Nikoletta, a férjes asszony


Ez a számomra kedves kis kaland még az elmúlt év nyarán történt. Igazán szívmelengető érzés felidézni ezeken a rideg téli napokon azt a forró nyári napot. Melindával egyébként már elég régóta ismerjük egymást, ugyanis jó pár éve annak, hogy fiatal házasként a férjével a településünkre költöztek. Ahogy teltek az évek a feleségem révén egyre szorosabb barátság alakult ki közöttünk. Rendszeresen összejárunk, nyaranta közös programokat szervezünk. Aminek azonban az a sajátossága, hogy elég sokszor csak ő tart velünk, mivel a férje külföldön dolgozik, és az év ezen időszakában a munkája teljesen leköti.
Az elmúlt év nyarán sem történt ez másképp. A férje szokás szerint reggeltől estig dolgozott, rendszerint hétvégén is. Nikoletta így szívesen csatlakozott hozzánk, ha mi valamerre kimozdultunk. Alkalmanként az is előfordult, hogy amikor a feleségem dolgozott csak kettesben mentünk el valamelyik közeli strandra. Ez a mi kis közös kalandunk is egy ilyen közös együttléthez kapcsolódik.

Éppen a nyár derekán tartottunk, amikor egy remek verőfényes napra ébredtünk. Az égbolt tiszta volt, szikrázóan kék és sehol egy felhő. Miután a feleségem elindult a munkahelyére én még lustálkodtam egy kicsit. Azonban egyszer csak megszólalt a telefon. Először bosszantott a dolog, de azért felvettem.
- Hello! Nikoletta vagyok – jelentkezett be a vonal túlsó végén a kis barátnőnk - Mit terveztetek mára, mentek valamerre? – folytatta egyszerre a szokásos csevegő stílusában.
- A barátnőd most ment el dolgozni, én pedig még nem tudom, hogy mit kezdek magammal. – válaszoltam nevetve.
- Semmi gond, gyere át hozzám, majd csak kitalálunk valamit. – felelte azonnal.
- Milyen érdekes? Andi is épp azt javasolta mielőtt elindult dolgozni, hogy hívjalak fel, hátha otthon vagy és unatkozol. – folytattam.
- Na látod! Akkor ugorj át hozzánk és hozd magaddal az úszónadrágodat is. – és azzal letette a telefont.

Elég közel lakunk egymáshoz így szép lassan átballagtam hozzá. A lakásban már egy jó hűtött sörrel várt. Amíg a sört kortyolgattam ő addig rendet rakott a konyhában és közben semmitmondó dolgokról beszélgettünk. Csak egy lenge nyári ruha volt rajta jó mélyen kivágva. Ahogy előttem rakodott felváltva a formás feneke illetve a szép barna telt keblei állandóan kivillantak, így kedvemre gyönyörködhettem bennük Őt ez egyáltalán nem zavarta, ugyanis a strandon már többször láthattam a fedetlen keblét, a feszes popóját igaz azért azt a bikinije által takarva, de így is jókat mosolygott rajtam.
- Mi lenne, ha ma nem mennénk strandolni. – jegyezte meg közben. Maradjunk itthon és napozzunk egyet az udvaron. Ott a gyerek medence, fel van töltve vízzel, majd abban közben megmártózunk. – folytatta.
- Végül is igazad van. Elég nagy a medence, akár több ember is elfér benne – válaszoltam azonnal.
Így természetesen otthon maradtunk és miután végzett a rendrakással kisétáltunk az udvarra.

