna. Teljesen magával ragadott már az izgalom, nem is voltam egészen tudatomnál, azt hiszem. Csak a nagy faszt láttam magam előtt, az elhanyagolt puncim pedig éhesen kívánkozott utána, csöpögve a nedvességtől. Muszáj volt magamban éreznem.

Pozícióba igazítottam, izgattam vele kicsit a csiklóm, hogy még jobban felhergeljem magam, aztán amikor már nem bírtam tovább, lassan elkezdtem rácsúszni.

– Ahhh – nyögtem hatalmasat, ahogy végre belém hatolt. Sosem volt még bennem ekkora, páromnak viszonylag kicsi van, legalábbis ehhez képest, amúgy inkább átlagos. De nem is a mérete ragadott magával igazán, hanem az egész helyzet, és hogy egy izmos, szép állathoz tartozott, amivel épp dugni készültem, semmi másért, csupán a mocskos, élvezetes szex kedvéért.

Lassan teljesen magamba fogadtam, ráültem tövig, punciajkaimat az ő szőrös tokjához dörzsöltem, meztelen melleimet pedig a mellkasához nyomva hozzásimultam. Hagytam, hogy nyalogassa az arcomat, puszilgattam cserébe és simogattam, folyamatosan súgdosva a fülébe.

– Ahh, kicsim, imádlak. Jó kutyus… Tetszik a punci, hm? Ah, hogy feszít az a szép farkad… Imádom. Basszunk, drágám, gyere, ahh… Élvezd, remélem élvezed…

Lihegve mozogni kezdtem rajta, eleinte lassan csúszkálva fel-le a vaskos faszán. Istenien kitöltött, kéjesen feszített és lüktetett bennem, én pedig egyre gátlástalanabbul élvezkedtem rajta. Jó érzés volt, hogy vele nem kellett visszafognom magam, attól tartani, hogy mit szól, nyugodtan kiélhettem minden mocskos vágyam. Egyre hangosabbakat nyögve, egyre gyorsabban mozogtam rajta, kéjes vonaglással, az egész testemet átadva az élvezetnek. A pofijához nyomtam közben a melleimet, és gyönyörködtem benne, ahogy nyalogatja a nyirkos bőrömet. Izgatott, hogy nedveink összekeveredve csordogálnak le a lába között a lepedőre, hogy alattam mocorog egyre türelmetlenebbül a szexi testével, és hogy láthatóan nagyon élvezte a velem való közösülést. A farka olyan mélyen lüktetett bennem, mint még senkié sem, elérte a vége a méhszájamat, és az is felizgatott, amikor elképzeltem, hogy hamarosan ott fog meglocsolni egy újabb adag, friss és forró gecivel. Már régen élveztek belém úgy rendesen, nem szedtem egy ideje már fogamzásgátlót, pasimmal inkább óvszert használtuk, gondoltam így egészségesebb, de ezúttal nagyon felajzott a gondolat, hogy Martin megtölt majd spermával.

Ezúttal ő tényleg sokára élvezett el, én már túl voltam a harmadik, zsibbasztó erejű orgazmusomon, és remegtem a farkán, mint a nyárfalevél, mire végre belém spriccelte az adagját. Határozottan éreztem, ahogy szétáradt bennem belülről, megtöltött rendesen, és a puncim annyira feszült a farka körül, hogy egy csepp sem folyhatott ki, amíg ki nem engedtem magamból.

Amikor szédelegve leszálltam róla, Martin hirtelen felugrott fekvő helyzetéből, és mögöttem termett. Mire észbekaptam, már hátulról nyalogatott erélyes nyelvcsapásokkal, felnyalta a pinámból csordogáló gecit. Ez furcsán izgatott, főleg a nyelvjátékával együtt, jól esett némi levezetés. Legalábbis én annak gondoltam, arra már tényleg nem számítottam, hogy akar még tőlem valamit ezek után is. Ám némi gyengéd lefetyelés után egyszercsak a hátamra ugrott, és erősen megragadott a derekamnál fogva.

