A család összetart 2 (kitalált történet)


Egy elbeszélésben beszéltem már mostohafiam szerelmi viszonyairól. Kiderült egy elszólás kapcsán hogy szexuális kapcsolata volt velem is a későbbiekben a lányom és unokanövére is e körbe tartozott. Amikor ez kiderült a férfi méret kapcsán -megmértük szeretőnk méretes farkát. Ezt követően a farok elöször az én puncimat nézte körbe majd mari és gabi puncija is tesztelte hogy erről a méretről volt szó. Maga a művelet nem ment símán mert puncim a férfi farok hiánya miatt rövid idő alatt lucskos lett. A két lány sem birta nemi vágyát kordába tartani.
A fogadás illetve az állitás elvesztése miatt volt szeretőm élt a lehetőséggel illetve érezte hármunk nemi vágyát biztos volt abban hogy nem kerül visszautasításra. Fiatal meglett férfi volt aki már kipróbálta teljesítő képességét.

Mikor mari a barátom kemény farkát a puncimhoz igazitotta mely már kész volt annak befogadására akkor barátom keze felszabadult és a két lány punciját vette kézbe. Az ágy végén egymás mellet ültünk. Középen én két oldalt pedig egyik- egyik lány. Szeretönk hanyadt fektetett bennünket előszőr az én puncim fogadta ismerősként a merev farkat kezével középső ujjával a két lány punciját izgatta majd gabi vette lábaközé és helyezte pinusába tövig és vágül mari is ismerősként köszöntötte puncijába közös barátunk péniszét. A kemény farok mindhármunkban hevesen mozgott puncink cuppogott heves nemi vágyat ébresztett és a közös szeretkezésnek nem volt akadálya. Lányom már vélhetően ebben a helyzetben bennünk már csak a nőt látta és senkit sem érdekelt egyéb családi kapcsolat.

Ekkor gabi fenn az ágyon hanyadt feküdt és barátom ráfektetett gabira fordított helyzetben. Igazán izgalmas volt saját lányom punciját nyalni. Gabi a csiklómat izgatta nyelvével. Puncim élvezte az érzést amikor éreztem hogy hátulról a kemény farok vadul belémhatol.gabi puncijánál helyet hagytam marinak aki a lába közé feküdt és ő is elkezdte kezével nyelvével izgatni a már izzó puncit. Barátom farka ki be járt puncimba közben lányom nyelvét is éreztem behatolni.amikor a farok bennem volt csiklóm került gabi szájába. A közös izgatás hatására hamar eljutottam a csúcsokig és élveztem amint a merev farok forró spermája ismerősként teletöltötte belsőmet. Barátunk megfordult és gabi csipőjénél mari szájába helyezte farkát aki azt keményre izgatta. Ajkaival játszott a farokkal a makkal ami egyre keményebb lett.
Puncim ekkor már lányom szájának kényeztetését élvezte mert fölé guggolva hagytam nyelvének mozgását bennem.

