Terhes szex Judittal


Egy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézgattak együtt, hol nálunk, hol náluk. Judit nagyon szemrevaló teremtés volt, fekete hajú, szép arcú nő, jó alakkal. Sokszor megakadt a szemem rajta, s bár a Mónival, a feleségemmel harmonikus kapcsolatban éltünk, bizony szívesen „bevállaltam” volna Judittal egy numerát. Judit állapotos lett, egy idő után megosztották velünk is a hírt. Szemlátomást gömbölyödött, ami jól állt neki, még vonzóbb lett számomra.

Úgy a hetedik hónapban lehetett már, mikor a feleségem beszélgetésünk során elszólta magát, hogy Judit mostanában kicsit nyűgös. Kérdeztem, hogy miért? Móni elmondta, hogy Judit panaszkodott neki, Gábor már egy hónapja nem szexel vele, s neki nagyon hiányzik az együttlét, régebben szinte naponta összebújtak. Gábor a magzatra való tekintettel nem akar lefeküdni vele.

– Butaság!- mondtam- Mi is szexeltünk annak idején, mégsem lett semmi baja a lányunknak. Másra terelődött a szó, de engem nem hagyott nyugodni a gondolat.

Másnap délelőtt, mikor a feleségem és Gábor sem voltak otthon, átmentem Judithoz valami ürüggyel. Megkínált egy csésze kávéval, beszélgettünk.

– Mostanában nagyon feszült vagy!- mondtam, szinte fel sem nézve a kávés poharamról.

Nem válaszolt, csak kevergette a kávéját.

– Minden rendben van köztetek Gáborral?- kérdeztem. Kis hallgatás után kinyögte:

– Nem igazán.

– Nem közeledik hozzád, igaz?- szólaltam meg, s mélyen a szemébe néztem.

– Miből gondolod?- kérdezte riadtan, s elkapta tekintetét.

– Látszik rajtad!

Hallgattunk egy darabig, majd megfogtam a kezét.

– Judit, nagyon vonzó vagy, így nagy pocakkal. Én biztosan nem hanyagolnálak el!- mondtam, s tekintetemből láthatta mire gondolok.

– Ezt gyorsan verd ki a fejedből- vágta rá azonnal, de nem haragosan, inkább viccesen, majd hozzá tette:

– Beszéljünk inkább másról!- azzal felállt, elkezdett tenni-venni a konyhában.

Elköszöntem, s kissé zavarban voltam. Vajon megemlíti ezt a beszélgetést Móninak?

Pár nap múlva egyedül voltam otthon, a feleségem dolgozott, mikor Judit bekopogott, hogy nem tudnék-e átmenni, segíteni kicsit, egy fürdőköpeny volt rajta. Hajszárítás közben beejtette a hajkeféjét a mosógép mögé, segítsek elhúzni kicsit a gépet, hogy kivehesse.

Átmentünk a fürdőszobájukba, Judit megmutatta hová esett a kefe. Ahogy beszélt, izgatottságot éreztem a hangjában. Megfogtam a gépet, hogy kicsit elmozdítsam, Judit ott állt mellettem. Lehajolt, hogy felvegye a hajkefét, köpenye felső része szétnyílt a mozdulattól, s én beláthattam a ruha alá. Mellei majdnem kibuggyantak a köpenyből, de láthattam formás pocakját is. Elnyújtotta a mozdulatot, mintha azt akarta volna, hogy alaposan nézzem meg. Én persze meg is néztem alaposan, s reméltem, hogy jól értem a célzást.

Felnézett rám, látta, hogy szemeim meztelen testét pásztázzák. Lassan felvette a hajkefét, felegyenesedve a szemembe nézett, mellei még mindig kilátszottak a köpeny takarásából. Pár pillanatig mozdulatlanul álltunk egymással szemben. Ösztönösen odanyúltam, megoldottam derekán az övet, szétnyitottam a ruhát. Elém tárult meztelen teste, duzzadó mellei a nagy barna bimbókkal, feszülő pocakja, hosszú combjai. Hátra toltam vállain a köntöst, ami a földre esett.

