Vera a szopós malac


Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel az alapszabály az volt, hogy egy bizonyos szint felett minden lehetőséggel élni kell, ezért én is éltem vele. A szopósmalacot, vagy nevezhetjük Verának is, interneten ismertem meg, egy besörözött este után, amit Tamással követtem el, a napsugár kocsmában, a panel alatt. Részegen felregisztráltam egy chat oldalra, és elfogott a kísértés, hogy kipróbálom, hogy tényleg olyan hatékony-e, ha provokálni és cikizni kezdek egy csajt. Be voltam nyomva rendesen, így bőségesen ontottam magamból a női nemet szégyenítő megjegyzéseket, amiket végül valami középiskolás éveinek végén járó csaj magára is vett. Aztán elkezdtünk privátban beszélgetni, ő kikérte magának, amiket mondtam a csajokról úgy általában, én pedig megmutattam egy kedvesebb arcomat felé. Erre ő megolvadt, mint a forró betonra ejtett fagyi.
Kb. fél óra beszélgetés után MSN címet cseréltünk, és webkamerán keresztül folytattuk a diskurzust. Nem kerülgettem a forró kását, azonnal a szexről, és az ezzel kapcsolatos élményeiről kezdtem faggatni, melyekre mindenféle szégyenkezés nélkül válaszolgatott. Néha tettem még egy-két csipkelődő megjegyzést, ami félig bóknak is hangozhatott, mire ő nyújtogatni kezdte a nyelvét. Erre én: - Hé! Régen voltam nővel, ezzel a nyelvnyújtogatással más hatást érsz el, mint amit mutatni akarsz! Erre ő: - Mutassak valami szexit? - Mutass! Ekkor a nyelvével szép lassan körbenyalta a száját. - Hmm... – sóhajtottam elégedetten. – És ezt mivel tudod fokozni? Ekkor ő ártatlanul körbeforgatta a szemeit, és a mutatóujját az állára tette. - Vedd a szádba az ujjad! – mondtam, és már tudtam, hogy megteszi. Valahogy túlságosan uralni tudtam az egész helyzetet, amiben ő csak egy madzagon rángatott bábu volt. Az ujját finoman az ajkai közé dugta, majd szopást imitált vele. Ekkor éreztem, hogy vér szökik a legkedvesebb testrészembe. - Ez finomnak tűnik! – bíztattam, mire ő tövig bevette az ujját, és beleéléssel szopni kezdte. Időnként a fél szemével rám sandított, hogy milyen hatást ér el vele. Jó hatást ért el, mert a részegségtől mohón tapasztottam a szememet a monitorra. - Jól látom, hogy keményednek a mellbimbóid? – kérdeztem kissé önelégülten. Erre ő, mintha csak maga is kíváncsi lenne rá, a két kezével összenyomta a melleit és nézegetni kezdte. Na, ettől állt fel teljesen a legkedvesebb testrészem. Aztán a két tenyerével körözni kezdett magán. - Bassza meg – mondtam –, ez most nagy kegyetlenség tőled! Olyan, mintha befőttesüveget kellene nyalogatnom. Ekkor – némi bizonytalankodás után – felhúzta a pólóját is, és megnyalogatta a mellbimbóját. Álltam, mint a cövek.
Ennél tovább nem ment el. Megbeszéltük, hogy amint megkezdi a tanulmányait Pesten, találkozunk. Ez így is lett.
Ja, hogy miért szopósmalac. Duci csaj volt - emiatt a malac - nem a legcsinosabb fajta, kissé olyan nyersnek tűnt a stílusa, de ez engem speciel nem zavart. A szopós: a szopásért való rajongása miatt, ami a husiságát remekül ellensúlyozta.
Volt némi visszakozásom, de aztán elhatároztam magam. Gyakorlatilag senki előtt sem kell szégyenkeznem. Tamás az ilyen dolgokban ugyanúgy vélekedett, mint én: Amit felkínálnak azt el kell fogadni!
A 4-6-os egyik megállójában találkoztam Verával, és megkönnyebbülten állapítottam meg, hogy nem annyira duci, mint amilyennek a képeken látszott. Barna haja volt, apró szemei, átlagos mellek és vastag combok. Meg némi úszógumi. Kissé szégyenlős csaj volt, néhány leborított feles után eredt csak meg a nyelve. Élőben már nem akartam annyira ajtóstul rontani a házban, kár lett volna elriasztani új életem első áldozatát.
A szex témája felé csak később kezdtünk elkanyarodni. Tartottam magam a sikeres lefektetés szabályaihoz. Időnként megérintettem, provokáltam, és az arcához közel hajoltam. Pár óra iszogatás után éreztem rajta, hogy egyre erősebben vágyik rá, hogy alaposan megdugjam és megszondáztassam.
Ekkor gyorsítani kezdtem, és arról kezdtem beszélni, hogy milyen szívesen nyalogatnám a mellbimbóit én is, ahogy ő saját magának. Erre ő egy pillanatra zavarba jött, majd a fülembe suttogta: - Ne mondj már ilyeneket, teljesen benedvesedek tőle. - Ó jaj, ha benedvesednél, akkor feltétlenül szexelnünk kellene! Erre nem mondott semmit, csak a kezével elkezdte a combomat simogatni. Erről a farmerom hirtelen púposodni kezdett. A tenyere lassan körözve közeledett a céltáj felé, mint egy sas a zsákmány felé. Ekkor elkezdtem a nyakát puszilgatni, mire ő szinte azonnal rámarkolt a farkamra. Vadul smárolni kezdtünk. - Folytassuk ezt nálunk – suttogtam. Bólintott.
Kabátot vettem fel, ami valamelyest eltakarta a kitüremkedést a nadrágomon, majd egy taxival elmentünk a panellakásomra. Ott meggyújtottam a piros lámpát, amire ő még jobban begerjedt. Tudtam én, hogy jó ötlet!