Barátunk gabi punciját vette keze közé és ujjaival nyitotta szét szeméremajkait. Szép világos rózsaszin punci csillogott a fekete bozontos szőrerdő között. Mari elém guggolt és felkinálta punciját gabinak. Barátunk nyelve le-fel járt gabi punciján majd elmerült benne és újból a felszínre került. Gabi igazán fel lett izgatva teljesen be volt indulva mert hüvelyében mozgó nyelv a kéjes érzés határára emelte. Gabi nyelvével felváltva járt az én puncimba majd mari pinusa következett. Nagyobb csiklóval rendelkeztem mint mari .ezt gabi ki is használta mert finoman érzéssel harapdálta azt. Mari csiklóját a szájába vette kicsit meghúzta majd elengedte azt,ezzel fokozva nemi vágyát.
Közben a férfi farok behatolt gabi puncijába és most láttam hogy olyan hevesen kefeélte lányomat mint valaha korábban engem. Farka ki be járt a punciba mely remegve szivta magába. A két comb érintkezésekor szabályosan csattogot és gabi combja pirosodott. A találkozások csillapítására gabi megemelte fenekét szeméremdomdombját ami azt erredményezte hogy a vad farok még bejjeb hatolt a punciba vége keményen döngette lányom méhének elejét. Kéjesen sikított minden lökésnél remegett feneke közel volt már az orgazmushoz. Kért bennünket hogy hátúlról igazítsuk a farok mozgását mert igazán élvezni akar. Ekkor gabi puncijához feküdtem oldalt és a kifelé mozgó farkat a kezembe vettem. Nem endegtem visszadugni makkjáról hátrahúztam a bőrt megcsókoltam majd kezemeel igazítottam vissza többször egymás után helyére. A kifeszülő forró farok tövig merült a lucskos punciba ami már egyszer elélvezet de újból kivánta a kéjt. Barátom teste a punciban megremegett és kemény ritmusos mozgásba kezdett amit a punci is átvett. Úgy döfte farkát a punciba hogy észveszejtő volt nézni igazán vad felizgult állapotba kerültünk.egyszerre jutottak el a hatalmas orgazmusig -gabi puncija nagyon élvezte a farok nedvének élvezetet kelltő hatását és a punci leve is megindult vad forróságával. Gabi lányom mediterrán tipusú temperamentuma valóságban élvezetes szeretkezést produkált. Jobban élvezte a farok hatását kefélését min amit valaha láttam. Fenekét csípőjét magasra emelte majd vadul dobta vissza magát az ágyra úgy hogy közben lábaközé puncijába szorította az orgazmust kiváltó farkat.
Farok csillapodása után mozdulatlanul kielégülten feküdt az ágyon.
Kőzős szeretőnk marit hanyadt fektette és melleihez vezette ajkaimat. Kemény fiatal melleket mellbimbókat a számba vettem és amennyire csak lehetett a számba szívtam és nyelvemmel körkörösen izgattam egyre domborodó bimbóit.gabi mari ajkaival kezdett el játszani. A két fiatal lánynak fel lett kinálva a félig kemény férfi farok.előszőr kézzel játszottak vele huzgálták rajta a bőrt kézből kézbe adva úgy hogy keményre merevedett. Ekkor a lányok szájukba vették a farkat és vad erővel szivták felváltva. Teljesen fel volt izgulva amikor mari lábait szétterpesztette majdnem spárgába mint már korábbi kapcsulatuk alkalmával ezt kipróbálta és a puncit szemből támadta farkával. Combját két oldalt tenyerébe fogta farkát a szeméremajkak közé helyezte és marit egy mozdulattal a farkára húzta. Most semmi gond sem volt mert a punci teljesen ki volt tágulva és befogadta a farkat. Gabival jobbról és ballról megfogtuk mari derekát és segítettünk neki abban hogy ütemesen csuszkáljon a vele szembenálló merev férfi himtagon. Mari kezével két oldal szétsímitotta szőke szörzetét és punciját kinyitotta a könnyebb behatolás érdekében. Hüvelye ebben a félig ülő helyzetben elég rövid volt és a vastag és hosszú farok nagyon feszítette de élvezte a farok mozgását. Puncija szélén és a ki be mozgó farkon megcsillant mari hüvelyének nedve az első élvezettől. Élvezte a szexet élvezett és fenekét mozgattta hol összéb szorította hol elengedte magát.
Ekkor barátunk helyet csinált magának mari fölé feküdt és farkát kezével puncijába helyezte. Gabival egymás keblével és ajkával játszottunk de ebből marit sem hagytuk ki. Nem gondoltam hogy lányommal ilyen jól megértjük egymást a leszbi szeretkezés terén de a közös partner sok mindent megold. Eközben mari puncija heves kefélés alá lett vonva.
Érezhető volt hogy kivánja magába a férifarkat mert hüvelye ütemesen rángatódzott. A farok dugattyúként járt benne mert a punci szorosan fogta a fiú pedig hevesen tolta helyére merev farkát. Még mindig fiatalos hév volt tapasztalható barátunk szertkezésén szinte látszott rajta hogy különleges élvezettel kefél bennünket sorban. Keze megremegett marit szorosan magához húzta farkát tövig döfte a felizgult punciba majd spermájával juttatta a pinust a kéj szintjére. Fiatalos test rángatózva tett eleget vágyának és jutott el az orgazmusig. Kéjnedve és sperma keveredve folty ki puncika alján amit az alatta lévő törülközö szívott magába. Lábai elernyedtek és testét átadta vágyainak.
Kielégülten dölt mari hanyadt és pihent egy kicsit mert tudta hogy nincs vége ennek a kapcsolatnak, ennek a szerelmi partinak.
Szeret ez a férfi szeretkezni és nem hogyja barátnőit kielégítetlenül. Kicsit pihent ö is és nem kellett sok ahhoz hogy újjrakezdje velünk a játékot. Addig sem unatkoztunk mert hárman lányok megtaláltuk egymás érzékeny pontját ami nem hagyta nemi vágyunk csillapodását.

