Téli orgia


Lazításra csak télen adhattak maguknak pár napot, a karácsony és újév közötti időszakban, amikor a fű se nő. A szilveszter a Gyémánt-családnál évtizedek óta hagyományos házibuli (orgia) volt, lehetőség az ünnepségre. Alíz szülei Laurához és Robihoz mentek át, szintén hagyományszerűen. A lány meghívta hát barátait bulizni.
Laci alapbeállítás volt, lassan többet volt a lánynál, mint otthon. Meghívót kapott Öcsi és Fanni, Stefi és Döme, Lívia és Sanyi, valamint Thomas és Réka, de az utóbbi páros nem tudott elmenni, mert a vidéki rokonságnál voltak. Lívia az utolsó pillanatban kérdezte Alíztól, hozhat-e még valakit. Unokatesójának mindegy volt, de azt előre jelezte, nem jelmezbál lesz, még ruha sem lesz rajtuk.
A megbeszélt időben szállingózni kezdtek a vendégek. Alíz és Laci volt a házigazda. A lány ötletére mindkettejükön tréfás konyhai kötény volt, a rájuk nyomtatott ábrák úgy mutatták, mintha alattuk meztelenül lettek volna. Ez valóban így volt, de elsőre nem volt észrevehető a valódi pőreség. Lívia egy barátnőjét hívta el, akivel rengeteg dolga ellenére gyakran találkozott, és már két hónapja nincs pasija. Lívia úgy gondolta, szerez neki egy kellemes estét, ha már szegénynek nincs kivel. A lányt Orsolyának hívták, Lívia középiskolai osztálytársa, és első számú rajongója az együttesnek. Személyesen csak Sanyival találkozott, és fájlalta Thomas hiányát, ugyanakkor örült, hogy van kivel buliznia. Még az sem tartotta vissza, hogy Lívia előre megmondta neki, a rendezvény nem lesz megszokott, Orsi csak vállat vont. Ha senki nem féltékeny, akkor semmi baj nincs.
Alíz és Laci örömmel fogadta az új jövevényt, a többiek pedig jót mulattak a kötényeken. A redőnyöket, biztos, ami biztos, leengedték, nem kellett mindenkinek tudni, mi folyik bent.
- Alíz! Dögmeleg van, majd megsülök! – sopánkodott egy negyedóra múlva Stefi, a blúzával legyezgetve magát.
- Kicsit feljebb csavartam a fűtést, nehogy megfázzunk! – illegette meg Alíz a fenekét, amit a kötény nem takart.
- Igaza van! – mondta flegmán Döme. Az inge teljesen ki volt gombolva. – Azt mondta, vetkőzzünk le!
- De nem nudi-buliról volt szó!
- Nem is, de vetkőzést említettem…
- Rajtad is van ruha!
- Ő a házigazda! – ölelt egy poharat Sanyi.
- Látod, ez alatt nincs semmi! – emelte fel Laci a leplet, természetesen ott.
- Ez nem semmi! – nevetett Stefi, és a nappaliba ment, hogy szépen összehajtva letegye a ruháját. Döme követte, hogy egy helyen legyen a holmijuk.
Lívia és Sanyi szintén levetkőzött. Orsi tétovázott egy picit, végül megtette ő is. A lány szép volt, tizenkilenc éves, vékony, nem túl magas. Sötétszőke haját hol lófarokba kötötte, hol pedig kibontva hordta, mint ezen az estén. Kerek, nagy szemeinek színe szürke és kék között volt valahol, orra nem túl határozott, kerekded, ajkain halvány, csókálló rúzs, arca selymes-helyes. Vállai kicsit csontosnak tűntek (Dömének), keblei feszesek voltak, egy erős középméretet képviselve Alíz és Stefi között. Hasa lapos, kerek köldökében piercing, ahogy mindenki megállapította, illett is oda. Combjai, lábai vékonyabbak voltak a fiúk által kedveltnél, de ez a megállapítás csak a jelenlévők véleményét tükrözte. Ölében rövidre nyírt, keskeny, sötét színű pamacs virított. Friss munka volt, indulás előtt készült, és egy pillanatra eljátszott a gondolattal, hogy szív alakúra formázza meg, végül a szolidabb megoldás mellett maradt. Végigtekintve a társaságon megállapította, hogy a fiúk egészen helyesek, megfelelnek a szexuális igényeinek. Lívia azt mondta, valaki biztosan akad, aki kielégíti vágyait.
