Megcsaltam a nejem egy modell kurvával


Ez itt más... talán nem is fog tetszeni. De ha elolvasod, olvass figyelmesen, olvass a sorok között!!!

Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöbben, hogy a házassághoz több, kell mint egy csupán gyönyörű feleség. Rá kell jönnie arra, hogy test, a női test szépsége csak pillanatnyi előny, ennél tovább kell menni, tovább a lélek rejtelmeibe. Rá kell jönnie arra az egyszerű mégis egyetemes igazságra, hogy adnia kell ahhoz, hogy kaphasson. Egyszóval kell éld az életed, hogy igazán tudd értékelni, azt a nőt, akibe szerelmes vagy, s azon túl tiszteled, imádod szereted, vele és mellette forognak a napjaid, gondolataid, megosztod vele problémáid, sikereid, kudarcaid, és ugyanezt teszi ő is. Sokan mondják azt, hogy soha nincs olyan, hogy legjobb, mindig mindenkinél van rátermettebb. Én is ezt hittem. De tévedés. Mert a te nőd, a te rózsád akit te "szelídítesz" meg akárcsak a kis Hercegben.

Talán ennyit bevezetésképp, és hadd meséljem el életem egyik nagy baklövését, amely szerencsére pozitívan ért véget. Ifjú ember lévén sokat tomboltam, igazából nem is olyan sok nővel az oldalamon, de azért akadtak, furcsa kalandjaim. Szerencsére hamar levetettem azt a gyerekes, "mi van ha nem tetszem neki" hozzáállást. Átlagos 178 magassággal, viszont a tenisztől elég izmos külsővel rájöttem, hogy a stílus ami igazán kell a nőknek, figyelmesség, bókok, odafigyelés, néha egy kis vagányság, néha egy kis gyengédség, egy kis elbizonytalanítás, szóval kitűnő recept.

26 évesen, közgazdászként dolgoztam az egyik helyi cégnél, fiatalként. S ekkor megismerkedtem egy összejövetelen Melindával. Egy energikus nő, boszorkányzöld szemekkel, igazából az a típusú nő akibe az ember talán második harmadik találkozáskor szeret bele. És csettint. Igen. Ez NŐ. Igazi nő. Megtetszett. Beleszerettem. Udvaroltam neki. És a barátnőm lett. Aki most a feleségem. Mintegy félévi Melindával való kapcsolat után ismerkedtem meg egy másik nővel, Erikával, a manökennel. Az a típusú nő aki élénk göndör hajfürtjeivel, csinos hosszú lábaival, mágnesként vonzza magával a férfiak tekintetét, köztük az enyémet is.

Az első találkozásom vele a cégnél volt. Egyik termékünket kellett reklámozza. Ahogy belibbent az a szomszéd irodába, az elegáns mégis szexi kosztümjében, egyből mentem oda, valamilyen ürüggyel, automatikusan megpróbáltam kikezdeni vele.
- Jó napot, tudja-e, hogy a mély dekoltázsa, zavarja a munkaközösségi szellemet, és lerontja a termékünk előállításának minőségét - mondtam neki lassan, zord képpel, majd látva megdöbbent arcát, félig mosolyogva, félig nevetve bemutatkoztam. Vette a lapot, olyannyira, hogy miután befejezte a megbeszélést a személyzetissel, velem való mintegy ötperces eszmecsere után, az udvarias vacsora meghívásra, szintén udvariasan nemet mondott:
- Nem akarom, hogy a "valóban mély" dekoltázsom, megzavarja önt mindennapi fontos teendőiben.
- Hopp - gondoltam akkor magamban - ezt elszúrtad, kisöreg fújj visszavonulót, különben is mit akarsz, egy már igazán komoly kapcsolattal rendelkezel, ne szúrd el!

S már nem tudom pontosan, de akkor egy kicsit, fejvesztve, szabadkozva, vonultam vissza akárcsak a törökök, az egri vár alól.
- Egy-egy morogtam magamban, de mégis, mikor már negyedik napja láttam elhaladni az irodám előtt, mindig csak látszólag unott, mégis belül vágyakozó képpel néztem utána. Ötödik napon aztán ő kezdeményezett.
- Ha a vacsorameghívás nem is de egy ebéd szívesen érdekelne - mondta mosolygó szemekkel, incselkedő tekintettel. S én, mint a péniszem után loholó pulikutya rögvest igent mondtam. Már este, mindent ment mint a karikacsapás, egy ebéd másnap egy vacsora, s rá két napra egy barátom hétvégi házában magamévá tettem.

Emlékszem Melindának azt mondtam hogy továbbképzésre megyek. S emlékszem Erikán irtóan érzéki fehér csipkeholmi volt. Vad volt és szenvedélyes. Ahogy előttem táncolt, és vette, le melltartóját, és előbukkant feszes, nem túl nagy de még izgatás előtt is kemény mellei, bepörögtem. Megcsókolt közben a meredt farkamat simogatta. Türtőztetve magamon, elkezdtem becézni a száját, a fülcimpáját, a hátát. S hosszas előjáték után a punciját kezdtem el simogatni. Felültetve az asztalra és széttártam a lábait és vadul csókolni kezdtem a punciját .Egyre jobban és jobban elkezdtem körözni a nyelvemmel, szívtam, haraptam, nyalogattam. Fantasztikusan élvezte! Ide-oda lóbálta magát, sikoltozott, s már őrjöngve követelte, hogy tegyem magamévá.