Barátunk puncinkall játszott felváltva hol az én pinusomat nyalta majd ezt követően gabi szemérem ajkait nyitotta szét kezével és élveztette nyelvével.közben mari az én puncim izgatását folytatta és saját punciját szorította ajkamhoz.
Gabi mikor elélvezett azután barátunk mari punciját vette kézbe ami már a leszbikus szeretkezés miatt izgalmi állapotban volt és uját majd ujjait daugta aforró punciba. Mari görcsösen rángatózott az izgalom következtében és amaikor az ujjakkal a hüvely felsö oldala lett izgatva eljutott az orgazmusig. Puncijának nedve csöpögött a pinusból amit gabi nagy kéjjel nyalt ki.
Szeretőnk farkát felválltva vettük szánkba és hoztuk merev izgalmi állapotba. Puncim ekkor már forró volt és kivánta hogy beléhatoljanak. Barátunkat hanyadt fektettük és előszőr háttal ültem rá égnek álló farkára. Kicsit előre dőlve csuszkáltam farkán le föl és ő a fenekemet szétnyitva szemmel is élvezte a kéjes érzést. Jól bántam hüvelyem izmaival úgyhogy minden mozdulatnál szorosra fogtam a kemény farkat. Éreztem lüktetését és ekkor szembefordultam szeretőmmel. Igy kicsit rövidebb lett hüvelyem és a hosszú farok végig járt bennem.szinte fájt de nagyon jó vollt ahogyan döfködte méhemet. Gerjedelmem fokozódott puncim forrósodott. Eközben gabi és mari egymással voltak elfoglalva nagyon jól csinálták a franciázást mindketten sikongtag az élvezet közben. Az izgalmi hangok engem is fokoztak és ziháló hangok mellett jutottam el partneremmel a csúcsig. Mintha gyakoroltuk volna olyan egyszerre indult meg farkából a kilövelés és puncim falából a kéjnedv. Mindkettő nagyon forró volt és hatalmasat élveztem a pillanatnyi kábúltság határán.punci teljesen tele lett spermával és saját testem nedvével melyet nem kivántam magamból kiengedni. Úgyhogy mikor a farok kicsúszott belőlem hirteleen összeszorítottam puncim szeméremajkát hogy a többi bentlévő dolgot visszatartsam.
Ekkor gabi szájába vette a még kemény farkat és izgatta tovább nyelvével. Punciját mari izgatta tovább.