Sanyi zenét csiholt, Laci tompított a fényeken, de csak annyira, hogy látni lehessen, közben Alíz behozott egy tálca szendvicset, üdítőt, és poharakat. Orsi hiányolta az alkoholt, de mivel senki sem élt vele, ő sem ivott, bár Alíz kínálta. A hangulat lassan oldódott, a kötényes házigazdák is megváltak öltözéküktől, és csatlakoztak barátaikhoz. A nappaliban egy kis táncteret alakítottak ki, az ülőgarnitúrát, a kanapét és az asztalt a fal mellé, illetve a szekrények elé tolták, a zene pedig a házimozi hangszóróiból szólt. Kicsit szokatlan volt, hogy máris meztelenül lófrálnak, a zenére pedig táncolni illett volna, legalább egy kicsit. Alíz próbálta egy kissé felpiszkálni a kedvet, Laci és Orsi nyomban csatlakozott. Utóbbival megspórolták a diszkógömböt, a lány köldökpiercingje legalább annyira csillogott minden mozdulatánál. Stefi, Öcsi és Fanni állt később melléjük, Döme nem volt oda a riszáért. Elterpeszkedve egy fotelben, almalét kortyolgatva nézte a többit. Lívia és Sanyi a kanapén, ugyanezen okból gubbasztott, csak egymás kezét szorongatták. Stefi időnként odatáncolt szerelméhez, de az hajthatatlan volt. Egy óra múlva, miután majdnem az összes lány, de még Laci is próbálkozott, Stefi Orsit zavarta oda, mondván, rá talán hallgat, mégiscsak újonc. Orsi csodát tett. Döme felállt, de ülve maradt. A lány két percig állt előtte, enyhe terpeszben, nem szólt semmit, csak a kezét nyújtotta. Szemmagasságban volt a pamacska, a fiú nem tudta róla levenni a tekintetét. Reakciója nyilvánvaló volt. Orsi észre is vette, lassan előredomborította ölét, hátha ez új lendületet ad a fiúnak. Döme letette a poharát, megfogta a lány hosszú ujjú, keskeny kacsóját, és felemelkedett.
- Te Döme, te nem is táncolni akarsz! – nevetett rá Laci.
- Veled nem is! – vigyorgott vissza a srác, hiába próbálta leplezni lokális vérbőségét.
- Stefire már fel sem áll? – csatlakozott a gonoszkodásban Alíz.
- Dehogynem, csak…
- Értem én, kicsim! – bújt Döméhez az apró lány. – Én nem így próbáltalak rávenni!
- Hát… na, igen… - hebegett a srác. A baráti körben nem zavarta már, ha másik lány kezd ki vele, de Orsi lefagyasztotta, holott annak nem volt más szándéka, mint valóban táncolni.
- Na, már le is engedett! – jegyezte meg Orsi halkan.
- Ne hagyjuk! – hívta Stefi Orsit, és leguggolt a talpáig elvörösödött koma elé. Orsi nem az a fajta lány volt, aki szeret kimaradni a mókából (és a faszból), Stefivel szemközt Döme vérvesztes fütyije elé guggolt. Rövid, és kölcsönös udvariaskodás után (Tessék, hiszen a te pasid!, Parancsolj, elvégre te vagy a vendég!) Orsi hosszú ujjai megbirizgálták a lelógó, ritkás szőrzetű zacsit. A pénisz nem hervadhatott tovább, főleg, mikor az ujjak végigmatatva rajta, már a bőrét is felhúzták. Kínálólag odabillentette Stefinek a makkot.
- Köszönöm! – és az aprócska lány gyengéd csókot lehelt a hegyére. Dömén kéjes borzongás futott át, érintett testrésze pillanatokkal később keményen dagadozott a lányok előtt. Most Orsi csókolta végig a rudat, majd ismét Stefi következett. Testvériesen megosztoztak, nyelvük is szerephez jutott, felváltva nyalakodtak és szopogattak. Már az sem zavarta őket, ha nyalószervük olykor összeakadt a másikéval. Csóró Döme pedig csak állt, mint önmaga farka, és nagyon élvezte a helyzetét, pedig eleinte orrolt barátaira, főleg Lacira, aki hangtalanul mutogatva irigykedett rá a két lány végett. Alíz arrébb húzta a gonoszkodó pasiját, Döme végre zavartalanul törődhetett saját élvezetével, ami lassan a tetőpontjához közelített. Halkan sóhajtozva nyögdécselt, és figyelmeztette a lányokat a lövésre.
- Kéred? – kérdezte Stefi Orsitól úgy, hogy meg sem szólalt.
Kérte. Szájába vette a péniszt, hosszú, finom ujjai lassan mozgatták a bőrét, nyelve a makkon körözött. Döme kissé előrefeszítette ágyékát, megremegett, felnyögött, és erőteljesen lövellte magját a lány szájába. Orsi lágy mozdulatokkal fejte ki minden cseppjét, lenyelte, és elengedte a lassan lankadó fütyit.
