Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Terhes szex JudittalEgy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézgattak együtt, hol nálunk, hol náluk. Judit nagyon szemrevaló teremtés volt, fekete hajú, szép arcú nő, jó alakkal. Sokszor megakadt a szemem rajta, s bár a Mónival, a feleségemmel harmonikus kapcsolatban éltünk, bizony szívesen „bevállaltam” volna Judittal egy numerát. Judit állapotos lett, egy idő után megosztották velünk is a hírt. Szemlátomást gömbölyödött, ami jól állt neki, még vonzóbb lett számomra.

Úgy a hetedik hónapban lehetett már, mikor a feleségem beszélgetésünk során elszólta magát, hogy Judit mostanában kicsit nyűgös. Kérdeztem, hogy miért? Móni elmondta, hogy Judit panaszkodott neki, Gábor már egy hónapja nem szexel vele, s neki nagyon hiányzik az együttlét, régebben szinte naponta összebújtak. Gábor a magzatra való tekintettel nem akar lefeküdni vele.

– Butaság!- mondtam- Mi is szexeltünk annak idején, mégsem lett semmi baja a lányunknak. Másra terelődött a szó, de engem nem hagyott nyugodni a gondolat.

Másnap délelőtt, mikor a feleségem és Gábor sem voltak otthon, átmentem Judithoz valami ürüggyel. Megkínált egy csésze kávéval, beszélgettünk.

– Mostanában nagyon feszült vagy!- mondtam, szinte fel sem nézve a kávés poharamról.

Nem válaszolt, csak kevergette a kávéját.

– Minden rendben van köztetek Gáborral?- kérdeztem. Kis hallgatás után kinyögte:

– Nem igazán.

– Nem közeledik hozzád, igaz?- szólaltam meg, s mélyen a szemébe néztem.

– Miből gondolod?- kérdezte riadtan, s elkapta tekintetét.

– Látszik rajtad!

Hallgattunk egy darabig, majd megfogtam a kezét.

– Judit, nagyon vonzó vagy, így nagy pocakkal. Én biztosan nem hanyagolnálak el!- mondtam, s tekintetemből láthatta mire gondolok.

– Ezt gyorsan verd ki a fejedből- vágta rá azonnal, de nem haragosan, inkább viccesen, majd hozzá tette:

– Beszéljünk inkább másról!- azzal felállt, elkezdett tenni-venni a konyhában.

Elköszöntem, s kissé zavarban voltam. Vajon megemlíti ezt a beszélgetést Móninak?

Pár nap múlva egyedül voltam otthon, a feleségem dolgozott, mikor Judit bekopogott, hogy nem tudnék-e átmenni, segíteni kicsit, egy fürdőköpeny volt rajta. Hajszárítás közben beejtette a hajkeféjét a mosógép mögé, segítsek elhúzni kicsit a gépet, hogy kivehesse.

Átmentünk a fürdőszobájukba, Judit megmutatta hová esett a kefe. Ahogy beszélt, izgatottságot éreztem a hangjában. Megfogtam a gépet, hogy kicsit elmozdítsam, Judit ott állt mellettem. Lehajolt, hogy felvegye a hajkefét, köpenye felső része szétnyílt a mozdulattól, s én beláthattam a ruha alá. Mellei majdnem kibuggyantak a köpenyből, de láthattam formás pocakját is. Elnyújtotta a mozdulatot, mintha azt akarta volna, hogy alaposan nézzem meg. Én persze meg is néztem alaposan, s reméltem, hogy jól értem a célzást.

Felnézett rám, látta, hogy szemeim meztelen testét pásztázzák. Lassan felvette a hajkefét, felegyenesedve a szemembe nézett, mellei még mindig kilátszottak a köpeny takarásából. Pár pillanatig mozdulatlanul álltunk egymással szemben. Ösztönösen odanyúltam, megoldottam derekán az övet, szétnyitottam a ruhát. Elém tárult meztelen teste, duzzadó mellei a nagy barna bimbókkal, feszülő pocakja, hosszú combjai. Hátra toltam vállain a köntöst, ami a földre esett.

