Az asszony és a disznók, Melinda a farmon
Bálint Bá barátom sertéseket tenyésztet egy alföldi faluban. Egyszer kimentem hozzá a telepre, az egyik karámnál állt két munkással. Odaléptem hozzájuk, üdvözöltem őket.

– Jókor jöttél!- szólt Bálint Bá- Láthatsz egy kis disznó szexet!

Bálint Báék az anyakocák megtermékenyítését hagyományos módon intézték. Volt egy kan, Dezsőnek hívták, odavezették hozzá a kocát, Dezső jól megdugta, aztán kész volt a megtermékenyítés. Dezső jól végezte a feladatát, hosszan, alaposan baszta meg a nőstény disznókat, telenyomva őket spermájával. Nem láttam még disznót dugni, érdekes látvány volt, teljesen felizgatott a dolog. Dezsőnek vékony, dugóhúzószerű farka volt, s mikor kiengedte legalább arasznyi volt. Elképzeltem, milyen lenne, ha Dezső egy nőt dugna meg.

Este átjött hozzánk Bálint Bá. Sörözés közben eszembe jutott Dezső.

– Szerinted megdugna egy nőt is? – kérdeztem elgondolkodva.

– Kicsoda?- nézett rám barátom csodálkozva.

– Hát, a Dezső!- válaszoltam.

– Dezső mindent megdugna, ami mozog!- nevetett Bálint Bá, majd hozzátette: Dezső egy baszógép!

– Megnézném!- mondtam. – Kellene találni valakit, aki vállalná!

Barátom elgondolkodott, szeme huncutul csillogott. Ismertem már azt a nézést.

– Szerintem megoldható! Ott dolgozik nálam Melinda, elég bevállalós. Egy kis pénzért kapható lenne a disznó-szexre.

– Nekem megérne néhány ezrest, hogy lássam!- feleltem, s összefutott a nyál a számban.

– Rábeszélem, aztán majd szólok.

Másnap Bálint Bá telefonált, hogy este menjek ki a telepre, megcsináljuk, amiről beszéltünk. A megbeszélt időpontra kimentem a sertéstelepre, a dolgozók már hazamentek, csak Bálint Bá volt ott és Melinda. Melinda a harmincas évei végén járó, fekete hajú, 170 cm körüli, bögyös-faros menyecske volt, izmos combokkal. Ing és bőrszoknya volt rajta, a lábán csizma. Barátom bemutatott minket egymásnak, elmondta, hogy ketten leszünk ott.

– Már mindent előkészítettem, menjünk!- mondta Bálint Bá.

Egy használaton kívüli helyiséghez mentünk, ahol volt megfelelő világítás, a beton aljzatra tiszta szalma volt leterítve. Bálint Bá szólt Melindának, hogy vegyen le magáról a szoknyát és a bugyit, legyen lent teljesen meztelen, hogy jól láthassuk, ahogy Dezső bedugja majd a farkát a pinájába. Adott neki egy vastagabb pulóvert, hogy az legyen a felsőtestén. Melinda kibújt a szoknyájából, majd levetette a bugyiját is. Vastag, izmos combjai, széles csípője és borotvált puncija láttán akár cseréltem is volna Dezsővel.

– Lemész négykézlábra, amikor behozom Dezsőt, aztán majd hátulról rád mászik, mint a kocára. Lehet, hogy kicsit nehéz lesz, de ne félj, nem lesz semmi bajod!- mondta Bálint Bá, aztán kiment Dezsőért.