Körülnéztek, hogy hol tudnák folytatni, de a fotel, amelyből Döme felállt, már foglalt volt, Laci és Alíz ült ott. Maradt a másik, távolabbi fotel, a két lány oda hívta Dömét. Az ülőalkalmatosság elég terebélyes volt ahhoz, hogy a kis Stefi, és a vékony Orsi elfért egymás mellett. Lábaikat igyekeztek úgy elhelyezni, hogy Döme izmos válla közéjük férhessen. A fiú egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel, alapos ember lévén fentről akart kezdeni. Ezzel a lendülettel merült fel benne a probléma, kivel is kezdje? Ötlete volt arra, mit kellene tenni, csak Stefi volt a hivatalos barátnő, viszont Orsi újdonsága is vonzotta. Stefiben nem voltak kételyek, mint ahogy irigység sem, átkarolta a mellette heverő lányt, és amelyik mellét elérte, azt cirógatta meg, kínálta a tétova pasasnak. A helyzet meg lett oldva, Döme térdre ereszkedett, megpuszilta a kínált keblet. Tetszett neki ez a méret, mely nagyobb volt, mint Stefié, amiért ugyan rajongott, de azért jólesett néha egy kicsivel nagyobbal foglalkozni. Az egyenlőségre törekedve a kisebbekre is igyekezett hasonló időt fordítani. A lányok nem panaszkodtak, halk, kéjes sóhajokkal kísérték, ahogy a fiú a négy cickó között cikázva csókolt, nyalt, vagy finoman harapdált. Orsi először furcsállotta, hogy Stefi is megérinti ott, ahol lány még nemigen tette, de ez az ellenérzése hamar tovaszállt. Döme végezte a munka oroszlánrészét, Stefi (eddig) csak segített. A srác hosszasan eljátszott a lányok északi régióiban, de egyre lejjebb kívánkozott. Hol Stefi pocakján, hol Orsi piercingje környékén molyolt ajkaival, egyre többször ütközve valamelyik térdbe. Végül megérkezett a pamacskához. Világosbarna, rövidre nyírt, ápolt csík vezette őt az érezhetően felizgatott ölbe. A szőrmentes nagyajkak telt ívei közül élénkrózsaszín, apró kisajkak váltak láthatóvá. Stefi segítségével. Orsi már meg sem lepődött, félig lehunyt pillákkal, szinte remegve várta a következő lépést. Nem kellett sokáig várnia. Döme végigcsókolta a felizgult-forró puncit. Nyelve körbecirógatta, kellő alapossággal siklott mindkét, húsos nagy-, majd a fényes-pici kisajkakon. Néha megérintette a kéjgombocskát, eleinte csak ritkán, ám egyre sűrűbben időzött el rajta. A kicsi szerv egyre jobban megduzzadt, Stefi pedig széthúzta Döme előtt a punciajkakat annyira, hogy a srác kényelmesen nyalhassa. Orsi lehunyt szemmel élvezte, hogy ketten is arra törekednek, neki minél jobb legyen. Közeledett a csúcs felé, és magában azon imádkozott, abba ne hagyja Döme. Imája meghallgattatott, a fiúnak eszében sem volt ilyesmi, mindössze annyi változás történt, hogy Stefi elengedte Orsi punciját, hogy másképp járuljon hozzá a közelgő orgazmushoz. A srác rendületlenül pörgette-forgatta nyelvét a pirosló, síkos klitoriszon, az énekes lány pedig Orsi melleit kényeztette csókjaival, ajkaival. A rajongó csajszinak máris eggyel több oka volt az együttes tagjait szeretni. Pár perc múlva ritkán tapasztalt erősségű orgazmus kéjes görcse rántotta meg a testét, nedvei bőven áramlottak…
Orsi még szinte meg sem pihent, Döme már Stefi combjai közé ékelte izmos vállait. A kistermetű lány örömmel fogadta, igaz, nem erre a folytatásra számított. Orsi is tartogatott neki meglepetést, aki abból kiindulva, hogy jólesett, amit Stefitől kapott, nem lehet rossz, ha viszonozza. Félénken, először csak ujjheggyel érintette meg a cici bimbóit, később egyre jobban felbátorodva simogatta, gyúrogatta, sőt, csókolgatta és nyalogatta is a kicsiny kebleket. Stefinek már több alapja volt, tehát jóval kevesebb idő alatt ért a csúcs közelébe. Orsi azonban annyira belejött a nyalakodásba, hogy egy kicsit belezavart a dolgokba. Feje összekoccant Döméével, aki meglepetten nézett fel.
- Odaengedsz? – kérdezte Orsi.
- Természetesen! – a srác már ott sem volt.
Stefi kinyitotta a szemét. Combjai közé Orsi sötétszőke fürtjei kerültek, a csaj feneke pedig Döme felé pucsított. Pasijára vigyorgott cinkosan, és pilláit lehunyta ismét, ahogy partnernője nyelve a csiklójára csapott. Nem volt ügyetlen, bár nem is gyakorlott. Mindenesetre jól forgatta nyalószervét, sőt, ujjait is. A nyögdécselő énekesnő forró és nedves hüvelyébe élvezetfokozásnak két ujj is hatolt. A kihagyást követő érzés szinte hatványozott erősséggel jelentkezett ismét, perceken belül erőteljes orgazmust eredményezett. A fotelben alig látszó Stefi felnyögött, teste megrándult, nedvei bőségesen áramlottak.