Félig lehunyt szemmel állt előttem, száját résnyire nyitva, lihegve vette a levegőt, várta a folytatást. Végig simítottam a melleit, kezem lecsúszott a csípőjére, majd a fenekére. Belecsókoltam a nyakába, tenyeremet a hasára tettem, majd becsúsztattam a lábai közé. Megremegett mikor kezem a vénuszdombjára tapadt. Borotvált puncija ott lapult a tenyerem alatt. Simogattam kicsit, mire ő hangosabban kezdte venni a levegőt, de még mindig nem mozdult, szótlanul élvezte játékomat. Ekkorra már teljesen felizgultam, farkam alig fért el a nadrágomban.

Rátettem egy törölközőt a mosógépre, Juditot felültettem rá. Hátát a falnak támasztotta, kicsit előre csúszott, lábait szétnyitotta, feltárva nedvező nyílását. Azonnal levettem nadrágomat, ledobtam alsómat, farkam vágytól duzzadva meredt a punci felé. Óvatosan szeméremajkai közé illesztettem makkomat, majd lassan elkezdtem behatolni a nedves barlangba. Judit még ekkor sem szólalt meg, fejét hátrahajtva, lehunyt szemmel élvezte az aktust. Combjait átkarolva, magam felé húztam kicsit, ütemesen mozogtam benne, éreztem, ahogy puncija egyre nedvesebb, egyre tágul az élvezet hatására, szinte cuppogott, ahogy farkam dugattyúként járt benne. Kezével hasa alá nyúlt, két ujjával csiklóját masszírozta, lihegése felgyorsult, megvonaglott, majd hangos nyögéssel csúcsra ért.

Éreztem én is a végéhez közeledem, először ki akartam venni a farkam a magömlés előtt, de aztán úgy gondoltam, ilyen állapotban nem lehet baj, ha bele ürítem az anyagomat. Több év vágyakozását spricceltem a forró kehelybe. Judit pár másodpercig csak pihegett, majd mosolyogva megszólalt:

– Jó kis segítség volt!

– Neked bármit, bármikor!- válaszoltam.

– Segíts lemásznom innen, ha már felültettél!

Mielőtt felvette a köpenyét, még egyszer megcsodálhattam, és máris vágyat éreztem egy újabb akcióra. Látva tekintetemet, huncut mosollyal megszólalt:

– Na, ezt most tényleg felejtsd el! Egyszer volt Budán kutyavásár!

Én még reménykedem, hogy nem…Véletlen szex történet:


A metéltfarok


A metéltfarok

Mikor megismertem az ágyban a késõbbi feleségem közölte eddig csak olyan férfiakkal szeretkezett akiknek a farka körül volt metélve. Ez azért is jó volt,mert simábban csúszott bele a számba és a puncimba is. A seggembe még nem járt fasz és annak akarom adni a seggem szüzességét aki majd a férjem lesz.Mikor meg volt az esküvõ és a nász éjszaka jött szerettem volna a seggé....

Asszonyok és Komák - A céges vacsora


Még senki sem tudta, hogy szerepel-e az elküldendők listáján, ám a bizonytalan helyzet ellenére is izgatott készülődés zajlott. Mintha nem számítana a holnap, nem számítana semmi, minden a céges vacsora körül forgott.
A nők reggeltől kezdve el-eltünedeztek, és másfél-két óra múltán vadonatúj színű vagy formájú frizurával tértek vissza. A vidékiek elkéredzkedtek délutánról, hogy legyen idej....

Az anális gyönyör


Ismét jelentkezem sziasztok.Voltam jordániában nyaralni.A hotelban lefürödtem kimostam a fenekemet a tusolóval és készültem az estére.A keresőbe beütöttem melg bárok helyét.El is indultam izgatott voltam és reméltem hogy kiélhetem őrült vágyaim és talaálok pár férfit aki elintéz.Beültem a bárba kértem egy italt.Apultnál maradtam és beszélgettem a pincér fiúval.Lassan szállingóztak le az emberek.A ....
Szextörténet címkék

kóma | écsém | kemény mag | termékeny | picsámat |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.