A garázsuk mellett egy remek kis pihenő helyet alakítottak ki és mivel a kíváncsiskodó szemek elől teljesen elzárt, így napozásra is kiválóan alkalmas. A medence is itt került felállításra. A napozó szivacsokat kipakoltam a garázsból és leterítettem egymás mellé azokat. Nikoletta egy hamiskás mosollyal rám nézett majd megjegyezte.
- Azt hiszem a fürdőruhámat elfelejtettem felvenni. Mi lenne, ha nudiznánk egyet? Úgy tudom Andival is rendszeresen meztelenül napoztok. – folytatta.
- Én benne vagyok – válaszoltam azonnal, majd még viccesen hozzátettem – az a kis textil darab, ami egyébként is a strandon szoktál viselni, tényleg felesleges lenne.
Ezen egy jót nevettünk, majd gyorsan ledobtuk a ruháinkat.

Élvezet volt nézni, ahogy a lenge ruháját átemelte a feje fölött. Egy kicsit rájátszva, szép fokozatosan húzta egyre feljebb a formás meztelen testén a ruháját. Először a szép ívű combjai, majd az izgatóan duzzadó ajkú punija tárult a szemem elé. Folytatásként a formás gömbölyded hasa, és ahogy a ruháját egyre feljebb húzta, az izgató telt keblei következtek. Nagyon szép teste volt. A napfényben szinte szikrázott az egyenletesen lebarnult finom bőre.
- Na, hogy tetszett a bemutató? – kérdezte incselkedve, miután ledobta a ruháját.
- Teljesen lenyűgözött. Nagyon szép a tested Nikoletta. Fürdőruhában is megmozgatod az ember fantáziáját, de így meg pláne, és azok a még soha nem látott sima a duzzadó ajkak! Igazán tetszenek – feleltem őszintén.
- Ennek örülök. – jött a válasz azonnal.
Azzal lefeküdt a szivacsra. A napsugarak is örömmel vették birtokba a szép testét. Gyorsan ledobtam én is minden ruhadarabomat és lefeküdtem mellé, majd átadtuk a magunkat a napozás örömének.

Egy idő után a nap egyre melegebben tűzött, szinte felforrósította a bőrünket.
- Gyere, pancsoljunk egyet, mert így hamar leégünk. – invitáltam a medence felé.
- Azt hiszem, igazad van. Mehetünk – jött a készséges válasz.
A gumifalú medencében már kellemes volt a víz hőmérséklete. A mélysége olyan 50-60 centi lehetett. Kényelmesen elhelyezkedtünk benne.
- Tennél egy kis vizet a hátamra – kért meg Nikoletta.
- Szívesen, de csak a hátadra – kérdeztem vissza incselkedve.
- Rád bízom. – válaszolta nevetve.

A lábaimat szétrakva mögé helyezkedtem és a tenyeremmel kimert vizet a vállainál kezdve szétlocsoltam a testén majd a vizes kezemmel végigsimítottam a vállait, a hátát, majd előre kalandozva a formás kebleit kezdtem masszírozni úgy, hogy egyre közelebb húzódtam hozzá, még végül teljesen magomhoz vontam. Egyáltalán nem ellenkezett, sőt szinte már várta, hogy mikor kezdeményezek. A mellei után a hasát lágyan végigsimogatva fokozatosan elindultam le az öle felé. Amióta megpillantottam a csodás ölét szinte olthatatlan vágyat éreztem iránta, hogy megérinthessem. Amikor megérintettem azonnal apró remegés futott át a testén. Először lágyan simogatni kezdtem a vénuszdombját, majd egyre merészebben közeledtem hozzá. A felső testével nekem dőlve élvezettel fogadta a kényeztetést.