Döme pedig élt a lehetőséggel, mely Orsi fenekének gömbjei közül fénylett rá a szőrtelen, nedves szilvácskák képében. Farka már jó ideje ismét keményen meredt, fitymáját felhúzva vörös makkját az ajkak közé igazította. Kezével kicsit segítenie kellett, de hamarosan tövig mélyedt a nyalakodó lány szoros-szűk hüvelyében. Lassan lendült mozgásba, nehogy bezavarjon Stefi közeledő gyönyörének. Ezt a feladatot is könnyen megoldotta, és amint barátnője elélvezett, a köztük térdeplő lány csípőjébe kapaszkodva begyorsított. Szinte vadul, hevesen mozgott, élvezte a forró szorítást, az ütemre hallható nyögéseket. Orsi két hónap után végre faszt érzett a testében, és a csiklóján csattanó, lengeteg herék még jobban fokozták benne a kéjt. A srác jól tette, hogy megvárta Stefit, mert a térdelő csajszi nyögött és sóhajtozott, csak nagy ritkán nyalintott egyet az előtte pirosló puncin. Percekkel később Orsi a végkifejlet felé közeledett. Egyre szaporábban kapkodta a levegőt, felnyüszített, megrándult, vaginája megszorongatta a dolgos dorongot. A srác lelassított, de amikor elcsitult az utolsó hullám is, gyengéden kihúzta farkát. Stefi csak erre várt. Szélsebesen átrendezte hármójuk formációját. Dömét a fotelbe ültette, ő maga pedig szerelmének háttal a kemény pénisz fölé guggolt. Orsi aktív segítségével a szőrmentes punci ajkai közé igazították a nedvektől csillogó szerszámot. Stefi lassan ült bele, tövig. Mozdulataival sem kapkodott, szinte lustán emelgette testét, de minek is sietett volna! Az öle előtt térdelő lány tökéletesen tudta a dolgát, most pedig nem volt még hátulról zavaró körülmény sem. Orsi kiválóan tudta követni a nedves puncit, a piros, pici pecket. Gyors csapásokkal izgatta, nemcsak a gyönyörszervet, hanem az ajkakat, és a nedvektől fénylő rudat, csapzott zacsit is. Stefi testében újult erőre kapott az alig csillapodott kéj, percekkel később, pedig mélyen beleült, szinte feszítette magába az imádott fütyit, és hüvelye alaposan meg is szorongatta azt. A nagy erejű orgazmustól nedvei spricceltek, némileg orrhegyen találva Orsit, aki ezt a lövellést kihagyta volna, más jellegűre pályázott. Mintha összebeszélt volna Dömével, aki az elpilledt Stefit a feneke alá nyúlva leemelte robbanás közeli dákójáról. A fényes szerv, mintha mágnes vonzotta volna, már billent is Orsi szájába. Azért a mozdulatsor mégsem volt tökéletes, az első lövés mellément. Sebaj, az a lényeg, hogy a többit Orsi be tudta habzsolni, Stefi nedvei miatt pedig úgyis meg kellett törölnie az orrát, az a pár csepp ondó már nem oszt, nem szoroz.
Később a kielégült Döme mellé ültek a lányok, aki úgy feszített közöttük, mint egy háremúr.
Addigra a társaság többi tagja is kellőképpen lefáradt, körültekintve mindenki észrevette Dömötör pasát. Alíz, Lívia és Laci összesúgott, barátnője ötletétől a fiú inkább a nyelvét harapta volna el, de nem röhögött fel, pedig igen kellett neki. Kiosont, addig Alízék intézték a többit. Alíz és Lívi, a két legbögyösebb Döme mögé osont, Fanni az úr lábai elé. Sanyi és Öcsi pedig farkukat combjaik közé csapva elrejtették ékességüket, mintha nemtelenek lennének. Laci fényképezője elé a következő jelenet tárult: Döme a fotelben elterpeszkedve, a karfákon Stefi és Orsi hozzábújva, a fiú feje mellett két oldalról Alíz és Lívi jókora keblei, lábai előtt Fanni, alázatos pózban ülve, két oldalt pedig Sanyi és Öcsi, mint eunuch. A harsány röhögés csak a vaku villanása után tört ki, és Döme egy ideig nem is értette, mi történt. A kép láttán elküldte barátait a búsba. Alíz fogadott csak szót, ő is részben. A konyhába ment, mert az órára pillantva megállapította, hogy hamarosan pezsgőtájm lesz. Laci segített neki, de a fényképezőt már nem tette le aznap éjszakára.
Éjfélkor koccintottak, ruházatuk hiányával mit sem törődve, és az éj folyamán már Laci amatőr fotós tevékenysége sem zavart senkit.