Melinda négykézlábra ereszkedett, felém fordítva seggét, combjai között jól láthattam duzzadt szeméremajkait. A pulóver a derekáig ért, teljesen szabaddá téve meztelen fenekét. Csizmáját a lábán hagyta. Bálint Bá bevezette Dezsőt, úgy, ahogy máskor is szokta. A kan már tudta, ilyenkor mi szokott történni, izgatottan röfögött. Odament Melindához, orrát seggéhez nyomta, szagolgatni kezdte. Nem igazán tudta mit kezdjen az új helyzettel. Hatalmas heréi ott himbálóztak a farka alatt, nagyobbak voltak, mint az öklöm. Körbejárta Melindát, szagolgatta mindenhonnan. Bálint Bá beszélt hozzá, próbálta Melinda segge felé irányítani. Melinda magasra tartotta hátsóját, igyekezett Dezső felé fordítani. Dezső újra Melinda mögé került, orrával döfködte Melinda seggét, szimatolgatta, de csak nem akarta meghágni. Nem igazán akart baszni, farka sem bújt elő tokjából, mint azt az előző nap láttam. Egyszer csak rájöhetett, hogy itt ugyanazt kell csinálni, mint a kocák esetében, mert megindult Melinda felé, mellső lábait Melinda hátára tette, farka kezdett kibújni a tokból, ahogy közelítette Melinda seggéhez. Dugóhúzószerű fasza előre- hátra mozgott, próbált rést találni, ahová bedughatja, de csak Melinda combjai között matatott. Közel álltam, hogy mindent jól lássak, szerettem volna látni a behatolás minden pillanatát. A kan fasza legalább húsz centire jött elő, ott tekergett Melinda lábai közt, mint egy kígyó. Melinda próbálta irányítani, hogy betaláljon végre. Egyszer csak Dezső csavaros fasza megérezte a fenék nyílását, megpróbált behatolni, de Melinda hátranyúlt és kirántotta Dezső kígyóját. Dezső fasza tovább tekergett, az izgalomtól már teljesen nedves volt, s akkor megtalálta a helyes utat, egy pillanat alatt betekerte teljes húsz centijét Melinda tágra nyílt pinájába. Melinda felsikoltott, ahogy érezte a nem túl vastag, de nagyon fürge szerszámot behatolni hüvelyébe. Hátranyúlt, hogy kivegye onnan, de Bálint Bá megfogta a kezét, elvette onnan, így Dezső kéjesen röfögve baszni kezdte. Ujjnyi vastag fasza ki-be járt Melinda tágra nyílt szeméremajkai között. Dezső néha majdnem kihúzta, majd újra tövig nyomta. Egy-két percig baszta folyamatosan a pinát. Néha megállt egy kicsit, majd újra kezdte. Melinda nyögdécselt, nem tudtam, hogy a disznó súlya miatt, vagy az élvezettől. Dezső fasza teljes hosszában bent tekergett a pinájában. Dezső felhorkant, hörögve beleélvezett Melindába, majd kihúzta dugóhúzóját, s leugrott a hátáról. Melinda továbbra is lent térdelt a földön, előredőlve várta, hátha ráugrik még egyszer a kan, pinájából elkezdett cseppenként kifolyni a sperma. Dezső odadugta az orrát, nyalogatni kezdete a csöpögő puncit, de újabb aktushoz már nem volt kedve.

Melinda feltápászkodott, kissé elfáradt, de láthatóan élvezte a disznólkodást. Bálint Bá megpaskolta Dezső füle tövét, aztán visszavezette a helyére.

A látottak annyira felizgattak, hogy a farkam alig fért el a gatyámban. Megkértem Melindát könnyítsen rajtam. Szájával kezelésbe vette duzzadó faszomat, és mire Bálint Bá visszajött, Melinda kielégített engem is.Szextörténet ajánló:


Bódult pillanatok


Házibulit tartottunk, ez a 20-as éveim elején nem volt túl ritka nálunk, mivel saját lakásban laktunk, gyakran voltak nálunk a barátaink. Történt az egyik ilyen buli alkalmával, hogy a párom nagyon csúnyán berúgott, beszélt össze-vissza, gyakorlatilag állni nem tudott, ezért úgy döntöttem, hogy lefektetem aludni a hálóban. Amikor elkezdtem átvinni, akkor teljesen elhagyta magát, alig bírtam vonszo....

Dugás a takarítónővel


Szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztő órát, gondoltam ráérünk fölkelni. Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyitja valaki.

Te jó isten itt a Bea! Kész, már is lebuktunk azon, amit senkivel sem kívántam felosztani. Mert azt a tényt, hogy a két lány anyaszült meztelen alszik melle....

Teri néni pinája, vidéki szextörténet


Egy alföldi tanyán voltunk brigádozni, ahol a melón meg egy lebuj kocsmán kívül semmi sem volt, ami egy normális embert éltetne. Aztán az ilyen helyen ha az ember fia jó erõben van és egészséges, akkor bizony igencsak megszenvedi egy jó pina hiányát. Hát ahogy így visszük a témát a lebujban, jó néhány feles meg sör után, mondja az egyik helyi szaki, hogy hát mit kínlódtok, miért nem mentek el a Te....

Kriszti a közös ribanc


A fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.

Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava, amikor betért....

Hogyan kezdődött a barátság extrákkal.


Lassan 19 voltam végeztem a 6 hónapos alap kiképzés a sereghez volt 2 legjobb barátom egyiket Ròbertnek hívták a másikat Rèkanak általános iskolaòta barátok voltunk. Rèkaval kicsit szorosabb barátság volt mint Robi barátommal főleg iskola után sereg idejére sikerült albérletet szerezni és így lett egy hely ahol tudtunk trióban lenni mert ők meg a szülőkkel maradtak mert egyetemre jártak. Sikeresen....

A lebukott kukkoló


Nyáron kimentünk a strandra a haverokkal. Jót buliztunk,csúszdáztunk és persze bámultuk a csajokat. A barátaim korábban hazamentek,de én még maradtam egy kicsit.

Kimentem a medencéből,lezuhanyoztam és elindultam az öltözők épülete felé.Az öltözők nem voltak elkülönítve férfi és női öltözőre,hanem csak fülkék voltak,paravánnal elválasztva,ajtó helyett függönnyel. Kikértem a ruhatárb....
Szextörténet címkék

virsli | szerelm | deci sperma | szülők | Én és a |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.