Rövidesen a középső ujjamat szinte akadálytalanul tudtam becsúsztatni a kis kéjbarlangjába. Meglepően síkos volt már belül, szerintem már a napozás során is izgalmi állapotba került. Lágyan többször is végigcsókoltam a nyakát, majd a fejét elfordítva az édes ajkaival az ajakamat kereste és hosszan kéjes csókokat váltottunk. Fantasztikus élmény volt a testét egyre jobban birtokba venni. Enyhén hátradőlve kissé eltávolodtam a hátától, ő pedig megértve a mozdulatomat marokra fogta a farkamat a puncijához illesztette és háttal nekem szépen ráereszkedett. Élmény volt az ugyancsak forrongó punijába szinte akadálytalanul behatolni. A derekánál megfogtam, és elkezdtem a farkamon ütemesen le-fel mozgatni. Egy idő után előredőlve négykézlábra helyezkedett és ezzel egy időben a fenekét is kéjesen kidomborította. Azonnal odahajoltam és apró csókokkal halmoztam el a formás popóját, majd a nyelvemmel többször végigfutottam a punija és a popó bejárata között izgató szakaszon. Igazán élvezettel vettem birtokba a sima punciját a szűzies kis fenekét, ugyanis a közös strandolások során már többször is ábrándoztam róla, vajon milyen lehet az a fürdőruha által takart terület.

A testén átfutó ismétlődő remegések egyszerre jelezték számomra, hogy mennyire élvezi a kényeztetés e formáját, így élvezettel tovább folytattam. Egy idő után a punijából nyert nedveivel, az egyik ujjammal a popó bejáratát egyre síkosabbá tettem, majd abba is belehatoltam. Nikoletta egyáltalán nem tiltakozott, sőt úgy vettem észre, hogy igen csak élvezi az „idegen tájakon való kalandozásomat”. Látva, hogy mennyire izgatja ez a felállás a farkammal hatoltam be ismét a most már szinte tüzelő punijába, de azért közben az ujjammal továbbra is a fenekében maradtam. Egy rövid ügyködés után a nedveitől rendkívül síkossá váló farkamat a hátsó bejáratához illesztett és mivel az ujjammal már alaposan kitágítottam szinte akadálytalanul hatoltam bele. Mennyei érzés volt a szűk kis fenekébe hatolni. Alaposan megdolgoztam hátulról, amit ő is igazán élvezett.

Rövidesen szétváltunk és szembefordult velem, majd úgy ült bele az ölembe. A testét szorosan magamhoz vontam miközben a melleit, az ajkait felváltva csókolgattam. Nikoletta hosszan rendkívüli élvezettel lovagolt az ölemben. A kéjtől szinte sugárzott az arca, majd amikor az egyik ujjamat közben ismét a kis popójába csúsztattam a teste szinte sziporkázott a kezeim között. Az ajkaival erőszakosan az ajakaimra tapadt és rövidesen a gyönyör hullámai futottak át rajta újra és újra. Ezzel egy időben meglehetősen hangos kéjes sikolyok közepette. Fantasztikus élmény volt az orgazmusa közben végig a karomba tartani. Miután a teste lenyugodott kimentünk a napozó szivacsokra.

Azonnal hanyatt döntött és az ajkai közé fogadott. Egy ideig élvezettel szívta, szopta a farkamat majd kivéve a szájából a pici nyelvével folytatta, és rövidesen lemenve a herék alá bámulatos ügyességgel kényeztetett tovább, majd ismét visszatérve a farkamhoz a kezével rásegítve lendületesen szopni kezdett. A heréim egyre jobban felhúzódtak a makkom már fájdalmasan megduzzadt az ügyes játéka közben. Ő mindezt érzékelte és jelezte, hogy minden rendben. A farkamat egy rövid időre kivette a szájából és a farkam hegyén ismételten ki-kicsorduló előnedveket mohón tüntette el, majd ismét a szájába vette azt és felváltva szívni, szopni kezdte. Szívesen tovább élveztem volna a kis játékát, de egyszerűen nem bírtam tovább. Az ajkai között elélveztem.