Szextörténet ajánló:


Harisnyára élvezés


Ami tegnap megtörtént velem, azt – úgy gondolom – bármelyik férfi fórumtárs el tudná viselni minden nap. Történt ugyanis, hogy egy kedves hölgyismerősöm, akit régóta ismerek, most 33 éves, kétgyermekes anyuka, de tökéletes az alakja (kockás has stb.), de ami a legfontosabb, gyönyörű, 36-os lábacskái vannak. A lábfeje olyan, mintha az én igényeimnek megfelelően formatervezték volna. Sokszor fantázi....

Életem legjobb orális szexe egy vonaton történt


Egy nyári napon vonattal utaztam Budapestre. A fülkében egy idősebb férfival utaztam, amikor Nyíregyháza után egy csoport maszorettes lány szállt fel a vonatra. Versenyre igyekeztek. Fellépő ruhában (rövid szoknya, test színű harisnya, és fellépő bugyi-francia bugyi), ki sminkelve, feltűzött hajjal. Egy lánynak már nem jutott hely a szomszédos fülkében, így hozzánk kérezkedett be.
- Jó nap....

Hamu alatt szunnyad a parázs


Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit....

Nudis kurvák a strandon


Gyakran jártunk a Studland Beach-re, a szüleim, a húgom és én. Könnyen megközelíthető volt a gyönyörű homokdűnék mögött. A komphoz legközelebbi strand végén családok gyűltek össze, de ahogy lefelé sétáltunk, kevesebb gyerek és több pár volt. Még egy kicsit tovább menve a ruhák már választhatóvá váltak. Heteroszexuális és meleg párok feküdtek arrafelé, hogy felfrissítsék a barnulásukat. Akadt néhán....

Odaadó feleség


A behódoló feleség létnek megvolt a maga pozitív és negatív oldala. A nehéz rész a további felelősség volt. Niki erős üzleti beállítottságú nőként egész nap keményen dolgozott. Néha éjszakánként vagy hétvégén is dolgoznia kellett. Másfajta munkát. Szexuálisan alávetette magát férjének és minden igényét kielégítette. Ez egy olyan szerep volt amelyet szívesen vállalt.
A jó rész az érzés volt,....

Húsvéti pikáns történet


Régen, gyerekkoromban, a húsvét családi ünnep volt. Anyu vitt minket (aput és engem) egyik rokontól a másikig autóval. Azért ő, mert apunak nem volt jogosítványa. Én meg másképp nem tudtam közlekedni, csak ha vittek. Akkoriban még azért két mankóval jártam, de hosszabb távra nem tudtam elindulni. Közlekedési eszközt meg egyáltalán nem tudtam igénybe venni. Ilyenkor mentünk a nagyszülőkhöz, és más ....Szextörténet címkék

temető | a sos | estér | felix | gazdag |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.