Félig lehunyt szemmel állt előttem, száját résnyire nyitva, lihegve vette a levegőt, várta a folytatást. Végig simítottam a melleit, kezem lecsúszott a csípőjére, majd a fenekére. Belecsókoltam a nyakába, tenyeremet a hasára tettem, majd becsúsztattam a lábai közé. Megremegett mikor kezem a vénuszdombjára tapadt. Borotvált puncija ott lapult a tenyerem alatt. Simogattam kicsit, mire ő hangosabban kezdte venni a levegőt, de még mindig nem mozdult, szótlanul élvezte játékomat. Ekkorra már teljesen felizgultam, farkam alig fért el a nadrágomban.

Rátettem egy törölközőt a mosógépre, Juditot felültettem rá. Hátát a falnak támasztotta, kicsit előre csúszott, lábait szétnyitotta, feltárva nedvező nyílását. Azonnal levettem nadrágomat, ledobtam alsómat, farkam vágytól duzzadva meredt a punci felé. Óvatosan szeméremajkai közé illesztettem makkomat, majd lassan elkezdtem behatolni a nedves barlangba. Judit még ekkor sem szólalt meg, fejét hátrahajtva, lehunyt szemmel élvezte az aktust. Combjait átkarolva, magam felé húztam kicsit, ütemesen mozogtam benne, éreztem, ahogy puncija egyre nedvesebb, egyre tágul az élvezet hatására, szinte cuppogott, ahogy farkam dugattyúként járt benne. Kezével hasa alá nyúlt, két ujjával csiklóját masszírozta, lihegése felgyorsult, megvonaglott, majd hangos nyögéssel csúcsra ért.

Éreztem én is a végéhez közeledem, először ki akartam venni a farkam a magömlés előtt, de aztán úgy gondoltam, ilyen állapotban nem lehet baj, ha bele ürítem az anyagomat. Több év vágyakozását spricceltem a forró kehelybe. Judit pár másodpercig csak pihegett, majd mosolyogva megszólalt:

– Jó kis segítség volt!

– Neked bármit, bármikor!- válaszoltam.

– Segíts lemásznom innen, ha már felültettél!

Mielőtt felvette a köpenyét, még egyszer megcsodálhattam, és máris vágyat éreztem egy újabb akcióra. Látva tekintetemet, huncut mosollyal megszólalt:

– Na, ezt most tényleg felejtsd el! Egyszer volt Budán kutyavásár!

Én még reménykedem, hogy nem…


Szextörténet ajánló:


Egy extrém szex


Egy extrém szex

Sziasztok, amit most leírok nektek az egyben egy tapasztalat olyan módban, amit még soha nem fogok talán még egyszer megcsinálni.


A nevem Marian 27 éves vagyok és ez még rég történt.


Na de tisztán emlékszem rá.

Éppen egy hete összejöttem egy sráccal, akinek volt egy kutyája, ami mondjuk ki nem....

Mikor hugi mélyen alszikMég a kilencvenes években történt meg velem ez az eset. Én akkor 16 éves voltam, a húgom pedig 14.
Korához képest igencsak fejlett leányzó volt, így sokszor megragadtam az alkalmat, hogy meglessem ahol csak tudom. Leskelődtem a fürdőszoba ajtót, de még a szobája ajtaján is be-be kukucskáltam, mikor tudtam, hogy épp átöltözik. Gyönyörű, hatalmas, gömbölyű mellei és csodálatos csupasz....

Klaudia, viszket a lika 2.


Nemsokára visszatért hozzám. Megállt az ajtóban és a tekintetünk összeért. Átöltözött. Rózsaszín melltartó és tan-ga, egy átlátszó kis csipkés hálóing volt rajta és magas sarkú cipő. Lassan elindult felém, keresztbe lépett, de óvato-san jött a magas sarkú miatt. Isteni látvány volt. Séta közben ledobta az hálóinget és elért a fotelhez, lehajolt és megcsókolt, majd újra elindult a pezsgő felé. Öntö....

A második szerelem


Niki félálomban lenyomta a szundítás gombot az ébresztőórán, de a hang nem szűnt meg. Kinyitotta a szemét és látta, hogy még két órája lenne a tervezett kelésig. Továbbra is félálomban párszor az órára pislogott és beletelt egy időbe amíg megértette, hogy nem az kelti a zajt. A mobilja rezgett az asztal túloldalán. Felnyögött. Sohasem jelentett jót egy ilyen korai hívás. Felvette a telefont és bel....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15....
Szextörténet címkék

nagy valag | uckold | lefolyo | abĂĄj | kislanyok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.