Az első adagot érzékelve, a farkamat kivette a szájából és a kezével ütemesen pumpálva újabb adagokat spiccelt a nyelvére, az ajkaira, a melleire, majd ismét a szájába vette, és élvezettel tovább szopta. Mikor végzett a melleire spriccelődött fehér folyamot a farkammal ügyesen összegyűjtötte és az imádott ajkain keresztül kéjesen eltüntette. Teljesen kielégülve dőltünk a napozószivacsokra.
Érdekes volt, hogy végig egy szót sem szóltunk, csak egymás testével voltunk elfoglalva, és azután is egy ideig csak szótlanul feküdtünk egymás mellett, majd Nikoletta törte meg csendet.
- Remélem nem bántad meg? – nézett rám szinte kérőn.
- Egyáltalán nem. Nagyon jó volt veled. – válaszoltam őszintén, de így utólag be kell valljam azért némi bűntudattal is.
- Tudod, a férjem olyan sokat dolgozik, és ezért talán hanyagol is egy kicsit. Amikor az étkezőben észrevettem, hogy milyen kitartóan gyönyörködsz a melleimben, olyan kellemes bizsergés lett úrrá rajtam, ami itt kinn a szabadban miután te is levetkőztél, csak egyre jobban elhatalmasodott rajtam. Egyfolytában az járt fejemben, milyen jó lenne veled egyet szeretkezni. Már alig vártam, hogy megérints, hogy megérinthesselek. Nagyon reméltem, hogy ez lesz a vége. De ennek ellenére úgy gondolom, mindkettőnknek úgy lesz jó, ha ennek nem lesz folytatása. – mondta őszintén.

Nem is válaszoltam csak bólintottam. Én sem igazán szerettem volna, hogy a barátságunk teljesen más irányt vegyen Azóta is jó barátság köt össze minket és még csak kísérletet sem tettünk arra, hogy megismétlődjön ez a kis kalandunk, pedig lehetőségünk azért lett volna rá bőven.


Szextörténet ajánló:


Nem mindennapi fürdő


Izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,....

Biszex férfi első látogatása egy meleg szaunaba


Emlekszmem azokra a percekre mikor eletemben először mentem meleg szaunaba.
A szívem csak úgy zakatolt, vartam mar hogy oda érjek.
Mikor megerkeztem a magnumba elmentem gyorsan atoltozni es az első hely ahova beultem az egy viszonylag sötét szauna volt.
Eppen hogy lehetett látni valamit. Leultem es lattam hogy velem szembe egy idősebb pali veri a farkát
Nagyon felizga....

A feleségem pinája


A feleségem pinája

Még a nászutunkon történt amikor egyik városból a másikba mentünk és nagyon korán kellett felkelnünk és sajnos nem mûködött a lámpa a szobánkban. Véletlenül én a feleségem bugyiját vettem magamra õ meg a kinai gatyámat. Már a vonaton ültünk amikor észrevettem a cserét. Úgy vettem észre,hogy amikor leült és a szoknyája felcsúszott nem a bugyija látszott ki hanem a pu....

A rajztanárnő rejsztanárnő


Hogy a diákok szenvednének tanárnőjük emésztő szenvedélyétől, előfordul. Vannak viszont olyan diákok is, akik készek arra, hogy megállják a helyüket a professzor asszony előtt ... Laci 18 éves szakközépiskolai tanuló nem szeretne lemondani tapasztalatairól, amint írja : "A rajztanárnőm L. asszony utasított, hogy óra után meg maradjak ott. Amikor egyedül maradtunk az osztályteremben, a fejemre olva....

Leszoptam a szomszédot, válás lett a vége


Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.

Szex a szigeten


Szex a szigeten

Én tavaly nap közben pontosabban kb. du. 1 órakor dugtam egy hatalmasat az elvileg 2 személyes, de valójában 1 fõ+cucc méretû sátorban, közvetlenül a netsátor bejárata mellett. Tuti, hogy a hangokból és a sátor mozgásából minden arrajáró levágta, hogy mi zajlik. A sátorra ráadásul rásütött a nap, volt bent kb. 50 fok. Amikor kimásztunk (bent nem sikerült teljesen felöl....
Szextörténet címkék

fantázia | csodas timi | a kicsi f | szetfeszitett | csizma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.