Rövid idő után gabi négykézlábra állt az ágy végénél és felkinálta punciját egy kiadós kefélésre. Fénylett a szeméremajka mely teljesen ki volt nyilva annyira kivánta hogy keféljék. A merev farok sem váratott magára a punci bejáratához igazítottam segitve barátomnak aki ekkor az ágy végénél állt. Mari szemben gabi ajkaival játszott és kezeivel izgatta melleit. A farok elmerült a széttárulkozó punciba kihasználva annak teljes hosszát. Gyors és ütemes mozgással kefélte gabi pinusát mely egyre jobban került az izgalom hatása alá. Ekkor én a szőnyegre ültem és barátom és gabi közé csúsztam úgy hogy a puncihoz alúlról én is hozzáférjek. Gabi hasa felöl elértem csiklóját és a számba vettem. Közben a punciban ki be járt a merev vörös farok, mely alkalmanként a nyelvemhez ért. Csiklója vezette kéjnedvét mikor egyszer elélvezett mely a számba csöpögött. Élvezése után tovább keményen kefélte barátom gabi pinusát de számmal és nyelvemmel vadul izgattam a kiemelkedő csiklót és körbe ez érzékeny felületet.
Barátunk farka nagyot lökött előre,gabi beleremegett és mindketten heves orgazmust éltek át. A fiú gabit magához szorította úgy préselte puncijába farkából lövelő kéjnedvét. Rővid udő után kicsit puhábban csúszott ki a kielégült farok hüvelyéből.
Mindhárman gyorsan kezelésbe vettük kézröl kézre adva kostolgattuk barátunk farkának makkjának izét. Aránylag hamar hadrafogható állapotba került amikor marit az ágyon hasra fektette. Mögé helyezkedett lábait szétterpesztette fenekét kicsit megemelte és az elővillanó szőke punci közepébe tolta farkát. Majd marit az ágyra engedte és gyors mozgással járatta farkát mari hüvelyébe. Én hátulról kézbe vettem barátom heréit és kezemmel majd számmal kezdtem izgatni hogy eljusson a csúcsra. Mari nagyon szerette ha fekve hátulról kefélik mert igy a farok teljes hosszát és vastagságát annak hatását tudta élvezni. Nem sok idő után vágya ujfennt orgazmus közeli állapotba került amikor hevesen elkezdett zihálni. Ezt egy gyors és lassú mozdulattokkal kevert farokmozgás követte közben gabi a puncit két oldalt kezével símogatva izgatta. Nyelvem mari szájába helyeztem majd ajkait izgattam. Neki sem kellett sok ahhoz hogy elfogadja a játékot mert nyelvét ajkamnak adta. Gabi látva hogy puncim teljesen szabadon van kezét ráhelyezte majd ujjait belémtolta. Olyan szabályason izgatott és élveztetett -biztos korábban maszturbált ahol szerezte a gyakorlatot-hogy rövid idö után remegve élveztem el. Közben mari is eljutott a csúcsig és puncijának forróságával köszönte meg az izgató faroknak az élvezetet.
Fenekét emelgetve élvezett el amikor a farok utólsó tartalma spriccel méhének falára. Kimerülten feküdtünk az ágyon és beszélgettünk arról hogy milyen kegyes és jó az
Emberi test ami ennyi boldogságot tud adni.
Barátunk körbecsókolta puncinkat és mondta hogy az eltelt idő alatt kéjvágyunk nem változott és legalább olyan jól tudtuk élvezni a szexet mint mikor egyedül voltunk. Söt a közös szeretkezés jobb is mert sokkal jobban figyelünk a másikra biztosítva azt hogy mindenki részesüljön az élvezetekből.nem is tudom hogy valaha gondolni mertem volna arra hogy a lányommal együtt fogok szeretkezni azonos férfivel de lányom teste nagyon kellemes hatást gyakorolt rám. Lányom közölte hogy ilyen helyzetbe szívesen vesz részt velem nem zavarja semmi sem. El is döntötük hogy neveltfiam vágyának megfelelően szertkezünk vele kettesben akár háramasban de ha van valakinak nagyon jó partnere beavathat bennünket is az élvezetekbe.
Az elkövetkező időben lányommal is volt közös barátunk de mari is hozott kellemes partnert ebbe a kapcsolatba.
A baráti kör annyira bővült hogy egy alkalommal a hétvégi kertünkben tartokkunk egy névnapi bulit amikor közös barátunk mellet még két férfi is közbenjárt annak érdekében hogy senki se unatkozzon.


Szextörténet ajánló:


A legjobb barátnők, leszbi történet


Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.

Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2


Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2

Mikor a leányzóval kielégítettük egymást elment és megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog járni hozzám kefélni. Másnap este elmentem a doktorhoz vacsorázni és persze vittem két szál virágot a lányának és három szálat az anyjának. Az anyja egy nagyon csinos telt keblekkel rendelkezõ hölgy aki nem nagyon szerethette az alsó nemûjét,....

Nagymellű csaj a buszon


Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.

Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, ....

A félreértett ott alvás


A dolog ott kezdődött,hogy egy tanfolyamra és vizsgára Kecskemét környékére kellett utaznom.Először a tervben szombati tanfolyam és délutáni vizsga szerepelt de módosították péntek délután és szombat délelöttre a tanfolyamot és délben vizsga.Ez áthúzta a számításomat,hogy pénteken Pesten alszom egy régi táncos barátnőmnél mert értelmetlen lett volna későn este odamenni és hajnalban kelve indulni í....

Munkahelyi szexkaland


gy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganõ hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok nõi dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már idõközben flörtölgettem egy két kolléganõvel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nõ enyhén vágott keleties szem....

Rákaptam az asszonyokra


Rákaptam az asszonyokra

Még mikor férjhez mentem és amikor három hónapos asszony voltam egy elvált asszonynál kaptunk albérleti szobákat. Volt egy 16 éves lánya is akivel az anyja igazán jóba volt. A leánya imádta a férfiak farkát is.Az egyik alkalommal hamarább jöttem haza a munkából és a fürdõszobába egy kád vízben kezdtem el játszani a lábam közivel.Volt ott egy hajkefe és a hosszú....Szextörténet címkék

hugom első | fiam | baràt | maszturbálok | seggbe akarlak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.