Csodálatos érzés volt nekem is és neki is Őrülten vonaglott. Mikor bedugtam az ujjamat a nedves kéjbarlangjába nagyot élvezett, és azt mondta, hogy most ő jön. Felülve asztalra, elém hajolt, és szopni kezdett, nyíííííííííí de oly profi módon, hogy akarva-akaratlanul, percek alatt óriásit élveztem. Pihenés után ő kezdett el újból izgatni, s lassan-lassan újból harcképessé váltam. Előjáték nélkül vadul baszni kezdtem, de tényleg vadul és tényleg baszni! Akkorákat löktem rajta, mint az állat, már-már bikának érezve magam . Ott remegtem benne görcsbe rándulva a kéjtől, szédülve a nőtől. Követelte folytassam, és én pedig már lankadó farokkal, de basztam tovább, majd rám borult csodálatos teste. Sokáig meg sem mozdultunk. Csak lihegtünk egymás fülébe és ott aludtunk el egymáson kimerülve a gyönyörtől, a kéjtől és az igazán jó szextől. És ez a furcsa, hogy csak szex. Szex egy igazán jó partnerrel, akár egy profi módon végigvitt kemény ellenféllel megvívott teniszcsata. Amelynek megvannak a maga szépségei, de valahol már nem elég.

És itt jött az a rész, hogy Erika, követelte, hogy szakítsak a nejemmel. Magáénak akart. Én nem engedtem, erre beárult. Erre leültem, elmondtam mindent Melindának.(elég keservesen vallottam meg ) Ő nehezen de megbocsájtott. Erika még zaklatott egy ideig, igaz lelkiismeret furdalásom is volt, miatta ,nem volt szép tőlem amit tettem, de hát mint megtudtam vigasztalódott, egy hónap után egy másik pasival.

És, hogy hol a tanulság? Ha felismered, hogy megvan az igazi, akkor képes legyél ellenállni a kísértésnek, mert az igaz boldogság mindennél többet ér, és nagyon könnyű elveszíteni. Igazából azt hiszem rosszul fogalmaztam, mert ezt érezni és átélni kell, mert így csak kimondott üres szavak, s nem mély érzelmek.


Szextörténet ajánló:


A feleségem közpréda 3.


Már elmúlottunk 10 éves házasok, a szex nálunk mindennapi, de a feleségemnek ez sem elég, ezért megkért, hogy szerezzek valakit, aki a szeretkezésünket felveszi. Nos, napokig gondolkoztam, ki lenne erre alkalmas, pláne, hogy biztos voltam benne, hogy a feleségemet meg is fogja kefélni, amit ő nem fog visszautasítani. Találtam egy havert, és mindent elmondtam neki. Persze, ő rögtön benne volt, mive....

Szex fantázia


Szex fantázia

Az utolsó nyárias hétvégét kihasználva napozás az erkélyen meztelenül, mi így szoktunk itthon. Kellemes melegben el el bóbiskol az ember egyszer félálomból felnézve látom a napszemüvegem mögül, hogy az erkély korláton áthajolva a szomszédasszonyom (jó karban lévõ 40-es családanya) leselkedik át. Vártam egy kicsit, hogy csak akar valamit és megszólít, vagy tényleg kukucsk....

Pisisex és egyéb fincsiségek


Történetem viszonylag friss, és ismétlésre vár. Megismerkedtem egy pasival, aki szintén házas szintén bi, mint ahogyan én is. Találkoztunk már, dumálgattunk fantáziálgattunk, ő aktív, én passzív. Beszélgettük izgalmas lenne a pisisex is, de nem beszeltünk meg semmi konkrétumot.
Elmentem hozzá, már meztelenül várt, ledobtam a ruhám. Kiterített egy törölközőt, arra térdeltem, simogattam a far....

A nejem kutyával kefél


A nejem kutyával kefél

A feleségem már nem fiatal. Szerettem volna belecsókolni a nagy pinájába,hiszen õ tanított meg engem pinát nyalni.Még fiatal korában volt,hogy mások telebaszták a pináját amikor elment egyedül szórakozni és amikor hazajött szétlökte a lábát én meg kinyaltam a gecis pináját is.Az elmúlt héten egy romániai asszonynál éjszakáztunk akivel még az éjszaka nagyot nyala....

A szaxi szóló


Még mindig remélem, hogy felhív és azt mondja tévedtem és csak én kellek.

Akarom, hogy forrón magáévá tegyen, és megadja amit mindig is akartam...vele.

Tudom, hogy akarja és mégsem teszi. Mindig elképzelem, hogy már majdnem felhív ... de aztán...

Így csak a képzeletem marad. Elképzelem, ahogy magához húz és mélyen a szemembe néz, aztán hosszan és lassan....

A kemény farkam meredezett az ég felé


Normális hétköznap este. Letornáztam otthon amit szerettem volna, majd letusoltam, most pedig várom haza. Ma a személyi edzőjéhez ment. Ilyenkor általában tanul valami újat, amit aztán mindketten tudunk hasznosítani.

Végre hazaért. Megyek hozzá az előszobába. Még rajta a kabát. Szorosan átölelem és magamhoz húzom. A hátát simogatom. Hiányzott. Lesegítem róla a kabátot, leveti a kis ....
Szextörténet címkék

strap | a feleségem kurva | a paraszt | gyere hugi | aliott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.