– Oh, te, hát mit csinálsz… Akarod még? – néztem hátra rá, de nem sokáig hagyott kétségek között. A szemében láttam az olthatatlan vágyat csillogni, hátulról pedig a combomhoz ért a himbálózó, merev fasz. – Ahh, megtetszett a punci, ugye? Hát gyere akkor, basszunk…

Hátranyúltam és segítettem neki, a bejárathoz igazítottam a végét, a többi már az ő dolga volt. Nem sokat tétlenkedett, pár erőteljes lökéssel belém nyomta az egészet, és egyből dugni kezdett, olyan határozottan, hogy a szemeim is fennakadtak. Alig tudtam tartani magam a kezemmel, főleg hogy az ő súlya is a hátamra nehezedett, és folyamatosan lökdösött hátulról, hogy az egész testem remegett belé. Nem bírtam már visszafojtani a sikolyaimat, hangosan élveztem, ahogy a nagy faszával tágította a szűk kis puncimat. Pasim biztos megérzi majd, hogy valami nagy járt bennem, futott végig az agyamon, de ebben a pillanatban ez is csak még jobban izgatott inkább. Hogy megcsalom a saját kutyájával, hogy végigkúrom vele az éjszakát, amíg ő dolgozik mit sem sejtve.

Nem az én kezemben volt már az irányítás, Martinon múlt csak, hogy meddig marad bennem, mikor élvezi ki a puncim szorítását. Rendesen ki lehetett éhezve szegény, mert nem is számoltam már a végére, hányszor élvezett el összesen. Folyt végig a geci a combomon, le a takaróra és a lepedőre, nekem pedig már térdelni is alig maradt erőm. Tényleg egész éjszaka basztunk, hajnalodott már, mire Martin elégedetten lefeküdt az ágyra, és ernyedten visszahúzódott a farka. A puncim kivörösödött a sok dugástól, a lábaim remegtek, a hajam csapzottan és kócosan lógott az arcomba.

A végén kielégülten és boldogan bújtam hozzá, szeretettel simogatva a hátát:

– Huh, drágám, ezt muszáj lesz még megismételnünk… – búgtam a fülébe, majd lassan nekiláttam, hogy felkeljek, és valami igazán finom és kiadós reggelit készítsek magunknak.


Szextörténet ajánló:


Évike sado mazo kalandja


Évike gyönyörű szép fiatal 20-22 éves leányzó. A haja barna, a háta közepéig ér, a magassága 165-170 cm körül van, a testalkata arányos. A mellei formás közepes méretűek, a hasa lapos, a dereka vékony A csípője lehetne egy kicsit szélesebb, és a cicije egy kicsit nagyobb, de ebben a korban még ez a természetes. Nagyon szereti a szexet, és igyekszik minden formáját kipróbálni. Előítéletei nincsenek....

Vad Vágyak Anya Iránt


Ez a történet egy álom(nem hülyéskedek)alapján készült !

Miután felkeltem kisétáltam a szobámból hogy reggelizzek. Anya már ott állt a pult előtt egy szexy csipkés pizsamában. Már azelött sokszor utaltam anyunak arra hogy szeretem őt, de ő ezt sosem vette figyelembe, viszont ez a nap más volt valami eluralkodott rajtam. Amikor megláttam a gyönyörű formás fenekét és a combjait ahogy ....

Kiégett aggyal


Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a sörtékre, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok....

Hárman mentek át rajtam egyszerre


- Most már idetalálsz?

- Így már OK, csak a GPS tudatlan.10 perc és ott vagyok!

- Jó, addig felöltözöm.

- Ne! Minek?

Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már....

Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaika....

Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2.


Másnap reggel, mikor felkeltem, nem találtam magam mellett, majd a zuhanyzóból hallottam hangokat. Éppen zuhanyzott a drágám. Bemásztam mellé, és átöleltem hátulról. Megakadt a kezem a férfiasságán, ami már alapból nagy volt, és elkezdtem simogatni, amitől rögtön harcra kész állapotba került. Szembe fordítottam magammal, szájon csókoltam és közelebb húztam magamhoz.
Negyed óráig csókolóztun....







Szextörténet címkék

bölcső | női láb | Ölöl | a betörők | szabadban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.