Folytattuk, ahol abbahagytuk, először vívtunk egy kis nyelvháborút, miközben a melleit simogattam. Ő maradt szerszámtapizásnál. Aztán egyesével lehúzogattam róla a ruhadarabokat. Ekkor előjött egy kis szégyenlősség megint. Próbáltam erről valahogy elterelni a figyelmét: - Annyira éreztem – hazudtam –, hogy veled hamar összhangba kerülök! - Tényleg? – kérdezte őszinte csodálkozással – Tudod, te vagy a második pasi, akivel le fogok feküdni. És az elsővel is csak néhány alkalommal voltam. Ez valahogy még izgatóbbá tette a helyzetet. Mintha csak nekem kellene bevezetnem a szexuális örömökbe. Lefektettem az ágyra, és mondtam, hogy hunyja be a szemét, és lazuljon el. Sóhajtott, majd engedelmeskedett. Hosszan és alaposan kinyaltam. Őszintén szólva ehhez olyan nagy kedvet most nem éreztem - noha általában szoktam - de azért igyekeztem kitenni magamért. Először csak halkan, majd egyre vadabbul kezdett sóhajtozni, aztán egy hirtelen pillanatban megrángott, és a fejemet felemelte. - Most én! – mondta lihegve. - Ahogy a kisasszony parancsolja! – feleltem kajánul vigyorogva. - Most meglátod, hogy milyen finoman tudom csinálni – mondta büszkén. Efelől nem volt semmi kétségem.
Hanyatt feküdtem, és a plafont bámulva élveztem, ahogy a két puha ajak apró lépésekben halad lefelé a hasamon. A szerszámom olyan kemény volt, mint a kő. Mosolyogtam. Élveztem, hogy ilyen hamar eljött az első siker, mégha nem is a leggyönyörűbb királylánnyal, de egy kiadós szopásnál ez nem számít. Amikor a farokra tapad egy nedves száj, és egy finom női kéz finoman le-fel mozog rajta, akkor megszűnik minden, amiről korábban kétségeink voltak. Csak az érzés marad, kéjesen és lüktetőn, az agy minden figyelmének fókuszában. Vera - a tapasztalatlansága ellenére - egy őstehetség volt. A fejét egyenletes ütemben mozgatta a makkon, néha a keze vagy a szája a két golyó felé kalandozott, majd újra a kemény farokra tapadt, és egyre gyorsabban csalogatta elő a mámoros kirobbanást. Egyszer csak éreztem, hogy a forró nedvességtől, és a szüntelen ingerléstől megkezdődik a visszafordíthatatlan elélvezés. Lassan kígyózott végig az érzés, majd hirtelen felgyorsult, és egy óriási robbanással tört ki Vera szájába, aki mohón szívta magába, és szinte éreztem, hogy milyen büszke a teljesítményére. Hallottam, ahogy nyeldekel, miközben én halkan sóhajtoztam.
Pár perc múlva feljebb jött: - Ugye, hogy jó volt? - Nem - mondtam komolyan. – Ez nem egyszerűen jó volt, ez isteni volt. Büszke volt magára. Aztán smárolni kezdtünk újra, hosszan simogattuk egymást, majd néhány perc múlva újra merevedésem támadt. A szopósmalac a kezébe vette a dákóm, és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Csakhamar ugyanúgy állt, mint nem sokkal ezelőtt. - Szép finoman fogom a puncidba tolni – suttogtam a fülébe –, ki akarom élvezni minden pillanatát. - Nem fogom sokáig bírni, be kell tolnod teljesen – felelte, szinte magánkívül.
Az ujjaimat frissen borotvált puncijába dugtam, és ki-be húzogattam, amitől lihegni kezdett. Eközben az ő keze is folyamatosan dolgozott. Aztán az éjjeliszekrény felé nyúltam, kivettem egy gumit, és felhúztam. Mindezt mohó szemmel nézte végig, aztán hanyatt döntött, rám ült, és lassan a farkamra ereszkedett. Szűk volt, nehezen fértem be, ami kissé fájt, de aztán ahogy egyre jobban nedvesedett és tágult, roppant örömöket nyújtott. Tenyeremet a melleire tapasztottam, és a csípőmmel alámozogtam. Hosszan lovagolt, közben többször megremegett, aztán pózt váltottunk. Hanyatt feküdt, én meg kíméletlenül betoltam neki. Sóhajtozott, és lihegett. Gyorsítani kezdtem. A gumin keresztül is tökéletesen éreztem a lágy punciját, ami nedvesen ölelte körbe a farkamat. Egyre gyorsabban mozogtam, mire ő a hátamba karmolt, és sikongatni kezdett. Nem hagytam abba, egyik orgazmusból a másikba hajszoltam, mintha csak valami versenyen lennénk. Vadul mozgattam a csípőmet, és éreztem, hogy teljesen szétnedvesedett már. Önkívületi állapotba került, szavakat suttogott, sikoltott, lihegett, miközben éreztem, hogy újra kitör az a borzongató érzés. Hatalmasat élveztem. Aztán a nyakába borultam. - Fogunk még találkozni? – kérdezte később. - Nem ígérek semmit. Ha úgy érzed, hogy érzelmileg kötődni kezdtél hozzám, akkor jobban jársz, ha nem akarsz – mondtam ridegen. Kíméletlennek éreztem magam, és ez nem volt kellemes érzés, de tudtam, hogy ezzel teszek neki a legjobbat. Befordultam a fal felé, és aludtam. Egy darabig még hallottam, ahogy szipogva küszködik a sírással. Nyugalom, mára már kutya baja, beszélni nem beszélünk, de a Face adatlapja alapján boldog párkapcsolatban él jelenleg. Új életem tehát így kezdődött, a folytatás pedig ennél is több meglepetést tartogatott.Szextörténet ajánló:


Orgia a suliban


A harmadikos középsulis osztálykiránduláson történt. Azt tudni kell, hogy osztályunkban a lányok kisebbségben voltak, mivel a suli műszaki beállítottságú, ezért érthető módon harc ment a csajokért. Mindenki előre kitervelte, hogy melyik lányt fogja lefektetni, de természetesen jó néhány osztálytársam számára ez végül is csak terv, álom maradt. Volt az osztályban egy kivételesen szép, mondhatni gyö....

Barátságból szerelem


Régi barátom és országos komám volt Karcsi. Amikor beköltöztünk Árkodra, már az első osztályos beiratkozásnál találkoztunk. Tizenhét évig voltunk padtársak. Sokszor emlegettük, hogy (1990 előtt) az életfogytiglan is „csak” 20 év, de jó magaviselet esetén harmadolják. Karcsinak egy húga –Zsuzsi– és egy nővére –Kati– volt. Kati 8 évvel volt öregebb Karcsinál, Zsuzsa viszont kettővel fiatalabb. Barát....

A koleszos lány


Még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koleszba, ahol én vagyok.


Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecskéi épp indulófélben voltak, de már fogható....

A nedves, pézsmás területre koncentrált, ahol a pisi a lábamat érte


Visszagondolva még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént. Az is hihetetlen, hogy alapvetően én váltottam ki az egészet. Ha Liza és köztem nem történt volna az ami... mindenesetre megtörtént és örülök neki. Csak annyit mondhatok, hogy soha nem fogom elfelejteni a szeptemberi két hét eseményeit.


Mindez egy péntek délután kezdődött. Liza szülei -akik az én szüleimmel jó barátsá....

Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....

Az öreglány bugyija


Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mozi van. Este előadás volt, a Diótörő című művet vetítették, nem a művet, hanem egy arról készült felvételt. Csak a rend ked....Szextörténet címkék

szopással hál | szerelmi | làd | hogy kell | anita pucéran |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.